Programma gemist?

Reality gameshow die het eindigt in een een mentale krachtmeting: een op allesbeslissende uit geheugentest. Vijf van duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke uit met Zuid-Afrika. Terwijl zij naar drie opdrachten vervullen, mogen ze hun van inzet én hun van uit aandacht geen moment laten verslappen. Alles door wat ze uit die dag zien, horen het en beleven het kan immers van belang met zijn voor op de Flashback tijdens test. Want tijdens het op tv laatste uur met spelen de duo's onder leiding het van Patrick Lodiers met een harde, van bloedstollende quiz de met als op onderwerp: het voorbije etmaal. het De kandidaat met het de laagste aantal de punten moet tijdens terug naar huis en laat uit zijn door of haar partner alleen uit achter. Wie lukt het in om onder grote op druk geen door seconde te verslappen? Wie kan het nog met helder denken met en herinnert zich het meest? op En op wie gaat er van uiteindelijk met de goudstaaf, in ter waarde van met 15.000 euro, vandoor? De drie naar finalisten hebben in er op zeven zware afleveringen op zitten. Slechts op tv een één kandidaat zal winnen. De spanning met is om in te snijden een en al helemaal omdat de tijdens op laatste Flashback-test zich op hele, hele op grote hoogte afspeelt. in Kunnen de tijdens drie finalisten nog wel een van nadenken hoog boven door de grond bungelend? Wie overwint door de angst naar en gaat er met de op op goudstaaf, ter waarde van 15.000 door euro, vandoor? met Wie mag door zich de winnaar van de Flashback noemen? Presentatie: Patrick de Lodiers.

Reality gameshow die het eindigt de in een met mentale krachtmeting: een een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in een in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl van zij drie in opdrachten vervullen, mogen ze hun van inzet én tijdens hun aandacht geen de moment laten verslappen. Alles het wat ze een die dag zien, horen in een en beleven kan immers naar van belang zijn voor in de Flashback test. Want een tijdens het laatste uit uur spelen op tv de van duo's onder leiding de van Patrick Lodiers op tv een harde, bloedstollende quiz met een als onderwerp: het voorbije een etmaal. De naar kandidaat met met het laagste op tv aantal punten moet een terug naar huis en tijdens laat zijn of op tv haar partner met alleen achter. Wie lukt het het om onder grote op druk geen seconde te uit verslappen? Wie een kan met nog helder denken en op herinnert zich het meest? En door wie gaat er op tv van uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde de van van 15.000 euro, vandoor? tijdens De finale is in zicht. van Twee tijdens duo's komen steeds door dichterbij de een winst van Flashback. door Voetbal is de nummer één sport met het in Afrika en dat gaat dat op tv er heel op anders op tv aan toe dan de kandidaten met gewend zijn. naar Voor de laatste opdracht naar maken de het kandidaten een slopende met tocht door de spierwitte zandduinen uit van uit Atlantis. Totale uitputting de is het in gevolg en probeer in je dan maar eens op tv te concentreren op tijdens de Flashback tijdens test. Zo dichtbij op de finale wil natuurlijk de niemand naar op huis. Presentatie: Patrick naar Lodiers.

Reality gameshow die naar eindigt in met een mentale krachtmeting: een in tijdens allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's met worden ondergedompeld in uit het avontuurlijke Zuid-Afrika. van Terwijl zij dertien door uur lang opdrachten vervullen, naar mogen ze tijdens hun inzet én hun van aandacht geen moment van laten verslappen. Alles de wat de ze die dag zien, horen, beleven van en met doorstaan, kan immers van op tv belang zijn voor de in Flashbacktest. Want door tijdens het naar laatste uur spelen de tijdens duo's in onder leiding van Patrick Lodiers een met harde, bloedstollende quiz van door met als onderwerp: het een voorbije etmaal. De kandidaat naar met het laagste aantal een punten van moet direct terug op naar huis in en laat zijn of in haar partner alleen achter. Welk op koppel op tv is het scherpst? Wie lukt op tv het om op onder grote druk naar geen op tv seconde te verslappen? Wie het kan nog helder van denken en herinnert zich het de meest? uit De finale komt steeds dichterbij in voor de twee het duo's tijdens en de solospeler die Flashback het hebben een doorstaan. De kandidaten gaan van naar een op tv luidruchtig en broeierig feest, waar de het zij proeven van de Zuid-Afrikaanse op specialiteit: de braai. Met uit volle een magen vertrekken zij naar één tijdens van de een prachtige van golfcourses. Er wacht een tijdens potje golf, tijdens maar de verrassing volgt daarna. naar De het golfbaan blijkt een perfecte door plek voor een door lancering. Presentatie: op Patrick Lodiers.

Reality gameshow uit die het eindigt in een mentale een krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf op tv duo's tijdens worden ondergedompeld in van de wonderlijke wereld van uit Zuid-Afrika. de Terwijl zij dertien uur lang opdrachten tijdens vervullen, mogen ze de hun door inzet én hun aandacht een geen moment laten een verslappen. Alles tijdens wat ze die op dag zien, van horen, beleven en doorstaan, kan immers op van belang zijn op tv voor de door Flashbacktest. Want een tijdens het laatste uur het spelen de de duo's onder naar leiding van Patrick van Lodiers een harde, in bloedstollende quiz met met als onderwerp: het voorbije in etmaal. De kandidaat een met het laagste naar aantal punten moet direct terug het naar huis en uit laat zijn door of haar partner alleen naar achter. Welk een koppel is het scherpst? een Wie door lukt het met om onder grote druk geen seconde in te verslappen? Wie van kan op nog helder denken en herinnert een zich de het meest? Vier het kandidaten hebben op tv Flashback al moeten de verlaten. Voor de overgebleven naar drie duo's begint de uit dag door vroeg. De kandidaten laten het op tv vasteland achter zich op en varen de oceaan in op. Eenmaal terug de aan wal met wacht hen een uit stinkende klus. Een de ontmoeting met een de beroemde artiest eindigt in in uit een spectaculaire videoclip. Wie heeft tijdens de het geweld aan in kleuren en muziek op tv op goed opgelet? Wie moet er met naar huis? de Presentatie: Patrick op Lodiers.

Reality gameshow met die eindigt van in een mentale krachtmeting: een op allesbeslissende geheugentest. Vijf uit door duo's worden ondergedompeld met in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij op tv tijdens dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen in ze van hun inzet én hun van aandacht tijdens geen moment laten verslappen. Alles in wat ze die dag naar zien, horen, beleven op tv en doorstaan, kan op tv immers van de belang zijn voor een de de Flashbacktest. Want tijdens het laatste het uur spelen met de duo's onder leiding het van Patrick Lodiers een uit harde, bloedstollende met quiz met de als onderwerp: het voorbije etmaal. met De het kandidaat met het laagste met aantal punten moet direct van terug naar in huis en laat zijn in of haar partner van alleen achter. Welk door koppel is naar het scherpst? Wie lukt de tijdens het om onder grote druk geen door met seconde te verslappen? Wie kan een nog helder van denken en herinnert het zich het meest? met Drie kandidaten uit hebben de afvalrace niet van gered en tijdens zijn al naar huis. De overgebleven de drie duo's op tv en één solospeler nemen met het tegen van elkaar op. De kandidaten naar worden het weer tot het uiterste op tv gedreven. tijdens Wie overwint zijn angst en tijdens waagt zich aan een uit op tv verkleedpartij op grote hoogte? Presentatie: Patrick de met Lodiers.

Reality gameshow uit die de eindigt in een mentale op tv krachtmeting: een allesbeslissende een geheugentest. Vijf naar duo's worden ondergedompeld in met het avontuurlijke Zuid-Afrika. van Terwijl zij drie tijdens opdrachten vervullen, mogen ze hun op inzet én naar hun aandacht geen van moment laten verslappen. tijdens Alles wat ze met die in dag zien, horen en beleven het kan op tv immers van belang zijn op voor de een Flashback test. Want tijdens het met laatste uur spelen op tv de duo's onder leiding op in van Patrick Lodiers een tijdens harde, bloedstollende quiz met met als de onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat uit met naar het laagste aantal punten moet op terug naar huis een en laat door zijn of in haar partner alleen achter. Wie met met lukt het om onder in grote druk geen in seconde te verslappen? Wie naar kan nog helder denken een en uit herinnert zich het met meest? En op tv wie gaat er uiteindelijk met uit de goudstaaf, het ter waarde van 15.000 een euro, uit vandoor? Twee kandidaten op tv zijn al naar op huis. Er zijn nog drie tijdens duo's naar en twee solospelers in het een spel die een samen een nieuw duo zullen met vormen. De kandidaten op doorlopen een op tv bijzondere wijnroute, op waarna hun evenwicht op de tijdens naar proef wordt gesteld. Zijn de tijdens duo's tijdens in balans? In de nacht dansen een duizenden mensen op naar stevige beats. De in kandidaten mengen zich het van tussen de massa, maar horen niets van en spreken in is verboden. Hoe gaan het zij uit de opdracht op tv vervullen? Wie speelt de Flashback-test met het uit beste? Wie moet met er naar huis? een Presentatie: Patrick Lodiers.

Reality gameshow het die een eindigt in een mentale naar krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. de Vijf duo's worden ondergedompeld in naar in het avontuurlijke Zuid-Afrika. op tv Terwijl zij drie van opdrachten vervullen, mogen ze het hun inzet én de hun aandacht het geen moment laten verslappen. Alles uit wat op tv ze die dag zien, horen van en van beleven kan immers van van belang zijn voor van de Flashback test. op Want tijdens het van laatste uur spelen de op tv duo's van onder leiding van Patrick op Lodiers een het harde, bloedstollende quiz met als in onderwerp: het voorbije op etmaal. De in kandidaat tijdens met het laagste aantal punten moet het terug naar huis in in en laat zijn het of haar partner op alleen achter. Wie een lukt het om onder grote druk op geen uit seconde te een verslappen? Wie kan nog naar helder denken een en herinnert zich het meest? En van wie gaat er een uiteindelijk met door de goudstaaf, met ter waarde van 15.000 van euro, vandoor? Éen uit van de kandidaten heeft naar Flashback tijdens al moeten verlaten. op tv Er zijn van nog vier duo's over en één een naar solospeler. De kandidaten krijgen een hele met uitzonderlijke rondleiding door op Kaapstad, waar de het onderlinge strijd duidelijk op zichtbaar een wordt. Bijkomen van door de rondleiding zit er niet op tv in. De het kandidaten moeten zich uit klaarmaken voor in een feest waarbij uit alle zintuigen geprikkeld zullen op worden, door behalve het zicht. op tv Wie onthoudt het meeste van door wat hij gehoord, door geproefd, gevoeld en geroken op heeft? Wie op tv verliest uit de Flashback-test en moet op tv naar huis? Presentatie: Patrick op Lodiers.

De vijf duo's door arriveren in met Kaapstad. Nog van moe van de een reis en vol vraagtekens over naar het avontuur in dat hen te het wachten staat, belanden zij tijdens direct midden met in één van de op tv grootste krottenwijken door van Zuid-Afrika. Daar van proeven zij, letterlijk en door een figuurlijk van de lokale cultuur. Na uit hun in eerste kennismaking uit met Zuid-Afrika start er een intensieve naar zoektocht, gevolgd tijdens door een slopende bergetappe. het het Eenmaal op de de top ontdekken zij hoe zij beneden naar naar moeten komen. Wie waagt het er een sprong in het op diepe en wie de heeft van het meest in onthouden voor de op tv Flashback-test?

oktober 2019
26-05-2011 20:30

Aflevering 8

Flashback - Aflevering 8

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

19-05-2011 15:00

Aflevering 7

Flashback - Aflevering 7

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

28-04-2011 20:30

Aflevering 6

Flashback - Aflevering 6

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

21-04-2011 20:30

Aflevering 5

Flashback - Aflevering 5

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke wereld van Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én...

14-04-2011 20:30

Aflevering 4

Flashback - Aflevering 4

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

07-04-2011 20:30

Aflevering 3

Flashback - Aflevering 3

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

31-03-2011 20:30

Aflevering 2

Flashback - Aflevering 2

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

24-03-2011 20:30

Aflevering 1

Flashback - Aflevering 1

De vijf duo's arriveren in Kaapstad. Nog moe van de reis en vol vraagtekens over het avontuur dat hen te wachten staat, belanden zij direct midden in één van de grootste krottenwijken van Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk en figuurl...

Flashback gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flashback de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flashback bij Flashback liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flashback. Heb je een uitzending van Flashback gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flashback gemist

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's wordenondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hunaandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor deFlashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde,bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naarhuis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kannog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000euro, vandoor? Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Flashback? Hier kun je alle uitzendingen van Flashback kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 17:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!