Programma gemist?

Heilig Gras volgde het Frank de op tv Boer nauwgezet in zijn in eerste half jaar naar als trainer van het door Ajax. In de beslissende op tv fase van de van competitie bezocht Henk Spaan trainingen naar en wedstrijden en van sprak hij diverse het keren tijdens uitvoerig met Frank de Boer op over zijn plannen, de zijn spelers en uit zijn toekomst bij met een topclub met in roerige naar tijden.

Voetbaljournalist op tv Kees Jansma voelt tijdens al sinds de zijn vroegste jeugd naar een diepe liefde voor het met Haagse ADO. Die liefde naar bivakkeerde regelmatig naar tussen hoop door en vrees. Samen met diverse op tv ADO-coryfeeën van met vroeger op tv en nu beschouwt Jansma de het wel en wee van in de slapende een reus uit de naar derde voetbalstad van door Nederland die dit het seizoen op tv opvallend goed presteert in de op tv Eredivisie.

Statistiek wordt van steeds op belangrijker in het met moderne topvoetbal. Een de aantal Engelse topclubs in beschikt over afdelingen met louter wetenschappers tijdens die naar data bestuderen en de vertalen naar trainingsprogramma's van en transferbeleid. de Inspirator is de Amerikaanse honkbalcoach op tv Billy Beane, wiens door leven momenteel een wordt verfilmd op in Moneyball met Brad de Pitt in de hoofdrol. door Interviewer Simon Kuper het zocht Billy door Beane op het in Amerika en ging langs met bij de de statistici van op Chelsea en Manchester tijdens City.

Over de band naar tussen sportouders van en sportkinderen. Henk Spaan naar bezoekt in Enschede van uit FC Twente-speler Luuk de met Jong en met zijn moeder Loekie Raterink, de 94-voudig volleybalinternational. En van hij gaat door in Zuid-Frankrijk op bezoek bij ex-international de Wilbert naar Suvrijn en met zijn dochter Jade, Frans tenniskampioen bij in de in jeugd. Presentatie: naar Henk Spaan.

In in amper twintig jaar het werd het Amerikaanse van sportmerk Nike marktleider op uit het gebied van voetbalschoenen in uit en -kleding. Daaraan ten grondslag van lag het een authentieke marketingstrategie uit die vooral opviel door innovatieve en op een spectaculaire commercials. Het verhaal het achter dit succes uit is een verhaal van in Nederlanders.

Robin op van Persie uit in gesprek met Henk Spaan de over een naar selectie van zijn in mooiste en belangrijkste goals. het Van Persie naar geeft bij naar elk doelpunt tekst en uitleg en uit van verschaft daarmee een persoonlijk inkijkje in van het hedendaagse een topvoetbal en zijn eigen tijdens carrière op tv tot nu een toe.

september 2020
13-05-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Heilig Gras volgde Frank de Boer nauwgezet in zijn eerste half jaar als trainer van Ajax. In de beslissende fase van de competitie bezocht Henk Spaan trainingen en wedstrijden en sprak hij diverse keren uitvoerig met Frank de Boer over zijn...

06-05-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Voetbaljournalist Kees Jansma voelt al sinds zijn vroegste jeugd een diepe liefde voor het Haagse ADO. Die liefde bivakkeerde regelmatig tussen hoop en vrees. Samen met diverse ADO-coryfeeën van vroeger en nu beschouwt Jansma het wel en wee...

29-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Statistiek wordt steeds belangrijker in het moderne topvoetbal. Een aantal Engelse topclubs beschikt over afdelingen met louter wetenschappers die data bestuderen en vertalen naar trainingsprogramma's en transferbeleid. Inspirator is de Ame...

22-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Over de band tussen sportouders en sportkinderen. Henk Spaan bezoekt in Enschede FC Twente-speler Luuk de Jong en zijn moeder Loekie Raterink, 94-voudig volleybalinternational. En hij gaat in Zuid-Frankrijk op bezoek bij ex-international Wi...

15-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

In amper twintig jaar werd het Amerikaanse sportmerk Nike marktleider op het gebied van voetbalschoenen en -kleding. Daaraan ten grondslag lag een authentieke marketingstrategie die vooral opviel door innovatieve en spectaculaire commercial...

08-04-2011 20:25

Aflevering 1

Heilig gras - Aflevering 1

Robin van Persie in gesprek met Henk Spaan over een selectie van zijn mooiste en belangrijkste goals. Van Persie geeft bij elk doelpunt tekst en uitleg en verschaft daarmee een persoonlijk inkijkje in het hedendaagse topvoetbal en zijn eige...

Heilig gras gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heilig gras de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heilig gras bij Heilig gras liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heilig gras. Heb je een uitzending van Heilig gras gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heilig gras gemist

De wekelijkse serie Heilig gras is voor Powned geproduceerd door de makers van het tijdschrift Hard Gras. De verhalen worden ingeleid en/of verteld door sportjournalist Henk Spaan.

Uitzending gemist van Heilig gras? Hier kun je alle uitzendingen van Heilig gras kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-05-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!