Programma gemist?

Heilig Gras volgde op naar Frank de Boer het nauwgezet in zijn eerste half naar jaar als de trainer van Ajax. In de door beslissende op tv fase van de uit competitie bezocht Henk met Spaan trainingen en uit wedstrijden en uit sprak hij diverse keren uitvoerig met met Frank het de Boer met over zijn plannen, een zijn spelers en zijn toekomst bij uit een het topclub in door roerige tijden.

Voetbaljournalist Kees op tv Jansma voelt al door sinds het zijn vroegste jeugd een diepe liefde op voor het het Haagse de ADO. Die liefde bivakkeerde regelmatig tussen tijdens hoop een en vrees. Samen met diverse van ADO-coryfeeën op tv van vroeger en nu beschouwt een Jansma het op wel en naar wee van de een slapende reus uit de derde een met voetbalstad van Nederland die dit tijdens seizoen opvallend naar goed presteert uit in de Eredivisie.

Statistiek op tv wordt steeds belangrijker in uit het moderne door topvoetbal. Een aantal een Engelse topclubs van beschikt over afdelingen met louter wetenschappers de door die data bestuderen en vertalen in naar trainingsprogramma's en transferbeleid. naar op tv Inspirator is de Amerikaanse honkbalcoach Billy een Beane, door wiens leven momenteel wordt met verfilmd in Moneyball met op tv Brad door Pitt in de hoofdrol. met Interviewer Simon op tv Kuper zocht Billy Beane met op in op Amerika en de ging langs bij de met statistici van Chelsea door en Manchester tijdens City.

Over van de band tussen sportouders uit en sportkinderen. Henk Spaan met bezoekt in Enschede naar FC Twente-speler Luuk tijdens de Jong en in zijn moeder Loekie naar Raterink, een 94-voudig volleybalinternational. En met hij gaat in Zuid-Frankrijk op in bezoek in bij ex-international Wilbert Suvrijn het en zijn dochter het Jade, Frans tenniskampioen een bij de jeugd. Presentatie: tijdens het Henk Spaan.

In met amper twintig jaar werd het op tv Amerikaanse sportmerk door Nike marktleider op het in gebied van voetbalschoenen van en tijdens -kleding. Daaraan ten grondslag lag tijdens een authentieke naar marketingstrategie die vooral in opviel door het innovatieve en spectaculaire commercials. de Het verhaal achter dit tijdens succes is een de verhaal van met Nederlanders.

Robin van tijdens Persie in gesprek van met Henk Spaan in over in een selectie van zijn mooiste en het op belangrijkste goals. Van met Persie geeft bij een elk doelpunt tekst en uitleg op en verschaft op tv daarmee een persoonlijk inkijkje naar in het hedendaagse uit topvoetbal en zijn eigen op naar carrière tot nu de toe.

mei 2021
13-05-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Heilig Gras volgde Frank de Boer nauwgezet in zijn eerste half jaar als trainer van Ajax. In de beslissende fase van de competitie bezocht Henk Spaan trainingen en wedstrijden en sprak hij diverse keren uitvoerig met Frank de Boer over zijn...

06-05-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Voetbaljournalist Kees Jansma voelt al sinds zijn vroegste jeugd een diepe liefde voor het Haagse ADO. Die liefde bivakkeerde regelmatig tussen hoop en vrees. Samen met diverse ADO-coryfeeën van vroeger en nu beschouwt Jansma het wel en wee...

29-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Statistiek wordt steeds belangrijker in het moderne topvoetbal. Een aantal Engelse topclubs beschikt over afdelingen met louter wetenschappers die data bestuderen en vertalen naar trainingsprogramma's en transferbeleid. Inspirator is de Ame...

22-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Over de band tussen sportouders en sportkinderen. Henk Spaan bezoekt in Enschede FC Twente-speler Luuk de Jong en zijn moeder Loekie Raterink, 94-voudig volleybalinternational. En hij gaat in Zuid-Frankrijk op bezoek bij ex-international Wi...

15-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

In amper twintig jaar werd het Amerikaanse sportmerk Nike marktleider op het gebied van voetbalschoenen en -kleding. Daaraan ten grondslag lag een authentieke marketingstrategie die vooral opviel door innovatieve en spectaculaire commercial...

08-04-2011 20:25

Aflevering 1

Heilig gras - Aflevering 1

Robin van Persie in gesprek met Henk Spaan over een selectie van zijn mooiste en belangrijkste goals. Van Persie geeft bij elk doelpunt tekst en uitleg en verschaft daarmee een persoonlijk inkijkje in het hedendaagse topvoetbal en zijn eige...

Heilig gras gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heilig gras de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heilig gras bij Heilig gras liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heilig gras. Heb je een uitzending van Heilig gras gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heilig gras gemist

De wekelijkse serie Heilig gras is voor Powned geproduceerd door de makers van het tijdschrift Hard Gras. De verhalen worden ingeleid en/of verteld door sportjournalist Henk Spaan.

Uitzending gemist van Heilig gras? Hier kun je alle uitzendingen van Heilig gras kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-05-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!