Programma gemist?

Oog in naar oog met een een wurgslang, door bedolven onder een het lawine of helemaal in alleen in de wildernis. Hoe van overleef je extreme een situaties op tv als je op reis bent? Of in nog beter: in hoe zorg je dat op je door niet in door de shit komt? de Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende van situaties waar iedere in reiziger zomaar in kan een belanden. Een op tv lawine in de Alpen, tijdens hotelbrand in door Bangkok of een met drukkende mensenmassa bij een naar groot festival. Floortje op tv geeft tips het hoe je kunt voorkomen in van dit soort het situaties terecht op te komen en laat zien van wat je moet op in doen als je er plotseling het mee te maken krijgt. de Dennis naar staat oog in oog een met de meest gevaarlijke de uit beesten, als de Goliath-spin, wurgslang en uit op tv krokodil. Ook reist het hij af naar ongerept Amerika het om daar uit acht dagen helemaal een alleen in de wildernis te in overleven. Bewapend met op tv een mes, de een paar vuursteentjes tijdens en vier op tv camera's wordt hij gedropt door in op tv de middle of nowhere. Hij tijdens bouwt een zelf zijn onderdak, vangt zijn eigen in wild en tijdens wordt het 's nachts wakker gehouden door het de beesten om hem door heen. Het in hele avontuur legt hij naar zelf vast. Afl.: van Buitenlandse ziekenhuizen. uit Ze uit zijn vies, artsen spreken uit er de naar taal niet en met je moet maar met afwachten of je uit er goed geholpen wordt. met Toch moeten reizigers er een geregeld aan met geloven. Wat met zijn de meest voorkomende redenen tijdens waardoor toeristen in het de ziekenhuis belanden uit en van hoe voorkom je dit? Floortje spreekt de met een op van een de grote alarmcentrales en in bezoekt op Bali een staatsziekenhuis de en een een private hospital. Een verschil het van dag en met nacht door en jijzelf hebt in met de hand waar je op tv terecht kan van komen. Hoe? Floortje legt de het naar je uit... op Dennis staat oog in oog met tijdens de Piranha met in de Braziliaanse Amazone. door Daarnaast de vervolgt hij zijn grote avontuur door tijdens in de wildernis waar hij helemaal het alleen, naar zonder eten en drinken, een met een klein op tv overlevingspakket en drie in camera's moet zien de te overleven. De een laatste dag van door zijn van verblijf mijmert hij over zijn door dagen in in de wildernis. Dan hoort een hij met het geronk van een helikopter. de Presentatie: Floortje uit Dessing, Dennis een Storm.

Oog in oog met met een met wurgslang, een bedolven onder een de lawine of helemaal een alleen in de wildernis. Hoe tijdens overleef je extreme naar situaties als je op uit reis bent? de Of nog beter: hoe naar zorg de je dat je niet met in op tv de shit komt? Floortje Dessing uit onderzoekt levensbedreigende situaties waar tijdens iedere in reiziger zomaar op tv in kan belanden. Een lawine in met de met Alpen, hotelbrand in door Bangkok of met een drukkende mensenmassa bij een met groot festival. Floortje het geeft tips hoe je een van kunt voorkomen in dit soort situaties in terecht te komen een het en laat zien wat je moet op tv doen als een je op er plotseling mee te maken het krijgt. Dennis staat het oog in oog van met de meest gevaarlijke naar beesten, met als de Goliath-spin, wurgslang en tijdens krokodil. Ook op tv reist hij uit af naar ongerept Amerika van om op daar acht dagen helemaal het alleen in de het wildernis te uit overleven. Bewapend met de een mes, een paar vuursteentjes en naar tijdens vier camera's wordt hij een gedropt in de middle door of nowhere. het Hij bouwt zelf zijn onderdak, op tv vangt zijn eigen het wild en de wordt door 's nachts wakker de gehouden door de beesten om hem de van heen. Het hele avontuur uit legt hij het zelf vast. Presentatie: Floortje Dessing, Dennis een door Storm.

Oog in oog een naar met een wurgslang, bedolven onder een op lawine tijdens of helemaal alleen in de op tv wildernis. door Hoe overleef je extreme op situaties als in je op reis bent? van Of van nog beter: hoe zorg een je dat je naar niet in de in shit komt? Floortje door Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties met waar iedere in reiziger zomaar tijdens in kan belanden. Een lawine tijdens in de de Alpen, hotelbrand in Bangkok of de een drukkende mensenmassa tijdens de bij een groot festival. Floortje geeft tijdens tips hoe met je kunt voorkomen in in de dit soort situaties terecht te op tv komen en laat zien het wat je moet een doen als van je er plotseling op mee te de maken krijgt. met Dennis staat oog in oog met van de op tv meest gevaarlijke beesten, als de de Goliath-spin, wurgslang op en krokodil. de Ook reist hij af op naar het ongerept Amerika om daar acht op tv dagen helemaal alleen in in de wildernis de te overleven. naar Bewapend met een een mes, een paar tijdens vuursteentjes en vier camera's wordt van hij gedropt in met de op middle of in nowhere. Hij bouwt uit zelf zijn onderdak, vangt zijn op eigen wild en wordt op een 's nachts wakker uit gehouden door de naar beesten om hem door heen. Het hele avontuur legt hij tijdens zelf vast. Presentatie: op Floortje Dessing, Dennis een op Storm.

Oog in oog een met een het wurgslang, bedolven onder door een lawine of een helemaal van alleen in de op tv wildernis. Hoe overleef tijdens je extreme situaties door als je op reis bent? Of de nog beter: naar hoe zorg door je dat van je niet in de shit door komt? Floortje Dessing onderzoekt uit levensbedreigende situaties waar in iedere op tv reiziger zomaar in kan een belanden. door Een lawine in de van Alpen, hotelbrand in Bangkok op of een een drukkende mensenmassa op bij een groot festival. uit Floortje geeft tips hoe je de in kunt voorkomen in dit soort situaties door naar terecht te komen en op tv laat zien een wat je moet doen naar als je er plotseling mee het te met maken krijgt. tijdens Dennis staat oog in oog met het de de meest gevaarlijke naar beesten, als de uit Goliath-spin, wurgslang en met krokodil. Ook reist op hij af naar van ongerept Amerika om daar acht het dagen helemaal alleen van in de wildernis te door het overleven. Bewapend met een het mes, een paar vuursteentjes en in vier camera's wordt op met hij gedropt in de middle het of nowhere. een Hij bouwt in zelf zijn onderdak, vangt zijn eigen de het wild en wordt 's nachts uit wakker gehouden door uit de beesten om van hem door heen. Het hele avontuur legt naar hij zelf op vast. Floortje trekt met met een 4x4 Zuid-Afrika in. uit Een tocht de door de uit uitgestrekte bush of in bloedhete woestijn is voor sommige door uit reizigers de ideale ontspanning. tijdens Maar zo'n op tv avontuurlijke vakantie is met niet zonder gevaar. een Floortje laat zien uit hoe je een goede voorbereiding een treft en ervaart uit hoe van het is om verdwaald te zijn het in met de woestijn. een Dennis staat oog in op oog met de gifslang van in met de Braziliaanse Amazone. Daarnaast de vervolgt hij met zijn grote avontuur in de door wildernis waar met hij helemaal alleen, uit zonder eten en drinken, de en met een klein met overlevingspakket en in drie camera's door probeert te overleven. De vermoeidheid uit en het op gebrek aan eten in beginnen een Dennis op te breken. De in nachten lijken eindeloos te de met duren en de eenzaamheid wordt steeds in intenser, maar van Dennis zet door. op Presentatie: Floortje Dessing, van Dennis op tv Storm.

Oog uit in oog met een naar wurgslang, bedolven onder een op lawine of een helemaal alleen de in de op tv wildernis. Hoe overleef je op tv extreme situaties naar als je op reis bent? Of met van nog beter: hoe van zorg je dat je het niet in de shit komt? op van Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende naar situaties waar het iedere reiziger zomaar in kan belanden. uit Een lawine uit in de Alpen, in hotelbrand een in Bangkok of een in drukkende mensenmassa bij een door groot festival. het Floortje geeft door tips hoe je kunt op tv voorkomen in dit soort situaties de op terecht te komen en laat zien tijdens wat je van moet doen als je het er op plotseling mee te uit maken krijgt. Dennis staat oog op tv in door oog met op tv de meest gevaarlijke naar beesten, als de Goliath-spin, wurgslang een en krokodil. de Ook reist hij af het naar ongerept door Amerika om uit daar acht dagen helemaal alleen in de de in wildernis te overleven. naar Bewapend met een mes, een een paar tijdens vuursteentjes en vier camera's wordt naar naar hij gedropt in de middle of op tijdens nowhere. Hij bouwt van zelf zijn onderdak, vangt naar zijn eigen wild en door wordt 's uit nachts wakker gehouden op door de beesten de om hem heen. Het tijdens hele de avontuur legt hij zelf vast. Door door de tragische gebeurtenis in bij het dance-event het The Love Parade uit in Duisburg duikt naar Floortje de deze week in de de mensenmassa. In New York het ondergaat ze in de door Black Friday, hét uitverkoopevenement in de Amerika. Ze propt zich van tussen de door koopgrage het Amerikanen om de kracht in van een mensenmassa te een ervaren. Ook gaat ze het een op tv dag met de een crowd control uit expert mee naar het een festival om te een zien hoe een organisatie met zich voorbereid op het zoiets van groots. Tot slot op praat Floor met Anouk, een feestganger in die de ramp op in Duisburg door overleefde. Dennis staat naar oog in het oog met een krokodil uit in de Braziliaanse uit Amazone. Daarnaast uit vervolgt hij met zijn grote avontuur in de wildernis. op tv de De derde dag breekt in aan en de van honger en vermoeidheid beginnen in Dennis parten te spelen. tijdens Met een zelfgemaakte een speer hoopt door hij door een vis te kunnen spiezen in op tv een nabijgelegen plas. met Als dat is in de gelukt, schreeuwt hij het uit. op tv Eindelijk: eten! Presentatie: van Floortje Dessing, Dennis het Storm.

Oog in oog op met tijdens een wurgslang, bedolven onder op een op tv lawine of helemaal alleen het in de tijdens wildernis. Hoe overleef je extreme door situaties als je in op reis op tv bent? Of nog de beter: hoe zorg je het dat je het niet in de de shit komt? een Floortje Dessing onderzoekt de levensbedreigende situaties waar iedere in reiziger zomaar in met kan belanden. naar Een lawine in de Alpen, uit hotelbrand van in Bangkok of een drukkende op mensenmassa bij een het groot festival. Floortje geeft de tips hoe je in kunt op tv voorkomen in dit soort tijdens situaties terecht te op tv komen en een laat zien wat je de moet doen als in je er plotseling uit mee te op tv maken krijgt. Dennis op tv staat oog in in oog met de met meest gevaarlijke de beesten, als de Goliath-spin, door wurgslang en van krokodil. Ook reist hij af de naar de ongerept Amerika om het daar acht dagen de helemaal alleen in de wildernis door te naar overleven. Bewapend met een mes, een uit met paar vuursteentjes en vier camera's op tv wordt hij gedropt in naar in de middle of nowhere. van Hij bouwt zelf zijn onderdak, van vangt het zijn eigen tijdens wild en wordt 's nachts wakker op tv gehouden op tv door de beesten een om hem heen. Het met hele avontuur legt een hij zelf vast. uit Floortje zit vaker naar in het buitenland het dan dat een ze thuis is. Dus woont op tv ze op het grootste deel naar van het jaar uit in een hotels. Niet voor van niets uit dat deze aflevering over de hotelbranden gaat. Floortje naar reist naar de Bangkok waar met ze een paar backpack-hostels een bezoekt. Supergoedkoop, maar van is het ook brandveilig? In van de Thaise in hoofdstad test ze een ook de zogeheten in 'vertiscape' in in een van de grootste tijdens hotels. Binnen een een mum van op tv tijd is ze van een de bovenste etage met beneden. Dennis door staat oog in oog met op een uit bullet ant. Die op naam heeft het beestje naar niet voor van niets; een steek op van een bullet ant een voelt op alsof er een op kogel door je lichaam gaat. Daarnaast van met is het tweede deel op tv van Dennis' de grote avontuur in de de wildernis te zien. door De eerste nacht zit in erop, uit maar veel slaap heeft Dennis in niet in gehad. De beesten om hem heen naar houden hem het wakker en de temperatuur op tv zakt 's nachts het zo hard een dat van hij de hele nacht bezig door is het vuur op de te stoken. Als op de dag eenmaal tijdens naar aanbreekt begint zijn zoektocht met naar eten. Presentatie: Floortje Dessing, op tv Dennis op tv Storm.

Oog in op oog met met een wurgslang, bedolven onder naar een op lawine of helemaal uit alleen in de wildernis. Hoe overleef de naar je extreme situaties op op als je op naar reis bent? Of een nog beter: hoe zorg je van dat je het niet in de door shit komt? Floortje tijdens Dessing tijdens onderzoekt levensbedreigende situaties waar iedere in reiziger zomaar in van kan belanden. Een met lawine naar in de Alpen, hotelbrand in Bangkok op tv of een drukkende van mensenmassa bij een een groot festival. naar Floortje het geeft tips hoe je met kunt voorkomen in dit in soort situaties terecht te naar komen en van laat zien wat op tv je uit moet doen als uit je er plotseling mee te op tv maken krijgt. Dennis van staat oog in het oog uit met de meest gevaarlijke beesten, als de op de Goliath-spin, wurgslang en krokodil. Ook door reist door hij af naar ongerept tijdens Amerika het om daar acht dagen tijdens helemaal alleen in de wildernis een te overleven. Bewapend de met een mes, van een op tv paar vuursteentjes en vier camera's in wordt hij gedropt op in de tijdens middle of nowhere. Hij op tv bouwt zelf zijn uit door onderdak, vangt zijn eigen wild tijdens en van wordt 's nachts wakker gehouden door op de tijdens beesten om hem heen. Het tijdens hele avontuur uit legt hij op zelf vast. Floortje zoekt de uit uit sneeuw op om off-piste de te boarden. een Niets lekkerder dan een de spoor trekken in in de verse poedersneeuw. naar Maar natuurlijk is de dat niet naar zonder risico. Een verse tijdens hoop sneeuw kan gaan een schuiven op en een lawine veroorzaken. Floortje van laat zien hoe tijdens je ervoor tijdens zorgt dat je niet op tv in naar een lawine terechtkomt een en hoe je iemand vindt de die onder de de sneeuw bedolven is. Ze uit uit praat met iemand die een uit lawine heeft overleefd met en ervaart zelf hoe een het een is om vast te zitten een onder de in sneeuw. Dennis uit staat in naar het holst van de nacht oog in in oog met de een Goliath-spin die uit het op hem door heeft gemunt. Daarnaast de tijdens begint hij aan zijn in grote avontuur in tijdens de wildernis. Nadat hij van met een helikopter de is met gedropt in St. het Lucie County in Amerika de moet hij op zoek naar op tv door een geschikte plek om zijn met slaapplek te bouwen. de Als door de nacht eenmaal valt de en Dennis zijn ogen tijdens dicht de doet, lopen de koude rillingen met over uit zijn rug van alle geluiden in om hem heen. Presentatie: op Floortje Dessing, uit Dennis van Storm.

oktober 2017
15-05-2011 22:50

Buitenlandse ziekenhuizen

How to stay alive - Buitenlandse ziekenhuizen

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

08-05-2011 19:55

Aflevering 6

How to stay alive - Aflevering 6

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

01-05-2011 19:55

Aflevering 5

How to stay alive - Aflevering 5

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

24-04-2011 19:55

Aflevering 4

How to stay alive - Aflevering 4

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

17-04-2011 19:55

Aflevering 3

How to stay alive - Aflevering 3

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

10-04-2011 19:55

Aflevering 2

How to stay alive - Aflevering 2

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

03-04-2011 19:55

Aflevering 1

How to stay alive - Aflevering 1

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties op als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensb...

How to stay alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to stay alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to stay alive bij How to stay alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to stay alive. Heb je een uitzending van How to stay alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord