Programma gemist?

Engelse serie van over mensen die last door hebben van een op eetstoornis. naar Dr. Christian Jessen van en Anna Richardson een proberen om bij de een extreem dikke op tv en een extreem in dunne uit kandidaat hun eet- het en leefpatroon te op doorbreken.

Engelse serie het over mensen tijdens die last hebben op tv van een eetstoornis. op tv Dr. Christian Jessen een en uit Anna Richardson proberen om op tv bij een extreem dikke door en een extreem van dunne kandidaat hun het eet- van en leefpatroon te uit doorbreken.

Engelse naar serie over mensen een die last uit hebben van een eetstoornis. uit Dr. Christian uit Jessen en Anna een Richardson proberen om op tv bij een extreem op dikke en een in extreem dunne uit kandidaat hun eet- en op tv leefpatroon te in doorbreken.

Carly Pitman is op tv iedere dag zo op tv druk, dat naar ze zegt geen een tijd te in hebben om te eten. Louise van eet het het liefst door pizza, hamburgers en patat. in Ze is veelste met zwaar en is bang dat door de kans om het met zwanger te worden van haar tweede op met kind hierdoor verkleind wordt. Ze is een de te moe en te vutloos in om met naar haar kindje het dat ze al heeft de te spelen.

Zwaarlijvige Alyson op komt op tegenover de dunne Nick op tv te staan. Nick tijdens leeft van weinig voeding van en caffeine rijke naar dranken.

Andy van eet met regelmaat junk food naar waardoor hij zwaarlijvig uit uit is geworden. Pizza's, Burgers en tijdens Kebab naar staan veelvuldig op zijn menu. door Hij ontmoet Hannah, op tv die zegt geen op tv tijd naar te hebben om te eten van en uit daardoor dun is. met Anna laat zien hoe je mooie, een het strakke armen kunt de krijgen.

Lucia is in een moeilijke eter. uit Ze is de niet te vreden over haar in uit benen en wil graag iets op tv laten op tv veranderen om ze de mooi te krijgen. Anna probeert een de handje te helpen. uit Wayne moet op tv zijn een eetpatroon veranderen en gewicht zien te het op verliezen.

De 28-jarige van Emma op tv is zo met op haar voeding en gewicht bezig dat het ze met zichzelf uithongerd. Haar lichaam naar heeft veel meer voeding van met nodig om fit en tijdens gezond te in blijven.De 25-jarige Scott eet op de hele naar dag door snacks. Hij zit op met zijn de gewicht in de gevarenzone en de moet nodig de zijn naar eetpatroon aanpassen. De 50-jarige Sarah verteld een een over haar plastische chirurgische ingrepen. in Ze heeft voor kapitalen naar aan haar de lichaam laten verbouwen en op vindt in zichzelf een levende van barbi.

De het emoties lopen hoog tijdens op in door de voedingskliniek. Lucy weeg op veel te weinig. Ze van is verslaafd geraakt door aan dieeten nadat op tv ze bevallen is van in haar op kind. Ze op tv is bang dat ze van ziek wordt en niet de voor de haar kind kan zorgen. Leighton eet tijdens door juist veel. Hij haalt meerdere in keren in een de week afhaal eten wat naar veel calorieen van bevat. De de drieentwintig jarige wordt afgeschrikt naar als hij in de videoboodschap van van de zwaarlijvige Edward onder ogen op tv krijgt. Edward wijst naar hem tijdens op de naar gevaren van zijn van overgewicht.

De aan in cafeine van verslaafde Jade heeft het te kampen met ondergewicht. op Ze is erg bang om met aan te van komen en met eet daardoor tijdens nauwelijks. Julie daarintegen met eet veel te naar veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en op tv de heeft haar droom om op lerares te worden hierdoor tijdens laten in varen. Beide kandidaten worden uit geconfronteerd met door hun probleem in de hoop op tv dat zij het een roer drastisch op zullen omgooien.

maart 2021
08-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

01-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

25-05-2011 22:33

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

18-05-2011 22:30

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Carly Pitman is iedere dag zo druk, dat ze zegt geen tijd te hebben om te eten. Louise eet het liefst pizza, hamburgers en patat. Ze is veelste zwaar en is bang dat de kans om zwanger te worden van haar tweede kind hierdoor verkleind wordt....

11-05-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Zwaarlijvige Alyson komt tegenover de dunne Nick te staan. Nick leeft van weinig voeding en caffeine rijke dranken.

27-04-2011 22:29

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Andy eet met regelmaat junk food waardoor hij zwaarlijvig is geworden. Pizza's, Burgers en Kebab staan veelvuldig op zijn menu. Hij ontmoet Hannah, die zegt geen tijd te hebben om te eten en daardoor dun is. Anna laat zien hoe je mooie, str...

20-04-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Lucia is een moeilijke eter. Ze is niet te vreden over haar benen en wil graag iets laten veranderen om ze mooi te krijgen. Anna probeert een handje te helpen. Wayne moet zijn eetpatroon veranderen en gewicht zien te verliezen.

13-04-2011 22:24

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

De 28-jarige Emma is zo met haar voeding en gewicht bezig dat ze zichzelf uithongerd. Haar lichaam heeft veel meer voeding nodig om fit en gezond te blijven.De 25-jarige Scott eet de hele dag door snacks. Hij zit met zijn gewicht in de geva...

06-04-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

De emoties lopen hoog op in de voedingskliniek. Lucy weeg veel te weinig. Ze is verslaafd geraakt aan dieeten nadat ze bevallen is van haar kind. Ze is bang dat ze ziek wordt en niet voor haar kind kan zorgen. Leighton eet juist veel. Hij h...

30-03-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor...

Superdik - Superdun gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superdik - Superdun de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superdik - Superdun bij Superdik - Superdun liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superdik - Superdun. Heb je een uitzending van Superdik - Superdun gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superdik - Superdun gemist

' Julie & Jade' Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.Inhoud:De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor laten varen. Beide kandidaten worden geconfronteerd met hun probleem in de hoop dat zij het roer drastisch zullen omgooien.

Uitzending gemist van Superdik - Superdun? Hier kun je alle uitzendingen van Superdik - Superdun kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-06-2011 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!