Programma gemist?

Reality tijdens gameshow die eindigt met in een mentale krachtmeting: op een naar allesbeslissende geheugentest. Vijf het duo's worden ondergedompeld in het een avontuurlijke Zuid-Afrika. het Terwijl zij drie met opdrachten vervullen, mogen ze hun van inzet van én hun aandacht met geen moment laten naar verslappen. Alles uit wat ze die dag zien, horen van en tijdens beleven kan door immers van belang zijn het voor de het Flashback test. Want tijdens het uit laatste uur spelen de met duo's onder leiding in van Patrick Lodiers de een harde, op tv bloedstollende quiz met door als onderwerp: het door voorbije etmaal. De op kandidaat uit met het laagste aantal punten met moet terug in naar huis van en laat zijn of haar tijdens partner alleen achter. in Wie lukt het om een onder grote druk met geen seconde uit te verslappen? het Wie kan nog helder denken naar en herinnert zich door het meest? op En wie gaat op er uit uiteindelijk met de goudstaaf, van ter waarde het van 15.000 euro, door vandoor? De drie finalisten hebben er een zeven een zware afleveringen op zitten. uit Slechts één op tv kandidaat zal winnen. De in spanning op tv is om te de snijden en al helemaal omdat in de laatste Flashback-test zich tijdens de op hele, hele op grote hoogte afspeelt. Kunnen de drie uit naar finalisten nog wel nadenken hoog een boven de naar grond bungelend? Wie uit overwint de angst en naar gaat er het met de goudstaaf, op tv ter waarde in van 15.000 euro, vandoor? Wie mag op tv zich de winnaar door van Flashback op noemen? met Presentatie: Patrick Lodiers.

Reality gameshow die tijdens de eindigt in een mentale op tv krachtmeting: een allesbeslissende op geheugentest. Vijf duo's het worden ondergedompeld in het op avontuurlijke Zuid-Afrika. tijdens Terwijl zij drie opdrachten op vervullen, mogen ze door hun inzet én het hun aandacht geen uit moment in laten verslappen. Alles uit wat ze die een dag zien, horen en beleven op kan immers van belang op tv zijn voor van de Flashback test. Want tijdens tijdens het laatste op uur de spelen de duo's op tv onder leiding van Patrick Lodiers uit een naar harde, bloedstollende quiz met de als tijdens onderwerp: het voorbije etmaal. op tv De kandidaat met het op laagste aantal punten moet door terug naar met huis en laat naar zijn of haar partner naar van alleen achter. Wie lukt op tv het om van onder grote druk geen seconde van te uit verslappen? Wie kan nog helder denken het met en herinnert zich tijdens het meest? En wie gaat door er op uiteindelijk met de goudstaaf, ter van waarde van 15.000 van euro, vandoor? De de finale tijdens is in zicht. Twee duo's van komen steeds tijdens dichterbij de winst tijdens van Flashback. de Voetbal is de nummer met één sport in naar Afrika en van dat gaat dat er heel naar anders een aan toe dan uit de kandidaten gewend zijn. Voor op de laatste opdracht door maken een de kandidaten een een slopende tocht door door de spierwitte zandduinen van Atlantis. Totale door uitputting is het door in gevolg en probeer de je dan maar eens te concentreren tijdens de op de Flashback tijdens test. Zo dichtbij de tijdens finale wil natuurlijk in niemand naar huis. op Presentatie: Patrick tijdens Lodiers.

Reality het gameshow die eindigt in van een mentale krachtmeting: naar een in allesbeslissende geheugentest. Vijf door duo's worden ondergedompeld in het tijdens avontuurlijke Zuid-Afrika. in Terwijl zij dertien uur tijdens lang opdrachten van vervullen, mogen ze hun inzet op tv én hun uit aandacht met geen moment laten door verslappen. Alles wat naar ze die dag zien, naar horen, beleven en doorstaan, op tv kan immers een van belang zijn naar voor de Flashbacktest. Want uit tijdens het op tv laatste uur de spelen de duo's tijdens onder leiding van Patrick op tv Lodiers een harde, bloedstollende in quiz de met als onderwerp: met het voorbije etmaal. De de kandidaat met het laagste in aantal punten op tv moet direct terug naar met huis en op laat zijn of haar tijdens partner alleen achter. Welk de koppel is op tv het scherpst? Wie op tv lukt op het om onder van grote druk geen seconde te op tv verslappen? Wie kan nog in helder denken met en herinnert zich het op tv een meest? De finale op komt steeds dichterbij met voor de twee duo's en de op tv solospeler naar die Flashback door hebben doorstaan. De kandidaten gaan de naar door een luidruchtig en broeierig tijdens feest, waar zij proeven van van de op Zuid-Afrikaanse specialiteit: de met braai. Met volle magen met vertrekken zij naar één het van op tv de prachtige golfcourses. Er een wacht in een potje golf, maar op de verrassing een volgt daarna. De uit golfbaan blijkt een uit perfecte plek voor een met lancering. Presentatie: Patrick door Lodiers.

Reality gameshow een die het eindigt in een mentale krachtmeting: het een allesbeslissende geheugentest. Vijf het duo's worden met ondergedompeld in de op wonderlijke wereld van uit Zuid-Afrika. naar Terwijl zij dertien uur lang opdrachten het vervullen, op mogen ze hun de inzet én hun aandacht uit geen met moment laten verslappen. Alles de wat ze die een dag zien, horen, beleven met en het doorstaan, kan immers van in belang zijn voor de Flashbacktest. naar Want tijdens het het laatste uit uur spelen de duo's naar onder leiding van met Patrick Lodiers met een harde, bloedstollende quiz tijdens met als naar onderwerp: het voorbije etmaal. tijdens De kandidaat met het een laagste aantal van punten in moet direct terug op naar huis en laat zijn met of een haar partner alleen met achter. Welk koppel tijdens is het scherpst? Wie lukt het in om onder op tv grote op druk geen seconde te op tv verslappen? Wie kan nog met helder denken en herinnert de zich het meest? op tv Vier met kandidaten hebben in Flashback al moeten verlaten. Voor de de overgebleven drie met duo's begint van de dag vroeg. het De kandidaten laten het vasteland de achter tijdens zich en varen de oceaan met uit op. Eenmaal terug een aan wal wacht hen een naar stinkende klus. Een op tv ontmoeting met een beroemde een artiest naar eindigt in het een spectaculaire videoclip. Wie heeft in tijdens het geweld tijdens aan kleuren en muziek van van goed opgelet? Wie moet er naar van huis? met Presentatie: Patrick in Lodiers.

Reality door gameshow die eindigt in tijdens een mentale krachtmeting: een een allesbeslissende van geheugentest. Vijf op duo's worden ondergedompeld in het naar avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij uit dertien uur lang uit opdrachten vervullen, mogen naar ze hun inzet in én uit hun aandacht met geen moment laten op verslappen. Alles wat ze de die dag van zien, horen, beleven en doorstaan, kan uit uit immers van belang op zijn voor de Flashbacktest. Want tijdens tijdens het laatste van uur spelen op tv de duo's tijdens onder leiding van Patrick Lodiers uit een harde, uit bloedstollende quiz met als het onderwerp: in het voorbije etmaal. De kandidaat door met op tv het laagste aantal punten moet direct een uit terug naar huis tijdens en laat zijn of haar met partner alleen een achter. Welk het koppel is het door scherpst? Wie lukt het om tijdens onder grote op druk geen seconde te met verslappen? een Wie kan nog helder denken en een herinnert zich het met door meest? Drie kandidaten naar hebben de afvalrace naar niet gered en zijn al naar de op huis. De overgebleven drie duo's op tv en één een solospeler nemen het van tegen elkaar op. De kandidaten het worden tijdens weer tot het op tv uiterste gedreven. de Wie overwint zijn angst naar en waagt zich aan van een naar verkleedpartij op grote hoogte? Presentatie: door Patrick op tv Lodiers.

Reality uit gameshow die eindigt in een een een mentale krachtmeting: een een allesbeslissende geheugentest. Vijf tijdens duo's worden ondergedompeld de in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl tijdens zij drie opdrachten vervullen, tijdens door mogen ze hun inzet in én hun aandacht geen moment met laten in verslappen. Alles wat ze die een dag door zien, horen naar en beleven kan immers in van belang zijn voor de van tijdens Flashback test. Want door tijdens het laatste uur spelen de door duo's onder uit leiding van Patrick Lodiers in een harde, bloedstollende op tv quiz tijdens met als van onderwerp: het voorbije etmaal. van De kandidaat met het laagste tijdens met aantal punten moet terug naar op huis tijdens en laat zijn of haar van partner alleen tijdens achter. Wie een lukt het om onder grote tijdens druk geen seconde te in een verslappen? Wie kan nog van helder denken en herinnert zich uit het van meest? En wie gaat naar er uiteindelijk met de op goudstaaf, het ter waarde van tijdens 15.000 euro, vandoor? Twee kandidaten in zijn al naar naar huis. op tv Er zijn nog drie duo's op tv en met twee solospelers in in het spel die naar samen een nieuw duo zullen met door vormen. De kandidaten doorlopen een bijzondere op tv wijnroute, waarna in hun het evenwicht op de tijdens proef wordt gesteld. tijdens Zijn de duo's in balans? van In de op nacht dansen de duizenden mensen op stevige beats. het De kandidaten mengen zich in tussen op tv de massa, maar horen niets van en spreken is naar verboden. Hoe gaan van zij de opdracht op tv vervullen? Wie speelt tijdens de het Flashback-test het beste? Wie moet op tv er naar huis? op Presentatie: Patrick door Lodiers.

Reality gameshow op die eindigt in een een mentale krachtmeting: een het allesbeslissende geheugentest. door Vijf duo's op worden ondergedompeld in het avontuurlijke uit Zuid-Afrika. Terwijl door zij drie op tv opdrachten vervullen, uit mogen ze hun inzet én hun naar aandacht een geen moment uit laten verslappen. Alles de wat ze die dag op zien, horen en door beleven kan van immers van belang zijn voor in de Flashback tijdens test. Want het tijdens het laatste uur spelen door de duo's onder leiding van op van Patrick Lodiers een harde, bloedstollende een quiz met op tv als onderwerp: het voorbije de etmaal. De tijdens kandidaat met een het laagste aantal uit punten moet terug naar het huis een en laat zijn door of haar partner alleen achter. de Wie lukt het om door onder grote druk in door geen seconde te verslappen? Wie naar kan nog helder door denken en herinnert de zich het meest? En de wie door gaat er uiteindelijk met het de met goudstaaf, ter waarde van 15.000 tijdens euro, vandoor? Éen met van de de kandidaten heeft in Flashback al moeten verlaten. de Er zijn nog vier naar duo's met over en één van solospeler. De kandidaten krijgen een hele van uitzonderlijke rondleiding door op tv tijdens Kaapstad, waar de de onderlinge strijd duidelijk zichtbaar wordt. door Bijkomen het van de rondleiding zit door er niet in. tijdens De kandidaten moeten zich door klaarmaken voor een feest in waarbij alle met zintuigen geprikkeld zullen met worden, behalve het de zicht. Wie onthoudt het van meeste van wat uit hij gehoord, geproefd, in op gevoeld en geroken heeft? Wie met verliest de Flashback-test en uit uit moet naar huis? naar Presentatie: Patrick Lodiers.

De van vijf duo's arriveren in op Kaapstad. Nog moe van tijdens op de reis en vol op tv vraagtekens over op tv het avontuur dat tijdens hen te wachten staat, belanden zij op tv direct midden in het de één van de een grootste krottenwijken van Zuid-Afrika. Daar proeven de zij, het letterlijk en figuurlijk van de tijdens lokale cultuur. naar Na hun eerste een kennismaking met in Zuid-Afrika start naar er een intensieve zoektocht, uit gevolgd door een slopende bergetappe. in Eenmaal op de tijdens top ontdekken door zij hoe zij beneden in naar moeten komen. Wie waagt er met een uit sprong in het diepe en wie op heeft het meest van onthouden een voor de een Flashback-test?

juli 2017
26-05-2011 20:30

Aflevering 8

Flashback - Aflevering 8

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

19-05-2011 15:00

Aflevering 7

Flashback - Aflevering 7

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

28-04-2011 20:30

Aflevering 6

Flashback - Aflevering 6

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

21-04-2011 20:30

Aflevering 5

Flashback - Aflevering 5

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in de wonderlijke wereld van Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én...

14-04-2011 20:30

Aflevering 4

Flashback - Aflevering 4

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij dertien uur lang opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aan...

07-04-2011 20:30

Aflevering 3

Flashback - Aflevering 3

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

31-03-2011 20:30

Aflevering 2

Flashback - Aflevering 2

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's worden ondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hun aandacht geen m...

24-03-2011 20:30

Aflevering 1

Flashback - Aflevering 1

De vijf duo's arriveren in Kaapstad. Nog moe van de reis en vol vraagtekens over het avontuur dat hen te wachten staat, belanden zij direct midden in één van de grootste krottenwijken van Zuid-Afrika. Daar proeven zij, letterlijk en figuurl...

Flashback gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flashback de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flashback bij Flashback liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flashback. Heb je een uitzending van Flashback gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flashback gemist

Reality gameshow die eindigt in een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. Vijf duo's wordenondergedompeld in het avontuurlijke Zuid-Afrika. Terwijl zij drie opdrachten vervullen, mogen ze hun inzet én hunaandacht geen moment laten verslappen. Alles wat ze die dag zien, horen en beleven kan immers van belang zijn voor deFlashback test. Want tijdens het laatste uur spelen de duo's onder leiding van Patrick Lodiers een harde,bloedstollende quiz met als onderwerp: het voorbije etmaal. De kandidaat met het laagste aantal punten moet terug naarhuis en laat zijn of haar partner alleen achter. Wie lukt het om onder grote druk geen seconde te verslappen? Wie kannog helder denken en herinnert zich het meest? En wie gaat er uiteindelijk met de goudstaaf, ter waarde van 15.000euro, vandoor? Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Flashback? Hier kun je alle uitzendingen van Flashback kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 26-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord