Programma gemist?

Opinieprogramma tijdens dat een scherp oog heeft het voor de ontwikkelingen uit in op tv en rondom de islamitische het gemeenschap in Nederland van en de wereld. uit Elke uit week zal een uit panel van vaste deelnemers en betrokkenen op tv actuele uit onderwerpen onder de een loep nemen en tijdens becommentariëren. Het panel op tv van de De op Halve Maan zal voorgezeten worden tijdens door journaliste door Naeeda Aurangzeb. door In wisselende samenstelling terugkerende panelleden tijdens zijn het o.a. advocate met Famile Arslan, journalist uit en oud-wethouder Fouad Sidali, cabaretière met en columniste Funda Müjde door en publiciste op Naema Tahir. een Daarnaast wordt bij elk tijdens te bespreken op onderwerp een met betrokken of deskundige uit gast uitgenodigd. Elke week is ook met van De Schotelservice te zien, een een selectie de van de meest tijdens opmerkelijke en spraakmakende de televisie over of uit van de islamitische wereld, opgevangen van met de het schotel. Presentatie: Naeeda naar Aurangzeb.

Opinieprogramma het dat een scherp oog door heeft voor de in ontwikkelingen in en rondom met de islamitische de gemeenschap in Nederland en het van de wereld. Elke week met zal een panel van het vaste tijdens deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder een de loep door nemen en becommentariëren. van Het van panel van de De Halve een Maan de zal voorgezeten worden tijdens door journaliste Naeeda Aurangzeb. In wisselende van samenstelling terugkerende door panelleden zijn in o.a. advocate tijdens Famile Arslan, journalist en oud-wethouder het Fouad Sidali, cabaretière in en columniste Funda Müjde uit en in publiciste Naema Tahir. het Daarnaast wordt bij in elk te bespreken van onderwerp een betrokken tijdens of deskundige gast uitgenodigd. uit Elke week is ook een De Schotelservice een te zien, een in selectie van de meest naar opmerkelijke en spraakmakende in een televisie over of uit de op tv islamitische wereld, opgevangen van met de het schotel. Presentatie: Naeeda op tv Aurangzeb.

Opinieprogramma uit dat een scherp op tv oog heeft voor tijdens de ontwikkelingen in en rondom naar de islamitische gemeenschap op uit in Nederland en de wereld. Elke op week in zal een panel van tijdens vaste deelnemers en betrokkenen uit op actuele onderwerpen onder uit de loep nemen en becommentariëren. Het uit panel van de in De Halve in Maan zal voorgezeten worden de door journaliste met Naeeda Aurangzeb. In wisselende op de samenstelling terugkerende panelleden zijn door o.a. advocate Famile Arslan, op journalist en oud-wethouder een Fouad Sidali, cabaretière de en columniste Funda op tv Müjde en publiciste tijdens Naema Tahir. door Daarnaast wordt bij elk de te een bespreken onderwerp een betrokken of uit deskundige gast uitgenodigd. de Elke week een is ook De Schotelservice een te zien, in een selectie van de meest de opmerkelijke het en spraakmakende televisie uit over of uit met de islamitische wereld, opgevangen met op tv de schotel. Presentatie: tijdens Naeeda naar Aurangzeb.

Opinieprogramma een dat een scherp op tv oog heeft het voor de ontwikkelingen van in en rondom naar de islamitische gemeenschap in in Nederland en de wereld. door Elke het week zal een panel van tijdens vaste deelnemers op tv en betrokkenen actuele in onderwerpen onder de van loep nemen en van becommentariëren. Het panel van op de De Halve Maan met zal voorgezeten tijdens worden door journaliste naar Naeeda een Aurangzeb. In wisselende samenstelling op terugkerende panelleden in zijn o.a. advocate in Famile Arslan, journalist en met oud-wethouder Fouad Sidali, cabaretière en de met columniste Funda Müjde en publiciste Naema de Tahir. Daarnaast de wordt bij door elk te bespreken in onderwerp een betrokken of deskundige een gast een uitgenodigd. Elke week is een ook op De Schotelservice te zien, een naar selectie in van de meest van opmerkelijke en spraakmakende door televisie over of uit de islamitische uit wereld, naar opgevangen met een de schotel. -Een discussie op over hoofddoeken: Keklik Yucel, voorzitter in van de vrouwenorganisatie uit van de PvdA tijdens vindt de op hoofddoek uit tijdens de oertijd. -Verder komt van de Arabische een lente ter sprake: de in opstanden in Syrië naar en tijdens de vraag hoe het nu naar verder moet. -Ook tijdens onderwerp van gesprek de is de uit lengte van tijdens de asielprocedure en wat dat doet naar tijdens met mensen die tijdens jarenlang in een asielzoekerscentrum verblijven. -Ten de slotte praten van we tijdens met een tafel vol missen/schoonheden met over het fenomeen op van door miss contests en waarom tijdens dames meedoen aan schoonheidswedstrijden. Presentatie: van Naeeda de Aurangzeb.

Opinieprogramma dat een uit tijdens scherp oog heeft op tv voor de ontwikkelingen in en het rondom de islamitische gemeenschap tijdens in Nederland naar en de wereld. Elke met week zal uit een de panel van vaste deelnemers een en betrokkenen van actuele onderwerpen onder de loep nemen met en becommentariëren. Het de panel naar van de De van Halve Maan zal voorgezeten van worden op tv door journaliste Naeeda naar Aurangzeb. In wisselende samenstelling terugkerende panelleden het zijn o.a. advocate naar naar Famile Arslan, journalist en het oud-wethouder Fouad Sidali, een cabaretière en op columniste Funda Müjde en publiciste Naema naar Tahir. door Daarnaast wordt op bij elk te bespreken de onderwerp een betrokken of deskundige tijdens gast de uitgenodigd. Elke week is ook op De tijdens Schotelservice te in zien, een selectie van de naar meest opmerkelijke door en spraakmakende televisie over naar of uit de de islamitische wereld, het opgevangen met de schotel. De van zanger en tijdens songwriter van Maher Zain, die wereldwijd in korte het tijd van grote bekendheid naar heeft verworven, geeft een exclusief uit optreden. Met zijn uit moderne op tv wereldmuziek met R&B-invloeden heeft hij van tijdens de van Verenigde Staten tot op tv Maleisië een van grote schare fans, waaronder de bijna twee miljoen door op Facebook. Zijn optreden zal een niet alleen groot naar nieuws naar zijn voor zijn fans in op Nederland. Iedereen kan het naar kennis maken met deze opvolger van op artiesten als van Sami naar Yusuf en Cat Stevens. Zanger en de songwriter Maher Zain de is de nieuwe een ster van de uit moderne islamitische muziek. uit Naar van eigen zeggen wil in hij met zijn liederen een met met boodschap uitdragen van vrede en tijdens hoop voor van de wereld met als in doel om van mensen te op inspireren. Maher Zain komt uit Libanon op en emigreerde een op jonge leeftijd op naar Zweden. tijdens Hij begon uit zijn muzikale carriere als assistent-producer van op tv RedOne, de muziekproducent naar de van Lady GaGa. Deze carrière door heeft hij in New het York achtergelaten tijdens om een tijdens nieuwe start te de maken in van een genre dat, zoals op tv hij zegt, dichterbij zijn in roots ligt, van de moderne islamitische zang. Maher tijdens Zain brengt uit een tijdens van zijn recente het hits ten gehore en schuift aan in voor een interview. uit Presentatie: Naeeda op Aurangzeb.

Opinieprogramma van dat een scherp oog in heeft voor een de ontwikkelingen in en uit rondom de islamitische gemeenschap tijdens in Nederland en door de wereld. de Elke week zal een uit panel van een vaste deelnemers naar en betrokkenen een actuele onderwerpen onder de met loep nemen en becommentariëren. op Het van panel van de van De Halve Maan zal een voorgezeten worden door journaliste in Naeeda Aurangzeb. In wisselende op samenstelling terugkerende het panelleden met zijn o.a. advocate Famile Arslan, in journalist en oud-wethouder Fouad van Sidali, cabaretière van en columniste Funda Müjde van en publiciste Naema het Tahir. Daarnaast door wordt van bij elk te bespreken onderwerp een het de betrokken of deskundige gast met uitgenodigd. Elke de week is ook De Schotelservice te uit zien, naar een selectie op van de meest opmerkelijke en spraakmakende op tv televisie over of op tv uit uit de islamitische uit wereld, opgevangen met de van schotel. Presentatie: op Naeeda Aurangzeb.

Opinieprogramma dat een op tv scherp oog heeft op tv voor de ontwikkelingen in in tijdens en rondom de uit islamitische gemeenschap op in Nederland en een de wereld. Elke week het zal een panel van vaste naar deelnemers en uit betrokkenen actuele tijdens onderwerpen onder in de loep nemen en een becommentariëren. Het panel een van de met De Halve Maan het zal voorgezeten worden in door journaliste Naeeda op tv Aurangzeb. In wisselende samenstelling terugkerende uit panelleden met zijn o.a. advocate in Famile Arslan, journalist en oud-wethouder Fouad door Sidali, cabaretière en door columniste Funda door Müjde en publiciste Naema uit Tahir. Daarnaast in wordt bij tijdens elk te bespreken onderwerp een door betrokken tijdens of deskundige op tv gast uitgenodigd. Elke week is van ook De Schotelservice in te het zien, een selectie van de door meest opmerkelijke met en spraakmakende televisie naar over of de uit de islamitische tijdens wereld, opgevangen met de schotel. naar Onderwerpen: -Onderwijs segregatie: allochtone naar moeders luiden de op noodklok door over zwarte scholen. Aan uit tafel praten we met het Wim tijdens van der Vliet, directeur in van het basisschool Elzenhagen uit Amsterdam-Noord. -Arabische op lente: we op praten met Ronny Naftaniel met van het CIDI over het de houding van van Israël t.o.v. de de ontwikkelingen in door de Arabische wereld. de -Financiering van uit Nederlandse moskeeën uit vanuit het buitenland: is dit wenselijk door of niet? tijdens -Lesbiënnes uit islamitische naar culturen hebben een op tv documentaire gemaakt de over hun geaardheid. Aan een tafel de tijdens Marokkaanse Ikram Darraoui. Presentatie: met Naeeda op tv Aurangzeb.

juni 2021
15-05-2011 12:00

Aflevering 17

De Halve Maan - Aflevering 17

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

08-05-2011 12:00

Aflevering 16

De Halve Maan - Aflevering 16

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

01-05-2011 12:00

Aflevering 15

De Halve Maan - Aflevering 15

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

23-04-2011 12:00

Aflevering 14

De Halve Maan - Aflevering 14

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

17-04-2011 12:00

Aflevering 11

De Halve Maan - Aflevering 11

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

09-04-2011 12:00

Aflevering 7

De Halve Maan - Aflevering 7

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

03-04-2011 12:00

Aflevering 6

De Halve Maan - Aflevering 6

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Halve Maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Halve Maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Halve Maan bij De Halve Maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Halve Maan. Heb je een uitzending van De Halve Maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Halve Maan gemist

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederlanden de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen enbecommentariëren. Het panel van de De Halve Maan zal voorgezeten worden door journaliste Naeeda Aurangzeb. Inwisselende samenstelling terugkerende panelleden zijn o.a. advocate Famile Arslan, journalist en oud-wethouder FouadSidali, cabaretière en columniste Funda Müjde en publiciste Naema Tahir. Daarnaast wordt bij elk te bespreken onderwerpeen betrokken of deskundige gast uitgenodigd. Elke week is ook De Schotelservice te zien, een selectie van de meestopmerkelijke en spraakmakende televisie over of uit de islamitische wereld, opgevangen met de schotel.

Uitzending gemist van De Halve Maan? Hier kun je alle uitzendingen van De Halve Maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 24-05-2013 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!