Programma gemist?

Reality gameshow naar die eindigt door in een mentale krachtmeting: tijdens een allesbeslissende geheugentest. Vijf naar in duo's worden ondergedompeld in het door avontuurlijke Zuid-Afrika. naar Terwijl zij drie met opdrachten vervullen, mogen ze door hun inzet én op tv hun aandacht geen het moment laten verslappen. Alles op wat op ze die dag zien, horen met en met beleven kan op tv immers van belang uit zijn voor de Flashback test. een Want uit tijdens het laatste uur spelen de in uit duo's onder leiding van Patrick Lodiers met een van harde, bloedstollende quiz met op als naar onderwerp: het voorbije van etmaal. De kandidaat met uit het laagste aantal van punten moet met terug naar huis tijdens en laat zijn van of haar partner een alleen achter. Wie lukt het naar om onder grote tijdens druk geen seconde te het verslappen? Wie een kan nog op helder denken en herinnert zich op het meest? op En wie gaat van er uiteindelijk tijdens met de goudstaaf, ter waarde in van 15.000 euro, een vandoor? De een drie finalisten hebben er uit zeven zware afleveringen op tv door op zitten. Slechts één van kandidaat zal winnen. De spanning naar is het om te snijden en op al naar helemaal omdat de het laatste Flashback-test zich op hele, hele een grote de hoogte afspeelt. Kunnen met de drie finalisten nog tijdens wel nadenken hoog boven met van de grond bungelend? Wie overwint de van angst en de gaat door er met de goudstaaf, ter een waarde uit van 15.000 euro, vandoor? Wie mag door zich de naar winnaar in van Flashback noemen? Presentatie: Patrick tijdens Lodiers.

Reality gameshow die door eindigt in op een mentale krachtmeting: een met allesbeslissende geheugentest. Vijf op duo's met worden ondergedompeld uit in het avontuurlijke op tv Zuid-Afrika. Terwijl zij van drie opdrachten vervullen, mogen de ze hun inzet én van hun aandacht met geen moment laten verslappen. van Alles wat op tv ze die dag zien, horen uit en beleven kan tijdens immers van op belang zijn voor de op tv door Flashback test. Want tijdens naar het laatste door uur spelen de duo's onder leiding door van op tv Patrick Lodiers een harde, bloedstollende op quiz met de als onderwerp: een het voorbije etmaal. De met kandidaat met het door laagste in aantal punten moet terug naar huis de en laat zijn op tv uit of haar partner alleen achter. met Wie lukt het een om in onder grote druk geen seconde een te verslappen? van Wie kan nog helder door denken en herinnert tijdens zich het meest? een En het wie gaat er uiteindelijk in met de goudstaaf, van ter waarde van 15.000 op euro, vandoor? De finale de is in in zicht. Twee duo's uit komen op steeds dichterbij de winst van Flashback. uit Voetbal in is de nummer één van sport in Afrika op tv en van dat gaat dat er heel uit anders aan toe dan van het de kandidaten gewend zijn. het Voor de laatste uit opdracht maken de door kandidaten een een slopende tocht door een de spierwitte zandduinen van Atlantis. Totale de uitputting het is het gevolg en in probeer door je dan maar eens te concentreren op tv door op de Flashback test. uit Zo dichtbij op tv de finale wil natuurlijk in niemand naar huis. op Presentatie: Patrick tijdens Lodiers.

Reality gameshow die de eindigt op in een de mentale krachtmeting: een een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld een in het avontuurlijke een Zuid-Afrika. van Terwijl zij de dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen van uit ze hun inzet een én hun aandacht geen moment uit laten uit verslappen. Alles wat ze die het dag zien, horen, op tv beleven en op tv doorstaan, kan immers van in belang zijn voor de naar Flashbacktest. Want tijdens uit met het laatste uur spelen de duo's van onder leiding van door Patrick in Lodiers een harde, uit bloedstollende quiz met met als onderwerp: tijdens het voorbije etmaal. De op kandidaat met het op laagste aantal het punten moet direct terug uit naar huis en laat een zijn of haar in partner alleen achter. door Welk koppel is het door scherpst? Wie lukt een het om een onder grote druk geen op seconde te in verslappen? van Wie kan nog helder tijdens denken en herinnert zich door het meest? De op tv finale komt steeds op tv dichterbij voor de met twee uit duo's en de solospeler die Flashback op tv in hebben doorstaan. De kandidaten gaan in naar het een luidruchtig en door broeierig feest, waar de zij proeven van de Zuid-Afrikaanse specialiteit: naar de in braai. Met volle in magen vertrekken zij tijdens naar één van de in prachtige golfcourses. Er wacht door het een potje golf, maar de de verrassing volgt naar daarna. De golfbaan blijkt op een perfecte plek voor van een tijdens lancering. Presentatie: Patrick een Lodiers.

Reality gameshow die tijdens eindigt op in een mentale krachtmeting: een op tv allesbeslissende geheugentest. naar Vijf duo's worden door ondergedompeld in de de wonderlijke door wereld van Zuid-Afrika. van Terwijl zij dertien uur lang opdrachten op met vervullen, mogen ze door hun inzet én hun aandacht een geen een moment laten verslappen. Alles wat ze door die met dag zien, van horen, beleven en doorstaan, kan tijdens immers van belang zijn de voor de Flashbacktest. van Want tijdens in het laatste met uur spelen de duo's onder door leiding van door Patrick met Lodiers een harde, bloedstollende quiz van met als een onderwerp: het voorbije etmaal. De met kandidaat op met het laagste aantal punten de moet naar direct terug naar huis en de laat zijn van of naar haar partner alleen achter. een Welk koppel een is het scherpst? Wie lukt het de om het onder grote druk geen seconde de te tijdens verslappen? Wie kan nog naar helder op tv denken en herinnert zich de het meest? Vier kandidaten naar hebben Flashback al moeten van verlaten. Voor van de een overgebleven drie duo's begint naar de dag vroeg. in De kandidaten in laten het vasteland achter zich en op tv met varen de oceaan op. uit Eenmaal terug aan wal naar wacht hen een op stinkende klus. Een het ontmoeting met uit een beroemde artiest eindigt in naar een spectaculaire videoclip. door Wie uit heeft tijdens het geweld aan door kleuren en naar muziek goed opgelet? Wie door moet naar er naar huis? Presentatie: een Patrick door Lodiers.

Reality uit gameshow die van eindigt in een mentale een krachtmeting: een allesbeslissende met geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld uit in in het avontuurlijke door Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur door lang in opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet tijdens én hun aandacht van geen moment laten door tijdens verslappen. Alles wat het ze die dag de zien, horen, beleven en doorstaan, naar kan immers van belang uit zijn voor de de Flashbacktest. het Want tijdens van het laatste uur tijdens spelen de duo's onder uit leiding van Patrick Lodiers een in harde, bloedstollende quiz op met als onderwerp: naar het voorbije naar etmaal. De kandidaat met uit het laagste het aantal punten moet in direct terug naar van huis en door laat zijn of van haar partner alleen achter. tijdens Welk met koppel is het scherpst? tijdens Wie lukt het om onder in grote door druk geen seconde tijdens te verslappen? Wie kan een nog helder denken uit en het herinnert zich het naar meest? Drie kandidaten hebben door de afvalrace niet gered en de zijn al in naar huis. De overgebleven van het drie duo's en één uit solospeler nemen de het tegen elkaar op. De kandidaten op tv worden weer tijdens tot het uiterste uit gedreven. op tv Wie overwint zijn angst en waagt met de zich aan een verkleedpartij op grote door hoogte? Presentatie: uit Patrick de Lodiers.

Reality op gameshow die eindigt in op een in mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. in Vijf duo's worden ondergedompeld van naar in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl tijdens zij drie opdrachten op tv vervullen, mogen de ze hun inzet én de hun aandacht geen moment een een laten verslappen. Alles op wat ze die dag zien, het horen en een beleven kan immers van van belang zijn voor naar de Flashback test. Want in het tijdens het laatste uur het spelen de uit duo's onder leiding van Patrick Lodiers het een harde, uit bloedstollende quiz met als op tv onderwerp: het de voorbije etmaal. het De kandidaat met het laagste uit aantal op punten moet terug naar huis naar en laat op tv zijn of haar partner door alleen achter. het Wie van lukt het om onder in grote druk geen seconde te het verslappen? de Wie kan nog op tv helder denken tijdens en herinnert zich uit het meest? En wie gaat er van uiteindelijk met de met goudstaaf, het ter waarde van naar 15.000 euro, op tv vandoor? Twee kandidaten zijn al naar in een huis. Er zijn tijdens nog drie duo's en twee op tv solospelers in op tv het spel die samen met een het nieuw duo zullen vormen. De kandidaten op tv tijdens doorlopen een bijzondere wijnroute, waarna hun in evenwicht door op de proef wordt op tv gesteld. Zijn door de duo's in balans? In met de door nacht dansen duizenden op tv mensen op een stevige beats. De van kandidaten mengen zich tussen de massa, met maar horen op tv niets en spreken een is op tv verboden. Hoe gaan zij de opdracht op met vervullen? Wie speelt de Flashback-test door het beste? het Wie moet er naar naar huis? Presentatie: Patrick met Lodiers.

Reality gameshow op die eindigt in in een mentale krachtmeting: een met in allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld de in het avontuurlijke in door Zuid-Afrika. Terwijl zij van drie opdrachten vervullen, mogen ze hun door inzet én hun door aandacht geen moment tijdens laten verslappen. Alles met in wat ze die dag zien, horen het en beleven op kan een immers van belang zijn op voor de Flashback test. Want tijdens tijdens het op laatste uur spelen van de duo's onder naar leiding het van Patrick Lodiers een harde, bloedstollende uit quiz met naar als onderwerp: het voorbije met etmaal. een De kandidaat met het met laagste aantal punten van moet de terug naar huis en laat zijn van of naar haar partner op tv alleen achter. Wie lukt het het om onder van grote druk geen seconde door te verslappen? Wie door kan tijdens nog helder denken en herinnert zich op het het meest? En wie gaat van er uiteindelijk tijdens met de goudstaaf, ter waarde naar van 15.000 van euro, vandoor? Éen in van de het kandidaten heeft Flashback al met moeten verlaten. Er uit zijn in nog vier duo's over en één het solospeler. De kandidaten het krijgen op tv een hele uitzonderlijke rondleiding tijdens door naar Kaapstad, waar de onderlinge strijd duidelijk van zichtbaar wordt. Bijkomen op van de de rondleiding een zit er niet in. uit De kandidaten moeten zich door klaarmaken tijdens voor een feest in waarbij alle zintuigen geprikkeld zullen het worden, behalve het een zicht. Wie onthoudt door het meeste op van wat hij tijdens gehoord, geproefd, gevoeld tijdens en geroken heeft? in Wie verliest de Flashback-test en op tv moet naar huis? een Presentatie: Patrick op Lodiers.

De tijdens vijf duo's arriveren in door Kaapstad. Nog een moe van de in reis en vol vraagtekens op over het avontuur dat uit naar hen te wachten staat, belanden de zij direct midden in de één van de uit grootste krottenwijken van uit Zuid-Afrika. de Daar proeven zij, letterlijk een en figuurlijk van met de met lokale cultuur. Na hun eerste met kennismaking met Zuid-Afrika start op tv er een intensieve uit op tv zoektocht, gevolgd door een slopende bergetappe. van Eenmaal op de een in top ontdekken zij hoe zij van beneden moeten komen. Wie op tv waagt met er een sprong in het door diepe en wie in heeft tijdens het meest onthouden voor de tijdens uit Flashback-test?

januari 2021
26-05-2011 20:30

Aflevering 8

Flashback - Aflevering 8

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

19-05-2011 15:00

Aflevering 7

Flashback - Aflevering 7

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

28-04-2011 20:30

Aflevering 6

Flashback - Aflevering 6

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

21-04-2011 20:30

Aflevering 5

Flashback - Aflevering 5

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke wereld van Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én...

14-04-2011 20:30

Aflevering 4

Flashback - Aflevering 4

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

07-04-2011 20:30

Aflevering 3

Flashback - Aflevering 3

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

31-03-2011 20:30

Aflevering 2

Flashback - Aflevering 2

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

24-03-2011 20:30

Aflevering 1

Flashback - Aflevering 1

De vijf duo's arriveren in Kaapstad. Nog moe van de reis en vol vraagtekens over het avontuur dat hen te wachten staat, belanden zij direct midden in één van de grootste krottenwijken van Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk en figuurl...

Flashback gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flashback de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flashback bij Flashback liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flashback. Heb je een uitzending van Flashback gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flashback gemist

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's wordenondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hunaandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor deFlashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde,bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naarhuis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kannog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000euro, vandoor? Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Flashback? Hier kun je alle uitzendingen van Flashback kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 17:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!