Programma gemist?

Reality de gameshow die tijdens eindigt in een mentale krachtmeting: met een allesbeslissende geheugentest. tijdens Vijf op tv duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke de Zuid-Afrika. Terwijl op tv zij drie opdrachten in vervullen, mogen een ze hun inzet én tijdens hun op tv aandacht geen moment laten uit verslappen. Alles wat tijdens ze die door dag zien, horen en beleven kan van immers van belang het zijn voor de op Flashback test. van Want tijdens het van laatste uur spelen de de duo's onder naar leiding van Patrick Lodiers een een het harde, bloedstollende quiz met tijdens als onderwerp: het voorbije op tv etmaal. De door kandidaat van met het laagste aantal punten moet door terug naar huis naar uit en laat zijn of de haar partner alleen van achter. Wie lukt de het om onder op grote druk geen seconde van te verslappen? Wie kan door een nog helder denken en op tv herinnert zich door het meest? En het wie gaat er uiteindelijk van met de goudstaaf, ter tijdens waarde van uit 15.000 euro, vandoor? door De drie naar finalisten hebben er zeven zware afleveringen met uit op zitten. Slechts één de kandidaat zal winnen. van De spanning is om uit te snijden op en al helemaal omdat tijdens de in laatste Flashback-test zich op hele, hele naar tijdens grote hoogte afspeelt. Kunnen het de drie finalisten op nog wel met nadenken hoog boven de een grond bungelend? Wie overwint de in tijdens angst en gaat het er met de tijdens goudstaaf, ter waarde van 15.000 het euro, vandoor? Wie op tv mag zich de van winnaar van Flashback noemen? naar tijdens Presentatie: Patrick Lodiers.

Reality op gameshow die met eindigt in een mentale tijdens krachtmeting: een naar allesbeslissende geheugentest. Vijf door duo's worden ondergedompeld op in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl een zij door drie opdrachten vervullen, mogen ze naar hun inzet van én hun op aandacht geen moment naar laten verslappen. Alles wat ze in die dag zien, op horen en beleven kan uit immers een van belang zijn in voor de Flashback op test. Want tijdens het het laatste uur het spelen de een duo's onder leiding op tv van Patrick Lodiers een harde, bloedstollende het quiz het met als onderwerp: het met voorbije etmaal. in De kandidaat op met het laagste aantal naar punten moet terug naar uit huis en laat zijn tijdens een of haar partner de alleen achter. Wie lukt de het om in onder grote druk geen seconde te van verslappen? een Wie kan nog helder een denken en herinnert op tv zich het tijdens meest? En wie gaat er met uiteindelijk met de de op tv goudstaaf, ter waarde van de 15.000 euro, vandoor? De op finale is een in zicht. Twee duo's komen door steeds dichterbij de naar winst van door Flashback. Voetbal is de uit nummer één sport op tv in Afrika en op tv dat met gaat dat er op heel anders in aan toe dan de kandidaten van gewend zijn. de Voor de een laatste opdracht maken de met kandidaten een slopende tocht een door tijdens de spierwitte zandduinen op van Atlantis. Totale in uitputting is het gevolg en het probeer je in dan maar eens te het concentreren op naar de Flashback test. Zo met dichtbij de finale wil het natuurlijk niemand met naar huis. Presentatie: Patrick op tv op tv Lodiers.

Reality gameshow die tijdens in eindigt in een op mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf de het duo's worden ondergedompeld door in het avontuurlijke in Zuid-Afrika. Terwijl zij de dertien uur lang opdrachten vervullen, met mogen ze hun inzet op tv én op hun aandacht geen moment laten een verslappen. het Alles wat ze op die dag zien, horen, het beleven en doorstaan, kan tijdens uit immers van belang zijn voor de naar Flashbacktest. op Want tijdens met het laatste uur een spelen de duo's onder leiding op van Patrick op Lodiers een harde, van bloedstollende quiz met als onderwerp: in een het voorbije etmaal. De kandidaat de met het laagste met aantal door punten moet direct terug naar van huis en laat zijn in of haar naar partner alleen achter. Welk tijdens koppel is naar het scherpst? in Wie lukt het van om onder in grote druk geen seconde te uit verslappen? de Wie kan nog helder denken in en herinnert zich met het meest? De met finale komt steeds dichterbij door tijdens voor de twee duo's en van de van solospeler die Flashback hebben doorstaan. in De kandidaten op gaan naar een luidruchtig en met op tv broeierig feest, waar zij proeven van met de Zuid-Afrikaanse in specialiteit: de braai. Met door naar volle magen vertrekken zij naar een één van de prachtige in golfcourses. Er van wacht tijdens een potje golf, maar de verrassing door volgt daarna. met De golfbaan tijdens blijkt een perfecte de plek voor een lancering. Presentatie: een naar Patrick Lodiers.

Reality gameshow die op eindigt in een het mentale krachtmeting: het een allesbeslissende op geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld door in de van wonderlijke in wereld van Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien op tv uur lang het opdrachten vervullen, in mogen ze hun op inzet én hun aandacht geen in moment naar laten verslappen. Alles wat op tv ze die op tv dag zien, met horen, beleven en doorstaan, kan naar immers van belang zijn van in voor de Flashbacktest. met Want tijdens het laatste uur het spelen de duo's van onder leiding van een Patrick Lodiers een met harde, bloedstollende met quiz met als onderwerp: uit het een voorbije etmaal. De kandidaat met door het met laagste aantal punten moet direct terug uit naar huis en naar laat zijn in of haar partner op tv alleen achter. door Welk koppel is het in scherpst? met Wie lukt het door om onder grote druk van geen seconde het te verslappen? Wie kan nog het helder denken naar en herinnert een zich het meest? Vier kandidaten door hebben Flashback al moeten in tijdens verlaten. Voor de overgebleven drie op tv duo's begint een de dag vroeg. De kandidaten met laten op het vasteland achter zich het en varen de van oceaan op tv op. Eenmaal terug aan wal wacht door hen naar een stinkende op tv klus. Een ontmoeting door met een beroemde artiest door eindigt in een spectaculaire videoclip. op Wie heeft naar tijdens op tv het geweld aan kleuren uit en muziek op goed opgelet? Wie naar moet er naar in huis? Presentatie: Patrick door Lodiers.

Reality met gameshow die eindigt een in een mentale krachtmeting: door een allesbeslissende geheugentest. Vijf tijdens duo's worden ondergedompeld van in het door avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij een dertien uur lang de opdrachten vervullen, mogen van ze hun van inzet én hun een aandacht geen door moment laten verslappen. Alles wat door ze die dag naar zien, horen, de beleven en doorstaan, kan naar immers van op belang het zijn voor de tijdens Flashbacktest. Want tijdens het laatste uur het spelen de de duo's onder leiding van het Patrick Lodiers een van een harde, bloedstollende quiz met met als onderwerp: het voorbije etmaal. uit De kandidaat een met het laagste aantal tijdens op tv punten moet direct terug naar op huis en laat zijn naar in of haar partner alleen met achter. Welk koppel is op tv het scherpst? Wie lukt op het met om onder grote druk naar geen seconde van te verslappen? met Wie kan nog tijdens helder denken en herinnert zich het het meest? op Drie kandidaten hebben de afvalrace in niet op tv gered en zijn al op naar huis. De overgebleven het drie tijdens duo's en één solospeler nemen naar met het tegen elkaar op. uit De kandidaten worden de weer tot op tv het uiterste gedreven. Wie het overwint zijn een angst en waagt een zich aan een verkleedpartij op met grote hoogte? van Presentatie: Patrick op tv Lodiers.

Reality uit gameshow die op eindigt in een mentale krachtmeting: van een op tv allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld het in het avontuurlijke in van Zuid-Afrika. Terwijl zij drie naar opdrachten vervullen, mogen ze met hun inzet met én hun aandacht geen moment van laten verslappen. Alles naar wat ze die in dag van zien, horen en uit beleven kan immers op tv van belang een zijn voor de Flashback door test. Want tijdens het door laatste uur spelen op de duo's onder tijdens leiding van met Patrick Lodiers een harde, uit bloedstollende quiz door met als onderwerp: het voorbije tijdens etmaal. De naar kandidaat van met het laagste aantal punten de moet terug naar huis op en laat van zijn in of haar partner alleen achter. een Wie lukt naar het om de onder grote druk geen seconde te het verslappen? op Wie kan het nog helder denken en herinnert zich op een het meest? En wie gaat in er uiteindelijk tijdens met de goudstaaf, ter waarde de van door 15.000 euro, vandoor? uit Twee kandidaten zijn al de naar uit huis. Er zijn nog drie duo's met en twee solospelers naar in het in spel van die samen een nieuw tijdens duo zullen vormen. De tijdens kandidaten doorlopen een bijzondere tijdens door wijnroute, waarna hun evenwicht op tijdens de proef tijdens wordt gesteld. op Zijn de duo's in op balans? In de nacht door dansen tijdens duizenden mensen op stevige beats. De het met kandidaten mengen zich tussen de massa, uit maar horen door niets en het spreken is op verboden. Hoe gaan zij het de opdracht vervullen? het Wie speelt naar de Flashback-test het beste? Wie door moet er naar huis? het Presentatie: Patrick van Lodiers.

Reality op tv gameshow die eindigt in in een in mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. tijdens Vijf duo's worden door ondergedompeld in door het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij tijdens drie opdrachten op vervullen, op tv mogen ze hun inzet het én hun een aandacht geen moment laten uit verslappen. Alles wat ze op tv die tijdens dag zien, horen en beleven naar kan immers van het belang zijn voor de de van Flashback test. Want tijdens tijdens het laatste uur spelen de op tv met duo's onder leiding van naar Patrick Lodiers het een harde, bloedstollende quiz met als door onderwerp: het voorbije door etmaal. De het kandidaat met het laagste uit aantal punten het moet terug naar huis met en de laat zijn of op tv haar partner naar alleen achter. Wie lukt het van om door onder grote druk tijdens geen seconde te verslappen? Wie in kan nog helder denken de op tv en herinnert zich het meest? uit En wie gaat er naar uiteindelijk naar met de goudstaaf, ter in waarde van in 15.000 euro, vandoor? op tv Éen van de de kandidaten heeft Flashback al met moeten verlaten. Er op tv zijn nog vier uit duo's over en één uit solospeler. van De kandidaten krijgen een een hele uitzonderlijke rondleiding tijdens door Kaapstad, waar de uit de onderlinge strijd duidelijk zichtbaar wordt. Bijkomen het door van de rondleiding zit er niet de in. op De kandidaten moeten zich door klaarmaken voor een feest met waarbij alle zintuigen van geprikkeld zullen door worden, behalve het naar zicht. Wie onthoudt het tijdens met meeste van wat in hij gehoord, geproefd, gevoeld en geroken de heeft? Wie tijdens verliest de Flashback-test in en moet naar huis? een naar Presentatie: Patrick Lodiers.

De op vijf duo's arriveren naar in Kaapstad. Nog moe uit van de uit reis en vol vraagtekens over in op tv het avontuur dat op tv hen te wachten staat, belanden in zij direct naar midden in het één van de grootste krottenwijken op tv van Zuid-Afrika. Daar naar proeven met zij, letterlijk en figuurlijk uit van de lokale door cultuur. Na tijdens hun eerste kennismaking met Zuid-Afrika start een er een intensieve tijdens zoektocht, gevolgd op door een slopende bergetappe. van Eenmaal op de tijdens top tijdens ontdekken zij hoe met zij beneden de moeten komen. Wie waagt er naar een sprong in van het van diepe en wie heeft de het meest uit onthouden voor de door Flashback-test?

oktober 2021
26-05-2011 20:30

Aflevering 8

Flashback - Aflevering 8

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

19-05-2011 15:00

Aflevering 7

Flashback - Aflevering 7

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

28-04-2011 20:30

Aflevering 6

Flashback - Aflevering 6

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

21-04-2011 20:30

Aflevering 5

Flashback - Aflevering 5

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke wereld van Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én...

14-04-2011 20:30

Aflevering 4

Flashback - Aflevering 4

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

07-04-2011 20:30

Aflevering 3

Flashback - Aflevering 3

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

31-03-2011 20:30

Aflevering 2

Flashback - Aflevering 2

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

24-03-2011 20:30

Aflevering 1

Flashback - Aflevering 1

De vijf duo's arriveren in Kaapstad. Nog moe van de reis en vol vraagtekens over het avontuur dat hen te wachten staat, belanden zij direct midden in één van de grootste krottenwijken van Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk en figuurl...

Flashback gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flashback de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flashback bij Flashback liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flashback. Heb je een uitzending van Flashback gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flashback gemist

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's wordenondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hunaandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor deFlashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde,bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naarhuis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kannog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000euro, vandoor? Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Flashback? Hier kun je alle uitzendingen van Flashback kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 17:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!