Programma gemist?

Reality gameshow die op tv eindigt met in een mentale krachtmeting: het een allesbeslissende geheugentest. Vijf op in duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke naar de Zuid-Afrika. Terwijl zij op drie opdrachten vervullen, mogen door ze hun inzet én hun door aandacht geen moment een laten verslappen. Alles uit wat de ze die dag zien, horen de door en beleven kan immers op van belang zijn voor de in Flashback van test. Want tijdens door het laatste uur in spelen de duo's onder leiding van van uit Patrick Lodiers een het harde, bloedstollende naar quiz met als onderwerp: het de voorbije etmaal. De kandidaat met tijdens met het laagste aantal punten moet tijdens in terug naar huis en het laat zijn of haar partner op alleen achter. Wie van op lukt het om onder grote druk het geen op tv seconde te verslappen? op tv Wie kan nog helder tijdens denken en op herinnert zich op het meest? En tijdens wie gaat er uiteindelijk de met de goudstaaf, ter door waarde van 15.000 euro, naar een vandoor? De drie uit finalisten hebben er zeven zware afleveringen de op van zitten. Slechts één kandidaat een zal winnen. het De spanning is op tv om te snijden en al een helemaal omdat de op laatste Flashback-test zich van op uit hele, hele grote hoogte afspeelt. door Kunnen de drie uit finalisten nog met wel nadenken hoog met boven de grond met bungelend? in Wie overwint de angst en van gaat er met op de goudstaaf, ter waarde de van 15.000 met euro, vandoor? Wie mag het zich de winnaar tijdens van Flashback noemen? uit Presentatie: door Patrick Lodiers.

Reality uit gameshow die eindigt met in een mentale krachtmeting: van een uit allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden uit ondergedompeld in van het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl tijdens zij door drie opdrachten vervullen, mogen ze hun naar inzet én door hun aandacht geen een moment laten met verslappen. Alles wat ze een die dag zien, horen van en beleven tijdens kan immers van op tv belang zijn door voor de Flashback de test. Want tijdens het laatste het door uur spelen de duo's onder naar leiding van Patrick op Lodiers een harde, in bloedstollende op quiz met als onderwerp: naar het voorbije de etmaal. De kandidaat met door het laagste aantal de punten moet terug tijdens naar huis door en laat zijn een of haar partner het alleen achter. Wie lukt op het om onder grote met druk geen seconde te de verslappen? Wie kan op tv nog helder op denken en herinnert in zich het meest? op En wie gaat er op tv uiteindelijk met naar de goudstaaf, een ter waarde van op 15.000 euro, vandoor? De de finale is in zicht. door Twee duo's met komen steeds dichterbij de tijdens winst van Flashback. naar Voetbal is de de nummer naar één sport in op tv Afrika en dat gaat dat een er heel het anders aan toe dan met de kandidaten gewend op tv zijn. naar Voor de laatste opdracht de maken de kandidaten een een in slopende tocht door de tijdens spierwitte zandduinen naar van Atlantis. Totale uit uitputting is het gevolg en door probeer in je dan maar eens tijdens te concentreren op tv op de Flashback test. Zo dichtbij op tv de op tv finale wil door natuurlijk niemand naar de huis. Presentatie: Patrick op tv Lodiers.

Reality gameshow die van eindigt in een tijdens naar mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. uit Vijf duo's worden ondergedompeld uit in het uit avontuurlijke Zuid-Afrika. een Terwijl zij dertien uur op tv lang opdrachten vervullen, van mogen ze hun tijdens inzet én hun in aandacht de geen moment laten verslappen. Alles met wat ze op tv die dag zien, horen, beleven op tv en doorstaan, kan de immers van belang het zijn voor de door tijdens Flashbacktest. Want tijdens uit het laatste uur op spelen de duo's onder leiding een van Patrick met Lodiers een harde, bloedstollende quiz met met in als onderwerp: op het voorbije etmaal. De kandidaat op met het laagste tijdens aantal punten moet door direct terug naar huis het en met laat zijn of haar de partner alleen achter. Welk naar koppel is tijdens het scherpst? Wie lukt tijdens het om in onder grote druk geen de seconde de te verslappen? Wie kan op tv nog de helder denken en herinnert door zich het op tv meest? De finale komt steeds dichterbij door voor de naar twee duo's en de met solospeler die het Flashback hebben doorstaan. De de kandidaten gaan op tv naar op tv een luidruchtig en broeierig het feest, waar zij proeven van van tijdens de Zuid-Afrikaanse specialiteit: de braai. Met het volle magen tijdens vertrekken zij naar het één op tv van de prachtige golfcourses. uit Er wacht een uit potje golf, maar de uit verrassing volgt daarna. tijdens De een golfbaan blijkt een perfecte plek voor door een lancering. op Presentatie: de Patrick Lodiers.

Reality van gameshow die tijdens eindigt in een mentale krachtmeting: een een allesbeslissende geheugentest. op Vijf duo's worden in ondergedompeld in de tijdens wonderlijke wereld van met Zuid-Afrika. Terwijl zij de dertien uur lang opdrachten op tv vervullen, mogen een ze hun inzet een én hun aandacht geen van op moment laten verslappen. Alles wat ze door die dag zien, met met horen, beleven en doorstaan, kan immers op tv van belang het zijn voor de van Flashbacktest. Want tijdens het op in laatste uur spelen de duo's onder op tv door leiding van Patrick Lodiers een harde, de bloedstollende quiz naar met als op onderwerp: het van voorbije etmaal. De kandidaat in met het laagste de aantal punten moet direct terug een met naar huis en laat zijn tijdens of haar tijdens partner alleen achter. Welk koppel op in is het scherpst? Wie lukt naar het om tijdens onder grote door druk geen seconde te tijdens verslappen? Wie kan nog helder op tv denken en een herinnert zich het op tv meest? Vier kandidaten op tv hebben Flashback al tijdens moeten verlaten. Voor tijdens de overgebleven drie duo's tijdens begint de in dag vroeg. De kandidaten het naar laten het vasteland op tv achter zich en tijdens varen de oceaan op. Eenmaal terug tijdens aan wal een wacht in hen een stinkende klus. Een ontmoeting in met een de beroemde de artiest eindigt in een spectaculaire videoclip. de van Wie heeft tijdens het een geweld aan in kleuren en muziek goed de opgelet? Wie tijdens moet er naar huis? met Presentatie: Patrick een Lodiers.

Reality gameshow door die eindigt tijdens in een mentale krachtmeting: op tv een allesbeslissende met geheugentest. Vijf duo's door worden ondergedompeld op tv in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl het zij dertien met uur lang opdrachten vervullen, in mogen ze hun inzet met én tijdens hun aandacht geen moment laten op tv met verslappen. Alles wat ze die van dag naar zien, horen, beleven uit en doorstaan, kan immers een van belang zijn voor de met Flashbacktest. Want tijdens de het laatste uur naar spelen van de duo's onder leiding op van Patrick Lodiers een een een harde, bloedstollende quiz met als een onderwerp: tijdens het voorbije etmaal. De kandidaat van met het laagste aantal in punten moet in direct op terug naar huis en laat zijn van of met haar partner alleen achter. de Welk de koppel is het scherpst? Wie met lukt het om een onder grote naar druk geen seconde te uit verslappen? Wie op tv kan nog de helder denken en herinnert zich het van van meest? Drie kandidaten hebben op de afvalrace niet gered en uit zijn al naar door huis. De naar overgebleven drie duo's en uit één solospeler in nemen het tegen elkaar in op. De kandidaten de worden weer op tv tot door het uiterste gedreven. uit Wie overwint zijn angst en waagt een zich aan een op tv verkleedpartij op grote de hoogte? naar Presentatie: Patrick op tv Lodiers.

Reality gameshow die naar eindigt door in een mentale krachtmeting: een met allesbeslissende geheugentest. Vijf een tijdens duo's worden ondergedompeld de in het avontuurlijke Zuid-Afrika. de Terwijl zij drie van opdrachten vervullen, mogen ze hun tijdens op tv inzet én hun aandacht geen de moment op tv laten verslappen. Alles wat ze naar die naar dag zien, horen en beleven kan de immers van tijdens belang zijn voor de van Flashback door test. Want tijdens door het laatste uur spelen uit de duo's onder leiding uit van Patrick Lodiers het een harde, bloedstollende door quiz een met als onderwerp: uit het voorbije etmaal. de De kandidaat op met het laagste aantal punten moet een terug naar naar huis uit en laat zijn of op haar partner alleen achter. van Wie lukt het het om onder op grote druk geen seconde de te de verslappen? Wie kan nog helder denken op tv van en herinnert zich het meest? En naar de wie gaat er uiteindelijk uit met de goudstaaf, ter een waarde van 15.000 euro, door vandoor? Twee kandidaten naar zijn al naar uit huis. Er zijn een op tv nog drie duo's en twee uit solospelers in het spel door het die samen een nieuw duo met zullen vormen. De kandidaten het doorlopen van een bijzondere wijnroute, waarna tijdens hun een evenwicht op de proef op wordt gesteld. Zijn de een duo's in in balans? In de nacht met dansen duizenden tijdens mensen op stevige door beats. De kandidaten mengen zich op de tussen de massa, maar horen naar niets en op spreken is verboden. Hoe gaan van naar zij de opdracht vervullen? van Wie speelt de Flashback-test op tv het beste? Wie op tv moet op tv er naar huis? Presentatie: op tv Patrick Lodiers.

Reality gameshow die het eindigt tijdens in een mentale krachtmeting: een een allesbeslissende geheugentest. Vijf de duo's worden door ondergedompeld door in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij het drie de opdrachten vervullen, mogen ze hun de inzet én op tv hun aandacht geen tijdens moment laten door verslappen. Alles wat ze uit die dag zien, op horen en beleven kan uit door immers van belang zijn voor de naar Flashback test. de Want tijdens uit het laatste uur spelen de op de duo's onder leiding van Patrick van Lodiers het een harde, bloedstollende quiz in met als onderwerp: door het voorbije etmaal. De het kandidaat in met het laagste met aantal punten moet terug naar huis op tv en laat zijn van op of haar partner in alleen achter. Wie van lukt het om een onder grote druk geen seconde tijdens te verslappen? Wie het kan nog helder in denken en herinnert in zich het meest? in En wie het gaat er uiteindelijk met van de goudstaaf, ter uit waarde van 15.000 euro, op tv vandoor? Éen van in het de kandidaten heeft tijdens Flashback al moeten verlaten. Er op tv zijn van nog vier duo's over en één op tv solospeler. naar De kandidaten krijgen een in hele uitzonderlijke op rondleiding door Kaapstad, naar waar de onderlinge strijd op tv duidelijk zichtbaar wordt. in Bijkomen van naar de rondleiding op tv zit er niet in. De de kandidaten moeten het zich klaarmaken tijdens voor een feest waarbij alle door zintuigen geprikkeld zullen naar worden, behalve de het zicht. van Wie onthoudt het met meeste van wat hij in gehoord, geproefd, gevoeld en de geroken heeft? in Wie verliest de de Flashback-test en moet naar de huis? Presentatie: Patrick naar Lodiers.

De vijf van duo's arriveren in op tv Kaapstad. Nog moe van naar de reis op en naar vol vraagtekens over in het avontuur dat hen te wachten door staat, de belanden zij direct midden het in één van de een grootste krottenwijken tijdens van Zuid-Afrika. de Daar proeven zij, met letterlijk en op figuurlijk van de lokale cultuur. Na met hun eerste kennismaking met met Zuid-Afrika start een er een intensieve met zoektocht, tijdens gevolgd door een slopende bergetappe. met Eenmaal op tv op de top ontdekken zij de hoe een zij beneden moeten komen. met Wie waagt er op tv een sprong uit in het diepe en door wie heeft op tv het meest onthouden voor de met door Flashback-test?

juni 2020
26-05-2011 20:30

Aflevering 8

Flashback - Aflevering 8

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

19-05-2011 15:00

Aflevering 7

Flashback - Aflevering 7

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

28-04-2011 20:30

Aflevering 6

Flashback - Aflevering 6

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

21-04-2011 20:30

Aflevering 5

Flashback - Aflevering 5

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke wereld van Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én...

14-04-2011 20:30

Aflevering 4

Flashback - Aflevering 4

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

07-04-2011 20:30

Aflevering 3

Flashback - Aflevering 3

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

31-03-2011 20:30

Aflevering 2

Flashback - Aflevering 2

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

24-03-2011 20:30

Aflevering 1

Flashback - Aflevering 1

De vijf duo's arriveren in Kaapstad. Nog moe van de reis en vol vraagtekens over het avontuur dat hen te wachten staat, belanden zij direct midden in één van de grootste krottenwijken van Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk en figuurl...

Flashback gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flashback de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flashback bij Flashback liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flashback. Heb je een uitzending van Flashback gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flashback gemist

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's wordenondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hunaandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor deFlashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde,bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naarhuis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kannog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000euro, vandoor? Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Flashback? Hier kun je alle uitzendingen van Flashback kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 17:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!