Programma gemist?

Aandacht voor een een in warmtepomp met kuren, avonturen van een een postpakket tussen Oostzaan in en Ohio en een op tv problemen met een elektrische scooter. een De Kanniecolumn is deze door door week van Tania de Kross en ook op tv de vaste rubrieken Weggegooid Geld en op Kla(a)re Taal op tv ontbreken in niet.

Aandacht voor een van tandongevallenverzekering die tijdens de de kaakchirurg niet vergoedt, een deur op die naar een winter lang niet van wil sluiten en van een kapotte telefoon. 'Weggegooid Geld' van portretteert een door onbruikbare brug in Alkmaar. door De uit 'Kanniecolumn' is deze week de van Francisco van Jole, op en we zien uit vreemdsoortige advertenties, een onleesbare bijsluiters en rare in verkeersborden met in 'Kla(a)re een Taal'.

Astrid op Joosten lost consumentenproblemen op de en stelt door vreemde situaties aan de kaak. met Ze wordt bijgestaan het door het Plien van tijdens Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade met en Pierre Bokma. In van deze in aflevering aandacht voor een meubelzaak een die de er maar niet in een slaagt de de juiste bestelling te de leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring in over een naar diploma en fraude via in WhatsApp. Weggegooid Geld tijdens bezoekt een tropisch regenwoud uit in Zeeland. De Kanniecolumn op is deze op tv week van het Milouska Meulens, en op tv we zien vreemdsoortige het advertenties, onleesbare van bijsluiters en rare verkeersborden door in Kla(a)re de Taal.

Astrid tijdens Joosten lost consumentenproblemen het op en een stelt vreemde situaties aan de met kaak. Ze wordt bijgestaan in door uit Plien van door Bennekom, Annick Boer, Leo in Alkemade en Pierre Bokma. In naar naar deze aflevering aandacht voor een telefoonproblemen in een kapsalon, uit diefstal op een vliegveld een naar en een jaren in durende lekkage. In Weggegooid op tv Geld een miljoenen kostende brug in waarvan een niemand gebruik maakt. De Kanniecolumn in is door deze week van Marcel naar van Roosmalen, en met we naar zien vreemde advertenties, op onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden in op tv Kla(a)re op tv Taal.

Aandacht voor door een nieuwbouwproject op tv met onverwachte van hoogteverschillen, een probleem met het vuilnisbakken en onverwachte kosten uit voor een naar hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' tijdens een haven met van vijftien miljoen euro die door het te ondiep is voor schepen. De tijdens 'Kanniecolumn' is deze met tijdens week van Funda Mujde, een en we zien vreemdsoortige advertenties, door onleesbare bijsluiters en een van rare verkeersborden in 'Kla(a)re een Taal'.

Aandacht het voor een meubelzaak die van er maar niet in met naar slaagt de juiste bestelling te leveren, uit Belgisch-Nederlandse spraakverwarring de over een met diploma en fraude de via WhatsApp. een 'Weggegooid Geld' bezoekt op tv een tropisch regenwoud met in Zeeland. De 'Kanniecolumn' is het deze week naar van Milouska Meulens, en we met zien tijdens vreemdsoortige advertenties, van onleesbare bijsluiters en rare op tv verkeersborden in 'Kla(a)re de Taal'.

Aandacht voor een telefoonproblemen in de een kapsalon, diefstal op in een vliegveld en een een jaren durende door lekkage. In 'Weggegooid Geld' naar een miljoenen in kostende brug waarvan niemand op gebruik door maakt. De 'Kanniecolumn' is door deze week van op tv Marcel van uit Roosmalen, en we zien vreemde een advertenties, het onleesbare bijsluiters en in rare verkeersborden in 'Kla(a)re tijdens Taal'.

Aandacht voor de een veerpont die geen van passagiers meeneemt, op een vakantiechalet waar 240.000 op tv liter water doorheen de op stroomde en een nieuw behangetje van een 16.000 euro. In op 'Weggegooid Geld' een naar dure speurtocht een door Hilversum. De 'Kanniecolumn' op is deze week de van Sjaak uit Bral, en we op tv zien door vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en rare door verkeersborden in van 'Kla(a)re Taal'. Astrid Joosten op wordt ondersteund door van Plien van Bennekom, door Annick Boer, op tv Leo Alkemade en Pierre door uit Bokma.

Aandacht met voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, naar slechte service bij door met de reparatie van elektrische fietsen en met aan de op problemen die je het ondervindt als je Nederlander naar wilt naar worden. In 'Weggegooid Geld' een een terugblik tijdens op "Het naar Witte Lint", een kunstproject bij Zutphen. door De 'Kanniecolumn' door is deze de week van Frank van van der Lende, op en we van zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare naar bijsluiters en rare verkeersborden in in 'Kla(a)re door Taal'.

Aandacht van voor een op nieuwbouwproject met onverwachte naar hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken naar en onverwachte kosten het voor de een hoortoestel. In tijdens 'Weggegooid Geld' een haven uit van 15 miljoen op euro die in te ondiep is voor schepen. De uit 'Kanniecolumn' de is deze week van op tv Funda Mujde, met en we met zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters van en door rare verkeersborden in 'Kla(a)re tijdens Taal'.

Aandacht voor een de keuringslocatie op tv voor invaliden met waar je met je rolstoel niet in in kunt, van een mislukte een tepeltatoeage en een een eeuwigdurende renovatie. In 'Weggegooid met Geld' een ongebruikt treinstation tijdens van uit 26 miljoen euro. De 'Kanniecolumn' met is naar deze week van Wim Daniels, door en in we zien vreemdsoortige advertenties, in onleesbare bijsluiters het en rare verkeersborden in naar 'Kla(a)re uit Taal'.

Aandacht de voor een in horror-busreis, een vermiste telefoon en in een hele in serie onterechte een parkeerboetes. In 'Weggegooid Geld' een gesubsidieerd naar ruiterpad van van 8 ton waar geen in met paard terecht kan. het De 'Kanniecolumn' is uit deze week van Ronald Giphart op en we zien vreemdsoortige naar advertenties, onleesbare de bijsluiters en tijdens rare verkeersborden in 'Kla(a)re door Taal'.

Aandacht met voor problemen met een door gasmeter, een het verhuizing die anders een verliep dan gehoopt en de een peperdure inloopdouche. De tijdens 'Kanniecolumn' is naar deze week naar van Dolf Jansen door en we zien vreemde advertenties, naar uit onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden door in 'Kla(a)re het Taal'.

Aandacht uit voor een warmtepomp met tijdens kuren, avonturen van een een postpakket tussen Oostzaan naar op en Ohio en problemen met naar een elektrische scooter. De naar 'Kanniecolumn' is van deze week de van Tania Kross een en ook de vaste op rubrieken 'Weggegooid Geld' in en uit 'Kla(a)re Taal' ontbreken met niet.

Aandacht op voor mysterieuze vlekken in naar een bank, een verdwenen op tv lantaarnpaal en problemen het rondom een de status van een een loopfiets. 'Weggegooid een Geld' behandelt het het Armando-museum dat de gemeente Amersfoort van op kosten het heeft gejaagd, op tv De 'Kanniecolumn' is van Peter de Heerschop en naar we zien door vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters en het rare verkeersborden de in 'Kla(a)re naar Taal'.

november 2021
13-09-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De Kanniecolumn is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken Weggegooid Geld en Kla(a)re Taal o...

22-08-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een tandongevallenverzekering die de kaakchirurg niet vergoedt, een deur die een winter lang niet wil sluiten en een kapotte telefoon. 'Weggegooid Geld' portretteert een onbruikbare brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is deze w...

15-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in ...

08-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, ...

01-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van vijftien miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kan...

02-07-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in slaagt de juiste bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over een diploma en fraude via WhatsApp. 'Weggegooid Geld' bezoekt een tropisch regenwoud in Zeeland. De 'Kanniec...

25-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, diefstal op een vliegveld en een jaren durende lekkage. In 'Weggegooid Geld' een miljoenen kostende brug waarvan niemand gebruik maakt. De 'Kanniecolumn' is deze week van Marcel van Roosmalen...

18-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een veerpont die geen passagiers meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 liter water doorheen stroomde en een nieuw behangetje van 16.000 euro. In 'Weggegooid Geld' een dure speurtocht door Hilversum. De 'Kanniecolumn' is de...

11-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en aan de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op "Het Witte Lint", een kun...

04-06-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van 15 miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kanniecol...

26-05-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een keuringslocatie voor invaliden waar je met je rolstoel niet in kunt, een mislukte tepeltatoeage en een eeuwigdurende renovatie. In 'Weggegooid Geld' een ongebruikt treinstation van 26 miljoen euro. De 'Kanniecolumn' is dez...

26-05-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een horror-busreis, een vermiste telefoon en een hele serie onterechte parkeerboetes. In 'Weggegooid Geld' een gesubsidieerd ruiterpad van 8 ton waar geen paard terecht kan. De 'Kanniecolumn' is deze week van Ronald Giphart en...

19-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor problemen met een gasmeter, een verhuizing die anders verliep dan gehoopt en een peperdure inloopdouche. De 'Kanniecolumn' is deze week van Dolf Jansen en we zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersbo...

12-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De 'Kanniecolumn' is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken 'Weggegooid Geld' en 'Kla(a)re T...

05-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor mysterieuze vlekken in een bank, een verdwenen lantaarnpaal en problemen rondom de status van een loopfiets. 'Weggegooid Geld' behandelt het Armando-museum dat de gemeente Amersfoort op kosten heeft gejaagd, De 'Kanniecolumn' ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanniewaarzijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanniewaarzijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanniewaarzijn bij Kanniewaarzijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanniewaarzijn. Heb je een uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanniewaarzijn gemist

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Uitzending gemist van Kanniewaarzijn? Hier kun je alle uitzendingen van Kanniewaarzijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 77
  • Laatste uitzending op 13-09-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!