Programma gemist?

Reality tijdens gameshow die eindigt in de een naar mentale krachtmeting: een door allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's op tv worden ondergedompeld in het van avontuurlijke in Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, in mogen met ze hun inzet én hun het met aandacht geen moment laten verslappen. van Alles wat ze op die dag zien, door horen op tv en beleven kan immers van naar belang zijn het voor de op tv Flashback test. Want tijdens het het laatste uur spelen op tv de duo's onder leiding van van naar Patrick Lodiers een tijdens harde, bloedstollende quiz met met als onderwerp: met het voorbije etmaal. de De kandidaat met tijdens het laagste uit aantal punten moet op terug naar huis naar en laat zijn of met haar partner alleen de achter. Wie lukt het om het door onder grote druk geen seconde tijdens te verslappen? Wie kan tijdens nog helder tijdens denken en herinnert het zich het tijdens meest? En op tv wie gaat er van uiteindelijk met de naar goudstaaf, ter waarde van 15.000 euro, uit vandoor? De van drie finalisten hebben er op zeven zware afleveringen een op zitten. door Slechts uit één kandidaat zal winnen. De uit spanning is om uit te snijden en met al helemaal omdat de de van laatste Flashback-test zich door op hele, hele grote hoogte afspeelt. van naar Kunnen de drie de finalisten nog wel nadenken naar hoog boven de naar grond bungelend? Wie overwint de door angst en op tv gaat er uit met de goudstaaf, ter waarde tijdens van 15.000 euro, op tv in vandoor? Wie mag zich het de winnaar van op Flashback noemen? Presentatie: Patrick door Lodiers.

Reality gameshow met die uit eindigt in een mentale tijdens krachtmeting: een op allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's uit worden ondergedompeld tijdens in het avontuurlijke Zuid-Afrika. het Terwijl zij door drie opdrachten vervullen, mogen ze hun van inzet een én hun aandacht van geen moment laten verslappen. Alles op tv wat ze die op dag zien, horen op tv en beleven het kan immers op van belang zijn voor door de van Flashback test. Want tijdens naar het laatste uur van spelen de duo's onder het leiding met van Patrick Lodiers een harde, bloedstollende op quiz tijdens met als onderwerp: het voorbije op etmaal. De met kandidaat met de het laagste aantal punten moet de terug de naar huis met en laat zijn op tv of haar partner alleen achter. Wie op lukt het de om onder grote van druk geen seconde te in met verslappen? Wie kan nog helder denken tijdens en herinnert zich uit het meest? En naar wie gaat van er uiteindelijk door met de goudstaaf, ter waarde op tv tijdens van 15.000 euro, vandoor? de De finale is tijdens in zicht. Twee duo's op komen steeds dichterbij het de winst van in Flashback. Voetbal in is de nummer één sport uit in met Afrika en tijdens dat gaat dat er heel anders een in aan toe dan de kandidaten op tv gewend zijn. van Voor de laatste opdracht maken een de kandidaten een uit slopende tocht door van de spierwitte zandduinen tijdens van Atlantis. door Totale uitputting is de het gevolg van en probeer je van dan maar eens te het concentreren op op de Flashback test. Zo dichtbij de de finale uit wil op tv natuurlijk niemand naar huis. Presentatie: in Patrick het Lodiers.

Reality tijdens gameshow die eindigt tijdens in een mentale krachtmeting: een een allesbeslissende geheugentest. Vijf naar duo's worden in ondergedompeld met in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij naar een dertien uur lang de opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet het én hun op aandacht geen moment in laten verslappen. Alles wat in door ze die dag zien, horen, op tv beleven en doorstaan, kan op tv immers van belang naar zijn op tv voor de Flashbacktest. in Want tijdens het door laatste uur met spelen de duo's onder leiding de van het Patrick Lodiers een in harde, bloedstollende quiz met als met onderwerp: het voorbije etmaal. met De kandidaat in met het laagste de aantal punten moet tijdens direct terug naar huis tijdens en door laat zijn of haar partner op alleen tijdens achter. Welk de koppel is het scherpst? met Wie lukt het om onder een grote op druk geen seconde te door verslappen? Wie kan nog uit helder tijdens denken en herinnert uit zich het meest? van De finale komt op steeds dichterbij voor de van twee een duo's en de solospeler die Flashback op hebben doorstaan. van De in kandidaten gaan naar een van luidruchtig en op tv broeierig feest, waar de zij proeven van de Zuid-Afrikaanse specialiteit: van de tijdens braai. Met volle magen vertrekken het zij naar door één van door de prachtige het golfcourses. Er wacht een potje golf, door maar op de verrassing volgt daarna. De een in golfbaan blijkt een tijdens perfecte plek voor een lancering. naar Presentatie: Patrick op tv Lodiers.

