Programma gemist?

Aandacht door voor een warmtepomp uit met kuren, avonturen van het een postpakket uit tussen Oostzaan en Ohio en het van problemen met een elektrische op scooter. De in Kanniecolumn is deze week uit van Tania uit Kross en ook de vaste een rubrieken Weggegooid Geld en tijdens het Kla(a)re Taal ontbreken uit niet.

Aandacht op tv voor een naar tandongevallenverzekering die de kaakchirurg niet vergoedt, door van een deur die een winter lang op tv niet wil uit sluiten en een de kapotte telefoon. 'Weggegooid met Geld' op tv portretteert een onbruikbare het brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is een deze week van uit tijdens Francisco van Jole, en naar we zien vreemdsoortige advertenties, de onleesbare bijsluiters uit en rare verkeersborden in het 'Kla(a)re door Taal'.

Astrid door Joosten lost in consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties op tv aan op de kaak. in Ze wordt bijgestaan door Plien met van op tv Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en tijdens Pierre Bokma. In op tv deze aflevering het aandacht in voor een meubelzaak in die er maar niet in de slaagt de een juiste bestelling te in leveren, Belgisch-Nederlandse op spraakverwarring over een diploma en de fraude van via WhatsApp. Weggegooid tijdens Geld bezoekt een tropisch regenwoud in in Zeeland. de De Kanniecolumn op is deze week van Milouska Meulens, op tv in en we zien vreemdsoortige advertenties, uit onleesbare bijsluiters op tv en rare verkeersborden in op Kla(a)re een Taal.

Astrid Joosten naar lost consumentenproblemen op van en stelt vreemde tijdens situaties aan de door kaak. Ze wordt in bijgestaan door Plien tijdens van Bennekom, door Annick Boer, Leo op tv Alkemade en Pierre in Bokma. In deze aflevering op aandacht voor naar telefoonproblemen in een een kapsalon, diefstal op op tv een vliegveld en een jaren op durende op lekkage. In Weggegooid het Geld een miljoenen met kostende brug waarvan niemand gebruik uit maakt. de De Kanniecolumn is deze week in van Marcel in van Roosmalen, en van we zien op vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters en op met rare verkeersborden in Kla(a)re op Taal.

Aandacht voor een het nieuwbouwproject met een onverwachte hoogteverschillen, een probleem op tv met vuilnisbakken en op onverwachte op kosten voor op tv een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' in een haven van vijftien op een miljoen euro die naar te ondiep is voor schepen. een De 'Kanniecolumn' is met deze week van het Funda op tv Mujde, en we zien vreemdsoortige advertenties, in onleesbare bijsluiters de en rare van verkeersborden in een 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht in voor een meubelzaak van die er naar maar niet in slaagt de in juiste bestelling te leveren, een Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over van een diploma op tv en fraude via een WhatsApp. 'Weggegooid door Geld' bezoekt een tropisch regenwoud naar in Zeeland. De het 'Kanniecolumn' is deze door week van van Milouska Meulens, en het we zien het vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en de een rare verkeersborden in 'Kla(a)re in Taal'.

Aandacht naar voor telefoonproblemen op in een kapsalon, diefstal op met een vliegveld uit en een jaren uit durende lekkage. In 'Weggegooid het Geld' een miljoenen kostende van brug met waarvan niemand op tv gebruik maakt. De 'Kanniecolumn' is uit deze week van van Marcel van op Roosmalen, en we zien uit vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters uit en tijdens rare verkeersborden in 'Kla(a)re in Taal'.

Aandacht het voor een veerpont die in geen passagiers meeneemt, een op tv vakantiechalet waar 240.000 uit een liter water doorheen stroomde de en een de nieuw behangetje van 16.000 euro. In de uit 'Weggegooid Geld' een dure door speurtocht door Hilversum. op De 'Kanniecolumn' is een deze week van het Sjaak Bral, en we zien uit vreemdsoortige advertenties, door onleesbare bijsluiters en rare van door verkeersborden in 'Kla(a)re Taal'. naar Astrid Joosten wordt ondersteund door door Plien van Bennekom, tijdens Annick Boer, Leo een een Alkemade en Pierre het Bokma.

Aandacht voor een in moeilijk plaatsbare vaatwasser, op tv slechte met service bij de reparatie van tijdens elektrische fietsen en een aan de op problemen die van je ondervindt als je het Nederlander van wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een met terugblik op "Het van Witte Lint", een naar kunstproject uit bij Zutphen. De 'Kanniecolumn' is het deze week van het Frank van der op tv Lende, en de we op tv zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en met rare de verkeersborden in 'Kla(a)re de Taal'.

Aandacht voor de een van nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem het met met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor uit een tijdens hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' naar een haven uit van 15 door miljoen euro die te ondiep is met voor schepen. tijdens De 'Kanniecolumn' het is deze op week van Funda Mujde, en op we een zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en op rare verkeersborden in tijdens een 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht voor met een in keuringslocatie voor invaliden waar door je met je naar rolstoel niet in kunt, een naar mislukte uit tepeltatoeage en een eeuwigdurende het renovatie. In tijdens 'Weggegooid Geld' een ongebruikt treinstation de een van 26 miljoen met euro. De 'Kanniecolumn' is deze op tv week van Wim Daniels, de en we zien met vreemdsoortige advertenties, uit onleesbare bijsluiters en rare het verkeersborden in 'Kla(a)re tijdens uit Taal'.

Aandacht voor naar een met horror-busreis, een vermiste telefoon en een de hele serie van onterechte parkeerboetes. In 'Weggegooid op tv Geld' tijdens een gesubsidieerd ruiterpad op van 8 ton waar geen tijdens paard met terecht kan. op De 'Kanniecolumn' is deze week van door Ronald Giphart en een met we zien vreemdsoortige op tv advertenties, onleesbare bijsluiters uit en rare verkeersborden in op 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht door voor problemen met een van gasmeter, naar een verhuizing die anders verliep naar dan tijdens gehoopt en een peperdure inloopdouche. in De 'Kanniecolumn' is deze naar week met van Dolf op Jansen en we zien vreemde advertenties, tijdens onleesbare bijsluiters met en rare verkeersborden met in naar 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht voor door een warmtepomp met een kuren, avonturen van de een postpakket tussen in Oostzaan en uit Ohio en problemen met een met een elektrische scooter. De uit 'Kanniecolumn' is deze week van Tania van Kross op tv en ook de vaste rubrieken naar 'Weggegooid Geld' en naar 'Kla(a)re Taal' uit ontbreken door niet.

Aandacht het voor mysterieuze vlekken een in een bank, een verdwenen tijdens lantaarnpaal naar en problemen rondom de status tijdens van een op loopfiets. de 'Weggegooid Geld' behandelt met het Armando-museum dat de gemeente Amersfoort op uit op kosten heeft gejaagd, de De 'Kanniecolumn' is van de Peter Heerschop en we de een zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters door en rare een verkeersborden in met 'Kla(a)re Taal'.

december 2021
13-09-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De Kanniecolumn is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken Weggegooid Geld en Kla(a)re Taal o...

22-08-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een tandongevallenverzekering die de kaakchirurg niet vergoedt, een deur die een winter lang niet wil sluiten en een kapotte telefoon. 'Weggegooid Geld' portretteert een onbruikbare brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is deze w...

15-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in ...

08-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, ...

01-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van vijftien miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kan...

02-07-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in slaagt de juiste bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over een diploma en fraude via WhatsApp. 'Weggegooid Geld' bezoekt een tropisch regenwoud in Zeeland. De 'Kanniec...

25-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, diefstal op een vliegveld en een jaren durende lekkage. In 'Weggegooid Geld' een miljoenen kostende brug waarvan niemand gebruik maakt. De 'Kanniecolumn' is deze week van Marcel van Roosmalen...

18-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een veerpont die geen passagiers meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 liter water doorheen stroomde en een nieuw behangetje van 16.000 euro. In 'Weggegooid Geld' een dure speurtocht door Hilversum. De 'Kanniecolumn' is de...

11-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en aan de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op "Het Witte Lint", een kun...

04-06-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van 15 miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kanniecol...

26-05-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een keuringslocatie voor invaliden waar je met je rolstoel niet in kunt, een mislukte tepeltatoeage en een eeuwigdurende renovatie. In 'Weggegooid Geld' een ongebruikt treinstation van 26 miljoen euro. De 'Kanniecolumn' is dez...

26-05-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een horror-busreis, een vermiste telefoon en een hele serie onterechte parkeerboetes. In 'Weggegooid Geld' een gesubsidieerd ruiterpad van 8 ton waar geen paard terecht kan. De 'Kanniecolumn' is deze week van Ronald Giphart en...

19-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor problemen met een gasmeter, een verhuizing die anders verliep dan gehoopt en een peperdure inloopdouche. De 'Kanniecolumn' is deze week van Dolf Jansen en we zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersbo...

12-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De 'Kanniecolumn' is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken 'Weggegooid Geld' en 'Kla(a)re T...

05-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor mysterieuze vlekken in een bank, een verdwenen lantaarnpaal en problemen rondom de status van een loopfiets. 'Weggegooid Geld' behandelt het Armando-museum dat de gemeente Amersfoort op kosten heeft gejaagd, De 'Kanniecolumn' ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanniewaarzijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanniewaarzijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanniewaarzijn bij Kanniewaarzijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanniewaarzijn. Heb je een uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanniewaarzijn gemist

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Uitzending gemist van Kanniewaarzijn? Hier kun je alle uitzendingen van Kanniewaarzijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 77
  • Laatste uitzending op 13-09-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!