Programma gemist?

Engelse serie over de mensen naar die last de hebben van een eetstoornis. het Dr. tijdens Christian Jessen en Anna Richardson proberen tijdens om bij naar een extreem het dikke en een het extreem dunne kandidaat hun uit eet- en het leefpatroon te door doorbreken.

Engelse met serie over van mensen die last tijdens hebben van een eetstoornis. door Dr. Christian Jessen en naar een Anna Richardson proberen het om bij een extreem dikke en op tv een met extreem dunne kandidaat hun eet- uit en leefpatroon het te op doorbreken.

Engelse serie van over mensen het die last hebben van door een uit eetstoornis. Dr. op Christian Jessen en in Anna Richardson proberen om een bij een uit extreem dikke en een tijdens extreem dunne kandidaat hun eet- op tv en leefpatroon de te de doorbreken.

Carly Pitman is op tv op iedere dag zo druk, de dat ze zegt geen op tv tijd op tv te hebben om te de eten. Louise eet het liefst een pizza, hamburgers op tv en patat. Ze is het uit veelste zwaar en is bang in dat de kans de om zwanger in te worden van de haar tweede kind een hierdoor verkleind wordt. de Ze is tijdens te moe en te vutloos om op tv met haar kindje op dat van ze al in heeft te spelen.

Zwaarlijvige Alyson komt van tegenover de door dunne Nick te op staan. Nick leeft van de weinig voeding op en caffeine rijke het dranken.

Andy uit eet met regelmaat junk op tv food waardoor op tv hij zwaarlijvig door is geworden. Pizza's, Burgers en door Kebab tijdens staan veelvuldig op zijn de menu. Hij ontmoet het Hannah, die zegt geen tijd de het te hebben om te met eten en daardoor dun op is. Anna naar laat zien hoe je mooie, een strakke een armen kunt het krijgen.

Lucia een is een moeilijke eter. Ze op tv is niet te naar vreden door over haar benen en wil naar graag uit iets laten veranderen om met ze mooi het te krijgen. Anna probeert een de naar handje te helpen. op Wayne moet zijn in eetpatroon veranderen en tijdens gewicht zien te tijdens verliezen.

De tijdens 28-jarige Emma is zo met het haar op voeding en uit gewicht bezig dat ze zichzelf uithongerd. van Haar in lichaam heeft veel meer het voeding nodig om het fit en gezond te met blijven.De in 25-jarige Scott eet de naar hele dag door snacks. het door Hij zit met zijn gewicht in het de gevarenzone op en moet nodig zijn de eetpatroon aanpassen. De op door 50-jarige Sarah verteld over haar uit plastische chirurgische ingrepen. Ze van heeft in voor kapitalen aan een haar lichaam laten verbouwen en van een vindt zichzelf een naar levende barbi.

De emoties met lopen hoog op in het de voedingskliniek. naar Lucy weeg veel te naar weinig. in Ze is het verslaafd geraakt aan naar dieeten nadat ze bevallen is van door door haar kind. Ze is bang met dat ze uit ziek wordt en de niet voor haar naar kind kan zorgen. de Leighton eet juist het veel. Hij haalt meerdere keren in in de week tijdens afhaal een eten wat veel naar calorieen bevat. De drieentwintig jarige met door wordt afgeschrikt als met hij de videoboodschap van de een zwaarlijvige Edward onder op tv ogen krijgt. Edward uit wijst hem op door de gevaren van zijn met een overgewicht.

De in aan cafeine verslaafde Jade heeft van te kampen het met uit ondergewicht. Ze is erg bang uit om aan op te komen en eet daardoor een nauwelijks. in Julie daarintegen met eet veel te veel. naar Ze heeft weinig zelfvertrouwen en door heeft de haar droom om lerares een te worden met hierdoor laten in varen. Beide kandidaten worden geconfronteerd op met hun in probleem in de de hoop dat van zij het roer drastisch zullen van omgooien.

juli 2020
08-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

01-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

25-05-2011 22:33

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

18-05-2011 22:30

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Carly Pitman is iedere dag zo druk, dat ze zegt geen tijd te hebben om te eten. Louise eet het liefst pizza, hamburgers en patat. Ze is veelste zwaar en is bang dat de kans om zwanger te worden van haar tweede kind hierdoor verkleind wordt....

11-05-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Zwaarlijvige Alyson komt tegenover de dunne Nick te staan. Nick leeft van weinig voeding en caffeine rijke dranken.

27-04-2011 22:29

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Andy eet met regelmaat junk food waardoor hij zwaarlijvig is geworden. Pizza's, Burgers en Kebab staan veelvuldig op zijn menu. Hij ontmoet Hannah, die zegt geen tijd te hebben om te eten en daardoor dun is. Anna laat zien hoe je mooie, str...

20-04-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Lucia is een moeilijke eter. Ze is niet te vreden over haar benen en wil graag iets laten veranderen om ze mooi te krijgen. Anna probeert een handje te helpen. Wayne moet zijn eetpatroon veranderen en gewicht zien te verliezen.

13-04-2011 22:24

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

De 28-jarige Emma is zo met haar voeding en gewicht bezig dat ze zichzelf uithongerd. Haar lichaam heeft veel meer voeding nodig om fit en gezond te blijven.De 25-jarige Scott eet de hele dag door snacks. Hij zit met zijn gewicht in de geva...

06-04-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

De emoties lopen hoog op in de voedingskliniek. Lucy weeg veel te weinig. Ze is verslaafd geraakt aan dieeten nadat ze bevallen is van haar kind. Ze is bang dat ze ziek wordt en niet voor haar kind kan zorgen. Leighton eet juist veel. Hij h...

30-03-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor...

Superdik - Superdun gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superdik - Superdun de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superdik - Superdun bij Superdik - Superdun liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superdik - Superdun. Heb je een uitzending van Superdik - Superdun gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superdik - Superdun gemist

' Julie & Jade' Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.Inhoud:De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor laten varen. Beide kandidaten worden geconfronteerd met hun probleem in de hoop dat zij het roer drastisch zullen omgooien.

Uitzending gemist van Superdik - Superdun? Hier kun je alle uitzendingen van Superdik - Superdun kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-06-2011 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!