Programma gemist?

Documentaire van het Jan door van Friesland. Het Evangelie van door Caesar - Zoektocht door naar de ware Christus. de Deze documentaire komt het voort uit het een het controversiële boek Was Jezus Caesar? op (2002). van Daarin presenteerde de Italiaans-Duitse het taalkundige, filosoof een en schrijver Francesco Carotta zijn op tv theorie dat van het verhaal van van Jezus gebaseerd door is op het leven van Caesar. door uit Nadat het boek voor grote het ophef zorgde, volgde uit documentairemaker in Jan van Friesland de de taalkundige ruim vier jaar op van diens op tv zoektocht naar de oorsprong het van het Christendom. een Van Friesland uit filmde in diverse het delen van Europa, met in kerken en kloosters, op op wetenschappelijke congressen op en door tijdens heilige missen.

februari 2020
27-03-2011 23:35

Aflevering 1

Het evangelie van Ceasar - Aflevering 1

Documentaire van Jan van Friesland. Het Evangelie van Caesar - Zoektocht naar de ware Christus. Deze documentaire komt voort uit het controversiële boek Was Jezus Caesar? (2002). Daarin presenteerde de Italiaans-Duitse taalkundige, filosoof...

Het evangelie van Ceasar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het evangelie van Ceasar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het evangelie van Ceasar bij Het evangelie van Ceasar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het evangelie van Ceasar. Heb je een uitzending van Het evangelie van Ceasar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het evangelie van Ceasar gemist

Documentaire gebaseerd op de theorie van Francesco Carotta dat de evangeliën uit het Nieuwe Testament een hervertelling zijn van het leven van Julius Caesar, gezien het grote aantal overeenkomsten tussen de teksten over Jezus Christus en de biografie van Caesar. Dat Carotta zaken in zijn zoektocht aanhaalt die ver gezocht zijn, maakt deze documentaire niet minder interessant.

Uitzending gemist van Het evangelie van Ceasar? Hier kun je alle uitzendingen van Het evangelie van Ceasar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-03-2011 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!