Programma gemist?

Oog in in oog met een uit wurgslang, bedolven met onder een een lawine of helemaal alleen in van de uit wildernis. Hoe overleef de je extreme situaties als je naar op reis bent? Of het nog beter: tijdens hoe zorg je op tv dat je niet in naar de door shit komt? Floortje Dessing onderzoekt naar uit levensbedreigende situaties waar iedere een reiziger zomaar in de kan belanden. Een lawine in op de uit Alpen, hotelbrand in Bangkok of naar een drukkende mensenmassa in bij een groot het festival. Floortje geeft de tips naar hoe je kunt voorkomen naar in naar dit soort situaties terecht te komen van en laat in zien van wat je moet doen een als je er plotseling een mee te naar maken krijgt. door Dennis staat oog in oog met tijdens de meest gevaarlijke een beesten, als naar de Goliath-spin, wurgslang en in krokodil. Ook reist door hij af tijdens naar ongerept Amerika op tv om daar uit acht dagen op helemaal alleen in de tijdens wildernis te overleven. Bewapend door met een mes, een een paar vuursteentjes en tijdens vier camera's in wordt hij gedropt in tijdens de middle of een nowhere. Hij bouwt naar uit zelf zijn onderdak, vangt op zijn eigen wild en met wordt 's nachts uit wakker naar gehouden door de beesten om hem in in heen. Het hele met avontuur legt hij zelf vast. Afl.: tijdens Buitenlandse ziekenhuizen. Ze met in zijn vies, artsen van spreken er de taal niet en een je moet de maar afwachten naar of je er goed de geholpen wordt. een Toch moeten reizigers naar er geregeld aan geloven. op Wat zijn tijdens de meest voorkomende redenen waardoor de van toeristen in het ziekenhuis een belanden en op tv hoe voorkom je dit? Floortje van spreekt van met een van de door grote alarmcentrales en bezoekt naar op Bali een tijdens staatsziekenhuis en een private de hospital. uit Een verschil van dag een en nacht en van jijzelf hebt in op de hand waar je uit terecht de kan komen. Hoe? Floortje op tv legt het door je uit... Dennis staat oog op tv in oog met een de Piranha de in de de Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt hij in zijn op tv grote avontuur in van de wildernis waar hij helemaal tijdens alleen, zonder op eten en op drinken, met een het klein overlevingspakket uit en drie camera's moet met zien te overleven. door De laatste in dag van zijn verblijf mijmert tijdens hij over zijn een dagen de in de wildernis. Dan hoort uit hij het geronk van naar een in helikopter. Presentatie: Floortje Dessing, Dennis op tv een Storm.

Oog in naar oog met een in wurgslang, met bedolven onder een lawine of helemaal met het alleen in de wildernis. Hoe overleef tijdens je uit extreme situaties als je op op reis in bent? Of nog beter: de hoe op tv zorg je dat een je niet in de shit komt? uit Floortje Dessing op tv onderzoekt levensbedreigende situaties de waar door iedere reiziger zomaar in kan belanden. in Een lawine de in de Alpen, hotelbrand een in Bangkok of op een drukkende mensenmassa van bij een een groot festival. met Floortje geeft tips hoe in je kunt voorkomen in een dit naar soort situaties terecht te komen de op tv en laat zien wat je op tv moet doen met als je er plotseling mee naar te naar maken krijgt. Dennis staat oog het in naar oog met de meest gevaarlijke van beesten, een als de Goliath-spin, wurgslang uit en op krokodil. Ook reist hij af de naar ongerept door Amerika om daar een acht dagen helemaal alleen in het uit de wildernis te overleven. Bewapend op tv met op tv een mes, een paar vuursteentjes en op van vier camera's wordt hij het gedropt in tijdens de middle of nowhere. Hij een bouwt zelf zijn onderdak, de vangt tijdens zijn eigen wild het en wordt 's nachts wakker het gehouden door met de beesten om hem een heen. Het in hele avontuur legt het hij tijdens zelf vast. Presentatie: door Floortje Dessing, Dennis op tv Storm.

Oog het in oog met een op wurgslang, met bedolven onder een lawine of op helemaal alleen het in de wildernis. Hoe op tv overleef je extreme situaties tijdens als naar je op reis een bent? Of tijdens nog beter: hoe zorg je dat de je in niet in de shit met komt? Floortje Dessing onderzoekt op tv levensbedreigende op situaties waar iedere door reiziger zomaar de in kan belanden. Een lawine in in het de Alpen, hotelbrand in Bangkok of op een drukkende mensenmassa naar bij een groot met festival. de Floortje geeft tips door hoe je uit kunt voorkomen in dit op soort situaties de terecht te komen van en laat zien wat tijdens je moet doen als met je er plotseling mee door de te maken krijgt. Dennis staat door oog in oog met op de meest gevaarlijke van naar beesten, als de Goliath-spin, naar wurgslang en krokodil. Ook op reist hij in af naar ongerept op Amerika om daar tijdens acht dagen helemaal in alleen in de tijdens wildernis te van overleven. Bewapend met een mes, een door paar de vuursteentjes en vier camera's wordt het hij gedropt met in de middle of de nowhere. op Hij bouwt zelf zijn de onderdak, vangt zijn op eigen wild op tv en wordt 's door nachts wakker gehouden door door de beesten om hem de heen. Het hele op tv op avontuur legt hij zelf uit vast. Presentatie: Floortje Dessing, het Dennis tijdens Storm.

Oog het in oog met een wurgslang, de bedolven onder een een lawine of helemaal met alleen in naar de wildernis. Hoe van overleef je extreme op situaties tijdens als je op de reis bent? Of nog beter: hoe in zorg uit je dat je niet in in de shit op komt? Floortje Dessing door onderzoekt levensbedreigende situaties de waar iedere reiziger naar zomaar het in kan belanden. Een op tv lawine in de een Alpen, hotelbrand in Bangkok op of op een drukkende mensenmassa bij een in groot festival. Floortje uit geeft tips hoe je uit kunt voorkomen op in dit met soort situaties terecht te komen van en naar laat zien de wat je moet doen de als je er plotseling mee tijdens te van maken krijgt. Dennis staat oog op tv van in oog met de meest door gevaarlijke op beesten, als de Goliath-spin, wurgslang en met krokodil. Ook met reist hij af op tv naar ongerept Amerika de om daar acht dagen tijdens helemaal met alleen in de door wildernis te overleven. de Bewapend met met een mes, een paar naar vuursteentjes en vier camera's wordt de uit hij gedropt in de het middle of in nowhere. Hij bouwt zelf zijn uit onderdak, vangt zijn eigen in in wild en wordt 's nachts het wakker gehouden de door de door beesten om hem heen. Het van hele avontuur het legt hij zelf met vast. Floortje trekt met een een 4x4 Zuid-Afrika in. naar Een uit tocht door door de uitgestrekte bush of op bloedhete woestijn is voor met sommige een reizigers de ideale ontspanning. Maar zo'n het avontuurlijke vakantie is op tv niet zonder van gevaar. een Floortje laat zien naar hoe je een goede voorbereiding treft op tv en in ervaart hoe het een is om verdwaald te door zijn het in de woestijn. Dennis naar staat oog in oog de met een de gifslang in de Braziliaanse op tv Amazone. op Daarnaast vervolgt hij zijn een grote avontuur in de van wildernis waar hij de helemaal alleen, zonder met eten en naar drinken, en met een klein een overlevingspakket en drie met door camera's probeert te overleven. De op vermoeidheid op tv en het gebrek aan eten beginnen op Dennis van op te de breken. De nachten lijken met eindeloos te in duren en de eenzaamheid wordt in steeds met intenser, maar Dennis zet op door. Presentatie: Floortje Dessing, tijdens Dennis een Storm.

Oog van in oog met een wurgslang, uit bedolven onder een een naar lawine of helemaal alleen in de de naar wildernis. Hoe overleef je extreme situaties van het als je op van reis bent? Of nog een beter: hoe zorg op je dat je niet in een de de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt op levensbedreigende situaties waar een iedere reiziger zomaar in in kan op belanden. Een lawine het in de Alpen, hotelbrand naar in op Bangkok of een op tv drukkende mensenmassa tijdens bij een groot festival. Floortje geeft het in tips hoe je met kunt voorkomen in dit door soort situaties terecht te komen door en het laat zien de wat je moet tijdens doen als je er plotseling mee met te maken krijgt. naar Dennis de staat oog in oog met van op tv de meest gevaarlijke uit beesten, als de Goliath-spin, wurgslang en het krokodil. Ook reist op tv het hij af naar ongerept uit Amerika om door daar acht dagen helemaal alleen uit in op tv de wildernis te overleven. de Bewapend met een op mes, een door paar vuursteentjes en vier camera's in wordt hij een gedropt in de een middle of nowhere. van Hij bouwt zelf zijn onderdak, van vangt naar zijn eigen wild en wordt in 's nachts een wakker uit gehouden door de beesten om in hem heen. Het uit hele avontuur van legt hij zelf door vast. Door de de tragische gebeurtenis bij met het dance-event The Love Parade op tv in Duisburg duikt op Floortje deze week met in de het mensenmassa. In New de York ondergaat ze de de Black Friday, op tv hét uitverkoopevenement in Amerika. uit Ze propt zich een tussen de koopgrage naar Amerikanen naar om de kracht de van een mensenmassa te met ervaren. Ook gaat van ze een van dag met een naar crowd control expert mee naar op een van festival om te zien in hoe een organisatie zich op tv voorbereid op met zoiets groots. een Tot slot van praat Floor met Anouk, op tv een feestganger die de uit ramp in Duisburg op overleefde. Dennis uit staat oog op tv in oog met een een krokodil in de Braziliaanse Amazone. het Daarnaast vervolgt hij tijdens het zijn grote avontuur in naar de wildernis. De door derde dag breekt aan in en de honger en uit op tv vermoeidheid beginnen Dennis parten te spelen. door Met een zelfgemaakte uit speer hoopt hij met een vis het te kunnen spiezen met in op tv een nabijgelegen plas. Als dat is in gelukt, schreeuwt van hij het uit. Eindelijk: naar eten! Presentatie: naar Floortje Dessing, naar Dennis Storm.

Oog in in oog in met een wurgslang, bedolven onder een de op lawine of helemaal alleen tijdens in de wildernis. naar Hoe overleef je tijdens extreme situaties als je op van reis door bent? Of nog beter: hoe een zorg met je dat je niet in op tv de in shit komt? Floortje Dessing onderzoekt naar op levensbedreigende situaties waar iedere op tv reiziger zomaar naar in kan belanden. Een op tv lawine in de Alpen, hotelbrand tijdens in door Bangkok of op een drukkende mensenmassa bij de een groot een festival. Floortje geeft op tips hoe je kunt voorkomen in uit dit soort situaties tijdens terecht te door komen en laat zien de van wat je moet doen als je met een er plotseling mee met te maken krijgt. met Dennis staat oog in oog uit met de meest gevaarlijke op beesten, als de op tv Goliath-spin, wurgslang met en krokodil. tijdens Ook reist hij af uit naar ongerept de Amerika om daar tijdens acht dagen met helemaal alleen in de wildernis van te overleven. Bewapend het met een naar mes, een in paar vuursteentjes en vier camera's wordt het hij gedropt in in de middle op tv of nowhere. in Hij bouwt zelf zijn een onderdak, het vangt zijn eigen wild en de wordt het 's nachts wakker gehouden door de naar in beesten om hem de heen. Het hele avontuur legt door hij zelf met vast. Floortje zit vaker uit in het buitenland op dan dat naar ze thuis is. de Dus woont ze het het grootste deel het van het jaar in een door hotels. een Niet voor niets dat deze door een aflevering over hotelbranden gaat. het Floortje reist naar Bangkok in waar ze een van paar naar backpack-hostels bezoekt. Supergoedkoop, maar is op het ook brandveilig? In op tv de Thaise hoofdstad het test ze ook in de zogeheten de 'vertiscape' in een van een de grootste hotels. op Binnen een naar mum van het tijd is van ze van de bovenste met etage beneden. een Dennis staat oog in oog tijdens met in een bullet ant. Die de naam heeft uit het beestje niet voor niets; tijdens een steek van een in bullet ant voelt op tv van alsof er een kogel door de je lichaam gaat. van Daarnaast is het door tweede deel van het Dennis' grote naar avontuur in de wildernis te van zien. naar De eerste nacht zit tijdens erop, maar veel slaap met heeft Dennis de niet gehad. van De beesten om hem heen door houden hem wakker in en de temperatuur in naar zakt 's nachts zo hard dat op hij de in hele nacht van bezig is het vuur op tv op te stoken. tijdens Als de dag het eenmaal uit aanbreekt begint zijn zoektocht naar een eten. Presentatie: op tv Floortje Dessing, naar Dennis Storm.

Oog op tv in oog met een een wurgslang, bedolven onder met een lawine of in helemaal alleen in de met wildernis. van Hoe overleef je extreme tijdens situaties op als een je op op reis bent? Of nog beter: tijdens hoe zorg je met dat je niet tijdens de in de shit komt? Floortje Dessing tijdens het onderzoekt levensbedreigende situaties waar iedere reiziger tijdens zomaar de in kan naar belanden. Een lawine in de Alpen, op hotelbrand in Bangkok van of een op tv drukkende mensenmassa bij door een groot festival. Floortje het tijdens geeft tips hoe je door kunt voorkomen in dit soort door situaties terecht te de komen en de laat door zien wat je moet doen het als je het er plotseling mee van te maken krijgt. Dennis staat tijdens uit oog in oog met de meest naar gevaarlijke de beesten, als de Goliath-spin, wurgslang met en krokodil. met Ook door reist hij af naar ongerept Amerika naar het om daar acht dagen op tv helemaal alleen naar in de wildernis te overleven. Bewapend op tv uit met een mes, een een paar vuursteentjes en de vier camera's wordt hij gedropt op in in de middle of met nowhere. Hij bouwt van zelf zijn onderdak, vangt zijn op tv van eigen wild en naar wordt 's nachts wakker met gehouden door uit de beesten om het hem heen. Het hele uit avontuur legt hij zelf naar vast. Floortje in zoekt de sneeuw op door om tijdens off-piste te boarden. Niets naar lekkerder dan een de spoor trekken in de een verse poedersneeuw. door Maar natuurlijk is dat op niet zonder risico. de Een verse hoop sneeuw de kan van gaan schuiven en in een lawine veroorzaken. een Floortje laat zien hoe een je ervoor zorgt in dat je op tv niet in een lawine terechtkomt met en hoe de je iemand het vindt die onder de sneeuw een bedolven door is. Ze door praat met iemand die een het lawine heeft overleefd van en ervaart tijdens zelf hoe het is op om vast te zitten een onder de sneeuw. uit Dennis staat door in uit het holst van de nacht oog op in oog met uit een Goliath-spin die naar het op hem van heeft gemunt. een Daarnaast uit begint hij aan tijdens zijn grote avontuur op tv in de wildernis. Nadat hij met op op een helikopter is gedropt in St. tijdens Lucie County op tv in Amerika moet hij tijdens op zoek op naar een geschikte van plek om zijn uit slaapplek te bouwen. van Als de nacht door eenmaal valt en Dennis uit tijdens zijn ogen dicht doet, lopen van de het koude rillingen over de zijn rug van alle tijdens geluiden om hem heen. het Presentatie: Floortje Dessing, Dennis naar de Storm.

mei 2021
15-05-2011 22:50

Buitenlandse ziekenhuizen

How to stay alive - Buitenlandse ziekenhuizen

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

08-05-2011 19:55

Aflevering 6

How to stay alive - Aflevering 6

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

01-05-2011 19:55

Aflevering 5

How to stay alive - Aflevering 5

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

24-04-2011 19:55

Aflevering 4

How to stay alive - Aflevering 4

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

17-04-2011 19:55

Aflevering 3

How to stay alive - Aflevering 3

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

10-04-2011 19:55

Aflevering 2

How to stay alive - Aflevering 2

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

03-04-2011 19:55

Aflevering 1

How to stay alive - Aflevering 1

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties op als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensb...

How to stay alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to stay alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to stay alive bij How to stay alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to stay alive. Heb je een uitzending van How to stay alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!