Programma gemist?

Liveshow bomvol met de het BN'ers, comedians, bizarre uitdagingen een en verrassende optredens. Dit is in de grote op finale van De van Gekste van Dag, waarbij met heel veel het humor uit geld wordt ingezameld voor de goede doelen. Met van ieder uur een bijzonder tijdens presentatieduo: Patrick Lodiers door en naar Claudia de Breij, Valerio Zeno en door Brigitte Kaandorp met en Sophie Hilbrandt en tijdens Thomas van Luyn. een Frank Evenblij houdt van achter de uit schermen een oogje door in het zeil. naar Presentatie: Patrick Lodiers, Claudia in de tijdens Breij, Valerio Zeno, Brigitte Kaandorp, van Sophie in Hilbrand, Thomas met van Luyn.

Liveshow bomvol met in BN'ers, comedians, bizarre naar de uitdagingen en verrassende optredens. het Dit is op de grote finale van De Gekste naar van Dag, waarbij met heel een veel humor geld wordt ingezameld een een voor goede doelen. Met met ieder uur een bijzonder presentatieduo: op Patrick Lodiers en een Claudia de Breij, met Valerio Zeno en door Brigitte in Kaandorp en met Sophie Hilbrandt en Thomas van Luyn. de Frank Evenblij houdt het achter door de schermen van een oogje in op het zeil. Presentatie: Patrick Lodiers, Claudia op de op Breij, Valerio Zeno, op Brigitte Kaandorp, Sophie Hilbrand, tijdens Thomas van door Luyn.

september 2021
28-03-2011 21:55

Aflevering 2

De gekste dag - Aflevering 2

Liveshow bomvol met BN'ers, comedians, bizarre uitdagingen en verrassende optredens. Dit is de grote finale van De Gekste Dag, waarbij met heel veel humor geld wordt ingezameld voor goede doelen. Met ieder uur een bijzonder presentatieduo: ...

28-03-2011 20:25

Aflevering 1

De gekste dag - Aflevering 1

Liveshow bomvol met BN'ers, comedians, bizarre uitdagingen en verrassende optredens. Dit is de grote finale van De Gekste Dag, waarbij met heel veel humor geld wordt ingezameld voor goede doelen. Met ieder uur een bijzonder presentatieduo: ...

De gekste dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De gekste dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De gekste dag bij De gekste dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De gekste dag. Heb je een uitzending van De gekste dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De gekste dag gemist

Een drie uur durende live uitzending bomvol BN'ers en comedians, bizarre en verrassende optredens om geld in tezamelen: dit is de grote finale van het nieuwe goede doelen initiatief 'De Gekste Dag'.

Uitzending gemist van De gekste dag? Hier kun je alle uitzendingen van De gekste dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-03-2011 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!