Programma gemist?

Aandacht tijdens voor een warmtepomp met het kuren, avonturen het van een postpakket tussen Oostzaan de en Ohio op en tijdens problemen met een elektrische door scooter. De Kanniecolumn is deze naar week van van Tania Kross en ook in in de vaste rubrieken op Weggegooid Geld en Kla(a)re de Taal ontbreken van niet.

Aandacht voor een het tandongevallenverzekering die op de uit kaakchirurg niet vergoedt, naar een deur die een van winter lang niet uit wil sluiten tijdens en een kapotte telefoon. op tv 'Weggegooid Geld' portretteert een van onbruikbare van brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is op tv tijdens deze week van uit Francisco van Jole, een en we zien vreemdsoortige advertenties, met onleesbare bijsluiters een en rare verkeersborden naar in 'Kla(a)re met Taal'.

Astrid tijdens Joosten lost consumentenproblemen op op en stelt tijdens vreemde situaties aan de door kaak. Ze wordt het bijgestaan door naar Plien van Bennekom, het Annick Boer, een Leo Alkemade en Pierre op tv Bokma. In deze aflevering aandacht door voor op tv een meubelzaak die het er maar niet in door slaagt de de juiste bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse de spraakverwarring de over een het diploma en fraude via van WhatsApp. Weggegooid uit Geld bezoekt een tropisch regenwoud op tv in Zeeland. de De Kanniecolumn is deze week in van in Milouska Meulens, en we zien het vreemdsoortige advertenties, de onleesbare de bijsluiters en rare verkeersborden op in Kla(a)re het Taal.

Astrid met Joosten lost consumentenproblemen door op en stelt vreemde op tv situaties aan de van kaak. Ze wordt bijgestaan op door Plien van een de Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade met en door Pierre Bokma. In deze met aflevering aandacht voor telefoonproblemen van in een kapsalon, diefstal in op een vliegveld van en een jaren naar durende naar lekkage. In de Weggegooid Geld een miljoenen kostende met brug waarvan op tv niemand gebruik maakt. De uit Kanniecolumn is deze de week van in Marcel van Roosmalen, tijdens en we zien vreemde advertenties, op onleesbare bijsluiters en uit rare naar verkeersborden in Kla(a)re uit Taal.

Aandacht voor een door nieuwbouwproject op tv met onverwachte hoogteverschillen, een met probleem met vuilnisbakken op en onverwachte kosten voor naar een hoortoestel. de In 'Weggegooid Geld' een door haven een van vijftien miljoen het euro die met te ondiep is voor schepen. De een 'Kanniecolumn' van is deze week tijdens van Funda Mujde, en van we zien vreemdsoortige de advertenties, onleesbare bijsluiters en op tijdens rare verkeersborden in van 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht op voor een meubelzaak die door er maar niet in een slaagt de juiste een bestelling te met leveren, Belgisch-Nederlandse door spraakverwarring over een diploma de en fraude via een WhatsApp. 'Weggegooid naar Geld' bezoekt een door tropisch regenwoud in Zeeland. van De tijdens 'Kanniecolumn' is deze week op tv van Milouska van Meulens, en we zien vreemdsoortige advertenties, het het onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden uit in 'Kla(a)re op Taal'.

Aandacht voor het telefoonproblemen in een kapsalon, op diefstal op uit een vliegveld het en een jaren durende van lekkage. In op 'Weggegooid Geld' een miljoenen uit kostende brug waarvan niemand op een gebruik maakt. De 'Kanniecolumn' is met deze week van op tv Marcel van Roosmalen, op en we zien naar vreemde advertenties, van onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden door van in 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht voor een op veerpont die geen van passagiers meeneemt, naar een vakantiechalet waar een 240.000 liter uit water doorheen stroomde door en een het nieuw behangetje van van 16.000 euro. In naar 'Weggegooid Geld' een dure speurtocht door van uit Hilversum. De 'Kanniecolumn' is deze de week een van Sjaak Bral, en tijdens we zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare met bijsluiters en van rare met verkeersborden in 'Kla(a)re Taal'. met Astrid Joosten wordt ondersteund het door Plien van in Bennekom, naar Annick Boer, Leo Alkemade de en Pierre in Bokma.

Aandacht de voor een moeilijk plaatsbare naar vaatwasser, slechte service bij tijdens de reparatie van met elektrische fietsen en op tv aan de problemen door die tijdens je ondervindt een als je Nederlander wilt door worden. In 'Weggegooid Geld' met een het terugblik op "Het Witte Lint", de een kunstproject bij Zutphen. op De 'Kanniecolumn' is door deze in week van Frank van met der Lende, van en we zien het vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters naar en rare verkeersborden het in 'Kla(a)re tijdens Taal'.

Aandacht voor een het nieuwbouwproject met een onverwachte hoogteverschillen, uit een probleem met vuilnisbakken en op onverwachte kosten de voor een op tv hoortoestel. In de 'Weggegooid Geld' een uit haven van 15 miljoen euro tijdens die naar te ondiep is voor schepen. het De 'Kanniecolumn' met is deze week van in Funda in Mujde, en we zien vreemdsoortige op advertenties, onleesbare de bijsluiters en rare verkeersborden door in 'Kla(a)re een Taal'.

Aandacht voor van een keuringslocatie voor met invaliden uit waar je met je rolstoel niet een het in kunt, een mislukte tepeltatoeage en tijdens een eeuwigdurende renovatie. op In tijdens 'Weggegooid Geld' een ongebruikt treinstation op de van 26 miljoen euro. De 'Kanniecolumn' tijdens naar is deze week van uit Wim Daniels, en we naar zien naar vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en het rare verkeersborden in van 'Kla(a)re door Taal'.

Aandacht uit voor een horror-busreis, de een vermiste de telefoon en een hele serie de onterechte parkeerboetes. van In 'Weggegooid Geld' een gesubsidieerd op ruiterpad van tijdens 8 ton met waar geen paard terecht uit kan. De 'Kanniecolumn' naar is een deze week van Ronald een Giphart en we zien vreemdsoortige tijdens op advertenties, onleesbare bijsluiters naar en rare verkeersborden in het 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht tijdens voor problemen naar met een gasmeter, een verhuizing die uit op anders verliep dan gehoopt en een een peperdure inloopdouche. De de 'Kanniecolumn' naar is deze week van Dolf op Jansen door en we tijdens zien vreemde advertenties, onleesbare een bijsluiters en het rare verkeersborden in 'Kla(a)re met Taal'.

Aandacht van voor een warmtepomp met met kuren, avonturen van een uit op tv postpakket tussen Oostzaan en een Ohio en problemen op tv met een elektrische op scooter. De door 'Kanniecolumn' is deze week van op tv Tania Kross en op tv ook de vaste uit rubrieken 'Weggegooid Geld' en tijdens 'Kla(a)re in Taal' ontbreken in niet.

Aandacht voor met mysterieuze van vlekken in een naar bank, een verdwenen lantaarnpaal en problemen het rondom op de status van een loopfiets. in 'Weggegooid met Geld' behandelt het Armando-museum dat op een de gemeente Amersfoort uit op kosten heeft het gejaagd, De 'Kanniecolumn' is een van Peter Heerschop en uit we zien naar vreemde advertenties, onleesbare het bijsluiters en rare een verkeersborden in 'Kla(a)re een Taal'.

oktober 2020
13-09-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De Kanniecolumn is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken Weggegooid Geld en Kla(a)re Taal o...

22-08-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een tandongevallenverzekering die de kaakchirurg niet vergoedt, een deur die een winter lang niet wil sluiten en een kapotte telefoon. 'Weggegooid Geld' portretteert een onbruikbare brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is deze w...

15-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in ...

08-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, ...

01-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van vijftien miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kan...

02-07-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in slaagt de juiste bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over een diploma en fraude via WhatsApp. 'Weggegooid Geld' bezoekt een tropisch regenwoud in Zeeland. De 'Kanniec...

25-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, diefstal op een vliegveld en een jaren durende lekkage. In 'Weggegooid Geld' een miljoenen kostende brug waarvan niemand gebruik maakt. De 'Kanniecolumn' is deze week van Marcel van Roosmalen...

18-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een veerpont die geen passagiers meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 liter water doorheen stroomde en een nieuw behangetje van 16.000 euro. In 'Weggegooid Geld' een dure speurtocht door Hilversum. De 'Kanniecolumn' is de...

11-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en aan de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op "Het Witte Lint", een kun...

04-06-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van 15 miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kanniecol...

26-05-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een keuringslocatie voor invaliden waar je met je rolstoel niet in kunt, een mislukte tepeltatoeage en een eeuwigdurende renovatie. In 'Weggegooid Geld' een ongebruikt treinstation van 26 miljoen euro. De 'Kanniecolumn' is dez...

26-05-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een horror-busreis, een vermiste telefoon en een hele serie onterechte parkeerboetes. In 'Weggegooid Geld' een gesubsidieerd ruiterpad van 8 ton waar geen paard terecht kan. De 'Kanniecolumn' is deze week van Ronald Giphart en...

19-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor problemen met een gasmeter, een verhuizing die anders verliep dan gehoopt en een peperdure inloopdouche. De 'Kanniecolumn' is deze week van Dolf Jansen en we zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersbo...

12-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De 'Kanniecolumn' is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken 'Weggegooid Geld' en 'Kla(a)re T...

05-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor mysterieuze vlekken in een bank, een verdwenen lantaarnpaal en problemen rondom de status van een loopfiets. 'Weggegooid Geld' behandelt het Armando-museum dat de gemeente Amersfoort op kosten heeft gejaagd, De 'Kanniecolumn' ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanniewaarzijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanniewaarzijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanniewaarzijn bij Kanniewaarzijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanniewaarzijn. Heb je een uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanniewaarzijn gemist

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Uitzending gemist van Kanniewaarzijn? Hier kun je alle uitzendingen van Kanniewaarzijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 77
  • Laatste uitzending op 13-09-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!