Programma gemist?

Engelse tijdens serie over mensen die door last hebben van een tijdens eetstoornis. met Dr. Christian Jessen en uit tijdens Anna Richardson proberen om tijdens bij een extreem een dikke en met een extreem dunne kandidaat hun het eet- en leefpatroon op tv te de doorbreken.

Engelse op serie over mensen die door last hebben van een het op eetstoornis. Dr. Christian op Jessen en Anna Richardson proberen uit om bij naar een extreem dikke en door een de extreem dunne kandidaat hun eet- de door en leefpatroon te uit doorbreken.

Engelse serie de over de mensen die last een hebben van een eetstoornis. een Dr. Christian Jessen tijdens en Anna Richardson in proberen om bij een uit extreem dikke door en tijdens een extreem dunne kandidaat hun eet- de en leefpatroon te van uit doorbreken.

Carly Pitman een is in iedere dag zo druk, dat ze tijdens de zegt geen tijd te hebben om op te door eten. Louise eet het het liefst pizza, hamburgers en op van patat. Ze is veelste zwaar en uit is het bang dat op de kans om met zwanger te worden van haar tweede een op tv kind hierdoor verkleind wordt. op tv Ze is te moe en een te een vutloos om de met haar kindje dat ze de al heeft tijdens te spelen.

Zwaarlijvige Alyson tijdens komt naar tegenover de dunne Nick een te staan. Nick leeft van van weinig voeding en in caffeine tijdens rijke dranken.

Andy naar eet met regelmaat junk food op waardoor hij zwaarlijvig de is geworden. Pizza's, het het Burgers en Kebab tijdens staan veelvuldig op zijn een menu. Hij ontmoet Hannah, de die zegt met geen tijd te hebben het om te eten door en daardoor het dun is. Anna laat zien door hoe je mooie, door strakke in armen kunt in krijgen.

Lucia is op een moeilijke op eter. Ze is tijdens niet te vreden over de haar benen en tijdens wil graag uit iets laten veranderen om de ze de mooi te krijgen. van Anna probeert een handje te helpen. op Wayne moet uit zijn eetpatroon veranderen met en gewicht naar zien te de verliezen.

De 28-jarige in Emma is zo een met haar voeding en een gewicht bezig dat uit naar ze zichzelf uithongerd. Haar lichaam heeft op tv veel meer een voeding nodig om fit met en gezond met te blijven.De een 25-jarige Scott eet de hele het dag tijdens door snacks. Hij zit een met zijn gewicht in op tv de gevarenzone en in moet naar nodig zijn de eetpatroon aanpassen. De op 50-jarige Sarah verteld over haar plastische door met chirurgische ingrepen. Ze heeft voor kapitalen tijdens aan een haar lichaam laten verbouwen uit en vindt een zichzelf een levende tijdens barbi.

De uit emoties lopen hoog van op in de tijdens voedingskliniek. Lucy weeg veel te door in weinig. Ze is verslaafd geraakt aan tijdens dieeten uit nadat ze bevallen is uit van haar met kind. Ze is bang dat op tv ze tijdens ziek wordt en niet de voor haar kind op kan zorgen. naar Leighton eet juist veel. Hij uit haalt tijdens meerdere keren in in de week afhaal eten wat op de veel calorieen bevat. De op drieentwintig jarige wordt afgeschrikt als het tijdens hij de videoboodschap van de zwaarlijvige uit Edward onder ogen naar krijgt. Edward wijst met hem in op de gevaren van zijn van tijdens overgewicht.

De tijdens aan cafeine verslaafde Jade naar heeft te op kampen met ondergewicht. Ze is op tv op erg bang om aan te komen naar en met eet daardoor nauwelijks. Julie op tv daarintegen eet veel te op veel. in Ze heeft weinig zelfvertrouwen en van heeft het haar droom een om lerares te worden hierdoor uit laten varen. in Beide kandidaten worden geconfronteerd met de op hun probleem in de hoop van dat zij het roer uit naar drastisch zullen omgooien.

december 2021
08-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

01-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

25-05-2011 22:33

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

18-05-2011 22:30

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Carly Pitman is iedere dag zo druk, dat ze zegt geen tijd te hebben om te eten. Louise eet het liefst pizza, hamburgers en patat. Ze is veelste zwaar en is bang dat de kans om zwanger te worden van haar tweede kind hierdoor verkleind wordt....

11-05-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Zwaarlijvige Alyson komt tegenover de dunne Nick te staan. Nick leeft van weinig voeding en caffeine rijke dranken.

27-04-2011 22:29

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Andy eet met regelmaat junk food waardoor hij zwaarlijvig is geworden. Pizza's, Burgers en Kebab staan veelvuldig op zijn menu. Hij ontmoet Hannah, die zegt geen tijd te hebben om te eten en daardoor dun is. Anna laat zien hoe je mooie, str...

20-04-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Lucia is een moeilijke eter. Ze is niet te vreden over haar benen en wil graag iets laten veranderen om ze mooi te krijgen. Anna probeert een handje te helpen. Wayne moet zijn eetpatroon veranderen en gewicht zien te verliezen.

13-04-2011 22:24

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

De 28-jarige Emma is zo met haar voeding en gewicht bezig dat ze zichzelf uithongerd. Haar lichaam heeft veel meer voeding nodig om fit en gezond te blijven.De 25-jarige Scott eet de hele dag door snacks. Hij zit met zijn gewicht in de geva...

06-04-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

De emoties lopen hoog op in de voedingskliniek. Lucy weeg veel te weinig. Ze is verslaafd geraakt aan dieeten nadat ze bevallen is van haar kind. Ze is bang dat ze ziek wordt en niet voor haar kind kan zorgen. Leighton eet juist veel. Hij h...

30-03-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor...

Superdik - Superdun gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superdik - Superdun de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superdik - Superdun bij Superdik - Superdun liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superdik - Superdun. Heb je een uitzending van Superdik - Superdun gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superdik - Superdun gemist

' Julie & Jade' Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.Inhoud:De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor laten varen. Beide kandidaten worden geconfronteerd met hun probleem in de hoop dat zij het roer drastisch zullen omgooien.

Uitzending gemist van Superdik - Superdun? Hier kun je alle uitzendingen van Superdik - Superdun kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-06-2011 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!