Programma gemist?

Liveshow bomvol een met BN'ers, het comedians, bizarre uitdagingen en verrassende een optredens. op Dit is de grote uit finale van De het Gekste Dag, waarbij de met heel veel humor een geld een wordt ingezameld een voor goede doelen. uit Met ieder uur een een bijzonder presentatieduo: Patrick Lodiers het en Claudia de Breij, het het Valerio Zeno en Brigitte Kaandorp door en tijdens Sophie Hilbrandt en de Thomas van Luyn. Frank Evenblij van houdt achter de schermen op een oogje door in het zeil. op tv Presentatie: Patrick Lodiers, een Claudia uit de Breij, Valerio Zeno, Brigitte de Kaandorp, Sophie in Hilbrand, Thomas van naar Luyn.

Liveshow tijdens bomvol met BN'ers, comedians, bizarre een een uitdagingen en verrassende optredens. Dit is tijdens de grote naar finale van De naar Gekste Dag, tijdens waarbij met heel veel humor de geld wordt ingezameld tijdens voor goede naar doelen. Met van ieder uur op een bijzonder presentatieduo: Patrick Lodiers op tv en Claudia de Breij, uit Valerio de Zeno en Brigitte Kaandorp de en Sophie Hilbrandt en tijdens Thomas naar van Luyn. op Frank Evenblij houdt achter de schermen door uit een oogje in het zeil. een Presentatie: Patrick Lodiers, de Claudia de Breij, naar Valerio Zeno, Brigitte naar Kaandorp, Sophie Hilbrand, naar Thomas met van Luyn.

januari 2021
28-03-2011 21:55

Aflevering 2

De gekste dag - Aflevering 2

Liveshow bomvol met BN'ers, comedians, bizarre uitdagingen en verrassende optredens. Dit is de grote finale van De Gekste Dag, waarbij met heel veel humor geld wordt ingezameld voor goede doelen. Met ieder uur een bijzonder presentatieduo: ...

28-03-2011 20:25

Aflevering 1

De gekste dag - Aflevering 1

Liveshow bomvol met BN'ers, comedians, bizarre uitdagingen en verrassende optredens. Dit is de grote finale van De Gekste Dag, waarbij met heel veel humor geld wordt ingezameld voor goede doelen. Met ieder uur een bijzonder presentatieduo: ...

De gekste dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De gekste dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De gekste dag bij De gekste dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De gekste dag. Heb je een uitzending van De gekste dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De gekste dag gemist

Een drie uur durende live uitzending bomvol BN'ers en comedians, bizarre en verrassende optredens om geld in tezamelen: dit is de grote finale van het nieuwe goede doelen initiatief 'De Gekste Dag'.

Uitzending gemist van De gekste dag? Hier kun je alle uitzendingen van De gekste dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-03-2011 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!