Programma gemist?

Oog in oog van met een naar wurgslang, bedolven uit onder een lawine tijdens of helemaal alleen op tv in de de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties uit als je op door reis bent? met Of nog op tv beter: hoe zorg je tijdens dat je niet op in de door shit komt? Floortje uit Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties waar naar iedere van reiziger zomaar tijdens in kan belanden. Een lawine in uit de met Alpen, hotelbrand in in Bangkok of een tijdens drukkende mensenmassa bij een groot uit festival. Floortje in geeft tips hoe een je een kunt voorkomen in dit tijdens soort situaties terecht een te komen en de laat zien een wat je moet de doen als je naar er plotseling mee door te maken krijgt. Dennis staat oog tijdens op in oog met de het meest gevaarlijke beesten, als de het Goliath-spin, wurgslang en door krokodil. Ook reist uit hij af uit naar naar ongerept Amerika om daar acht door dagen het helemaal alleen in de door wildernis te overleven. Bewapend met het de een mes, een paar tijdens vuursteentjes en het vier camera's wordt op tv hij gedropt in de de middle of nowhere. naar Hij bouwt zelf in zijn onderdak, vangt de zijn eigen wild en door wordt op 's nachts wakker gehouden uit door de beesten om hem in heen. Het uit hele avontuur legt de hij zelf vast. Afl.: op Buitenlandse ziekenhuizen. Ze de uit zijn vies, artsen het spreken er de taal de niet en op tv je moet maar de afwachten of je er goed naar geholpen wordt. Toch moeten naar reizigers een er geregeld aan geloven. door Wat zijn de met meest voorkomende redenen waardoor een toeristen uit in het ziekenhuis belanden van en op hoe voorkom je dit? Floortje spreekt een met op een van de op grote alarmcentrales en uit bezoekt op de Bali een staatsziekenhuis en een door private hospital. Een verschil het uit van dag en nacht en jijzelf van hebt in de met hand waar het je terecht kan op komen. Hoe? Floortje legt door het je op uit... Dennis staat van oog in oog het met de op Piranha in de Braziliaanse in Amazone. op tv Daarnaast vervolgt hij zijn grote van avontuur in de naar wildernis waar met hij helemaal alleen, zonder eten van en drinken, tijdens met tijdens een klein overlevingspakket het en drie camera's moet zien te een overleven. De laatste met dag van in zijn verblijf het mijmert hij over zijn in dagen in de wildernis. door Dan hoort hij door het geronk op van een helikopter. Presentatie: een Floortje Dessing, Dennis het de Storm.

Oog het in oog met een wurgslang, een bedolven onder van een lawine of door helemaal alleen door in de wildernis. Hoe in overleef je extreme in situaties als je het op reis een bent? Of op nog beter: hoe zorg je dat op tv je niet in in de shit komt? op tv Floortje Dessing onderzoekt uit met levensbedreigende situaties waar iedere met reiziger zomaar in het kan belanden. van Een lawine in de Alpen, tijdens hotelbrand van in Bangkok of een drukkende naar mensenmassa bij een een groot festival. Floortje een geeft tips hoe met je op tv kunt voorkomen in dit het soort situaties terecht te naar komen van en laat zien wat naar je moet doen met als je er tijdens plotseling mee te in maken krijgt. Dennis staat naar oog in oog met op tv tijdens de meest gevaarlijke beesten, op als de Goliath-spin, wurgslang het en krokodil. Ook reist van hij af in naar ongerept Amerika op tv om daar acht dagen naar helemaal door alleen in op tv de wildernis te overleven. Bewapend van met een door mes, een met paar vuursteentjes en vier uit camera's wordt met hij gedropt in de middle naar of nowhere. Hij bouwt een zelf zijn onderdak, in vangt van zijn eigen wild de en wordt 's nachts wakker tijdens gehouden een door de beesten tijdens om hem heen. Het hele naar avontuur legt hij van zelf van vast. Presentatie: Floortje door Dessing, Dennis tijdens Storm.

Oog in oog met met een naar wurgslang, bedolven onder door een lawine of in helemaal alleen in van de wildernis. Hoe overleef met je extreme situaties uit als je op de reis bent? in Of nog naar beter: hoe zorg je dat tijdens naar je niet in in de shit komt? Floortje tijdens Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties tijdens waar een iedere reiziger zomaar een in kan belanden. Een lawine in met de in Alpen, hotelbrand in uit Bangkok of door een drukkende mensenmassa bij een in groot festival. Floortje de geeft tips hoe op je een kunt voorkomen in dit soort met situaties terecht te met komen en laat zien op een wat je moet tijdens doen als je er plotseling naar mee te maken door krijgt. Dennis de staat oog van in oog met de meest gevaarlijke met beesten, als het de Goliath-spin, wurgslang een en het krokodil. Ook reist tijdens hij af naar met ongerept Amerika om daar acht de dagen een helemaal alleen in de naar wildernis te overleven. Bewapend op tv met een mes, een met uit paar vuursteentjes en vier op tv camera's wordt de hij gedropt in met de middle of nowhere. Hij bouwt het zelf uit zijn onderdak, vangt naar zijn eigen wild en tijdens wordt 's nachts wakker op tv gehouden naar door de beesten om met hem heen. Het hele een avontuur met legt hij zelf uit vast. Presentatie: Floortje Dessing, naar Dennis met Storm.

Oog door in oog het met een wurgslang, bedolven het onder een lawine of helemaal op tv het alleen in de wildernis. naar Hoe overleef je extreme in situaties als je op op reis bent? Of op tv tijdens nog beter: hoe zorg je tijdens dat je het niet in de shit komt? door Floortje Dessing op onderzoekt levensbedreigende situaties waar tijdens iedere reiziger met zomaar in kan door belanden. tijdens Een lawine in de Alpen, hotelbrand in in Bangkok het of een drukkende naar mensenmassa bij een groot met festival. Floortje uit geeft tips hoe van je kunt voorkomen in met dit soort situaties het op tv terecht te komen met en laat zien wat in je moet doen op tv als je naar er plotseling mee te maken krijgt. het Dennis staat oog met in naar oog met de in meest gevaarlijke beesten, als de tijdens Goliath-spin, een wurgslang en krokodil. Ook tijdens reist op tv hij af naar door ongerept Amerika om daar acht een dagen naar helemaal alleen in op de wildernis te overleven. Bewapend met op tv een uit mes, een paar vuursteentjes op en vier camera's met wordt door hij gedropt in de in middle of nowhere. Hij bouwt van naar zelf zijn onderdak, een vangt zijn eigen wild op en wordt 's van nachts wakker gehouden door de de beesten op om hem op tv heen. Het hele avontuur legt van hij zelf vast. door Floortje het trekt met een 4x4 Zuid-Afrika in. op tv Een tocht op door de uitgestrekte de bush naar of bloedhete woestijn is voor sommige op reizigers in de ideale naar ontspanning. Maar zo'n avontuurlijke vakantie een is naar niet zonder gevaar. Floortje laat van zien hoe je tijdens een goede met voorbereiding treft en ervaart hoe met het naar is om in verdwaald te zijn naar in de woestijn. Dennis staat op tv oog in oog tijdens met de naar gifslang in met de Braziliaanse Amazone. Daarnaast naar vervolgt hij zijn grote avontuur uit in de op tv wildernis waar het hij helemaal alleen, uit zonder eten het en drinken, en naar met een klein overlevingspakket met en drie camera's probeert een te door overleven. De vermoeidheid en het gebrek naar aan eten beginnen uit de Dennis op te breken. De van nachten in lijken eindeloos te van duren en de eenzaamheid de wordt steeds intenser, met maar Dennis zet door. Presentatie: tijdens Floortje Dessing, Dennis in op tv Storm.

Oog in oog in met een wurgslang, uit bedolven van onder een de lawine of helemaal alleen van in de wildernis. Hoe met overleef je extreme situaties op als je op met reis bent? Of een nog beter: op tv hoe zorg je in dat je niet op in op de shit komt? naar Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende op tv situaties waar iedere van reiziger zomaar in op kan belanden. uit Een lawine in de Alpen, hotelbrand naar in Bangkok of van uit een drukkende mensenmassa bij een op groot festival. door Floortje geeft tips hoe de je kunt een voorkomen in dit soort situaties het terecht te door komen en van laat zien wat de je moet doen als je een er door plotseling mee te een maken krijgt. Dennis staat door oog in van oog met de meest met gevaarlijke beesten, als met de Goliath-spin, wurgslang op en krokodil. Ook reist de hij het af naar uit ongerept Amerika om daar uit acht dagen helemaal tijdens alleen in de wildernis van te overleven. op tv Bewapend met in een mes, een paar vuursteentjes de en vier camera's wordt tijdens door hij gedropt in door de middle of nowhere. tijdens Hij bouwt zelf zijn een onderdak, vangt naar zijn eigen wild en wordt op 's nachts tijdens wakker gehouden door de met beesten door om hem naar heen. Het hele avontuur de legt hij zelf van vast. Door de de tragische gebeurtenis bij het dance-event op het The Love Parade in Duisburg duikt een Floortje met deze week in de mensenmassa. op tv In New door York ondergaat ze naar de met Black Friday, hét in uitverkoopevenement in Amerika. Ze naar propt zich tussen op de koopgrage Amerikanen om de door kracht met van een mensenmassa te ervaren. uit Ook uit gaat ze een door dag met een crowd control op expert in mee naar een festival de om te zien in hoe een organisatie met zich voorbereid op zoiets met groots. Tot slot van door praat Floor met Anouk, het een feestganger op tv die de ramp in Duisburg overleefde. een Dennis tijdens staat oog in oog met in een krokodil op in de Braziliaanse naar Amazone. tijdens Daarnaast vervolgt hij zijn een grote avontuur het in de wildernis. De derde dag naar breekt aan en door de honger de en vermoeidheid beginnen Dennis van parten te een spelen. een Met een zelfgemaakte speer op hoopt hij een vis te op kunnen spiezen in tijdens een nabijgelegen plas. op tv het Als dat is gelukt, op tv schreeuwt hij met het uit. Eindelijk: eten! Presentatie: op tv Floortje Dessing, Dennis van Storm.

Oog in tijdens oog met een de wurgslang, bedolven onder met een lawine of helemaal op tv alleen in de op wildernis. van Hoe overleef je extreme situaties van als je op op reis in bent? Of nog beter: in hoe zorg je een dat je niet in een de shit komt? een Floortje Dessing onderzoekt een naar levensbedreigende situaties waar iedere reiziger het zomaar in in kan belanden. Een lawine een in de Alpen, hotelbrand door uit in Bangkok of een drukkende tijdens mensenmassa bij een groot met festival. een Floortje geeft het tips hoe je kunt voorkomen in een dit door soort situaties terecht te een komen en met laat zien van wat je moet doen als je tijdens er plotseling in mee te maken tijdens krijgt. Dennis staat de oog in oog met met op de meest gevaarlijke het beesten, als de Goliath-spin, wurgslang tijdens en de krokodil. Ook reist op tv hij af naar ongerept tijdens Amerika om een daar acht dagen helemaal alleen een in de wildernis te het overleven. Bewapend van met op tv een mes, een met paar vuursteentjes en op vier camera's wordt van hij gedropt in de de middle of nowhere. Hij bouwt tijdens zelf zijn uit onderdak, een vangt zijn eigen wild en van wordt 's tijdens nachts wakker gehouden in door de beesten om het hem heen. Het een hele avontuur legt hij door zelf vast. naar Floortje zit op vaker in het buitenland de dan dat ze thuis op is. Dus op tv woont ze het grootste uit deel van het op jaar in een de hotels. tijdens Niet voor niets dat deze tijdens de aflevering over hotelbranden gaat. Floortje tijdens reist uit naar Bangkok waar ze een paar een tijdens backpack-hostels bezoekt. Supergoedkoop, maar een is het ook met brandveilig? In de Thaise op tv hoofdstad met test ze ook de zogeheten 'vertiscape' op het in een van de grootste naar hotels. het Binnen een mum van tijd de is ze door van de bovenste etage op tv beneden. door Dennis staat oog in oog met van een bullet ant. door op tv Die naam heeft tijdens het beestje niet voor uit niets; een steek met van een bullet ant voelt van alsof er een in een kogel door je lichaam gaat. op Daarnaast is het naar tweede deel van van Dennis' grote avontuur van in van de wildernis te uit zien. De eerste nacht zit erop, de maar veel slaap het heeft Dennis niet op gehad. in De beesten de om hem heen houden hem wakker op tv en de temperatuur tijdens zakt 's nachts met zo een hard dat hij de hele tijdens nacht tijdens bezig is het van vuur op te stoken. Als door de dag van eenmaal aanbreekt tijdens begint zijn zoektocht naar op tv eten. Presentatie: uit Floortje Dessing, Dennis de Storm.

Oog naar in oog in met een wurgslang, bedolven onder op een lawine of helemaal tijdens alleen naar in de wildernis. Hoe tijdens overleef je extreme situaties tijdens op als je in op op reis bent? Of naar nog beter: hoe zorg het je dat je niet van in de door shit naar komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende een situaties van waar iedere reiziger zomaar de in kan belanden. op tv Een lawine in de van Alpen, het hotelbrand in Bangkok of een drukkende een van mensenmassa bij een groot op festival. Floortje geeft tips op hoe tijdens je kunt voorkomen in dit soort op de situaties terecht te tijdens komen en laat zien wat je met van moet doen als je er plotseling een op tv mee te maken krijgt. Dennis staat tijdens oog in oog het met de meest naar gevaarlijke met beesten, als de Goliath-spin, een wurgslang de en krokodil. Ook reist naar hij af naar het ongerept Amerika om daar het acht dagen helemaal alleen uit in de wildernis door het te overleven. Bewapend door met een mes, een paar vuursteentjes de en vier het camera's naar wordt hij gedropt door in de middle of nowhere. van Hij bouwt zelf zijn de onderdak, vangt naar zijn eigen wild en tijdens wordt uit 's nachts wakker gehouden door in met de beesten om hem heen. met Het hele een avontuur legt hij zelf vast. naar Floortje zoekt de uit sneeuw op het om off-piste van te boarden. Niets lekkerder de dan een spoor trekken het in de verse naar door poedersneeuw. Maar natuurlijk naar is dat niet zonder risico. Een met verse hoop een sneeuw kan op tv gaan schuiven in en een lawine het veroorzaken. Floortje laat zien hoe met je ervoor zorgt op dat de je niet in een in lawine terechtkomt en van hoe je in iemand vindt die onder de de sneeuw bedolven een is. Ze praat met iemand de die een het lawine de heeft overleefd en op ervaart zelf hoe het is om naar vast te zitten in onder de in sneeuw. Dennis staat een in het van holst van de nacht oog tijdens in oog met de een Goliath-spin die tijdens het op hem de heeft op tv gemunt. Daarnaast begint met hij aan naar zijn grote avontuur in de de wildernis. Nadat een hij met een helikopter met is gedropt van in St. Lucie County in op tv Amerika het moet hij op zoek het naar een geschikte plek van om van zijn slaapplek te bouwen. uit Als de nacht eenmaal op het valt en Dennis zijn ogen dicht in doet, lopen de een koude rillingen over naar zijn van rug van met alle geluiden om hem heen. Presentatie: de Floortje Dessing, van Dennis met Storm.

oktober 2021
15-05-2011 22:50

Buitenlandse ziekenhuizen

How to stay alive - Buitenlandse ziekenhuizen

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

08-05-2011 19:55

Aflevering 6

How to stay alive - Aflevering 6

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

01-05-2011 19:55

Aflevering 5

How to stay alive - Aflevering 5

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

24-04-2011 19:55

Aflevering 4

How to stay alive - Aflevering 4

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

17-04-2011 19:55

Aflevering 3

How to stay alive - Aflevering 3

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

10-04-2011 19:55

Aflevering 2

How to stay alive - Aflevering 2

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

03-04-2011 19:55

Aflevering 1

How to stay alive - Aflevering 1

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties op als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensb...

How to stay alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to stay alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to stay alive bij How to stay alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to stay alive. Heb je een uitzending van How to stay alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!