Programma gemist?

Gigantische ijsfonteinen die met in ruim 100 kilometer de omhoog spuiten. Een oceaan de die verborgen uit ligt onder een in bevroren ijskorst. Stormwinden ter grootte door van drie keer de op tv aarde, het bloedrood gekleurd een door een draaikolk tijdens van stof en gassen. Immense tijdens vulkanen waarbij de van Mount Everest in van het niet valt. een De op pure en indrukwekkende schoonheid in van ons zonnestelsel. Afl.: op Buitenaards leven. met Over buitenaards de leven.

Gigantische tijdens ijsfonteinen die ruim 100 kilometer uit omhoog in spuiten. Een oceaan door die verborgen ligt onder een naar bevroren ijskorst. uit Stormwinden ter grootte van in het drie keer de aarde, bloedrood uit gekleurd door een tijdens draaikolk van van stof en gassen. Immense op tv vulkanen waarbij de uit Mount Everest in het het niet valt. een De pure en in indrukwekkende schoonheid van tijdens ons zonnestelsel. van Afl.: Dood of levend. Over op op tv dood of levend.

Een door dun omhulsel van uit gas, oftewel een atmosfeer, kan de enkele van met de wonderbaarlijkste door schouwspelen in het zonnestelsel veroorzaken. de Brian Cox uit maakt een van tochtje met een straaljager naar met de bovenkant van een de aardatmosfeer. op tv In tijdens de Namib-woestijn in zuidwest-Afrika vertelt hij het het een verhaal van naar Mercurius, De minuscule planeet met die zijn de vroege atmosfeer verloor. Ook vertelt Brian naar over mysterieuze meren naar op het het oppervlak van de Saturnus-maan op in Titan.

Professor Brian Cox op tv jaagt in Oklahoma tijdens op tijdens tornado’s, en van legt uit dat op het jonge zonnestelsel door dezelfde natuurkundige van krachten is naar ontstaan als deze door wervelwinden. In een een lagune in IJsland ziet de Cox een verschijnsel op op aarde door dat nog het meest met op de ringen op tv van Saturnus door lijkt. Met behulp door van op tv geavanceerde wetenschappelijke beeldtechnieken en naar grafische voorstellingen legt op tv hij uit hoe de in ingewikkelde patronen uit rond Saturnus worden gevormd door van op de verzameling van ruim zestig manen door die de planeet een met omringen.

Professor Brian Cox, uit tijdens onderzoekt de grootste krachtcentrale van door allemaal, de in zon. In tijdens India is hij de getuige van een volledige zonsverduistering. In van Noorwegen kijkt Brian op tv met naar de strijd tussen de zonnewind door en de op aarde, wanneer het het Noorderlicht de nachtelijke hemel tijdens een doet opgloeien. Brian naar maakt contact met de Voyager, een de sonde die uit sinds zijn uit lancering al dertig jaar door met de een ruimte reist. Hij staat nu het naar op een afstand van naar 14 miljard kilometer, op en heeft net ontdekt dat van de kracht van de het de zonnewind begint uit af te nemen. Maar zelfs het op die afstand door komt er nog geen tijdens eind aan op tv de heerschappij van op tv de op tv zon.

maart 2021
15-05-2011 18:50

Buitenaards leven

De magie van ons zonnestelsel - Buitenaards leven

Gigantische ijsfonteinen die ruim 100 kilometer omhoog spuiten. Een oceaan die verborgen ligt onder een bevroren ijskorst. Stormwinden ter grootte van drie keer de aarde, bloedrood gekleurd door een draaikolk van stof en gassen. Immense vul...

08-05-2011 18:50

Dood of levend

De magie van ons zonnestelsel - Dood of levend

Gigantische ijsfonteinen die ruim 100 kilometer omhoog spuiten. Een oceaan die verborgen ligt onder een bevroren ijskorst. Stormwinden ter grootte van drie keer de aarde, bloedrood gekleurd door een draaikolk van stof en gassen. Immense vul...

01-05-2011 18:50

Aflevering 2

De magie van ons zonnestelsel - Aflevering 2

Een dun omhulsel van gas, oftewel een atmosfeer, kan enkele van de wonderbaarlijkste schouwspelen in het zonnestelsel veroorzaken. Brian Cox maakt een tochtje met een straaljager naar de bovenkant van de aardatmosfeer. In de Namib-woestijn ...

24-04-2011 18:50

Aflevering 2

De magie van ons zonnestelsel - Aflevering 2

Professor Brian Cox jaagt in Oklahoma op tornado’s, en legt uit dat het jonge zonnestelsel door dezelfde natuurkundige krachten is ontstaan als deze wervelwinden. In een lagune in IJsland ziet Cox een verschijnsel op aarde dat nog het meest...

17-04-2011 18:50

Aflevering 1

De magie van ons zonnestelsel - Aflevering 1

Professor Brian Cox, onderzoekt de grootste krachtcentrale van allemaal, de zon. In India is hij getuige van een volledige zonsverduistering. In Noorwegen kijkt Brian naar de strijd tussen de zonnewind en de aarde, wanneer het Noorderlicht ...

De magie van ons zonnestelsel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De magie van ons zonnestelsel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De magie van ons zonnestelsel bij De magie van ons zonnestelsel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De magie van ons zonnestelsel. Heb je een uitzending van De magie van ons zonnestelsel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De magie van ons zonnestelsel gemist

Gigantische ijsfonteinen die ruim 100 kilometer omhoog spuiten. Een oceaan die verborgen ligt onder een bevrorenijskorst. Stormwinden ter grootte van drie keer de aarde, bloedrood gekleurd door een draaikolk van stof en gassen.Immense vulkanen waarbij de Mount Everest in het niet valt. De pure en indrukwekkende schoonheid van onszonnestelsel.

Uitzending gemist van De magie van ons zonnestelsel? Hier kun je alle uitzendingen van De magie van ons zonnestelsel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!