Programma gemist?

Aandacht op tv voor een warmtepomp met kuren, de op avonturen van een postpakket uit tussen Oostzaan en Ohio en in problemen met in een elektrische scooter. De van Kanniecolumn is een deze een week van Tania Kross op en ook de vaste rubrieken met Weggegooid door Geld en van Kla(a)re Taal ontbreken in niet.

Aandacht voor een met tandongevallenverzekering die de tijdens kaakchirurg een niet vergoedt, een de deur die een winter lang door een niet wil sluiten de en een kapotte de telefoon. 'Weggegooid Geld' portretteert een de onbruikbare uit brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' van is de deze week van uit Francisco van Jole, de en we zien het vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters naar en rare verkeersborden in tijdens 'Kla(a)re uit Taal'.

Astrid de Joosten lost consumentenproblemen op en naar stelt een vreemde situaties aan de kaak. in Ze wordt bijgestaan de door Plien van door de Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade een en Pierre Bokma. een In deze op aflevering aandacht met voor een meubelzaak die er maar op tv niet in slaagt met de juiste bestelling in in te leveren, Belgisch-Nederlandse op spraakverwarring over een diploma en fraude de via WhatsApp. van Weggegooid Geld bezoekt een door tropisch regenwoud in van Zeeland. De Kanniecolumn naar is tijdens deze week in van Milouska Meulens, en we zien het vreemdsoortige advertenties, onleesbare met bijsluiters in en rare een verkeersborden in Kla(a)re op tv Taal.

Astrid Joosten lost uit consumentenproblemen op met en stelt op tv vreemde situaties aan de met kaak. Ze wordt op bijgestaan door door Plien van Bennekom, Annick met Boer, Leo Alkemade en naar door Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht door voor telefoonproblemen door in een kapsalon, diefstal op met op een vliegveld tijdens en een jaren van durende lekkage. In Weggegooid in Geld een miljoenen van kostende brug op waarvan niemand gebruik maakt. De Kanniecolumn door het is deze week van het Marcel van tijdens Roosmalen, en we uit zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters in en op tv rare verkeersborden in Kla(a)re naar Taal.

Aandacht op voor een in nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een een probleem uit met vuilnisbakken en de onverwachte kosten voor een hoortoestel. van In het 'Weggegooid Geld' een haven van in vijftien miljoen euro een die op tv te ondiep is voor schepen. een De 'Kanniecolumn' is deze door week tijdens van Funda Mujde, en we de uit zien vreemdsoortige advertenties, tijdens onleesbare bijsluiters en een rare verkeersborden in een 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht uit voor een meubelzaak die uit er maar niet uit in slaagt van de juiste bestelling te van leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over de een diploma met en fraude via WhatsApp. van 'Weggegooid Geld' bezoekt in een tropisch regenwoud op tv in Zeeland. op tv De 'Kanniecolumn' is op tv deze week van tijdens Milouska Meulens, en we op zien vreemdsoortige uit advertenties, onleesbare bijsluiters het en rare verkeersborden door in 'Kla(a)re naar Taal'.

Aandacht in voor telefoonproblemen op in een kapsalon, diefstal op tijdens een vliegveld en tijdens een door jaren durende lekkage. op tv In 'Weggegooid Geld' tijdens een miljoenen kostende met brug waarvan niemand gebruik maakt. De uit 'Kanniecolumn' uit is deze week van Marcel op van Roosmalen, en een we de zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters de en rare verkeersborden het tijdens in 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht tijdens voor een veerpont die op tv geen passagiers meeneemt, een een op vakantiechalet waar 240.000 liter water doorheen op stroomde met en een uit nieuw behangetje van 16.000 euro. in In 'Weggegooid Geld' een met dure speurtocht van door Hilversum. De 'Kanniecolumn' tijdens een is deze week een van Sjaak Bral, en we de zien vreemdsoortige op tv advertenties, onleesbare bijsluiters en rare van door verkeersborden in 'Kla(a)re Taal'. Astrid naar Joosten met wordt ondersteund door Plien van Bennekom, uit op tv Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre op het Bokma.

Aandacht voor door een moeilijk plaatsbare in vaatwasser, slechte service bij in de reparatie met van elektrische fietsen en uit uit aan de problemen een die je ondervindt als je in Nederlander wilt worden. In van 'Weggegooid Geld' een de terugblik het op "Het Witte Lint", door een kunstproject bij uit Zutphen. De van 'Kanniecolumn' is deze uit week van Frank van der van Lende, en naar we zien vreemdsoortige het advertenties, met onleesbare bijsluiters en in rare verkeersborden in 'Kla(a)re op tv Taal'.

Aandacht naar voor een nieuwbouwproject met onverwachte door hoogteverschillen, een tijdens probleem met vuilnisbakken uit en naar onverwachte kosten voor uit een hoortoestel. In 'Weggegooid met Geld' een haven van in 15 miljoen euro van die te ondiep met is voor schepen. een De 'Kanniecolumn' van is deze week van tijdens Funda Mujde, met en we zien een vreemdsoortige advertenties, naar onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden in op op tv 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht voor door een het keuringslocatie voor invaliden waar in je met je door rolstoel niet in kunt, een een mislukte de tepeltatoeage en het een eeuwigdurende renovatie. een In 'Weggegooid Geld' tijdens een ongebruikt treinstation van 26 miljoen van door euro. De 'Kanniecolumn' is deze een week de van Wim Daniels, en we van zien vreemdsoortige naar advertenties, onleesbare bijsluiters van en rare verkeersborden in op 'Kla(a)re naar Taal'.

Aandacht voor een tijdens uit horror-busreis, een vermiste telefoon en op tv een hele serie de onterechte parkeerboetes. In op tv 'Weggegooid Geld' een tijdens gesubsidieerd ruiterpad de van 8 ton waar tijdens geen een paard terecht kan. De op 'Kanniecolumn' is in deze week van Ronald Giphart en in we in zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare van bijsluiters en uit rare verkeersborden in 'Kla(a)re naar Taal'.

Aandacht voor problemen op met een de gasmeter, een tijdens verhuizing die anders verliep dan tijdens uit gehoopt en een een peperdure inloopdouche. De 'Kanniecolumn' is uit deze week met van Dolf naar Jansen en we door zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters met en rare verkeersborden in naar met 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht voor van een uit warmtepomp met kuren, avonturen van een op tv postpakket tussen Oostzaan de en Ohio op tv en problemen op tv met een elektrische naar scooter. De tijdens 'Kanniecolumn' is deze week het van Tania Kross en ook op tv de op vaste rubrieken het 'Weggegooid Geld' en 'Kla(a)re door Taal' ontbreken op niet.

Aandacht voor mysterieuze door vlekken in op een bank, van een verdwenen de lantaarnpaal en problemen rondom de op status van een loopfiets. een 'Weggegooid Geld' naar behandelt het een Armando-museum dat de gemeente door Amersfoort op een kosten heeft gejaagd, van De 'Kanniecolumn' is van op tv Peter Heerschop op en we uit zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters met en het rare verkeersborden in uit 'Kla(a)re Taal'.

januari 2020
13-09-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De Kanniecolumn is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken Weggegooid Geld en Kla(a)re Taal o...

22-08-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een tandongevallenverzekering die de kaakchirurg niet vergoedt, een deur die een winter lang niet wil sluiten en een kapotte telefoon. 'Weggegooid Geld' portretteert een onbruikbare brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is deze w...

15-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in ...

08-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, ...

01-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van vijftien miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kan...

02-07-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in slaagt de juiste bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over een diploma en fraude via WhatsApp. 'Weggegooid Geld' bezoekt een tropisch regenwoud in Zeeland. De 'Kanniec...

25-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, diefstal op een vliegveld en een jaren durende lekkage. In 'Weggegooid Geld' een miljoenen kostende brug waarvan niemand gebruik maakt. De 'Kanniecolumn' is deze week van Marcel van Roosmalen...

18-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een veerpont die geen passagiers meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 liter water doorheen stroomde en een nieuw behangetje van 16.000 euro. In 'Weggegooid Geld' een dure speurtocht door Hilversum. De 'Kanniecolumn' is de...

11-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en aan de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op "Het Witte Lint", een kun...

04-06-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van 15 miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kanniecol...

26-05-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een keuringslocatie voor invaliden waar je met je rolstoel niet in kunt, een mislukte tepeltatoeage en een eeuwigdurende renovatie. In 'Weggegooid Geld' een ongebruikt treinstation van 26 miljoen euro. De 'Kanniecolumn' is dez...

26-05-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een horror-busreis, een vermiste telefoon en een hele serie onterechte parkeerboetes. In 'Weggegooid Geld' een gesubsidieerd ruiterpad van 8 ton waar geen paard terecht kan. De 'Kanniecolumn' is deze week van Ronald Giphart en...

19-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor problemen met een gasmeter, een verhuizing die anders verliep dan gehoopt en een peperdure inloopdouche. De 'Kanniecolumn' is deze week van Dolf Jansen en we zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersbo...

12-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De 'Kanniecolumn' is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken 'Weggegooid Geld' en 'Kla(a)re T...

05-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor mysterieuze vlekken in een bank, een verdwenen lantaarnpaal en problemen rondom de status van een loopfiets. 'Weggegooid Geld' behandelt het Armando-museum dat de gemeente Amersfoort op kosten heeft gejaagd, De 'Kanniecolumn' ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanniewaarzijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanniewaarzijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanniewaarzijn bij Kanniewaarzijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanniewaarzijn. Heb je een uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanniewaarzijn gemist

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Uitzending gemist van Kanniewaarzijn? Hier kun je alle uitzendingen van Kanniewaarzijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 77
  • Laatste uitzending op 13-09-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!