Programma gemist?

Liveshow bomvol met het uit BN'ers, comedians, bizarre uitdagingen de en verrassende optredens. Dit op tv is de van grote finale van De Gekste in Dag, waarbij met met heel veel humor het geld wordt het ingezameld voor goede doelen. het Met naar ieder uur een op bijzonder presentatieduo: Patrick naar Lodiers en Claudia de op tv Breij, Valerio op tv Zeno en Brigitte in Kaandorp en Sophie Hilbrandt het en Thomas naar van Luyn. Frank met Evenblij houdt achter de tijdens schermen een oogje in in het met zeil. Presentatie: Patrick Lodiers, Claudia van de Breij, uit Valerio de Zeno, Brigitte Kaandorp, naar Sophie Hilbrand, Thomas van van Luyn.

Liveshow bomvol een met BN'ers, comedians, tijdens bizarre uitdagingen en verrassende met optredens. Dit door is uit de grote finale van De een Gekste het Dag, waarbij met door heel veel humor uit geld wordt ingezameld voor goede het doelen. Met ieder naar uur een bijzonder presentatieduo: tijdens Patrick een Lodiers en Claudia het de Breij, in Valerio Zeno en Brigitte Kaandorp de en Sophie in Hilbrandt en Thomas naar van Luyn. Frank een Evenblij houdt in achter de schermen een in oogje in het op zeil. Presentatie: het Patrick Lodiers, Claudia de Breij, van Valerio Zeno, Brigitte uit Kaandorp, op Sophie Hilbrand, Thomas van uit Luyn.

juni 2020
28-03-2011 21:55

Aflevering 2

De gekste dag - Aflevering 2

Liveshow bomvol met BN'ers, comedians, bizarre uitdagingen en verrassende optredens. Dit is de grote finale van De Gekste Dag, waarbij met heel veel humor geld wordt ingezameld voor goede doelen. Met ieder uur een bijzonder presentatieduo: ...

28-03-2011 20:25

Aflevering 1

De gekste dag - Aflevering 1

Liveshow bomvol met BN'ers, comedians, bizarre uitdagingen en verrassende optredens. Dit is de grote finale van De Gekste Dag, waarbij met heel veel humor geld wordt ingezameld voor goede doelen. Met ieder uur een bijzonder presentatieduo: ...

De gekste dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De gekste dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De gekste dag bij De gekste dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De gekste dag. Heb je een uitzending van De gekste dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De gekste dag gemist

Een drie uur durende live uitzending bomvol BN'ers en comedians, bizarre en verrassende optredens om geld in tezamelen: dit is de grote finale van het nieuwe goede doelen initiatief 'De Gekste Dag'.

Uitzending gemist van De gekste dag? Hier kun je alle uitzendingen van De gekste dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-03-2011 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!