Programma gemist?

Oog in oog het met in een wurgslang, bedolven onder een op tv lawine of helemaal op tv alleen in in de wildernis. Hoe overleef het je extreme situaties tijdens als je op naar op tv reis bent? Of nog beter: hoe in naar zorg je dat je niet in in de shit tijdens komt? een Floortje Dessing onderzoekt door levensbedreigende situaties waar iedere reiziger zomaar tijdens in kan belanden. tijdens de Een lawine in de de Alpen, hotelbrand in het Bangkok of een drukkende mensenmassa uit bij de een groot door festival. Floortje geeft tips hoe je met kunt een voorkomen in dit soort naar situaties terecht te op tv komen en laat zien op wat je naar moet doen als uit je er de plotseling mee met te maken krijgt. een Dennis staat oog in oog op tv met door de meest gevaarlijke beesten, door als de Goliath-spin, wurgslang tijdens en krokodil. Ook reist van hij af in naar ongerept Amerika tijdens om daar met acht dagen helemaal alleen de in de wildernis van te overleven. de Bewapend met een mes, van een paar vuursteentjes op en vier camera's wordt naar op hij gedropt in de middle het of nowhere. Hij bouwt naar zelf op zijn onderdak, vangt zijn eigen met wild uit en wordt de 's nachts wakker gehouden het door de beesten om een hem heen. Het in hele avontuur legt met hij zelf de vast. Afl.: Buitenlandse ziekenhuizen. naar Ze zijn op tv vies, artsen op spreken er de taal niet en door je moet de maar een afwachten of je van er goed geholpen wordt. Toch een moeten reizigers in er geregeld aan geloven. de Wat uit zijn de meest voorkomende redenen waardoor naar toeristen in het een ziekenhuis belanden en op tv op tv hoe voorkom je dit? Floortje spreekt tijdens met een van op een de grote alarmcentrales en bezoekt op van Bali een staatsziekenhuis op en door een private hospital. Een van verschil van dag en naar nacht en jijzelf met hebt in de uit hand waar je door terecht tijdens kan komen. door Hoe? Floortje legt het je uit... uit Dennis in staat oog in oog met uit de naar Piranha in op tv de Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt hij uit zijn grote tijdens avontuur in de op tv wildernis waar hij naar helemaal alleen, zonder op tv eten en op tv drinken, met de een klein overlevingspakket in en drie camera's op tv moet zien te een overleven. De laatste dag uit van zijn van verblijf mijmert hij over zijn dagen uit in de wildernis. op Dan hoort naar hij het het geronk van met een helikopter. Presentatie: Floortje Dessing, Dennis naar het Storm.

Oog op in oog met een tijdens wurgslang, bedolven door onder een lawine of op helemaal alleen in met de uit wildernis. Hoe overleef je extreme situaties het als in je op reis bent? Of een nog beter: hoe uit zorg op tv je dat tijdens je niet in de shit komt? uit Floortje Dessing een onderzoekt levensbedreigende het situaties waar iedere reiziger zomaar in in kan uit belanden. Een lawine in van de Alpen, hotelbrand naar in Bangkok een of een drukkende in mensenmassa door bij een groot met festival. Floortje geeft tips hoe in je uit kunt voorkomen in dit soort een situaties terecht te op komen op en laat zien wat door je moet doen in als je uit er plotseling mee te maken tijdens krijgt. tijdens Dennis staat oog met in oog met de het meest gevaarlijke beesten, een als de Goliath-spin, tijdens wurgslang en van krokodil. Ook reist hij af naar het een ongerept Amerika om daar acht dagen de helemaal alleen in in de naar wildernis te overleven. Bewapend met op tv een mes, de een paar op vuursteentjes en vier van camera's wordt hij gedropt met in de middle of van op tv nowhere. Hij bouwt zelf zijn een onderdak, vangt de zijn eigen wild en wordt van 's nachts wakker in gehouden in door de beesten met om hem heen. van Het hele tijdens avontuur legt hij zelf uit vast. Presentatie: Floortje het Dessing, Dennis in Storm.

Oog de in oog met een met wurgslang, de bedolven onder een lawine of uit helemaal alleen in de naar in wildernis. Hoe overleef je extreme op tv situaties van als je op reis bent? Of met nog beter: hoe in zorg uit je dat naar je niet in van de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt tijdens levensbedreigende de situaties waar iedere naar reiziger zomaar in kan belanden. uit Een lawine in uit de de Alpen, hotelbrand in het Bangkok of uit een drukkende mensenmassa op bij een groot festival. de Floortje geeft tips tijdens hoe je van kunt voorkomen in de dit soort situaties terecht te komen een en laat op zien het wat je moet in doen als je er plotseling mee in te maken op tv krijgt. Dennis staat van oog in van oog met de meest op tv gevaarlijke beesten, de als de Goliath-spin, wurgslang en het krokodil. Ook reist met hij af naar naar ongerept op Amerika om daar acht dagen op helemaal alleen met in de in wildernis te overleven. uit Bewapend met een mes, in een paar het vuursteentjes en het vier camera's wordt op tv hij gedropt in de de middle of nowhere. op Hij bouwt zelf tijdens zijn onderdak, vangt op tv zijn eigen wild en wordt uit door 's nachts wakker gehouden de door de beesten op tv om hem heen. tijdens Het hele avontuur door legt hij zelf van vast. Presentatie: van Floortje Dessing, Dennis door Storm.

Oog door in oog met met een wurgslang, bedolven onder een met lawine of helemaal een alleen het in de wildernis. tijdens Hoe overleef je extreme de situaties als je in op reis op tv bent? Of nog van beter: hoe zorg je dat op je van niet in de de shit komt? Floortje Dessing een onderzoekt levensbedreigende situaties waar van iedere reiziger op tv zomaar in kan belanden. naar Een lawine in het op de Alpen, hotelbrand in Bangkok op tv of een drukkende tijdens mensenmassa bij in een groot festival. Floortje op tv geeft het tips hoe je kunt door voorkomen in dit soort naar situaties terecht de te komen door en laat zien op tv wat je moet doen een als je er plotseling tijdens mee te maken krijgt. tijdens Dennis staat oog op tv in op tv oog met de uit meest gevaarlijke beesten, in als de Goliath-spin, wurgslang en met het krokodil. Ook reist hij een af naar ongerept het Amerika om daar acht dagen met helemaal met alleen in een de wildernis te tijdens overleven. Bewapend met de een mes, een paar vuursteentjes en uit naar vier camera's wordt een hij gedropt in de middle het of nowhere. Hij naar bouwt zelf zijn op tv onderdak, vangt zijn naar eigen wild op tv en wordt 's van nachts wakker gehouden door door de op beesten om hem heen. Het hele met avontuur legt hij de naar zelf vast. Floortje trekt met een tijdens 4x4 een Zuid-Afrika in. Een tocht in door de uitgestrekte tijdens bush of op tv bloedhete woestijn is voor sommige door reizigers de ideale de ontspanning. Maar naar zo'n avontuurlijke vakantie naar is niet zonder gevaar. met Floortje laat in zien hoe je op een goede voorbereiding met treft en ervaart naar hoe het is naar om verdwaald te een zijn in de met woestijn. Dennis staat oog op tv in op tv oog met de gifslang naar in de Braziliaanse Amazone. uit Daarnaast met vervolgt hij zijn grote uit avontuur in de wildernis uit waar hij helemaal de alleen, zonder eten op op en drinken, en met het een klein overlevingspakket het en drie camera's probeert uit te overleven. De vermoeidheid de en het op gebrek aan de eten beginnen Dennis het op te breken. De naar nachten lijken op tv eindeloos te duren in en de op tv eenzaamheid wordt steeds uit intenser, maar Dennis tijdens zet door. Presentatie: het Floortje Dessing, Dennis van Storm.

Oog in oog door met een het wurgslang, bedolven onder naar een lawine in of helemaal alleen in in de door wildernis. Hoe overleef je extreme de situaties de als je op op tv reis bent? Of nog met beter: hoe het zorg je dat je niet in tijdens de shit de komt? in Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties de waar tijdens iedere reiziger zomaar in kan op belanden. Een lawine in tijdens de van Alpen, hotelbrand in Bangkok of in uit een drukkende mensenmassa bij met een groot festival. Floortje op tv geeft tips hoe je van kunt voorkomen in in dit soort situaties op in terecht te komen en met laat zien wat door je moet doen als je op er plotseling mee met te door maken krijgt. Dennis staat in oog in oog met met de meest gevaarlijke van beesten, een als de Goliath-spin, wurgslang en door in krokodil. Ook reist hij af op tv naar ongerept Amerika om in daar acht dagen het helemaal alleen in door de met wildernis te overleven. Bewapend met uit een mes, een het paar vuursteentjes door en het vier camera's wordt hij gedropt in in in de middle of nowhere. Hij bouwt in zelf zijn onderdak, de een vangt zijn eigen wild en met wordt 's van nachts wakker het gehouden door de beesten in om hem heen. Het hele door avontuur legt door hij zelf vast. een Door de de tragische gebeurtenis bij het uit dance-event The Love een Parade in Duisburg duikt naar Floortje deze de week in de met mensenmassa. In New York de ondergaat het ze de het Black Friday, hét een uitverkoopevenement in Amerika. Ze propt zich door tussen de het koopgrage Amerikanen om op de kracht van een van mensenmassa door te ervaren. Ook naar gaat ze een dag met met een crowd in control naar expert mee naar van een festival om te zien van hoe door een organisatie zich voorbereid tijdens op zoiets uit groots. Tot slot praat Floor met met Anouk, op een feestganger die de met ramp in door Duisburg overleefde. op Dennis staat oog een in oog met uit een krokodil in de Braziliaanse Amazone. de een Daarnaast vervolgt hij zijn in grote avontuur van in de wildernis. De derde dag in in breekt aan en de de honger en vermoeidheid beginnen een Dennis een parten te spelen. Met op tv een zelfgemaakte in speer hoopt hij een vis te naar kunnen van spiezen in een nabijgelegen op plas. Als dat is op gelukt, schreeuwt op tv hij het met uit. Eindelijk: eten! Presentatie: Floortje tijdens Dessing, de Dennis Storm.

Oog op tv in oog een met een wurgslang, bedolven onder een door lawine of uit helemaal alleen in op de wildernis. Hoe overleef in het je extreme situaties als je op in reis bent? uit Of nog beter: een hoe zorg je dat met je niet in de de van shit komt? op tv Floortje Dessing onderzoekt uit levensbedreigende situaties waar iedere reiziger zomaar een in kan belanden. de door Een lawine in de Alpen, uit hotelbrand de in Bangkok of een van drukkende mensenmassa bij een op tv groot festival. Floortje geeft tijdens tips hoe in je kunt voorkomen in van dit van soort situaties terecht te met komen en laat zien door het wat je moet door doen als je er plotseling uit mee een te maken krijgt. Dennis staat oog uit in met oog met de meest gevaarlijke met beesten, van als de Goliath-spin, op tv wurgslang en in krokodil. Ook reist hij het af naar ongerept op Amerika om daar in acht dagen op helemaal alleen in de wildernis te op tv overleven. de Bewapend met een mes, een uit paar vuursteentjes door en op tv vier camera's wordt hij gedropt in op de de middle of op nowhere. Hij bouwt zelf de zijn onderdak, vangt zijn op eigen het wild en wordt 's tijdens nachts wakker gehouden door de van beesten op om hem tijdens heen. Het hele avontuur tijdens legt hij zelf met vast. Floortje zit naar vaker in op het buitenland dan dat op ze thuis het is. Dus woont ze op tv het grootste van deel van het jaar een in een hotels. Niet voor met niets dat van deze aflevering over naar hotelbranden gaat. Floortje reist van naar Bangkok waar op tv naar ze een paar door backpack-hostels bezoekt. Supergoedkoop, een maar is het op tv ook brandveilig? In uit de Thaise hoofdstad test ze ook uit naar de zogeheten 'vertiscape' in naar een van de naar grootste hotels. op Binnen een mum van het tijd is ze van de van met bovenste etage beneden. Dennis op tv staat oog in oog met op tv een de bullet ant. Die naam van heeft het op beestje niet voor niets; met een steek uit van een bullet ant door voelt alsof er een met kogel door je het lichaam de gaat. Daarnaast is de het tweede deel door van Dennis' grote tijdens avontuur in de wildernis te een zien. van De eerste nacht zit door erop, een maar veel slaap heeft Dennis tijdens niet door gehad. De beesten om naar hem heen een houden hem wakker en de temperatuur op tv zakt 's nachts in zo hard dat naar hij de hele de nacht bezig een is het vuur op op tv te stoken. Als op in de dag eenmaal aanbreekt begint naar zijn zoektocht naar eten. tijdens Presentatie: op tv Floortje Dessing, de Dennis Storm.

Oog in oog door met op tv een wurgslang, bedolven onder een op tv lawine of helemaal naar de alleen in de wildernis. een Hoe overleef op tv je extreme situaties op met als je op reis het bent? Of nog beter: uit hoe zorg van je de dat je niet in de shit een in komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende naar situaties waar iedere met reiziger op zomaar in kan op tv belanden. Een lawine in de Alpen, in hotelbrand in van Bangkok of een drukkende tijdens mensenmassa met bij een tijdens groot festival. Floortje geeft met tips hoe op je kunt voorkomen in dit van soort situaties terecht uit te komen en laat tijdens zien wat je een moet doen als naar je in er plotseling mee te maken naar krijgt. Dennis staat op tv oog in door oog van met de meest gevaarlijke beesten, van als het de Goliath-spin, wurgslang en krokodil. Ook door reist door hij af op tv naar ongerept Amerika naar om daar acht dagen helemaal het alleen in op tv de wildernis tijdens te overleven. Bewapend met in een mes, een paar uit vuursteentjes en naar vier camera's door wordt hij gedropt in de op tv middle de of nowhere. Hij bouwt zelf het zijn onderdak, een vangt zijn eigen een wild en wordt 's op tv nachts wakker gehouden tijdens door de beesten om op tv tijdens hem heen. Het hele avontuur op legt in hij zelf vast. Floortje een zoekt de sneeuw een op om off-piste te boarden. op tv Niets lekkerder dan met op tv een spoor trekken uit in de verse poedersneeuw. Maar natuurlijk met is dat de niet zonder risico. tijdens Een verse hoop sneeuw het kan gaan het schuiven en een uit lawine met veroorzaken. Floortje laat zien een hoe je de ervoor zorgt dat je niet het in op tv een lawine terechtkomt en uit hoe je op iemand vindt die onder de een sneeuw bedolven met is. Ze tijdens praat met iemand die een de lawine heeft het overleefd en ervaart zelf hoe naar met het is om vast te het zitten de onder de sneeuw. Dennis staat naar in in het holst van de tijdens nacht oog in in oog met een naar Goliath-spin die het op hem tijdens heeft gemunt. op Daarnaast van begint hij aan op tv zijn grote avontuur in de een wildernis. Nadat met hij met een helikopter is een met gedropt in St. van Lucie County in Amerika moet een hij op zoek naar op een geschikte de plek om naar zijn slaapplek te bouwen. met Als de nacht van eenmaal valt en in Dennis zijn ogen dicht naar doet, in lopen de koude rillingen van over zijn van rug van alle op tv geluiden om hem heen. een Presentatie: Floortje door Dessing, Dennis het Storm.

september 2020
15-05-2011 22:50

Buitenlandse ziekenhuizen

How to stay alive - Buitenlandse ziekenhuizen

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

08-05-2011 19:55

Aflevering 6

How to stay alive - Aflevering 6

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

01-05-2011 19:55

Aflevering 5

How to stay alive - Aflevering 5

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

24-04-2011 19:55

Aflevering 4

How to stay alive - Aflevering 4

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

17-04-2011 19:55

Aflevering 3

How to stay alive - Aflevering 3

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

10-04-2011 19:55

Aflevering 2

How to stay alive - Aflevering 2

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

03-04-2011 19:55

Aflevering 1

How to stay alive - Aflevering 1

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties op als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensb...

How to stay alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to stay alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to stay alive bij How to stay alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to stay alive. Heb je een uitzending van How to stay alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!