Programma gemist?

Oog in oog met met een naar wurgslang, bedolven door onder een lawine het of helemaal alleen in de op tv wildernis. in Hoe overleef op tv je extreme situaties als met je op reis door bent? Of nog beter: hoe door zorg je dat door je niet op in in de shit komt? Floortje met Dessing onderzoekt levensbedreigende op situaties waar naar iedere reiziger zomaar in kan op belanden. Een lawine in door de Alpen, tijdens hotelbrand een in Bangkok of een drukkende uit mensenmassa tijdens bij een groot festival. Floortje uit geeft het tips hoe je met kunt voorkomen in een dit soort situaties terecht de te komen en laat zien uit wat je moet de de doen als je een er plotseling mee te van maken krijgt. het Dennis staat oog naar in oog met de meest tijdens gevaarlijke beesten, met als de Goliath-spin, wurgslang met en door krokodil. Ook reist hij van af naar een ongerept Amerika om op daar acht dagen helemaal alleen door in de door wildernis te op overleven. Bewapend met naar een mes, een paar de vuursteentjes en vier camera's door wordt hij door gedropt in de middle of uit nowhere. Hij in bouwt zelf een zijn onderdak, vangt door zijn eigen wild op tv en wordt door 's nachts wakker gehouden door door de beesten om hem op tv heen. op Het hele avontuur legt hij in zelf op tv vast. Afl.: Buitenlandse naar ziekenhuizen. Ze de zijn vies, artsen spreken er uit de taal niet van en je een moet maar de afwachten of je er goed geholpen in wordt. Toch tijdens moeten naar reizigers er geregeld aan tijdens geloven. Wat zijn de op tv meest voorkomende redenen door waardoor uit toeristen in het ziekenhuis belanden naar en hoe voorkom je naar dit? Floortje spreekt tijdens het met een van de grote naar alarmcentrales door en bezoekt op Bali op tv een staatsziekenhuis en een een private hospital. Een het verschil van het dag en een nacht en jijzelf van hebt in de hand op waar je terecht kan komen. de Hoe? in Floortje legt het op tv je uit... met Dennis staat oog in oog op met de Piranha in op van de Braziliaanse Amazone. het Daarnaast vervolgt hij zijn met grote avontuur het in de wildernis waar hij op tv helemaal alleen, de zonder eten en drinken, met van een klein een overlevingspakket in en drie camera's moet zien uit te overleven. De de laatste dag van zijn door verblijf mijmert hij het op over zijn dagen in door de wildernis. Dan het hoort hij het met geronk van een de helikopter. Presentatie: een Floortje Dessing, Dennis naar Storm.

Oog in door oog met een van wurgslang, bedolven onder met een lawine of helemaal de alleen in van de wildernis. Hoe het overleef je extreme naar situaties met als je op met reis bent? Of met nog beter: hoe zorg door je dat uit je niet in de shit uit komt? Floortje Dessing onderzoekt een naar levensbedreigende situaties waar iedere op tv reiziger zomaar een in kan belanden. Een lawine in op de Alpen, met hotelbrand in Bangkok tijdens of een drukkende mensenmassa een bij een groot de van festival. Floortje geeft tips van hoe je kunt voorkomen een in op dit soort situaties door terecht te komen en laat zien tijdens wat je moet op tv met doen als je er plotseling mee tijdens te maken krijgt. van Dennis op tv staat oog een in oog met de meest het gevaarlijke met beesten, als de Goliath-spin, op wurgslang en krokodil. Ook tijdens reist hij af uit naar ongerept tijdens Amerika om daar acht dagen in helemaal alleen in uit de wildernis van te van overleven. Bewapend met een mes, een tijdens paar een vuursteentjes en vier camera's op tv wordt hij gedropt in in de middle of de van nowhere. Hij bouwt zelf door zijn onderdak, vangt zijn door eigen wild de en wordt 's nachts wakker op gehouden de door de beesten om naar hem heen. van Het hele avontuur legt op hij zelf vast. het Presentatie: Floortje Dessing, met Dennis uit Storm.

Oog in het oog met een wurgslang, door bedolven onder van een op lawine of helemaal alleen van in de wildernis. Hoe overleef op tv je extreme in situaties een als je op reis bent? Of op tv nog beter: op hoe zorg je op dat je in niet in de door shit komt? met Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende met situaties waar van iedere reiziger zomaar in kan op belanden. naar Een lawine in de Alpen, hotelbrand in in in Bangkok of een tijdens drukkende mensenmassa bij een groot op festival. Floortje geeft met tips hoe je van op kunt voorkomen in dit soort het situaties terecht met te komen en door laat zien uit wat je moet doen de als je er plotseling op tv mee een te maken krijgt. met Dennis staat oog in in oog met de meest met gevaarlijke beesten, als in de Goliath-spin, wurgslang van en krokodil. op Ook reist hij af naar van op ongerept Amerika om de daar acht dagen helemaal tijdens alleen in de naar wildernis te op tv overleven. Bewapend met een de mes, een met paar vuursteentjes en vier camera's het wordt hij gedropt in met in de middle of nowhere. Hij op tv bouwt zelf zijn onderdak, in vangt zijn eigen door naar wild en wordt 's nachts op wakker met gehouden door de beesten om hem uit uit heen. Het hele op tv avontuur legt hij zelf door vast. Presentatie: Floortje Dessing, een Dennis op Storm.

Oog in in oog met een wurgslang, door bedolven onder een in lawine of helemaal van alleen in de het wildernis. een Hoe overleef je extreme situaties op op als je op reis bent? een Of nog beter: hoe op tv zorg je met dat je op niet in de tijdens shit komt? Floortje Dessing door onderzoekt van levensbedreigende situaties waar iedere in reiziger zomaar op tv in kan belanden. Een op lawine in de Alpen, naar hotelbrand in het Bangkok of een drukkende mensenmassa tijdens uit bij een groot festival. het Floortje geeft tips in hoe je kunt voorkomen in op tv door dit soort situaties terecht te in komen en van laat zien wat je door moet doen naar als je er op plotseling mee te maken een krijgt. Dennis staat met oog in oog met de de een meest gevaarlijke beesten, als het de Goliath-spin, de wurgslang en krokodil. Ook een reist hij af naar naar ongerept Amerika om de daar acht dagen het helemaal op tv alleen in met de wildernis te overleven. Bewapend met naar een mes, op een paar de vuursteentjes en vier camera's wordt tijdens op hij gedropt in de in middle of nowhere. Hij bouwt tijdens zelf zijn de onderdak, vangt door zijn eigen wild en het wordt door 's nachts wakker uit gehouden door de beesten op om hem heen. Het hele naar avontuur tijdens legt hij zelf vast. Floortje het trekt met een een naar 4x4 Zuid-Afrika in. tijdens Een tocht door in de uitgestrekte bush of een bloedhete woestijn is voor sommige in de reizigers de ideale ontspanning. Maar van zo'n op avontuurlijke vakantie is niet zonder in gevaar. Floortje laat zien naar tijdens hoe je een goede voorbereiding naar treft met en ervaart hoe het uit is om verdwaald in te zijn uit in de woestijn. Dennis staat oog een op in oog met de gifslang met in naar de Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt hij naar zijn grote de avontuur in de wildernis op tv op waar hij helemaal alleen, zonder eten naar en de drinken, en met door een klein overlevingspakket een en drie uit camera's probeert te overleven. De met vermoeidheid en het op gebrek aan het eten beginnen de Dennis op te breken. De uit nachten lijken eindeloos te op duren tijdens en de eenzaamheid het wordt steeds intenser, maar door Dennis zet in door. Presentatie: Floortje Dessing, Dennis in een Storm.

Oog in oog door met een het wurgslang, bedolven onder een door lawine of helemaal tijdens alleen in een de wildernis. Hoe overleef de met je extreme situaties een als je op reis bent? Of door nog beter: door hoe zorg naar je dat je niet uit in de shit komt? een Floortje van Dessing onderzoekt levensbedreigende op tv situaties waar iedere reiziger naar zomaar in kan met belanden. tijdens Een lawine in met de Alpen, hotelbrand in een Bangkok of een drukkende mensenmassa uit bij een groot uit festival. Floortje geeft tijdens tips hoe de je kunt voorkomen in naar dit soort situaties naar terecht de te komen en tijdens laat zien wat je moet van doen met als je er plotseling door mee te op maken krijgt. Dennis staat oog een in oog in met de meest van gevaarlijke beesten, als de op Goliath-spin, het wurgslang en krokodil. Ook reist een hij door af naar uit ongerept Amerika om daar acht dagen door helemaal alleen van in de de wildernis te overleven. uit Bewapend met een mes, uit een paar met vuursteentjes en met vier camera's wordt hij gedropt in uit de de middle of nowhere. Hij het bouwt zelf door zijn onderdak, vangt zijn door eigen wild op en wordt 's nachts wakker in gehouden door door de beesten om uit hem heen. Het hele van door avontuur legt hij met zelf vast. Door de uit tragische gebeurtenis bij naar het dance-event door The Love Parade in met Duisburg duikt Floortje deze de week op in de mensenmassa. In New York het in ondergaat ze de Black uit Friday, hét uitverkoopevenement in Amerika. door uit Ze propt zich tussen de op koopgrage Amerikanen een om de tijdens kracht van een mensenmassa te ervaren. op Ook op tv gaat ze de een dag met een crowd control op expert mee naar in op tv een festival om te in zien hoe een organisatie zich met voorbereid het op zoiets groots. Tot met slot praat Floor met in Anouk, een op tv feestganger die de uit ramp van in Duisburg overleefde. door Dennis staat oog in op oog met een het krokodil in van de Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt hij op tv zijn van grote avontuur in de wildernis. het De derde dag op breekt van aan en de honger in en vermoeidheid door beginnen Dennis door parten te spelen. de Met een zelfgemaakte in speer hoopt hij een vis te van het kunnen spiezen in een nabijgelegen plas. tijdens Als dat is door gelukt, schreeuwt tijdens hij op tv het uit. Eindelijk: op eten! Presentatie: Floortje Dessing, Dennis op Storm.

Oog in op tv oog met een door wurgslang, bedolven onder een op lawine de of helemaal alleen in de de wildernis. Hoe op overleef je extreme tijdens situaties als je op tv op reis bent? naar Of nog beter: naar hoe met zorg je dat het je niet in de shit komt? tijdens Floortje Dessing onderzoekt in een levensbedreigende situaties waar in iedere reiziger zomaar met in kan belanden. Een lawine op in de op tv Alpen, hotelbrand in Bangkok of van een drukkende tijdens mensenmassa bij de een groot door festival. Floortje geeft tips hoe van je kunt naar voorkomen in dit in soort situaties met terecht te komen uit en laat zien wat je op moet doen als op je er plotseling mee een door te maken krijgt. Dennis staat met oog met in oog met op de meest gevaarlijke beesten, op tv als de Goliath-spin, wurgslang en met krokodil. op tv Ook reist hij af naar uit ongerept Amerika door om daar acht dagen naar door helemaal alleen in de het wildernis te overleven. Bewapend met van een de mes, een paar vuursteentjes en door vier camera's een wordt hij gedropt uit in door de middle of tijdens nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, naar vangt zijn eigen van wild en tijdens wordt 's nachts met wakker gehouden door van de beesten om op hem het heen. Het hele avontuur naar legt hij zelf vast. Floortje uit zit een vaker in het een buitenland dan een dat ze thuis is. Dus op woont het ze het grootste deel van van het jaar in een tijdens in hotels. Niet voor niets dat de deze aflevering over hotelbranden in gaat. naar Floortje reist naar Bangkok op tv waar ze een van paar backpack-hostels bezoekt. Supergoedkoop, naar maar het is het het ook brandveilig? In uit de Thaise hoofdstad test ze een ook de zogeheten op tv 'vertiscape' in een op van de grootste de hotels. Binnen een naar mum met van tijd is ze van in de bovenste van etage beneden. Dennis staat op oog in oog met door op tv een bullet ant. met Die naam heeft het naar beestje niet voor het niets; een steek van een uit bullet het ant voelt alsof er uit een kogel door je op tv lichaam gaat. met Daarnaast is het tweede tijdens op deel van Dennis' met grote avontuur in de wildernis met te zien. De eerste het door nacht zit erop, maar veel slaap uit heeft Dennis niet het met gehad. De beesten om hem heen op houden hem met wakker en de temperatuur tijdens zakt 's op tv nachts zo hard dat in hij de hele door de nacht bezig is in het vuur op te door stoken. Als de dag naar eenmaal een aanbreekt begint zijn zoektocht naar eten. een Presentatie: Floortje van Dessing, Dennis in Storm.

Oog in oog van met een wurgslang, een bedolven onder het een lawine of helemaal tijdens alleen in de op tv uit wildernis. Hoe overleef naar je extreme situaties op tv op als je op op reis bent? van Of nog beter: op hoe zorg je dat je naar niet in door de shit komt? Floortje Dessing het onderzoekt levensbedreigende situaties van waar iedere naar reiziger in zomaar in kan belanden. de Een lawine in de de Alpen, hotelbrand op in Bangkok in of een drukkende mensenmassa bij naar een groot festival. in Floortje geeft tips naar hoe je kunt uit voorkomen in dit soort door situaties een terecht te komen en laat van zien wat je op tv moet doen als de van je er plotseling het mee te maken tijdens krijgt. Dennis staat oog in op oog met met de meest gevaarlijke in beesten, als de de Goliath-spin, wurgslang een en krokodil. Ook reist hij met af naar ongerept Amerika van om op daar acht dagen helemaal uit alleen in de van wildernis te van overleven. Bewapend met een mes, door een paar vuursteentjes een van en vier camera's wordt hij gedropt in in van de middle of nowhere. de Hij bouwt zelf door zijn onderdak, op vangt zijn de eigen wild en wordt uit 's nachts wakker gehouden door door de de beesten om hem op tv heen. Het hele op tv avontuur legt hij zelf in vast. Floortje zoekt in de sneeuw op van om op tv off-piste te boarden. Niets van lekkerder dan een spoor naar trekken in uit de verse op tv poedersneeuw. Maar natuurlijk is dat niet een op tv zonder risico. Een verse op hoop sneeuw kan met gaan schuiven en een de lawine uit veroorzaken. Floortje laat zien door hoe je ervoor een zorgt dat je niet door in een uit lawine terechtkomt uit en hoe je iemand vindt die de met onder de sneeuw bedolven is. naar Ze praat met iemand naar die met een lawine heeft op tv overleefd en een ervaart zelf hoe het is om door op tv vast te zitten onder de van sneeuw. in Dennis staat in het holst de van de op nacht oog in op oog met een Goliath-spin uit die het op hem het tijdens heeft gemunt. Daarnaast een begint hij aan op tv zijn grote avontuur in het de wildernis. Nadat hij tijdens met een door helikopter is gedropt met in St. Lucie in County in Amerika moet met hij op zoek naar tijdens een geschikte plek tijdens om zijn door slaapplek te naar bouwen. Als de nacht eenmaal op valt door en Dennis zijn ogen uit dicht doet, het lopen de koude rillingen over op tv zijn rug van op in alle geluiden om hem uit heen. Presentatie: Floortje Dessing, met Dennis een Storm.

augustus 2019
15-05-2011 22:50

Buitenlandse ziekenhuizen

How to stay alive - Buitenlandse ziekenhuizen

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

08-05-2011 19:55

Aflevering 6

How to stay alive - Aflevering 6

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

01-05-2011 19:55

Aflevering 5

How to stay alive - Aflevering 5

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

24-04-2011 19:55

Aflevering 4

How to stay alive - Aflevering 4

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

17-04-2011 19:55

Aflevering 3

How to stay alive - Aflevering 3

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

10-04-2011 19:55

Aflevering 2

How to stay alive - Aflevering 2

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

03-04-2011 19:55

Aflevering 1

How to stay alive - Aflevering 1

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties op als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensb...

How to stay alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to stay alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to stay alive bij How to stay alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to stay alive. Heb je een uitzending van How to stay alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord