Programma gemist?

Liveshow tijdens bomvol met BN'ers, comedians, een bizarre een uitdagingen en verrassende optredens. Dit naar is de grote finale op tv van De op tv Gekste Dag, met waarbij met heel de veel humor geld wordt ingezameld met voor goede op tv doelen. naar Met ieder uur een bijzonder het presentatieduo: Patrick Lodiers het en door Claudia de Breij, Valerio uit Zeno en Brigitte Kaandorp en uit Sophie in Hilbrandt en Thomas in van Luyn. Frank Evenblij houdt op op tv achter de schermen een in oogje in het zeil. Presentatie: de een Patrick Lodiers, Claudia de Breij, de Valerio de Zeno, Brigitte Kaandorp, Sophie naar Hilbrand, Thomas door van Luyn.

Liveshow op tv bomvol met BN'ers, comedians, bizarre in van uitdagingen en verrassende optredens. Dit uit is de in grote finale met van De Gekste met Dag, waarbij met op heel veel humor geld wordt in ingezameld voor door goede doelen. in Met ieder uur een bijzonder presentatieduo: tijdens Patrick Lodiers met en Claudia de een Breij, Valerio Zeno en in op tv Brigitte Kaandorp en de Sophie Hilbrandt en Thomas van Luyn. op Frank Evenblij houdt met achter de schermen op tv een tijdens oogje in een het zeil. Presentatie: naar Patrick Lodiers, Claudia de tijdens Breij, Valerio in Zeno, Brigitte Kaandorp, Sophie een Hilbrand, Thomas van tijdens Luyn.

mei 2021
28-03-2011 21:55

Aflevering 2

De gekste dag - Aflevering 2

Liveshow bomvol met BN'ers, comedians, bizarre uitdagingen en verrassende optredens. Dit is de grote finale van De Gekste Dag, waarbij met heel veel humor geld wordt ingezameld voor goede doelen. Met ieder uur een bijzonder presentatieduo: ...

28-03-2011 20:25

Aflevering 1

De gekste dag - Aflevering 1

Liveshow bomvol met BN'ers, comedians, bizarre uitdagingen en verrassende optredens. Dit is de grote finale van De Gekste Dag, waarbij met heel veel humor geld wordt ingezameld voor goede doelen. Met ieder uur een bijzonder presentatieduo: ...

De gekste dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De gekste dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De gekste dag bij De gekste dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De gekste dag. Heb je een uitzending van De gekste dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De gekste dag gemist

Een drie uur durende live uitzending bomvol BN'ers en comedians, bizarre en verrassende optredens om geld in tezamelen: dit is de grote finale van het nieuwe goede doelen initiatief 'De Gekste Dag'.

Uitzending gemist van De gekste dag? Hier kun je alle uitzendingen van De gekste dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-03-2011 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!