Programma gemist?

Documentaireserie. Bram Vermeulen van reist door van Turkije, van Istanbul naar uit door Van, van de Gouden op tv Hoorn tot met Iran. Een ontdekkingstocht door een uit land waarvan we een alles al dachten te met weten. Bram Vermeulen op tv gaat uit op zoek de naar de snelle van veranderingen in Turkije, het land dat de de weigert nog langer de bedelman van op Europa in te zijn. Hij reist langs tijdens tijdens de grenzen van een naar land met naar een herwonnen zelfvertrouwen, van de Middellandse uit met zee tot de sneeuw in tijdens het verre oosten, van op de de gesloten grenzen met uit Armenië tot de door open zuidgrenzen met Arabische buurlanden met op tv waarmee Turken hun in verloren banden weer aanhalen. In een naar reeks ontmoetingen tijdens praat van hij over die veranderingen met iedereen uit die op zijn het pad komt, van van uit kappers tot schaapsherders, van uit studenten tot boeren tijdens die vissers werden, van naar regisseurs door tot bouwvakkers die het door door oorlog een verwoestte buurland Irak weer een opbouwen. Hij verkent de naar grenzen van in het toelaatbare in tijdens een land de waar minirokken en boerka's naast elkaar het leven. Een door portret van een een land dat zijn eigen een grenzen verlegt. Afl.: met naar Islam wears Prada. Decennialang was op tv welvaart voorbehouden met aan Turken met de een westerse naar levensstijl: een oude elite die het in Istanbul de en langs het de Turkse westkust woont. Maar van de tijden zijn op veranderd. de Een middenklasse van in strenge gelovige moslims rukt op, niet op tv alleen in de het tijdens bedrijfsleven, maar ook in de in politiek. Het hartland een van Anatolië is op tv de bron van dat door succes: door hier komen veel van de naar gelovige en in hardwerkende Turken op vandaan. Ze naar bewijzen dat islam, in democratie en kapitalisme geen tegengestelde van met elkaar zijn. met Maar niet uit iedereen voelt zich even gemakkelijk een op tv over deze revolutie. Een reis van naar het conservatieve Konya, in naar Antalya, de in habitat van in het tijdens oude geld. Presentatie: Bram tijdens Vermeulen.

Documentaireserie. op tv Bram Vermeulen reist door Turkije, het naar van Istanbul naar Van, van uit de Gouden Hoorn een tot Iran. op Een ontdekkingstocht door een land tijdens waarvan we alles naar al dachten te de weten. Bram op Vermeulen gaat op zoek naar met naar de snelle veranderingen in Turkije, een het van land dat weigert nog de langer de bedelman van door in Europa te zijn. Hij een reist langs door de grenzen van een een land met de een herwonnen zelfvertrouwen, door van de Middellandse zee op tv tot de sneeuw naar in het verre uit oosten, van uit de gesloten grenzen op met Armenië tot de open op zuidgrenzen met Arabische tijdens buurlanden waarmee Turken de hun verloren in banden weer op aanhalen. In een reeks ontmoetingen tijdens praat de hij over die op tv veranderingen met iedereen uit die op zijn pad komt, van van kappers tot met schaapsherders, tijdens van studenten tot boeren die vissers een werden, het van regisseurs tot bouwvakkers die in door het door oorlog verwoestte buurland het Irak weer opbouwen. Hij uit verkent van de grenzen van het toelaatbare een in een uit land waar minirokken de en boerka's naast in elkaar leven. Een het portret van een uit land dat zijn eigen in op grenzen verlegt. Afl.: Het de verdronken dorp. naar De Turkse economie van groeit, snel, te snel. op tv Maar hoe doet op tv een land dat, zonder door olie, zonder gas? de Meer dan naar tweeduizend waterdammen zijn door momenteel in aanbouw om die naar zucht naar met energie te voeden. Groene de energie, dat wel. van Maar de de gebieden in waar die dammen moeten het komen betalen een een hoge prijs. met We reizen naar een op tv dorp dat is van verdronken, verdwenen onder tijdens het water van een de dam. Alleen de minaret naar is nog zichtbaar. uit uit Hoe verwerkt een gemeenschap dit verlies? in En waarom naar gaat een de regering door op met het plannen van in nieuwe dammen, nu uit met studies blijkt dat de de dammen in lang niet tijdens zoveel energie opleveren als beloofd. het Wat uit heeft het te in maken met buurlanden als Irak en de Syrië, die afhankelijk uit zijn van het de Tigris met en de Eufraat, rivieren die van in op tv Turkije ontspringen en nu vol met dammen zijn van gebouwd? het Presentatie: Bram Vermeulen.

Documentaireserie. Bram door Vermeulen reist met door Turkije, naar van Istanbul naar Van, van op de Gouden Hoorn tot in Iran. Een ontdekkingstocht met met door een land waarvan we alles een al dachten op te op tv weten. Bram Vermeulen gaat op naar zoek naar in de snelle veranderingen in tijdens Turkije, het land tijdens dat weigert nog langer naar de van bedelman van Europa een te zijn. uit Hij reist langs door de grenzen van een de land met uit een herwonnen zelfvertrouwen, van met de Middellandse zee tot het de sneeuw in de het verre naar oosten, van de uit gesloten grenzen de met Armenië tot de open tijdens zuidgrenzen met Arabische op buurlanden waarmee door Turken hun een verloren banden weer aanhalen. een In een reeks op ontmoetingen praat hij over die een veranderingen tijdens met iedereen die op zijn van pad komt, het van kappers tot schaapsherders, uit tijdens van studenten tot boeren met die vissers werden, van van regisseurs van tot bouwvakkers die het door op tv oorlog verwoestte buurland met Irak weer opbouwen. Hij uit verkent de grenzen uit van het toelaatbare de in tijdens een land waar minirokken in en boerka's naast uit elkaar leven. Een portret in van op tv een land op dat zijn eigen door grenzen verlegt. Afl.: Van door soap tot cel. de De Turkse staat is van het de monopolie op het denken kwijtgeraakt. op Honderden tijdens televisiezenders vechten om de aandacht van uit op tv de kijker: met op televisiesoaps, discussieprogramma's en een 24 uur per dag nieuws. de Iedereen wordt gehoord, van uit streng met gelovig tot extreem seculier. een Maar in in dit land zitten ook de bijna 60 journalisten een achter de van tralies. Waar liggen de grenzen op tv van het de toelaatbare in het nieuwe de Turkije? Presentatie: Bram op het Vermeulen.

Documentaireserie. door Bram Vermeulen reist door Turkije, op tv van tijdens Istanbul naar het Van, van de Gouden van Hoorn tot het Iran. Een ontdekkingstocht door een het land de waarvan we alles al dachten te een weten. Bram door Vermeulen gaat op het zoek naar naar de snelle in veranderingen in Turkije, het land dat op tv weigert nog langer op tv uit de bedelman van Europa de te zijn. Hij reist met langs de grenzen van van een land een met een herwonnen zelfvertrouwen, op tv van de op Middellandse zee de tot de sneeuw met in het met verre oosten, van de het gesloten grenzen met Armenië een tot de uit open zuidgrenzen met Arabische een buurlanden waarmee Turken hun in verloren banden weer uit aanhalen. In een van tijdens reeks ontmoetingen praat hij op tv over die veranderingen met iedereen door die op met zijn een pad komt, van kappers tot schaapsherders, de met van studenten tot boeren die vissers een naar werden, van regisseurs tot bouwvakkers de die het het door oorlog van verwoestte buurland Irak weer op opbouwen. Hij verkent de op tv grenzen van een het toelaatbare een in een land waar van minirokken en boerka's naast elkaar het leven. Een portret de van een een land dat zijn eigen een grenzen verlegt. een Afl.: van De laatste Armeniër. De uit grenzen met de op Arabische wereld worden geopend. Maar van de grens tijdens met het de christelijke buurland Armenië blijft op tv gesloten. tijdens Een reis naar het besneeuwde het oosten van op tv Turkije, waar van de inwoners nog altijd gevangen door zitten in de onbespreekbare een geschiedenis van 1915, het toen hier honderdduizenden uit christelijke op tv Armeniërs, maar ook op Turkse moslims werden vermoord en de verdreven. het Door de met gesloten grens is het gebied rondom het in de grensplaats Kars in een uit cul-de-sac uit veranderd: een vergeten tijdens gebied. Maar het debat van staat niet stil en hoe met verder Bram met langs de naar grens met op tv Armenië naar het zuiden uit zakt hoe op tv meer de verhalen over vroeger op tv los komen. En hij door gaat het op zoek naar tijdens het laatste tijdens ooggetuigenverslag, een Armeense naar man van meer naar dan honderd jaar oud die 1915 het heeft overleefd naar en nog steeds naar tussen de uit Turken leeft, bovenop een naar bergtop. Presentatie: Bram op tv Vermeulen.

Documentaireserie. op tv Bram Vermeulen reist door uit Turkije, van Istanbul door naar naar Van, van de op tv Gouden Hoorn tot tijdens Iran. Een ontdekkingstocht door in een land waarvan we alles tijdens al dachten te in weten. een Bram Vermeulen gaat op in zoek naar de snelle op tv veranderingen naar in Turkije, het land dat tijdens weigert in nog langer de tijdens bedelman van Europa te zijn. naar Hij reist van langs de door grenzen van door een land met van een herwonnen zelfvertrouwen, van de met Middellandse de zee tot de sneeuw in het door verre oosten, met van de de gesloten grenzen met naar Armenië tot op tv de open zuidgrenzen tijdens met Arabische buurlanden waarmee Turken het hun door verloren banden weer uit aanhalen. In een naar reeks ontmoetingen praat tijdens hij over die veranderingen met iedereen door die op zijn door pad de komt, van kappers tot schaapsherders, de op van studenten tot boeren die vissers door werden, van door regisseurs op tot bouwvakkers die het door op oorlog uit verwoestte buurland Irak weer door opbouwen. Hij een verkent de grenzen van uit het toelaatbare in op een land het waar minirokken en op tv boerka's naast elkaar leven. op tv Een portret van een land de in dat zijn eigen grenzen verlegt. op tv Afl.: in Weg van Europa. op Terwijl in Europa het in verzet tegen op tv Turkse toetreding toeneemt, zoeken de Turken van de naar alternatieven. Niet alleen het heeft Turkije de visumplicht met van tal op van Arabische landen op in de afgelopen jaren afgeschaft. naar Turkse bedrijven veroveren uit het naar Midden-Oosten. Steden als een Gaziantep groeien uit hun op tv voegen door de met levendige handel met op buurland Syrië. En het het door oorlog op verwoeste Irak wordt in tijdens met razend tempo opgebouwd door op tv Turkse bouwondernemers. Bram reist langs van en over de de door grens met de Arabische wereld waar met uit Turkije zich decennialang van de had afgewend. Verandert Turkije het een Midden-Oosten, of tijdens het Midden-Oosten Turkije? door Presentatie: op Bram Vermeulen.

Documentaireserie. Bram Vermeulen door reist door van Turkije, van Istanbul met naar het Van, van de op tv Gouden Hoorn tot Iran. Een op ontdekkingstocht naar door een land met waarvan we alles in al dachten te weten. Bram naar Vermeulen gaat op zoek met naar door de snelle in veranderingen in Turkije, het land dat op het weigert nog langer het de bedelman van Europa te met zijn. van Hij reist langs de in grenzen van een land met naar een een herwonnen zelfvertrouwen, van de het Middellandse zee in tot de sneeuw in in het op tv verre oosten, van de gesloten grenzen naar met uit Armenië tot de in open zuidgrenzen met met Arabische buurlanden waarmee Turken hun de verloren banden weer door aanhalen. het In een met reeks ontmoetingen praat hij over tijdens die veranderingen met het iedereen tijdens die op zijn pad in komt, van de kappers tot schaapsherders, van naar studenten tot boeren uit die vissers werden, met van regisseurs tot bouwvakkers die tijdens het door met oorlog verwoestte met buurland Irak uit weer opbouwen. Hij verkent de in grenzen van het toelaatbare een in een land van waar minirokken de en boerka's naast van elkaar leven. Een naar portret van een in land dat zijn eigen uit naar grenzen verlegt. Afl.: uit De mosselman. Vijftig jaar geleden woonden uit in van Istanbul één miljoen mensen, nu uit uit wonen er meer dan zeventien een miljoen, zoveel als in op op heel Nederland. Dit is een stad door van op tv migranten. Hoe tijdens gaat deze stad om met al uit uit die nieuwkomers? Ook het hier botsen de levensstijlen van uit de moderne een autochtone bevolking, op uit de traditionele levens van met de miljoenen gelukzoekers. Ze uit komen van in het Turkse met platteland, maar inmiddels ook vanuit op tv van alle delen van de door wereld: het Midden-Oosten, in Azië, Afrika. Hoe tijdens houden zij zich een staande in een de stad zonder op mededogen? Presentatie: Bram tijdens Vermeulen.

Documentaireserie. Bram een Vermeulen het reist door Turkije, van Istanbul tijdens naar Van, van een de de Gouden Hoorn tot op Iran. Een ontdekkingstocht het door een land waarvan we alles door al dachten te naar weten. Bram van Vermeulen gaat op tijdens zoek naar de tijdens snelle tijdens veranderingen in Turkije, het land van dat in weigert nog langer de met bedelman van Europa te op tv zijn. Hij van reist langs de grenzen de van een land met op tv een herwonnen naar zelfvertrouwen, van het de Middellandse zee tot op de sneeuw uit in het verre oosten, de van de tijdens gesloten grenzen de met Armenië tot de open in zuidgrenzen met Arabische op buurlanden waarmee Turken op hun verloren banden door weer aanhalen. In een in reeks een ontmoetingen praat een hij over die veranderingen uit met iedereen die op door zijn pad komt, een van kappers tot schaapsherders, tijdens van studenten het tot een boeren die vissers werden, een van regisseurs tot in bouwvakkers die het op door oorlog verwoestte buurland door Irak weer opbouwen. Hij met verkent de grenzen op tv van het toelaatbare op tv de in een land waar minirokken en tijdens boerka's naast elkaar op tv leven. Een in portret van een op land dat uit zijn eigen grenzen verlegt. de Afl.: De vader een van van de Turken. Mustafa Kemal van Ataturk veegde de puinhopen door van naar het Ottomaanse Rijk bijeen en stichtte van in van 1923 de van moderne Republiek Turkije. in Zijn hervormingen waren naar in alle opzichten een het revolutie: hij op tv verving de sharia met Europese wetten, met scheidde geloof en de staat en ruilde op in het Arabische schrift in voor het naar tijdens Latijnse. Daarmee maakte hij het door grote verschil op tussen Turkije en door het Midden-Oosten. Ataturk is tijdens al 72 jaar de dood en, hoewel tijdens Turken door halsstarrig vasthouden aan tijdens zijn ideeën, staat zijn erfenis de onder druk. een Presentatie: Bram de Vermeulen.

augustus 2017
08-05-2011 20:10

Islam wears Prada

In Turkije - Islam wears Prada

Documentaireserie. Bram Vermeulen reist door Turkije, van Istanbul naar Van, van de Gouden Hoorn tot Iran. Een ontdekkingstocht door een land waarvan we alles al dachten te weten. Bram Vermeulen gaat op zoek naar de snelle veranderingen in ...

01-05-2011 20:10

Het verdronken dorp

In Turkije - Het verdronken dorp

Documentaireserie. Bram Vermeulen reist door Turkije, van Istanbul naar Van, van de Gouden Hoorn tot Iran. Een ontdekkingstocht door een land waarvan we alles al dachten te weten. Bram Vermeulen gaat op zoek naar de snelle veranderingen in ...

24-04-2011 20:15

Van soap tot cel

In Turkije - Van soap tot cel

Documentaireserie. Bram Vermeulen reist door Turkije, van Istanbul naar Van, van de Gouden Hoorn tot Iran. Een ontdekkingstocht door een land waarvan we alles al dachten te weten. Bram Vermeulen gaat op zoek naar de snelle veranderingen in ...

17-04-2011 20:15

De laatste Armeniër

In Turkije - De laatste Armeniër

Documentaireserie. Bram Vermeulen reist door Turkije, van Istanbul naar Van, van de Gouden Hoorn tot Iran. Een ontdekkingstocht door een land waarvan we alles al dachten te weten. Bram Vermeulen gaat op zoek naar de snelle veranderingen in ...

10-04-2011 20:15

Weg van Europa

In Turkije - Weg van Europa

Documentaireserie. Bram Vermeulen reist door Turkije, van Istanbul naar Van, van de Gouden Hoorn tot Iran. Een ontdekkingstocht door een land waarvan we alles al dachten te weten. Bram Vermeulen gaat op zoek naar de snelle veranderingen in ...

03-04-2011 20:15

De mosselman

In Turkije - De mosselman

Documentaireserie. Bram Vermeulen reist door Turkije, van Istanbul naar Van, van de Gouden Hoorn tot Iran. Een ontdekkingstocht door een land waarvan we alles al dachten te weten. Bram Vermeulen gaat op zoek naar de snelle veranderingen in ...

27-03-2011 20:15

De vader van de Turken

In Turkije - De vader van de Turken

Documentaireserie. Bram Vermeulen reist door Turkije, van Istanbul naar Van, van de Gouden Hoorn tot Iran. Een ontdekkingstocht door een land waarvan we alles al dachten te weten. Bram Vermeulen gaat op zoek naar de snelle veranderingen in ...

In Turkije gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In Turkije de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In Turkije bij In Turkije liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In Turkije. Heb je een uitzending van In Turkije gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In Turkije gemist

Bram Vermeulen reist door Turkije, van Istanbul naar Van, van de Gouden Hoorn tot Iran. Een ontdekkingstochtdoor een land waarvan we alles al dachten te weten.

Uitzending gemist van In Turkije? Hier kun je alle uitzendingen van In Turkije kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 08-05-2011 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord