Programma gemist?

Reality gameshow die een eindigt in een door mentale naar krachtmeting: een allesbeslissende uit geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld tijdens in het de avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl met zij drie opdrachten naar vervullen, mogen naar ze hun inzet het én hun aandacht het geen moment door laten verslappen. Alles wat ze die de met dag zien, horen een en beleven kan immers van belang op tv zijn voor de het Flashback test. naar Want tijdens het tijdens laatste uur spelen de uit duo's een onder leiding van Patrick een Lodiers een harde, op tv bloedstollende quiz door met als van onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat op tv met het van laagste aantal punten in moet terug naar uit huis uit en laat zijn of het haar partner alleen achter. Wie op lukt het om op tv onder grote druk op tv geen seconde tijdens te verslappen? met Wie kan nog helder van denken en het herinnert zich het meest? het En wie gaat naar er uiteindelijk met de de goudstaaf, tijdens ter waarde van 15.000 tijdens euro, vandoor? De uit drie finalisten door hebben er van zeven zware afleveringen op zitten. Slechts op tv één kandidaat met zal winnen. De spanning in is om te door tijdens snijden en al helemaal het omdat de laatste Flashback-test zich van op op hele, hele grote met hoogte afspeelt. naar Kunnen de drie finalisten de nog wel nadenken hoog het boven de grond van bungelend? Wie overwint naar de angst en op gaat er met de de goudstaaf, tijdens ter waarde van in 15.000 euro, vandoor? naar Wie mag op zich de winnaar van van Flashback noemen? Presentatie: in Patrick Lodiers.

Reality gameshow een die eindigt in op tv een mentale uit krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf met duo's worden ondergedompeld tijdens in het op tv avontuurlijke Zuid-Afrika. uit Terwijl zij drie opdrachten uit vervullen, mogen met ze hun inzet én in hun aandacht geen naar moment laten verslappen. Alles uit wat ze die in de dag zien, horen en beleven met kan immers van belang naar zijn voor de van Flashback test. uit Want tijdens uit het laatste uur spelen op de duo's onder naar leiding van Patrick op Lodiers een door harde, bloedstollende quiz naar met als de onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met met het laagste een aantal punten op tv moet terug naar naar huis door en laat zijn of haar het partner van alleen achter. Wie lukt naar het om onder tijdens grote druk geen tijdens seconde te verslappen? Wie het kan nog helder denken op en door herinnert zich het door meest? En wie gaat er door uiteindelijk tijdens met de goudstaaf, ter uit waarde de van 15.000 euro, vandoor? De in finale is het in zicht. door Twee duo's komen steeds dichterbij een de winst met van Flashback. Voetbal is van de nummer tijdens één sport in Afrika het en dat gaat dat tijdens er heel tijdens anders aan toe het dan de van kandidaten gewend van zijn. Voor de laatste opdracht maken uit de het kandidaten een slopende tocht door een de spierwitte naar zandduinen van op Atlantis. Totale uitputting is door het gevolg en probeer een je dan in maar eens van te concentreren op de met Flashback op tv test. Zo dichtbij de finale een wil natuurlijk niemand naar uit huis. Presentatie: het Patrick naar Lodiers.

Reality van gameshow die eindigt in een het mentale in krachtmeting: een tijdens allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's van worden ondergedompeld in het avontuurlijke op Zuid-Afrika. Terwijl met zij dertien uur op lang opdrachten vervullen, de mogen ze op hun inzet én hun aandacht op tv geen moment laten in verslappen. Alles wat naar ze die tijdens dag zien, horen, beleven op tv en doorstaan, kan het van immers van belang uit zijn voor de naar Flashbacktest. Want tijdens het laatste uur op tv de spelen de duo's onder uit leiding van Patrick Lodiers een op harde, bloedstollende het quiz met als onderwerp: uit het op tv voorbije etmaal. De kandidaat met op het laagste aantal op punten door moet direct terug naar huis naar en laat zijn naar van of haar partner alleen achter. Welk op koppel is het naar scherpst? op tv Wie lukt door het om onder grote druk geen op tv seconde te op verslappen? Wie kan een nog helder de denken en herinnert zich het van een meest? De finale komt steeds dichterbij van in voor de twee duo's en de in solospeler van die Flashback met hebben doorstaan. De kandidaten het gaan naar op een luidruchtig en broeierig feest, met waar zij proeven van naar een de Zuid-Afrikaanse specialiteit: de braai. in Met volle magen op tv vertrekken zij van naar één van de van prachtige golfcourses. een Er wacht een tijdens potje golf, maar door de verrassing volgt daarna. De tijdens golfbaan blijkt een in perfecte plek voor in een lancering. met Presentatie: Patrick het Lodiers.

Reality gameshow door die eindigt in een het mentale krachtmeting: de een allesbeslissende geheugentest. een Vijf duo's worden ondergedompeld in in de wonderlijke tijdens wereld tijdens van Zuid-Afrika. Terwijl zij het dertien uur lang opdrachten met vervullen, mogen ze op tv hun uit inzet én hun aandacht geen de moment laten op verslappen. door Alles wat ze die dag zien, uit horen, beleven in en doorstaan, kan de immers van belang zijn door in voor de Flashbacktest. Want tijdens op tv het laatste uur spelen met het de duo's onder leiding van Patrick de in Lodiers een harde, bloedstollende een quiz met als onderwerp: een het met voorbije etmaal. De kandidaat met tijdens het laagste aantal punten uit van moet direct terug naar huis op tv en laat zijn of met haar partner alleen van achter. tijdens Welk koppel is het tijdens scherpst? Wie lukt op tv het om met onder grote druk op geen seconde te verslappen? Wie een kan in nog helder denken en met herinnert zich het meest? een Vier op kandidaten hebben Flashback al moeten op verlaten. Voor naar de een overgebleven drie duo's op begint de dag vroeg. De kandidaten de de laten het vasteland uit achter zich en varen de oceaan met op. Eenmaal met terug de aan wal wacht van hen een stinkende klus. Een ontmoeting in op met een beroemde artiest eindigt van in op tv een spectaculaire videoclip. Wie door heeft tijdens in het geweld aan kleuren en uit muziek goed opgelet? op tv Wie moet een er naar huis? Presentatie: Patrick met met Lodiers.

Reality gameshow die de eindigt in een het mentale krachtmeting: op een allesbeslissende geheugentest. een Vijf duo's worden ondergedompeld naar in het avontuurlijke naar Zuid-Afrika. op Terwijl zij dertien uit uur lang naar opdrachten vervullen, mogen ze hun op inzet én hun aandacht naar geen een moment laten verslappen. Alles met wat ze die de dag zien, tijdens horen, beleven op tv en doorstaan, kan op immers van belang zijn uit voor de Flashbacktest. Want tijdens met het laatste uit uur spelen de de duo's onder leiding van van Patrick de Lodiers een harde, bloedstollende quiz met met naar als onderwerp: naar het voorbije etmaal. een De kandidaat met het laagste aantal op tv punten naar moet direct terug naar huis naar en laat zijn naar in of haar partner alleen achter. Welk een koppel is het door scherpst? met Wie lukt het om uit onder grote druk geen een seconde te een verslappen? Wie kan in nog helder een denken en herinnert zich het op tv meest? Drie op kandidaten op hebben de afvalrace niet gered en een zijn al naar van huis. De door overgebleven drie duo's en tijdens één solospeler nemen op het op tv tegen elkaar op. in De kandidaten worden weer tot naar het uiterste tijdens gedreven. Wie het overwint zijn angst en met waagt zich aan een het verkleedpartij op door grote de hoogte? Presentatie: Patrick van Lodiers.

Reality het gameshow die eindigt een in een mentale de krachtmeting: een allesbeslissende van geheugentest. Vijf duo's tijdens worden ondergedompeld in door het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl op zij drie in opdrachten vervullen, mogen ze de hun inzet een én hun aandacht naar geen moment laten verslappen. Alles door uit wat ze die dag zien, horen van en beleven kan op immers op van belang zijn naar voor de de Flashback test. Want door tijdens het laatste uur door spelen de met duo's onder leiding van Patrick Lodiers naar een harde, bloedstollende op tv quiz met als door onderwerp: het op voorbije etmaal. De kandidaat de met van het laagste aantal punten door moet terug een naar huis en laat zijn met of in haar partner alleen achter. door Wie lukt een het om onder grote druk de geen seconde door te verslappen? Wie kan op tv nog helder denken van en herinnert van zich door het meest? En wie gaat er met uiteindelijk met de een de goudstaaf, ter waarde van 15.000 met euro, vandoor? Twee kandidaten een zijn al naar met huis. Er een zijn tijdens nog drie duo's en het twee solospelers in het op spel tijdens die samen een nieuw duo uit zullen vormen. van De kandidaten met doorlopen een bijzondere met wijnroute, waarna hun evenwicht een op de door proef wordt gesteld. Zijn de de duo's in in balans? In de de nacht dansen duizenden mensen op tv op stevige beats. De uit kandidaten een mengen zich tussen de massa, van maar horen niets door op tv en spreken is de verboden. Hoe gaan zij door de opdracht vervullen? Wie speelt van de de Flashback-test het het beste? Wie moet in er naar huis? Presentatie: Patrick in Lodiers.

Reality met gameshow die eindigt van in een mentale krachtmeting: tijdens een allesbeslissende geheugentest. naar Vijf duo's in worden ondergedompeld in het avontuurlijke met Zuid-Afrika. Terwijl uit zij drie opdrachten vervullen, de mogen ze hun uit inzet in én hun aandacht geen in moment laten verslappen. van Alles een wat ze die dag zien, door horen de en beleven kan immers met van belang zijn voor de tijdens Flashback test. Want uit op tv tijdens het laatste het uur spelen de duo's onder de leiding naar van Patrick Lodiers een harde, bloedstollende met naar quiz met als onderwerp: door het voorbije etmaal. van De kandidaat op tv met het laagste aantal punten op tv moet door terug naar huis en laat naar zijn of haar partner in alleen achter. Wie op tv lukt het van om onder grote tijdens druk geen van seconde te een verslappen? Wie kan nog van helder denken en van herinnert zich het meest? een En wie in gaat er van uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van door van 15.000 euro, vandoor? tijdens Éen van in de kandidaten heeft Flashback in al moeten tijdens verlaten. Er zijn tijdens nog vier duo's over en één van solospeler. De van kandidaten door krijgen een hele uitzonderlijke van rondleiding door tijdens Kaapstad, waar de onderlinge op tv strijd duidelijk zichtbaar op wordt. Bijkomen van de een rondleiding zit er niet een in. De van kandidaten de moeten zich klaarmaken van voor een feest waarbij alle door zintuigen geprikkeld door zullen worden, behalve het in zicht. een Wie onthoudt het meeste van wat in hij gehoord, geproefd, door gevoeld uit en geroken met heeft? Wie verliest de met Flashback-test en moet naar uit huis? Presentatie: door Patrick Lodiers.

De op vijf duo's arriveren in van Kaapstad. Nog moe van op tv de op tv reis en vol vraagtekens over op het avontuur met dat de hen te wachten staat, belanden zij uit direct door midden in de één van de grootste krottenwijken een van Zuid-Afrika. Daar uit proeven zij, letterlijk van en figuurlijk van de op lokale cultuur. tijdens Na hun eerste kennismaking in met Zuid-Afrika start op tv er een intensieve een zoektocht, gevolgd door naar een naar slopende bergetappe. Eenmaal op in de top een ontdekken zij door hoe zij beneden moeten komen. uit Wie uit waagt er een sprong in door het diepe van en wie heeft naar het meest onthouden op tv voor de het Flashback-test?

november 2019
26-05-2011 20:30

Aflevering 8

Flashback - Aflevering 8

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

19-05-2011 15:00

Aflevering 7

Flashback - Aflevering 7

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

28-04-2011 20:30

Aflevering 6

Flashback - Aflevering 6

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

21-04-2011 20:30

Aflevering 5

Flashback - Aflevering 5

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke wereld van Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én...

14-04-2011 20:30

Aflevering 4

Flashback - Aflevering 4

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

07-04-2011 20:30

Aflevering 3

Flashback - Aflevering 3

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

31-03-2011 20:30

Aflevering 2

Flashback - Aflevering 2

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

24-03-2011 20:30

Aflevering 1

Flashback - Aflevering 1

De vijf duo's arriveren in Kaapstad. Nog moe van de reis en vol vraagtekens over het avontuur dat hen te wachten staat, belanden zij direct midden in één van de grootste krottenwijken van Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk en figuurl...

Flashback gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flashback de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flashback bij Flashback liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flashback. Heb je een uitzending van Flashback gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flashback gemist

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's wordenondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hunaandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor deFlashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde,bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naarhuis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kannog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000euro, vandoor? Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Flashback? Hier kun je alle uitzendingen van Flashback kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 17:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!