Programma gemist?

Oog door in oog met in een wurgslang, bedolven naar onder een lawine op tv of helemaal alleen in in de wildernis. Hoe naar overleef je extreme in situaties tijdens als je op reis bent? naar Of een nog beter: hoe het zorg je dat je door niet in op tv de shit komt? Floortje uit Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties op waar van iedere reiziger zomaar in de kan belanden. Een lawine in de uit de Alpen, hotelbrand een in Bangkok of tijdens een drukkende mensenmassa bij een groot op tv festival. Floortje naar geeft tips hoe uit je kunt voorkomen een in dit soort situaties het door terecht te komen en laat zien in van wat je moet doen als je met in er plotseling mee te in maken krijgt. tijdens Dennis staat oog in in oog met de meest gevaarlijke op tv door beesten, als de Goliath-spin, wurgslang op tv en naar krokodil. Ook reist door hij af naar ongerept door Amerika om uit daar acht dagen helemaal door alleen in door de wildernis te overleven. Bewapend met uit een op mes, een op tv paar vuursteentjes en vier naar camera's wordt tijdens hij gedropt in door de middle of nowhere. Hij bouwt het zelf door zijn onderdak, vangt van zijn eigen door wild en wordt 's nachts wakker met gehouden door het de beesten om het hem heen. naar Het hele avontuur van legt hij zelf op vast. Afl.: Buitenlandse ziekenhuizen. het Ze zijn uit vies, artsen uit spreken er de uit taal niet en je moet maar de afwachten of een je er goed een geholpen een wordt. Toch moeten reizigers er op geregeld aan in geloven. Wat zijn de meest in door voorkomende redenen waardoor toeristen op tv in het ziekenhuis een belanden en hoe op voorkom je dit? Floortje op tv spreekt met een van de de grote de alarmcentrales en met bezoekt op Bali tijdens een staatsziekenhuis en een private uit hospital. uit Een verschil van dag het en nacht en jijzelf door een hebt in de hand in waar je op tv terecht kan komen. Hoe? Floortje legt naar het in je uit... Dennis een staat oog op in oog met de Piranha in door een de Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt naar hij zijn in grote avontuur in de het wildernis waar hij op tv helemaal tijdens alleen, zonder eten en drinken, uit met een klein in overlevingspakket en drie naar camera's met moet zien te naar overleven. De laatste dag van een zijn verblijf met mijmert hij over zijn op dagen in de door wildernis. Dan hoort hij uit het geronk van naar een helikopter. Presentatie: van Floortje op Dessing, Dennis een Storm.

Oog door in oog op tv met een wurgslang, naar bedolven onder een op tv lawine of helemaal alleen in de in wildernis. van Hoe overleef je extreme situaties van als je op tv op reis op tv bent? Of nog beter: uit hoe zorg je met dat je niet in naar naar de shit komt? Floortje uit Dessing onderzoekt met levensbedreigende situaties waar iedere in reiziger zomaar in kan een belanden. Een door lawine in de Alpen, hotelbrand het in Bangkok uit of een drukkende mensenmassa in bij een groot op tijdens festival. Floortje geeft tips hoe je van van kunt voorkomen in dit de soort situaties terecht te komen naar en laat zien door wat een je moet doen als op tv je de er plotseling mee te in maken krijgt. Dennis staat van oog van in oog met de meest van gevaarlijke de beesten, als de Goliath-spin, wurgslang het en van krokodil. Ook reist hij af op tv naar ongerept Amerika een om daar acht dagen van helemaal een alleen in de in wildernis te overleven. Bewapend tijdens met een in mes, een paar door vuursteentjes en vier camera's wordt een van hij gedropt in de op middle of nowhere. Hij een bouwt zelf het zijn onderdak, tijdens vangt zijn eigen tijdens wild en wordt 's nachts naar wakker gehouden uit door de beesten in om hem heen. Het naar hele avontuur legt hij het zelf vast. met Presentatie: Floortje Dessing, Dennis het van Storm.

Oog op tv in oog van met een wurgslang, bedolven de onder een door lawine of helemaal in alleen in de door wildernis. Hoe overleef je van extreme situaties als tijdens je op op tv reis bent? Of nog beter: hoe op zorg je met dat je de niet in de op shit komt? in Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende met situaties waar iedere reiziger zomaar in met in kan belanden. Een lawine op tv in de Alpen, een hotelbrand in Bangkok met of een van drukkende mensenmassa uit bij een groot naar festival. Floortje geeft de tips hoe je kunt voorkomen in in dit soort situaties naar terecht naar te komen het en laat zien wat je moet met doen als uit je er plotseling door mee te maken krijgt. naar Dennis staat de oog in in oog met de van meest gevaarlijke beesten, naar als de Goliath-spin, wurgslang en op op tv krokodil. Ook reist hij af naar uit ongerept op tv Amerika om daar acht op tv dagen helemaal een alleen in de de wildernis te naar overleven. Bewapend met een mes, door een paar vuursteentjes het en vier van camera's wordt hij gedropt met in de middle een of naar nowhere. Hij bouwt door zelf zijn onderdak, tijdens vangt zijn eigen wild en wordt met 's nachts wakker op tv gehouden door de door op tv beesten om hem heen. Het uit hele avontuur door legt hij tijdens zelf vast. Presentatie: Floortje Dessing, Dennis het met Storm.

Oog uit in oog met een wurgslang, op tv bedolven onder een naar lawine of helemaal op tv alleen in tijdens de wildernis. uit Hoe overleef je extreme situaties een als in je op reis bent? Of op nog het beter: hoe zorg je in dat je niet in het de shit de komt? naar Floortje Dessing onderzoekt met levensbedreigende situaties waar uit iedere reiziger zomaar in kan de belanden. Een lawine door in de Alpen, hotelbrand door in door Bangkok of een door drukkende mensenmassa bij tijdens een groot het festival. Floortje geeft het tips hoe je met kunt voorkomen in een dit soort situaties terecht te op komen en een laat zien wat je op moet doen als je in er uit plotseling mee te maken met krijgt. Dennis staat uit oog in tijdens oog met de meest gevaarlijke met beesten, door als de tijdens Goliath-spin, wurgslang en krokodil. Ook door reist hij met af naar tijdens ongerept Amerika om in daar acht dagen helemaal alleen in een de wildernis te een uit overleven. Bewapend met een tijdens mes, een paar in vuursteentjes en vier tijdens camera's wordt hij naar gedropt in de middle het of tijdens nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, naar vangt zijn van eigen wild en wordt tijdens 's nachts wakker het gehouden een door de van beesten om hem heen. Het hele de avontuur legt de hij zelf vast. tijdens Floortje trekt uit met een 4x4 Zuid-Afrika van in. Een tocht door van uit de uitgestrekte bush of op tv bloedhete woestijn is voor door sommige reizigers de in ideale ontspanning. op Maar zo'n een avontuurlijke vakantie is niet zonder de gevaar. Floortje het laat zien hoe je een een goede voorbereiding een treft en de ervaart hoe op het is om met verdwaald te zijn in de door woestijn. naar Dennis staat oog in het oog met de de gifslang in de van Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt hij naar op zijn grote avontuur op tv in de wildernis het waar hij helemaal alleen, zonder door eten van en drinken, en met een klein naar overlevingspakket en drie van in camera's probeert te het overleven. De vermoeidheid en met het gebrek aan eten beginnen op Dennis naar op te breken. De nachten tijdens lijken met eindeloos te van duren en de eenzaamheid van wordt steeds intenser, op maar Dennis het zet door. Presentatie: Floortje met Dessing, Dennis in Storm.

Oog tijdens in oog op tv met een wurgslang, bedolven onder tijdens een lawine of helemaal het alleen in door de wildernis. een Hoe overleef je extreme situaties door als op je op reis met bent? Of nog beter: op tv hoe zorg je dat met je niet tijdens in op tv de shit komt? Floortje met Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties het waar iedere reiziger zomaar tijdens in kan op belanden. Een het lawine in de Alpen, hotelbrand in in in Bangkok of een drukkende op mensenmassa in bij een groot festival. Floortje naar geeft op tv tips hoe je kunt voorkomen in de dit het soort situaties terecht van te komen van en laat zien naar wat je moet doen tijdens als je er plotseling mee een te in maken krijgt. Dennis staat oog een in oog naar met de naar meest gevaarlijke beesten, uit als de op tv Goliath-spin, wurgslang en krokodil. Ook in reist hij af met naar ongerept Amerika om in in daar acht dagen helemaal door alleen in op de wildernis te overleven. Bewapend een met in een mes, een paar vuursteentjes en uit vier camera's wordt tijdens hij uit gedropt in de middle van of nowhere. Hij bouwt een de zelf zijn onderdak, vangt met zijn eigen wild tijdens en wordt een 's nachts wakker door gehouden door de met beesten om hem heen. Het in hele avontuur het legt hij zelf vast. Door met de uit tragische gebeurtenis bij het dance-event op The tijdens Love Parade in Duisburg duikt uit het Floortje deze week in het de mensenmassa. In New York door ondergaat op tv ze de Black op Friday, hét uitverkoopevenement in Amerika. het op tv Ze propt zich tussen de het koopgrage Amerikanen op om de kracht van een met mensenmassa te ervaren. tijdens Ook met gaat ze een dag met met een crowd control met expert mee een naar een uit festival om te zien door hoe een tijdens organisatie zich naar voorbereid op zoiets groots. naar Tot slot praat Floor het met Anouk, een feestganger met die de ramp op tv in in Duisburg overleefde. de Dennis staat oog in oog de met een krokodil in de de Braziliaanse Amazone. de tijdens Daarnaast vervolgt hij zijn grote op tv avontuur in de van wildernis. naar De derde dag uit breekt aan en met de honger en met vermoeidheid beginnen Dennis parten te uit spelen. Met een zelfgemaakte naar speer hoopt de hij een vis door te kunnen spiezen in een een nabijgelegen uit plas. Als dat is het het gelukt, schreeuwt hij het uit. door Eindelijk: door eten! Presentatie: Floortje Dessing, op Dennis Storm.

Oog in in oog met een de wurgslang, bedolven onder een op lawine of helemaal het op tv alleen in de wildernis. in Hoe overleef het je extreme situaties de als je op de reis bent? Of nog het beter: hoe zorg met je dat in je niet in de shit het komt? Floortje Dessing onderzoekt tijdens levensbedreigende de situaties waar iedere van reiziger zomaar in in kan belanden. Een uit lawine in op de Alpen, hotelbrand uit in Bangkok of een drukkende van mensenmassa bij een groot tijdens in festival. Floortje geeft tips hoe je een kunt uit voorkomen in dit soort op tv situaties uit terecht te komen en laat van zien wat je moet het met doen als je tijdens er plotseling mee te maken krijgt. op tv van Dennis staat oog in oog met met de meest naar gevaarlijke beesten, als de het Goliath-spin, door wurgslang en het krokodil. Ook reist hij met af naar ongerept in Amerika om daar acht dagen tijdens helemaal door alleen in de in wildernis te overleven. Bewapend met de een tijdens mes, een paar van vuursteentjes en vier camera's wordt naar hij met gedropt in de middle of naar nowhere. Hij naar bouwt op zelf zijn onderdak, vangt naar zijn eigen wild en wordt van uit 's nachts wakker gehouden door de een beesten om naar hem heen. Het de hele van avontuur legt hij zelf het vast. Floortje van zit vaker in het buitenland dan een door dat ze thuis is. Dus woont tijdens ze het door grootste deel van het het de jaar in een hotels. Niet het voor niets dat deze tijdens aflevering over uit hotelbranden gaat. Floortje reist met naar op Bangkok waar ze een paar van de backpack-hostels bezoekt. Supergoedkoop, maar is de het ook op brandveilig? In de met Thaise hoofdstad test ze een ook de zogeheten op tv 'vertiscape' in een van van met de grootste hotels. de Binnen een mum van tijd is naar ze op tv van de uit bovenste etage beneden. Dennis tijdens staat oog in oog met met een bullet door ant. Die naam op heeft het beestje in niet voor met niets; een steek van met een naar bullet ant voelt alsof er op tv een tijdens kogel door je lichaam van gaat. Daarnaast is het tweede in deel met van Dennis' grote avontuur in een de naar wildernis te zien. op De eerste nacht een zit erop, op maar veel slaap heeft Dennis niet op tv gehad. de De beesten om hem heen naar houden hem wakker op en de temperatuur met zakt 's op nachts zo op tv hard dat hij door de hele het nacht bezig is het vuur op uit te stoken. op Als de op tv dag eenmaal aanbreekt op begint zijn zoektocht op tv naar eten. Presentatie: in Floortje Dessing, de Dennis Storm.

Oog in oog de met een van wurgslang, bedolven onder een op tv lawine of een helemaal alleen uit in de wildernis. Hoe met overleef met je extreme situaties op in als je op reis bent? door Of het nog beter: hoe zorg je de dat van je niet in de shit het op tv komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende door situaties waar iedere reiziger van met zomaar in kan belanden. uit Een lawine in de de Alpen, hotelbrand tijdens in Bangkok of met een drukkende mensenmassa bij een de het groot festival. Floortje geeft tips hoe op tv je kunt voorkomen op tv van in dit soort situaties terecht te met de komen en laat zien wat in je moet de doen als je er met plotseling mee te het maken krijgt. Dennis staat op tv oog van in oog met de meest met gevaarlijke beesten, als in de Goliath-spin, wurgslang door op en krokodil. Ook reist hij af op naar ongerept naar Amerika om daar naar acht uit dagen helemaal alleen in de tijdens wildernis te overleven. naar Bewapend met in een mes, een paar vuursteentjes de de en vier camera's wordt hij gedropt uit in het de middle of nowhere. Hij in bouwt zelf een zijn onderdak, vangt met zijn op eigen wild en wordt uit 's nachts wakker gehouden door op tv uit de beesten om hem heen. Het door hele op tv avontuur legt hij zelf op vast. Floortje zoekt tijdens de sneeuw op om uit off-piste een te boarden. Niets lekkerder het dan een spoor trekken tijdens in de op tv verse poedersneeuw. door Maar natuurlijk is dat het niet op tv zonder risico. Een verse in hoop sneeuw naar kan gaan schuiven en een de lawine veroorzaken. Floortje laat van zien hoe van je ervoor op zorgt dat het je niet in een van lawine terechtkomt en hoe je tijdens iemand een vindt die onder de een sneeuw bedolven is. Ze een praat met iemand door die een lawine uit heeft tijdens overleefd en ervaart zelf de hoe het een is om op tv vast te zitten op onder de sneeuw. Dennis staat in met het holst de van de nacht oog op in de oog met een Goliath-spin op die het een op hem heeft gemunt. Daarnaast door door begint hij aan zijn grote het avontuur in in de wildernis. Nadat hij met in een van helikopter is op gedropt in St. tijdens Lucie County in Amerika een moet hij naar op zoek naar een op tv geschikte plek om door zijn slaapplek te bouwen. op tv Als de nacht eenmaal door valt en Dennis een het zijn ogen dicht doet, lopen tijdens de koude rillingen de over naar zijn rug van alle tijdens geluiden om hem heen. op Presentatie: Floortje Dessing, Dennis in op tv Storm.

januari 2019
15-05-2011 22:50

Buitenlandse ziekenhuizen

How to stay alive - Buitenlandse ziekenhuizen

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

08-05-2011 19:55

Aflevering 6

How to stay alive - Aflevering 6

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

01-05-2011 19:55

Aflevering 5

How to stay alive - Aflevering 5

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

24-04-2011 19:55

Aflevering 4

How to stay alive - Aflevering 4

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

17-04-2011 19:55

Aflevering 3

How to stay alive - Aflevering 3

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

10-04-2011 19:55

Aflevering 2

How to stay alive - Aflevering 2

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

03-04-2011 19:55

Aflevering 1

How to stay alive - Aflevering 1

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties op als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensb...

How to stay alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to stay alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to stay alive bij How to stay alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to stay alive. Heb je een uitzending van How to stay alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord