Programma gemist?

Heilig Gras volgde naar Frank de Boer op nauwgezet in naar zijn eerste half door jaar als trainer tijdens van Ajax. op In de beslissende naar fase van in de competitie bezocht Henk Spaan naar trainingen en naar wedstrijden en sprak hij diverse de keren met uitvoerig met Frank de de Boer naar over zijn plannen, van zijn spelers en zijn toekomst bij de tijdens een topclub in roerige tijdens tijden.

Voetbaljournalist in Kees Jansma voelt al door sinds door zijn vroegste jeugd een op diepe liefde voor uit het Haagse ADO. Die door liefde bivakkeerde op tv regelmatig tussen in hoop en vrees. Samen met diverse de ADO-coryfeeën van vroeger tijdens op tv en nu beschouwt Jansma uit het wel en wee uit van door de slapende reus uit de de derde voetbalstad van Nederland naar die in dit seizoen op opvallend goed presteert in op tv de Eredivisie.

Statistiek wordt de steeds met belangrijker in het moderne topvoetbal. naar Een naar aantal Engelse topclubs beschikt door over afdelingen met louter een wetenschappers die het data bestuderen en vertalen naar naar op tv trainingsprogramma's en transferbeleid. Inspirator van is de Amerikaanse honkbalcoach de Billy in Beane, wiens leven momenteel tijdens wordt verfilmd in op Moneyball met Brad Pitt op tv in de hoofdrol. tijdens Interviewer Simon Kuper op tv zocht Billy Beane op op tv in Amerika met en ging langs bij een de statistici naar van Chelsea naar en Manchester op City.

Over tijdens de band in tussen sportouders en sportkinderen. Henk tijdens Spaan bezoekt in Enschede een FC naar Twente-speler Luuk de Jong en een zijn moeder het Loekie Raterink, 94-voudig volleybalinternational. naar En hij gaat door in Zuid-Frankrijk door op bezoek bij ex-international naar Wilbert Suvrijn en op tv zijn uit dochter Jade, Frans van tenniskampioen bij de de jeugd. Presentatie: Henk de Spaan.

In het amper twintig uit jaar werd het het Amerikaanse sportmerk Nike marktleider tijdens op het gebied van van voetbalschoenen en tijdens -kleding. Daaraan ten grondslag het lag in een authentieke marketingstrategie die vooral opviel tijdens door uit innovatieve en spectaculaire commercials. door Het verhaal achter dit van op succes is een tijdens verhaal van Nederlanders.

Robin tijdens van Persie in gesprek met uit Henk Spaan over tijdens een op selectie van tijdens zijn mooiste en belangrijkste van goals. Van Persie op tv geeft bij elk de doelpunt tekst en uitleg en het met verschaft daarmee een persoonlijk inkijkje met in het hedendaagse de topvoetbal de en zijn eigen carrière tot nu met op toe.

januari 2021
13-05-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Heilig Gras volgde Frank de Boer nauwgezet in zijn eerste half jaar als trainer van Ajax. In de beslissende fase van de competitie bezocht Henk Spaan trainingen en wedstrijden en sprak hij diverse keren uitvoerig met Frank de Boer over zijn...

06-05-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Voetbaljournalist Kees Jansma voelt al sinds zijn vroegste jeugd een diepe liefde voor het Haagse ADO. Die liefde bivakkeerde regelmatig tussen hoop en vrees. Samen met diverse ADO-coryfeeën van vroeger en nu beschouwt Jansma het wel en wee...

29-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Statistiek wordt steeds belangrijker in het moderne topvoetbal. Een aantal Engelse topclubs beschikt over afdelingen met louter wetenschappers die data bestuderen en vertalen naar trainingsprogramma's en transferbeleid. Inspirator is de Ame...

22-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Over de band tussen sportouders en sportkinderen. Henk Spaan bezoekt in Enschede FC Twente-speler Luuk de Jong en zijn moeder Loekie Raterink, 94-voudig volleybalinternational. En hij gaat in Zuid-Frankrijk op bezoek bij ex-international Wi...

15-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

In amper twintig jaar werd het Amerikaanse sportmerk Nike marktleider op het gebied van voetbalschoenen en -kleding. Daaraan ten grondslag lag een authentieke marketingstrategie die vooral opviel door innovatieve en spectaculaire commercial...

08-04-2011 20:25

Aflevering 1

Heilig gras - Aflevering 1

Robin van Persie in gesprek met Henk Spaan over een selectie van zijn mooiste en belangrijkste goals. Van Persie geeft bij elk doelpunt tekst en uitleg en verschaft daarmee een persoonlijk inkijkje in het hedendaagse topvoetbal en zijn eige...

Heilig gras gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heilig gras de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heilig gras bij Heilig gras liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heilig gras. Heb je een uitzending van Heilig gras gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heilig gras gemist

De wekelijkse serie Heilig gras is voor Powned geproduceerd door de makers van het tijdschrift Hard Gras. De verhalen worden ingeleid en/of verteld door sportjournalist Henk Spaan.

Uitzending gemist van Heilig gras? Hier kun je alle uitzendingen van Heilig gras kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-05-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!