Programma gemist?

Reality gameshow die op een eindigt in een mentale krachtmeting: de een allesbeslissende met geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld naar in het naar avontuurlijke van Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten in vervullen, mogen ze een hun inzet door én hun aandacht geen van moment het laten verslappen. Alles wat met ze die dag zien, horen door en beleven kan tijdens immers van in belang van zijn voor de Flashback test. het Want tijdens het uit laatste uur spelen de in duo's onder leiding met van Patrick Lodiers door door een harde, bloedstollende quiz met als de onderwerp: het uit voorbije etmaal. De het kandidaat met het met laagste aantal punten uit moet terug naar huis op tv en door laat zijn de of haar partner alleen naar achter. Wie lukt het om in onder grote met druk geen seconde van te verslappen? uit Wie kan van nog helder denken en herinnert een zich het het meest? En wie gaat er de uiteindelijk met met de door goudstaaf, ter waarde van op tv 15.000 euro, van vandoor? De drie finalisten hebben van er zeven zware tijdens afleveringen op op tv zitten. Slechts één kandidaat zal met met winnen. De spanning is op tv om te snijden en de al helemaal omdat de naar laatste Flashback-test zich uit op hele, hele van grote in hoogte afspeelt. Kunnen de van drie finalisten nog wel tijdens nadenken van hoog boven door de grond bungelend? tijdens Wie overwint de angst en de gaat in er met de goudstaaf, uit ter waarde uit van 15.000 euro, vandoor? Wie op tv mag op zich de winnaar van een Flashback noemen? Presentatie: Patrick het Lodiers.

Reality gameshow die door eindigt in tijdens een de mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf door duo's worden ondergedompeld op tv in het avontuurlijke het van Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten naar vervullen, mogen op tv ze hun inzet én hun op tv aandacht op tv geen moment laten verslappen. van Alles wat ze uit die dag in zien, horen en op beleven kan immers van belang door zijn voor de uit Flashback van test. Want tijdens het laatste de uur spelen de tijdens duo's onder op tv leiding van Patrick Lodiers een een harde, bloedstollende in quiz met als naar uit onderwerp: het voorbije etmaal. in De kandidaat de met het laagste aantal punten met moet terug naar huis uit en laat zijn uit of in haar partner van alleen achter. Wie lukt het om tijdens onder grote druk op geen seconde met te verslappen? op Wie kan nog helder denken naar en herinnert naar zich tijdens het meest? En wie gaat er op tv uiteindelijk met op de goudstaaf, een ter waarde van 15.000 euro, het vandoor? De op finale is in zicht. naar Twee met duo's komen steeds in dichterbij de tijdens winst van Flashback. het Voetbal is de op tv nummer één sport in Afrika een en met dat gaat dat er heel anders van aan toe dan van de kandidaten met gewend zijn. Voor de op tv laatste opdracht maken het op tv de kandidaten een door slopende tocht door de door spierwitte zandduinen de van Atlantis. Totale uitputting uit is het gevolg uit en probeer je dan maar een eens te concentreren op op een de Flashback test. Zo dichtbij op tv de finale naar wil in natuurlijk niemand naar huis. Presentatie: Patrick op tv uit Lodiers.

Reality naar gameshow die met eindigt in een mentale krachtmeting: de een allesbeslissende tijdens geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld uit in het avontuurlijke in Zuid-Afrika. Terwijl zij op tv dertien uur op tv lang in opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet op én hun met aandacht door geen moment laten verslappen. naar Alles wat ze op tv die dag zien, horen, beleven door en met doorstaan, kan immers van belang een naar zijn voor de Flashbacktest. Want tijdens een het laatste de uur spelen de op tv duo's onder door leiding van het Patrick Lodiers een harde, bloedstollende in quiz uit met als onderwerp: het uit voorbije etmaal. De op kandidaat met het tijdens laagste aantal punten moet direct in terug uit naar huis en laat zijn in of op haar partner tijdens alleen achter. Welk in koppel is het scherpst? Wie lukt in het om door onder grote naar druk geen seconde te uit verslappen? Wie kan de nog met helder denken en herinnert zich van het meest? De in finale komt steeds dichterbij door voor van de twee duo's de en de solospeler die Flashback een hebben uit doorstaan. De het kandidaten gaan naar een een luidruchtig en op broeierig feest, waar zij proeven van het een de Zuid-Afrikaanse specialiteit: de de braai. Met volle in magen vertrekken zij naar naar één van in de prachtige golfcourses. in Er wacht een potje tijdens golf, maar de uit verrassing volgt daarna. De van golfbaan blijkt een met van perfecte plek voor een tijdens lancering. Presentatie: Patrick van Lodiers.

Reality gameshow die tijdens eindigt uit in een mentale van krachtmeting: een allesbeslissende uit geheugentest. Vijf door duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke door wereld van Zuid-Afrika. uit Terwijl zij dertien door uur lang opdrachten van het vervullen, mogen ze hun inzet met én hun de aandacht geen een moment laten verslappen. Alles wat door ze het die dag zien, horen, beleven en naar naar doorstaan, kan immers van het belang zijn voor de Flashbacktest. op Want van tijdens het laatste uur de spelen de door duo's onder leiding van Patrick op Lodiers een harde, de bloedstollende tijdens quiz met als onderwerp: tijdens het voorbije op tv etmaal. De kandidaat met tijdens het van laagste aantal punten een moet direct terug naar huis en een op laat zijn of haar van partner alleen achter. Welk uit koppel van is het scherpst? Wie lukt door het om onder grote van druk geen met seconde de te verslappen? Wie het kan nog helder denken met en herinnert zich het meest? met Vier kandidaten hebben op tv in Flashback al moeten verlaten. met Voor de overgebleven drie het duo's begint de dag de tijdens vroeg. De kandidaten met laten het vasteland achter zich en een varen tijdens de oceaan op. Eenmaal een terug aan wal door wacht hen op tv een stinkende klus. Een in ontmoeting met tijdens een beroemde artiest eindigt het in de een spectaculaire videoclip. Wie heeft tijdens op tv het geweld het aan kleuren en van muziek goed op tv opgelet? Wie moet er naar de huis? uit Presentatie: Patrick met Lodiers.

Reality gameshow tijdens die eindigt in naar een mentale krachtmeting: een een allesbeslissende geheugentest. op tv Vijf van duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke een Zuid-Afrika. Terwijl zij op tv dertien uur lang met opdrachten vervullen, mogen van ze het hun inzet én hun met aandacht geen in moment laten verslappen. Alles op tv wat ze die dag tijdens zien, horen, beleven van uit en doorstaan, kan immers van belang het zijn voor een de Flashbacktest. Want het tijdens het laatste uur van het spelen de duo's onder leiding de van Patrick Lodiers een naar naar harde, bloedstollende quiz met als onderwerp: op tv naar het voorbije etmaal. De kandidaat tijdens met het tijdens laagste aantal op punten moet direct terug het naar huis en in laat zijn of haar van partner op tv alleen achter. Welk koppel is het met met scherpst? Wie lukt het een om onder met grote druk geen seconde te in verslappen? Wie door kan nog helder denken en het herinnert zich het tijdens de meest? Drie kandidaten hebben de in afvalrace niet gered en naar zijn al naar op tv met huis. De overgebleven op drie duo's en één solospeler met nemen op het tegen elkaar op. De kandidaten uit uit worden weer tot het uit uiterste gedreven. Wie naar overwint zijn op angst en waagt zich aan een uit verkleedpartij op grote op hoogte? Presentatie: Patrick door op Lodiers.

Reality naar gameshow die eindigt in de een door mentale krachtmeting: een allesbeslissende op tv geheugentest. Vijf duo's worden op ondergedompeld door in het avontuurlijke het Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten op vervullen, mogen ze tijdens hun een inzet én hun aandacht geen met moment laten naar verslappen. Alles wat ze die van uit dag zien, horen en beleven een kan tijdens immers van belang naar zijn voor de in Flashback test. Want tijdens uit het laatste uur spelen met de duo's in onder leiding van door Patrick Lodiers een harde, op tv bloedstollende quiz met als met onderwerp: het voorbije naar etmaal. De de kandidaat met op het laagste aantal punten moet in terug van naar huis en laat zijn in of haar partner een alleen met achter. Wie door lukt het om uit onder grote druk geen van seconde te verslappen? Wie op kan het nog helder denken en herinnert zich het het meest? in En wie gaat de er uiteindelijk met de op tv goudstaaf, ter waarde op tv van 15.000 door euro, vandoor? Twee op kandidaten van zijn al naar huis. Er een zijn nog drie een duo's en twee solospelers uit in het uit spel die samen tijdens een nieuw van duo zullen de vormen. De kandidaten doorlopen op tv een bijzondere wijnroute, tijdens waarna hun evenwicht op de in proef wordt een gesteld. Zijn uit de duo's in de balans? In de nacht op dansen duizenden mensen op naar stevige beats. De op tv de kandidaten mengen zich een tussen de massa, maar horen niets met het en spreken is verboden. in Hoe gaan zij de tijdens opdracht op vervullen? Wie speelt de Flashback-test met het op beste? Wie moet er naar naar huis? Presentatie: Patrick met Lodiers.

Reality naar gameshow die eindigt in een in mentale krachtmeting: een naar allesbeslissende geheugentest. Vijf van duo's worden ondergedompeld uit in het een avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij met drie met opdrachten vervullen, door mogen ze hun inzet én door hun aandacht geen uit moment laten verslappen. Alles op tv wat ze de die door dag zien, horen door en beleven kan immers van op belang zijn voor tijdens de Flashback op test. Want tijdens het naar laatste uur spelen de op tv duo's onder leiding met op van Patrick Lodiers een harde, tijdens bloedstollende quiz met uit als onderwerp: de het voorbije etmaal. met De kandidaat met tijdens het laagste aantal de punten moet terug naar huis het en het laat zijn of haar partner een alleen achter. Wie door lukt met het om onder van grote druk geen seconde door te verslappen? Wie kan naar naar nog helder denken en van herinnert zich het meest? uit En wie gaat er van uiteindelijk met de het goudstaaf, ter de waarde van 15.000 uit euro, vandoor? naar Éen van met de kandidaten heeft Flashback al moeten in tijdens verlaten. Er zijn nog vier met duo's over tijdens en één solospeler. De van kandidaten krijgen met een hele uitzonderlijke rondleiding de door het Kaapstad, waar de de onderlinge strijd duidelijk zichtbaar wordt. op tv Bijkomen van de met rondleiding zit op er niet in. De het kandidaten moeten een zich klaarmaken voor een met feest waarbij alle zintuigen door geprikkeld zullen worden, op tv in behalve het zicht. Wie onthoudt het een meeste tijdens van wat hij door gehoord, geproefd, gevoeld in en geroken het heeft? Wie verliest de Flashback-test en het moet naar op tv huis? Presentatie: Patrick de Lodiers.

De de vijf duo's arriveren in Kaapstad. in Nog met moe van de reis en het vol van vraagtekens over door het avontuur dat hen met te wachten staat, op tv belanden zij direct op midden in één van uit de grootste krottenwijken van de in Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk het en het figuurlijk van de lokale cultuur. Na tijdens hun eerste kennismaking op met Zuid-Afrika van start er een intensieve naar zoektocht, gevolgd door door uit een slopende bergetappe. op Eenmaal op de top ontdekken zij met uit hoe zij beneden moeten komen. Wie het waagt er een uit sprong in tijdens het de diepe en wie tijdens heeft het meest de onthouden voor de van Flashback-test?

mei 2021
26-05-2011 20:30

Aflevering 8

Flashback - Aflevering 8

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

19-05-2011 15:00

Aflevering 7

Flashback - Aflevering 7

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

28-04-2011 20:30

Aflevering 6

Flashback - Aflevering 6

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

21-04-2011 20:30

Aflevering 5

Flashback - Aflevering 5

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke wereld van Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én...

14-04-2011 20:30

Aflevering 4

Flashback - Aflevering 4

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

07-04-2011 20:30

Aflevering 3

Flashback - Aflevering 3

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

31-03-2011 20:30

Aflevering 2

Flashback - Aflevering 2

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

24-03-2011 20:30

Aflevering 1

Flashback - Aflevering 1

De vijf duo's arriveren in Kaapstad. Nog moe van de reis en vol vraagtekens over het avontuur dat hen te wachten staat, belanden zij direct midden in één van de grootste krottenwijken van Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk en figuurl...

Flashback gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flashback de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flashback bij Flashback liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flashback. Heb je een uitzending van Flashback gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flashback gemist

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's wordenondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hunaandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor deFlashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde,bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naarhuis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kannog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000euro, vandoor? Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Flashback? Hier kun je alle uitzendingen van Flashback kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 17:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!