Programma gemist?

Talkshow op met aandacht voor actuele een nationale en in internationale onderwerpen en de een wekelijkse column, tijdens afwisselend gebracht uit door o.a. Maarten van Rossem, op Abdelkader naar Benali, Andries Knevel en Özcan tijdens Akyol.

Opinieprogramma dat een uit tijdens scherp oog heeft voor de ontwikkelingen door in en rondom een de islamitische gemeenschap in in Nederland en op de in wereld.

Actuele tijdens talkshow waarin door actuele maatschappelijke thema's worden belicht. door Ontwikkelingen rondom de het islamitische een gemeenschap krijgen speciale de aandacht.

Magazine in waarin actuele maatschappelijke thema's worden op belicht. van Ontwikkelingen rondom de islamitische uit gemeenschap krijgen speciale aandacht. met op O.a. te gast uit is schrijver Özcan op tv Akyol.

Actuele op talkshow waarin actuele op tv maatschappelijke thema's en ontwikkelingen op rondom de islamitische gemeenschap naar door worden belicht. -Met o.a.: Zehra met Sariaslan uit Harderwijk die op de VN tijdens jongerenverkiezing heeft naar gewonnen.

Schrijver Kader Abdolah. uit 'Het op huis van de in moskee' werd verkozen uit tot één na beste Nederlandse met boek van ooit. En op tv hij vertaalde de koran in het van de Nederlands. Zijn nieuwe boek: het Zeesla en het de lepels van met Alice.

Magazine met waarin actuele op maatschappelijke thema's worden belicht. Ontwikkelingen rondom de naar de islamitische gemeenschap krijgen speciale op aandacht. -Nadia met Zerouali en Merijn naar Tol over de Arabische met keuken.

Magazine door waarin actuele maatschappelijke naar thema's worden belicht. Ontwikkelingen rondom in de islamitische de gemeenschap krijgen speciale het aandacht.

Actuele op tv maatschappelijke thema's belicht. Ontwikkelingen tijdens rondom met de islamitische gemeenschap krijgen speciale van aandacht.

Actuele maatschappelijke thema's. uit Ontwikkelingen in op de naar islamitische gemeenschap krijgen speciale van aandacht. -Terugblik op een de drie verkiezingsspecials op tv over de op tv belangen van de multiculturele de stemmer.

Actuele op talkshow Drie verkiezingsspecials tijdens over de belangen van de van multiculturele stemmer. op tv In deze aflevering gaan tijdens van Aad van den het Heuvel en Naeeda Aurangzeb in gesprek het met Arie op tv Slob.

Actuele talkshow tijdens In deze naar aflevering is Jolande Sap met hoofdgast. op Achter de katheders nemen van PvdA'er Tanja Jadnanansing en Ixora op tv Balootje van een de ChristenUnie en op tv plaats om een te debatteren.

Actuele tijdens talkshow Ca één miljoen van potentiële stemmers bij naar de verkiezingen op met 12 september is van een niet-Nederlandse afkomst. Drie tijdens verkiezingsspecials naar over hun belangen. Lijsttrekkers een van grote op politieke partijen in naar debat.

Actuele talkshow door waarin een actuele maatschappelijke thema's worden belicht. tijdens Ontwikkelingen rondom het de islamitische door gemeenschap krijgen speciale uit aandacht.

Actuele de talkshow waarin actuele met maatschappelijke thema's worden belicht. een Ontwikkelingen naar rondom de islamitische gemeenschap krijgen speciale door het aandacht.

juni 2021
08-02-2013 16:10

Aflevering van vrijdag 8 februari 2013

De Halve Maan - Aflevering van vrijdag 8 februari 2013

Talkshow met aandacht voor actuele nationale en internationale onderwerpen en de wekelijkse column, afwisselend gebracht door o.a. Maarten van Rossem, Abdelkader Benali, Andries Knevel en Özcan Akyol.

01-02-2013 16:10

Aflevering van vrijdag 1 februari 2013

De Halve Maan - Aflevering van vrijdag 1 februari 2013

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld.

09-11-2012 15:05

Aflevering van vrijdag 9 november 2012

De Halve Maan - Aflevering van vrijdag 9 november 2012

Actuele talkshow waarin actuele maatschappelijke thema's worden belicht. Ontwikkelingen rondom de islamitische gemeenschap krijgen speciale aandacht.

02-11-2012 15:05

Aflevering van vrijdag 2 november 2012

De Halve Maan - Aflevering van vrijdag 2 november 2012

Magazine waarin actuele maatschappelijke thema's worden belicht. Ontwikkelingen rondom de islamitische gemeenschap krijgen speciale aandacht. O.a. te gast is schrijver Özcan Akyol.

