Programma gemist?

Candidprogramma. het Vier jongens met Down halen met grappen uit de met bekende met en onbekende Nederlanders. in Mirjam Bouwman de voert het team aan. De door verborgen camera registreert genadeloos op naar hoe de gasten naar reageren: totaal verbouwereerd, stomverbaasd of super met uit geïrriteerd als Sjoerd, Michiel, in Rutger en op Rick de rollen omdraaien. Laat een Henk het Schiffmacher zich bijvoorbeeld tatoeëren door tijdens een de jongen met Down? Wat in doet Jörgen Raymann als de uit in jongens in zijn hagelnieuwe Porsche een zitten? Afl.: van Henk Schiffmacher. Laat tattoo-koning tijdens Henk een Schiffmacher zich tatoeëren door een jongen het met Down? In van Upside de Down komt om de week de ook een van special guest langs. op Deze wordt door een met door van de teamleden geïnterviewd om vervolgens het samen op tv reacties van het publiek te naar testen op hun de dubbele een handicap. Deze week gaat het Rick op stap de met naar Sharon, die lilliputter is. En: met stel je brengt met je kapotte in auto naar de garage uit en treft daar op tv een met 'autofluisteraar' aan die geen goed woord uit over met heeft voor tijdens jouw rijstijl, maar je met wel met in een gepeperde rekening in opzadelt. In candid-programma Upside Down naar halen vier jongens naar met Down grappen uit naar met bekende uit en onbekende uit Nederlanders. De met verborgen camera registreert genadeloos de van reacties de van gasten die totaal tijdens verbouwereerd, stomverbaasd of super tijdens geïrriteerd zijn als naar ze op door Sjoerd, Michiel, Rutger en Rick met in de uit maling tijdens worden genomen. Presentatie: Mirjam naar Bouwman.

Candidprogramma. uit Vier jongens het met Down halen grappen uit met het bekende het en onbekende Nederlanders. Mirjam door Bouwman voert van het team in aan. De verborgen camera registreert de genadeloos hoe de gasten in reageren: totaal door verbouwereerd, stomverbaasd door of super geïrriteerd op tv als Sjoerd, het Michiel, Rutger en het Rick de rollen op omdraaien. Laat Henk Schiffmacher in zich bijvoorbeeld tatoeëren uit door een jongen met in Down? Wat doet Jörgen op Raymann als op de jongens tijdens in zijn hagelnieuwe Porsche zitten? tijdens Afl.: Xander uit de in Buisonjé. -Xander de Buisonjé denkt uit een jingle te een gaan op tv inspreken bij de in geluidsstudio als hij op de stoep op claimerige fan Michiel tijdens tegen het het lijf loopt. Wat doet een het deze zanger als een hij vervolgens door van twee Downers wordt klemgereden op die alleen willen vertrekken tijdens als van hij geknield zijn grootste met hit zingt? -De blinde Marjoke in test samen met op tv Rutger hoe met tolerant gasten uit bij de kapper van zijn tegenover een met kapster die niet kan zien, op maar wel het kan voelen. van En: paniekvoetbal door bij een team dat na vertrek op van de een echte scheidsrechter de het met een fluitende uit Downer moet uit doen. Presentatie: Mirjam een Bouwman.

Candidprogramma. de Vier jongens met met Down halen een grappen uit met bekende en onbekende het Nederlanders. Mirjam Bouwman naar voert op het team aan. De verborgen op camera registreert genadeloos op hoe de gasten met reageren: met totaal verbouwereerd, stomverbaasd of tijdens super geïrriteerd naar als Sjoerd, Michiel, Rutger en naar het Rick de rollen omdraaien. in Laat Henk Schiffmacher zich met bijvoorbeeld tatoeëren door uit een jongen met Down? de met Wat doet Jörgen Raymann als de de jongens in met zijn hagelnieuwe de Porsche zitten? Afl.: de Stacey Rookhuizen. met Garagehouder Rick test uit hoe platenbaas en het Xfactor-jurylid Stacey Rookhuizen reageert als hij door met door droge ogen zegt haar uit gloednieuwe auto aan in een van ander stel te hebben verkocht. van En: naar hoe ga jij als tegenkandidaat op tv van een nieuwe quiz tijdens tijdens om met tegenspelers die enorm vals met de spelen en daar nog over door opscheppen ook? op Michiel en Rick testen het. van Presentatie: Mirjam naar Bouwman.

Candidprogramma. Vier jongens van met met Down halen grappen uit met op tv bekende en onbekende de Nederlanders. Mirjam Bouwman een voert het team naar aan. op De verborgen het camera registreert genadeloos hoe op de gasten reageren: totaal op tv verbouwereerd, stomverbaasd met of super met geïrriteerd als Sjoerd, Michiel, Rutger en tijdens tijdens Rick de rollen omdraaien. door Laat Henk Schiffmacher zich een bijvoorbeeld tijdens tatoeëren door een jongen door met Down? Wat een doet Jörgen Raymann als de het jongens in op zijn hagelnieuwe het Porsche zitten? -Twee van tijdens de mannen van door Upside uit Down presenteren zich als de politieagenten. Nietsvermoedende burgers rijden op op klaarlichte dag door het het dorp en door de worden door hen staande gehouden. Ook op tv op tv al hebben de automobilisten door geen druppel gedronken, op tv toch worden zij door gedwongen om recht in over een op tv lijn te lopen en in al hinkelend het op een toeter te blazen. van Bovendien laten zij met zich hun kenteken van afnemen. Waarom door pikken zij dit het alles? Het antwoord is simpel: een agenten met Down naar komen nu eenmaal tijdens bijna overal mee van weg. -Caroline test een in op de viskraam hoe mensen op met haar handicap naar -Gilles de la Tourette- het reageren als de door vissen letterlijk door in het rondvliegen. -Musicalster van Kim-Lian tijdens van der Meij uit krijgt het zwaar te verduren tijdens tijdens het een fotoshoot als twee 'medewerkers' tijdens die volledig in in het honderd laten een door lopen. Presentatie: Mirjam op Bouwman.

Candidprogramma. Vier tijdens jongens uit met Down halen grappen de uit met bekende tijdens en onbekende Nederlanders. van Mirjam Bouwman met voert het team aan. De verborgen door de camera registreert genadeloos hoe met de gasten reageren: totaal verbouwereerd, naar stomverbaasd of tijdens super geïrriteerd van als Sjoerd, Michiel, Rutger met en Rick de op rollen omdraaien. Laat in Henk in Schiffmacher zich bijvoorbeeld tatoeëren in door een jongen met Down? op tv met Wat doet Jörgen Raymann als op de jongens in op zijn hagelnieuwe de Porsche zitten? Presentatie: Mirjam de Bouwman.

Candidprogramma. Vier jongens van met Down halen tijdens in grappen uit met bekende en van onbekende uit Nederlanders. Mirjam Bouwman voert het het team aan. De verborgen door camera een registreert genadeloos hoe de tijdens gasten reageren: totaal op verbouwereerd, stomverbaasd van of super geïrriteerd als Sjoerd, de het Michiel, Rutger en Rick de rollen de omdraaien. het Laat Henk Schiffmacher op zich bijvoorbeeld tatoeëren door van een een jongen met Down? Wat doet het Jörgen door Raymann als de tijdens jongens in zijn hagelnieuwe Porsche een zitten? van Afl.: Henk Schiffmacher. Laat tattoo-koning Henk van Schiffmacher zich tatoeëren uit door een tijdens jongen met van Down? In Upside Down met komt om de week met ook op een special guest langs. met Deze wordt door uit een van de teamleden met geïnterviewd op om vervolgens met samen reacties van het publiek tijdens te van testen op hun dubbele handicap. op Deze op week gaat Rick naar op stap met Sharon, die in lilliputter is. En: de stel je brengt je tijdens kapotte het auto naar op de garage en treft daar van een 'autofluisteraar' in aan die geen goed een woord uit over heeft voor jouw op rijstijl, maar je wel met een in een gepeperde rekening het opzadelt. In candid-programma Upside de Down halen vier uit jongens met in Down grappen uit van met bekende en in onbekende Nederlanders. De de verborgen camera registreert genadeloos door de reacties van gasten die in totaal verbouwereerd, van stomverbaasd of super geïrriteerd de zijn in als ze door Sjoerd, een Michiel, Rutger en Rick van het in de maling worden tijdens genomen. Presentatie: Mirjam uit Bouwman.

Candidprogramma. in Vier jongens op met Down halen grappen een uit met bekende en onbekende op Nederlanders. Mirjam Bouwman van met voert het team aan. De verborgen met het camera registreert genadeloos hoe de met gasten reageren: totaal het verbouwereerd, de stomverbaasd of super geïrriteerd als Sjoerd, tijdens Michiel, Rutger en een Rick de van rollen omdraaien. van Laat Henk Schiffmacher zich bijvoorbeeld tijdens tatoeëren uit door een jongen naar met Down? op Wat doet Jörgen Raymann als in de jongens in in zijn hagelnieuwe Porsche zitten? op Hoe een zou jij reageren tijdens als tijdens een fotoshoot de uit fotograaf wordt weggeroepen naar tijdens en jou ineens achterlaat met zijn van Down-neefje en een z'n vriendje? Jongens uit die het de hele huis het onveilig maken en jou door tot het uiterste drijven? Het van een overkomt acteur en presentator Sebastiaan Labrie. van En stel je naar voor, je bent van lekker op tv aan het lunchen in met dat met leuke restaurantje en wordt uit ineens geconfronteerd met in de meest onsmakelijke geluiden. op tv Telkens de als jij een slok uit of hap neemt, vliegen de de meest gênante boeren in van en winden je om de de oren. uit En iedereen denkt dat van jij het hebt gedaan...! Presentatie: een Mirjam naar Bouwman.

augustus 2017
31-08-2011 19:30

Henk Schiffmacher

Upside Down - Henk Schiffmacher

Candidprogramma. Vier jongens met Down halen grappen uit met bekende en onbekende Nederlanders. Mirjam Bouwman voert het team aan. De verborgen camera registreert genadeloos hoe de gasten reageren: totaal verbouwereerd, stomverbaasd of supe...

22-05-2011 21:50

Xander de Buisonjé

Upside Down - Xander de Buisonjé

Candidprogramma. Vier jongens met Down halen grappen uit met bekende en onbekende Nederlanders. Mirjam Bouwman voert het team aan. De verborgen camera registreert genadeloos hoe de gasten reageren: totaal verbouwereerd, stomverbaasd of supe...

15-05-2011 21:55

Stacey Rookhuizen

Upside Down - Stacey Rookhuizen

Candidprogramma. Vier jongens met Down halen grappen uit met bekende en onbekende Nederlanders. Mirjam Bouwman voert het team aan. De verborgen camera registreert genadeloos hoe de gasten reageren: totaal verbouwereerd, stomverbaasd of supe...

08-05-2011 21:55

Aflevering 4

Upside Down - Aflevering 4

Candidprogramma. Vier jongens met Down halen grappen uit met bekende en onbekende Nederlanders. Mirjam Bouwman voert het team aan. De verborgen camera registreert genadeloos hoe de gasten reageren: totaal verbouwereerd, stomverbaasd of supe...

01-05-2011 21:55

Aflevering 4

Upside Down - Aflevering 4

Candidprogramma. Vier jongens met Down halen grappen uit met bekende en onbekende Nederlanders. Mirjam Bouwman voert het team aan. De verborgen camera registreert genadeloos hoe de gasten reageren: totaal verbouwereerd, stomverbaasd of supe...

24-04-2011 21:55

Henk Schiffmacher

Upside Down - Henk Schiffmacher

Candidprogramma. Vier jongens met Down halen grappen uit met bekende en onbekende Nederlanders. Mirjam Bouwman voert het team aan. De verborgen camera registreert genadeloos hoe de gasten reageren: totaal verbouwereerd, stomverbaasd of supe...

17-04-2011 21:55

Aflevering 2

Upside Down - Aflevering 2

Candidprogramma. Vier jongens met Down halen grappen uit met bekende en onbekende Nederlanders. Mirjam Bouwman voert het team aan. De verborgen camera registreert genadeloos hoe de gasten reageren: totaal verbouwereerd, stomverbaasd of supe...

Upside Down gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Upside Down de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Upside Down bij Upside Down liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Upside Down. Heb je een uitzending van Upside Down gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Upside Down gemist

In 'Upside Down' halen vier jongeren met een verstandelijke beperking hilarische en confronterende grappen uit metbekende en onbekende Nederlanders. Onder aanvoering van presentatrice Mirjam Bouwman gaan ze daarbij tot het uiterste.Ze steken de draak met zichzelf en hun omgeving, die mensen met een beperking nogal eens onderschatten.

Uitzending gemist van Upside Down? Hier kun je alle uitzendingen van Upside Down kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-08-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord