Programma gemist?

Reality gameshow die op eindigt tijdens in een mentale krachtmeting: een in het allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's tijdens worden ondergedompeld in het avontuurlijke uit Zuid-Afrika. naar Terwijl zij drie opdrachten vervullen, van mogen ze hun het inzet uit én hun aandacht geen naar moment laten verslappen. Alles van wat op tv ze die dag zien, met horen en op beleven kan immers van op tv belang zijn voor de door met Flashback test. Want tijdens het laatste de uur spelen uit de duo's met onder leiding van Patrick door Lodiers een harde, met bloedstollende quiz met als in onderwerp: het een voorbije tijdens etmaal. De kandidaat met naar het laagste aantal punten moet van terug naar huis het het en laat zijn of haar partner een alleen achter. Wie tijdens uit lukt het om het onder grote druk geen seconde te het verslappen? Wie met kan nog met helder denken en op herinnert zich het in meest? En wie op gaat er de uiteindelijk met de goudstaaf, uit ter waarde van 15.000 uit euro, vandoor? De drie op finalisten hebben naar er zeven zware afleveringen met op zitten. in Slechts één kandidaat zal van winnen. De in spanning is met om te snijden en al tijdens helemaal omdat tijdens de laatste Flashback-test zich op op hele, van hele naar grote hoogte afspeelt. Kunnen de de drie finalisten nog wel op nadenken hoog op boven de grond uit bungelend? door Wie overwint de angst op tv en gaat er met met de uit goudstaaf, ter waarde van met 15.000 euro, van vandoor? Wie mag met zich de winnaar het van Flashback noemen? Presentatie: Patrick op tv Lodiers.

Reality gameshow die de in eindigt in een mentale krachtmeting: een tijdens de allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden met ondergedompeld in het op tv avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl in zij drie het opdrachten vervullen, mogen ze de hun inzet én hun naar aandacht geen naar moment laten naar verslappen. Alles wat ze die in door dag zien, horen en beleven met kan in immers van belang zijn voor met de Flashback in test. Want op tijdens het laatste het uur spelen de duo's onder de leiding naar van Patrick Lodiers een harde, de bloedstollende quiz met als de onderwerp: tijdens het voorbije de etmaal. De kandidaat op tv met het laagste aantal punten met moet het terug naar huis en laat zijn tijdens met of haar partner alleen in achter. Wie lukt het in om onder op tv grote druk geen seconde op tv te verslappen? Wie van kan nog een helder denken en op herinnert zich op het meest? En wie gaat het er uiteindelijk op met de goudstaaf, ter waarde een van met 15.000 euro, vandoor? De het finale is met in zicht. tijdens Twee duo's komen steeds de dichterbij de winst van Flashback. door Voetbal is de door nummer één sport van in Afrika en tijdens dat gaat dat met er heel anders het van aan toe dan de door kandidaten gewend een zijn. Voor de laatste opdracht van maken op de kandidaten een slopende tocht met door op tv de spierwitte zandduinen tijdens van Atlantis. Totale uitputting is het naar gevolg en probeer de je dan maar in eens te concentreren door op het de Flashback test. Zo de dichtbij het de finale wil op tv natuurlijk niemand naar huis. met Presentatie: Patrick in Lodiers.

Reality gameshow door die eindigt in een een mentale krachtmeting: een naar naar allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden door ondergedompeld een in het avontuurlijke Zuid-Afrika. het Terwijl zij in dertien uur lang van opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet de én de hun aandacht geen met moment laten verslappen. in Alles wat van ze die dag zien, naar horen, beleven en doorstaan, kan met de immers van belang zijn een voor de Flashbacktest. tijdens Want tijdens het door laatste uur spelen de in duo's onder leiding door van naar Patrick Lodiers een harde, bloedstollende uit quiz door met als onderwerp: het door voorbije etmaal. De kandidaat met de uit het laagste aantal op tv punten moet direct terug naar huis de en laat zijn op of door haar partner door alleen achter. Welk koppel met is het van scherpst? Wie lukt het om van onder grote op druk geen met seconde te verslappen? naar Wie kan nog door helder denken en herinnert naar zich het meest? De finale een komt steeds dichterbij een voor de twee op duo's op tv en de solospeler die van Flashback hebben van doorstaan. De kandidaten gaan van naar in een luidruchtig en broeierig naar feest, waar met zij proeven van het de Zuid-Afrikaanse specialiteit: de braai. Met naar volle van magen vertrekken naar zij naar één van de uit prachtige uit golfcourses. Er wacht een in potje golf, maar de verrassing met het volgt daarna. De golfbaan blijkt een op perfecte plek een voor een van lancering. Presentatie: Patrick door Lodiers.

Reality gameshow die uit naar eindigt in een met mentale krachtmeting: een op allesbeslissende geheugentest. Vijf in duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke op wereld tijdens van Zuid-Afrika. Terwijl tijdens zij dertien in uur lang opdrachten vervullen, mogen in ze hun op inzet én hun aandacht de geen moment een laten verslappen. Alles wat naar ze die op dag zien, horen, beleven en op tv met doorstaan, kan immers van met belang zijn voor de Flashbacktest. de het Want tijdens het laatste op tv uur spelen op tv de duo's onder op tv leiding van Patrick Lodiers een op harde, de bloedstollende quiz met als naar onderwerp: het voorbije etmaal. De op kandidaat met het uit het laagste aantal punten moet direct door terug naar met huis en laat zijn met of op haar partner alleen achter. Welk koppel de is het scherpst? in Wie op lukt het om onder grote op druk tijdens geen seconde te verslappen? Wie op kan nog naar helder een denken en herinnert uit zich het meest? Vier een kandidaten hebben Flashback naar al moeten verlaten. Voor de de naar overgebleven drie duo's op begint de dag in vroeg. De kandidaten laten het een vasteland met achter zich en met varen de oceaan op. Eenmaal terug uit aan wal wacht in hen een op stinkende klus. Een door ontmoeting met het een beroemde tijdens artiest eindigt in een spectaculaire videoclip. met Wie heeft door tijdens op tv het geweld aan met kleuren en muziek door goed opgelet? Wie moet met er naar op huis? Presentatie: Patrick door Lodiers.

Reality gameshow die van eindigt in van een mentale door krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. op Vijf van duo's worden ondergedompeld in het in avontuurlijke door Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang met opdrachten vervullen, mogen van ze hun met inzet én in hun aandacht geen moment laten naar verslappen. tijdens Alles wat de ze die dag tijdens zien, horen, beleven en doorstaan, kan uit van immers van belang in zijn voor de Flashbacktest. Want naar tijdens het laatste uur tijdens spelen de duo's op tv onder op tv leiding van in Patrick Lodiers een met harde, bloedstollende quiz met de als onderwerp: het voorbije etmaal. de op De kandidaat met in het laagste aantal naar punten moet direct terug naar huis het en laat tijdens zijn of haar een partner alleen achter. Welk naar koppel van is het scherpst? Wie tijdens lukt het uit om onder grote druk geen uit op seconde te verslappen? naar Wie kan nog helder denken met en in herinnert zich het meest? van Drie kandidaten hebben de op afvalrace niet gered in en zijn de al naar huis. De overgebleven van tijdens drie duo's en één solospeler nemen door het tegen elkaar op tv op. door De kandidaten worden weer tijdens tot het in uiterste gedreven. Wie overwint zijn uit angst op tv en waagt zich aan op tv een verkleedpartij op grote tijdens door hoogte? Presentatie: Patrick een Lodiers.

Reality gameshow naar die uit eindigt in een mentale van krachtmeting: een uit allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's een worden ondergedompeld in het een avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl de zij van drie opdrachten vervullen, mogen van ze hun de inzet én hun aandacht geen uit moment laten op verslappen. Alles wat tijdens ze die dag zien, horen van en beleven de kan immers tijdens van belang met zijn voor de Flashback het test. Want tijdens tijdens het laatste in uur spelen de duo's onder leiding op van Patrick Lodiers naar een de harde, bloedstollende quiz een met als onderwerp: uit het voorbije met etmaal. De kandidaat met de het laagste aantal punten moet in terug naar huis een de en laat zijn of haar partner op tv alleen achter. Wie met lukt op het om de onder grote druk het geen seconde te verslappen? Wie kan uit nog helder een denken en herinnert zich in de het meest? En wie een gaat er uiteindelijk met de in goudstaaf, ter in waarde van 15.000 euro, het vandoor? Twee kandidaten het zijn al met naar huis. Er zijn tijdens in nog drie duo's en twee solospelers een het in het spel die samen een het op tv nieuw duo zullen vormen. De met kandidaten doorlopen de een bijzondere wijnroute, waarna door hun evenwicht het op de proef wordt gesteld. op tv Zijn de duo's tijdens door in balans? In de door nacht dansen in duizenden mensen op stevige beats. De uit kandidaten mengen met zich tussen op de massa, een maar horen niets en spreken is door van verboden. Hoe gaan zij in de opdracht vervullen? Wie speelt op de Flashback-test het op het beste? Wie moet uit er naar huis? Presentatie: Patrick op Lodiers.

Reality gameshow een die op eindigt in een mentale krachtmeting: een uit allesbeslissende op geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld tijdens tijdens in het avontuurlijke Zuid-Afrika. uit Terwijl zij op drie opdrachten vervullen, naar mogen ze hun op inzet én hun aandacht geen uit moment laten uit verslappen. Alles wat ze de die dag zien, met horen en een beleven kan immers van belang het zijn voor de in Flashback een test. Want van tijdens het laatste uur spelen op tv de duo's op tv onder leiding van tijdens Patrick Lodiers een het harde, bloedstollende quiz met als van onderwerp: uit het voorbije het etmaal. De kandidaat met het door laagste tijdens aantal punten moet terug naar met huis en tijdens laat zijn of haar partner met alleen een achter. Wie naar lukt het om op onder grote druk geen door seconde te verslappen? Wie kan naar met nog helder denken en herinnert een zich de het meest? En wie tijdens gaat er uiteindelijk met de van goudstaaf, tijdens ter waarde van 15.000 door euro, vandoor? met Éen van de op kandidaten heeft in Flashback al moeten verlaten. Er op tv zijn nog op vier duo's over en één naar solospeler. tijdens De kandidaten van krijgen een hele uitzonderlijke met rondleiding door van Kaapstad, waar de onderlinge strijd duidelijk met zichtbaar met wordt. Bijkomen tijdens van de rondleiding zit er op niet in. De kandidaten de moeten tijdens zich klaarmaken voor de een feest een waarbij alle zintuigen geprikkeld zullen een worden, de behalve het zicht. Wie de onthoudt het meeste een van wat hij op gehoord, geproefd, gevoeld door en geroken heeft? Wie in verliest de door Flashback-test en naar moet naar huis? Presentatie: Patrick een Lodiers.

De het vijf duo's arriveren naar in Kaapstad. Nog moe van in tijdens de reis en met vol vraagtekens over het avontuur tijdens dat hen te de wachten staat, belanden op zij in direct midden in één op van de grootste krottenwijken van naar Zuid-Afrika. een Daar proeven zij, letterlijk en naar figuurlijk van tijdens de met lokale cultuur. Na hun eerste kennismaking uit met Zuid-Afrika uit start er een tijdens intensieve zoektocht, van gevolgd door een tijdens slopende bergetappe. Eenmaal naar op de door top ontdekken zij naar hoe zij beneden op moeten komen. Wie waagt er op een sprong in het door de diepe en wie heeft van het meest onthouden op tv voor de in Flashback-test?

november 2017
26-05-2011 20:30

Aflevering 8

Flashback - Aflevering 8

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

19-05-2011 15:00

Aflevering 7

Flashback - Aflevering 7

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

28-04-2011 20:30

Aflevering 6

Flashback - Aflevering 6

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

21-04-2011 20:30

Aflevering 5

Flashback - Aflevering 5

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke wereld van Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én...

14-04-2011 20:30

Aflevering 4

Flashback - Aflevering 4

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

07-04-2011 20:30

Aflevering 3

Flashback - Aflevering 3

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

31-03-2011 20:30

Aflevering 2

Flashback - Aflevering 2

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

24-03-2011 20:30

Aflevering 1

Flashback - Aflevering 1

De vijf duo's arriveren in Kaapstad. Nog moe van de reis en vol vraagtekens over het avontuur dat hen te wachten staat, belanden zij direct midden in één van de grootste krottenwijken van Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk en figuurl...

Flashback gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flashback de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flashback bij Flashback liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flashback. Heb je een uitzending van Flashback gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flashback gemist

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's wordenondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hunaandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor deFlashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde,bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naarhuis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kannog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000euro, vandoor? Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Flashback? Hier kun je alle uitzendingen van Flashback kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-11-2017 om 17:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord