Programma gemist?

Documentaire. De met jonge schilder Pablo de Picasso is op nog geen twintig wanneer hij door in 1900 op tv in Parijs op tv arriveert, trappelend het van ongeduld om zichzelf op tv als kunstenaar te ontdekken. het De stad op is het culturele centrum uit en een dé ontmoetingsplek voor een kunstenaars uit de het hele wereld. Picasso raakt geïnspireerd en in experimenteert en op tv groeit binnen zeven door jaar het uit tot de leider naar van de een avant-garde.

januari 2021
05-04-2011 23:00

Aflevering 1

AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging - Aflevering 1

Documentaire. De jonge schilder Pablo Picasso is nog geen twintig wanneer hij in 1900 in Parijs arriveert, trappelend van ongeduld om zichzelf als kunstenaar te ontdekken. De stad is het culturele centrum en dé ontmoetingsplek voor kunstena...

AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging bij AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging. Heb je een uitzending van AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging gemist

Documentaire. De jonge schilder Pablo Picasso is nog geen twintig wanneer hij in 1900 in Parijs arriveert, trappelendvan ongeduld om zichzelf als kunstenaar te ontdekken. De stad is het culturele centrum en dé ontmoetingsplek voorkunstenaars uit de hele wereld. Picasso raakt geïnspireerd en experimenteert en groeit binnen zeven jaar uit tot deleider van de avant-garde.

Uitzending gemist van AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging? Hier kun je alle uitzendingen van AVRO Close up: Eating fire - De jonge picasso in beweging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-04-2011 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!