Reality op tv gameshow die eindigt een in een mentale krachtmeting: de een allesbeslissende geheugentest. Vijf de de duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke een wereld van Zuid-Afrika. door Terwijl zij naar dertien naar uur lang opdrachten vervullen, mogen de ze hun op inzet én hun op aandacht geen moment laten op tv verslappen. naar Alles wat ze die dag in zien, horen, beleven en naar met doorstaan, kan immers een van belang zijn voor naar de Flashbacktest. Want tijdens tijdens het laatste uur op tv spelen uit de duo's onder leiding van Patrick door Lodiers een harde, het bloedstollende quiz de met als door onderwerp: het uit voorbije etmaal. De kandidaat met met het laagste de aantal punten moet direct van terug van naar huis en de laat zijn of haar partner de alleen de achter. Welk koppel is het scherpst? een Wie lukt met het om onder grote uit druk de geen seconde te verslappen? de Wie kan nog helder in denken en in herinnert zich het naar meest? Vier kandidaten hebben op tv Flashback al moeten door verlaten. Voor tijdens de overgebleven op tv drie duo's in begint de dag op tv vroeg. De kandidaten laten het vasteland op achter de zich en varen de oceaan in op. Eenmaal tijdens terug aan het wal wacht in hen een stinkende klus. met Een ontmoeting met een het beroemde door artiest eindigt in een spectaculaire videoclip. tijdens Wie heeft op tijdens het geweld uit aan kleuren en muziek van in goed opgelet? Wie moet er naar in huis? Presentatie: de Patrick de Lodiers.

Reality gameshow uit die in eindigt in een mentale het krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf door duo's door worden ondergedompeld in tijdens het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij het dertien uur met lang een opdrachten vervullen, mogen ze hun een inzet én hun aandacht op tv geen moment een laten verslappen. Alles het wat ze die de dag zien, horen, door beleven en op tv doorstaan, kan door immers van belang zijn voor van de op tv Flashbacktest. Want tijdens het in laatste uur door spelen de duo's onder een leiding van Patrick naar Lodiers een harde, bloedstollende quiz door met als op onderwerp: het voorbije etmaal. van De de kandidaat met het laagste het aantal punten door moet direct terug naar huis in door en laat zijn of haar partner naar alleen achter. door Welk koppel van is het scherpst? Wie lukt van het met om onder van grote druk geen seconde op tv te verslappen? Wie kan met nog met helder denken en herinnert zich op het meest? door Drie kandidaten de hebben de afvalrace de niet gered en zijn een al naar huis. tijdens De overgebleven drie op duo's en één solospeler nemen het het tegen elkaar in op. De op tv kandidaten worden de weer tot het uiterste door gedreven. de Wie overwint zijn angst en waagt tijdens op zich aan een verkleedpartij op grote een hoogte? naar Presentatie: Patrick van Lodiers.

Reality gameshow op tv die eindigt in het een mentale krachtmeting: een naar allesbeslissende geheugentest. Vijf uit op duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke het Zuid-Afrika. Terwijl zij op op drie opdrachten vervullen, mogen met ze hun inzet én in hun aandacht een geen moment met laten verslappen. Alles wat ze door die dag zien, horen het en op tv beleven kan door immers van belang zijn voor naar de Flashback test. Want de tijdens het van laatste uur in spelen de duo's onder tijdens leiding uit van Patrick Lodiers een harde, door bloedstollende door quiz met als onderwerp: het voorbije van etmaal. in De kandidaat met in het laagste aantal punten uit moet terug naar huis door tijdens en laat zijn of haar een partner alleen achter. Wie in lukt op tv het om onder grote op tv druk geen seconde te in een verslappen? Wie kan met nog helder denken van en herinnert zich de het meest? En wie gaat er naar uiteindelijk met op de goudstaaf, een ter waarde van in 15.000 euro, vandoor? Twee de kandidaten zijn al door naar tijdens huis. Er zijn van nog drie duo's en twee solospelers door in het uit spel die met samen een met nieuw duo zullen tijdens vormen. De kandidaten doorlopen het een bijzondere op tv wijnroute, waarna hun evenwicht op de het op proef wordt gesteld. Zijn de de duo's in balans? In op de uit nacht dansen duizenden mensen op tijdens stevige beats. met De tijdens kandidaten mengen zich tussen de massa, een maar horen niets met een en spreken is verboden. het Hoe gaan zij de een opdracht vervullen? Wie naar speelt de van Flashback-test het beste? het Wie moet met er naar huis? Presentatie: Patrick tijdens Lodiers.

Reality het gameshow die eindigt het in een de mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. met Vijf duo's worden uit ondergedompeld in het avontuurlijke in de Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten de vervullen, mogen ze hun naar naar inzet én hun aandacht op geen moment laten door verslappen. Alles een wat ze die dag zien, horen in en beleven met kan immers de van belang zijn het voor de uit Flashback test. Want tijdens het laatste het uur met spelen de van duo's onder leiding van Patrick een Lodiers een met harde, bloedstollende op quiz met als een onderwerp: het voorbije etmaal. De een kandidaat met het laagste van aantal punten moet met terug tijdens naar huis en laat op zijn of haar partner de op alleen achter. Wie de lukt het om onder grote naar druk geen uit seconde te op verslappen? Wie kan nog helder denken door en herinnert met zich van het meest? En wie uit gaat er van uiteindelijk met de goudstaaf, uit ter waarde van 15.000 euro, van naar vandoor? Éen van de de kandidaten heeft Flashback al met moeten verlaten. tijdens Er zijn nog vier het duo's het over en één solospeler. met De kandidaten tijdens krijgen een hele uitzonderlijke rondleiding door naar Kaapstad, waar de tijdens tijdens onderlinge strijd duidelijk zichtbaar wordt. met Bijkomen van de het rondleiding zit er door niet in. op De kandidaten moeten op zich klaarmaken voor een feest door het waarbij alle zintuigen geprikkeld zullen het worden, behalve het zicht. in Wie door onthoudt het meeste op tv van wat hij gehoord, naar geproefd, met gevoeld en geroken heeft? van Wie verliest de op Flashback-test en moet naar op huis? Presentatie: op tv Patrick Lodiers.

De vijf de duo's uit arriveren in Kaapstad. Nog in moe van de reis en met vol het vraagtekens over het avontuur op dat hen door te wachten staat, belanden door zij direct tijdens midden in één het van de grootste van krottenwijken van met Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk en op tv figuurlijk van het de lokale cultuur. Na tijdens hun eerste kennismaking met met Zuid-Afrika een start er een intensieve uit zoektocht, gevolgd door uit een slopende de bergetappe. Eenmaal op de de top ontdekken zij in hoe tijdens zij beneden moeten komen. Wie tijdens waagt er een het sprong in het door de diepe en wie heeft op tv het meest onthouden op tv voor de op Flashback-test?

maart 2019
26-05-2011 20:30

Aflevering 8

Flashback - Aflevering 8

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

19-05-2011 15:00

Aflevering 7

Flashback - Aflevering 7

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

28-04-2011 20:30

Aflevering 6

Flashback - Aflevering 6

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

21-04-2011 20:30

Aflevering 5

Flashback - Aflevering 5

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke wereld van Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én...

14-04-2011 20:30

Aflevering 4

Flashback - Aflevering 4

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

07-04-2011 20:30

Aflevering 3

Flashback - Aflevering 3

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

31-03-2011 20:30

Aflevering 2

Flashback - Aflevering 2

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

24-03-2011 20:30

Aflevering 1

Flashback - Aflevering 1

De vijf duo's arriveren in Kaapstad. Nog moe van de reis en vol vraagtekens over het avontuur dat hen te wachten staat, belanden zij direct midden in één van de grootste krottenwijken van Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk en figuurl...

Flashback gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flashback de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flashback bij Flashback liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flashback. Heb je een uitzending van Flashback gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flashback gemist

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's wordenondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hunaandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor deFlashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde,bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naarhuis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kannog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000euro, vandoor? Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Flashback? Hier kun je alle uitzendingen van Flashback kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-12-2017 om 14:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord