Programma gemist?

Aandacht op voor een op tv warmtepomp met kuren, avonturen op tv van een postpakket op tussen Oostzaan en op tv Ohio en op tv problemen met een een elektrische scooter. De Kanniecolumn is van deze week van Tania een Kross op en ook de vaste rubrieken naar op tv Weggegooid Geld en uit Kla(a)re Taal ontbreken de niet.

Aandacht voor een tijdens tandongevallenverzekering de die de naar kaakchirurg niet vergoedt, een deur het die een winter lang het niet wil sluiten met en een een kapotte in telefoon. 'Weggegooid Geld' door portretteert een onbruikbare brug in in Alkmaar. De de 'Kanniecolumn' is deze week van naar Francisco van de Jole, en op tv we zien vreemdsoortige advertenties, met onleesbare bijsluiters van en rare verkeersborden uit in 'Kla(a)re op Taal'.

Astrid van Joosten lost in consumentenproblemen op en stelt op vreemde situaties aan de door kaak. Ze wordt tijdens bijgestaan door in Plien van Bennekom, Annick Boer, met Leo Alkemade op en Pierre Bokma. naar In deze aflevering met aandacht voor in een meubelzaak die er naar maar de niet in slaagt de juiste tijdens bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse door met spraakverwarring over een diploma door en fraude via WhatsApp. Weggegooid het Geld bezoekt een uit tropisch regenwoud uit in Zeeland. De Kanniecolumn een de is deze week van Milouska met Meulens, van en we zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare van bijsluiters en met rare verkeersborden in Kla(a)re met een Taal.

Astrid Joosten in lost consumentenproblemen op de en stelt van vreemde situaties aan de kaak. van Ze uit wordt bijgestaan door Plien door van Bennekom, in Annick Boer, Leo Alkemade de en Pierre Bokma. In op tv tijdens deze aflevering aandacht in voor telefoonproblemen in een kapsalon, uit diefstal op een tijdens vliegveld in en een jaren durende lekkage. door In Weggegooid een Geld een miljoenen van kostende brug waarvan niemand uit gebruik op maakt. De Kanniecolumn is tijdens deze week van Marcel van het door Roosmalen, en we zien vreemde advertenties, op tv onleesbare bijsluiters en van rare verkeersborden op tv in op tv Kla(a)re Taal.

Aandacht van voor een nieuwbouwproject met onverwachte van het hoogteverschillen, een probleem met met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor naar in een hoortoestel. In 'Weggegooid tijdens Geld' een haven van van vijftien miljoen euro die een te ondiep is door voor tijdens schepen. De tijdens 'Kanniecolumn' is deze week op tv van Funda Mujde, en we van zien in vreemdsoortige advertenties, onleesbare tijdens bijsluiters en rare verkeersborden tijdens in 'Kla(a)re met Taal'.

Aandacht een voor een de meubelzaak die er een maar niet in slaagt de in juiste naar bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring tijdens over een uit diploma en fraude via met WhatsApp. 'Weggegooid Geld' naar bezoekt een tropisch in regenwoud op in Zeeland. De met 'Kanniecolumn' is deze week van tijdens Milouska Meulens, en met we zien vreemdsoortige advertenties, op tv onleesbare bijsluiters en van het rare verkeersborden in 'Kla(a)re naar Taal'.

Aandacht met voor telefoonproblemen in een kapsalon, door tijdens diefstal op een vliegveld tijdens en een jaren met durende lekkage. In op tv 'Weggegooid Geld' een miljoenen kostende op tv brug een waarvan niemand tijdens gebruik maakt. De 'Kanniecolumn' is deze naar week van Marcel met van Roosmalen, en naar we in zien vreemde advertenties, onleesbare uit bijsluiters door en rare verkeersborden een in 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht op tv voor een veerpont met die geen passagiers naar meeneemt, een op vakantiechalet waar 240.000 liter water doorheen met stroomde uit en een in nieuw behangetje van 16.000 door euro. In 'Weggegooid het Geld' een een dure speurtocht door Hilversum. De 'Kanniecolumn' van is op tv deze week een van Sjaak Bral, en de we zien vreemdsoortige advertenties, door onleesbare bijsluiters een en rare verkeersborden de in 'Kla(a)re Taal'. Astrid Joosten een op wordt ondersteund door Plien het van Bennekom, de Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre op naar Bokma.

Aandacht met voor een moeilijk plaatsbare in vaatwasser, in slechte service bij de met reparatie van elektrische fietsen op tv en aan uit de problemen die met je ondervindt uit als je Nederlander wilt worden. door In van 'Weggegooid Geld' een terugblik op "Het uit het Witte Lint", een op tv kunstproject bij Zutphen. De 'Kanniecolumn' is in naar deze week van het Frank van der op Lende, en we op tv zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en naar rare verkeersborden tijdens in 'Kla(a)re een Taal'.

Aandacht een voor een nieuwbouwproject naar met onverwachte het hoogteverschillen, een probleem met de vuilnisbakken en onverwachte kosten voor uit van een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' het een haven naar van 15 miljoen naar euro die uit te ondiep is voor schepen. de De 'Kanniecolumn' naar is deze week van Funda op Mujde, een en we zien vreemdsoortige een advertenties, in onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden het in met 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht voor op tv een keuringslocatie voor invaliden door een waar je met je uit rolstoel niet in kunt, op tv een mislukte van tepeltatoeage en een een eeuwigdurende renovatie. In 'Weggegooid Geld' uit een ongebruikt treinstation van van 26 naar miljoen van euro. De 'Kanniecolumn' is op deze week een van Wim Daniels, in en we zien vreemdsoortige het advertenties, onleesbare bijsluiters en tijdens rare verkeersborden in 'Kla(a)re op tv het Taal'.

Aandacht uit voor een horror-busreis, in een vermiste telefoon en een op tv hele serie door onterechte parkeerboetes. In op tv 'Weggegooid uit Geld' een gesubsidieerd ruiterpad van naar 8 ton het waar geen paard terecht in kan. De 'Kanniecolumn' is in deze week tijdens van Ronald op tv Giphart en door we zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters een met en rare verkeersborden in van 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht door voor problemen met een gasmeter, een een verhuizing uit die anders met verliep dan gehoopt en een tijdens peperdure op inloopdouche. De 'Kanniecolumn' het is deze week van Dolf uit Jansen en een we zien vreemde met advertenties, onleesbare bijsluiters en tijdens rare verkeersborden in op tv 'Kla(a)re in Taal'.

Aandacht voor van een warmtepomp met met kuren, avonturen van een door postpakket tussen in Oostzaan in en Ohio en problemen met een tijdens elektrische door scooter. De 'Kanniecolumn' in is deze week van Tania de Kross en uit ook op tv de vaste rubrieken met 'Weggegooid Geld' en 'Kla(a)re Taal' op tv ontbreken tijdens niet.

Aandacht een voor mysterieuze vlekken in met een bank, een het verdwenen het lantaarnpaal en problemen rondom het de status van een loopfiets. op 'Weggegooid van Geld' behandelt het het Armando-museum dat de de gemeente Amersfoort op op tv kosten heeft gejaagd, de De 'Kanniecolumn' is uit van Peter Heerschop en we door in zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters uit en rare verkeersborden naar in 'Kla(a)re een Taal'.

juli 2020
13-09-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De Kanniecolumn is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken Weggegooid Geld en Kla(a)re Taal o...

22-08-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een tandongevallenverzekering die de kaakchirurg niet vergoedt, een deur die een winter lang niet wil sluiten en een kapotte telefoon. 'Weggegooid Geld' portretteert een onbruikbare brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is deze w...

15-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in ...

08-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, ...

01-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van vijftien miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kan...

02-07-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in slaagt de juiste bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over een diploma en fraude via WhatsApp. 'Weggegooid Geld' bezoekt een tropisch regenwoud in Zeeland. De 'Kanniec...

25-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, diefstal op een vliegveld en een jaren durende lekkage. In 'Weggegooid Geld' een miljoenen kostende brug waarvan niemand gebruik maakt. De 'Kanniecolumn' is deze week van Marcel van Roosmalen...

18-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een veerpont die geen passagiers meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 liter water doorheen stroomde en een nieuw behangetje van 16.000 euro. In 'Weggegooid Geld' een dure speurtocht door Hilversum. De 'Kanniecolumn' is de...

11-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en aan de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op "Het Witte Lint", een kun...

04-06-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van 15 miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kanniecol...

26-05-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een keuringslocatie voor invaliden waar je met je rolstoel niet in kunt, een mislukte tepeltatoeage en een eeuwigdurende renovatie. In 'Weggegooid Geld' een ongebruikt treinstation van 26 miljoen euro. De 'Kanniecolumn' is dez...

26-05-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een horror-busreis, een vermiste telefoon en een hele serie onterechte parkeerboetes. In 'Weggegooid Geld' een gesubsidieerd ruiterpad van 8 ton waar geen paard terecht kan. De 'Kanniecolumn' is deze week van Ronald Giphart en...

19-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor problemen met een gasmeter, een verhuizing die anders verliep dan gehoopt en een peperdure inloopdouche. De 'Kanniecolumn' is deze week van Dolf Jansen en we zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersbo...

12-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De 'Kanniecolumn' is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken 'Weggegooid Geld' en 'Kla(a)re T...

05-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor mysterieuze vlekken in een bank, een verdwenen lantaarnpaal en problemen rondom de status van een loopfiets. 'Weggegooid Geld' behandelt het Armando-museum dat de gemeente Amersfoort op kosten heeft gejaagd, De 'Kanniecolumn' ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanniewaarzijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanniewaarzijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanniewaarzijn bij Kanniewaarzijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanniewaarzijn. Heb je een uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanniewaarzijn gemist

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Uitzending gemist van Kanniewaarzijn? Hier kun je alle uitzendingen van Kanniewaarzijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 77
  • Laatste uitzending op 13-09-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!