Programma gemist?

Liveshow het bomvol met BN'ers, comedians, een bizarre uitdagingen en verrassende een optredens. Dit is het met de grote finale van De Gekste de in Dag, waarbij met heel veel het humor geld wordt ingezameld op tv voor tijdens goede doelen. Met in ieder uur een een bijzonder presentatieduo: door Patrick Lodiers en het Claudia de Breij, Valerio van Zeno en Brigitte op tv Kaandorp en Sophie tijdens Hilbrandt en Thomas van op tv Luyn. het Frank Evenblij houdt in achter de schermen een het oogje in van het zeil. Presentatie: Patrick het Lodiers, Claudia de Breij, van Valerio door Zeno, Brigitte Kaandorp, het Sophie Hilbrand, Thomas van de Luyn.

Liveshow een bomvol met BN'ers, comedians, bizarre naar uitdagingen met en verrassende optredens. Dit is op het de grote finale met van De Gekste naar Dag, waarbij met heel veel uit humor uit geld wordt ingezameld voor goede van doelen. de Met ieder uur een bijzonder presentatieduo: op Patrick Lodiers het en Claudia de in Breij, Valerio Zeno en het Brigitte met Kaandorp en Sophie Hilbrandt door en door Thomas van Luyn. Frank Evenblij houdt uit achter het de schermen naar een oogje in het zeil. Presentatie: met Patrick de Lodiers, Claudia de door Breij, Valerio op tv Zeno, Brigitte Kaandorp, van Sophie Hilbrand, Thomas de van Luyn.

januari 2020
28-03-2011 21:55

Aflevering 2

De gekste dag - Aflevering 2

Liveshow bomvol met BN'ers, comedians, bizarre uitdagingen en verrassende optredens. Dit is de grote finale van De Gekste Dag, waarbij met heel veel humor geld wordt ingezameld voor goede doelen. Met ieder uur een bijzonder presentatieduo: ...

28-03-2011 20:25

Aflevering 1

De gekste dag - Aflevering 1

Liveshow bomvol met BN'ers, comedians, bizarre uitdagingen en verrassende optredens. Dit is de grote finale van De Gekste Dag, waarbij met heel veel humor geld wordt ingezameld voor goede doelen. Met ieder uur een bijzonder presentatieduo: ...

De gekste dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De gekste dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De gekste dag bij De gekste dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De gekste dag. Heb je een uitzending van De gekste dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De gekste dag gemist

Een drie uur durende live uitzending bomvol BN'ers en comedians, bizarre en verrassende optredens om geld in tezamelen: dit is de grote finale van het nieuwe goede doelen initiatief 'De Gekste Dag'.

Uitzending gemist van De gekste dag? Hier kun je alle uitzendingen van De gekste dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-03-2011 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!