Programma gemist?

Reality gameshow die van een eindigt in een mentale krachtmeting: op een allesbeslissende geheugentest. door Vijf duo's worden ondergedompeld een het in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl van zij met drie opdrachten vervullen, mogen ze het hun inzet én hun uit aandacht in geen moment laten naar verslappen. Alles van wat ze die dag zien, horen uit van en beleven kan immers van naar belang uit zijn voor de Flashback test. Want een tijdens het laatste een uur spelen een de duo's onder leiding op tv van naar Patrick Lodiers een harde, bloedstollende in met quiz met als naar onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat tijdens met het laagste tijdens aantal punten uit moet terug naar huis op en laat tijdens zijn of haar partner met alleen uit achter. Wie het lukt het om onder grote druk tijdens geen seconde te van verslappen? Wie kan op nog helder denken tijdens en door herinnert zich uit het meest? En wie op gaat er uiteindelijk met met de goudstaaf, ter naar waarde van 15.000 euro, naar tijdens vandoor? De drie finalisten hebben met er zeven zware op tv afleveringen in op zitten. Slechts één kandidaat op zal winnen. De spanning uit door is om te snijden en al naar helemaal omdat een de laatste het Flashback-test zich op hele, het hele naar grote hoogte afspeelt. door Kunnen de drie finalisten nog uit wel nadenken met hoog boven op tv de grond bungelend? Wie overwint met de angst door en gaat er met de met goudstaaf, ter waarde een van 15.000 euro, een vandoor? Wie een mag het zich de winnaar van uit Flashback noemen? op tv Presentatie: Patrick Lodiers.

Reality op tv gameshow die op eindigt in een mentale krachtmeting: het een allesbeslissende geheugentest. Vijf het duo's worden ondergedompeld op tv in het tijdens avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij in drie opdrachten vervullen, door door mogen ze hun inzet een én hun aandacht geen van moment laten met verslappen. Alles wat een ze die dag zien, het horen en beleven met kan de immers van belang zijn voor in de Flashback test. Want de tijdens het de laatste uur door spelen de tijdens duo's onder leiding van Patrick een Lodiers een harde, bloedstollende naar quiz naar met als onderwerp: het uit voorbije door etmaal. De kandidaat met het laagste uit aantal punten het moet terug naar huis een het en laat zijn met of haar partner alleen achter. met Wie lukt het naar om onder een grote druk op geen seconde te verslappen? het Wie kan in nog helder denken tijdens en herinnert zich het meest? op tv En wie gaat er op een uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde door van de 15.000 euro, vandoor? in De finale is in zicht. naar Twee duo's op tv komen steeds het dichterbij de winst van Flashback. een door Voetbal is de nummer op één sport door in Afrika en dat een gaat dat er heel anders op een aan toe dan naar de kandidaten gewend zijn. van Voor de laatste het opdracht maken de in kandidaten een van slopende tocht door de op tv spierwitte zandduinen van Atlantis. Totale een uitputting is naar het met gevolg en probeer je de dan maar eens te naar concentreren op op de Flashback test. Zo het dichtbij de tijdens finale wil natuurlijk niemand naar naar tijdens huis. Presentatie: Patrick de Lodiers.

Reality gameshow die het eindigt in de een tijdens mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf uit duo's worden ondergedompeld een in het van avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij van dertien op uur lang opdrachten vervullen, mogen de op tv ze hun inzet én hun op tv aandacht in geen moment laten verslappen. Alles wat op ze in die dag zien, van horen, beleven en doorstaan, naar kan immers op tv van belang zijn naar voor de Flashbacktest. Want tijdens de het laatste op tv uur spelen de duo's een onder leiding het van in Patrick Lodiers een harde, bloedstollende met quiz met als in onderwerp: het voorbije etmaal. naar De kandidaat het met het de laagste aantal punten het moet direct terug naar huis op tv door en laat zijn op of haar partner alleen van achter. Welk koppel is op het van scherpst? Wie lukt het tijdens om onder grote druk geen met seconde te verslappen? tijdens Wie met kan nog helder naar denken en herinnert in zich het naar meest? De finale komt tijdens steeds dichterbij voor de twee naar met duo's en de solospeler met die Flashback hebben doorstaan. door De kandidaten gaan de naar een het luidruchtig en broeierig in feest, waar zij proeven een van de Zuid-Afrikaanse naar specialiteit: de braai. Met door volle uit magen vertrekken tijdens zij naar één van op de prachtige golfcourses. Er een wacht een potje met golf, maar de verrassing in in volgt daarna. De door golfbaan blijkt een perfecte plek van voor een lancering. uit Presentatie: Patrick tijdens Lodiers.

Reality gameshow het die eindigt uit in een op tv mentale krachtmeting: een de allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in in de wonderlijke in door wereld van Zuid-Afrika. het Terwijl zij dertien uur lang naar opdrachten vervullen, mogen in ze hun inzet met én hun aandacht geen uit moment laten naar verslappen. Alles wat in ze het die dag zien, horen, beleven en in de doorstaan, kan immers van belang naar zijn voor de tijdens Flashbacktest. een Want tijdens het laatste naar uur spelen op de duo's onder leiding de van Patrick Lodiers een uit harde, bloedstollende quiz met uit als onderwerp: het het voorbije door etmaal. De kandidaat met de het laagste aantal met punten door moet direct terug naar huis de en laat zijn met of haar het partner alleen achter. met Welk koppel is de het scherpst? Wie lukt uit het om onder grote in druk geen seconde met te verslappen? een Wie kan nog de helder denken en herinnert tijdens zich het van meest? Vier kandidaten een hebben het Flashback al moeten met verlaten. Voor de het overgebleven drie duo's begint de dag een een vroeg. De kandidaten laten het vasteland naar door achter zich en varen de naar oceaan op. op tv Eenmaal terug aan in wal wacht hen een stinkende op tv klus. in Een ontmoeting met naar een beroemde artiest tijdens eindigt in een het spectaculaire videoclip. een Wie heeft tijdens het geweld een aan van kleuren en muziek goed opgelet? Wie op moet er naar een huis? Presentatie: van Patrick een Lodiers.

Reality van gameshow die eindigt de in een mentale tijdens krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf door duo's worden ondergedompeld de in met het avontuurlijke op tv Zuid-Afrika. Terwijl zij een dertien uur lang het opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet met naar én hun aandacht geen moment laten een van verslappen. Alles wat door ze die dag op zien, horen, beleven en doorstaan, kan met immers van uit belang met zijn voor de Flashbacktest. Want een tijdens op het laatste uur het spelen de duo's onder met leiding van Patrick Lodiers een een het harde, bloedstollende quiz met als onderwerp: een het uit voorbije etmaal. De kandidaat met door het tijdens laagste aantal punten op moet direct uit terug naar huis uit en laat zijn naar of haar partner alleen achter. Welk de uit koppel is het scherpst? Wie lukt op naar het om onder grote druk geen met seconde te een verslappen? Wie in kan nog helder denken van en herinnert zich naar het op tv meest? Drie kandidaten hebben de afvalrace van door niet gered en in zijn al naar huis. door De overgebleven drie op tv duo's en met één solospeler nemen het tegen elkaar met uit op. De kandidaten het worden weer tot het uiterste gedreven. met Wie tijdens overwint zijn met angst en waagt zich aan naar een verkleedpartij van op grote hoogte? Presentatie: Patrick met het Lodiers.

Reality gameshow die door eindigt in door een mentale in krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf tijdens duo's worden ondergedompeld tijdens in het van avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij van drie het opdrachten vervullen, tijdens mogen ze hun inzet én hun op aandacht geen met moment laten verslappen. Alles van wat ze uit die dag uit zien, horen op tv en beleven kan immers het van belang zijn op tv voor de Flashback naar test. Want door tijdens het laatste in uur spelen de duo's onder leiding door van in Patrick Lodiers een harde, de bloedstollende op tv quiz met als onderwerp: het op tv voorbije etmaal. De kandidaat van met het laagste uit aantal op punten moet terug de naar huis en laat op zijn tijdens of haar partner alleen achter. in Wie lukt het met om onder een grote druk in geen seconde te verslappen? op Wie kan op nog helder denken en herinnert een zich het meest? En in tijdens wie gaat er met uiteindelijk met de goudstaaf, van ter waarde van 15.000 euro, een vandoor? tijdens Twee kandidaten tijdens zijn al naar huis. Er van zijn nog drie duo's een tijdens en twee solospelers in het spel op die samen een met nieuw duo zullen uit in vormen. De kandidaten doorlopen de een bijzondere wijnroute, waarna met hun evenwicht op met de proef wordt tijdens gesteld. Zijn de duo's een in balans? uit In de nacht op tv dansen duizenden uit mensen op stevige beats. van De kandidaten mengen tijdens zich naar tussen de massa, maar horen niets op tv en spreken met is verboden. een Hoe gaan zij in de opdracht vervullen? een Wie speelt in de Flashback-test het beste? op tv Wie moet er op naar huis? Presentatie: door Patrick Lodiers.

Reality gameshow die uit eindigt in een op mentale door krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf naar duo's worden in ondergedompeld naar in het avontuurlijke een Zuid-Afrika. Terwijl zij drie in opdrachten vervullen, mogen met ze hun inzet van én hun aandacht geen moment naar laten verslappen. Alles uit wat naar ze die door dag zien, horen en de beleven kan immers van door belang zijn voor de uit Flashback tijdens test. Want van tijdens het laatste uur naar spelen de duo's onder leiding met van Patrick Lodiers uit een de harde, bloedstollende quiz de met als onderwerp: het voorbije een etmaal. op De kandidaat op met het laagste aantal punten moet uit terug naar huis van en laat zijn door van of haar partner van alleen achter. Wie uit lukt het om naar onder grote druk geen seconde van te verslappen? op Wie kan nog in helder denken en herinnert van zich het meest? En het wie gaat een er uiteindelijk met de in goudstaaf, ter waarde uit van 15.000 van euro, vandoor? door Éen van uit de kandidaten heeft tijdens Flashback al moeten verlaten. Er zijn een nog de vier duo's over in en één solospeler. een De kandidaten krijgen een hele tijdens door uitzonderlijke rondleiding door van Kaapstad, waar de onderlinge strijd duidelijk in een zichtbaar wordt. Bijkomen de van de rondleiding op zit er niet in. door De kandidaten moeten zich klaarmaken de naar voor een feest waarbij alle een zintuigen geprikkeld zullen worden, een behalve het zicht. in Wie onthoudt het tijdens meeste van naar wat hij gehoord, geproefd, het gevoeld een en geroken heeft? Wie een verliest van de Flashback-test en moet naar huis? in op tv Presentatie: Patrick Lodiers.

De vijf duo's tijdens arriveren een in Kaapstad. met Nog moe van de reis door en vol vraagtekens van over het door avontuur dat met hen te wachten staat, tijdens belanden zij direct door midden in naar één van de grootste krottenwijken naar van Zuid-Afrika. Daar op proeven een zij, letterlijk en van figuurlijk van de in lokale cultuur. Na door hun eerste kennismaking met Zuid-Afrika start met er een intensieve door zoektocht, op tv gevolgd door een slopende bergetappe. een op Eenmaal op de top ontdekken zij van hoe zij de beneden tijdens moeten komen. Wie in waagt er een sprong in van het op diepe en wie heeft naar het meest met onthouden voor de op tv Flashback-test?

juli 2019
26-05-2011 20:30

Aflevering 8

Flashback - Aflevering 8

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

19-05-2011 15:00

Aflevering 7

Flashback - Aflevering 7

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

28-04-2011 20:30

Aflevering 6

Flashback - Aflevering 6

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

21-04-2011 20:30

Aflevering 5

Flashback - Aflevering 5

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke wereld van Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én...

14-04-2011 20:30

Aflevering 4

Flashback - Aflevering 4

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

07-04-2011 20:30

Aflevering 3

Flashback - Aflevering 3

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

31-03-2011 20:30

Aflevering 2

Flashback - Aflevering 2

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

24-03-2011 20:30

Aflevering 1

Flashback - Aflevering 1

De vijf duo's arriveren in Kaapstad. Nog moe van de reis en vol vraagtekens over het avontuur dat hen te wachten staat, belanden zij direct midden in één van de grootste krottenwijken van Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk en figuurl...

Flashback gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flashback de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flashback bij Flashback liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flashback. Heb je een uitzending van Flashback gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flashback gemist

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's wordenondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hunaandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor deFlashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde,bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naarhuis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kannog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000euro, vandoor? Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Flashback? Hier kun je alle uitzendingen van Flashback kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 17:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord