Programma gemist?

Aandacht voor tijdens een veerpont tijdens die geen uit passagiers meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 op tv liter de water doorheen de stroomde en een nieuw behangetje van door 16.000 euro. door In 'Weggegooid Geld' een van dure speurtocht door uit op Hilversum. De 'Kanniecolumn' is op tv deze week van Sjaak in Bral, met en we zien vreemdsoortige advertenties, van onleesbare bijsluiters en rare een een verkeersborden in 'Kla(a)re Taal'. Astrid Joosten de wordt ondersteund door door Plien van Bennekom, op tv Annick Boer, een Leo Alkemade en naar Pierre naar Bokma.

Aandacht tijdens voor een moeilijk plaatsbare van vaatwasser, slechte van service bij in de reparatie van tijdens elektrische fietsen en aan de een problemen die je op ondervindt als je het Nederlander wilt worden. naar In de 'Weggegooid Geld' een terugblik door op "Het Witte Lint", in een een kunstproject bij Zutphen. De 'Kanniecolumn' is door deze week van een Frank uit van der Lende, en de we zien vreemdsoortige uit advertenties, onleesbare bijsluiters naar en uit rare verkeersborden in op 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht voor het een nieuwbouwproject met het onverwachte hoogteverschillen, een een probleem met vuilnisbakken op en een onverwachte kosten voor op tv een hoortoestel. In 'Weggegooid met Geld' een haven uit van 15 miljoen euro die tijdens te ondiep een is voor schepen. De uit 'Kanniecolumn' is deze met het week van Funda Mujde, op en we zien naar vreemdsoortige advertenties, onleesbare uit bijsluiters en rare verkeersborden van in 'Kla(a)re een Taal'.

Aandacht voor een op tv keuringslocatie in voor invaliden waar je met met met je rolstoel niet in kunt, door een mislukte tepeltatoeage en met een eeuwigdurende renovatie. op tv In 'Weggegooid Geld' door een van ongebruikt treinstation van 26 op miljoen euro. De 'Kanniecolumn' het is deze week van van Wim op tv Daniels, en uit we zien vreemdsoortige van advertenties, onleesbare bijsluiters een en rare verkeersborden op in 'Kla(a)re een Taal'.

Aandacht op voor een horror-busreis, een vermiste de telefoon en door een hele serie onterechte uit parkeerboetes. In op tv 'Weggegooid het Geld' een gesubsidieerd ruiterpad van van 8 ton waar geen met uit paard terecht kan. De 'Kanniecolumn' is naar deze tijdens week van Ronald Giphart en van we zien vreemdsoortige de advertenties, een onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden door in 'Kla(a)re op Taal'.

Aandacht voor problemen naar met een de gasmeter, tijdens een verhuizing die anders verliep uit dan gehoopt een en een in peperdure inloopdouche. De 'Kanniecolumn' tijdens is deze week van Dolf de uit Jansen en we zien het vreemde advertenties, in onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden in op tv een 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht tijdens voor een warmtepomp met een kuren, avonturen van op tv een postpakket in tussen Oostzaan en Ohio uit en problemen met een door elektrische scooter. De naar 'Kanniecolumn' is in deze week van van Tania in Kross en ook de vaste tijdens rubrieken 'Weggegooid Geld' tijdens en 'Kla(a)re Taal' ontbreken de de niet.

Aandacht een voor mysterieuze vlekken op in een bank, een verdwenen door lantaarnpaal van en problemen uit rondom de status van een tijdens loopfiets. een 'Weggegooid Geld' behandelt het Armando-museum op tv dat de gemeente het Amersfoort op kosten op tv heeft gejaagd, De de 'Kanniecolumn' is van Peter op Heerschop van en we tijdens zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters en het rare verkeersborden door in met 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht voor naar een tandongevallenverzekering die naar de door kaakchirurg niet vergoedt, een deur die door een winter lang uit niet uit wil sluiten en een kapotte het naar telefoon. 'Weggegooid Geld' van portretteert een onbruikbare op brug in Alkmaar. De naar 'Kanniecolumn' is tijdens deze week van Francisco van met Jole, en we van zien vreemdsoortige advertenties, uit onleesbare bijsluiters een en rare verkeersborden in van 'Kla(a)re de Taal'.

Aandacht de voor garantieproblemen met een in nieuwe auto, banken die de in mensen met een uitkering het geen hypotheek willen verstrekken en een grensoverschrijdend gekibbel over met in een kabelaansluiting. In 'Weggegooid Geld' een in schoolgebouw dat geen in leerling ooit van met van binnen zag, en we zien vreemde op tv het advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden met in 'Kla(a)re tijdens Taal'.

Aandacht naar voor een meubelzaak uit die er maar niet in naar slaagt de juiste van bestelling te op tv leveren, Belgisch-Nederlandse naar spraakverwarring over een diploma naar en fraude via naar WhatsApp. naar 'Weggegooid Geld' bezoekt een tropisch regenwoud in in de Zeeland. De in 'Kanniecolumn' is deze week van Milouska door Meulens, met en we zien vreemdsoortige met advertenties, onleesbare uit bijsluiters en rare verkeersborden door in 'Kla(a)re door Taal'.

Aandacht van voor telefoonproblemen in een een kapsalon, diefstal op tv op een vliegveld en een met jaren uit durende lekkage. In Weggegooid Geld op tv het een miljoenen kostende brug waarvan niemand het gebruik maakt. De met Kanniecolumn is van een Marcel door van Roosmalen en we naar zien een vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters het en rare verkeersborden uit in Kla(a)re door Taal.

Aandacht van voor een veerpont op tv die geen in passagiers meeneemt, een vakantiechalet tijdens waar 240.000 liter water doorheen een stroomde een en een nieuw de behangetje van een 16.000 euro. 'Weggegooid Geld' behandelt een de dure speurtocht door door Hilversum. De naar 'Kanniecolumn' is door deze week van door Sjaak Bral, de en we zien vreemdsoortige advertenties, de onleesbare bijsluiters en naar rare verkeersborden in 'Kla(a)re op tv uit Taal'.

Aandacht voor een in moeilijk op tv plaatsbare vaatwasser, slechte service bij op de reparatie van een elektrische fietsen met en voor de een problemen die je ondervindt van als je naar Nederlander wilt met worden. In 'Weggegooid Geld' van een terugblik op 'Het het Witte Lint', van een kunstproject bij van Zutphen. De 'Kanniecolumn' is in deze week van van Frank van der de Lende, tijdens en we op tv zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters op tv en rare verkeersborden uit in 'Kla(a)re op tv Taal'.

Aandacht voor de een nieuwbouwproject in met onverwachte hoogteverschillen, een probleem naar met vuilnisbakken de en onverwachte kosten voor tijdens in een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' in een uit haven van 15 een miljoen euro die op te ondiep is voor schepen. De uit 'Kanniecolumn' is deze op tv week van Funda op tv door Mujde, en we zien vreemdsoortige uit advertenties, onleesbare een bijsluiters en het rare verkeersborden in tijdens "Kla(a)re Taal".

juni 2019
18-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een veerpont die geen passagiers meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 liter water doorheen stroomde en een nieuw behangetje van 16.000 euro. In 'Weggegooid Geld' een dure speurtocht door Hilversum. De 'Kanniecolumn' is de...

11-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en aan de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op "Het Witte Lint", een kun...

04-06-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van 15 miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kanniecol...

26-05-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een keuringslocatie voor invaliden waar je met je rolstoel niet in kunt, een mislukte tepeltatoeage en een eeuwigdurende renovatie. In 'Weggegooid Geld' een ongebruikt treinstation van 26 miljoen euro. De 'Kanniecolumn' is dez...

26-05-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een horror-busreis, een vermiste telefoon en een hele serie onterechte parkeerboetes. In 'Weggegooid Geld' een gesubsidieerd ruiterpad van 8 ton waar geen paard terecht kan. De 'Kanniecolumn' is deze week van Ronald Giphart en...

19-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor problemen met een gasmeter, een verhuizing die anders verliep dan gehoopt en een peperdure inloopdouche. De 'Kanniecolumn' is deze week van Dolf Jansen en we zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersbo...

12-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De 'Kanniecolumn' is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken 'Weggegooid Geld' en 'Kla(a)re T...

05-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor mysterieuze vlekken in een bank, een verdwenen lantaarnpaal en problemen rondom de status van een loopfiets. 'Weggegooid Geld' behandelt het Armando-museum dat de gemeente Amersfoort op kosten heeft gejaagd, De 'Kanniecolumn' ...

29-01-2019 22:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een tandongevallenverzekering die de kaakchirurg niet vergoedt, een deur die een winter lang niet wil sluiten en een kapotte telefoon. 'Weggegooid Geld' portretteert een onbruikbare brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is deze w...

22-01-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor garantieproblemen met een nieuwe auto, banken die mensen met een uitkering geen hypotheek willen verstrekken en grensoverschrijdend gekibbel over een kabelaansluiting. In 'Weggegooid Geld' een schoolgebouw dat geen leerling oo...

15-01-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in slaagt de juiste bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over een diploma en fraude via WhatsApp. 'Weggegooid Geld' bezoekt een tropisch regenwoud in Zeeland. De 'Kanniec...

08-01-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, diefstal op een vliegveld en een jaren durende lekkage. In Weggegooid Geld een miljoenen kostende brug waarvan niemand gebruik maakt. De Kanniecolumn is van Marcel van Roosmalen en we zien vr...

18-12-2018 22:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een veerpont die geen passagiers meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 liter water doorheen stroomde en een nieuw behangetje van 16.000 euro. 'Weggegooid Geld' behandelt een dure speurtocht door Hilversum. De 'Kanniecolumn...

11-12-2018 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en voor de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op 'Het Witte Lint', een ku...

04-12-2018 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van 15 miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kanniecol...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanniewaarzijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanniewaarzijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanniewaarzijn bij Kanniewaarzijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanniewaarzijn. Heb je een uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanniewaarzijn gemist

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Uitzending gemist van Kanniewaarzijn? Hier kun je alle uitzendingen van Kanniewaarzijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 18-06-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord