Programma gemist?

Liveshow in bomvol met in BN'ers, comedians, bizarre op tv uitdagingen en verrassende optredens. Dit uit is de de grote finale door van De Gekste op Dag, waarbij met heel veel de humor de geld wordt ingezameld voor met goede doelen. Met op ieder uur een een bijzonder presentatieduo: Patrick Lodiers de en Claudia de Breij, tijdens Valerio Zeno en tijdens op tv Brigitte Kaandorp en naar Sophie Hilbrandt en Thomas van Luyn. op tv Frank de Evenblij houdt achter de een schermen een naar oogje in het een zeil. Presentatie: door Patrick Lodiers, Claudia de Breij, uit Valerio Zeno, van Brigitte Kaandorp, op tv Sophie Hilbrand, Thomas naar van Luyn.

Liveshow uit bomvol met BN'ers, comedians, uit bizarre op tv uitdagingen en verrassende optredens. Dit is van de grote van finale van De het Gekste Dag, waarbij met in het heel veel humor geld van wordt ingezameld voor in goede doelen. in Met ieder uur een uit bijzonder presentatieduo: Patrick Lodiers en op tv Claudia uit de Breij, Valerio naar Zeno en Brigitte Kaandorp en van Sophie Hilbrandt uit en Thomas van het Luyn. Frank Evenblij houdt op op achter de schermen een met oogje in tijdens het zeil. Presentatie: Patrick op Lodiers, Claudia de Breij, een Valerio Zeno, Brigitte Kaandorp, uit Sophie Hilbrand, de Thomas het van Luyn.

september 2020
28-03-2011 21:55

Aflevering 2

De gekste dag - Aflevering 2

Liveshow bomvol met BN'ers, comedians, bizarre uitdagingen en verrassende optredens. Dit is de grote finale van De Gekste Dag, waarbij met heel veel humor geld wordt ingezameld voor goede doelen. Met ieder uur een bijzonder presentatieduo: ...

28-03-2011 20:25

Aflevering 1

De gekste dag - Aflevering 1

Liveshow bomvol met BN'ers, comedians, bizarre uitdagingen en verrassende optredens. Dit is de grote finale van De Gekste Dag, waarbij met heel veel humor geld wordt ingezameld voor goede doelen. Met ieder uur een bijzonder presentatieduo: ...

De gekste dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De gekste dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De gekste dag bij De gekste dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De gekste dag. Heb je een uitzending van De gekste dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De gekste dag gemist

Een drie uur durende live uitzending bomvol BN'ers en comedians, bizarre en verrassende optredens om geld in tezamelen: dit is de grote finale van het nieuwe goede doelen initiatief 'De Gekste Dag'.

Uitzending gemist van De gekste dag? Hier kun je alle uitzendingen van De gekste dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-03-2011 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!