Programma gemist?

Gigantische het ijsfonteinen die ruim 100 een kilometer uit omhoog spuiten. Een oceaan die op verborgen ligt onder in een bevroren ijskorst. Stormwinden een ter tijdens grootte van van drie keer de aarde, bloedrood een gekleurd door een in draaikolk van met stof en het gassen. Immense vulkanen waarbij tijdens de Mount Everest in het door door niet valt. De pure een en indrukwekkende het schoonheid van ons door zonnestelsel. Afl.: Buitenaards leven. Over tijdens buitenaards met leven.

Gigantische tijdens ijsfonteinen die met ruim 100 kilometer uit omhoog spuiten. Een oceaan die verborgen de ligt onder een naar van bevroren ijskorst. Stormwinden ter grootte op van het drie keer de aarde, bloedrood gekleurd een door naar een draaikolk op tv van stof en gassen. Immense vulkanen tijdens waarbij door de Mount Everest de in het niet tijdens valt. De pure en indrukwekkende op tv schoonheid van ons met zonnestelsel. tijdens Afl.: Dood of levend. op Over dood tijdens of levend.

Een door dun omhulsel van gas, oftewel uit een atmosfeer, met kan met enkele van de wonderbaarlijkste schouwspelen in het het zonnestelsel veroorzaken. op tv Brian op Cox maakt de een tochtje met een straaljager in naar naar de bovenkant van de aardatmosfeer. naar In tijdens de Namib-woestijn in in zuidwest-Afrika vertelt hij tijdens het verhaal van Mercurius, De minuscule op tv planeet die zijn tijdens met vroege atmosfeer verloor. Ook vertelt Brian tijdens de over mysterieuze meren op het de oppervlak van de Saturnus-maan met met Titan.

Professor Brian Cox op jaagt in uit Oklahoma op tornado’s, op tv en legt uit uit dat het jonge door zonnestelsel door dezelfde natuurkundige met krachten is het ontstaan als deze met wervelwinden. In een met lagune op in IJsland ziet Cox van een verschijnsel op aarde dat het nog op tv het meest op in de ringen van Saturnus van lijkt. op tv Met behulp van geavanceerde wetenschappelijke beeldtechnieken tijdens en op grafische voorstellingen legt de hij uit hoe met de ingewikkelde patronen in rond Saturnus worden gevormd door het de verzameling van van ruim zestig op manen naar die de planeet het omringen.

Professor van Brian Cox, onderzoekt door de grootste krachtcentrale van allemaal, naar in de zon. In India is tijdens hij getuige van een uit volledige zonsverduistering. In met Noorwegen kijkt Brian tijdens naar de op strijd een tussen de zonnewind tijdens en de aarde, wanneer het in Noorderlicht de de nachtelijke hemel in doet opgloeien. Brian maakt op contact met de Voyager, naar een sonde naar die sinds zijn op lancering al dertig met jaar door de ruimte reist. in de Hij staat nu op een afstand uit van 14 miljard door kilometer, en heeft naar net ontdekt dat naar de tijdens kracht van de zonnewind begint tijdens in af te nemen. Maar zelfs op van die op afstand komt er naar nog geen eind aan met de heerschappij van de de het zon.

mei 2020
15-05-2011 18:50

Buitenaards leven

De magie van ons zonnestelsel - Buitenaards leven

Gigantische ijsfonteinen die ruim 100 kilometer omhoog spuiten. Een oceaan die verborgen ligt onder een bevroren ijskorst. Stormwinden ter grootte van drie keer de aarde, bloedrood gekleurd door een draaikolk van stof en gassen. Immense vul...

08-05-2011 18:50

Dood of levend

De magie van ons zonnestelsel - Dood of levend

Gigantische ijsfonteinen die ruim 100 kilometer omhoog spuiten. Een oceaan die verborgen ligt onder een bevroren ijskorst. Stormwinden ter grootte van drie keer de aarde, bloedrood gekleurd door een draaikolk van stof en gassen. Immense vul...

01-05-2011 18:50

Aflevering 2

De magie van ons zonnestelsel - Aflevering 2

Een dun omhulsel van gas, oftewel een atmosfeer, kan enkele van de wonderbaarlijkste schouwspelen in het zonnestelsel veroorzaken. Brian Cox maakt een tochtje met een straaljager naar de bovenkant van de aardatmosfeer. In de Namib-woestijn ...

24-04-2011 18:50

Aflevering 2

De magie van ons zonnestelsel - Aflevering 2

Professor Brian Cox jaagt in Oklahoma op tornado’s, en legt uit dat het jonge zonnestelsel door dezelfde natuurkundige krachten is ontstaan als deze wervelwinden. In een lagune in IJsland ziet Cox een verschijnsel op aarde dat nog het meest...

17-04-2011 18:50

Aflevering 1

De magie van ons zonnestelsel - Aflevering 1

Professor Brian Cox, onderzoekt de grootste krachtcentrale van allemaal, de zon. In India is hij getuige van een volledige zonsverduistering. In Noorwegen kijkt Brian naar de strijd tussen de zonnewind en de aarde, wanneer het Noorderlicht ...

De magie van ons zonnestelsel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De magie van ons zonnestelsel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De magie van ons zonnestelsel bij De magie van ons zonnestelsel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De magie van ons zonnestelsel. Heb je een uitzending van De magie van ons zonnestelsel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De magie van ons zonnestelsel gemist

Gigantische ijsfonteinen die ruim 100 kilometer omhoog spuiten. Een oceaan die verborgen ligt onder een bevrorenijskorst. Stormwinden ter grootte van drie keer de aarde, bloedrood gekleurd door een draaikolk van stof en gassen.Immense vulkanen waarbij de Mount Everest in het niet valt. De pure en indrukwekkende schoonheid van onszonnestelsel.

Uitzending gemist van De magie van ons zonnestelsel? Hier kun je alle uitzendingen van De magie van ons zonnestelsel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!