Programma gemist?

Oog van in oog met een wurgslang, uit bedolven onder een op lawine het of helemaal het alleen in de tijdens wildernis. Hoe overleef je extreme op tv situaties in als je op reis bent? Of uit een nog beter: hoe zorg je door dat je niet in in de in shit komt? door Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties waar op iedere reiziger zomaar op in de kan belanden. met Een lawine in tijdens de Alpen, hotelbrand in Bangkok of de een met drukkende mensenmassa bij van een groot festival. Floortje uit geeft van tips hoe je kunt voorkomen in naar het dit soort situaties tijdens terecht te komen en laat zien naar wat met je moet met doen als je naar er plotseling mee te maken krijgt. naar Dennis staat de oog uit in oog met de het meest gevaarlijke beesten, als de tijdens Goliath-spin, wurgslang en een krokodil. Ook reist in hij de af naar ongerept Amerika om op tv de daar acht dagen helemaal alleen naar in de wildernis te naar overleven. Bewapend op met een mes, tijdens een paar vuursteentjes een en vier naar camera's wordt naar hij gedropt in op de middle of door nowhere. Hij bouwt in zelf zijn onderdak, van vangt zijn eigen wild van en wordt een 's nachts wakker gehouden door de op beesten om een hem heen. Het hele op avontuur legt op tv hij zelf vast. Afl.: tijdens Buitenlandse tijdens ziekenhuizen. Ze zijn een vies, artsen spreken er op tv de taal een niet en je moet het maar afwachten of je met er goed naar geholpen wordt. Toch door moeten reizigers er met geregeld aan geloven. naar Wat zijn de uit meest voorkomende redenen waardoor uit toeristen in het het ziekenhuis belanden met en hoe naar voorkom je dit? Floortje met spreekt met een van een de grote alarmcentrales uit en bezoekt op het Bali een de staatsziekenhuis en een de private hospital. Een op verschil tijdens van dag en met nacht en jijzelf hebt tijdens in de hand waar uit je terecht kan uit komen. van Hoe? Floortje legt naar het je uit... Dennis staat op oog in een oog met de met Piranha in uit de Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt naar hij tijdens zijn grote avontuur in in de wildernis uit waar hij helemaal op alleen, zonder eten en drinken, uit met een klein het overlevingspakket en tijdens drie camera's moet zien in te overleven. op De laatste het dag van zijn verblijf mijmert met hij over zijn dagen een in de tijdens wildernis. Dan hoort naar hij de het geronk van een helikopter. op Presentatie: Floortje Dessing, het Dennis de Storm.

Oog in op tv oog met een van wurgslang, de bedolven onder een lawine of helemaal naar alleen tijdens in de wildernis. van Hoe overleef je extreme situaties de tijdens als je op reis bent? Of door uit nog beter: hoe zorg je dat van je niet in in de shit het komt? Floortje Dessing op tv onderzoekt levensbedreigende situaties met waar iedere reiziger met zomaar in kan met belanden. Een lawine in van de Alpen, op hotelbrand in op Bangkok of een drukkende mensenmassa van op bij een groot festival. door Floortje geeft tips hoe naar je op kunt voorkomen in het dit soort situaties terecht van te komen en laat zien van het wat je moet doen als het je een er plotseling mee te de maken krijgt. Dennis staat door oog in een oog met de meest gevaarlijke door beesten, als de in door Goliath-spin, wurgslang en krokodil. tijdens Ook reist hij naar af naar ongerept van Amerika om daar acht dagen uit helemaal alleen in in door de wildernis te overleven. Bewapend naar met op tv een mes, een paar uit vuursteentjes en het vier camera's wordt hij in gedropt in de middle of een nowhere. Hij met bouwt de zelf zijn onderdak, met vangt zijn eigen wild op tv en wordt 's een nachts wakker gehouden een door de beesten om met hem heen. Het van hele avontuur legt hij van zelf vast. in Presentatie: Floortje Dessing, van Dennis met Storm.

Oog op in oog met een de wurgslang, bedolven van onder een lawine of van helemaal alleen in tijdens de wildernis. Hoe overleef van je extreme situaties naar als je op van reis in bent? Of het nog beter: hoe zorg je uit dat een je niet in met de shit komt? de Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties waar naar iedere reiziger op zomaar in kan belanden. op tv Een lawine in naar op de Alpen, hotelbrand in Bangkok of op een drukkende van mensenmassa bij een een groot festival. in Floortje geeft tips hoe op je kunt voorkomen in op tv uit dit soort situaties op terecht te komen en door laat zien wat een je moet doen als je van er plotseling een mee te maken naar krijgt. Dennis staat in oog uit in oog met de uit meest gevaarlijke beesten, als de uit op tv Goliath-spin, wurgslang en de krokodil. Ook reist naar hij af naar ongerept Amerika om het daar acht uit dagen helemaal alleen in naar een de wildernis te overleven. van Bewapend met van een mes, een paar vuursteentjes een en vier camera's wordt het in hij gedropt in de middle of naar op tv nowhere. Hij bouwt de zelf zijn onderdak, vangt naar zijn eigen wild en de wordt 's uit nachts wakker gehouden door de een op tv beesten om hem het heen. Het hele avontuur legt met hij zelf vast. Presentatie: naar op Floortje Dessing, Dennis het Storm.

Oog in het oog een met een wurgslang, met bedolven onder een lawine de of helemaal alleen in op tv de wildernis. Hoe overleef het je extreme een situaties als van je op reis bent? met Of nog de beter: hoe zorg je de dat je niet in tijdens de shit komt? door Floortje Dessing het onderzoekt tijdens levensbedreigende situaties waar iedere op tv reiziger zomaar in kan naar belanden. Een naar lawine in de Alpen, hotelbrand op tv in door Bangkok of een drukkende met mensenmassa uit bij een groot festival. Floortje uit geeft tips hoe op tv je op kunt voorkomen in dit soort situaties het de terecht te komen en laat uit zien wat je de moet naar doen als je er plotseling mee een te maken krijgt. in Dennis staat oog een in oog met op door de meest gevaarlijke beesten, in als de Goliath-spin, wurgslang en een het krokodil. Ook reist hij af tijdens naar ongerept Amerika tijdens om daar acht op tv dagen helemaal het alleen in de wildernis te door overleven. Bewapend in met een uit mes, een paar vuursteentjes en tijdens vier op camera's wordt hij gedropt een in de een middle of nowhere. Hij naar bouwt zelf op tv zijn onderdak, door vangt zijn eigen wild naar en wordt 's nachts op tv wakker gehouden door door de beesten om het hem heen. van Het hele avontuur legt hij van zelf een vast. Floortje tijdens trekt met een 4x4 Zuid-Afrika in. de een Een tocht door de uitgestrekte bush de naar of bloedhete woestijn is voor sommige op reizigers de ideale uit tijdens ontspanning. Maar zo'n avontuurlijke vakantie uit is een niet zonder gevaar. tijdens Floortje laat zien op hoe je een goede voorbereiding uit treft en ervaart de hoe het is om tijdens verdwaald naar te zijn in door de woestijn. Dennis staat tijdens oog in oog met met de gifslang door in de in Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt op hij zijn grote van avontuur in tijdens de wildernis waar hij helemaal op tv alleen, zonder eten een naar en drinken, en met van een klein overlevingspakket en drie van camera's probeert een te overleven. De naar vermoeidheid in en het gebrek aan eten beginnen de Dennis op door te breken. De nachten een lijken eindeloos te met tijdens duren en de eenzaamheid wordt steeds uit intenser, maar Dennis op tv door zet door. Presentatie: Floortje Dessing, Dennis de het Storm.

Oog in oog door met een wurgslang, een bedolven onder een op lawine of op tv helemaal alleen in de de wildernis. Hoe in overleef je van extreme situaties als een je op op reis bent? Of nog beter: tijdens hoe zorg je dat het met je niet in de shit komt? door in Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties een waar iedere een reiziger zomaar in kan belanden. uit Een lawine in het de tijdens Alpen, hotelbrand van in Bangkok of een drukkende met mensenmassa bij uit een groot festival. Floortje geeft een tips hoe je het kunt voorkomen op tv in uit dit soort situaties terecht te komen een en laat zien op wat het je moet doen in als je de er plotseling mee te tijdens maken krijgt. naar Dennis staat oog in oog in met de meest door gevaarlijke op tv beesten, als de Goliath-spin, wurgslang in en op krokodil. Ook reist hij met af naar ongerept Amerika een om daar acht naar dagen op tv helemaal alleen in de een wildernis te overleven. Bewapend naar met een met mes, een paar een vuursteentjes en in vier camera's wordt hij gedropt tijdens in de middle van of nowhere. in Hij bouwt zelf zijn uit onderdak, vangt naar zijn eigen wild en uit wordt 's op tv nachts wakker op gehouden door de tijdens beesten om hem heen. op Het hele met avontuur legt hij zelf het vast. Door uit de tragische gebeurtenis bij het in dance-event The Love Parade in door in Duisburg duikt Floortje deze in week van in de mensenmassa. In New York met ondergaat ze de uit het Black Friday, hét uitverkoopevenement tijdens in Amerika. Ze propt een zich het tussen de koopgrage Amerikanen op om de kracht op tv van een mensenmassa van te ervaren. met Ook gaat ze een een dag met een crowd control op expert mee uit naar het een festival om naar te zien hoe een een organisatie zich door voorbereid op zoiets groots. Tot slot de met praat Floor met Anouk, op een feestganger die de ramp naar in tijdens Duisburg overleefde. Dennis staat oog naar in oog de met in een krokodil in de een Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt hij naar zijn van grote avontuur in de wildernis. een De derde dag uit breekt aan en op de honger door en een vermoeidheid beginnen Dennis parten te spelen. door door Met een zelfgemaakte speer hoopt hij op tv een op vis te kunnen op spiezen in een nabijgelegen door plas. uit Als dat is gelukt, schreeuwt een hij het uit. Eindelijk: met een eten! Presentatie: Floortje Dessing, Dennis met Storm.

Oog in oog tijdens met van een wurgslang, het bedolven onder een lawine of door helemaal alleen in op tv de wildernis. Hoe overleef het je in extreme situaties als je met op reis bent? het Of nog beter: de hoe zorg naar je dat je met niet in de shit komt? het Floortje op Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties door waar iedere met reiziger zomaar uit in kan belanden. Een in lawine in de Alpen, een hotelbrand in Bangkok of uit het een drukkende mensenmassa bij een in groot festival. op tv Floortje geeft van tips hoe je kunt tijdens voorkomen in dit soort situaties in terecht te het komen en laat zien het van wat je moet doen als je door er met plotseling mee te maken een krijgt. Dennis staat oog uit in oog een met de met meest gevaarlijke beesten, als het de op Goliath-spin, wurgslang en krokodil. een Ook reist hij af naar tijdens ongerept in Amerika om naar daar acht dagen helemaal alleen in in de wildernis het te overleven. op tv Bewapend met een mes, op tv een paar naar vuursteentjes en vier camera's wordt de hij gedropt in op uit de middle of op tv nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, een vangt zijn op tv eigen wild en naar wordt 's nachts van wakker tijdens gehouden door de beesten om hem door heen. Het tijdens hele avontuur legt hij uit zelf met vast. Floortje zit op tv vaker in het met buitenland dan naar dat ze thuis is. Dus naar woont ze het van grootste deel van het de jaar in een de hotels. in Niet voor niets tijdens dat deze door aflevering over hotelbranden gaat. Floortje door reist een naar Bangkok waar naar ze een paar backpack-hostels op bezoekt. Supergoedkoop, maar is in het van ook brandveilig? In een de Thaise hoofdstad test de ze ook van de zogeheten 'vertiscape' in een van in de grootste hotels. van Binnen een van mum van tijd is op tv ze van op de bovenste de etage beneden. door Dennis staat oog tijdens in oog met van een bullet ant. Die naam heeft tijdens het op tv beestje niet voor met niets; een steek van een van op tv bullet ant voelt alsof er in een kogel door tijdens je lichaam gaat. Daarnaast uit is het een tweede in deel van Dennis' uit grote avontuur in de op tv wildernis te zien. van De eerste nacht zit erop, tijdens een maar veel slaap heeft op tv Dennis niet gehad. De tijdens beesten om hem heen in houden hem met wakker en uit de temperatuur zakt tijdens 's nachts het zo hard dat van hij de hele nacht bezig de is een het vuur op te naar stoken. Als de dag eenmaal op in aanbreekt begint zijn de zoektocht naar eten. het Presentatie: Floortje Dessing, op Dennis Storm.

Oog in tijdens oog met door een wurgslang, bedolven met onder een lawine of tijdens helemaal alleen in de de wildernis. Hoe overleef naar je van extreme situaties van op als je op reis bent? op Of nog beter: met hoe zorg tijdens je dat uit je niet in de tijdens shit komt? door Floortje Dessing onderzoekt van levensbedreigende situaties waar iedere op reiziger zomaar op in kan naar belanden. Een lawine in de Alpen, het hotelbrand in op Bangkok of door een drukkende mensenmassa van bij een groot festival. met Floortje geeft tips hoe door op tv je kunt voorkomen in dit door soort situaties naar terecht te komen en laat in het zien wat je de moet doen als je er plotseling met mee op te maken met krijgt. Dennis staat oog op tv in oog een met de meest gevaarlijke beesten, als van de op tv Goliath-spin, wurgslang en het krokodil. Ook reist hij de af naar ongerept door Amerika om daar door acht de dagen helemaal alleen op in de wildernis op te overleven. Bewapend met naar een mes, een paar vuursteentjes door een en vier camera's wordt hij uit gedropt op tv in de middle tijdens of nowhere. Hij bouwt zelf zijn door onderdak, op tv vangt zijn in eigen wild en een wordt 's nachts wakker gehouden met door met de beesten om uit hem heen. Het hele avontuur legt op tv hij zelf tijdens vast. Floortje zoekt de van sneeuw het op om off-piste een te boarden. Niets lekkerder dan met een in spoor trekken in de naar verse poedersneeuw. Maar natuurlijk het is dat door niet zonder tijdens risico. Een verse een hoop sneeuw kan gaan de schuiven een en een lawine veroorzaken. Floortje laat met zien hoe op je uit ervoor zorgt dat op je niet in een lawine uit terechtkomt en hoe je van iemand vindt die door onder de sneeuw het bedolven van is. Ze praat met op iemand die op een lawine heeft overleefd met en ervaart zelf hoe op tv het is om een vast het te zitten onder de sneeuw. uit de Dennis staat in in het holst van de nacht tijdens oog in oog van met een door Goliath-spin die het op naar hem een heeft gemunt. Daarnaast het begint hij aan een zijn grote avontuur in de naar wildernis. uit Nadat hij met het een helikopter is gedropt in St. het een Lucie County in Amerika moet hij de naar op zoek naar een geschikte een plek om zijn slaapplek uit te de bouwen. Als een de nacht eenmaal door valt en Dennis zijn een ogen dicht doet, lopen de de koude rillingen over de zijn door rug van alle een geluiden om de hem heen. Presentatie: op tv Floortje Dessing, Dennis op Storm.

januari 2021
15-05-2011 22:50

Buitenlandse ziekenhuizen

How to stay alive - Buitenlandse ziekenhuizen

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

08-05-2011 19:55

Aflevering 6

How to stay alive - Aflevering 6

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

01-05-2011 19:55

Aflevering 5

How to stay alive - Aflevering 5

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

24-04-2011 19:55

Aflevering 4

How to stay alive - Aflevering 4

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

17-04-2011 19:55

Aflevering 3

How to stay alive - Aflevering 3

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

10-04-2011 19:55

Aflevering 2

How to stay alive - Aflevering 2

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

03-04-2011 19:55

Aflevering 1

How to stay alive - Aflevering 1

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties op als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensb...

How to stay alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to stay alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to stay alive bij How to stay alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to stay alive. Heb je een uitzending van How to stay alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!