Programma gemist?

Oog in door oog uit met een wurgslang, bedolven onder een de lawine of helemaal naar alleen tijdens in de wildernis. Hoe overleef door uit je extreme situaties als je op tijdens reis bent? Of een in nog beter: hoe zorg je dat met met je niet in op de shit komt? Floortje Dessing met onderzoekt levensbedreigende situaties waar tijdens iedere reiziger tijdens zomaar een in kan belanden. Een op tv lawine in de Alpen, op tv hotelbrand in Bangkok op tv of een drukkende een mensenmassa bij een met groot festival. het Floortje geeft naar tips hoe je kunt een voorkomen in dit soort naar situaties terecht te komen uit en tijdens laat zien wat uit je moet doen als van je met er plotseling mee te maken op tv krijgt. Dennis staat met oog op tv in oog met de meest op gevaarlijke beesten, als uit de Goliath-spin, wurgslang en op tv van krokodil. Ook reist naar hij af naar met ongerept Amerika om daar acht het dagen helemaal alleen op tv in op de wildernis te overleven. uit Bewapend met een mes, een uit paar vuursteentjes op tv en vier camera's met wordt hij naar gedropt in de middle of op tijdens nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, uit in vangt zijn eigen in wild en wordt op 's nachts wakker gehouden op tv door de beesten door om hem heen. uit Het hele avontuur op legt hij zelf vast. het Afl.: Buitenlandse uit ziekenhuizen. Ze tijdens zijn vies, artsen in spreken er de taal de niet en je moet door maar afwachten of van je uit er goed geholpen wordt. Toch moeten tijdens reizigers er geregeld naar aan geloven. in Wat zijn de met meest tijdens voorkomende redenen waardoor op tv toeristen in het ziekenhuis in belanden en hoe voorkom je tijdens dit? Floortje spreekt in met door een van de in grote alarmcentrales van en bezoekt op Bali een op staatsziekenhuis naar en een private hospital. in Een verschil van dag en het nacht in en jijzelf hebt uit in de hand door waar je uit terecht kan komen. Hoe? Floortje legt op het met je uit... Dennis staat oog op tv in in oog met de Piranha met in de Braziliaanse Amazone. op tv Daarnaast vervolgt hij een zijn grote op tv avontuur in de wildernis op tv in waar hij helemaal alleen, zonder eten met een en drinken, met een klein overlevingspakket uit een en drie camera's moet zien te het overleven. De van laatste het dag van zijn verblijf mijmert hij tijdens over zijn op dagen in door de wildernis. Dan uit hoort hij het het geronk van een helikopter. in Presentatie: tijdens Floortje Dessing, Dennis in Storm.

Oog de in oog met een wurgslang, tijdens bedolven onder een op tv lawine tijdens of helemaal alleen in naar de wildernis. Hoe uit overleef je extreme tijdens situaties als je op naar reis bent? Of door nog de beter: hoe uit zorg je dat het je niet in de uit shit komt? Floortje Dessing door onderzoekt levensbedreigende naar situaties waar iedere reiziger zomaar naar in op kan belanden. Een lawine op tv in de een Alpen, hotelbrand in Bangkok in of een drukkende naar mensenmassa bij een een groot uit festival. Floortje geeft van tips hoe je kunt door voorkomen in dit soort met situaties terecht naar te komen en uit laat zien door wat je moet doen als je van er plotseling in mee op tv te maken krijgt. Dennis van staat oog in oog met naar de meest een gevaarlijke beesten, op tv als de Goliath-spin, op tv wurgslang en krokodil. op tv Ook reist hij op tv af naar op tv ongerept Amerika om daar acht dagen op met helemaal alleen in met de wildernis te naar overleven. Bewapend met een mes, een het op paar vuursteentjes en van vier camera's wordt hij uit gedropt in de van middle of nowhere. in Hij bouwt zelf in zijn onderdak, vangt het zijn eigen wild van en wordt 's op tv nachts wakker gehouden met door de beesten naar om hem heen. Het tijdens hele avontuur legt hij van zelf vast. Presentatie: uit Floortje Dessing, Dennis met op tv Storm.

Oog met in oog met een wurgslang, op bedolven onder een met lawine of helemaal van alleen in de de wildernis. Hoe overleef naar je een extreme situaties als je naar op de reis bent? Of naar nog beter: hoe naar zorg je dat je niet op in de door shit komt? Floortje Dessing het onderzoekt de levensbedreigende situaties waar op tv iedere reiziger zomaar naar in kan belanden. naar Een lawine in de Alpen, tijdens hotelbrand in op tv Bangkok of een drukkende mensenmassa door bij een groot op festival. het Floortje geeft tips met hoe je kunt voorkomen in op dit soort de situaties terecht het te komen en laat zien met wat je moet op tv doen een als je er plotseling mee met te op maken krijgt. Dennis op tv staat oog van in oog met in de meest gevaarlijke beesten, als in de Goliath-spin, wurgslang naar en de krokodil. Ook reist met hij af naar ongerept van Amerika om een daar acht dagen helemaal alleen naar in de wildernis van te op overleven. Bewapend met op een mes, een paar vuursteentjes op tv en vier het camera's wordt hij uit gedropt in de middle met of nowhere. naar Hij bouwt zelf zijn onderdak, tijdens naar vangt zijn eigen wild en naar wordt 's nachts uit wakker gehouden door de van beesten om tijdens hem heen. Het de hele avontuur legt hij op tv zelf vast. naar Presentatie: Floortje Dessing, Dennis door door Storm.

Oog in in oog met een wurgslang, de bedolven onder uit een lawine met of helemaal naar alleen in de wildernis. Hoe een overleef je extreme door situaties als je op het in reis bent? Of een nog beter: hoe zorg het je dat je niet in een de de shit komt? met Floortje Dessing onderzoekt van levensbedreigende situaties waar iedere op tv reiziger zomaar in kan belanden. uit in Een lawine in uit de Alpen, hotelbrand in Bangkok of met een op drukkende mensenmassa bij een uit groot festival. Floortje geeft tijdens tips hoe je van kunt voorkomen met in dit op soort situaties terecht te komen op op en laat zien wat je in moet doen als een je naar er plotseling mee te maken krijgt. een Dennis de staat oog in oog met op tv de meest gevaarlijke uit op tv beesten, als de Goliath-spin, wurgslang tijdens en krokodil. door Ook reist hij het af naar ongerept tijdens Amerika om van daar acht dagen helemaal op tv alleen in de wildernis de te overleven. Bewapend met door het een mes, een paar van vuursteentjes en vier de camera's wordt hij gedropt in de de middle of uit door nowhere. Hij bouwt zelf zijn in onderdak, vangt door zijn eigen wild op en wordt 's nachts een wakker gehouden de door de beesten om naar hem heen. Het op tv hele avontuur legt in hij zelf vast. op tv Floortje naar trekt met een 4x4 Zuid-Afrika in. op tv op Een tocht door de uitgestrekte bush de of op bloedhete woestijn is op tv voor sommige tijdens reizigers de ideale ontspanning. op tv Maar zo'n avontuurlijke vakantie is een niet zonder het gevaar. door Floortje laat zien hoe met je een goede op tv voorbereiding treft en ervaart hoe op tv het de is om verdwaald een te zijn uit in de woestijn. Dennis staat oog de in een oog met de op tv gifslang in in de Braziliaanse Amazone. op Daarnaast vervolgt hij zijn met grote avontuur uit in de wildernis waar hij helemaal op alleen, op zonder eten de en drinken, en van met een klein overlevingspakket door en drie camera's probeert op tv te overleven. uit De vermoeidheid en in het gebrek aan in eten beginnen Dennis op met te uit breken. De nachten lijken door eindeloos te duren een en de in eenzaamheid wordt steeds intenser, maar Dennis een zet op tv door. Presentatie: Floortje Dessing, naar Dennis uit Storm.

Oog in met oog met een wurgslang, tijdens bedolven onder door een lawine naar of helemaal alleen op tv in de door wildernis. Hoe overleef in je extreme situaties als je naar op de reis bent? Of nog beter: in hoe zorg je van dat je niet in in de de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt naar levensbedreigende situaties waar het iedere met reiziger zomaar de in kan belanden. uit Een lawine in naar de Alpen, hotelbrand op in Bangkok of een drukkende mensenmassa op tijdens bij een groot festival. Floortje tijdens geeft tips met hoe je kunt voorkomen in op tv op dit soort situaties terecht te door komen en laat naar zien wat je het moet doen als van je de er plotseling mee in te maken krijgt. Dennis de staat oog in in oog met de meest gevaarlijke uit door beesten, als de door Goliath-spin, wurgslang en krokodil. Ook in reist hij af naar door op tv ongerept Amerika om van daar acht dagen helemaal alleen uit in de wildernis naar te het overleven. Bewapend met een mes, een uit paar een vuursteentjes en vier camera's van wordt hij gedropt in op tv de middle of het met nowhere. Hij bouwt zelf door zijn onderdak, de vangt zijn eigen wild en op tv wordt 's nachts door wakker gehouden in door de tijdens beesten om hem heen. naar Het hele het avontuur legt hij zelf vast. Door uit de tragische in gebeurtenis bij het dance-event door The Love Parade door in de Duisburg duikt Floortje het deze week op in de mensenmassa. In op New York ondergaat ze in de Black Friday, op tv hét uitverkoopevenement een in Amerika. Ze op tv propt zich tussen uit de koopgrage Amerikanen tijdens om de kracht uit van een naar mensenmassa te ervaren. Ook gaat een ze een dag met een een in crowd control expert in mee naar op een festival om te een zien hoe een organisatie het zich op voorbereid op zoiets de groots. Tot slot praat Floor met op tv Anouk, een feestganger op tv die tijdens de ramp in in Duisburg overleefde. Dennis tijdens staat oog uit in oog met een krokodil in met naar de Braziliaanse Amazone. Daarnaast tijdens vervolgt hij zijn grote avontuur door in de op tv wildernis. De derde op tv dag in breekt aan en de een honger en vermoeidheid naar beginnen Dennis parten te van spelen. uit Met een zelfgemaakte speer hoopt hij het in een vis te tijdens kunnen spiezen in uit een nabijgelegen plas. Als op tv dat is gelukt, schreeuwt hij uit het uit. Eindelijk: naar eten! in Presentatie: Floortje van Dessing, Dennis Storm.

Oog in in oog op met een wurgslang, bedolven onder een het lawine of helemaal in alleen in de de wildernis. Hoe de overleef door je extreme situaties als je op tijdens tijdens reis bent? Of nog naar beter: hoe zorg je uit dat je niet in naar de shit komt? naar Floortje Dessing in onderzoekt levensbedreigende situaties naar waar iedere reiziger op tv zomaar in op kan belanden. Een lawine in door de Alpen, op tv hotelbrand tijdens in Bangkok of een in drukkende mensenmassa bij een groot de festival. Floortje geeft door de tips hoe je kunt op tv voorkomen in dit soort situaties tijdens terecht te uit komen een en laat zien wat je moet door doen als je het er het plotseling mee te maken krijgt. tijdens op tv Dennis staat oog in oog met door de op meest gevaarlijke beesten, het als de Goliath-spin, wurgslang het en krokodil. van Ook reist hij af het naar het ongerept Amerika om daar acht dagen in het helemaal alleen in de wildernis naar te overleven. uit Bewapend met een door mes, een paar de vuursteentjes en vier camera's een wordt hij gedropt een in een de middle of tijdens nowhere. Hij bouwt zelf zijn de onderdak, vangt van zijn eigen wild en wordt tijdens 's nachts wakker een gehouden door naar de beesten tijdens om hem van heen. Het hele avontuur uit legt hij zelf vast. van Floortje zit vaker de in het buitenland dan naar met dat ze thuis is. uit Dus woont ze het grootste de deel van het tijdens jaar in in een hotels. een Niet voor niets dat de deze door aflevering over hotelbranden gaat. met Floortje reist naar Bangkok een waar ze uit een paar backpack-hostels bezoekt. Supergoedkoop, naar maar is het in ook naar brandveilig? In de Thaise met hoofdstad test ze ook op tv de zogeheten 'vertiscape' uit in op een van het de grootste hotels. Binnen een mum naar van tijd van is in ze van de bovenste etage de beneden. Dennis het staat oog in in oog met een bullet op tv ant. Die naam heeft naar het beestje de niet van voor niets; een steek van een tijdens bullet ant voelt op tv op alsof er een kogel door op je het lichaam gaat. Daarnaast is het met tweede deel naar van Dennis' grote avontuur door in de uit wildernis te met zien. De eerste op tv nacht zit erop, maar veel door slaap heeft met Dennis niet gehad. De door beesten om de hem heen houden een hem wakker en de temperatuur van tijdens zakt 's nachts zo hard dat tijdens hij op de hele in nacht bezig is het het vuur op het te stoken. Als de dag eenmaal in aanbreekt in begint zijn zoektocht naar eten. uit het Presentatie: Floortje Dessing, Dennis naar Storm.

Oog in oog met met een wurgslang, naar bedolven onder met een lawine of tijdens helemaal op tv alleen in de wildernis. Hoe overleef op je op tv extreme situaties op als in je op reis bent? door Of nog beter: uit hoe het zorg je een dat je niet in de shit uit komt? Floortje de Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties door op tv waar iedere reiziger zomaar in met kan belanden. op Een lawine van in de Alpen, naar hotelbrand in Bangkok of door een drukkende mensenmassa bij door een tijdens groot festival. Floortje geeft tips met hoe je in kunt voorkomen in dit soort het een situaties terecht te komen en tijdens laat de zien wat je moet van doen als je er plotseling door mee in te maken krijgt. uit Dennis staat oog in oog een met van de meest gevaarlijke beesten, op tv als de met Goliath-spin, wurgslang en krokodil. Ook de het reist hij af naar ongerept naar Amerika een om daar acht dagen helemaal op tv alleen in op de wildernis in te overleven. Bewapend met een mes, door een paar tijdens vuursteentjes en vier camera's op tv wordt hij gedropt de in de het middle in of nowhere. Hij bouwt op zelf zijn onderdak, naar vangt zijn eigen op tv wild en wordt 's nachts het wakker gehouden de door de beesten om in hem heen. een Het hele avontuur legt uit hij een zelf vast. Floortje zoekt tijdens de sneeuw op door om off-piste te boarden. een Niets lekkerder dan uit een spoor naar trekken op tv in de verse uit poedersneeuw. Maar natuurlijk is in dat niet zonder risico. met Een verse van hoop sneeuw kan in gaan schuiven en een een lawine veroorzaken. het Floortje laat zien in hoe je ervoor zorgt dat door je niet door in een lawine van terechtkomt en hoe in je het iemand vindt die onder tijdens de sneeuw bedolven is. op tv Ze in praat met iemand de die een lawine heeft overleefd uit en ervaart zelf hoe met het is uit om naar vast te zitten onder door de sneeuw. uit Dennis staat in het holst naar van tijdens de nacht oog in oog met met een Goliath-spin die van het in op hem heeft het gemunt. Daarnaast begint hij het aan zijn tijdens grote avontuur in de wildernis. door het Nadat hij met naar een helikopter is gedropt de in St. het Lucie County in Amerika moet hij het op zoek naar van een geschikte plek door om zijn slaapplek uit te bouwen. de Als de tijdens nacht eenmaal valt en op Dennis door zijn ogen dicht in doet, lopen de koude rillingen tijdens over uit zijn rug van alle geluiden door om van hem heen. Presentatie: Floortje Dessing, een Dennis naar Storm.

juni 2017
15-05-2011 22:50

Buitenlandse ziekenhuizen

How to stay alive - Buitenlandse ziekenhuizen

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

08-05-2011 19:55

Aflevering 6

How to stay alive - Aflevering 6

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

01-05-2011 19:55

Aflevering 5

How to stay alive - Aflevering 5

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

24-04-2011 19:55

Aflevering 4

How to stay alive - Aflevering 4

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

17-04-2011 19:55

Aflevering 3

How to stay alive - Aflevering 3

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

10-04-2011 19:55

Aflevering 2

How to stay alive - Aflevering 2

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedr...

03-04-2011 19:55

Aflevering 1

How to stay alive - Aflevering 1

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties op als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensb...

How to stay alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to stay alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to stay alive bij How to stay alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to stay alive. Heb je een uitzending van How to stay alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord