Programma gemist?

Oog in op oog met van een wurgslang, bedolven onder op een lawine of op helemaal alleen uit in de wildernis. van Hoe overleef van je extreme situaties als je op uit door reis bent? Of nog beter: een hoe zorg je met dat je niet uit in de shit op tv komt? Floortje Dessing onderzoekt in op levensbedreigende situaties waar iedere reiziger zomaar uit in kan op belanden. naar Een lawine in uit de Alpen, hotelbrand in Bangkok in of uit een drukkende mensenmassa een bij een groot festival. Floortje door geeft tips uit hoe je met kunt voorkomen in de dit soort situaties terecht te komen de en door laat zien wat je op tv moet doen als je op tv er door plotseling mee te naar maken krijgt. een Dennis staat oog uit in oog met de meest de gevaarlijke beesten, als tijdens de Goliath-spin, wurgslang en in krokodil. Ook reist op hij af naar in ongerept met Amerika om de daar acht dagen helemaal alleen in op in de wildernis te overleven. Bewapend met in een op tv mes, een paar vuursteentjes en een vier van camera's wordt in hij gedropt in met de middle of nowhere. Hij bouwt naar zelf zijn onderdak, met vangt op zijn eigen wild en wordt het 's in nachts wakker met gehouden door de beesten op om hem heen. Het in hele avontuur van legt hij zelf in vast. Afl.: Buitenlandse ziekenhuizen. tijdens Ze zijn vies, naar artsen spreken er op tv de taal met niet en je moet maar met door afwachten of je er goed geholpen met wordt. van Toch moeten reizigers er geregeld op tv aan het geloven. Wat zijn de op tv meest voorkomende redenen tijdens waardoor toeristen in in het ziekenhuis op tv belanden en van hoe voorkom je door dit? Floortje spreekt met een door van de grote van alarmcentrales uit en bezoekt op Bali een van staatsziekenhuis en een door private hospital. op tv Een verschil van het dag en nacht en van jijzelf hebt het in de hand waar je de terecht naar kan komen. Hoe? met Floortje legt het je het uit... Dennis staat oog in in oog uit met de Piranha het in de een Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt naar hij zijn grote avontuur naar van in de wildernis waar hij op helemaal alleen, zonder eten door uit en drinken, met het een klein overlevingspakket en drie camera's van op moet zien te overleven. De op laatste met dag van zijn verblijf mijmert naar hij over zijn dagen in naar in de wildernis. Dan de hoort hij in het geronk van een de helikopter. Presentatie: Floortje Dessing, in Dennis het Storm.

Oog in oog het met een wurgslang, in bedolven onder in een lawine of tijdens helemaal alleen in de de wildernis. met Hoe overleef je door extreme situaties als je in op reis bent? Of met nog in beter: hoe zorg je dat naar je niet de in een de shit komt? Floortje Dessing in onderzoekt naar levensbedreigende situaties waar iedere reiziger zomaar tijdens in kan op belanden. Een lawine in de de uit Alpen, hotelbrand in tijdens Bangkok of een drukkende mensenmassa op naar bij een groot festival. uit Floortje geeft tips van hoe je kunt voorkomen in het dit soort op tv situaties terecht te komen van een en laat zien wat je de moet het doen als je er plotseling op tv mee met te maken krijgt. Dennis het staat oog in oog tijdens met de door meest gevaarlijke beesten, als naar de uit Goliath-spin, wurgslang en krokodil. Ook reist uit hij naar af naar tijdens ongerept Amerika om daar acht het dagen helemaal uit alleen in de wildernis naar te overleven. Bewapend met naar een mes, met een paar vuursteentjes in en een vier camera's wordt hij gedropt in een de door middle of nowhere. naar Hij bouwt zelf zijn met onderdak, met vangt zijn eigen wild en een wordt 's nachts op tv wakker gehouden uit door de in beesten om hem een heen. Het hele avontuur legt op hij zelf door vast. Presentatie: Floortje Dessing, door Dennis een Storm.

Oog in tijdens oog met tijdens een wurgslang, bedolven onder de een lawine van of helemaal alleen naar in de een wildernis. Hoe overleef je door extreme situaties als je op met uit reis bent? Of nog beter: hoe op tv zorg je dat een je het niet in de tijdens shit komt? Floortje het Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties in waar het iedere reiziger zomaar door in kan belanden. Een lawine op tv in het de Alpen, hotelbrand in Bangkok of op een drukkende mensenmassa door bij een groot met festival. het Floortje geeft tips hoe een je in kunt voorkomen in op tv dit soort situaties tijdens terecht te komen en laat zien in wat je moet op doen op tv als je op er plotseling mee te maken krijgt. uit Dennis het staat oog in oog tijdens met de meest gevaarlijke door de beesten, als de Goliath-spin, wurgslang op en het krokodil. Ook reist hij af van naar ongerept Amerika op om door daar acht dagen helemaal alleen door in de wildernis te tijdens overleven. door Bewapend met de een mes, een paar vuursteentjes naar en in vier camera's wordt hij door gedropt in van de middle of nowhere. van Hij bouwt zelf zijn in onderdak, door vangt zijn eigen wild en wordt op tv van 's nachts wakker gehouden door het de beesten om op tv hem heen. Het hele op tv avontuur op legt hij zelf vast. Presentatie: de Floortje van Dessing, Dennis door Storm.

Oog in oog in met een een wurgslang, bedolven onder een naar lawine of van helemaal alleen in de uit wildernis. Hoe overleef uit je extreme in situaties door als je op reis van bent? Of nog beter: met hoe zorg je van dat op je niet in de shit uit komt? met Floortje Dessing onderzoekt tijdens levensbedreigende situaties waar iedere reiziger zomaar in in kan in belanden. in Een lawine in de Alpen, hotelbrand tijdens in van Bangkok of een drukkende van mensenmassa een bij een groot festival. Floortje uit geeft tips hoe je tijdens kunt door voorkomen in dit soort door situaties terecht te komen in een en laat zien wat uit je moet met doen als je er plotseling door mee te een maken krijgt. de Dennis staat oog in oog met door de op meest gevaarlijke beesten, als de de Goliath-spin, wurgslang en op het krokodil. Ook reist hij door af naar ongerept een Amerika om daar acht met dagen helemaal alleen in in de wildernis te uit overleven. Bewapend met van een mes, een in paar door vuursteentjes en vier met camera's wordt hij gedropt in tijdens de in middle of nowhere. Hij uit bouwt zelf zijn op tv onderdak, vangt zijn op tv eigen wild en een wordt uit 's nachts wakker gehouden in door de beesten om de hem op heen. Het hele naar avontuur legt hij zelf vast. met Floortje op tv trekt met een 4x4 Zuid-Afrika de in. Een tocht het door de uitgestrekte de bush of bloedhete in woestijn is in voor sommige reizigers de ideale naar ontspanning. Maar van zo'n avontuurlijke vakantie is het een niet zonder gevaar. Floortje laat zien van hoe je tijdens een goede de voorbereiding treft en uit ervaart hoe het is om een verdwaald de te zijn een in de woestijn. Dennis met staat oog in in oog met in de gifslang in de Braziliaanse op tv Amazone. Daarnaast vervolgt op tv hij zijn grote een avontuur in de het wildernis waar uit hij helemaal alleen, met zonder eten de en drinken, en met op tv een klein overlevingspakket en drie met camera's met probeert te overleven. de De vermoeidheid en het het gebrek aan eten een beginnen Dennis op te op breken. De nachten een door lijken eindeloos te duren het en de eenzaamheid in wordt steeds intenser, tijdens maar Dennis zet door. de Presentatie: Floortje Dessing, Dennis een het Storm.

Oog in oog van door met een wurgslang, bedolven het onder een lawine of naar helemaal tijdens alleen in de wildernis. de Hoe overleef naar je extreme situaties als tijdens je op reis bent? met Of nog uit beter: hoe zorg uit je dat je uit niet in de shit door komt? Floortje Dessing op onderzoekt op tv levensbedreigende situaties waar tijdens iedere reiziger zomaar in kan van belanden. Een lawine in naar door de Alpen, hotelbrand naar in Bangkok of een drukkende mensenmassa naar tijdens bij een groot festival. Floortje het geeft tips hoe je door kunt voorkomen in een dit soort situaties de terecht te komen tijdens en op tv laat zien wat je uit moet doen het als je er plotseling mee met te maken krijgt. in het Dennis staat oog de in oog met de meest gevaarlijke een beesten, als uit de op Goliath-spin, wurgslang en krokodil. uit Ook reist hij de af naar ongerept Amerika om van daar het acht dagen van helemaal alleen in de van wildernis te door overleven. Bewapend met een de mes, een paar vuursteentjes en het vier camera's met wordt hij van gedropt in de op middle of nowhere. Hij bouwt een met zelf zijn onderdak, vangt een zijn eigen wild en wordt met uit 's nachts wakker gehouden door tijdens de beesten op om hem naar heen. Het hele avontuur legt hij een zelf vast. een Door de een tragische gebeurtenis bij het een dance-event op The Love Parade in een Duisburg duikt Floortje deze week door een in de mensenmassa. In New tijdens York ondergaat ze de met Black Friday, op tv hét uitverkoopevenement met in Amerika. in Ze propt zich tussen naar de koopgrage de Amerikanen om de kracht van een het een mensenmassa te ervaren. met Ook gaat ze een dag met met een crowd control het expert mee van naar een op festival om te zien hoe op tv met een organisatie zich naar voorbereid op zoiets groots. Tot slot het praat Floor met de Anouk, een een feestganger die de de ramp in Duisburg overleefde. een Dennis op tv staat oog in oog met in een krokodil in op tv tijdens de Braziliaanse Amazone. Daarnaast in vervolgt hij zijn grote avontuur naar in naar de wildernis. De derde dag op breekt in aan en de op honger en met vermoeidheid beginnen Dennis parten te spelen. met Met een zelfgemaakte de op speer hoopt hij een een vis te kunnen spiezen in van in een nabijgelegen plas. de Als dat is gelukt, schreeuwt de hij het uit. op Eindelijk: eten! Presentatie: Floortje een Dessing, Dennis door Storm.

Oog in door oog met een het wurgslang, op tv bedolven onder een lawine of helemaal op tv tijdens alleen in de wildernis. Hoe van overleef je extreme de situaties als je in op de reis bent? Of nog beter: de hoe zorg op tv je dat je niet in tijdens de uit shit komt? uit Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties waar van iedere reiziger op zomaar in kan tijdens belanden. Een het lawine in tijdens de Alpen, hotelbrand in Bangkok door of een drukkende in mensenmassa bij een op tv groot festival. Floortje geeft het uit tips hoe je kunt voorkomen in in naar dit soort situaties van terecht te komen en laat zien naar wat je het moet doen als je uit van er plotseling mee tijdens te maken krijgt. Dennis staat oog het door in oog met met de meest gevaarlijke beesten, als de met Goliath-spin, het wurgslang en krokodil. van Ook reist van hij af naar ongerept Amerika tijdens om daar in acht dagen helemaal alleen in uit de het wildernis te overleven. uit Bewapend met door een mes, een paar in vuursteentjes en vier camera's met wordt hij gedropt uit in de middle op of nowhere. Hij bouwt van van zelf zijn onderdak, door vangt zijn eigen wild en met wordt 's tijdens nachts wakker uit gehouden door de tijdens beesten om hem met heen. Het hele avontuur legt hij naar zelf vast. een Floortje zit op tv vaker in het een buitenland dan dat ze thuis door is. Dus van woont de ze het grootste op deel van het tijdens jaar in een hotels. Niet voor op niets dat deze naar op aflevering over hotelbranden gaat. Floortje reist met naar Bangkok waar naar ze een op paar backpack-hostels bezoekt. naar Supergoedkoop, maar is tijdens het ook brandveilig? het In tijdens de Thaise hoofdstad test ze ook een de zogeheten 'vertiscape' uit in een een van van de grootste hotels. Binnen een mum op tv van tijd door is ze van de een een bovenste etage beneden. Dennis staat tijdens oog in oog met met een bullet ant. met Die van naam heeft het beestje niet naar voor de niets; een steek het van een bullet ant voelt op door alsof er een kogel door door je lichaam gaat. Daarnaast van tijdens is het tweede deel uit van Dennis' grote avontuur de in de wildernis naar te zien. De eerste van nacht door zit erop, naar maar veel slaap heeft door Dennis niet gehad. De beesten het in om hem heen houden hem de wakker en de het temperatuur zakt een 's nachts zo hard in dat hij de in hele nacht bezig is het het het vuur op te stoken. Als met de tijdens dag eenmaal aanbreekt begint op tv zijn zoektocht naar eten. de Presentatie: Floortje Dessing, de met Dennis Storm.

Oog in door oog met een met wurgslang, bedolven onder een uit lawine of door helemaal alleen het in de wildernis. op Hoe overleef van je extreme situaties tijdens op als je op de reis bent? Of nog met beter: hoe zorg je naar van dat je niet in de op tv shit komt? Floortje Dessing uit onderzoekt levensbedreigende uit situaties waar door iedere reiziger zomaar een in kan belanden. op Een lawine in de tijdens Alpen, hotelbrand de in Bangkok of een van drukkende mensenmassa op tv bij een het groot festival. Floortje het geeft tips hoe het je kunt voorkomen in een dit soort situaties op tv terecht te komen uit en laat zien wat van je moet in doen als je op tv er plotseling mee te maken op op krijgt. Dennis staat oog in in oog met de meest uit gevaarlijke het beesten, als de Goliath-spin, op tv wurgslang en krokodil. Ook tijdens de reist hij af naar ongerept op tv Amerika om daar op acht dagen een helemaal alleen in het de wildernis met te overleven. Bewapend met een in mes, een tijdens paar vuursteentjes en vier camera's tijdens wordt hij op gedropt in de van middle of nowhere. met Hij in bouwt zelf zijn met onderdak, vangt zijn eigen wild een en wordt de 's nachts wakker gehouden tijdens door de van beesten om hem heen. Het uit het hele avontuur legt hij zelf vast. in Floortje naar zoekt de sneeuw op met om op tv off-piste te boarden. Niets lekkerder dan naar een uit spoor trekken in de verse door poedersneeuw. Maar de natuurlijk tijdens is dat niet met zonder risico. Een verse hoop sneeuw in tijdens kan gaan schuiven en een door lawine het veroorzaken. Floortje laat een zien hoe je ervoor het zorgt dat met je niet in naar een lawine terechtkomt en hoe een je iemand vindt op die onder het de sneeuw bedolven is. Ze op tijdens praat met iemand die een lawine met de heeft overleefd en ervaart zelf op hoe het is om een tijdens vast te zitten onder de op tv sneeuw. Dennis staat in in het holst van uit met de nacht oog in oog met in een tijdens Goliath-spin die het op hem op tv heeft op gemunt. Daarnaast begint hij aan van de zijn grote avontuur in de wildernis. op Nadat hij met tijdens op een helikopter is gedropt in in St. Lucie County in in Amerika in moet hij op zoek naar met een geschikte plek naar de om zijn slaapplek naar te bouwen. Als de nacht de eenmaal van valt en Dennis in zijn ogen dicht doet, lopen de naar koude naar rillingen over zijn naar rug van alle geluiden de om hem heen. Presentatie: op Floortje Dessing, Dennis met op Storm.

december 2021
15-05-2011 22:50

Buitenlandse ziekenhuizen

How to stay alive - Buitenlandse ziekenhuizen

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

08-05-2011 19:55

Aflevering 6

How to stay alive - Aflevering 6

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

01-05-2011 19:55

Aflevering 5

How to stay alive - Aflevering 5

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

24-04-2011 19:55

Aflevering 4

How to stay alive - Aflevering 4

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

17-04-2011 19:55

Aflevering 3

How to stay alive - Aflevering 3

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

10-04-2011 19:55

Aflevering 2

How to stay alive - Aflevering 2

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

03-04-2011 19:55

Aflevering 1

How to stay alive - Aflevering 1

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties op als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensb...

How to stay alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to stay alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to stay alive bij How to stay alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to stay alive. Heb je een uitzending van How to stay alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!