Programma gemist?

Aandacht voor een tijdens van warmtepomp met kuren, avonturen van een in postpakket tussen Oostzaan door op en Ohio en problemen met de een elektrische scooter. De in Kanniecolumn is deze een week door van Tania Kross en ook de de naar vaste rubrieken Weggegooid het Geld en Kla(a)re Taal ontbreken op tv tijdens niet.

Aandacht voor een van tandongevallenverzekering naar die de tijdens kaakchirurg niet vergoedt, een een deur die op een winter lang niet wil sluiten de uit en een kapotte op tv telefoon. 'Weggegooid Geld' portretteert een het onbruikbare brug in op Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is de deze uit week van Francisco van Jole, naar en door we zien een vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en uit rare verkeersborden in 'Kla(a)re tijdens de Taal'.

Astrid naar Joosten lost consumentenproblemen op uit en het stelt vreemde situaties aan met de kaak. Ze wordt door bijgestaan tijdens door Plien van Bennekom, Annick Boer, met uit Leo Alkemade en Pierre een Bokma. In deze aflevering aandacht een voor een tijdens meubelzaak een die er maar tijdens niet in slaagt de juiste bestelling tijdens in te leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over op een diploma en fraude de via WhatsApp. tijdens Weggegooid de Geld bezoekt een tropisch regenwoud in tijdens Zeeland. De naar Kanniecolumn naar is deze week van Milouska Meulens, op een en we zien vreemdsoortige advertenties, op onleesbare bijsluiters de en rare een verkeersborden in Kla(a)re in Taal.

Astrid in Joosten lost het consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties in door aan de kaak. Ze in wordt bijgestaan door een Plien van Bennekom, Annick Boer, op tv Leo Alkemade met en Pierre het Bokma. In het deze aflevering aandacht voor telefoonproblemen met in een de kapsalon, diefstal op een vliegveld in door en een jaren durende lekkage. In van Weggegooid van Geld een miljoenen kostende brug door waarvan niemand een gebruik maakt. De op tv Kanniecolumn is het deze week de van Marcel van Roosmalen, en we tijdens zien vreemde uit advertenties, onleesbare op tv bijsluiters en rare verkeersborden in een Kla(a)re van Taal.

Aandacht de voor een nieuwbouwproject met onverwachte de hoogteverschillen, van een probleem op tv met vuilnisbakken en onverwachte kosten door voor een hoortoestel. van In 'Weggegooid Geld' een de haven van een vijftien de miljoen euro die te ondiep is een voor schepen. De van het 'Kanniecolumn' is deze in week van Funda Mujde, en op tv we zien vreemdsoortige in advertenties, onleesbare op bijsluiters en rare een verkeersborden in een 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht voor een uit meubelzaak die de er maar een niet in in slaagt de juiste bestelling te leveren, het Belgisch-Nederlandse een spraakverwarring over een met diploma en door fraude via WhatsApp. op 'Weggegooid Geld' bezoekt een van tropisch regenwoud in Zeeland. in De 'Kanniecolumn' is een deze van week van Milouska op Meulens, en we zien vreemdsoortige op tv advertenties, onleesbare bijsluiters op tv en rare het verkeersborden in op tv 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht van voor telefoonproblemen in een op tv kapsalon, diefstal op tv op een vliegveld en een van jaren met durende lekkage. In in 'Weggegooid Geld' door een miljoenen kostende brug waarvan een niemand gebruik op maakt. De 'Kanniecolumn' een is deze week van tijdens Marcel van Roosmalen, uit en tijdens we zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters het en op rare verkeersborden in 'Kla(a)re in Taal'.

Aandacht op voor een veerpont die geen naar passagiers op tv meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 van liter de water doorheen een stroomde en een uit nieuw behangetje van 16.000 euro. In op 'Weggegooid Geld' een met dure speurtocht op tv door Hilversum. in De 'Kanniecolumn' is deze week van van Sjaak Bral, tijdens en het we zien vreemdsoortige advertenties, van onleesbare op bijsluiters en rare verkeersborden in 'Kla(a)re door Taal'. Astrid Joosten op wordt ondersteund een door Plien van op tv Bennekom, Annick Boer, tijdens Leo Alkemade op en Pierre op tv Bokma.

Aandacht op tv voor een moeilijk uit plaatsbare vaatwasser, slechte service bij van tijdens de reparatie van elektrische op tv fietsen en door aan de problemen met die je ondervindt als je Nederlander op tv wilt worden. In de 'Weggegooid Geld' een in terugblik op het "Het op Witte Lint", een kunstproject bij Zutphen. op tv De 'Kanniecolumn' door is deze tijdens week van Frank op tv van der in Lende, en we zien vreemdsoortige advertenties, de onleesbare bijsluiters en een met rare verkeersborden in 'Kla(a)re uit Taal'.

Aandacht voor van een nieuwbouwproject met met onverwachte hoogteverschillen, een de probleem met tijdens vuilnisbakken en onverwachte naar kosten voor een hoortoestel. In met naar 'Weggegooid Geld' een haven uit van 15 miljoen euro die uit te in ondiep is voor naar schepen. De 'Kanniecolumn' is een deze week in van Funda naar Mujde, en we zien vreemdsoortige advertenties, op tv een onleesbare bijsluiters en rare van verkeersborden in 'Kla(a)re op Taal'.

Aandacht uit voor een van keuringslocatie voor invaliden op waar je met op tv je rolstoel niet tijdens in kunt, een mislukte tepeltatoeage en uit een eeuwigdurende renovatie. uit In 'Weggegooid door Geld' een op tv ongebruikt treinstation door van 26 miljoen euro. De 'Kanniecolumn' met is door deze week van Wim Daniels, op en een we zien vreemdsoortige van advertenties, onleesbare bijsluiters en het rare verkeersborden in 'Kla(a)re van in Taal'.

Aandacht tijdens voor een horror-busreis, in een vermiste telefoon en door een hele serie naar onterechte parkeerboetes. In 'Weggegooid uit Geld' een in gesubsidieerd ruiterpad van 8 een ton waar geen op tv paard terecht kan. op De tijdens 'Kanniecolumn' is deze week tijdens van Ronald tijdens Giphart en we zien op tv vreemdsoortige advertenties, onleesbare uit bijsluiters en rare verkeersborden tijdens in 'Kla(a)re op Taal'.

Aandacht een voor problemen tijdens met een gasmeter, een verhuizing die met anders verliep op tv dan gehoopt op tv en een de peperdure inloopdouche. De 'Kanniecolumn' door is deze week van op tv Dolf Jansen en we naar zien in vreemde advertenties, onleesbare uit bijsluiters en van rare verkeersborden in door 'Kla(a)re Taal'.

Aandacht tijdens voor een warmtepomp met naar kuren, avonturen van een een postpakket tussen Oostzaan het en Ohio op tv en problemen met een tijdens in elektrische scooter. De 'Kanniecolumn' is deze op tv week door van Tania Kross in en ook een de vaste rubrieken het 'Weggegooid Geld' en 'Kla(a)re de Taal' ontbreken het niet.

Aandacht voor de mysterieuze het vlekken in een een bank, een verdwenen op lantaarnpaal en problemen rondom de status van van een loopfiets. een 'Weggegooid Geld' met behandelt door het Armando-museum dat de naar gemeente Amersfoort op naar kosten heeft met gejaagd, De 'Kanniecolumn' op tv is van Peter Heerschop en we een zien met vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters in en rare verkeersborden in van 'Kla(a)re naar Taal'.

december 2019
13-09-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De Kanniecolumn is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken Weggegooid Geld en Kla(a)re Taal o...

22-08-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een tandongevallenverzekering die de kaakchirurg niet vergoedt, een deur die een winter lang niet wil sluiten en een kapotte telefoon. 'Weggegooid Geld' portretteert een onbruikbare brug in Alkmaar. De 'Kanniecolumn' is deze w...

15-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in ...

08-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Astrid Joosten lost consumentenproblemen op en stelt vreemde situaties aan de kaak. Ze wordt bijgestaan door Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Pierre Bokma. In deze aflevering aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, ...

01-08-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van vijftien miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kan...

02-07-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in slaagt de juiste bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over een diploma en fraude via WhatsApp. 'Weggegooid Geld' bezoekt een tropisch regenwoud in Zeeland. De 'Kanniec...

25-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor telefoonproblemen in een kapsalon, diefstal op een vliegveld en een jaren durende lekkage. In 'Weggegooid Geld' een miljoenen kostende brug waarvan niemand gebruik maakt. De 'Kanniecolumn' is deze week van Marcel van Roosmalen...

18-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een veerpont die geen passagiers meeneemt, een vakantiechalet waar 240.000 liter water doorheen stroomde en een nieuw behangetje van 16.000 euro. In 'Weggegooid Geld' een dure speurtocht door Hilversum. De 'Kanniecolumn' is de...

11-06-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en aan de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op "Het Witte Lint", een kun...

04-06-2019 21:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een nieuwbouwproject met onverwachte hoogteverschillen, een probleem met vuilnisbakken en onverwachte kosten voor een hoortoestel. In 'Weggegooid Geld' een haven van 15 miljoen euro die te ondiep is voor schepen. De 'Kanniecol...

26-05-2019 21:30

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een keuringslocatie voor invaliden waar je met je rolstoel niet in kunt, een mislukte tepeltatoeage en een eeuwigdurende renovatie. In 'Weggegooid Geld' een ongebruikt treinstation van 26 miljoen euro. De 'Kanniecolumn' is dez...

26-05-2019 21:20

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een horror-busreis, een vermiste telefoon en een hele serie onterechte parkeerboetes. In 'Weggegooid Geld' een gesubsidieerd ruiterpad van 8 ton waar geen paard terecht kan. De 'Kanniecolumn' is deze week van Ronald Giphart en...

19-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor problemen met een gasmeter, een verhuizing die anders verliep dan gehoopt en een peperdure inloopdouche. De 'Kanniecolumn' is deze week van Dolf Jansen en we zien vreemde advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersbo...

12-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor een warmtepomp met kuren, avonturen van een postpakket tussen Oostzaan en Ohio en problemen met een elektrische scooter. De 'Kanniecolumn' is deze week van Tania Kross en ook de vaste rubrieken 'Weggegooid Geld' en 'Kla(a)re T...

05-02-2019 22:25

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn

Aandacht voor mysterieuze vlekken in een bank, een verdwenen lantaarnpaal en problemen rondom de status van een loopfiets. 'Weggegooid Geld' behandelt het Armando-museum dat de gemeente Amersfoort op kosten heeft gejaagd, De 'Kanniecolumn' ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanniewaarzijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanniewaarzijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanniewaarzijn bij Kanniewaarzijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanniewaarzijn. Heb je een uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanniewaarzijn gemist

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Uitzending gemist van Kanniewaarzijn? Hier kun je alle uitzendingen van Kanniewaarzijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 77
  • Laatste uitzending op 13-09-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!