Programma gemist?

Gigantische van ijsfonteinen die ruim door 100 kilometer omhoog het spuiten. Een oceaan van die verborgen ligt onder een door bevroren uit ijskorst. Stormwinden ter grootte tijdens van op tv drie keer de tijdens aarde, bloedrood gekleurd door een door draaikolk op van stof en gassen. op Immense vulkanen waarbij de Mount met Everest een in het de niet valt. De pure en indrukwekkende de schoonheid van op ons de zonnestelsel. Afl.: Buitenaards leven. Over buitenaards naar door leven.

Gigantische ijsfonteinen die het ruim tijdens 100 kilometer omhoog spuiten. uit Een oceaan die verborgen op tv ligt onder door een bevroren in ijskorst. Stormwinden ter grootte een van drie keer tijdens de aarde, op bloedrood gekleurd door een op draaikolk van naar stof en gassen. Immense vulkanen het waarbij de Mount door Everest op tv in het het niet valt. De pure en indrukwekkende naar schoonheid van van ons op zonnestelsel. Afl.: Dood of levend. een Over dood de of levend.

Een dun omhulsel door van een gas, oftewel een atmosfeer, door kan enkele de van de wonderbaarlijkste schouwspelen in een het zonnestelsel veroorzaken. de met Brian Cox maakt een op tv tochtje met een straaljager naar op met de bovenkant van op tv de aardatmosfeer. In de Namib-woestijn op in op zuidwest-Afrika vertelt hij naar het verhaal van Mercurius, De minuscule op planeet die zijn het het vroege atmosfeer verloor. de Ook vertelt Brian over mysterieuze naar meren op het oppervlak de van de uit Saturnus-maan op tv Titan.

Professor Brian Cox op jaagt in Oklahoma door op tornado’s, tijdens en van legt uit dat het jonge op tv zonnestelsel van door dezelfde natuurkundige krachten is ontstaan de als deze wervelwinden. op tv In een van lagune in IJsland ziet met Cox een verschijnsel met op aarde dat op nog het meest in op de ringen het van Saturnus van lijkt. Met behulp door van naar geavanceerde wetenschappelijke beeldtechnieken en het grafische voorstellingen legt in hij uit hoe tijdens de ingewikkelde uit patronen rond Saturnus worden van gevormd door de in verzameling van op tv ruim zestig manen die de planeet de met omringen.

Professor van Brian Cox, onderzoekt de grootste de krachtcentrale van allemaal, tijdens de op tv zon. In India de is hij getuige tijdens van een een volledige zonsverduistering. In Noorwegen met kijkt Brian naar de de strijd tussen op tv de zonnewind in en de aarde, wanneer in het Noorderlicht de nachtelijke het hemel doet opgloeien. Brian naar maakt contact met in de van Voyager, een naar sonde die sinds zijn op tv lancering al dertig jaar door een de een ruimte reist. Hij staat nu op tv op naar een afstand van door 14 miljard kilometer, en door heeft op tv net ontdekt dat de kracht naar van naar de zonnewind begint af met te nemen. Maar zelfs op een door die afstand komt er nog op tv geen eind op tv aan de heerschappij van door de uit zon.

juni 2021
15-05-2011 18:50

Buitenaards leven

De magie van ons zonnestelsel - Buitenaards leven

Gigantische ijsfonteinen die ruim 100 kilometer omhoog spuiten. Een oceaan die verborgen ligt onder een bevroren ijskorst. Stormwinden ter grootte van drie keer de aarde, bloedrood gekleurd door een draaikolk van stof en gassen. Immense vul...

08-05-2011 18:50

Dood of levend

De magie van ons zonnestelsel - Dood of levend

Gigantische ijsfonteinen die ruim 100 kilometer omhoog spuiten. Een oceaan die verborgen ligt onder een bevroren ijskorst. Stormwinden ter grootte van drie keer de aarde, bloedrood gekleurd door een draaikolk van stof en gassen. Immense vul...

01-05-2011 18:50

Aflevering 2

De magie van ons zonnestelsel - Aflevering 2

Een dun omhulsel van gas, oftewel een atmosfeer, kan enkele van de wonderbaarlijkste schouwspelen in het zonnestelsel veroorzaken. Brian Cox maakt een tochtje met een straaljager naar de bovenkant van de aardatmosfeer. In de Namib-woestijn ...

24-04-2011 18:50

Aflevering 2

De magie van ons zonnestelsel - Aflevering 2

Professor Brian Cox jaagt in Oklahoma op tornado’s, en legt uit dat het jonge zonnestelsel door dezelfde natuurkundige krachten is ontstaan als deze wervelwinden. In een lagune in IJsland ziet Cox een verschijnsel op aarde dat nog het meest...

17-04-2011 18:50

Aflevering 1

De magie van ons zonnestelsel - Aflevering 1

Professor Brian Cox, onderzoekt de grootste krachtcentrale van allemaal, de zon. In India is hij getuige van een volledige zonsverduistering. In Noorwegen kijkt Brian naar de strijd tussen de zonnewind en de aarde, wanneer het Noorderlicht ...

De magie van ons zonnestelsel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De magie van ons zonnestelsel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De magie van ons zonnestelsel bij De magie van ons zonnestelsel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De magie van ons zonnestelsel. Heb je een uitzending van De magie van ons zonnestelsel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De magie van ons zonnestelsel gemist

Gigantische ijsfonteinen die ruim 100 kilometer omhoog spuiten. Een oceaan die verborgen ligt onder een bevrorenijskorst. Stormwinden ter grootte van drie keer de aarde, bloedrood gekleurd door een draaikolk van stof en gassen.Immense vulkanen waarbij de Mount Everest in het niet valt. De pure en indrukwekkende schoonheid van onszonnestelsel.

Uitzending gemist van De magie van ons zonnestelsel? Hier kun je alle uitzendingen van De magie van ons zonnestelsel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!