Programma gemist?

Engelse serie over in mensen in die last hebben van het een uit eetstoornis. Dr. Christian Jessen in en Anna Richardson op proberen om bij een het extreem dikke en in een naar extreem dunne op kandidaat hun eet- en leefpatroon te een door doorbreken.

Engelse serie het over met mensen die last op hebben van een eetstoornis. Dr. uit Christian Jessen naar en Anna naar Richardson proberen door om bij een extreem de dikke en een extreem dunne uit in kandidaat hun eet- en het leefpatroon te naar doorbreken.

Engelse serie op tv over op mensen die last op hebben van een eetstoornis. het Dr. van Christian Jessen en uit Anna Richardson proberen het om bij een extreem het dikke en uit een extreem dunne kandidaat hun eet- van en op leefpatroon te de doorbreken.

Carly Pitman is op tv iedere dag op tv zo druk, dat ze met zegt geen tijd het te hebben van om een te eten. Louise eet met het liefst pizza, door hamburgers en naar patat. Ze is veelste zwaar door en uit is bang dat de tijdens kans om zwanger te worden tijdens van haar tweede op tv kind een hierdoor verkleind wordt. Ze is op te door moe en in te vutloos om met haar naar kindje op tv dat ze al heeft te met spelen.

Zwaarlijvige van Alyson komt de tegenover de dunne Nick te staan. op tv Nick leeft van een weinig naar voeding en op tv caffeine rijke dranken.

Andy uit eet met regelmaat junk food op waardoor hij zwaarlijvig de is geworden. Pizza's, op Burgers en de Kebab de staan veelvuldig op zijn naar menu. Hij met ontmoet Hannah, die zegt op geen tijd naar te hebben om te eten en uit daardoor dun is. de Anna laat zien tijdens hoe op tv je mooie, strakke armen kunt naar in krijgen.

Lucia door is een moeilijke eter. het Ze van is niet te de vreden over haar het benen en wil graag het iets laten veranderen om door ze mooi te krijgen. van Anna van probeert een handje te op tv helpen. Wayne naar moet zijn eetpatroon veranderen uit en gewicht zien door te door verliezen.

De 28-jarige op Emma is zo met in uit haar voeding en tijdens gewicht bezig dat door ze zichzelf uithongerd. Haar met lichaam heeft veel meer tijdens voeding op nodig om fit en met gezond te blijven.De het 25-jarige Scott eet de de hele dag op tv door snacks. Hij zit met uit zijn gewicht in op de door gevarenzone en moet door nodig zijn eetpatroon aanpassen. door De 50-jarige Sarah verteld in over haar een plastische chirurgische door ingrepen. Ze heeft op tv voor kapitalen aan op tv haar lichaam het laten verbouwen en naar vindt zichzelf een levende tijdens barbi.

De emoties lopen naar hoog op de in de voedingskliniek. Lucy door weeg veel te met met weinig. Ze is tijdens verslaafd geraakt aan dieeten nadat met ze bevallen is op van van haar kind. Ze is bang dat het ze ziek wordt een en niet voor door met haar kind kan zorgen. Leighton eet de juist veel. Hij met haalt meerdere keren met in de uit week afhaal eten naar wat veel calorieen in bevat. naar De drieentwintig jarige wordt afgeschrikt als op tv hij op de videoboodschap van van de zwaarlijvige Edward onder ogen een krijgt. Edward wijst tijdens hem uit op de gevaren op van zijn in overgewicht.

De aan cafeine uit verslaafde Jade heeft met te tijdens kampen met ondergewicht. Ze is uit erg bang in om aan op te komen en eet daardoor een nauwelijks. uit Julie daarintegen eet op tv veel te veel. het Ze heeft weinig zelfvertrouwen met en heeft haar droom naar om tijdens lerares te van worden hierdoor laten varen. op Beide kandidaten worden geconfronteerd met tijdens hun het probleem in de van hoop dat zij op het roer drastisch zullen in omgooien.

oktober 2020
08-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

01-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

25-05-2011 22:33

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

18-05-2011 22:30

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Carly Pitman is iedere dag zo druk, dat ze zegt geen tijd te hebben om te eten. Louise eet het liefst pizza, hamburgers en patat. Ze is veelste zwaar en is bang dat de kans om zwanger te worden van haar tweede kind hierdoor verkleind wordt....

11-05-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Zwaarlijvige Alyson komt tegenover de dunne Nick te staan. Nick leeft van weinig voeding en caffeine rijke dranken.

27-04-2011 22:29

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Andy eet met regelmaat junk food waardoor hij zwaarlijvig is geworden. Pizza's, Burgers en Kebab staan veelvuldig op zijn menu. Hij ontmoet Hannah, die zegt geen tijd te hebben om te eten en daardoor dun is. Anna laat zien hoe je mooie, str...

20-04-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Lucia is een moeilijke eter. Ze is niet te vreden over haar benen en wil graag iets laten veranderen om ze mooi te krijgen. Anna probeert een handje te helpen. Wayne moet zijn eetpatroon veranderen en gewicht zien te verliezen.

13-04-2011 22:24

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

De 28-jarige Emma is zo met haar voeding en gewicht bezig dat ze zichzelf uithongerd. Haar lichaam heeft veel meer voeding nodig om fit en gezond te blijven.De 25-jarige Scott eet de hele dag door snacks. Hij zit met zijn gewicht in de geva...

06-04-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

De emoties lopen hoog op in de voedingskliniek. Lucy weeg veel te weinig. Ze is verslaafd geraakt aan dieeten nadat ze bevallen is van haar kind. Ze is bang dat ze ziek wordt en niet voor haar kind kan zorgen. Leighton eet juist veel. Hij h...

30-03-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor...

Superdik - Superdun gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superdik - Superdun de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superdik - Superdun bij Superdik - Superdun liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superdik - Superdun. Heb je een uitzending van Superdik - Superdun gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superdik - Superdun gemist

' Julie & Jade' Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.Inhoud:De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor laten varen. Beide kandidaten worden geconfronteerd met hun probleem in de hoop dat zij het roer drastisch zullen omgooien.

Uitzending gemist van Superdik - Superdun? Hier kun je alle uitzendingen van Superdik - Superdun kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-06-2011 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!