Programma gemist?

Engelse naar serie over door mensen die last hebben de van een eetstoornis. Dr. het Christian met Jessen en Anna in Richardson proberen om bij een door op extreem dikke en een extreem dunne met kandidaat een hun eet- en leefpatroon met te uit doorbreken.

Engelse door serie over mensen die het last hebben van met een eetstoornis. door Dr. Christian Jessen uit en Anna uit Richardson proberen tijdens om bij een extreem de dikke en een extreem dunne uit kandidaat hun in eet- uit en leefpatroon te tijdens doorbreken.

Engelse serie over de mensen die in last hebben van een een eetstoornis. tijdens Dr. Christian van Jessen en Anna Richardson proberen naar om op tv bij een extreem dikke van en een de extreem dunne een kandidaat hun eet- van en leefpatroon te uit doorbreken.

Carly Pitman is een iedere dag zo met in druk, dat ze zegt geen tijd van te hebben om door te eten. door Louise eet het met liefst de pizza, hamburgers en patat. het Ze is veelste op tv zwaar en de is bang dat de kans de om zwanger te naar worden van haar van tweede kind hierdoor op tv verkleind wordt. Ze is op tv te moe een en te vutloos om op met op haar kindje dat uit ze al een heeft te spelen.

Zwaarlijvige Alyson komt op met tegenover de dunne Nick uit te staan. op tv Nick leeft van weinig voeding het en caffeine naar rijke dranken.

Andy met eet met regelmaat junk food naar waardoor hij in zwaarlijvig is naar geworden. Pizza's, Burgers van en Kebab staan veelvuldig op een zijn menu. door Hij ontmoet in Hannah, die het zegt geen tijd te hebben om naar te de eten en op daardoor dun is. Anna laat de zien hoe je op mooie, strakke armen naar kunt een krijgen.

Lucia een is een door moeilijke eter. Ze is niet te naar vreden van over haar benen en uit wil graag iets de laten veranderen om ze het met mooi te krijgen. Anna probeert een het handje van te helpen. van Wayne moet zijn de eetpatroon veranderen en gewicht zien te een in verliezen.

De de 28-jarige Emma is zo in met haar voeding op tv en gewicht bezig dat een ze zichzelf uit uithongerd. Haar een lichaam heeft veel meer voeding door tijdens nodig om fit en gezond te een met blijven.De 25-jarige Scott een eet de hele uit dag door snacks. Hij het zit met zijn gewicht in uit de in gevarenzone en moet nodig zijn het eetpatroon aanpassen. De tijdens 50-jarige Sarah in verteld over haar een plastische chirurgische ingrepen. in Ze heeft uit voor kapitalen op aan haar lichaam van laten verbouwen en vindt zichzelf een van levende op barbi.

De in emoties lopen hoog op in door de voedingskliniek. uit Lucy weeg veel op tv te van weinig. Ze is verslaafd uit geraakt aan op tv dieeten nadat ze bevallen is van van haar kind. Ze van is bang de dat het ze ziek wordt en niet voor de haar een kind kan zorgen. met Leighton eet juist veel. uit Hij haalt meerdere keren naar in uit de week afhaal eten wat van door veel calorieen bevat. naar De drieentwintig jarige wordt afgeschrikt als in hij in de videoboodschap in van de zwaarlijvige Edward het onder ogen een krijgt. Edward wijst met hem op de gevaren van zijn het uit overgewicht.

De van aan cafeine verslaafde Jade door heeft te kampen op tv met ondergewicht. op tv Ze is erg in bang om aan te het komen en eet het daardoor nauwelijks. Julie daarintegen met op eet veel te veel. Ze naar heeft weinig zelfvertrouwen op en heeft in haar droom om lerares van te worden hierdoor een laten varen. op Beide kandidaten worden geconfronteerd met op hun probleem in de de uit hoop dat met zij het roer drastisch zullen in omgooien.

juni 2021
08-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

01-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

25-05-2011 22:33

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

18-05-2011 22:30

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Carly Pitman is iedere dag zo druk, dat ze zegt geen tijd te hebben om te eten. Louise eet het liefst pizza, hamburgers en patat. Ze is veelste zwaar en is bang dat de kans om zwanger te worden van haar tweede kind hierdoor verkleind wordt....

11-05-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Zwaarlijvige Alyson komt tegenover de dunne Nick te staan. Nick leeft van weinig voeding en caffeine rijke dranken.

27-04-2011 22:29

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Andy eet met regelmaat junk food waardoor hij zwaarlijvig is geworden. Pizza's, Burgers en Kebab staan veelvuldig op zijn menu. Hij ontmoet Hannah, die zegt geen tijd te hebben om te eten en daardoor dun is. Anna laat zien hoe je mooie, str...

20-04-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Lucia is een moeilijke eter. Ze is niet te vreden over haar benen en wil graag iets laten veranderen om ze mooi te krijgen. Anna probeert een handje te helpen. Wayne moet zijn eetpatroon veranderen en gewicht zien te verliezen.

13-04-2011 22:24

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

De 28-jarige Emma is zo met haar voeding en gewicht bezig dat ze zichzelf uithongerd. Haar lichaam heeft veel meer voeding nodig om fit en gezond te blijven.De 25-jarige Scott eet de hele dag door snacks. Hij zit met zijn gewicht in de geva...

06-04-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

De emoties lopen hoog op in de voedingskliniek. Lucy weeg veel te weinig. Ze is verslaafd geraakt aan dieeten nadat ze bevallen is van haar kind. Ze is bang dat ze ziek wordt en niet voor haar kind kan zorgen. Leighton eet juist veel. Hij h...

30-03-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor...

Superdik - Superdun gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superdik - Superdun de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superdik - Superdun bij Superdik - Superdun liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superdik - Superdun. Heb je een uitzending van Superdik - Superdun gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superdik - Superdun gemist

' Julie & Jade' Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.Inhoud:De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor laten varen. Beide kandidaten worden geconfronteerd met hun probleem in de hoop dat zij het roer drastisch zullen omgooien.

Uitzending gemist van Superdik - Superdun? Hier kun je alle uitzendingen van Superdik - Superdun kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-06-2011 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!