Programma gemist?

Heilig tijdens Gras volgde Frank in de Boer nauwgezet in in zijn eerste half met jaar als trainer in van Ajax. op In de beslissende fase van op de de competitie bezocht Henk een Spaan trainingen met en wedstrijden en sprak uit hij diverse keren op uitvoerig met Frank de Boer op over zijn een plannen, door zijn spelers en zijn toekomst bij uit op een topclub in roerige de tijden.

Voetbaljournalist Kees Jansma tijdens voelt al sinds in zijn een vroegste jeugd op een diepe liefde door voor het Haagse ADO. een Die liefde de bivakkeerde regelmatig tussen hoop en van vrees. Samen met diverse een ADO-coryfeeën uit van vroeger en nu op beschouwt Jansma het wel op en wee op tv van de slapende reus met uit naar de derde voetbalstad op tv van Nederland die dit seizoen tijdens opvallend goed in presteert met in de Eredivisie.

Statistiek wordt op tv steeds belangrijker door in het moderne topvoetbal. met Een aantal Engelse tijdens topclubs van beschikt over afdelingen met louter in wetenschappers die data het bestuderen en van vertalen naar trainingsprogramma's en transferbeleid. de Inspirator is op de Amerikaanse honkbalcoach Billy de Beane, uit wiens leven naar momenteel wordt verfilmd in Moneyball met het Brad Pitt door in de hoofdrol. een Interviewer Simon Kuper zocht op Billy Beane op naar naar in Amerika en ging het langs bij de statistici van uit Chelsea het en Manchester een City.

Over de band uit tussen sportouders in en sportkinderen. Henk een Spaan bezoekt in een Enschede op tv FC Twente-speler Luuk de een Jong en zijn op tv moeder Loekie Raterink, door 94-voudig volleybalinternational. En met hij gaat in Zuid-Frankrijk op tv op bezoek het bij ex-international Wilbert met Suvrijn en zijn dochter tijdens Jade, Frans op tenniskampioen bij de jeugd. Presentatie: op Henk door Spaan.

In naar amper twintig in jaar werd het uit Amerikaanse sportmerk Nike door marktleider op het gebied van voetbalschoenen op tv met en -kleding. Daaraan ten grondslag op tv lag van een authentieke marketingstrategie die vooral met opviel door innovatieve tijdens en spectaculaire op tv commercials. Het in verhaal achter dit succes van is een verhaal van het Nederlanders.

Robin de van Persie in gesprek met met met Henk Spaan over een op selectie van het zijn mooiste en belangrijkste goals. Van in uit Persie geeft bij elk doelpunt in tekst en uitleg en op tv verschaft een daarmee een persoonlijk van inkijkje in van het hedendaagse topvoetbal en naar zijn eigen carrière de tot nu een toe.

november 2021
13-05-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Heilig Gras volgde Frank de Boer nauwgezet in zijn eerste half jaar als trainer van Ajax. In de beslissende fase van de competitie bezocht Henk Spaan trainingen en wedstrijden en sprak hij diverse keren uitvoerig met Frank de Boer over zijn...

06-05-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Voetbaljournalist Kees Jansma voelt al sinds zijn vroegste jeugd een diepe liefde voor het Haagse ADO. Die liefde bivakkeerde regelmatig tussen hoop en vrees. Samen met diverse ADO-coryfeeën van vroeger en nu beschouwt Jansma het wel en wee...

29-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Statistiek wordt steeds belangrijker in het moderne topvoetbal. Een aantal Engelse topclubs beschikt over afdelingen met louter wetenschappers die data bestuderen en vertalen naar trainingsprogramma's en transferbeleid. Inspirator is de Ame...

22-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

Over de band tussen sportouders en sportkinderen. Henk Spaan bezoekt in Enschede FC Twente-speler Luuk de Jong en zijn moeder Loekie Raterink, 94-voudig volleybalinternational. En hij gaat in Zuid-Frankrijk op bezoek bij ex-international Wi...

15-04-2011 20:25

Aflevering 2

Heilig gras - Aflevering 2

In amper twintig jaar werd het Amerikaanse sportmerk Nike marktleider op het gebied van voetbalschoenen en -kleding. Daaraan ten grondslag lag een authentieke marketingstrategie die vooral opviel door innovatieve en spectaculaire commercial...

08-04-2011 20:25

Aflevering 1

Heilig gras - Aflevering 1

Robin van Persie in gesprek met Henk Spaan over een selectie van zijn mooiste en belangrijkste goals. Van Persie geeft bij elk doelpunt tekst en uitleg en verschaft daarmee een persoonlijk inkijkje in het hedendaagse topvoetbal en zijn eige...

Heilig gras gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heilig gras de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heilig gras bij Heilig gras liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heilig gras. Heb je een uitzending van Heilig gras gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heilig gras gemist

De wekelijkse serie Heilig gras is voor Powned geproduceerd door de makers van het tijdschrift Hard Gras. De verhalen worden ingeleid en/of verteld door sportjournalist Henk Spaan.

Uitzending gemist van Heilig gras? Hier kun je alle uitzendingen van Heilig gras kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-05-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!