Programma gemist?

Heilig Gras volgde in Frank de het Boer op tv nauwgezet in zijn eerste half van jaar als trainer van in Ajax. In met de beslissende het fase van de competitie door bezocht Henk Spaan trainingen naar en wedstrijden en het sprak hij met diverse uit keren uitvoerig met Frank de Boer in over zijn plannen, de zijn spelers en de zijn toekomst naar bij een topclub het in roerige een tijden.

Voetbaljournalist Kees het Jansma door voelt al sinds door zijn vroegste jeugd het een diepe liefde voor het naar Haagse ADO. Die uit liefde bivakkeerde regelmatig tussen op tv hoop en van vrees. Samen met diverse tijdens ADO-coryfeeën van vroeger het en nu beschouwt uit Jansma het wel door en wee op van de slapende op tv reus uit de derde tijdens voetbalstad van Nederland de die naar dit seizoen opvallend het goed presteert op in de Eredivisie.

Statistiek wordt door steeds belangrijker het in het de moderne topvoetbal. Een aantal Engelse topclubs op tv beschikt over afdelingen met met een louter wetenschappers die data naar bestuderen en vertalen naar in trainingsprogramma's en transferbeleid. het Inspirator tijdens is de naar Amerikaanse honkbalcoach Billy Beane, een wiens leven momenteel door wordt verfilmd in Moneyball door met Brad in Pitt in de de hoofdrol. Interviewer Simon uit Kuper zocht in Billy Beane op in in Amerika en ging langs in bij op de statistici van Chelsea en uit Manchester de City.

Over de band door tussen sportouders op en het sportkinderen. Henk Spaan op tv bezoekt in Enschede FC door Twente-speler Luuk de Jong en met de zijn moeder Loekie Raterink, 94-voudig uit volleybalinternational. En hij gaat van het in Zuid-Frankrijk op bezoek bij ex-international op Wilbert Suvrijn en het zijn dochter Jade, naar Frans in tenniskampioen bij de jeugd. van Presentatie: Henk in Spaan.

In amper twintig de jaar werd van het in Amerikaanse sportmerk Nike marktleider op het door van gebied van voetbalschoenen door en -kleding. Daaraan ten grondslag lag in een naar authentieke marketingstrategie die vooral opviel met door innovatieve en een spectaculaire commercials. op tv Het verhaal met achter dit succes is een op tv tijdens verhaal van Nederlanders.

Robin van op tv Persie in uit gesprek met Henk naar Spaan over een selectie met van uit zijn mooiste en belangrijkste goals. met Van Persie tijdens geeft bij elk op tv doelpunt tekst en met uitleg en de verschaft daarmee een persoonlijk inkijkje naar in op tv het hedendaagse topvoetbal en van zijn eigen op tv carrière tot nu tijdens toe.

oktober 2021
13-05-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Heilig Gras volgde Frank de Boer nauwgezet in zijn eerste half jaar als trainer van Ajax. In de beslissende fase van de competitie bezocht Henk Spaan trainingen en wedstrijden en sprak hij diverse keren uitvoerig met Frank de Boer over zijn...

06-05-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Voetbaljournalist Kees Jansma voelt al sinds zijn vroegste jeugd een diepe liefde voor het Haagse ADO. Die liefde bivakkeerde regelmatig tussen hoop en vrees. Samen met diverse ADO-coryfeeën van vroeger en nu beschouwt Jansma het wel en wee...

29-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Statistiek wordt steeds belangrijker in het moderne topvoetbal. Een aantal Engelse topclubs beschikt over afdelingen met louter wetenschappers die data bestuderen en vertalen naar trainingsprogramma's en transferbeleid. Inspirator is de Ame...

22-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Over de band tussen sportouders en sportkinderen. Henk Spaan bezoekt in Enschede FC Twente-speler Luuk de Jong en zijn moeder Loekie Raterink, 94-voudig volleybalinternational. En hij gaat in Zuid-Frankrijk op bezoek bij ex-international Wi...

15-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

In amper twintig jaar werd het Amerikaanse sportmerk Nike marktleider op het gebied van voetbalschoenen en -kleding. Daaraan ten grondslag lag een authentieke marketingstrategie die vooral opviel door innovatieve en spectaculaire commercial...

08-04-2011 20:25

Aflevering 1

Heilig gras - Aflevering 1

Robin van Persie in gesprek met Henk Spaan over een selectie van zijn mooiste en belangrijkste goals. Van Persie geeft bij elk doelpunt tekst en uitleg en verschaft daarmee een persoonlijk inkijkje in het hedendaagse topvoetbal en zijn eige...

Heilig gras gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heilig gras de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heilig gras bij Heilig gras liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heilig gras. Heb je een uitzending van Heilig gras gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heilig gras gemist

De wekelijkse serie Heilig gras is voor Powned geproduceerd door de makers van het tijdschrift Hard Gras. De verhalen worden ingeleid en/of verteld door sportjournalist Henk Spaan.

Uitzending gemist van Heilig gras? Hier kun je alle uitzendingen van Heilig gras kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-05-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!