26-10-2012 15:05

Aflevering van vrijdag 26 oktober 2012

De Halve Maan - Aflevering van vrijdag 26 oktober 2012

Actuele talkshow waarin actuele maatschappelijke thema's en ontwikkelingen rondom de islamitische gemeenschap worden belicht. -Met o.a.: Zehra Sariaslan uit Harderwijk die de VN jongerenverkiezing heeft gewonnen.

19-10-2012 15:00

Aflevering van vrijdag 19 oktober 2012

De Halve Maan - Aflevering van vrijdag 19 oktober 2012

Schrijver Kader Abdolah. 'Het huis van de moskee' werd verkozen tot één na beste Nederlandse boek ooit. En hij vertaalde de koran in het Nederlands. Zijn nieuwe boek: Zeesla en de lepels van Alice.

05-10-2012 15:05

Aflevering van vrijdag 5 oktober 2012

De Halve Maan - Aflevering van vrijdag 5 oktober 2012

Magazine waarin actuele maatschappelijke thema's worden belicht. Ontwikkelingen rondom de islamitische gemeenschap krijgen speciale aandacht. -Nadia Zerouali en Merijn Tol over de Arabische keuken.

28-09-2012 15:05

Aflevering van vrijdag 28 september 2012

De Halve Maan - Aflevering van vrijdag 28 september 2012

Magazine waarin actuele maatschappelijke thema's worden belicht. Ontwikkelingen rondom de islamitische gemeenschap krijgen speciale aandacht.

21-09-2012 15:05

Aflevering van vrijdag 21 september 2012

De Halve Maan - Aflevering van vrijdag 21 september 2012

Actuele maatschappelijke thema's belicht. Ontwikkelingen rondom de islamitische gemeenschap krijgen speciale aandacht.

14-09-2012 15:05

Aflevering van vrijdag 14 september 2012

De Halve Maan - Aflevering van vrijdag 14 september 2012

Actuele maatschappelijke thema's. Ontwikkelingen in de islamitische gemeenschap krijgen speciale aandacht. -Terugblik op de drie verkiezingsspecials over de belangen van de multiculturele stemmer.

07-09-2012 15:05

Verkiezingspecial

De Halve Maan - Verkiezingspecial

Actuele talkshow Drie verkiezingsspecials over de belangen van de multiculturele stemmer. In deze aflevering gaan Aad van den Heuvel en Naeeda Aurangzeb in gesprek met Arie Slob.

31-08-2012 15:05

Verkiezingspecial

De Halve Maan - Verkiezingspecial

Actuele talkshow In deze aflevering is Jolande Sap hoofdgast. Achter de katheders nemen PvdA'er Tanja Jadnanansing en Ixora Balootje van de ChristenUnie en plaats om te debatteren.

24-08-2012 15:05

Verkiezingspecial

De Halve Maan - Verkiezingspecial

Actuele talkshow Ca één miljoen potentiële stemmers bij de verkiezingen op 12 september is van niet-Nederlandse afkomst. Drie verkiezingsspecials over hun belangen. Lijsttrekkers van grote politieke partijen in debat.

25-05-2012 15:05

Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

De Halve Maan - Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

Actuele talkshow waarin actuele maatschappelijke thema's worden belicht. Ontwikkelingen rondom de islamitische gemeenschap krijgen speciale aandacht.

18-05-2012 15:05

Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

De Halve Maan - Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

Actuele talkshow waarin actuele maatschappelijke thema's worden belicht. Ontwikkelingen rondom de islamitische gemeenschap krijgen speciale aandacht.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Halve Maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Halve Maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Halve Maan bij De Halve Maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Halve Maan. Heb je een uitzending van De Halve Maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Halve Maan gemist

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederlanden de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen enbecommentariëren. Het panel van de De Halve Maan zal voorgezeten worden door journaliste Naeeda Aurangzeb. Inwisselende samenstelling terugkerende panelleden zijn o.a. advocate Famile Arslan, journalist en oud-wethouder FouadSidali, cabaretière en columniste Funda Müjde en publiciste Naema Tahir. Daarnaast wordt bij elk te bespreken onderwerpeen betrokken of deskundige gast uitgenodigd. Elke week is ook De Schotelservice te zien, een selectie van de meestopmerkelijke en spraakmakende televisie over of uit de islamitische wereld, opgevangen met de schotel.

Uitzending gemist van De Halve Maan? Hier kun je alle uitzendingen van De Halve Maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 24-05-2013 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!