Programma gemist?

Engelse naar serie over mensen die de last hebben van een de van eetstoornis. Dr. Christian van Jessen en Anna Richardson naar proberen om bij het een extreem op tv dikke en een extreem op tv dunne op tv kandidaat hun eet- en leefpatroon op te de doorbreken.

Engelse serie in over de mensen die last hebben van tijdens een eetstoornis. de Dr. uit Christian Jessen en Anna Richardson proberen uit om bij een met extreem dikke en een met een extreem dunne kandidaat het hun eet- en naar leefpatroon te op doorbreken.

Engelse het serie over mensen die last uit hebben van in een een eetstoornis. Dr. Christian Jessen met en in Anna Richardson proberen om bij een een extreem dikke op en een extreem dunne naar kandidaat de hun eet- en leefpatroon te uit door doorbreken.

Carly Pitman het is iedere de dag zo druk, op dat ze zegt geen op tijd uit te hebben om te eten. de Louise eet het liefst door pizza, hamburgers de en patat. in Ze is veelste zwaar het en is bang dat uit de in kans om zwanger met te worden van haar door tweede kind de hierdoor verkleind een wordt. Ze is te moe en een te vutloos om het met haar kindje een dat ze naar al heeft het te spelen.

Zwaarlijvige met Alyson komt tegenover de op dunne Nick te staan. in de Nick leeft van weinig uit voeding en caffeine rijke een dranken.

Andy door eet met regelmaat junk food het op tv waardoor hij zwaarlijvig is geworden. naar Pizza's, Burgers en Kebab een staan door veelvuldig op zijn op menu. Hij ontmoet Hannah, op tv die zegt geen op tijd te hebben van om te eten en van daardoor op tv dun is. Anna laat zien met hoe een je mooie, strakke armen op kunt het krijgen.

Lucia een is een moeilijke eter. naar Ze is niet te door vreden over haar de benen en wil het een graag iets laten veranderen op om ze mooi te krijgen. uit Anna probeert op een handje te in helpen. Wayne moet zijn de eetpatroon in veranderen en gewicht zien te een naar verliezen.

De op 28-jarige Emma door is zo met haar voeding en door op gewicht bezig dat ze zichzelf uithongerd. de Haar lichaam uit heeft veel op tv meer voeding nodig om fit van en gezond te tijdens blijven.De 25-jarige tijdens Scott eet de hele met dag door met snacks. Hij op tv zit met zijn gewicht in een de de gevarenzone en moet naar nodig zijn eetpatroon aanpassen. De met 50-jarige naar Sarah verteld over haar de plastische chirurgische het ingrepen. Ze heeft met voor kapitalen aan in haar lichaam laten verbouwen de en vindt tijdens zichzelf een levende een barbi.

De emoties lopen een hoog op in in de de voedingskliniek. Lucy weeg veel op te met weinig. Ze is tijdens verslaafd geraakt aan dieeten nadat ze van bevallen is in van het haar kind. Ze is bang van dat een ze ziek wordt en niet naar voor haar kind kan de de zorgen. Leighton eet juist het veel. Hij haalt op meerdere keren in de week een afhaal eten op wat veel van calorieen bevat. op De drieentwintig jarige wordt uit afgeschrikt als het hij de videoboodschap van van de zwaarlijvige Edward met onder ogen krijgt. Edward wijst een het hem op de gevaren van zijn naar een overgewicht.

De aan op tv cafeine verslaafde Jade naar heeft te kampen met op tv ondergewicht. de Ze is erg bang om een aan te op komen tijdens en eet daardoor nauwelijks. een Julie daarintegen eet veel in te veel. Ze het heeft weinig op zelfvertrouwen en heeft de haar droom om lerares te een worden op tv hierdoor laten varen. Beide kandidaten een worden geconfronteerd met het met hun probleem in naar de hoop dat zij het naar roer drastisch naar zullen omgooien.

februari 2020
08-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

01-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

25-05-2011 22:33

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

18-05-2011 22:30

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Carly Pitman is iedere dag zo druk, dat ze zegt geen tijd te hebben om te eten. Louise eet het liefst pizza, hamburgers en patat. Ze is veelste zwaar en is bang dat de kans om zwanger te worden van haar tweede kind hierdoor verkleind wordt....

11-05-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Zwaarlijvige Alyson komt tegenover de dunne Nick te staan. Nick leeft van weinig voeding en caffeine rijke dranken.

27-04-2011 22:29

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Andy eet met regelmaat junk food waardoor hij zwaarlijvig is geworden. Pizza's, Burgers en Kebab staan veelvuldig op zijn menu. Hij ontmoet Hannah, die zegt geen tijd te hebben om te eten en daardoor dun is. Anna laat zien hoe je mooie, str...

20-04-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Lucia is een moeilijke eter. Ze is niet te vreden over haar benen en wil graag iets laten veranderen om ze mooi te krijgen. Anna probeert een handje te helpen. Wayne moet zijn eetpatroon veranderen en gewicht zien te verliezen.

13-04-2011 22:24

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

De 28-jarige Emma is zo met haar voeding en gewicht bezig dat ze zichzelf uithongerd. Haar lichaam heeft veel meer voeding nodig om fit en gezond te blijven.De 25-jarige Scott eet de hele dag door snacks. Hij zit met zijn gewicht in de geva...

06-04-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

De emoties lopen hoog op in de voedingskliniek. Lucy weeg veel te weinig. Ze is verslaafd geraakt aan dieeten nadat ze bevallen is van haar kind. Ze is bang dat ze ziek wordt en niet voor haar kind kan zorgen. Leighton eet juist veel. Hij h...

30-03-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor...

Superdik - Superdun gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superdik - Superdun de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superdik - Superdun bij Superdik - Superdun liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superdik - Superdun. Heb je een uitzending van Superdik - Superdun gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superdik - Superdun gemist

' Julie & Jade' Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.Inhoud:De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor laten varen. Beide kandidaten worden geconfronteerd met hun probleem in de hoop dat zij het roer drastisch zullen omgooien.

Uitzending gemist van Superdik - Superdun? Hier kun je alle uitzendingen van Superdik - Superdun kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-06-2011 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!