Programma gemist?

Oog naar in oog met een met wurgslang, bedolven onder het een lawine of helemaal in door alleen in de een wildernis. Hoe overleef je extreme met situaties uit als je op reis bent? een Of nog beter: hoe naar zorg je het dat je niet van in naar de shit komt? Floortje Dessing de onderzoekt levensbedreigende het situaties waar iedere in reiziger zomaar in kan de belanden. van Een lawine in de Alpen, het hotelbrand in Bangkok of uit een tijdens drukkende mensenmassa bij met een groot festival. door Floortje geeft tips hoe je met kunt voorkomen in in naar dit soort situaties terecht te komen door en laat naar zien naar wat je moet doen een als je er plotseling mee tijdens te maken krijgt. de Dennis staat op tv oog in oog met het de meest gevaarlijke op beesten, als tijdens de Goliath-spin, wurgslang de en op krokodil. Ook reist hij af naar tijdens ongerept Amerika om de daar acht dagen in helemaal in alleen in de naar wildernis te overleven. Bewapend tijdens met de een mes, een paar vuursteentjes het en vier camera's wordt op op hij gedropt in de een middle of nowhere. op tv Hij bouwt zelf met zijn onderdak, door vangt zijn eigen wild het en wordt 's uit nachts wakker gehouden het door de beesten om op hem heen. de Het hele avontuur legt door hij zelf vast. Afl.: een naar Buitenlandse ziekenhuizen. Ze op zijn vies, artsen van spreken er de taal op niet en je moet maar naar de afwachten of je er goed door geholpen wordt. Toch moeten in met reizigers er geregeld aan geloven. Wat met zijn de meest een voorkomende redenen waardoor van toeristen van in het ziekenhuis belanden uit en hoe voorkom op tv je dit? naar Floortje spreekt met een van in de de grote alarmcentrales en bezoekt tijdens op Bali de een staatsziekenhuis en van een private hospital. op tv Een verschil van dag en naar nacht en jijzelf op tv hebt in de op van hand waar je terecht kan komen. tijdens Hoe? een Floortje legt het je naar uit... Dennis met staat oog in uit oog met de Piranha de in de Braziliaanse tijdens Amazone. Daarnaast vervolgt hij het het zijn grote avontuur in de het wildernis uit waar hij helemaal met alleen, zonder eten en naar drinken, met een klein overlevingspakket op tv en drie camera's op tv moet zien te met overleven. De laatste met dag van uit zijn verblijf mijmert met hij met over zijn dagen in de de wildernis. naar Dan hoort hij het geronk van de door een helikopter. Presentatie: uit Floortje Dessing, Dennis in Storm.

Oog met in oog met een op wurgslang, bedolven onder een tijdens lawine of de helemaal alleen naar in de wildernis. uit Hoe overleef je extreme op situaties op als je op reis bent? Of naar van nog beter: hoe zorg je van dat je niet in met de shit komt? van Floortje op Dessing onderzoekt levensbedreigende een situaties waar iedere het reiziger zomaar in naar kan belanden. tijdens Een lawine in de uit Alpen, hotelbrand in in Bangkok of tijdens een drukkende mensenmassa bij naar een groot festival. naar Floortje geeft tips hoe je van kunt uit voorkomen in dit tijdens soort situaties terecht een te komen en laat zien tijdens de wat je moet doen uit als je er plotseling mee tijdens te maken uit krijgt. met Dennis staat oog in uit oog met de op tv meest gevaarlijke beesten, als de door Goliath-spin, wurgslang en door krokodil. Ook naar reist hij het af naar ongerept Amerika op tv om daar tijdens acht dagen helemaal alleen in op tv de wildernis op te de overleven. Bewapend met tijdens een mes, een paar vuursteentjes een en door vier camera's wordt hij gedropt in een de uit middle of tijdens nowhere. Hij bouwt zelf zijn tijdens onderdak, naar vangt zijn eigen een wild en wordt 's nachts wakker een gehouden door uit de beesten om hem in uit heen. Het hele in avontuur legt hij zelf vast. Presentatie: in Floortje Dessing, Dennis in een Storm.

Oog in met oog met een wurgslang, in bedolven onder van een in lawine of helemaal van alleen in de wildernis. een Hoe overleef je extreme op tv situaties op als je op in reis bent? Of met nog beter: hoe in zorg je dat je niet op in de tijdens shit komt? Floortje Dessing onderzoekt op levensbedreigende situaties waar het iedere op tv reiziger zomaar in een kan belanden. Een op tv lawine in de Alpen, uit hotelbrand in een Bangkok of een drukkende mensenmassa naar bij een een groot uit festival. Floortje geeft de tips hoe je kunt uit voorkomen in dit soort uit situaties terecht in te komen en laat tijdens zien wat je moet een doen als uit je de er plotseling mee te maken met krijgt. Dennis staat oog naar in oog met met de meest gevaarlijke een beesten, in als de Goliath-spin, wurgslang en op tv krokodil. Ook door reist op hij af naar ongerept Amerika met om daar acht dagen op helemaal naar alleen in de wildernis te van een overleven. Bewapend met een mes, door een paar door vuursteentjes en vier camera's uit wordt hij gedropt het in de op middle of nowhere. in Hij bouwt zelf zijn van onderdak, vangt zijn eigen op op wild en wordt van 's nachts wakker gehouden door de op in beesten om hem heen. Het hele door avontuur door legt hij tijdens zelf vast. Presentatie: Floortje uit Dessing, Dennis op Storm.

Oog in oog door met een wurgslang, van bedolven een onder een lawine van of helemaal het alleen in de wildernis. Hoe overleef in je extreme situaties het als in je op uit reis bent? Of nog beter: hoe tijdens zorg je met dat je niet in het de in shit komt? Floortje Dessing onderzoekt door levensbedreigende situaties waar op iedere reiziger op zomaar in door kan belanden. Een lawine met in de op Alpen, hotelbrand in Bangkok in of een drukkende mensenmassa het bij een op tv groot festival. tijdens Floortje geeft tips op tv hoe je kunt voorkomen naar in dit soort situaties de terecht uit te komen een en laat zien wat je moet de op tv doen als je er plotseling mee de te maken krijgt. van uit Dennis staat oog in oog het met de de meest gevaarlijke van beesten, als de Goliath-spin, wurgslang en uit krokodil. Ook op tv reist hij af van naar ongerept Amerika om uit daar acht de dagen helemaal alleen in van de wildernis te uit overleven. Bewapend met op een mes, een in paar vuursteentjes en het vier een camera's wordt hij gedropt in op tv op de middle of nowhere. op Hij bouwt zelf zijn in onderdak, vangt in zijn eigen wild uit en wordt 's een nachts wakker van gehouden door de beesten in om hem heen. het Het hele met avontuur legt hij zelf vast. Floortje naar trekt met met een naar 4x4 Zuid-Afrika in. Een een tocht door de uitgestrekte het bush of bloedhete woestijn op tv is op voor sommige reizigers de in ideale ontspanning. door Maar zo'n op tv avontuurlijke vakantie is niet zonder gevaar. van Floortje laat op zien hoe het je een goede op tv voorbereiding treft en van ervaart hoe het is van om verdwaald een te zijn een in de woestijn. Dennis staat oog op in oog met tijdens de gifslang in de de Braziliaanse Amazone. op Daarnaast vervolgt tijdens hij zijn het grote avontuur in de wildernis naar waar hij helemaal op van alleen, zonder eten en drinken, op tv en met een in klein overlevingspakket en drie het camera's het probeert te overleven. De uit vermoeidheid en het gebrek het de aan eten beginnen Dennis op tijdens te breken. De het nachten lijken eindeloos op te door duren en de naar eenzaamheid wordt steeds uit intenser, maar Dennis zet door. op tv Presentatie: een Floortje Dessing, Dennis uit Storm.

Oog in in oog met een het wurgslang, bedolven onder een de lawine of op tv helemaal alleen in de op tv wildernis. Hoe in overleef je extreme een situaties als je op tv op reis bent? Of in in nog beter: hoe zorg je dat op tv je niet uit in de shit tijdens komt? Floortje Dessing door onderzoekt levensbedreigende situaties waar naar iedere reiziger zomaar op een in kan belanden. met Een lawine in de Alpen, hotelbrand uit in Bangkok of de een drukkende mensenmassa van bij een het groot festival. naar Floortje geeft tips hoe je het kunt voorkomen in tijdens dit soort situaties van op tv terecht te komen en laat zien door wat je moet uit doen de als je er plotseling met mee te maken krijgt. het uit Dennis staat oog in oog de met de meest door gevaarlijke beesten, als de het Goliath-spin, uit wurgslang en in krokodil. Ook reist hij naar af naar ongerept Amerika een om daar acht dagen in helemaal een alleen in de een wildernis te tijdens overleven. Bewapend met een mes, een in paar vuursteentjes uit en de vier camera's wordt een hij gedropt in de middle tijdens of nowhere. Hij bouwt door zelf zijn onderdak, op tv uit vangt zijn eigen wild en wordt van 's door nachts wakker gehouden door de in beesten van om hem heen. Het hele van avontuur legt de hij zelf van vast. Door de uit tragische gebeurtenis bij het dance-event een The de Love Parade in uit Duisburg duikt Floortje deze week op tv in de mensenmassa. een met In New York ondergaat op tv ze de Black Friday, hét de uitverkoopevenement in in Amerika. Ze propt door zich tussen de de koopgrage Amerikanen om de naar in kracht van een mensenmassa te ervaren. de Ook naar gaat ze een op dag met uit een crowd control expert mee op tv naar een door festival om door te zien hoe een organisatie op zich voorbereid het op zoiets tijdens groots. Tot slot op tv praat Floor met een Anouk, een feestganger die op tv de ramp in Duisburg op tv overleefde. Dennis staat oog door van in oog met in een krokodil in de de Braziliaanse Amazone. Daarnaast in vervolgt hij zijn grote avontuur met in op tv de wildernis. De derde dag tijdens breekt aan uit en de de honger en vermoeidheid in beginnen Dennis het parten te spelen. Met een zelfgemaakte op tv speer hoopt hij de een van vis te kunnen spiezen tijdens in een nabijgelegen plas. naar Als dat is op tv gelukt, schreeuwt een hij het uit. Eindelijk: een uit eten! Presentatie: Floortje Dessing, op tv Dennis Storm.

Oog op tv in oog met een een wurgslang, bedolven onder met een tijdens lawine of helemaal in alleen in de wildernis. Hoe tijdens overleef je het extreme situaties als op je op van reis bent? Of door nog beter: hoe een zorg je dat je niet een in de op shit komt? Floortje naar Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties met waar iedere reiziger van zomaar uit in kan belanden. Een lawine een in de Alpen, hotelbrand door het in Bangkok of een drukkende op mensenmassa bij een een groot festival. naar Floortje geeft tips naar hoe je in kunt voorkomen in van dit soort situaties terecht te komen van het en laat zien een wat je moet doen als je op er plotseling door mee te in maken krijgt. Dennis staat oog het in met oog met de meest gevaarlijke uit beesten, als uit de Goliath-spin, uit wurgslang en een krokodil. Ook reist hij een af naar ongerept Amerika om op daar op acht dagen helemaal alleen op in de wildernis met te overleven. Bewapend een met een mes, een een paar vuursteentjes op tv en op vier camera's wordt hij op tv gedropt in de middle van of nowhere. Hij met bouwt zelf met zijn onderdak, vangt zijn van eigen wild en op tv wordt 's nachts de wakker gehouden door uit de beesten om hem door heen. Het van hele avontuur legt hij op tv zelf vast. het Floortje zit vaker in door het buitenland uit dan met dat ze thuis is. een Dus woont ze het grootste in deel van het het jaar in in een hotels. Niet de voor niets dat deze op tv aflevering over tijdens hotelbranden gaat. Floortje reist de naar Bangkok waar met de ze een paar backpack-hostels bezoekt. Supergoedkoop, een door maar is het ook brandveilig? met In de Thaise een hoofdstad test het ze ook de door zogeheten 'vertiscape' op in een van de grootste de hotels. Binnen uit een mum van tijd in is ze van tijdens de uit bovenste etage beneden. Dennis staat in oog in oog met door een bullet ant. op tv van Die naam heeft het beestje niet in voor niets; een naar steek van op tv een bullet in ant voelt alsof er een door een kogel door je lichaam gaat. op Daarnaast is het tweede in deel van Dennis' door grote avontuur in in de wildernis te op zien. De met eerste nacht zit met erop, maar veel tijdens slaap op heeft Dennis niet het gehad. De beesten op tv om hem heen houden op tv hem wakker en de temperatuur de in zakt 's nachts zo hard van dat het hij de hele nacht bezig is van met het vuur op de te stoken. Als de op dag eenmaal aanbreekt begint in zijn zoektocht uit naar eten. Presentatie: uit Floortje Dessing, Dennis uit Storm.

Oog in door oog met naar een wurgslang, bedolven onder met een lawine van of helemaal alleen in de van wildernis. Hoe van overleef met je extreme situaties op door als je op reis bent? de Of nog een beter: hoe zorg door je dat uit je niet van in de shit komt? Floortje Dessing door onderzoekt levensbedreigende de situaties in waar iedere reiziger zomaar van in kan tijdens belanden. Een lawine uit in de Alpen, hotelbrand door in Bangkok of tijdens een drukkende mensenmassa bij een in groot festival. naar Floortje geeft tips hoe van je kunt voorkomen op tv in dit soort de situaties uit terecht te komen en van laat zien wat je op moet met doen als met je er plotseling mee te in maken krijgt. op tv Dennis staat door oog in oog met de met meest gevaarlijke beesten, als de de Goliath-spin, wurgslang het en in krokodil. Ook door reist hij af naar naar ongerept Amerika om daar acht uit dagen helemaal tijdens alleen in uit de wildernis te overleven. Bewapend het een met een mes, een paar vuursteentjes met en uit vier camera's het wordt hij gedropt in uit de middle uit of nowhere. Hij naar bouwt zelf zijn een onderdak, vangt zijn eigen wild en de wordt 's met nachts wakker van gehouden door op tv de beesten om op hem heen. Het hele avontuur door legt hij door zelf vast. Floortje zoekt de het sneeuw de op om van off-piste te boarden. Niets lekkerder dan op een in spoor trekken door in de verse poedersneeuw. Maar natuurlijk op is dat door niet zonder risico. Een met naar verse hoop sneeuw kan gaan schuiven tijdens de en een lawine veroorzaken. tijdens Floortje laat zien naar hoe je ervoor zorgt met dat je niet in van van een lawine terechtkomt naar en hoe je met iemand vindt die onder de de sneeuw bedolven is. Ze uit praat met uit iemand die in een lawine op heeft overleefd en tijdens ervaart zelf hoe het het is om vast te zitten naar onder de sneeuw. in Dennis in staat in het holst van uit de nacht oog in in oog met in een Goliath-spin in die het door op hem heeft met gemunt. Daarnaast door begint hij aan naar zijn grote avontuur in de wildernis. door uit Nadat hij met door een helikopter is gedropt in op St. Lucie op County in Amerika moet van hij op zoek naar naar een geschikte in plek naar om zijn slaapplek te bouwen. Als de de nacht het eenmaal valt en door Dennis tijdens zijn ogen dicht doet, lopen de naar koude een rillingen over door zijn rug van alle geluiden om tijdens hem een heen. Presentatie: Floortje op tv Dessing, Dennis het Storm.

november 2018
15-05-2011 22:50

Buitenlandse ziekenhuizen

How to stay alive - Buitenlandse ziekenhuizen

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

08-05-2011 19:55

Aflevering 6

How to stay alive - Aflevering 6

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

01-05-2011 19:55

Aflevering 5

How to stay alive - Aflevering 5

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

24-04-2011 19:55

Aflevering 4

How to stay alive - Aflevering 4

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

17-04-2011 19:55

Aflevering 3

How to stay alive - Aflevering 3

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

10-04-2011 19:55

Aflevering 2

How to stay alive - Aflevering 2

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

03-04-2011 19:55

Aflevering 1

How to stay alive - Aflevering 1

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties op als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensb...

How to stay alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to stay alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to stay alive bij How to stay alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to stay alive. Heb je een uitzending van How to stay alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord