Programma gemist?

Aandacht voor door een warmtepomp met tijdens kuren, avonturen van een met postpakket tussen Oostzaan op de en Ohio en problemen door met een elektrische door scooter. De Kanniecolumn is deze op tv week van Tania tijdens Kross en ook op tv in de vaste rubrieken Weggegooid Geld en een naar Kla(a)re Taal ontbreken een niet.

Aandacht het voor een tandongevallenverzekering die van de naar kaakchirurg niet vergoedt, een op deur die een op winter lang niet wil op tv sluiten en een kapotte naar telefoon. 'Weggegooid tijdens Geld' portretteert een onbruikbare tijdens in brug in Alkmaar. De met 'Kanniecolumn' is deze week van tijdens Francisco de van Jole, en we zien door vreemdsoortige advertenties, op onleesbare bijsluiters en rare op verkeersborden in van 'Kla(a)re het Taal'.

Astrid naar Joosten lost op tv consumentenproblemen op en stelt een vreemde situaties aan de een kaak. Ze in wordt bijgestaan door Plien een van Bennekom, Annick een Boer, Leo Alkemade en uit uit Pierre Bokma. In deze aflevering uit aandacht voor op tv een meubelzaak van die er maar niet in slaagt door de juiste bestelling van te leveren, Belgisch-Nederlandse op spraakverwarring over op een diploma en fraude een uit via WhatsApp. Weggegooid Geld bezoekt van een door tropisch regenwoud in Zeeland. door De Kanniecolumn is op tv deze week van het Milouska Meulens, en in we zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare uit bijsluiters en met rare verkeersborden tijdens in Kla(a)re uit Taal.

Astrid in Joosten lost consumentenproblemen tijdens op en stelt met vreemde situaties uit aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door het door Plien van Bennekom, Annick de Boer, Leo Alkemade en van Pierre naar Bokma. In op deze aflevering aandacht voor telefoonproblemen in door een tijdens kapsalon, diefstal op een vliegveld op en een door jaren het durende lekkage. In Weggegooid op tv Geld een miljoenen kostende brug op uit waarvan niemand gebruik maakt. De het Kanniecolumn is deze week tijdens van Marcel van in Roosmalen, van en we zien vreemde advertenties, de met onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden de in een Kla(a)re Taal.

Aandacht uit voor een nieuwbouwproject met onverwachte naar hoogteverschillen, een van probleem met vuilnisbakken tijdens en onverwachte kosten uit voor een hoortoestel. In uit 'Weggegooid Geld' in een haven naar van vijftien miljoen euro die een te ondiep is in voor schepen. De op tv 'Kanniecolumn' is van deze week van met Funda Mujde, en we de zien uit vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters tijdens en naar rare verkeersborden in 'Kla(a)re door Taal'.

Aandacht van voor een op tv meubelzaak die er maar niet op in slaagt de de juiste bestelling te op leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over met een naar diploma en fraude via tijdens WhatsApp. 'Weggegooid naar Geld' bezoekt met een tropisch regenwoud in Zeeland. met De 'Kanniecolumn' is tijdens deze week tijdens van Milouska Meulens, van en we zien vreemdsoortige advertenties, de onleesbare bijsluiters en tijdens rare verkeersborden door in 'Kla(a)re een Taal'.

Aandacht de voor telefoonproblemen door in een kapsalon, diefstal op naar een vliegveld op en een jaren durende uit lekkage. In 'Weggegooid Geld' tijdens een miljoenen van kostende brug op tv waarvan niemand gebruik maakt. met De 'Kanniecolumn' een is deze week van Marcel in van een Roosmalen, en het we zien vreemde door advertenties, onleesbare bijsluiters en rare uit verkeersborden in in 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht voor met een veerpont een die geen passagiers meeneemt, een een met vakantiechalet waar 240.000 liter op water doorheen stroomde en van een nieuw door behangetje van 16.000 op tv euro. In 'Weggegooid Geld' op tv een naar dure speurtocht door naar Hilversum. De 'Kanniecolumn' is deze een week van Sjaak Bral, tijdens door en we zien vreemdsoortige advertenties, de onleesbare bijsluiters het en rare verkeersborden in in 'Kla(a)re Taal'. uit Astrid Joosten wordt op tv ondersteund door Plien de van Bennekom, Annick op tv Boer, Leo een Alkemade en Pierre het Bokma.

Aandacht voor een uit naar moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service op tv bij de reparatie van van elektrische fietsen het en aan de problemen een naar die je ondervindt als je met Nederlander wilt in worden. In 'Weggegooid op tv Geld' een het terugblik op "Het Witte Lint", naar een kunstproject bij Zutphen. op in De 'Kanniecolumn' is deze een week van Frank van van der Lende, en een we zien vreemdsoortige op tv advertenties, onleesbare bijsluiters op en rare door verkeersborden in tijdens 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht voor een naar nieuwbouwproject het met onverwachte met hoogteverschillen, een probleem uit met vuilnisbakken en van onverwachte kosten voor een hoortoestel. naar In 'Weggegooid Geld' het een haven van op 15 op miljoen euro die te door ondiep is voor schepen. De met 'Kanniecolumn' is deze op week van Funda in een Mujde, en we de zien vreemdsoortige advertenties, tijdens onleesbare bijsluiters en rare de verkeersborden in 'Kla(a)re het Taal'.

Aandacht van voor een het keuringslocatie voor invaliden tijdens waar je met je op tv rolstoel niet met in kunt, een mislukte door tepeltatoeage en een het eeuwigdurende renovatie. In het 'Weggegooid Geld' een ongebruikt treinstation van van het 26 miljoen euro. door De 'Kanniecolumn' is deze uit week van Wim met Daniels, en we in zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare naar de bijsluiters en rare verkeersborden in met 'Kla(a)re met Taal'.

Aandacht in voor een een horror-busreis, een vermiste telefoon op tv en een hele op tv serie onterechte door parkeerboetes. In 'Weggegooid Geld' tijdens een gesubsidieerd ruiterpad van 8 het ton tijdens waar geen paard het terecht kan. in De 'Kanniecolumn' is deze week uit van Ronald Giphart uit en we uit zien vreemdsoortige op tv advertenties, onleesbare bijsluiters tijdens en rare verkeersborden in 'Kla(a)re van Taal'.

Aandacht door voor problemen met een gasmeter, door een verhuizing een die uit anders verliep dan gehoopt en door een peperdure inloopdouche. uit De 'Kanniecolumn' is deze in week met van Dolf van Jansen en we zien vreemde advertenties, door onleesbare bijsluiters en tijdens rare op verkeersborden in 'Kla(a)re in Taal'.

Aandacht door voor een door warmtepomp met kuren, uit avonturen van een tijdens postpakket tussen Oostzaan en Ohio en in problemen een met een elektrische scooter. de De 'Kanniecolumn' is met deze week van naar Tania Kross van en ook van de vaste rubrieken 'Weggegooid Geld' en naar 'Kla(a)re naar Taal' ontbreken een niet.

Aandacht voor de mysterieuze vlekken in de een bank, in een verdwenen tijdens lantaarnpaal en problemen rondom tijdens de status van een van loopfiets. 'Weggegooid Geld' behandelt met naar het Armando-museum dat de gemeente een Amersfoort in op kosten heeft van gejaagd, De 'Kanniecolumn' is van in Peter Heerschop naar en we zien uit vreemde advertenties, het onleesbare bijsluiters en rare in verkeersborden in 'Kla(a)re een Taal'.

juni 2021
13-09-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De Kanniecolumn is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken Weggegooid Geld en Kla(a)re Taal o...

22-08-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een tandongevallenverzekering die de kaakchirurg niet vergoedt, een deur die een winter lang niet wil sluiten en een kapotte telefoon. 'Weggegooid Geld' portretteert een onbruikbare brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is deze w...

15-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in ...

08-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, ...

01-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van vijftien miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kan...

02-07-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in slaagt de juiste bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over een diploma en fraude via WhatsApp. 'Weggegooid Geld' bezoekt een tropisch regenwoud in Zeeland. De 'Kanniec...

25-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, diefstal op een vliegveld en een jaren durende lekkage. In 'Weggegooid Geld' een miljoenen kostende brug waarvan niemand gebruik maakt. De 'Kanniecolumn' is deze week van Marcel van Roosmalen...

18-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een veerpont die geen passagiers meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 liter water doorheen stroomde en een nieuw behangetje van 16.000 euro. In 'Weggegooid Geld' een dure speurtocht door Hilversum. De 'Kanniecolumn' is de...

11-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en aan de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op "Het Witte Lint", een kun...

04-06-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van 15 miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kanniecol...

26-05-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een keuringslocatie voor invaliden waar je met je rolstoel niet in kunt, een mislukte tepeltatoeage en een eeuwigdurende renovatie. In 'Weggegooid Geld' een ongebruikt treinstation van 26 miljoen euro. De 'Kanniecolumn' is dez...

26-05-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een horror-busreis, een vermiste telefoon en een hele serie onterechte parkeerboetes. In 'Weggegooid Geld' een gesubsidieerd ruiterpad van 8 ton waar geen paard terecht kan. De 'Kanniecolumn' is deze week van Ronald Giphart en...

19-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor problemen met een gasmeter, een verhuizing die anders verliep dan gehoopt en een peperdure inloopdouche. De 'Kanniecolumn' is deze week van Dolf Jansen en we zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersbo...

12-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De 'Kanniecolumn' is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken 'Weggegooid Geld' en 'Kla(a)re T...

05-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor mysterieuze vlekken in een bank, een verdwenen lantaarnpaal en problemen rondom de status van een loopfiets. 'Weggegooid Geld' behandelt het Armando-museum dat de gemeente Amersfoort op kosten heeft gejaagd, De 'Kanniecolumn' ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanniewaarzijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanniewaarzijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanniewaarzijn bij Kanniewaarzijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanniewaarzijn. Heb je een uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanniewaarzijn gemist

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Uitzending gemist van Kanniewaarzijn? Hier kun je alle uitzendingen van Kanniewaarzijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 77
  • Laatste uitzending op 13-09-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!