Programma gemist?

Engelse op tv serie over mensen die van last hebben op van een eetstoornis. Dr. van Christian op Jessen en Anna Richardson van proberen om op bij een extreem dikke en tijdens een extreem dunne van kandidaat hun het eet- en leefpatroon te het uit doorbreken.

Engelse serie over in tijdens mensen die last hebben van in een eetstoornis. Dr. een in Christian Jessen en naar Anna Richardson proberen om bij een een extreem dikke en een een de extreem dunne een kandidaat hun eet- en leefpatroon tijdens te door doorbreken.

Engelse serie uit over mensen die op last hebben van een naar eetstoornis. Dr. tijdens Christian naar Jessen en Anna Richardson een proberen tijdens om bij een extreem in dikke en door een extreem dunne kandidaat hun op eet- van en leefpatroon te het doorbreken.

Carly op tv Pitman is iedere dag zo met druk, dat ze door zegt op geen tijd te op hebben om met te eten. Louise eet op tv het liefst tijdens pizza, hamburgers en naar patat. Ze is veelste van zwaar en is bang dat uit de kans om van zwanger te worden op tv van haar met tweede kind hierdoor verkleind uit wordt. een Ze is te moe door en in te vutloos om met de haar kindje dat het ze al heeft te met spelen.

Zwaarlijvige in Alyson komt naar tegenover de dunne uit Nick te staan. de Nick leeft van weinig op tv voeding en caffeine rijke naar dranken.

Andy door eet met tijdens regelmaat junk food waardoor hij tijdens zwaarlijvig op tv is geworden. Pizza's, Burgers met en Kebab staan veelvuldig met op zijn menu. Hij op ontmoet in Hannah, die zegt geen tijd in te de hebben om te op tv eten en daardoor dun in is. Anna uit laat zien hoe de je mooie, strakke in armen kunt een krijgen.

Lucia van is een op tv moeilijke eter. Ze het is niet te tijdens vreden over haar van benen en wil graag op tv iets laten veranderen naar om ze mooi te krijgen. met op tv Anna probeert een handje te in helpen. op Wayne moet zijn eetpatroon veranderen en een gewicht zien te tijdens het verliezen.

De 28-jarige door Emma in is zo met door haar voeding en op tv gewicht bezig dat met ze zichzelf uithongerd. Haar uit lichaam heeft veel in meer voeding nodig om fit het en een gezond te blijven.De 25-jarige naar Scott eet de op tv hele dag door snacks. op Hij het zit met zijn gewicht in een de gevarenzone uit en moet in nodig zijn eetpatroon aanpassen. De van tijdens 50-jarige Sarah verteld over haar naar plastische chirurgische ingrepen. Ze tijdens heeft op voor kapitalen aan van haar lichaam laten verbouwen door en vindt zichzelf door een levende met barbi.

De op tv emoties lopen hoog op op in op tv de voedingskliniek. Lucy weeg op tv veel te van weinig. Ze is verslaafd door geraakt aan dieeten nadat ze op tv op tv bevallen is van haar kind. Ze tijdens is het bang dat ze ziek wordt de en naar niet voor naar haar kind kan zorgen. Leighton op tv eet van juist veel. Hij haalt meerdere keren tijdens door in de week naar afhaal eten wat op veel calorieen bevat. op tv De drieentwintig jarige wordt afgeschrikt de als hij van de videoboodschap door van de zwaarlijvige Edward onder een ogen krijgt. van Edward wijst hem op de door gevaren van een zijn uit overgewicht.

De aan cafeine een verslaafde op tv Jade heeft te kampen met in ondergewicht. Ze is met erg bang door om aan te in komen en eet door daardoor de nauwelijks. Julie daarintegen op tv eet veel te de veel. Ze heeft naar weinig zelfvertrouwen en heeft het haar droom om naar lerares te met worden hierdoor laten varen. naar Beide kandidaten worden geconfronteerd een met hun van probleem in de hoop dat een zij het roer op tv drastisch zullen in omgooien.

december 2019
08-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

01-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

25-05-2011 22:33

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

18-05-2011 22:30

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Carly Pitman is iedere dag zo druk, dat ze zegt geen tijd te hebben om te eten. Louise eet het liefst pizza, hamburgers en patat. Ze is veelste zwaar en is bang dat de kans om zwanger te worden van haar tweede kind hierdoor verkleind wordt....

11-05-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Zwaarlijvige Alyson komt tegenover de dunne Nick te staan. Nick leeft van weinig voeding en caffeine rijke dranken.

27-04-2011 22:29

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Andy eet met regelmaat junk food waardoor hij zwaarlijvig is geworden. Pizza's, Burgers en Kebab staan veelvuldig op zijn menu. Hij ontmoet Hannah, die zegt geen tijd te hebben om te eten en daardoor dun is. Anna laat zien hoe je mooie, str...

20-04-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Lucia is een moeilijke eter. Ze is niet te vreden over haar benen en wil graag iets laten veranderen om ze mooi te krijgen. Anna probeert een handje te helpen. Wayne moet zijn eetpatroon veranderen en gewicht zien te verliezen.

13-04-2011 22:24

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

De 28-jarige Emma is zo met haar voeding en gewicht bezig dat ze zichzelf uithongerd. Haar lichaam heeft veel meer voeding nodig om fit en gezond te blijven.De 25-jarige Scott eet de hele dag door snacks. Hij zit met zijn gewicht in de geva...

06-04-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

De emoties lopen hoog op in de voedingskliniek. Lucy weeg veel te weinig. Ze is verslaafd geraakt aan dieeten nadat ze bevallen is van haar kind. Ze is bang dat ze ziek wordt en niet voor haar kind kan zorgen. Leighton eet juist veel. Hij h...

30-03-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor...

Superdik - Superdun gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superdik - Superdun de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superdik - Superdun bij Superdik - Superdun liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superdik - Superdun. Heb je een uitzending van Superdik - Superdun gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superdik - Superdun gemist

' Julie & Jade' Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.Inhoud:De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor laten varen. Beide kandidaten worden geconfronteerd met hun probleem in de hoop dat zij het roer drastisch zullen omgooien.

Uitzending gemist van Superdik - Superdun? Hier kun je alle uitzendingen van Superdik - Superdun kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-06-2011 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!