Programma gemist?

Gigantische ijsfonteinen een die op ruim 100 kilometer omhoog spuiten. Een een oceaan van die verborgen ligt naar onder een bevroren van ijskorst. Stormwinden ter grootte uit van met drie keer de op tv aarde, bloedrood gekleurd door een op draaikolk van stof en in gassen. in Immense vulkanen een waarbij de Mount Everest in het met niet valt. op De pure op tv en indrukwekkende schoonheid een van ons zonnestelsel. Afl.: de Buitenaards leven. op Over buitenaards met leven.

Gigantische ijsfonteinen die de ruim 100 kilometer een de omhoog spuiten. Een een oceaan die verborgen ligt tijdens onder een bevroren ijskorst. een Stormwinden ter grootte van met drie keer uit de aarde, bloedrood op gekleurd door op een draaikolk in van stof en gassen. Immense vulkanen naar uit waarbij de Mount Everest in het een op niet valt. De met pure en indrukwekkende uit schoonheid van ons zonnestelsel. Afl.: Dood door het of levend. Over dood of in levend.

Een de dun omhulsel van gas, een oftewel door een atmosfeer, kan enkele het van de in wonderbaarlijkste schouwspelen in het in zonnestelsel veroorzaken. van Brian Cox maakt een tochtje met tijdens met een straaljager naar de de bovenkant van de aardatmosfeer. In in de Namib-woestijn uit in zuidwest-Afrika met vertelt hij het op tv verhaal van Mercurius, De van minuscule planeet een die zijn vroege atmosfeer verloor. in op Ook vertelt Brian over mysterieuze meren in op het oppervlak met van in de Saturnus-maan tijdens Titan.

Professor Brian uit Cox jaagt van in Oklahoma op tornado’s, en op tv in legt uit dat door het jonge zonnestelsel door het dezelfde natuurkundige krachten de is ontstaan van als deze wervelwinden. In met een lagune in IJsland ziet naar Cox een de verschijnsel naar op aarde dat het nog het meest op de ringen van naar van Saturnus lijkt. Met op behulp van geavanceerde wetenschappelijke een beeldtechnieken en grafische tijdens voorstellingen van legt hij uit hoe op de ingewikkelde door patronen rond Saturnus worden de gevormd door de op tv verzameling van ruim zestig tijdens manen die op tv de planeet tijdens omringen.

Professor het Brian Cox, onderzoekt de de grootste krachtcentrale door van allemaal, de in zon. In op India is hij getuige van een een met volledige zonsverduistering. In een Noorwegen kijkt Brian naar de strijd de tussen de in zonnewind van en de aarde, wanneer tijdens het Noorderlicht van de nachtelijke hemel met doet opgloeien. Brian uit maakt contact met de op tv Voyager, een sonde die sinds in zijn lancering al uit dertig jaar door tijdens de ruimte een reist. Hij staat nu door uit op een afstand door van 14 miljard tijdens kilometer, en heeft net het ontdekt dat de in kracht van de naar zonnewind begint af te nemen. naar Maar zelfs op in die het afstand komt er nog geen op tv eind aan door de heerschappij van de naar door zon.

december 2021
15-05-2011 18:50

Buitenaards leven

De magie van ons zonnestelsel - Buitenaards leven

Gigantische ijsfonteinen die ruim 100 kilometer omhoog spuiten. Een oceaan die verborgen ligt onder een bevroren ijskorst. Stormwinden ter grootte van drie keer de aarde, bloedrood gekleurd door een draaikolk van stof en gassen. Immense vul...

08-05-2011 18:50

Dood of levend

De magie van ons zonnestelsel - Dood of levend

Gigantische ijsfonteinen die ruim 100 kilometer omhoog spuiten. Een oceaan die verborgen ligt onder een bevroren ijskorst. Stormwinden ter grootte van drie keer de aarde, bloedrood gekleurd door een draaikolk van stof en gassen. Immense vul...

01-05-2011 18:50

Aflevering 2

De magie van ons zonnestelsel - Aflevering 2

Een dun omhulsel van gas, oftewel een atmosfeer, kan enkele van de wonderbaarlijkste schouwspelen in het zonnestelsel veroorzaken. Brian Cox maakt een tochtje met een straaljager naar de bovenkant van de aardatmosfeer. In de Namib-woestijn ...

24-04-2011 18:50

Aflevering 2

De magie van ons zonnestelsel - Aflevering 2

Professor Brian Cox jaagt in Oklahoma op tornado’s, en legt uit dat het jonge zonnestelsel door dezelfde natuurkundige krachten is ontstaan als deze wervelwinden. In een lagune in IJsland ziet Cox een verschijnsel op aarde dat nog het meest...

17-04-2011 18:50

Aflevering 1

De magie van ons zonnestelsel - Aflevering 1

Professor Brian Cox, onderzoekt de grootste krachtcentrale van allemaal, de zon. In India is hij getuige van een volledige zonsverduistering. In Noorwegen kijkt Brian naar de strijd tussen de zonnewind en de aarde, wanneer het Noorderlicht ...

De magie van ons zonnestelsel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De magie van ons zonnestelsel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De magie van ons zonnestelsel bij De magie van ons zonnestelsel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De magie van ons zonnestelsel. Heb je een uitzending van De magie van ons zonnestelsel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De magie van ons zonnestelsel gemist

Gigantische ijsfonteinen die ruim 100 kilometer omhoog spuiten. Een oceaan die verborgen ligt onder een bevrorenijskorst. Stormwinden ter grootte van drie keer de aarde, bloedrood gekleurd door een draaikolk van stof en gassen.Immense vulkanen waarbij de Mount Everest in het niet valt. De pure en indrukwekkende schoonheid van onszonnestelsel.

Uitzending gemist van De magie van ons zonnestelsel? Hier kun je alle uitzendingen van De magie van ons zonnestelsel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!