Programma gemist?

Oog in in oog met een naar wurgslang, het bedolven onder een een lawine of helemaal alleen de in de wildernis. Hoe uit overleef het je extreme situaties als je op het reis tijdens bent? Of nog beter: de hoe zorg in je dat je niet op tv in de het shit komt? Floortje op Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties waar het in iedere reiziger zomaar met in kan belanden. Een in lawine in de op Alpen, hotelbrand de in Bangkok of een de drukkende mensenmassa een bij een groot festival. Floortje de geeft tips hoe je met op kunt voorkomen in door dit soort situaties terecht te het komen en de laat zien wat door je moet doen als van je er plotseling in mee tijdens te maken krijgt. Dennis staat oog de in oog op tv met de uit meest gevaarlijke het beesten, als de de Goliath-spin, wurgslang en een krokodil. Ook reist hij af naar met ongerept Amerika om uit daar acht door dagen helemaal op tv alleen in tijdens de wildernis te overleven. Bewapend met uit een mes, een op tv paar van vuursteentjes en vier camera's wordt door in hij gedropt in de middle van of nowhere. op tv Hij bouwt zelf zijn op tv onderdak, van vangt zijn eigen de wild en wordt 's nachts uit wakker gehouden op door de beesten om hem van heen. Het hele tijdens avontuur legt van hij zelf vast. Afl.: door tijdens Buitenlandse ziekenhuizen. Ze een zijn vies, artsen spreken er de de in taal niet en je van moet maar afwachten op tv of je er van goed geholpen wordt. op Toch moeten reizigers er naar geregeld aan geloven. met Wat naar zijn de meest voorkomende redenen op tv waardoor toeristen in uit het het ziekenhuis belanden en hoe het voorkom je dit? van Floortje spreekt van met een van de het grote alarmcentrales en bezoekt op de een Bali een staatsziekenhuis en een private met hospital. door Een verschil de van dag en tijdens nacht en jijzelf hebt de in de hand waar je op uit terecht kan komen. Hoe? op Floortje legt met het je uit... Dennis staat met oog in de oog met de Piranha in op de de Braziliaanse Amazone. op Daarnaast vervolgt hij in zijn grote avontuur in uit de wildernis waar hij helemaal naar naar alleen, zonder eten en drinken, met het op tv een klein overlevingspakket en drie met camera's moet zien door te overleven. De laatste het dag van zijn in verblijf mijmert hij het over zijn het dagen in de een wildernis. Dan op tv hoort hij het naar geronk van een helikopter. Presentatie: tijdens Floortje Dessing, op Dennis uit Storm.

Oog naar in oog met met een wurgslang, bedolven uit onder een lawine of helemaal een van alleen in de wildernis. van Hoe overleef je in extreme situaties als je op uit reis op tv bent? Of uit nog beter: hoe zorg je dat uit met je niet in op de shit komt? Floortje Dessing de onderzoekt levensbedreigende situaties waar op iedere reiziger zomaar tijdens in kan belanden. tijdens Een lawine in op tv de Alpen, hotelbrand uit op in Bangkok of de een drukkende mensenmassa bij een groot door festival. Floortje tijdens geeft tips hoe uit je kunt voorkomen met in dit soort situaties tijdens terecht het te komen en van laat zien het wat je moet doen als het je er plotseling op tv mee te maken van krijgt. Dennis staat oog van in naar oog met de meest gevaarlijke het uit beesten, als de Goliath-spin, wurgslang met en krokodil. Ook reist naar hij af naar het ongerept Amerika om naar op tv daar acht dagen helemaal in alleen in de wildernis met te een overleven. Bewapend met een mes, een een paar van vuursteentjes en vier camera's wordt op hij gedropt uit in in de middle of nowhere. Hij de bouwt zelf in zijn onderdak, vangt zijn eigen door wild en naar wordt 's nachts wakker van gehouden door het de beesten om hem door heen. Het hele uit avontuur legt een hij zelf vast. naar Presentatie: Floortje Dessing, Dennis uit het Storm.

Oog in de oog met naar een wurgslang, bedolven onder een een lawine of helemaal uit alleen op in de wildernis. Hoe de overleef je op extreme situaties met als je op de reis bent? Of nog beter: hoe de een zorg je dat je niet in op de shit de komt? Floortje Dessing op onderzoekt levensbedreigende uit situaties waar tijdens iedere reiziger zomaar in kan belanden. het Een lawine de in de Alpen, van hotelbrand in Bangkok of het de een drukkende mensenmassa bij uit een groot festival. in Floortje geeft tips hoe je de kunt voorkomen in tijdens dit soort op situaties tijdens terecht te komen en naar laat zien in wat je moet doen als door je er plotseling het mee te maken krijgt. tijdens Dennis uit staat oog een in oog met de meest gevaarlijke in beesten, als de naar Goliath-spin, wurgslang op tv en krokodil. de Ook reist hij af naar uit ongerept Amerika naar om in daar acht dagen helemaal op alleen in de tijdens wildernis te overleven. Bewapend op met een mes, naar een tijdens paar vuursteentjes en vier op tv camera's wordt hij de gedropt in de middle door of nowhere. Hij tijdens bouwt uit zelf zijn onderdak, vangt zijn eigen in wild en wordt van 's nachts naar wakker met gehouden door de beesten om hem uit uit heen. Het hele tijdens avontuur legt hij zelf tijdens vast. Presentatie: met Floortje Dessing, Dennis tijdens Storm.

Oog met in oog met tijdens een wurgslang, bedolven onder een door lawine of helemaal op tv alleen in de in wildernis. Hoe overleef met je op extreme situaties als in je op reis bent? een Of nog beter: hoe het zorg op je dat je naar niet in de shit op komt? de Floortje Dessing onderzoekt een levensbedreigende situaties waar iedere reiziger zomaar tijdens in kan de belanden. een Een lawine in de op Alpen, hotelbrand in Bangkok uit of een drukkende mensenmassa de bij een de groot festival. Floortje geeft in tips hoe in je kunt voorkomen in een tijdens dit soort situaties terecht te komen met en laat in zien wat je moet op doen als je van er plotseling tijdens mee te maken op tv krijgt. Dennis staat op tv oog in in oog met de met meest gevaarlijke beesten, door als de de Goliath-spin, wurgslang en de krokodil. Ook reist hij af naar het ongerept Amerika om tijdens daar acht dagen op tv helemaal alleen in uit de wildernis in te overleven. Bewapend met de tijdens een mes, een paar vuursteentjes en naar vier camera's wordt uit hij gedropt in op tv tijdens de middle of tijdens nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, de vangt zijn eigen het op tv wild en wordt de 's nachts wakker gehouden met door de het beesten om hem heen. met Het hele avontuur legt hij op tv zelf in vast. Floortje trekt in met een 4x4 Zuid-Afrika door in. het Een tocht door de uitgestrekte bush met naar of bloedhete woestijn is het voor sommige reizigers de ideale de ontspanning. Maar zo'n door avontuurlijke vakantie op is niet zonder gevaar. naar Floortje van laat zien de hoe je een goede voorbereiding treft op tijdens en ervaart hoe het is om uit verdwaald te op zijn in de door woestijn. Dennis staat oog tijdens in oog met op de op gifslang in tijdens de Braziliaanse Amazone. Daarnaast uit vervolgt hij zijn grote avontuur het in in de wildernis met waar hij helemaal alleen, uit zonder eten en drinken, en uit met een een klein overlevingspakket en drie op camera's probeert te tijdens overleven. De vermoeidheid tijdens op en het gebrek aan de eten beginnen Dennis op met te breken. De nachten op lijken een eindeloos te duren en op tv de eenzaamheid wordt steeds op intenser, maar uit Dennis zet tijdens door. Presentatie: Floortje Dessing, uit Dennis op Storm.

Oog het in oog met in een wurgslang, bedolven uit onder een lawine of een helemaal alleen het in de wildernis. Hoe door overleef je extreme situaties tijdens het als je op reis bent? in Of nog beter: naar hoe zorg je naar dat je niet in van naar de shit komt? Floortje Dessing de onderzoekt de levensbedreigende situaties waar iedere reiziger zomaar naar een in kan belanden. Een uit lawine in de Alpen, hotelbrand op in in Bangkok of een drukkende naar mensenmassa bij met een groot festival. Floortje naar geeft tips hoe je een kunt voorkomen op in dit soort tijdens situaties terecht te op tv komen op tv en laat zien wat je op tv moet in doen als je er plotseling in mee te tijdens maken krijgt. Dennis staat uit oog in op oog met van de meest gevaarlijke beesten, als de uit Goliath-spin, wurgslang uit en krokodil. Ook door reist hij met af naar ongerept Amerika op tv om daar acht in dagen helemaal alleen in in de wildernis een te overleven. Bewapend met met een het mes, een op paar vuursteentjes en vier van camera's wordt hij het gedropt in een de middle of nowhere. op tv Hij bouwt zelf zijn met onderdak, vangt in zijn eigen door wild en wordt een 's nachts wakker gehouden door de een beesten op tv om hem heen. de Het hele avontuur legt hij een zelf vast. Door in de uit tragische gebeurtenis bij het dance-event tijdens The Love op Parade in Duisburg uit duikt Floortje deze met week van in de mensenmassa. In tijdens New York ondergaat ze tijdens de op tv Black Friday, hét uitverkoopevenement in Amerika. van Ze propt op tv zich tussen de uit koopgrage Amerikanen tijdens om de kracht van een met mensenmassa van te ervaren. Ook gaat ze een een van dag met een crowd control de expert door mee naar een festival tijdens om te zien de hoe een organisatie zich tijdens voorbereid op zoiets op van groots. Tot slot praat Floor met uit het Anouk, een feestganger van die de ramp in de Duisburg overleefde. Dennis staat op oog in oog met op een krokodil in in de een Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt hij met zijn door grote avontuur in de het wildernis. De derde dag in breekt aan en met naar de honger en vermoeidheid beginnen Dennis door parten te een spelen. Met een zelfgemaakte uit speer hoopt hij op tv een vis op te kunnen spiezen in een een nabijgelegen door plas. Als een dat is het gelukt, schreeuwt hij het uit. Eindelijk: de eten! Presentatie: Floortje op Dessing, Dennis door Storm.

Oog op in oog met een wurgslang, naar bedolven onder een door naar lawine of helemaal in alleen in de wildernis. door Hoe overleef je naar extreme situaties als op je op reis van bent? Of de nog beter: hoe zorg de je dat je naar niet in in de shit komt? Floortje het Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties waar op tv op iedere reiziger zomaar in kan belanden. met Een lawine op in uit de Alpen, hotelbrand in op Bangkok of een drukkende mensenmassa tijdens bij een de groot festival. Floortje op geeft tips hoe met je kunt voorkomen in in in dit soort situaties terecht een te komen en laat het zien op tv wat je moet doen in als je er het plotseling mee te maken op krijgt. Dennis staat van oog in oog het met de van meest gevaarlijke beesten, als de het de Goliath-spin, wurgslang en krokodil. Ook reist door hij af naar van ongerept Amerika het om daar acht een dagen helemaal tijdens alleen in de wildernis te op tv overleven. uit Bewapend met een mes, een tijdens paar vuursteentjes en door vier een camera's wordt uit hij gedropt in de middle een of nowhere. het Hij bouwt zelf naar zijn onderdak, vangt op zijn eigen uit wild en wordt 's een nachts wakker gehouden uit door de uit beesten om hem naar heen. Het hele avontuur met legt hij zelf uit vast. Floortje zit vaker in door het buitenland van dan door dat ze thuis is. Dus van woont ze het grootste door deel van het tijdens jaar in een op van hotels. Niet voor uit niets dat deze aflevering over met hotelbranden gaat. Floortje tijdens reist naar Bangkok de waar ze de een paar backpack-hostels bezoekt. Supergoedkoop, van tijdens maar is het ook brandveilig? naar In de Thaise hoofdstad met test ze ook op tv de zogeheten door 'vertiscape' in een met van op de grootste hotels. Binnen uit een mum van tijd naar is ze van uit de bovenste naar etage beneden. Dennis door staat oog naar in oog met een bullet ant. door Die naam heeft naar het beestje uit niet tijdens voor niets; een steek de van een bullet ant op voelt alsof op tv er een kogel van door je lichaam een gaat. Daarnaast is het tweede het deel van Dennis' tijdens grote avontuur in met de wildernis te op op tv zien. De eerste nacht door zit erop, maar de veel slaap heeft uit Dennis niet gehad. met De beesten om tijdens hem heen de houden hem wakker en de met temperatuur zakt op tv 's nachts zo hard dat naar hij uit de hele nacht bezig is de een het vuur op op tv te stoken. Als de dag eenmaal van uit aanbreekt begint zijn zoektocht de naar eten. Presentatie: Floortje naar Dessing, met Dennis Storm.

Oog in in oog met een van wurgslang, bedolven onder een door op lawine of helemaal alleen in in de wildernis. Hoe overleef de je extreme op situaties van op als je op tv op reis bent? Of tijdens nog beter: hoe zorg tijdens je dat je niet een in op de shit komt? Floortje op tv Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties het waar iedere het reiziger zomaar in kan met belanden. Een lawine op in in de Alpen, hotelbrand in in Bangkok of op een drukkende mensenmassa bij een op groot festival. Floortje met met geeft tips hoe je kunt voorkomen op tv in het dit soort tijdens situaties terecht te komen en door laat zien met wat je het moet doen als je er plotseling de mee te uit maken krijgt. Dennis uit staat oog op in oog met naar de meest door gevaarlijke beesten, als de Goliath-spin, het wurgslang en krokodil. met Ook reist hij naar af naar ongerept Amerika het om door daar acht dagen helemaal alleen een in de wildernis uit te overleven. Bewapend in met een door mes, met een paar vuursteentjes in en vier camera's wordt hij gedropt tijdens in door de middle of nowhere. op Hij bouwt op tv zelf zijn onderdak, vangt tijdens zijn eigen wild het en tijdens wordt 's nachts wakker gehouden door de op tv de beesten om hem heen. door Het hele van avontuur legt hij het zelf vast. naar Floortje zoekt de op sneeuw op om off-piste op tv te boarden. Niets een lekkerder dan een spoor trekken op in de verse in poedersneeuw. de Maar natuurlijk is de dat niet zonder risico. tijdens Een verse hoop uit sneeuw kan in gaan schuiven en een uit lawine veroorzaken. Floortje laat met zien op tv hoe je ervoor zorgt dat uit op tv je niet in een lawine terechtkomt op en uit hoe je iemand vindt met die onder met de sneeuw bedolven is. Ze het praat met het iemand die een tijdens lawine heeft uit overleefd en naar ervaart zelf hoe het is om het vast te op tv zitten onder de door sneeuw. Dennis uit staat in het holst van naar de nacht oog in in oog een met een door Goliath-spin die het op op tv hem heeft in gemunt. Daarnaast begint hij het aan zijn met grote avontuur in van de wildernis. Nadat hij met door de een helikopter is de gedropt in St. een Lucie County in Amerika moet hij het op zoek naar op een op geschikte plek om op tv zijn slaapplek te bouwen. in Als de nacht eenmaal naar tijdens valt en Dennis zijn ogen dicht in doet, op tv lopen de koude rillingen de over zijn rug van uit alle geluiden tijdens om hem in heen. Presentatie: Floortje van Dessing, Dennis naar Storm.

april 2019
15-05-2011 22:50

Buitenlandse ziekenhuizen

How to stay alive - Buitenlandse ziekenhuizen

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

08-05-2011 19:55

Aflevering 6

How to stay alive - Aflevering 6

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

01-05-2011 19:55

Aflevering 5

How to stay alive - Aflevering 5

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

24-04-2011 19:55

Aflevering 4

How to stay alive - Aflevering 4

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

17-04-2011 19:55

Aflevering 3

How to stay alive - Aflevering 3

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

10-04-2011 19:55

Aflevering 2

How to stay alive - Aflevering 2

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

03-04-2011 19:55

Aflevering 1

How to stay alive - Aflevering 1

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties op als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensb...

How to stay alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to stay alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to stay alive bij How to stay alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to stay alive. Heb je een uitzending van How to stay alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord