Programma gemist?

Oog van in oog met uit een wurgslang, op bedolven onder een lawine tijdens of helemaal alleen uit in de van wildernis. Hoe overleef je extreme situaties een als je op tijdens op tv reis bent? Of nog door beter: hoe zorg je dat een je niet in met de shit komt? een Floortje op tv Dessing onderzoekt levensbedreigende de situaties waar het iedere reiziger zomaar in van kan belanden. Een lawine in uit de tijdens Alpen, hotelbrand in het Bangkok of de een drukkende mensenmassa bij een groot op op tv festival. Floortje geeft tips hoe je naar kunt het voorkomen in dit op soort situaties terecht te komen van en laat zien op tv wat je in moet doen als je het er plotseling mee van te maken een krijgt. door Dennis staat oog in oog met met door de meest gevaarlijke in beesten, als de Goliath-spin, wurgslang en door krokodil. Ook met reist hij met af naar ongerept het Amerika om het daar acht dagen helemaal alleen in door de wildernis te met overleven. Bewapend een met een mes, een naar paar vuursteentjes en met vier camera's wordt met hij met gedropt in de middle het of nowhere. Hij een bouwt op zelf zijn onderdak, vangt tijdens zijn eigen een wild en wordt in 's nachts wakker de gehouden door de beesten om met hem tijdens heen. Het hele avontuur legt door hij in zelf vast. Afl.: Buitenlandse ziekenhuizen. naar Ze zijn vies, tijdens artsen spreken er tijdens de een taal niet en je op moet maar afwachten of tijdens je er goed tijdens geholpen op tv wordt. Toch moeten reizigers een er geregeld uit aan geloven. Wat zijn de in meest voorkomende redenen waardoor tijdens toeristen in het de ziekenhuis belanden uit en hoe voorkom je tijdens met dit? Floortje spreekt een met een van de grote op alarmcentrales en bezoekt op met Bali in een staatsziekenhuis en een private in hospital. Een verschil het van van dag en nacht en jijzelf door hebt op tv in de het hand waar je terecht kan komen. naar Hoe? Floortje van legt naar het je uit... Dennis staat in oog door in oog met de Piranha op in naar de Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt het hij zijn het grote avontuur in de wildernis het waar hij in helemaal alleen, het zonder eten en met drinken, met een klein overlevingspakket naar en drie met camera's moet zien de te overleven. uit De laatste naar dag van zijn een verblijf mijmert hij over zijn dagen in in de wildernis. door Dan op hoort hij de het geronk van van een helikopter. Presentatie: in Floortje Dessing, Dennis met Storm.

Oog in op oog met een wurgslang, uit bedolven onder een in lawine of door helemaal alleen in de de wildernis. Hoe overleef op een je extreme situaties als je op uit met reis bent? Of nog beter: hoe door zorg je met dat je niet in tijdens de shit komt? op Floortje Dessing onderzoekt van naar levensbedreigende situaties waar iedere reiziger een zomaar in in kan belanden. Een lawine in de de door Alpen, hotelbrand in Bangkok tijdens of een drukkende mensenmassa met door bij een groot op tv festival. Floortje geeft door tips hoe je op tv kunt voorkomen in dit een soort situaties op terecht te komen met en laat zien wat van je moet doen als door je er plotseling mee een te maken de krijgt. Dennis staat oog op in van oog met de op meest gevaarlijke beesten, als de de de Goliath-spin, wurgslang en krokodil. Ook reist met hij af naar van ongerept Amerika een om daar acht in dagen helemaal door alleen in de op tv wildernis te overleven. Bewapend op met een op tv mes, een naar paar vuursteentjes en vier de camera's wordt hij gedropt een in de middle of op tv in nowhere. Hij bouwt zelf naar zijn onderdak, vangt zijn op tv eigen een wild en wordt de 's nachts wakker gehouden de door de beesten om een hem door heen. Het hele avontuur legt hij door zelf een vast. Presentatie: Floortje op tv Dessing, Dennis naar Storm.

Oog in oog naar met een op tv wurgslang, het bedolven onder een lawine of helemaal naar alleen een in de het wildernis. Hoe overleef je tijdens extreme situaties van als je op reis bent? Of op nog beter: het hoe zorg je door dat je niet op tv in de een shit komt? Floortje Dessing van onderzoekt levensbedreigende situaties op waar iedere reiziger met zomaar in kan tijdens belanden. Een lawine in naar door de Alpen, hotelbrand in Bangkok of tijdens een drukkende mensenmassa in bij een een groot festival. Floortje geeft door tijdens tips hoe je kunt voorkomen in het dit soort op situaties terecht op te komen het en laat zien wat naar je moet doen als je met door er plotseling mee van te maken krijgt. Dennis door staat oog van in oog met de op tv meest gevaarlijke beesten, uit als de de Goliath-spin, wurgslang en krokodil. Ook reist door door hij af naar ongerept Amerika om naar daar acht uit dagen helemaal alleen op in de wildernis te op overleven. Bewapend met door een op mes, een paar vuursteentjes en in vier tijdens camera's wordt de hij gedropt in de middle of naar nowhere. Hij een bouwt zelf naar zijn onderdak, vangt zijn op eigen wild uit en wordt 's nachts de wakker gehouden door naar de beesten de om hem heen. Het met hele de avontuur legt hij zelf vast. op tv Presentatie: Floortje Dessing, Dennis de tijdens Storm.

Oog in oog naar met een wurgslang, op tv tijdens bedolven onder een lawine of helemaal een alleen in de uit het wildernis. Hoe overleef je extreme situaties op tv als tijdens je op reis bent? Of in nog naar beter: hoe zorg je dat tijdens je door niet in naar de shit komt? Floortje Dessing naar onderzoekt levensbedreigende op situaties waar iedere reiziger zomaar uit naar in kan belanden. Een de lawine in door de Alpen, hotelbrand een in Bangkok of een met drukkende mensenmassa op tv bij een groot in festival. Floortje geeft op tv tips hoe je kunt voorkomen met in naar dit soort situaties terecht uit te komen en van laat zien met wat je moet doen op als je er plotseling mee met te door maken krijgt. Dennis staat oog het in oog met door de meest op gevaarlijke beesten, door als de Goliath-spin, op wurgslang en de krokodil. Ook reist hij af door naar ongerept Amerika om het daar acht dagen het helemaal de alleen in met de wildernis te de overleven. Bewapend met in een mes, een paar vuursteentjes de en vier in camera's wordt hij gedropt de in de middle op of nowhere. van Hij bouwt zelf door zijn onderdak, vangt tijdens zijn eigen door wild en wordt van 's nachts wakker gehouden door het de beesten om de hem heen. tijdens Het hele avontuur een legt hij in zelf vast. Floortje trekt met een van naar 4x4 Zuid-Afrika in. Een tocht door door van de uitgestrekte bush of op tv bloedhete woestijn is voor sommige op reizigers de ideale naar ontspanning. Maar zo'n op naar avontuurlijke vakantie is niet zonder gevaar. uit uit Floortje laat zien hoe je op tv een goede voorbereiding op treft en ervaart met hoe het is van om de verdwaald te zijn in de in woestijn. met Dennis staat oog door in oog met van de gifslang in op tv de Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt hij uit zijn grote met avontuur in de tijdens wildernis waar hij de helemaal alleen, op zonder eten de en drinken, en met een klein van door overlevingspakket en drie op tv camera's probeert te de overleven. De vermoeidheid en het gebrek de in aan eten beginnen Dennis op het te een breken. De nachten in lijken eindeloos te duren en door de eenzaamheid door wordt steeds op intenser, maar Dennis met zet door. Presentatie: Floortje Dessing, met Dennis uit Storm.

Oog in oog een met een tijdens wurgslang, tijdens bedolven onder een met lawine of helemaal alleen van in de wildernis. Hoe overleef door je uit extreme situaties als je op op tv de reis bent? Of op nog beter: hoe op tv zorg je dat van je niet in de shit komt? de door Floortje Dessing onderzoekt het levensbedreigende situaties waar iedere reiziger een zomaar in kan uit belanden. Een lawine uit in de Alpen, hotelbrand uit in in Bangkok of een drukkende op tv mensenmassa bij een groot een festival. door Floortje geeft tips op hoe je kunt voorkomen van in dit soort situaties met terecht een te komen en laat naar zien wat de je moet doen als je de een er plotseling mee te maken krijgt. op tv Dennis staat op oog in in oog met een de meest gevaarlijke beesten, als tijdens de Goliath-spin, wurgslang en door krokodil. op Ook reist hij af het naar ongerept uit Amerika om daar acht door dagen helemaal op tv alleen in uit de wildernis te overleven. Bewapend een met uit een mes, een paar vuursteentjes op en met vier camera's wordt hij gedropt in uit de op middle of door nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, van vangt zijn door eigen wild en wordt het 's met nachts wakker naar gehouden door de beesten om hem tijdens heen. Het hele naar avontuur legt op hij zelf vast. Door met de tragische een gebeurtenis bij het naar dance-event The Love Parade op tv in Duisburg een duikt Floortje deze week een in de mensenmassa. van In New York uit op tv ondergaat ze de Black Friday, hét op tv het uitverkoopevenement in Amerika. Ze propt tijdens zich van tussen de koopgrage op Amerikanen om de kracht door van een mensenmassa te ervaren. een met Ook gaat ze een dag de met een een crowd control expert mee door naar een festival om door te zien hoe op tv een een organisatie zich voorbereid op tijdens zoiets op groots. Tot slot praat in Floor met Anouk, naar een feestganger die op de ramp in Duisburg van overleefde. Dennis op tv staat oog in uit oog met een krokodil in een tijdens de Braziliaanse Amazone. van Daarnaast vervolgt hij door zijn grote avontuur in uit de wildernis. De derde dag tijdens breekt aan op en de honger door en vermoeidheid beginnen Dennis tijdens parten tijdens te spelen. Met een door zelfgemaakte door speer hoopt hij een vis een te kunnen spiezen in op tv een nabijgelegen plas. een op Als dat is gelukt, schreeuwt hij op het in uit. Eindelijk: eten! Presentatie: Floortje in Dessing, Dennis de Storm.

Oog in op oog met het een wurgslang, bedolven onder een in lawine of helemaal het alleen in de tijdens wildernis. Hoe met overleef van je extreme situaties als door je op op reis bent? Of nog beter: van hoe zorg je dat een tijdens je niet in de shit door komt? Floortje tijdens Dessing onderzoekt levensbedreigende tijdens situaties waar iedere het reiziger zomaar in kan uit belanden. Een lawine op in de Alpen, van hotelbrand in Bangkok op tv of een drukkende uit mensenmassa bij een met groot festival. Floortje geeft met tips hoe naar je kunt door voorkomen in dit met soort situaties een terecht te komen en laat van zien wat je moet in doen als op tv je er plotseling mee op tv te maken het krijgt. Dennis de staat oog in oog met door een de meest gevaarlijke door beesten, als de Goliath-spin, in wurgslang en krokodil. Ook tijdens reist uit hij af naar ongerept uit Amerika om in daar acht dagen helemaal alleen in naar de wildernis te door overleven. met Bewapend met op tv een mes, een op tv paar vuursteentjes en vier camera's uit wordt in hij gedropt in de middle door of nowhere. Hij bouwt in zelf zijn onderdak, tijdens vangt zijn naar eigen wild en tijdens wordt 's nachts wakker een gehouden door de een beesten om het hem heen. Het hele op tv avontuur legt met hij zelf vast. op Floortje zit vaker uit in het op tv buitenland dan de dat ze thuis is. Dus van woont ze het grootste de naar deel van het jaar in tijdens een hotels. Niet voor op niets dat deze op tv aflevering over door hotelbranden gaat. met Floortje reist naar op tv Bangkok waar ze in een paar backpack-hostels bezoekt. op tv Supergoedkoop, maar tijdens is het ook het brandveilig? In de Thaise hoofdstad de op tv test ze ook door de zogeheten 'vertiscape' door in een van de grootste hotels. het Binnen een de mum het van tijd is ze van van de bovenste etage van beneden. Dennis het staat oog in oog met de een met bullet ant. in Die naam heeft het beestje niet op voor niets; een door steek van een in de bullet ant voelt alsof er een een kogel door je op tv lichaam gaat. Daarnaast het op tv is het tweede het deel van Dennis' grote tijdens avontuur in de uit wildernis te zien. De op tv eerste nacht zit door erop, maar uit veel slaap een heeft Dennis niet gehad. De een beesten om hem heen op houden hem van wakker en de temperatuur tijdens tijdens zakt 's nachts uit zo hard dat hij de op hele nacht op bezig is op tv het vuur op te stoken. in Als de van dag eenmaal met aanbreekt begint zijn zoektocht naar de eten. uit Presentatie: Floortje Dessing, uit Dennis Storm.

Oog in tijdens oog met een tijdens wurgslang, de bedolven onder een lawine of naar helemaal alleen het in de wildernis. naar Hoe overleef je tijdens extreme situaties op uit als je op reis naar bent? Of op tv nog beter: door hoe zorg je dat uit je niet op in de shit komt? Floortje op tv Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties door waar iedere op reiziger naar zomaar in kan belanden. op tv Een lawine in de uit Alpen, hotelbrand in Bangkok op tv of een drukkende in tijdens mensenmassa bij een groot een festival. Floortje geeft tips op hoe je kunt voorkomen de in dit soort van situaties terecht uit te komen en laat het de zien wat je moet doen als met je een er plotseling mee te op maken krijgt. Dennis staat op tv oog naar in oog uit met de meest gevaarlijke beesten, als van het de Goliath-spin, wurgslang op tv en krokodil. Ook reist hij op af naar ongerept Amerika met om daar acht naar dagen helemaal alleen naar in de wildernis door tijdens te overleven. Bewapend met een uit mes, een paar vuursteentjes het naar en vier camera's wordt hij gedropt door op tv in de middle of in nowhere. Hij op bouwt zelf zijn in onderdak, vangt zijn eigen tijdens wild en wordt 's nachts uit wakker van gehouden door de beesten met om hem heen. op Het hele avontuur legt tijdens hij zelf een vast. Floortje op zoekt de sneeuw het op om off-piste het te boarden. Niets op tv lekkerder dan een spoor trekken van een in de verse poedersneeuw. tijdens Maar natuurlijk is met dat niet zonder de risico. Een verse hoop tijdens sneeuw kan gaan tijdens schuiven en een lawine op tv veroorzaken. uit Floortje laat zien hoe door je met ervoor zorgt dat je door niet in op tv een lawine terechtkomt en hoe je in iemand vindt die in uit onder de sneeuw bedolven met is. Ze praat met uit iemand die uit een lawine een heeft overleefd en ervaart zelf hoe tijdens met het is om vast te zitten op onder de de sneeuw. Dennis op tv staat in het holst van een de nacht tijdens oog met in oog met een Goliath-spin die op met het op hem heeft van gemunt. Daarnaast begint hij aan op zijn grote naar avontuur in de wildernis. naar Nadat hij met naar een helikopter is tijdens gedropt in St. naar Lucie County de in Amerika van moet hij op zoek op naar op een geschikte plek om zijn tijdens slaapplek door te bouwen. Als de nacht tijdens eenmaal valt en Dennis de zijn op ogen dicht doet, op tv lopen de koude in rillingen over zijn rug de van alle op tv geluiden om hem heen. naar Presentatie: Floortje Dessing, een Dennis van Storm.

januari 2020
15-05-2011 22:50

Buitenlandse ziekenhuizen

How to stay alive - Buitenlandse ziekenhuizen

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

08-05-2011 19:55

Aflevering 6

How to stay alive - Aflevering 6

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

01-05-2011 19:55

Aflevering 5

How to stay alive - Aflevering 5

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

24-04-2011 19:55

Aflevering 4

How to stay alive - Aflevering 4

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

17-04-2011 19:55

Aflevering 3

How to stay alive - Aflevering 3

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

10-04-2011 19:55

Aflevering 2

How to stay alive - Aflevering 2

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

03-04-2011 19:55

Aflevering 1

How to stay alive - Aflevering 1

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties op als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensb...

How to stay alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to stay alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to stay alive bij How to stay alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to stay alive. Heb je een uitzending van How to stay alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!