Programma gemist?

Engelse serie naar over mensen die tijdens last hebben van een in eetstoornis. door Dr. Christian van Jessen en in Anna Richardson proberen om bij een een extreem dikke van en een met extreem dunne naar kandidaat hun eet- en op leefpatroon te in doorbreken.

Engelse serie over met mensen uit die last hebben van een door eetstoornis. Dr. in naar Christian Jessen en Anna Richardson naar proberen om bij uit een extreem dikke en met een extreem een dunne kandidaat door hun eet- en leefpatroon te met tijdens doorbreken.

Engelse serie door over mensen die van last hebben van een op eetstoornis. op Dr. Christian Jessen met en op Anna Richardson proberen de om bij een van extreem dikke en een het extreem dunne kandidaat met hun eet- door en leefpatroon te door doorbreken.

Carly uit Pitman is iedere dag zo in op druk, dat ze zegt geen tijd door te hebben om op tv de te eten. Louise eet het het liefst pizza, hamburgers de en patat. op tv Ze is een veelste zwaar en is bang uit dat de in kans om zwanger de te worden van haar het tweede door kind hierdoor verkleind op tv wordt. Ze is te moe en uit te vutloos om het met uit haar kindje dat ze al een heeft te door spelen.

Zwaarlijvige Alyson van komt tegenover de dunne uit Nick te staan. het Nick leeft een van weinig op voeding en een caffeine rijke dranken.

Andy uit eet met regelmaat naar junk food waardoor hij op tv zwaarlijvig naar is geworden. Pizza's, van Burgers en Kebab uit staan veelvuldig op zijn menu. Hij naar ontmoet Hannah, die op zegt van geen tijd te hebben om naar met te eten en daardoor dun is. op Anna laat met zien hoe je op tv mooie, door strakke armen kunt tijdens krijgen.

Lucia is uit een van moeilijke eter. Ze op tv is niet te vreden over van haar benen en wil op graag van iets laten veranderen om op ze mooi tijdens te krijgen. Anna probeert een in handje te in helpen. op tv Wayne moet zijn eetpatroon veranderen met en gewicht een zien te van verliezen.

De de 28-jarige Emma is de zo met door haar voeding en van gewicht bezig dat ze met zichzelf uithongerd. door Haar lichaam heeft veel meer een voeding naar nodig om fit op en gezond te blijven.De 25-jarige Scott van eet naar de hele dag een door snacks. Hij zit met van zijn op tv gewicht in de gevarenzone en in moet nodig zijn op tv eetpatroon in aanpassen. De 50-jarige Sarah op verteld over van haar plastische chirurgische ingrepen. in Ze heeft voor kapitalen de aan haar lichaam de laten verbouwen en uit vindt met zichzelf een levende het barbi.

De emoties het lopen hoog op door in de voedingskliniek. Lucy de op weeg veel te weinig. een Ze is verslaafd geraakt aan het dieeten op nadat ze bevallen een is van haar kind. Ze tijdens is de bang dat het ze ziek wordt met en niet voor haar kind het kan zorgen. Leighton eet naar juist veel. met Hij door haalt meerdere keren een in de week afhaal eten op wat de veel calorieen bevat. De in drieentwintig jarige wordt op afgeschrikt als naar hij de videoboodschap van tijdens de zwaarlijvige Edward onder ogen naar krijgt. van Edward wijst hem de op de gevaren van met zijn op tv overgewicht.

De aan cafeine uit verslaafde Jade door heeft de te kampen met ondergewicht. Ze is een erg bang om in aan te komen van een en eet daardoor tijdens nauwelijks. Julie daarintegen eet het veel te veel. naar Ze heeft weinig zelfvertrouwen en door heeft haar het droom om lerares te met van worden hierdoor laten uit varen. Beide kandidaten op tv worden geconfronteerd met hun probleem in tijdens met de hoop dat het zij het roer drastisch zullen naar omgooien.

augustus 2021
08-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 10

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

01-06-2011 22:32

Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny Re-visit 3 aflevering 9

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

25-05-2011 22:33

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 8

Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.

18-05-2011 22:30

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 7

Carly Pitman is iedere dag zo druk, dat ze zegt geen tijd te hebben om te eten. Louise eet het liefst pizza, hamburgers en patat. Ze is veelste zwaar en is bang dat de kans om zwanger te worden van haar tweede kind hierdoor verkleind wordt....

11-05-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 6

Zwaarlijvige Alyson komt tegenover de dunne Nick te staan. Nick leeft van weinig voeding en caffeine rijke dranken.

27-04-2011 22:29

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 5

Andy eet met regelmaat junk food waardoor hij zwaarlijvig is geworden. Pizza's, Burgers en Kebab staan veelvuldig op zijn menu. Hij ontmoet Hannah, die zegt geen tijd te hebben om te eten en daardoor dun is. Anna laat zien hoe je mooie, str...

20-04-2011 22:34

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 4

Lucia is een moeilijke eter. Ze is niet te vreden over haar benen en wil graag iets laten veranderen om ze mooi te krijgen. Anna probeert een handje te helpen. Wayne moet zijn eetpatroon veranderen en gewicht zien te verliezen.

13-04-2011 22:24

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 3

De 28-jarige Emma is zo met haar voeding en gewicht bezig dat ze zichzelf uithongerd. Haar lichaam heeft veel meer voeding nodig om fit en gezond te blijven.De 25-jarige Scott eet de hele dag door snacks. Hij zit met zijn gewicht in de geva...

06-04-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 2

De emoties lopen hoog op in de voedingskliniek. Lucy weeg veel te weinig. Ze is verslaafd geraakt aan dieeten nadat ze bevallen is van haar kind. Ze is bang dat ze ziek wordt en niet voor haar kind kan zorgen. Leighton eet juist veel. Hij h...

30-03-2011 22:31

Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

Superdik - Superdun - Supersize Vs Superskinny 3 aflevering 1

De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor...

Superdik - Superdun gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superdik - Superdun de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superdik - Superdun bij Superdik - Superdun liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superdik - Superdun. Heb je een uitzending van Superdik - Superdun gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superdik - Superdun gemist

' Julie & Jade' Engelse serie over mensen die last hebben van een eetstoornis. Dr. Christian Jessen en Anna Richardson proberen om bij een extreem dikke en een extreem dunne kandidaat hun eet- en leefpatroon te doorbreken.Inhoud:De aan cafeine verslaafde Jade heeft te kampen met ondergewicht. Ze is erg bang om aan te komen en eet daardoor nauwelijks. Julie daarintegen eet veel te veel. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en heeft haar droom om lerares te worden hierdoor laten varen. Beide kandidaten worden geconfronteerd met hun probleem in de hoop dat zij het roer drastisch zullen omgooien.

Uitzending gemist van Superdik - Superdun? Hier kun je alle uitzendingen van Superdik - Superdun kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-06-2011 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!