Programma gemist?
april 2017
26-05-2011 20:30

Aflevering 8

Flashback - Aflevering 8

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor de Flashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde, bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naar huis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kan nog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000 euro, vandoor? De drie finalisten hebben er zeven zware afleveringen op zitten. Slechts één kandidaat zal winnen. De spanning is om te snijden en al helemaal omdat de laatste Flashback-test zich op hele, hele grote hoogte afspeelt. Kunnen de drie finalisten nog wel nadenken hoog boven de grond bungelend? Wie overwint de angst en gaat er met de goudstaaf, ter waarde van 15.000 euro, vandoor? Wie mag zich de winnaar van Flashback noemen? Presentatie: Patrick Lodiers.

19-05-2011 15:00

Aflevering 7

Flashback - Aflevering 7

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor de Flashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde, bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naar huis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kan nog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000 euro, vandoor? De finale is in zicht. Twee duo's komen steeds dichterbij de winst van Flashback. Voetbal is de nummer één sport in Afrika en dat gaat dat er heel anders aan toe dan de kandidaten gewend zijn. Voor de laatste opdracht maken de kandidaten een slopende tocht door de spierwitte zandduinen van Atlantis. Totale uitputting is het gevolg en probeer je dan maar eens te concentreren op de Flashback test. Zo dichtbij de finale wil natuurlijk niemand naar huis. Presentatie: Patrick Lodiers.

28-04-2011 20:30

Aflevering 6

Flashback - Aflevering 6

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen, beleven en doorstaan, kan immers van belang zijn voor de Flashbacktest. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde, bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet direct terug naar huis en laat zijn of haar partner alleen achter. Welk koppel is het scherpst? Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kan nog helder denken en herinnert zich het meest? De finale komt steeds dichterbij voor de twee duo's en de solospeler die Flashback hebben doorstaan. De kandidaten gaan naar een luidruchtig en broeierig feest, waar zij proeven van de Zuid-Afrikaanse specialiteit: de braai. Met volle magen vertrekken zij naar één van de prachtige golfcourses. Er wacht een potje golf, maar de verrassing volgt daarna. De golfbaan blijkt een perfecte plek voor een lancering. Presentatie: Patrick Lodiers.

21-04-2011 20:30

Aflevering 5

Flashback - Aflevering 5

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke wereld van Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen, beleven en doorstaan, kan immers van belang zijn voor de Flashbacktest. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde, bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet direct terug naar huis en laat zijn of haar partner alleen achter. Welk koppel is het scherpst? Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kan nog helder denken en herinnert zich het meest? Vier kandidaten hebben Flashback al moeten verlaten. Voor de overgebleven drie duo's begint de dag vroeg. De kandidaten laten het vasteland achter zich en varen de oceaan op. Eenmaal terug aan wal wacht hen een stinkende klus. Een ontmoeting met een beroemde artiest eindigt in een spectaculaire videoclip. Wie heeft tijdens het geweld aan kleuren en muziek goed opgelet? Wie moet er naar huis? Presentatie: Patrick Lodiers.

14-04-2011 20:30

Aflevering 4

Flashback - Aflevering 4

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen, beleven en doorstaan, kan immers van belang zijn voor de Flashbacktest. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde, bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet direct terug naar huis en laat zijn of haar partner alleen achter. Welk koppel is het scherpst? Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kan nog helder denken en herinnert zich het meest? Drie kandidaten hebben de afvalrace niet gered en zijn al naar huis. De overgebleven drie duo's en één solospeler nemen het tegen elkaar op. De kandidaten worden weer tot het uiterste gedreven. Wie overwint zijn angst en waagt zich aan een verkleedpartij op grote hoogte? Presentatie: Patrick Lodiers.

07-04-2011 20:30

Aflevering 3

Flashback - Aflevering 3

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor de Flashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde, bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naar huis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kan nog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000 euro, vandoor? Twee kandidaten zijn al naar huis. Er zijn nog drie duo's en twee solospelers in het spel die samen een nieuw duo zullen vormen. De kandidaten doorlopen een bijzondere wijnroute, waarna hun evenwicht op de proef wordt gesteld. Zijn de duo's in balans? In de nacht dansen duizenden mensen op stevige beats. De kandidaten mengen zich tussen de massa, maar horen niets en spreken is verboden. Hoe gaan zij de opdracht vervullen? Wie speelt de Flashback-test het beste? Wie moet er naar huis? Presentatie: Patrick Lodiers.

31-03-2011 20:30

Aflevering 2

Flashback - Aflevering 2

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor de Flashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde, bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naar huis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kan nog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000 euro, vandoor? Éen van de kandidaten heeft Flashback al moeten verlaten. Er zijn nog vier duo's over en één solospeler. De kandidaten krijgen een hele uitzonderlijke rondleiding door Kaapstad, waar de onderlinge strijd duidelijk zichtbaar wordt. Bijkomen van de rondleiding zit er niet in. De kandidaten moeten zich klaarmaken voor een feest waarbij alle zintuigen geprikkeld zullen worden, behalve het zicht. Wie onthoudt het meeste van wat hij gehoord, geproefd, gevoeld en geroken heeft? Wie verliest de Flashback-test en moet naar huis? Presentatie: Patrick Lodiers.

24-03-2011 20:30

Aflevering 1

Flashback - Aflevering 1

De vijf duo's arriveren in Kaapstad. Nog moe van de reis en vol vraagtekens over het avontuur dat hen te wachten staat, belanden zij direct midden in één van de grootste krottenwijken van Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk en figuurlijk van de lokale cultuur. Na hun eerste kennismaking met Zuid-Afrika start er een intensieve zoektocht, gevolgd door een slopende bergetappe. Eenmaal op de top ontdekken zij hoe zij beneden moeten komen. Wie waagt er een sprong in het diepe en wie heeft het meest onthouden voor de Flashback-test?

Flashback gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flashback de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flashback bij Flashback liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flashback. Heb je een uitzending van Flashback gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flashback gemist

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's wordenondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hunaandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor deFlashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde,bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naarhuis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kannog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000euro, vandoor? Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Flashback? Hier kun je alle uitzendingen van Flashback kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 26-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord