Programma gemist?

Schrijver Abdelkader een Benali trekt op met met Nederlandse schrijvers; tijdens op zoek het naar hun persoonlijke de drijfveren. In de ontmoetingen duikt door Benali het op privéleven van de schrijvers de op in en gaat hij met ze op op zoek naar op tv op tv de bron van hun schrijverschap. Wat een zet naar hun pen een in beweging? De serie een levert soms onthullende verhalen op op over de in relatie tussen naar de geschreven in boeken en het persoonlijke leven. Afl.: de Benali de boekt Tommy Wieringa. Tommy Wieringa de neemt Benali tijdens mee de de IJssel over, het op zoek naar de op tv geboorteplaats van zijn schrijverschap. door Hij vervloekt door zijn leermeesters van tijdens de Vrije School en richt op het in de katholieke uit kerk van Geesteren het in woord tot God: een 'Ik ben machtiger dan op tv u!'. van Presentatie: Abdelkader Benali.

Schrijver de Abdelkader Benali in trekt op met Nederlandse de schrijvers; op zoek naar uit hun naar persoonlijke drijfveren. In de ontmoetingen tijdens duikt Benali het op privéleven van de met schrijvers in en gaat de hij door met ze op van zoek naar de bron van in in hun schrijverschap. Wat zet door hun pen in beweging? met De serie levert soms een onthullende van verhalen op over de uit relatie tussen de geschreven op boeken en het het persoonlijke leven. Afl.: de Benali boekt met Thomas Rosenboom. Benali zeilt met op de recreatieplas door op Bijland met Thomas Rosenboom terug de naar ervaringen de uit zijn jeugd. In een door op tv ontroerend, zeer persoonlijk gesprek werpt uit Rosenboom nieuw licht op op tv zijn in schrijverschap en doet hij uit een boekje open over een zijn eerste liefde. uit de Presentatie: Abdelkader Benali.

juni 2021
24-04-2011 23:00

Benali boekt Tommy Wieringa

Benali Boekt - Benali boekt Tommy Wieringa

Schrijver Abdelkader Benali trekt op met Nederlandse schrijvers; op zoek naar hun persoonlijke drijfveren. In de ontmoetingen duikt Benali het privéleven van de schrijvers in en gaat hij met ze op zoek naar de bron van hun schrijverschap. W...

17-04-2011 23:05

Benali boekt Thomas Rosenboom

Benali Boekt - Benali boekt Thomas Rosenboom

Schrijver Abdelkader Benali trekt op met Nederlandse schrijvers; op zoek naar hun persoonlijke drijfveren. In de ontmoetingen duikt Benali het privéleven van de schrijvers in en gaat hij met ze op zoek naar de bron van hun schrijverschap. W...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Benali Boekt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Benali Boekt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Benali Boekt bij Benali Boekt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Benali Boekt. Heb je een uitzending van Benali Boekt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Benali Boekt gemist

Schrijver Abdelkader Benali trekt op met Nederlandse schrijvers; op zoek naar hun persoonlijke drijfveren. In deontmoetingen duikt Benali het privéleven van de schrijvers in en gaat hij met ze op zoek naar de bron van hunschrijverschap. Wat zet hun pen in beweging? De serie levert soms onthullende verhalen op over de relatie tussen degeschreven boeken en het persoonlijke leven.

Uitzending gemist van Benali Boekt? Hier kun je alle uitzendingen van Benali Boekt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 07-04-2013 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!