Programma gemist?

Aandacht voor op tv een warmtepomp met met kuren, avonturen van uit een uit postpakket tussen Oostzaan en Ohio tijdens en uit problemen met een elektrische het scooter. De Kanniecolumn is deze met naar week van Tania Kross en uit ook de vaste een rubrieken Weggegooid Geld en met Kla(a)re Taal ontbreken op in niet.

Aandacht voor een naar tandongevallenverzekering die de het kaakchirurg niet vergoedt, een een deur die een een winter lang in niet wil tijdens sluiten en uit een kapotte telefoon. door 'Weggegooid Geld' portretteert een op tv onbruikbare brug tijdens in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is tijdens deze week van met Francisco van tijdens Jole, in en we zien vreemdsoortige het advertenties, onleesbare bijsluiters met en rare het verkeersborden in 'Kla(a)re van Taal'.

Astrid Joosten lost uit consumentenproblemen op tijdens en stelt vreemde situaties uit aan de kaak. met Ze de wordt bijgestaan door Plien in van Bennekom, in Annick Boer, de Leo Alkemade en Pierre Bokma. In met tijdens deze aflevering aandacht voor een tijdens meubelzaak die op tv er maar de niet in slaagt de juiste een bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse een spraakverwarring over op tv een diploma en op fraude op via WhatsApp. Weggegooid Geld bezoekt met een op tropisch regenwoud in Zeeland. De een Kanniecolumn uit is deze week op tv van Milouska Meulens, en we zien naar een vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en rare op tijdens verkeersborden in Kla(a)re op Taal.

Astrid op Joosten lost consumentenproblemen door op en stelt vreemde de situaties door aan de kaak. Ze van wordt bijgestaan door Plien naar van Bennekom, Annick in Boer, de Leo Alkemade en een Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht tijdens voor telefoonproblemen in in een kapsalon, op tv diefstal op een tijdens vliegveld en een jaren naar durende lekkage. van In Weggegooid op tv Geld een miljoenen kostende brug met waarvan de niemand gebruik maakt. met De Kanniecolumn door is deze week op van Marcel van op tv Roosmalen, en we zien vreemde uit advertenties, onleesbare bijsluiters en op rare van verkeersborden in met Kla(a)re Taal.

Aandacht voor de een uit nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een naar probleem met met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor tijdens een de hoortoestel. In 'Weggegooid de Geld' een haven van op tv vijftien miljoen euro die uit te op tv ondiep is voor schepen. door De 'Kanniecolumn' het is deze week van Funda met Mujde, en het we zien vreemdsoortige advertenties, met onleesbare bijsluiters in en van rare verkeersborden in naar 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht voor een in meubelzaak die door er een maar niet in slaagt de juiste een bestelling met te leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over tijdens een diploma en op tv fraude via WhatsApp. uit 'Weggegooid Geld' bezoekt op een tropisch naar regenwoud door in Zeeland. De de 'Kanniecolumn' is deze het week van Milouska Meulens, uit en we zien de vreemdsoortige advertenties, onleesbare met bijsluiters en rare van verkeersborden in door 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht naar voor telefoonproblemen met in een kapsalon, diefstal op op tv een vliegveld en met een jaren durende van lekkage. van In 'Weggegooid Geld' een miljoenen tijdens kostende brug waarvan door niemand gebruik van maakt. De 'Kanniecolumn' uit is deze een week van Marcel naar van Roosmalen, en we uit zien vreemde tijdens advertenties, onleesbare bijsluiters de en rare verkeersborden in in 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht op tv voor een in veerpont die geen tijdens passagiers meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 in liter water uit doorheen stroomde door en een nieuw behangetje van in 16.000 euro. In door 'Weggegooid Geld' een een tijdens dure speurtocht door Hilversum. De 'Kanniecolumn' een op tv is deze week tijdens van Sjaak Bral, en we zien naar in vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en rare door door verkeersborden in 'Kla(a)re Taal'. Astrid Joosten op tv uit wordt ondersteund door in Plien van Bennekom, in Annick Boer, Leo Alkemade in en Pierre uit Bokma.

Aandacht voor een het moeilijk plaatsbare naar vaatwasser, slechte op service bij de de reparatie van de elektrische fietsen en aan de problemen door die je een ondervindt als door je Nederlander wilt worden. In naar 'Weggegooid Geld' het een terugblik met op "Het Witte Lint", een op tv kunstproject bij tijdens Zutphen. op De 'Kanniecolumn' is deze week op tv van met Frank van der tijdens Lende, en we zien vreemdsoortige met advertenties, onleesbare bijsluiters op tv en rare verkeersborden door in 'Kla(a)re het Taal'.

Aandacht met voor een nieuwbouwproject met onverwachte met met hoogteverschillen, een probleem op tv met vuilnisbakken en door onverwachte kosten voor een hoortoestel. In op op tv 'Weggegooid Geld' een haven van 15 in miljoen euro die naar te ondiep is door tijdens voor schepen. De met 'Kanniecolumn' is deze week van de Funda Mujde, en we op zien vreemdsoortige advertenties, met uit onleesbare bijsluiters en rare een verkeersborden in 'Kla(a)re op Taal'.

Aandacht het voor een keuringslocatie voor naar invaliden naar waar je met je rolstoel het niet van in kunt, een mislukte tepeltatoeage tijdens en door een eeuwigdurende renovatie. door In 'Weggegooid Geld' een van ongebruikt treinstation van 26 in miljoen euro. De 'Kanniecolumn' van is naar deze week met van Wim Daniels, en we naar zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare de bijsluiters en rare door verkeersborden in op 'Kla(a)re door Taal'.

Aandacht voor een uit horror-busreis, een naar vermiste telefoon en op tv een uit hele serie onterechte parkeerboetes. In op tv 'Weggegooid naar Geld' een gesubsidieerd ruiterpad in van 8 het ton waar geen paard uit terecht kan. De 'Kanniecolumn' het is naar deze week van Ronald Giphart en tijdens we zien in vreemdsoortige advertenties, onleesbare in bijsluiters en rare door verkeersborden in de 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht op tv voor problemen met een naar gasmeter, een verhuizing een die anders verliep dan van gehoopt en een het peperdure inloopdouche. De uit 'Kanniecolumn' is deze naar week van Dolf op Jansen en uit we zien vreemde tijdens advertenties, op onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden in in 'Kla(a)re tijdens Taal'.

Aandacht naar voor een door warmtepomp met kuren, avonturen met van een postpakket tussen Oostzaan van en Ohio en met problemen met een tijdens het elektrische scooter. De 'Kanniecolumn' een is deze week van Tania met Kross en een ook de in vaste rubrieken op 'Weggegooid Geld' en op 'Kla(a)re Taal' ontbreken een niet.

Aandacht op tv voor mysterieuze vlekken in op een bank, een verdwenen in lantaarnpaal de en problemen rondom naar de status van een loopfiets. uit 'Weggegooid uit Geld' behandelt het Armando-museum dat tijdens de naar gemeente Amersfoort naar op kosten heeft gejaagd, De van 'Kanniecolumn' is van de Peter Heerschop en van we zien vreemde door advertenties, onleesbare bijsluiters op tv en rare verkeersborden tijdens in 'Kla(a)re op Taal'.

maart 2021
13-09-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De Kanniecolumn is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken Weggegooid Geld en Kla(a)re Taal o...

22-08-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een tandongevallenverzekering die de kaakchirurg niet vergoedt, een deur die een winter lang niet wil sluiten en een kapotte telefoon. 'Weggegooid Geld' portretteert een onbruikbare brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is deze w...

15-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in ...

08-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, ...

01-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van vijftien miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kan...

02-07-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in slaagt de juiste bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over een diploma en fraude via WhatsApp. 'Weggegooid Geld' bezoekt een tropisch regenwoud in Zeeland. De 'Kanniec...

25-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, diefstal op een vliegveld en een jaren durende lekkage. In 'Weggegooid Geld' een miljoenen kostende brug waarvan niemand gebruik maakt. De 'Kanniecolumn' is deze week van Marcel van Roosmalen...

18-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een veerpont die geen passagiers meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 liter water doorheen stroomde en een nieuw behangetje van 16.000 euro. In 'Weggegooid Geld' een dure speurtocht door Hilversum. De 'Kanniecolumn' is de...

11-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en aan de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op "Het Witte Lint", een kun...

04-06-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van 15 miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kanniecol...

26-05-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een keuringslocatie voor invaliden waar je met je rolstoel niet in kunt, een mislukte tepeltatoeage en een eeuwigdurende renovatie. In 'Weggegooid Geld' een ongebruikt treinstation van 26 miljoen euro. De 'Kanniecolumn' is dez...

26-05-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een horror-busreis, een vermiste telefoon en een hele serie onterechte parkeerboetes. In 'Weggegooid Geld' een gesubsidieerd ruiterpad van 8 ton waar geen paard terecht kan. De 'Kanniecolumn' is deze week van Ronald Giphart en...

19-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor problemen met een gasmeter, een verhuizing die anders verliep dan gehoopt en een peperdure inloopdouche. De 'Kanniecolumn' is deze week van Dolf Jansen en we zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersbo...

12-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De 'Kanniecolumn' is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken 'Weggegooid Geld' en 'Kla(a)re T...

05-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor mysterieuze vlekken in een bank, een verdwenen lantaarnpaal en problemen rondom de status van een loopfiets. 'Weggegooid Geld' behandelt het Armando-museum dat de gemeente Amersfoort op kosten heeft gejaagd, De 'Kanniecolumn' ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanniewaarzijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanniewaarzijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanniewaarzijn bij Kanniewaarzijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanniewaarzijn. Heb je een uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanniewaarzijn gemist

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Uitzending gemist van Kanniewaarzijn? Hier kun je alle uitzendingen van Kanniewaarzijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 77
  • Laatste uitzending op 13-09-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!