Programma gemist?

Documentaire. De van jonge schilder met Pablo Picasso is nog geen op twintig uit wanneer hij in in 1900 in Parijs arriveert, trappelend het van ongeduld uit om van zichzelf als kunstenaar te de ontdekken. De een stad is het culturele de centrum en dé tijdens ontmoetingsplek voor van kunstenaars uit de hele wereld. in Picasso raakt geïnspireerd de en experimenteert en groeit op tv binnen zeven jaar uit uit tot de de door leider van de op avant-garde.

augustus 2021
05-04-2011 23:00

Aflevering 1

AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging - Aflevering 1

Documentaire. De jonge schilder Pablo Picasso is nog geen twintig wanneer hij in 1900 in Parijs arriveert, trappelend van ongeduld om zichzelf als kunstenaar te ontdekken. De stad is het culturele centrum en dé ontmoetingsplek voor kunstena...

AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging bij AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging. Heb je een uitzending van AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging gemist

Documentaire. De jonge schilder Pablo Picasso is nog geen twintig wanneer hij in 1900 in Parijs arriveert, trappelendvan ongeduld om zichzelf als kunstenaar te ontdekken. De stad is het culturele centrum en dé ontmoetingsplek voorkunstenaars uit de hele wereld. Picasso raakt geïnspireerd en experimenteert en groeit binnen zeven jaar uit tot deleider van de avant-garde.

Uitzending gemist van AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging? Hier kun je alle uitzendingen van AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-04-2011 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!