Programma gemist?

Heilig door Gras volgde Frank uit de Boer nauwgezet uit in zijn van eerste half jaar als trainer tijdens van Ajax. In van de beslissende fase op van met de competitie bezocht tijdens Henk Spaan trainingen en wedstrijden en in sprak door hij diverse naar keren uitvoerig met de Frank de Boer een over zijn plannen, zijn met spelers en zijn in toekomst bij een op topclub in door roerige tijden.

Voetbaljournalist Kees Jansma in voelt al sinds op tv zijn in vroegste jeugd een diepe op tv liefde voor het naar Haagse ADO. Die liefde door de bivakkeerde regelmatig tussen tijdens hoop en vrees. naar Samen met diverse ADO-coryfeeën in van vroeger en de nu beschouwt tijdens Jansma het wel en het wee van de een slapende reus uit de uit derde naar voetbalstad van Nederland met die dit seizoen opvallend op tv goed presteert het in de Eredivisie.

Statistiek op wordt steeds belangrijker in door het moderne topvoetbal. Een de op aantal Engelse topclubs beschikt door over afdelingen met louter wetenschappers door die data op bestuderen uit en vertalen naar een trainingsprogramma's en transferbeleid. Inspirator in is de Amerikaanse honkbalcoach Billy op Beane, de wiens leven momenteel tijdens wordt verfilmd in op Moneyball met Brad Pitt in in de hoofdrol. van Interviewer naar Simon Kuper zocht Billy Beane in op in Amerika uit en de ging langs bij de de statistici van Chelsea en Manchester met met City.

Over de een band in tussen sportouders en sportkinderen. van Henk Spaan bezoekt naar in Enschede FC Twente-speler Luuk door de Jong in en zijn moeder Loekie uit Raterink, 94-voudig tijdens volleybalinternational. En uit hij gaat naar in Zuid-Frankrijk op bezoek bij ex-international op Wilbert met Suvrijn en met zijn dochter Jade, Frans het tenniskampioen bij de jeugd. Presentatie: tijdens Henk het Spaan.

In tijdens amper twintig naar jaar werd het door Amerikaanse sportmerk Nike marktleider op het het gebied naar van voetbalschoenen uit en -kleding. Daaraan ten grondslag in lag een authentieke marketingstrategie naar die naar vooral opviel door innovatieve in en naar spectaculaire commercials. Het verhaal achter naar dit in succes is een verhaal van door Nederlanders.

Robin van in Persie het in gesprek met Henk het Spaan over in een selectie van zijn mooiste uit en belangrijkste in goals. Van Persie geeft bij uit elk met doelpunt tekst en uitleg en door verschaft daarmee een op persoonlijk inkijkje van in het hedendaagse de topvoetbal op en zijn eigen door carrière tot nu op tv toe.

mei 2020
13-05-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Heilig Gras volgde Frank de Boer nauwgezet in zijn eerste half jaar als trainer van Ajax. In de beslissende fase van de competitie bezocht Henk Spaan trainingen en wedstrijden en sprak hij diverse keren uitvoerig met Frank de Boer over zijn...

06-05-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Voetbaljournalist Kees Jansma voelt al sinds zijn vroegste jeugd een diepe liefde voor het Haagse ADO. Die liefde bivakkeerde regelmatig tussen hoop en vrees. Samen met diverse ADO-coryfeeën van vroeger en nu beschouwt Jansma het wel en wee...

29-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Statistiek wordt steeds belangrijker in het moderne topvoetbal. Een aantal Engelse topclubs beschikt over afdelingen met louter wetenschappers die data bestuderen en vertalen naar trainingsprogramma's en transferbeleid. Inspirator is de Ame...

22-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Over de band tussen sportouders en sportkinderen. Henk Spaan bezoekt in Enschede FC Twente-speler Luuk de Jong en zijn moeder Loekie Raterink, 94-voudig volleybalinternational. En hij gaat in Zuid-Frankrijk op bezoek bij ex-international Wi...

15-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

In amper twintig jaar werd het Amerikaanse sportmerk Nike marktleider op het gebied van voetbalschoenen en -kleding. Daaraan ten grondslag lag een authentieke marketingstrategie die vooral opviel door innovatieve en spectaculaire commercial...

08-04-2011 20:25

Aflevering 1

Heilig gras - Aflevering 1

Robin van Persie in gesprek met Henk Spaan over een selectie van zijn mooiste en belangrijkste goals. Van Persie geeft bij elk doelpunt tekst en uitleg en verschaft daarmee een persoonlijk inkijkje in het hedendaagse topvoetbal en zijn eige...

Heilig gras gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heilig gras de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heilig gras bij Heilig gras liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heilig gras. Heb je een uitzending van Heilig gras gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heilig gras gemist

De wekelijkse serie Heilig gras is voor Powned geproduceerd door de makers van het tijdschrift Hard Gras. De verhalen worden ingeleid en/of verteld door sportjournalist Henk Spaan.

Uitzending gemist van Heilig gras? Hier kun je alle uitzendingen van Heilig gras kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-05-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!