Programma gemist?

Heilig Gras in volgde Frank met de Boer nauwgezet naar in zijn eerste het half jaar naar als trainer van Ajax. In de tijdens beslissende fase een van de competitie bezocht op op Henk Spaan trainingen en wedstrijden en met naar sprak hij diverse door keren uitvoerig met Frank de Boer uit het over zijn plannen, zijn de spelers en zijn toekomst een bij een een topclub in roerige tijdens tijden.

Voetbaljournalist Kees Jansma op tv tijdens voelt al sinds zijn een vroegste jeugd een tijdens diepe liefde voor het de Haagse ADO. naar Die liefde uit bivakkeerde regelmatig tussen hoop en vrees. een Samen uit met diverse ADO-coryfeeën van naar vroeger en een nu beschouwt Jansma het wel naar en op wee van de slapende het reus de uit de derde voetbalstad van Nederland het die dit door seizoen opvallend goed door presteert uit in de Eredivisie.

Statistiek wordt steeds in belangrijker in een het moderne op tv topvoetbal. Een aantal Engelse door topclubs beschikt naar over afdelingen met louter naar wetenschappers die op data bestuderen en vertalen naar de trainingsprogramma's en transferbeleid. uit Inspirator is de de Amerikaanse honkbalcoach Billy met uit Beane, wiens leven momenteel wordt van verfilmd in tijdens Moneyball met Brad een Pitt in door de hoofdrol. Interviewer op Simon Kuper zocht Billy een Beane op in Amerika en met ging langs in bij de naar statistici van Chelsea en Manchester van een City.

Over door de band tussen sportouders en de sportkinderen. van Henk Spaan bezoekt in het Enschede uit FC Twente-speler Luuk de Jong de en zijn door moeder Loekie van Raterink, 94-voudig volleybalinternational. door En hij gaat in de Zuid-Frankrijk op bezoek bij ex-international van de Wilbert Suvrijn en zijn dochter tijdens Jade, op Frans tenniskampioen bij de jeugd. Presentatie: op uit Henk Spaan.

In amper twintig met jaar tijdens werd het uit Amerikaanse sportmerk Nike marktleider op tv op het gebied met van voetbalschoenen en -kleding. Daaraan een ten grondslag lag door een authentieke in marketingstrategie tijdens die vooral opviel door innovatieve en het uit spectaculaire commercials. Het verhaal achter dit naar succes is de een naar verhaal van Nederlanders.

Robin tijdens van Persie in met gesprek met Henk Spaan over het de een selectie van op zijn mooiste en belangrijkste op tv goals. Van een Persie geeft bij elk doelpunt tekst in en een uitleg en verschaft in daarmee een persoonlijk op inkijkje in het hedendaagse de topvoetbal en zijn het eigen carrière van tot nu naar toe.

oktober 2019
13-05-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Heilig Gras volgde Frank de Boer nauwgezet in zijn eerste half jaar als trainer van Ajax. In de beslissende fase van de competitie bezocht Henk Spaan trainingen en wedstrijden en sprak hij diverse keren uitvoerig met Frank de Boer over zijn...

06-05-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Voetbaljournalist Kees Jansma voelt al sinds zijn vroegste jeugd een diepe liefde voor het Haagse ADO. Die liefde bivakkeerde regelmatig tussen hoop en vrees. Samen met diverse ADO-coryfeeën van vroeger en nu beschouwt Jansma het wel en wee...

29-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Statistiek wordt steeds belangrijker in het moderne topvoetbal. Een aantal Engelse topclubs beschikt over afdelingen met louter wetenschappers die data bestuderen en vertalen naar trainingsprogramma's en transferbeleid. Inspirator is de Ame...

22-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Over de band tussen sportouders en sportkinderen. Henk Spaan bezoekt in Enschede FC Twente-speler Luuk de Jong en zijn moeder Loekie Raterink, 94-voudig volleybalinternational. En hij gaat in Zuid-Frankrijk op bezoek bij ex-international Wi...

15-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

In amper twintig jaar werd het Amerikaanse sportmerk Nike marktleider op het gebied van voetbalschoenen en -kleding. Daaraan ten grondslag lag een authentieke marketingstrategie die vooral opviel door innovatieve en spectaculaire commercial...

08-04-2011 20:25

Aflevering 1

Heilig gras - Aflevering 1

Robin van Persie in gesprek met Henk Spaan over een selectie van zijn mooiste en belangrijkste goals. Van Persie geeft bij elk doelpunt tekst en uitleg en verschaft daarmee een persoonlijk inkijkje in het hedendaagse topvoetbal en zijn eige...

Heilig gras gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heilig gras de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heilig gras bij Heilig gras liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heilig gras. Heb je een uitzending van Heilig gras gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heilig gras gemist

De wekelijkse serie Heilig gras is voor Powned geproduceerd door de makers van het tijdschrift Hard Gras. De verhalen worden ingeleid en/of verteld door sportjournalist Henk Spaan.

Uitzending gemist van Heilig gras? Hier kun je alle uitzendingen van Heilig gras kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-05-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!