Programma gemist?

Aandacht op voor een tandongevallenverzekering naar die de kaakchirurg niet vergoedt, naar tijdens een deur die een op tv winter lang niet wil sluiten van en een kapotte het tijdens telefoon. 'Weggegooid Geld' portretteert een onbruikbare op tv brug in Alkmaar. op tv De 'Kanniecolumn' is een door deze week van Francisco door van Jole, en de we zien uit vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters door en rare verkeersborden uit in 'Kla(a)re het Taal'.

Astrid het Joosten lost consumentenproblemen op tijdens en stelt vreemde situaties het aan de kaak. een Ze wordt op tv bijgestaan door Plien van tijdens met Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade uit en het Pierre Bokma. In deze door aflevering aandacht voor een meubelzaak op die van er maar niet in slaagt in de juiste bestelling op te leveren, van Belgisch-Nederlandse spraakverwarring in over een diploma op tv en fraude via WhatsApp. Weggegooid de Geld bezoekt een door met tropisch regenwoud in Zeeland. op tv De Kanniecolumn met is deze week op van Milouska Meulens, en we zien met vreemdsoortige advertenties, uit onleesbare bijsluiters en rare door verkeersborden in in Kla(a)re uit Taal.

Astrid een Joosten lost consumentenproblemen met op en stelt vreemde naar situaties aan de kaak. op tv Ze wordt het bijgestaan door Plien in van Bennekom, Annick een Boer, Leo Alkemade en in Pierre in Bokma. In deze aflevering aandacht door voor telefoonproblemen met in met een kapsalon, diefstal op een vliegveld met en een door jaren van durende lekkage. In Weggegooid Geld tijdens een naar miljoenen kostende brug waarvan het niemand gebruik het maakt. De Kanniecolumn is de deze week van Marcel het van Roosmalen, en we het de zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters en de rare verkeersborden op tv in Kla(a)re op tv Taal.

Aandacht voor door een nieuwbouwproject met onverwachte op tv hoogteverschillen, uit een probleem met vuilnisbakken het en onverwachte het kosten voor een tijdens hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een van haven met van vijftien miljoen een euro die tijdens te ondiep is voor schepen. uit De 'Kanniecolumn' is uit deze week van Funda een Mujde, naar en we zien vreemdsoortige tijdens advertenties, een onleesbare bijsluiters en in rare verkeersborden in 'Kla(a)re op Taal'.

Aandacht voor een in meubelzaak die op er maar niet van in naar slaagt de juiste naar bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse met spraakverwarring over op een diploma en fraude via WhatsApp. door 'Weggegooid Geld' bezoekt van met een tropisch regenwoud in Zeeland. De van 'Kanniecolumn' is uit deze week van Milouska op met Meulens, en we zien vreemdsoortige door advertenties, onleesbare bijsluiters tijdens en rare verkeersborden het in 'Kla(a)re naar Taal'.

Aandacht voor telefoonproblemen van in een kapsalon, uit diefstal op een in vliegveld en een van jaren durende door lekkage. In uit 'Weggegooid Geld' een miljoenen tijdens kostende met brug waarvan niemand gebruik maakt. van De 'Kanniecolumn' is deze uit week van naar Marcel van Roosmalen, naar en door we zien vreemde advertenties, naar onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden in in 'Kla(a)re van Taal'.

Aandacht voor een door veerpont die geen door in passagiers meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 op tv liter water door doorheen tijdens stroomde en een door nieuw behangetje van 16.000 euro. op In 'Weggegooid Geld' een door dure speurtocht door naar Hilversum. De 'Kanniecolumn' van is deze week van van Sjaak op Bral, en we uit zien vreemdsoortige van advertenties, onleesbare bijsluiters en rare op op tv verkeersborden in 'Kla(a)re Taal'. Astrid Joosten met wordt ondersteund het door Plien van door Bennekom, Annick met Boer, Leo Alkemade en een Pierre met Bokma.

Aandacht voor een in moeilijk plaatsbare in vaatwasser, slechte het service bij de van reparatie van elektrische in fietsen en aan de problemen een het die je ondervindt op tv als je Nederlander op tv wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een in terugblik op "Het het Witte Lint", de een kunstproject door bij Zutphen. in De 'Kanniecolumn' is deze week uit van Frank op van der Lende, en we het van zien vreemdsoortige advertenties, de onleesbare bijsluiters en rare naar verkeersborden in 'Kla(a)re van Taal'.

Aandacht op tv voor een uit nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, in een probleem met uit vuilnisbakken en door onverwachte kosten voor een op tv hoortoestel. In 'Weggegooid door Geld' een haven van 15 naar miljoen euro door die te ondiep is door voor schepen. met De 'Kanniecolumn' van is deze week van door Funda op tv Mujde, en we met zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en uit rare met verkeersborden in 'Kla(a)re de Taal'.

Aandacht voor een een de keuringslocatie voor invaliden waar je een met je van rolstoel niet van in kunt, een de mislukte tepeltatoeage en een op tv eeuwigdurende renovatie. In 'Weggegooid naar Geld' een tijdens ongebruikt treinstation van 26 van miljoen het euro. De 'Kanniecolumn' een is deze week van Wim Daniels, op en we uit zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare een uit bijsluiters en rare verkeersborden in het 'Kla(a)re op tv Taal'.

Aandacht in voor een horror-busreis, een vermiste door telefoon en van een hele met serie onterechte parkeerboetes. In in 'Weggegooid Geld' een op tv gesubsidieerd ruiterpad van uit 8 ton door waar geen paard terecht kan. op tv De 'Kanniecolumn' is van deze de week van Ronald Giphart de en we uit zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare naar bijsluiters en op tv rare verkeersborden in met 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht op voor problemen een met een gasmeter, een met verhuizing die door anders verliep dan gehoopt en een uit peperdure de inloopdouche. De 'Kanniecolumn' is tijdens deze week van Dolf in Jansen en de we zien de vreemde advertenties, onleesbare het bijsluiters en rare verkeersborden in een 'Kla(a)re naar Taal'.

Aandacht op tv voor een warmtepomp met kuren, de avonturen door van een postpakket de tussen Oostzaan en Ohio het en uit problemen met een elektrische scooter. het De 'Kanniecolumn' op tv is deze met week van Tania op tv Kross en ook door de vaste rubrieken 'Weggegooid in Geld' en 'Kla(a)re Taal' ontbreken naar in niet.

Aandacht voor mysterieuze op tv vlekken in een het bank, een met verdwenen met lantaarnpaal en problemen een rondom de status uit van een loopfiets. 'Weggegooid een Geld' behandelt op tv het Armando-museum dat de op tv gemeente Amersfoort op kosten heeft de gejaagd, de De 'Kanniecolumn' is van een Peter Heerschop tijdens en we zien vreemde van advertenties, onleesbare bijsluiters een en rare verkeersborden het in naar 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht voor op tv een door tandongevallenverzekering die de kaakchirurg een niet vergoedt, een op tv deur die een winter lang de niet wil uit sluiten en een kapotte uit telefoon. in 'Weggegooid Geld' portretteert in een onbruikbare op brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is in deze week van op tv Francisco van Jole, in en naar we zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare van in bijsluiters en rare het verkeersborden in 'Kla(a)re van Taal'.

augustus 2019
22-08-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een tandongevallenverzekering die de kaakchirurg niet vergoedt, een deur die een winter lang niet wil sluiten en een kapotte telefoon. 'Weggegooid Geld' portretteert een onbruikbare brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is deze w...

15-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in ...

08-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, ...

01-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van vijftien miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kan...

02-07-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in slaagt de juiste bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over een diploma en fraude via WhatsApp. 'Weggegooid Geld' bezoekt een tropisch regenwoud in Zeeland. De 'Kanniec...

25-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, diefstal op een vliegveld en een jaren durende lekkage. In 'Weggegooid Geld' een miljoenen kostende brug waarvan niemand gebruik maakt. De 'Kanniecolumn' is deze week van Marcel van Roosmalen...

18-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een veerpont die geen passagiers meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 liter water doorheen stroomde en een nieuw behangetje van 16.000 euro. In 'Weggegooid Geld' een dure speurtocht door Hilversum. De 'Kanniecolumn' is de...

11-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en aan de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op "Het Witte Lint", een kun...

04-06-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van 15 miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kanniecol...

26-05-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een keuringslocatie voor invaliden waar je met je rolstoel niet in kunt, een mislukte tepeltatoeage en een eeuwigdurende renovatie. In 'Weggegooid Geld' een ongebruikt treinstation van 26 miljoen euro. De 'Kanniecolumn' is dez...

26-05-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een horror-busreis, een vermiste telefoon en een hele serie onterechte parkeerboetes. In 'Weggegooid Geld' een gesubsidieerd ruiterpad van 8 ton waar geen paard terecht kan. De 'Kanniecolumn' is deze week van Ronald Giphart en...

19-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor problemen met een gasmeter, een verhuizing die anders verliep dan gehoopt en een peperdure inloopdouche. De 'Kanniecolumn' is deze week van Dolf Jansen en we zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersbo...

12-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De 'Kanniecolumn' is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken 'Weggegooid Geld' en 'Kla(a)re T...

05-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor mysterieuze vlekken in een bank, een verdwenen lantaarnpaal en problemen rondom de status van een loopfiets. 'Weggegooid Geld' behandelt het Armando-museum dat de gemeente Amersfoort op kosten heeft gejaagd, De 'Kanniecolumn' ...

29-01-2019 22:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een tandongevallenverzekering die de kaakchirurg niet vergoedt, een deur die een winter lang niet wil sluiten en een kapotte telefoon. 'Weggegooid Geld' portretteert een onbruikbare brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is deze w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanniewaarzijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanniewaarzijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanniewaarzijn bij Kanniewaarzijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanniewaarzijn. Heb je een uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanniewaarzijn gemist

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Uitzending gemist van Kanniewaarzijn? Hier kun je alle uitzendingen van Kanniewaarzijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 76
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord