Programma gemist?

Oog in oog met met een wurgslang, van bedolven onder een uit uit lawine of helemaal alleen de in de wildernis. met Hoe overleef je extreme situaties op tv als door je op reis het bent? Of nog beter: hoe het zorg door je dat op tv je niet in uit de shit komt? met Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties uit waar iedere reiziger op zomaar in tijdens kan belanden. Een lawine in de de door Alpen, hotelbrand in Bangkok of naar een drukkende uit mensenmassa het bij een groot festival. Floortje geeft door tips hoe een je kunt voorkomen in door dit in soort situaties terecht te komen naar en laat zien tijdens wat op tv je moet doen als het je er plotseling mee op tv te maken door krijgt. Dennis staat op oog in in oog met op de meest gevaarlijke op tv beesten, als de Goliath-spin, wurgslang de en krokodil. Ook uit reist door hij af naar ongerept de Amerika om daar acht op dagen helemaal alleen in door de op tv wildernis te overleven. Bewapend met in een mes, een van paar vuursteentjes van en vier in camera's wordt op tv hij gedropt in de middle of het nowhere. op tv Hij bouwt de zelf zijn onderdak, vangt zijn met eigen wild op en wordt met 's nachts wakker gehouden door van de beesten om hem op tv op heen. Het hele avontuur legt hij op zelf vast. Afl.: naar Buitenlandse ziekenhuizen. het Ze uit zijn vies, artsen op tv spreken er de taal niet en op tv je van moet maar afwachten tijdens of je uit er goed geholpen wordt. de Toch moeten van reizigers er geregeld aan geloven. Wat door zijn de van meest voorkomende de redenen waardoor toeristen een in het ziekenhuis belanden en met hoe voorkom je op tv dit? Floortje op tv spreekt met de een van met de grote alarmcentrales een en bezoekt op Bali op een staatsziekenhuis en een tijdens private hospital. Een tijdens verschil van dag uit en nacht en een jijzelf een hebt in de hand naar waar je terecht kan komen. een met Hoe? Floortje legt het je tijdens uit... Dennis staat door oog in oog met door de naar Piranha in de op Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt met hij zijn grote avontuur een in van de wildernis de waar hij helemaal alleen, zonder uit eten de en drinken, met een klein door overlevingspakket en het drie camera's moet op zien te overleven. De op laatste dag van zijn door verblijf mijmert een hij over zijn een dagen in van de wildernis. Dan hoort hij met het op tv geronk van een helikopter. Presentatie: tijdens een Floortje Dessing, Dennis naar Storm.

Oog in naar oog met een een wurgslang, bedolven onder met een uit lawine of helemaal uit alleen in de naar wildernis. Hoe overleef je extreme situaties met als door je op reis bent? Of van nog in beter: hoe door zorg je dat je op tv niet in door de shit komt? Floortje van Dessing onderzoekt levensbedreigende op tv situaties waar iedere op reiziger zomaar in kan belanden. door een Een lawine in op de Alpen, hotelbrand uit in Bangkok of een met drukkende mensenmassa bij een de groot festival. Floortje door geeft uit tips hoe je de kunt voorkomen in uit dit soort situaties terecht te komen een en door laat zien wat je moet een naar doen als je er plotseling met mee van te maken krijgt. op Dennis staat oog door in oog met de uit meest gevaarlijke beesten, als van de Goliath-spin, naar wurgslang en door krokodil. Ook reist hij af naar de ongerept op tv Amerika om op tv daar acht dagen helemaal alleen uit in op tv de wildernis te een overleven. Bewapend met met een mes, een op paar vuursteentjes en vier camera's uit wordt hij gedropt in de de middle tijdens of nowhere. in Hij bouwt zelf zijn van onderdak, vangt van zijn eigen wild tijdens en wordt 's uit nachts wakker gehouden door op de beesten om hem het naar heen. Het hele het avontuur legt hij zelf door vast. Presentatie: Floortje een Dessing, Dennis op tv Storm.

Oog de in oog met een wurgslang, op bedolven onder een een lawine of met helemaal van alleen in de wildernis. Hoe het overleef een je extreme situaties als je een op op tv reis bent? Of nog beter: naar hoe naar zorg je dat je niet in de de shit uit komt? Floortje Dessing onderzoekt naar levensbedreigende situaties naar waar iedere reiziger op zomaar op tv in kan belanden. het Een lawine in van de Alpen, hotelbrand met in Bangkok of een drukkende van mensenmassa het bij een groot met festival. Floortje geeft naar tips hoe je kunt voorkomen naar in de dit soort situaties door terecht te komen en laat zien in wat tijdens je moet doen naar als je er in plotseling mee op tv te maken krijgt. Dennis door staat oog de in oog met de meest op gevaarlijke beesten, de als de tijdens Goliath-spin, wurgslang en krokodil. Ook reist met hij af naar de het ongerept Amerika om daar een acht dagen helemaal alleen de in de wildernis te de overleven. met Bewapend met een mes, de een een paar vuursteentjes en vier camera's wordt naar de hij gedropt in van de middle of het nowhere. Hij bouwt met zelf zijn onderdak, vangt uit zijn eigen op wild en wordt 's nachts wakker uit gehouden door de tijdens beesten om door hem heen. Het op tv hele avontuur de legt hij zelf door vast. Presentatie: Floortje Dessing, het Dennis naar Storm.

Oog van in oog met een wurgslang, in op bedolven onder een lawine in of helemaal alleen in de tijdens wildernis. Hoe overleef tijdens je naar extreme situaties als op tv je op reis bent? Of met op tv nog beter: hoe zorg je van dat in je niet in de shit door komt? Floortje Dessing onderzoekt in levensbedreigende situaties de waar iedere reiziger zomaar de in kan naar belanden. Een lawine uit in de door Alpen, hotelbrand in op tv Bangkok of een drukkende mensenmassa naar bij een op groot festival. Floortje geeft tijdens tips hoe je uit kunt voorkomen in op tv dit soort op situaties tijdens terecht te komen en laat zien de een wat je moet doen als je uit er plotseling naar mee te tijdens maken krijgt. Dennis staat het oog in oog op tv met van de meest gevaarlijke het beesten, als de Goliath-spin, wurgslang en door krokodil. door Ook reist hij af naar door ongerept Amerika een om daar acht tijdens dagen helemaal alleen met in de door wildernis te een overleven. Bewapend met een van mes, een paar vuursteentjes het en vier camera's op tv wordt hij gedropt uit in de middle een of nowhere. op tv Hij bouwt zelf zijn een onderdak, vangt zijn eigen op tv tijdens wild en wordt een 's nachts wakker gehouden door de het beesten om uit hem heen. Het op hele avontuur legt hij in zelf vast. Floortje met trekt met een de 4x4 Zuid-Afrika in. op tv Een tocht door naar de uitgestrekte bush het een of bloedhete woestijn tijdens is voor sommige reizigers de op ideale ontspanning. op Maar zo'n avontuurlijke vakantie is uit in niet zonder gevaar. Floortje een laat zien hoe je een van goede voorbereiding met treft en ervaart hoe met een het is om verdwaald door te zijn in de woestijn. een op tv Dennis staat oog in in oog met de gifslang in met de uit Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt op hij zijn grote avontuur van het in de wildernis waar van hij helemaal alleen, zonder naar eten en drinken, en tijdens met een van klein overlevingspakket en drie tijdens camera's probeert te in overleven. de De vermoeidheid en het met gebrek aan eten beginnen met uit Dennis op te breken. De nachten op door lijken eindeloos te met duren en de eenzaamheid het wordt steeds uit intenser, maar Dennis zet de door. Presentatie: Floortje Dessing, Dennis op tv in Storm.

Oog van in oog van met een wurgslang, bedolven de onder een lawine het of helemaal naar alleen in de wildernis. op Hoe overleef met je extreme situaties de als je op reis bent? Of op nog beter: hoe uit zorg het je dat je op tv niet in de shit van komt? Floortje in Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties waar op de iedere reiziger zomaar de in kan belanden. Een lawine tijdens in de Alpen, een hotelbrand in het Bangkok of een drukkende mensenmassa door bij een van groot festival. Floortje een geeft tips hoe je met kunt op voorkomen in dit soort in situaties terecht op tv te komen en tijdens laat zien wat naar je moet doen uit als je er plotseling de mee door te maken krijgt. een Dennis staat oog in de oog met de meest door gevaarlijke beesten, als de van Goliath-spin, een wurgslang en krokodil. van Ook reist hij van af naar ongerept van Amerika om daar acht dagen tijdens helemaal alleen in door de een wildernis te tijdens overleven. Bewapend met in een mes, een paar vuursteentjes een en vier camera's op tv wordt tijdens hij gedropt in de middle door of nowhere. tijdens Hij bouwt zelf zijn de onderdak, vangt op tv zijn eigen wild naar en wordt 's nachts uit wakker gehouden door door de beesten om van hem heen. Het hele op avontuur legt hij op tijdens zelf vast. Door de tragische uit gebeurtenis bij het dance-event het The een Love Parade in Duisburg in duikt Floortje deze week met in de mensenmassa. op tv In New een York een ondergaat ze de Black Friday, hét de uitverkoopevenement in op tv Amerika. Ze propt het zich een tussen de koopgrage de Amerikanen om de een kracht van een uit mensenmassa te ervaren. de Ook gaat ze een met dag met een crowd op control expert op tv mee naar een festival naar om te zien in hoe een een organisatie zich voorbereid op zoiets naar groots. Tot tijdens slot praat uit Floor met Anouk, een een feestganger de die de ramp in Duisburg op tv overleefde. Dennis staat oog op tv in oog met naar een het krokodil in de het Braziliaanse Amazone. het Daarnaast vervolgt hij zijn grote door avontuur uit in de wildernis. met De derde dag op breekt aan en van de honger en in vermoeidheid beginnen Dennis parten te spelen. de Met een zelfgemaakte een speer hoopt van hij een vis met te kunnen de spiezen in een nabijgelegen op tv plas. Als de dat is naar gelukt, schreeuwt hij het uit. Eindelijk: op tv eten! Presentatie: de Floortje Dessing, met Dennis Storm.

Oog in oog de met een een wurgslang, bedolven onder een door lawine met of helemaal tijdens alleen in de wildernis. Hoe uit overleef je op tv extreme situaties als je op in reis bent? Of het nog beter: van hoe zorg je uit dat je van niet in de op shit komt? naar Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties uit waar iedere met reiziger zomaar in tijdens kan belanden. het Een lawine in de tijdens Alpen, hotelbrand in Bangkok naar of een uit drukkende mensenmassa een bij een groot festival. naar Floortje geeft een tips hoe je kunt uit voorkomen in dit soort situaties uit terecht te van komen en laat zien op wat je moet door doen als naar je met er plotseling mee te maken krijgt. met Dennis staat oog uit in oog met met de meest gevaarlijke met beesten, als door de Goliath-spin, wurgslang en de krokodil. tijdens Ook reist hij op tv af naar uit ongerept Amerika om daar acht uit dagen helemaal alleen van in de wildernis te in overleven. Bewapend op met een mes, een in in paar vuursteentjes en vier camera's naar wordt hij gedropt in tijdens de door middle of een nowhere. Hij bouwt tijdens zelf zijn onderdak, de vangt zijn eigen wild door en wordt het 's nachts wakker van gehouden door de beesten om hem naar heen. Het het hele de avontuur legt hij zelf vast. Floortje op zit een vaker in het buitenland dan op dat ze thuis met is. Dus met woont ze het grootste naar deel van uit het jaar in een in hotels. Niet voor tijdens niets dat deze op aflevering over door hotelbranden gaat. Floortje reist op het naar Bangkok waar ze een op paar op tv backpack-hostels bezoekt. Supergoedkoop, van maar is het ook brandveilig? de In de Thaise tijdens hoofdstad in test ze ook de het zogeheten 'vertiscape' in een met van de op grootste hotels. Binnen de een mum van naar tijd is ze van op de bovenste etage beneden. met Dennis staat tijdens oog in oog met een een bullet ant. door Die naam op heeft het beestje niet het voor niets; de een steek van het een bullet ant met voelt alsof in er een met kogel door je lichaam het gaat. Daarnaast is het uit tweede deel door van Dennis' grote avontuur in tijdens de wildernis naar te zien. De eerste naar nacht zit erop, met maar veel uit slaap heeft een Dennis niet gehad. De op tv beesten op tv om hem heen op houden hem wakker en tijdens de temperatuur zakt 's met nachts zo hard de dat naar hij de hele de nacht bezig is het vuur een op de te stoken. Als de dag eenmaal een op tv aanbreekt begint zijn zoektocht naar tijdens eten. uit Presentatie: Floortje Dessing, Dennis op Storm.

Oog in oog het met met een wurgslang, bedolven van onder een lawine op tv of helemaal alleen in een de wildernis. Hoe naar overleef uit je extreme situaties op als je uit op naar reis bent? Of van nog beter: hoe zorg je met een dat je niet met in de shit komt? op Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties het waar iedere in reiziger zomaar in door kan belanden. Een lawine de uit in de Alpen, hotelbrand in in Bangkok of door een drukkende mensenmassa van bij een van groot festival. Floortje geeft met tips hoe je met kunt voorkomen in op tv dit soort in situaties terecht te komen en laat de met zien wat je van moet doen als je er plotseling naar naar mee te maken krijgt. Dennis uit staat van oog in oog met de naar meest gevaarlijke op tv beesten, als het de Goliath-spin, wurgslang en krokodil. op tv Ook reist hij af uit op naar ongerept Amerika om daar acht door dagen helemaal alleen met in de op tv wildernis te tijdens overleven. Bewapend met een mes, een een met paar vuursteentjes en vier naar camera's wordt hij op gedropt een in de middle uit of nowhere. Hij bouwt zelf zijn van onderdak, vangt op zijn eigen wild met en wordt 's nachts door wakker tijdens gehouden door de beesten van om hem heen. Het van hele tijdens avontuur legt hij in zelf vast. Floortje de zoekt de op tv sneeuw op om off-piste te in boarden. naar Niets lekkerder dan een door spoor trekken in van de verse poedersneeuw. Maar op tv natuurlijk naar is dat niet zonder risico. Een het het verse hoop sneeuw kan van gaan schuiven en van een lawine veroorzaken. van Floortje laat zien de hoe je ervoor zorgt dat uit je niet het in een lawine terechtkomt naar van en hoe je met iemand vindt die onder de sneeuw met in bedolven is. Ze praat met iemand het die op tv een lawine heeft overleefd door en ervaart tijdens zelf hoe het is om het vast te tijdens zitten onder de van sneeuw. het Dennis staat in het holst van met de nacht met oog in oog met in een Goliath-spin die op tv het het op hem heeft op gemunt. Daarnaast begint hij een aan zijn in grote avontuur in een de wildernis. van Nadat hij met een helikopter is op gedropt in St. op tv Lucie County in naar op tv Amerika moet hij op zoek naar naar een geschikte in plek om het zijn slaapplek te bouwen. Als door een de nacht eenmaal valt op en Dennis zijn door ogen dicht de doet, lopen de koude op tv rillingen over uit zijn rug van alle geluiden om tijdens de hem heen. Presentatie: door Floortje Dessing, Dennis de Storm.

juni 2020
15-05-2011 22:50

Buitenlandse ziekenhuizen

How to stay alive - Buitenlandse ziekenhuizen

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

08-05-2011 19:55

Aflevering 6

How to stay alive - Aflevering 6

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

01-05-2011 19:55

Aflevering 5

How to stay alive - Aflevering 5

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

24-04-2011 19:55

Aflevering 4

How to stay alive - Aflevering 4

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

17-04-2011 19:55

Aflevering 3

How to stay alive - Aflevering 3

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

10-04-2011 19:55

Aflevering 2

How to stay alive - Aflevering 2

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

03-04-2011 19:55

Aflevering 1

How to stay alive - Aflevering 1

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties op als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensb...

How to stay alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to stay alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to stay alive bij How to stay alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to stay alive. Heb je een uitzending van How to stay alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!