Programma gemist?

Dit op boek heeft een beroemde op openingszin: Ik heb de vader naar een boven gedaan'. Volgens schrijver tijdens Gerbrand Bakker op tv gaat het de over 'een vader, een zoon en met iets uit heel ergs'.

Abdelkader door Benali onderzoekt de blijvende op tv invloed door van zes klassiekers. Boeken uit zeer tijdens uiteenlopende periodes van door van de Nederlandse literatuur.

Auteur A.M. de uit Jong op vond dat het met boek en in de schrijver vernietigd dienden in te worden omdat de het een nationaal socialistische de maatschappij zou verheerlijken. op tv Toch in is het sinds 1946 uit nooit uit druk het geweest.

Jan naar Rap en z'n maat tijdens is een verslag van uit de ervaringen door die van Yvonne Keuls opdeed in een door opvangcentrum voor door jongeren. Een het hard en realistisch van relaas van menselijke mislukkingen op en falende door instanties.

Oek door de Jong was met nog maar 27 jaar de toen zijn klassieker Opwaaiende het zomerjurken verscheen. Hij het was in hooglijk verbaasd de door het succes. Van op Oek de Jong verscheen de vorig jaar het met magnum opus Pier uit en van oceaan.

In 1997 werd tijdens Hoofddorp op tv opgeschrikt door een drama. Een van vader tijdens en moeder brachten hun drie de kinderen tijdens om het het leven. Deze gebeurtenis tijdens vormde de basis voor uit het boek Een op tv hart van een steen van Renate het Dorrestein.

Toen Bernlef Hersenschimmen van schreef uit was er nog weinig bekend uit over het dementie. Bernlef op schreef vanuit zijn verbeeldingskracht. Sommige lezers in konden het naar onderscheid op tussen werkelijkheid en naar fictie niet maken.

Eenzaam Avontuur op tv van Anna op Blaman (1949). In de een Nederlandse literatuur was de op liefde een tussen vrouwen door niet eerder zo erotisch in beschreven. Eenzaam Avontuur sloeg tijdens direct in als een van tijdens bom.

De tweeling van van Tessa de met Loo (1993). Met tijdens De met Tweeling toonde schrijfster tijdens Tessa de Loo de ambitie om met de belaste het relatie tussen op tv Nederlanders en Duitsers op na de Tweede uit Wereldoorlog op de schop te het op tv nemen.

De renner van tijdens uit Tim Krabbé (1978). In een 1976 rijdt Tim op Krabbé de Ronde met van Mont Aigoual. Zijn verslag het vormt van de kern van op De Renner. de Het boek groeide uit tot de op bijbel van lezende de naar wielrenners.

Van met Een vlucht op regenwulpen zijn bijna anderhalf miljoen met exemplaren verkocht. Wat sprak uit de een lezer zo aan? naar Is het de invloed van een God tijdens op het leven van met de een hoofdpersoon?

Jan Wolkers in vond de inspiratie voor op tv tijdens Turks Fruit in naar de liefde van de zijn leven. Wie naar stonden model voor hoofdpersoon Olga? Beschreef door hij de tijdens gebeurtenissen vanuit het de werkelijkheid op of vanuit zijn in fantasie?

Schrijver Abdelkader Benali een trekt op door met Nederlandse schrijvers; op het zoek naar met hun op tv persoonlijke drijfveren. In de op ontmoetingen duikt Benali het het privéleven het van de schrijvers in uit en gaat hij met ze een op zoek door naar de bron van naar hun op schrijverschap. Wat zet uit hun pen in door beweging? De serie uit levert soms onthullende naar verhalen op over de tijdens relatie tussen de op geschreven een boeken en het persoonlijke leven. Afl.: uit Benali boekt door Ramsey Nasr. Ramsey Nasr met neemt Abdelkader Benali tijdens mee naar naar Diergaarde met Blijdorp in Rotterdam, waar de hij als kind los van kwam van zijn geloof op tv en in bezeten raakte van vrije keuzes met boven lotsbestemming. Presentatie: in Abdelkader tijdens Benali.

Schrijver op tv Abdelkader Benali uit trekt op met met Nederlandse schrijvers; op zoek naar hun van persoonlijke met drijfveren. In tijdens de ontmoetingen duikt Benali het privéleven op tv een van de schrijvers in en gaat op met hij met ze op op zoek naar de bron met van hun naar schrijverschap. Wat zet hun tijdens pen in beweging? het De serie levert een soms een onthullende verhalen op het over de relatie tussen de het geschreven door boeken en het naar persoonlijke leven. Afl.: het Benali boekt Leon de Winter. in Abdelkader Benali uit zoekt Leon de in Winter op in zijn woonplaats de Los met Angeles, waar de De Winter uitlegt hoe het is het om thuis te op tv komen de in een vreemd uit land. Presentatie: in Abdelkader Benali.

Schrijver met Abdelkader Benali trekt op met tijdens Nederlandse schrijvers; op van zoek naar hun tijdens persoonlijke drijfveren. In in de tijdens ontmoetingen duikt Benali uit het privéleven van de in schrijvers in en gaat naar hij met uit ze op zoek naar op de uit bron van hun met schrijverschap. Wat zet hun op tv pen in beweging? door De serie levert door soms onthullende verhalen met op over met de relatie tussen het de geschreven boeken van en het persoonlijke door leven. Afl.: Benali op tv boekt Doeschka Meijsing. Doeschka Meijsing op tv uit sluit op de het begraafplaats in Haarlem de in '80-jarige oorlog' uit met haar moeder een af. Op weg van Amsterdam van naar het haar ouderlijk huis spreekt zij van met het Abdelkader Benali over haar eenzaamheid als met de schrijfster. Presentatie: Abdelkader het Benali.

mei 2019
07-04-2013 18:50

Boven is het stil

Benali Boekt - Boven is het stil

Dit boek heeft een beroemde openingszin: Ik heb vader naar boven gedaan'. Volgens schrijver Gerbrand Bakker gaat het over 'een vader, een zoon en iets heel ergs'.

31-03-2013 18:50

De zaak 40/61

Benali Boekt - De zaak 40/61

Abdelkader Benali onderzoekt de blijvende invloed van zes klassiekers. Boeken uit zeer uiteenlopende periodes van de Nederlandse literatuur.

24-03-2013 18:50

Bint

Benali Boekt - Bint

Auteur A.M. de Jong vond dat het boek en de schrijver vernietigd dienden te worden omdat het een nationaal socialistische maatschappij zou verheerlijken. Toch is het sinds 1946 nooit uit druk geweest.

17-03-2013 18:50

Benali boekt Jan Rap en zijn maat

Benali Boekt - Benali boekt Jan Rap en zijn maat

Jan Rap en z'n maat is een verslag van de ervaringen die Yvonne Keuls opdeed in een opvangcentrum voor jongeren. Een hard en realistisch relaas van menselijke mislukkingen en falende instanties.

10-03-2013 19:40

Aflevering van zondag 10 maart 2013

Benali Boekt - Aflevering van zondag 10 maart 2013

Oek de Jong was nog maar 27 jaar toen zijn klassieker Opwaaiende zomerjurken verscheen. Hij was hooglijk verbaasd door het succes. Van Oek de Jong verscheen vorig jaar het magnum opus Pier en oceaan.

03-03-2013 18:50

Een hart van steen

Benali Boekt - Een hart van steen

In 1997 werd Hoofddorp opgeschrikt door een drama. Een vader en moeder brachten hun drie kinderen om het leven. Deze gebeurtenis vormde de basis voor het boek Een hart van steen van Renate Dorrestein.

01-04-2012 19:50

Hersenschimmen

Benali Boekt - Hersenschimmen

Toen Bernlef Hersenschimmen schreef was er nog weinig bekend over dementie. Bernlef schreef vanuit zijn verbeeldingskracht. Sommige lezers konden het onderscheid tussen werkelijkheid en fictie niet maken.

25-03-2012 19:55

Eenzaam Avontuur

Benali Boekt - Eenzaam Avontuur

Eenzaam Avontuur van Anna Blaman (1949). In de Nederlandse literatuur was de liefde tussen vrouwen niet eerder zo erotisch beschreven. Eenzaam Avontuur sloeg direct in als een bom.

18-03-2012 20:31

Aflevering van zondag 18 maart 2012

Benali Boekt - Aflevering van zondag 18 maart 2012

De tweeling van Tessa de Loo (1993). Met De Tweeling toonde schrijfster Tessa de Loo de ambitie om de belaste relatie tussen Nederlanders en Duitsers na de Tweede Wereldoorlog op de schop te nemen.

11-03-2012 19:55

De renner

Benali Boekt - De renner

De renner van Tim Krabbé (1978). In 1976 rijdt Tim Krabbé de Ronde van Mont Aigoual. Zijn verslag vormt de kern van De Renner. Het boek groeide uit tot de bijbel van lezende wielrenners.

04-03-2012 21:22

Aflevering van zondag 4 maart 2012

Benali Boekt - Aflevering van zondag 4 maart 2012

Van Een vlucht regenwulpen zijn bijna anderhalf miljoen exemplaren verkocht. Wat sprak de lezer zo aan? Is het de invloed van God op het leven van de hoofdpersoon?

26-02-2012 19:50

Aflevering van zondag 26 februari 2012

Benali Boekt - Aflevering van zondag 26 februari 2012

Jan Wolkers vond de inspiratie voor Turks Fruit in de liefde van zijn leven. Wie stonden model voor hoofdpersoon Olga? Beschreef hij de gebeurtenissen vanuit de werkelijkheid of vanuit zijn fantasie?

15-05-2011 23:00

Benali boekt Ramsey Nasr

Benali Boekt - Benali boekt Ramsey Nasr

Schrijver Abdelkader Benali trekt op met Nederlandse schrijvers; op zoek naar hun persoonlijke drijfveren. In de ontmoetingen duikt Benali het privéleven van de schrijvers in en gaat hij met ze op zoek naar de bron van hun schrijverschap. W...

08-05-2011 23:00

Benali boekt Leon de Winter

Benali Boekt - Benali boekt Leon de Winter

Schrijver Abdelkader Benali trekt op met Nederlandse schrijvers; op zoek naar hun persoonlijke drijfveren. In de ontmoetingen duikt Benali het privéleven van de schrijvers in en gaat hij met ze op zoek naar de bron van hun schrijverschap. W...

01-05-2011 23:00

Benali boekt Doeschka Meijsing

Benali Boekt - Benali boekt Doeschka Meijsing

Schrijver Abdelkader Benali trekt op met Nederlandse schrijvers; op zoek naar hun persoonlijke drijfveren. In de ontmoetingen duikt Benali het privéleven van de schrijvers in en gaat hij met ze op zoek naar de bron van hun schrijverschap. W...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Benali Boekt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Benali Boekt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Benali Boekt bij Benali Boekt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Benali Boekt. Heb je een uitzending van Benali Boekt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Benali Boekt gemist

Schrijver Abdelkader Benali trekt op met Nederlandse schrijvers; op zoek naar hun persoonlijke drijfveren. In deontmoetingen duikt Benali het privéleven van de schrijvers in en gaat hij met ze op zoek naar de bron van hunschrijverschap. Wat zet hun pen in beweging? De serie levert soms onthullende verhalen op over de relatie tussen degeschreven boeken en het persoonlijke leven.

Uitzending gemist van Benali Boekt? Hier kun je alle uitzendingen van Benali Boekt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 07-04-2013 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord