Programma gemist?

Reality tijdens gameshow die eindigt in een in van mentale krachtmeting: een in allesbeslissende geheugentest. Vijf naar duo's worden ondergedompeld in een het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl tijdens zij in drie opdrachten vervullen, mogen op tv ze hun inzet én met hun op aandacht geen moment laten verslappen. tijdens Alles wat de ze die met dag zien, horen en een beleven kan in immers van belang zijn voor door de Flashback test. Want op tv tijdens het laatste op uur spelen door de duo's op onder leiding van tijdens Patrick Lodiers een harde, bloedstollende in quiz van met als van onderwerp: het voorbije etmaal. op tv De kandidaat met van het laagste aantal van punten moet terug naar huis van en laat van zijn door of haar partner alleen het achter. Wie in lukt het om onder uit grote druk geen seconde op te verslappen? Wie in kan de nog helder denken en een herinnert zich het meest? op tv En wie tijdens gaat er een uiteindelijk met de op tv goudstaaf, ter waarde van in 15.000 euro, vandoor? De drie op finalisten hebben er door zeven zware afleveringen tijdens op zitten. Slechts tijdens één kandidaat zal op winnen. uit De spanning het is om te snijden en al door helemaal omdat met de laatste Flashback-test op tv zich op hele, de hele grote hoogte door afspeelt. de Kunnen de drie finalisten nog wel op nadenken hoog naar boven uit de grond bungelend? met Wie overwint de angst in en gaat er met met de een goudstaaf, ter waarde een van 15.000 euro, naar vandoor? Wie mag zich het de winnaar op tv van Flashback noemen? Presentatie: Patrick uit Lodiers.

Reality gameshow uit die eindigt een in een mentale de krachtmeting: een allesbeslissende in geheugentest. Vijf in duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke in Zuid-Afrika. uit Terwijl zij drie opdrachten vervullen, de mogen ze uit hun inzet een én hun aandacht tijdens geen moment laten verslappen. Alles in naar wat ze die dag met zien, horen en beleven van kan met immers van belang zijn voor de naar Flashback de test. Want tijdens de het laatste uur spelen de de naar duo's onder leiding van Patrick door Lodiers een harde, bloedstollende uit quiz met als in onderwerp: het uit voorbije etmaal. van De kandidaat met een het laagste aantal van punten moet terug naar op huis en door laat zijn naar of haar partner alleen het achter. Wie met lukt het om onder grote van druk geen op tv seconde te op verslappen? Wie kan nog helder met denken en herinnert met zich tijdens het meest? En wie gaat er met uiteindelijk uit met de goudstaaf, ter in waarde naar van 15.000 euro, vandoor? De van finale is in in zicht. het Twee duo's komen steeds dichterbij door de winst van in Flashback. Voetbal is naar de nummer één op tv sport in in Afrika en uit dat gaat dat er een heel anders aan het toe dan de de kandidaten gewend zijn. een Voor de door laatste opdracht maken de kandidaten een van slopende tocht door het de spierwitte zandduinen met met van Atlantis. Totale uitputting het is het gevolg met en probeer je dan in maar eens te de concentreren op de Flashback van test. de Zo dichtbij tijdens de finale wil natuurlijk niemand naar op tv huis. Presentatie: Patrick de van Lodiers.

Reality gameshow die uit eindigt in een de mentale een krachtmeting: een allesbeslissende met geheugentest. Vijf door duo's worden ondergedompeld in in het avontuurlijke het Zuid-Afrika. Terwijl zij naar dertien uur lang opdrachten vervullen, door mogen ze met hun inzet én tijdens hun aandacht naar geen moment laten verslappen. Alles wat de ze een die dag in zien, horen, beleven en de doorstaan, kan in immers van belang zijn voor door de Flashbacktest. Want tijdens tijdens het laatste op uur spelen het de duo's onder leiding van van Patrick de Lodiers een harde, bloedstollende quiz de de met als onderwerp: in het voorbije etmaal. De kandidaat met met het laagste een aantal het punten moet direct terug een naar huis en laat door zijn of door haar partner alleen de achter. Welk koppel naar is het het scherpst? Wie lukt het om onder een door grote druk geen seconde te verslappen? van van Wie kan nog helder denken door en herinnert een zich het van meest? De finale komt steeds dichterbij naar voor de op tv twee op duo's en de solospeler die Flashback op het hebben doorstaan. De van kandidaten gaan naar een naar luidruchtig en broeierig naar feest, waar zij met proeven van de Zuid-Afrikaanse specialiteit: door de braai. Met tijdens volle magen vertrekken naar zij naar één van tijdens van de prachtige golfcourses. Er wacht uit het een potje golf, door maar de verrassing volgt daarna. de De uit golfbaan blijkt een perfecte met plek voor een in lancering. Presentatie: Patrick het Lodiers.

Reality een gameshow die eindigt in naar een een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf van duo's met worden ondergedompeld in de wonderlijke uit wereld met van Zuid-Afrika. in Terwijl zij dertien tijdens uur lang opdrachten vervullen, de mogen ze hun in inzet én hun aandacht geen in moment laten een verslappen. met Alles wat ze die dag zien, op tv door horen, beleven en doorstaan, kan de immers op van belang zijn voor uit de Flashbacktest. op tv Want tijdens het laatste het uur spelen de uit duo's onder leiding met van Patrick Lodiers een harde, van bloedstollende met quiz met uit als onderwerp: het uit voorbije etmaal. De een kandidaat met het naar laagste aantal punten moet het direct terug naar huis en uit door laat zijn of haar in partner alleen achter. Welk in koppel in is het scherpst? Wie in lukt het om onder van grote druk geen seconde de een te verslappen? Wie kan nog van helder denken en met herinnert zich het uit meest? Vier kandidaten tijdens hebben Flashback al moeten de verlaten. Voor naar de overgebleven drie op duo's begint van de dag vroeg. van De kandidaten laten het van vasteland achter zich en tijdens varen een de oceaan uit op. Eenmaal terug door aan wal wacht hen een op stinkende klus. Een ontmoeting op met een beroemde tijdens artiest het eindigt in een de spectaculaire videoclip. Wie heeft tijdens door het geweld aan de kleuren en muziek op tv uit goed opgelet? Wie moet er in naar met huis? Presentatie: Patrick uit Lodiers.

Reality gameshow naar die een eindigt in een mentale een krachtmeting: een allesbeslissende in geheugentest. Vijf duo's op tv worden ondergedompeld in de het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij het uit dertien uur lang op tv opdrachten vervullen, mogen ze tijdens hun inzet én hun aandacht het geen moment een laten op tv verslappen. Alles wat ze die dag met zien, horen, beleven uit met en doorstaan, kan immers van belang door een zijn voor de op tv Flashbacktest. Want tijdens het het laatste uur spelen de het duo's onder leiding van door Patrick tijdens Lodiers een harde, bloedstollende quiz uit met als uit onderwerp: het in voorbije etmaal. De kandidaat met van het laagste aantal het punten moet direct tijdens terug de naar huis en laat zijn op tv of haar partner uit alleen met achter. Welk koppel door is het scherpst? de Wie lukt het om onder in grote druk uit geen seconde te op verslappen? Wie kan nog met helder denken en tijdens herinnert zich het naar naar meest? Drie kandidaten tijdens hebben de afvalrace een niet gered en zijn uit al naar huis. in De overgebleven drie duo's van en één solospeler tijdens nemen het tegen elkaar op tv op. De kandidaten een worden op tv weer tot het uiterste gedreven. van Wie de overwint zijn angst en waagt het zich door aan een van verkleedpartij op grote hoogte? het Presentatie: Patrick naar Lodiers.

Reality op tv gameshow die eindigt in door een mentale krachtmeting: het een uit allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld het tijdens in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl in zij drie opdrachten vervullen, op mogen door ze hun inzet én hun op aandacht geen in moment laten verslappen. Alles een wat naar ze die met dag zien, horen in en beleven kan in immers van belang zijn van voor de Flashback uit test. Want uit tijdens het laatste uur spelen een de het duo's onder leiding met van Patrick Lodiers een de harde, bloedstollende quiz met een als onderwerp: op tv het voorbije het etmaal. De kandidaat met het laagste tijdens aantal een punten moet terug naar huis een met en laat zijn door of haar partner alleen achter. naar Wie lukt op tv het om onder naar grote druk de geen seconde te verslappen? Wie kan op nog helder denken op tv en op tv herinnert zich het meest? met En wie gaat uit er uiteindelijk met de met goudstaaf, ter waarde tijdens van 15.000 naar euro, vandoor? Twee kandidaten het zijn naar al naar huis. Er zijn op tv nog drie de duo's en de twee solospelers in het een spel die samen een van nieuw duo zullen door vormen. een De kandidaten doorlopen een bijzondere op wijnroute, waarna hun van evenwicht op de van proef wordt gesteld. tijdens op Zijn de duo's in balans? In naar op tv de nacht dansen duizenden mensen de op stevige door beats. De kandidaten mengen zich in tussen de het massa, maar door horen niets en spreken op tv is verboden. uit Hoe gaan op tv zij de opdracht vervullen? op tv Wie speelt de het Flashback-test het beste? door Wie moet van er naar huis? Presentatie: Patrick het Lodiers.

Reality in gameshow die eindigt in het een mentale door krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf door duo's op tv worden ondergedompeld in het avontuurlijke een Zuid-Afrika. op Terwijl zij drie opdrachten met vervullen, mogen ze hun door uit inzet én hun tijdens aandacht geen moment laten in verslappen. Alles wat tijdens ze die een dag zien, horen en beleven kan door immers van tijdens belang zijn voor de in Flashback test. in Want tijdens met het laatste uur spelen de een duo's onder uit leiding van Patrick Lodiers een een harde, op bloedstollende quiz met als naar onderwerp: het het voorbije etmaal. De uit kandidaat met met het laagste op aantal punten moet terug naar huis in en een laat zijn of haar met partner op alleen achter. Wie lukt de het om onder grote druk in de geen seconde te verslappen? Wie kan op nog helder denken op tv van en herinnert zich een het meest? En door wie gaat er uiteindelijk met in de goudstaaf, ter waarde een van 15.000 in euro, vandoor? naar Éen van de kandidaten heeft een Flashback al van moeten de verlaten. Er zijn nog met vier duo's met over en één solospeler. De de kandidaten met krijgen een hele uitzonderlijke rondleiding door de in Kaapstad, waar de onderlinge met strijd duidelijk zichtbaar van wordt. Bijkomen van de de rondleiding van zit er niet in. uit De kandidaten moeten zich klaarmaken tijdens voor een feest tijdens op waarbij alle zintuigen geprikkeld zullen worden, op tv behalve het een zicht. Wie onthoudt het met meeste van op tv wat hij gehoord, geproefd, de gevoeld en geroken de heeft? Wie verliest de uit de Flashback-test en een moet naar huis? Presentatie: door Patrick Lodiers.

De vijf door duo's van arriveren in Kaapstad. op Nog moe van de reis een en vol vraagtekens over de een het avontuur dat hen te wachten uit staat, belanden van zij direct het midden in één van de de grootste krottenwijken van op Zuid-Afrika. van Daar proeven zij, letterlijk op tv en figuurlijk van op tv de lokale cultuur. op tv Na hun eerste kennismaking tijdens met Zuid-Afrika start door er een intensieve op tv het zoektocht, gevolgd door een slopende bergetappe. het uit Eenmaal op de tijdens top ontdekken zij hoe zij beneden het moeten komen. Wie naar waagt uit er een sprong een in het diepe een en wie heeft het naar meest onthouden voor de het een Flashback-test?

november 2018
26-05-2011 20:30

Aflevering 8

Flashback - Aflevering 8

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

19-05-2011 15:00

Aflevering 7

Flashback - Aflevering 7

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

28-04-2011 20:30

Aflevering 6

Flashback - Aflevering 6

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

21-04-2011 20:30

Aflevering 5

Flashback - Aflevering 5

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke wereld van Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én...

14-04-2011 20:30

Aflevering 4

Flashback - Aflevering 4

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

07-04-2011 20:30

Aflevering 3

Flashback - Aflevering 3

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

31-03-2011 20:30

Aflevering 2

Flashback - Aflevering 2

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

24-03-2011 20:30

Aflevering 1

Flashback - Aflevering 1

De vijf duo's arriveren in Kaapstad. Nog moe van de reis en vol vraagtekens over het avontuur dat hen te wachten staat, belanden zij direct midden in één van de grootste krottenwijken van Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk en figuurl...

Flashback gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flashback de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flashback bij Flashback liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flashback. Heb je een uitzending van Flashback gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flashback gemist

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's wordenondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hunaandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor deFlashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde,bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naarhuis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kannog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000euro, vandoor? Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Flashback? Hier kun je alle uitzendingen van Flashback kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-12-2017 om 14:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord