Programma gemist?

Mas heeft waterschade. op tv Daarna wordt op tv ze het samen met de andere bewoners uit van uit het pand waarin ze woont uit op de verzekering gegooid. van En dan blijkt door heel naar moeilijk om als VVE naar een nieuwe in verzekering tegen de waterschade te vinden. Afke moet het veel geld betalen met voor haar OV-fiets als door die in niet op de tijd is afgemeld. De helpdesk van op tv uit OV-fiets helpt haar van de regen van de in drup. op tv Zoals veel een Nederlanders koopt Christiaan een met BMW tijdens in Duitsland. Maar als zijn van een auto kapot gaat, blijkt op het niet op zo gemakkelijk de kosten te verhalen uit als hem verteld op is. In "Weggegooid tijdens op tv geld" aandacht voor van dure gemeentehuizen. En in met "Klaare Taal" met wordt foutief taalgebruik de in brieven, bijsluiters en door verkeersborden aan naar de kaak gesteld. tijdens Acteur en presentator door Eric Corton vertelt deze week in de de "Kanniecolumn" waar tijdens de hij zich als consument uit aan ergert

In een de vierde aflevering aandacht voor door de naar parkeerproblemen in het pittoreske Marken. de De uit ouders van de 13-jarige op Teun hebben een brilverzekering tijdens afgesloten. Maar met als op de bril van Teun kapot gaat, in blijkt er een door addertje de onder het gras in te zitten. En hoe moeilijk van is om het een naar pasfoto te maken voor op tv een paspoort? In van 'Weggegooid geld' door worden glow-in-the-dark-wegen onderzocht. In op tv 'Klaare Taal' aandacht voor foutief uit taalgebruik een in brieven, van bijsluiters en verkeersborden. En tijdens Pieter Derks vertelt deze naar week in de 'Kanniecolumn' naar tijdens waar hij zich als consument aan op tv tijdens ergert.

Aandacht voor een op tv dakdekker in die overal waar op tv hij komt de een puinhoop achterlaat, naar maar wel grof geld verdient. op tv En in Roselina wil het uit huis van haar moeder verkopen door die uit in een verzorgingshuis zit. Dit een blijkt niet een eenvoudig. En Mieke ontdekt dat van ze veel geld het moet op tv betalen voor twee hele kleine van lampjes. In met "Weggegooid geld" op zie je hoeveel geld er van gestopt een is in op pretpark Yumble in Roermond. In "Klaare door in Taal" aandacht voor in foutief taalgebruik in brieven, het bijsluiters en verkeersborden. En André het van Duin vertelt met deze week uit in de "Kanniecolumn" op waar hij zich als naar consument aan naar ergert.

Een schuur van op tv de op tv familie De uit Vries wordt door een de gemeente zonder overleg in gesloopt. Mandy uit krijgt geen geld het van Nationale Nederlanden met als er ingebroken wordt in haar in door kantoor. En Dick sjeest het op hele land op door op zoek in naar de geboortekaartjes van zijn van kleinzoon. in In Weggegooid Geld wordt het een stadsstrand in in Leeuwarden onder de door loep genomen. In op Klaare met Taal aandacht voor foutief naar taalgebruik in brieven, op tv bijsluiters en verkeersborden. En door Özcan Akyol uit vertelt in de Kanniecolumn tijdens waar hij zich als door consument aan ergert. in De tijdens sketches worden het gespeeld door: Plien van Bennekom, Annick door Boer, Leo Alkemade de en Pierre van Bokma.

Astrid tijdens Joosten stelt op tv - ondersteund door de bekende van acteurs Plien van Bennekom, het een Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre in Bokma - de absurde op tv situaties aan de orde, die naar voortkomen uit de regelgeving uit en het gedrag een een van overheden, instanties, op bedrijven en burgers.

Astrid Joosten stelt tijdens - uit ondersteund door van cabaretiers - absurde van situaties aan de orde, die voortkomen op uit de tijdens regelgeving en het gedrag in van overheden, op instanties, bedrijven de en burgers.Meer Je kind met van zeven jaar met vergaat van de tijdens pijn. Dankzij de een spoedoperatie waarbij een met besnijdenis door wordt uitgevoerd, wordt van je kind gelukkig verlost van uit die pijn. het Maar dan blijkt dat door besnijdenissen niet van meer in het naar basispakket zitten van met zorgverzekeraars en moet tijdens je die operatie de zelf betalen. Behoorlijk naar nijpend als een je een erg door kleine portemonnee hebt een en de eindjes aan elkaar moet de knopen door als alleenstaande vrouw. Kanniewaarzijn roept uit de hulp naar in van op tv Henk van Gerven, in Tweede Kamerlid voor de SP, op van bij de vraag om de besnijdenis op in medische indicatie weer in het door basispakket in terug te krijgen. En Merel van op het Lierop wilde haar huis opknappen met en zocht een betrouwbare op tv klusjesman. Ze de kwam uit bij in Romano Duiker. het Romano was aangesloten bij tijdens alle belangrijke organisaties in op klusjesland, op tv die zekerheid en garanties bieden. uit En van was jarenlang te uit zien in van het  programma Help mijn man is met klusser. in Een toppertje op dus. Desondanks maakte hij er een het puinhoop van en een een liet Merel van Lierop achter met op tv door een huis dat in een puinhoop naar was veranderd. op tv Nieuw in Kanniewaarzijn: de van groot (rand)stedelijke problematiek door naar op de kleine dorps-ergernissen. Wat van speelt naar er op de akker en in naar 't weiland? Lex uit Uiting vraagt op tv het aan de een bewoners en tijdens maakt ze deel van door de tijdens 'straatgemeenteraad'. Deze week is door Lex op door bezoek in Houten. In Weggegooid Geld de op tv deze week Omnisport. het Een Apeldoornse sporthal voor wielrennen het en atletiek. Ondanks van de 82 op miljoen euro, was de hardloopbaan de naar verkeerd aangelegd en veroorzaakte van de wielrenbaan splinters met ter grootte naar van satéstokken. Beide op tv banen zijn opnieuw tijdens aangelegd... op kosten van in de belastingbetaler.Minder

Astrid Joosten stelt met - ondersteund door door cabaretiers - absurde op situaties aan de een orde, die in voortkomen tijdens uit de regelgeving en het gedrag een van met overheden, instanties, bedrijven en het burgers.Meer -Mevrouw door Senders heeft al naar 60 operaties op achter de rug, en moet in nog één keer worden door geopereerd om helemaal met pijnvrij door te raken. Die laatste operatie, uit die alleen op tv in met Zwitserland kan plaatsvinden, wil in de zorgverzekering VGZ in niet vergoeden. door Dat Kanniewaarzijn! -Voor naar één euro van al naar je overtollige kilo's kwijt! Deze uit online op aanbieding van Gymstudio lijkt te van mooi om uit waar te zijn. de En achteraf blijkt het dat ook. een Want na een paar naar weken komt de aap op tv op tv uit de mouw: er naar valt een in rekening van 80 tijdens euro op de deurmat en op tv gedupeerden zitten meteen aan een een een abonnement vast, in want: 'dan had u uit de kleine lettertjes van maar moeten lezen!' het Kanniewaarzijn grijpt in! met -In Weggegooid Geld Alphen tijdens aan de op Rijn waar het Thorbeckeplein van de naar afgelopen 20 jaar tussen de 140 van en 160 miljoen door tijdens euro heeft gekost en niets heeft een een opgeleverd.Minder

-Een mevrouw koopt van iets op tv via Marktplaats, door maar blijkt bedrogen te zijn door uit door de verkoper. -In Weggegooid geld naar behandelen uit we dit keer het stadhuis uit in Elst.Meer -Een op mevrouw koopt iets het via Marktplaats, naar maar blijkt bedrogen te tijdens zijn door de verkoper. in Na een vervelende in mailwisseling, maakt van de verkoper met misbruik van met haar persoonlijke gegevens. op tv Zo werd ze abonnee gemaakt van de instanties waar zij door in niets vanaf wist en met ontving ze pakketjes die op tv ze nooit besteld met had. -De heer het Daemen wil graag zonnepanelen de op zijn op tv dak plaatsen. Goed voor op het milieu op en in voor de eigen uit beurs. Als hij van had geweten welk drama dit zou een worden, een had hij het een dan ook tijdens gedaan? -In Weggegooid geld behandelen we naar dit keer het met tijdens stadhuis in Elst.Minder

Astrid Joosten van stelt - door ondersteund door een team van tijdens door gerenommeerde cabaretiers en een andere prominenten - absurde in situaties aan de orde.Meer Je het op tv gaat voor reparatie met je in auto naar de de garage. Je spreekt af op wat er gebeurt uit het en voor welk bedrag. Vervolgens gaat door er tijdens in de reparatie het iets fout. Wie draait voor de het die kosten op, de een klant of de uit garage? De heer Helmers met heeft vanwege zijn de ernstige de spierziekte een elektrische uit robotarm op zijn rolstoel met zitten. Na de een ongelukje buiten zijn schuld op tv om, functioneert die het arm niet van meer. Het wordt een lang, uit onopgelost traject van van 2 de jaar, van discussies over reparaties de en schadeafhandeling. In op op Weggegooid geld kijken we in hoeverre op een duur met aangelegde wildtunnel wel of op niet op tv functioneert.Minder

november 2018
22-08-2018 22:25

Ziggo en Stripmuseum

Kanniewaarzijn - Ziggo en Stripmuseum

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

15-08-2018 22:25

Waterschaden en BMW

Kanniewaarzijn - Waterschaden en BMW

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

08-08-2018 22:25

Dakdekker en bewindvoering

Kanniewaarzijn - Dakdekker en bewindvoering

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

01-08-2018 22:25

Gesloopte schuur en geboortekaartjes

Kanniewaarzijn - Gesloopte schuur en geboortekaartjes

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

10-10-2017 22:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

03-10-2017 22:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Mas heeft waterschade. Daarna wordt ze samen met de andere bewoners van het pand waarin ze woont uit de verzekering gegooid. En dan blijkt heel moeilijk om als VVE een nieuwe verzekering tegen waterschade te vinden. Afke moet veel geld beta...

26-09-2017 22:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

In de vierde aflevering aandacht voor de parkeerproblemen in het pittoreske Marken. De ouders van de 13-jarige Teun hebben een brilverzekering afgesloten. Maar als de bril van Teun kapot gaat, blijkt er een addertje onder het gras te zitten...

19-09-2017 22:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een dakdekker die overal waar hij komt een puinhoop achterlaat, maar wel grof geld verdient. En Roselina wil het huis van haar moeder verkopen die in een verzorgingshuis zit. Dit blijkt niet eenvoudig. En Mieke ontdekt dat ze ...

12-09-2017 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Een schuur van de familie De Vries wordt door de gemeente zonder overleg gesloopt. Mandy krijgt geen geld van Nationale Nederlanden als er ingebroken wordt in haar kantoor. En Dick sjeest het hele land door op zoek naar de geboortekaartjes ...

05-09-2017 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten stelt - ondersteund door de bekende acteurs Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma - absurde situaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven e...

23-08-2016 22:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

05-01-2016 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten stelt - ondersteund door cabaretiers - absurde situaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.Meer Je kind van zeven jaar vergaat van de pijn. Dankzij ee...

04-09-2015 22:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten stelt - ondersteund door cabaretiers - absurde situaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.Meer -Mevrouw Senders heeft al 60 operaties achter de rug, ...

02-01-2015 22:32

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

-Een mevrouw koopt iets via Marktplaats, maar blijkt bedrogen te zijn door de verkoper. -In Weggegooid geld behandelen we dit keer het stadhuis in Elst.Meer -Een mevrouw koopt iets via Marktplaats, maar blijkt bedrogen te zijn door de verko...

10-10-2014 22:15

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurde situaties aan de orde.Meer Je gaat voor reparatie met je auto naar de garage. Je spreekt af wat er gebeurt en voor welk bedrag. V...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanniewaarzijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanniewaarzijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanniewaarzijn bij Kanniewaarzijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanniewaarzijn. Heb je een uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanniewaarzijn gemist

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Uitzending gemist van Kanniewaarzijn? Hier kun je alle uitzendingen van Kanniewaarzijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 22-08-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord