Programma gemist?

Reality gameshow tijdens die eindigt in tijdens een met mentale krachtmeting: een van allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld een tijdens in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij van drie de opdrachten vervullen, mogen ze een hun inzet én op tv hun aandacht geen door moment laten in verslappen. Alles wat ze uit die dag zien, door horen en beleven op tv kan immers van belang tijdens zijn voor met de Flashback test. Want de tijdens het van laatste de uur spelen de duo's tijdens onder leiding op van Patrick Lodiers een harde, bloedstollende uit quiz met in als onderwerp: het voorbije tijdens etmaal. De kandidaat op tijdens met het laagste aantal punten het moet een terug naar huis en tijdens laat zijn of haar partner met een alleen achter. Wie op tv lukt het om naar onder grote druk geen seconde te het een verslappen? Wie kan een nog helder denken en herinnert zich een het meest? naar En wie gaat er de uiteindelijk met de naar goudstaaf, ter de waarde van 15.000 euro, in vandoor? met De drie finalisten hebben er door van zeven zware afleveringen uit op zitten. Slechts een één kandidaat zal winnen. uit De spanning een is om te op snijden en al helemaal omdat de het een laatste Flashback-test zich op hele, met hele grote door hoogte afspeelt. Kunnen de drie van op tv finalisten nog wel op tv nadenken hoog boven de grond naar bungelend? Wie overwint de een angst en gaat door er met de op met goudstaaf, ter waarde van 15.000 van euro, vandoor? uit Wie mag zich de van winnaar van Flashback noemen? de Presentatie: Patrick een Lodiers.

Reality gameshow het die eindigt van in een in mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. in Vijf door duo's worden ondergedompeld in door het avontuurlijke het Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten tijdens vervullen, mogen de ze hun inzet én hun uit in aandacht geen moment laten de verslappen. Alles wat ze die naar dag zien, horen in op tv en beleven kan de immers van belang met zijn voor de Flashback test. Want op tv naar tijdens het laatste door uur spelen de duo's onder leiding een van Patrick in Lodiers een harde, bloedstollende het quiz met als op tv onderwerp: het voorbije met op etmaal. De kandidaat met het door laagste het aantal punten moet tijdens terug naar huis en het laat zijn of haar partner naar de alleen achter. Wie lukt de het om onder de grote druk met geen seconde te verslappen? tijdens Wie kan uit nog helder denken en herinnert een zich het van meest? En wie gaat uit er op uiteindelijk met de goudstaaf, ter een waarde naar van 15.000 euro, tijdens vandoor? De finale in is in zicht. Twee van duo's komen steeds dichterbij de op tv winst in van Flashback. door Voetbal is de nummer één sport in door in Afrika en dat gaat dat op tv de er heel anders aan toe dan op tv een de kandidaten gewend zijn. Voor met de laatste opdracht tijdens maken de kandidaten de een door slopende tocht door de spierwitte zandduinen in van uit Atlantis. Totale uitputting is de het gevolg met en probeer je dan van maar eens uit te concentreren op de uit Flashback naar test. Zo dichtbij de finale wil op tv natuurlijk niemand de naar tijdens huis. Presentatie: Patrick uit Lodiers.

Reality van gameshow die eindigt in tijdens een door mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf op tv duo's een worden ondergedompeld in op het avontuurlijke Zuid-Afrika. op Terwijl zij dertien uur uit lang opdrachten uit vervullen, mogen ze uit hun inzet én hun naar aandacht geen moment laten van verslappen. Alles op tv wat ze die dag uit van zien, horen, beleven op tv en doorstaan, kan immers van belang het zijn de voor de Flashbacktest. Want tijdens in door het laatste uur spelen het de duo's onder leiding op tv van Patrick in Lodiers een harde, met bloedstollende quiz met als naar onderwerp: van het voorbije etmaal. op De kandidaat met uit het laagste aantal punten uit moet direct terug naar huis uit en laat het zijn op of haar partner alleen van achter. Welk de koppel is het scherpst? Wie naar lukt tijdens het om onder door grote druk geen seconde het te verslappen? Wie kan naar nog helder denken de en het herinnert zich het meest? de De finale komt steeds dichterbij van voor de twee uit duo's en met de de solospeler die Flashback van hebben doorstaan. De met kandidaten gaan naar een luidruchtig op en de broeierig feest, waar zij door proeven van de Zuid-Afrikaanse op tv specialiteit: de braai. Met van volle door magen vertrekken de zij naar één van het de prachtige golfcourses. Er wacht in uit een potje golf, maar van de verrassing volgt daarna. De het naar golfbaan blijkt een perfecte de plek voor een lancering. Presentatie: door Patrick tijdens Lodiers.

Reality van gameshow die eindigt tijdens in een mentale naar krachtmeting: een naar allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden op tv ondergedompeld in uit de wonderlijke wereld van Zuid-Afrika. op Terwijl een zij dertien uur een lang opdrachten vervullen, mogen op ze hun inzet én tijdens hun aandacht in geen moment laten verslappen. met Alles wat het ze die uit dag zien, horen, met beleven en door doorstaan, kan immers van belang zijn het voor van de Flashbacktest. Want tijdens het door door laatste uur spelen de duo's onder door leiding van de Patrick Lodiers een harde, door bloedstollende quiz uit met als onderwerp: van het voorbije etmaal. De met kandidaat met uit het laagste van aantal punten moet op tv direct terug met naar huis en in laat zijn of haar partner tijdens alleen achter. Welk op koppel is het scherpst? door uit Wie lukt het om een onder grote druk naar geen seconde te verslappen? Wie op kan met nog helder een denken en herinnert zich het meest? uit op Vier kandidaten hebben Flashback al moeten het op verlaten. Voor de door overgebleven drie duo's begint de dag de vroeg. De kandidaten in laten een het vasteland achter zich door en varen de in oceaan op. Eenmaal uit terug aan een wal wacht hen de een stinkende de klus. Een ontmoeting de met een beroemde artiest op eindigt in een in spectaculaire videoclip. Wie de heeft tijdens het geweld op tv aan kleuren en muziek naar goed opgelet? Wie de moet er met naar huis? Presentatie: Patrick tijdens op tv Lodiers.

Reality gameshow met die eindigt in op tv een mentale met krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. van Vijf duo's worden naar ondergedompeld in het in avontuurlijke Zuid-Afrika. van Terwijl zij dertien uur de lang van opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet door door én hun aandacht tijdens geen moment laten op verslappen. Alles wat op ze die dag door zien, horen, beleven en doorstaan, de kan immers van van belang op tv zijn voor de Flashbacktest. Want met tijdens het laatste naar uur door spelen de duo's onder op tv leiding van Patrick Lodiers een door harde, bloedstollende in quiz met als onderwerp: van het de voorbije etmaal. door De kandidaat met het laagste aantal op tv punten moet direct het terug naar door huis en op laat zijn of haar partner op tv alleen achter. Welk tijdens koppel is het het scherpst? Wie de lukt het om in onder grote druk in geen van seconde te verslappen? een Wie kan nog helder denken en het herinnert naar zich het met meest? Drie kandidaten hebben de van afvalrace niet op tv gered en de zijn al naar huis. van De overgebleven het drie duo's en één solospeler nemen met in het tegen elkaar tijdens op. De kandidaten worden van weer tot het uiterste op tv gedreven. Wie overwint zijn in angst en waagt in in zich aan een verkleedpartij op grote naar hoogte? naar Presentatie: Patrick in Lodiers.

Reality naar gameshow die eindigt in tijdens een mentale tijdens krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf het duo's met worden ondergedompeld van in het avontuurlijke Zuid-Afrika. naar Terwijl zij drie opdrachten vervullen, naar mogen ze hun met inzet én van hun aandacht geen moment van laten verslappen. Alles in wat ze die op dag op tv zien, horen en het beleven kan immers op van belang op tv zijn voor de Flashback test. Want tijdens tijdens het laatste de uur naar spelen de duo's onder leiding de van Patrick Lodiers naar een harde, van bloedstollende het quiz met als onderwerp: het op voorbije een etmaal. De kandidaat met het laagste door op tv aantal punten moet terug naar tijdens huis en laat een zijn tijdens of haar partner alleen achter. een Wie lukt het tijdens om tijdens onder grote druk met geen seconde te naar verslappen? Wie kan nog helder op denken en herinnert zich de uit het meest? En wie het gaat er uiteindelijk met de de goudstaaf, ter waarde op van de 15.000 euro, een vandoor? Twee kandidaten zijn al naar het huis. Er het zijn nog drie duo's het en twee door solospelers een in het spel tijdens die samen een nieuw duo tijdens zullen een vormen. De kandidaten doorlopen van een bijzondere wijnroute, waarna in hun in evenwicht op de een proef wordt gesteld. Zijn de duo's door in balans? het In de op tv nacht dansen van duizenden mensen op stevige beats. de De kandidaten door mengen zich tussen de massa, op tv het maar horen niets en spreken is van verboden. Hoe een gaan zij op de opdracht vervullen? Wie speelt het de door Flashback-test het met beste? Wie moet er tijdens naar huis? Presentatie: van Patrick Lodiers.

Reality tijdens gameshow die eindigt met in een mentale krachtmeting: een door allesbeslissende met geheugentest. Vijf een duo's worden ondergedompeld in het in avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl de zij drie opdrachten van vervullen, naar mogen ze hun inzet én het hun aandacht geen met moment laten op tv verslappen. Alles door wat ze die dag zien, op tv horen en naar beleven kan immers van belang met zijn voor naar de Flashback uit test. Want tijdens het laatste het door uur spelen de duo's onder leiding op op van Patrick Lodiers een naar harde, bloedstollende quiz met als een onderwerp: het voorbije uit met etmaal. De kandidaat met het laagste naar aantal de punten moet terug uit naar huis en naar laat zijn of haar van partner alleen uit achter. Wie met lukt het om onder tijdens grote druk op tv geen seconde te verslappen? Wie op kan door nog helder denken naar en herinnert zich het meest? En op wie tijdens gaat er uiteindelijk met tijdens de tijdens goudstaaf, ter waarde van 15.000 euro, met in vandoor? Éen van de de kandidaten heeft Flashback op al moeten verlaten. Er zijn met nog vier de duo's over en op één solospeler. op tv De kandidaten krijgen een hele met op uitzonderlijke rondleiding door naar Kaapstad, waar de uit onderlinge strijd duidelijk zichtbaar wordt. een Bijkomen in van de rondleiding in zit er niet in. door De kandidaten moeten zich van klaarmaken voor een feest met waarbij alle in zintuigen geprikkeld zullen van worden, de behalve het zicht. Wie op tv onthoudt het meeste het van wat hij gehoord, geproefd, op tv op tv gevoeld en geroken heeft? Wie door verliest de Flashback-test en tijdens moet naar naar huis? Presentatie: Patrick de Lodiers.

De vijf duo's een arriveren in met Kaapstad. Nog moe tijdens van een de reis en vol tijdens vraagtekens over het tijdens avontuur dat hen te van wachten staat, op tv belanden zij direct een midden in één met van de grootste krottenwijken van een tijdens Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk in en uit figuurlijk van de lokale de cultuur. Na hun eerste een kennismaking met door Zuid-Afrika start er een in intensieve zoektocht, gevolgd door van een slopende met bergetappe. Eenmaal de op de met top ontdekken zij hoe naar zij beneden moeten de komen. Wie waagt er het een van sprong in het door diepe en wie heeft het met meest onthouden voor de in naar Flashback-test?

september 2020
26-05-2011 20:30

Aflevering 8

Flashback - Aflevering 8

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

19-05-2011 15:00

Aflevering 7

Flashback - Aflevering 7

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

28-04-2011 20:30

Aflevering 6

Flashback - Aflevering 6

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

21-04-2011 20:30

Aflevering 5

Flashback - Aflevering 5

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke wereld van Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én...

14-04-2011 20:30

Aflevering 4

Flashback - Aflevering 4

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

07-04-2011 20:30

Aflevering 3

Flashback - Aflevering 3

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

31-03-2011 20:30

Aflevering 2

Flashback - Aflevering 2

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

24-03-2011 20:30

Aflevering 1

Flashback - Aflevering 1

De vijf duo's arriveren in Kaapstad. Nog moe van de reis en vol vraagtekens over het avontuur dat hen te wachten staat, belanden zij direct midden in één van de grootste krottenwijken van Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk en figuurl...

Flashback gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flashback de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flashback bij Flashback liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flashback. Heb je een uitzending van Flashback gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flashback gemist

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's wordenondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hunaandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor deFlashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde,bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naarhuis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kannog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000euro, vandoor? Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Flashback? Hier kun je alle uitzendingen van Flashback kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 17:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!