Programma gemist?

Familiespelshow. naar Twee teams testen hun kennis een op met het gebied van op tv gebruiken en gewoontes in heel het Nederland. Te een gast zijn: uit Evelien de van Bruijn, Martine Sandifort en Ajouad El de uit Miloudi.

Familiespelshow. Twee teams door testen hun kennis het op het uit gebied van van gebruiken en gewoontes in heel op tv de Nederland. Te gast zijn: op tv René van Kooten, Arie van Koomen met en Marit van in Bohemen.

Familiespelshow. Twee het teams testen hun in kennis op het door gebied van gebruiken en op tv gewoontes een in heel Nederland. Te tijdens gast op tv zijn: Bertie Steur, Samantha Steenwijk en op tv een Dave von Raven.

Familiespelshow. Twee tijdens teams testen hun kennis de op het gebied met van gebruiken en het gewoontes op tv in heel Nederland. Te gast naar met zijn: Renate Gerschtanowitz, Jasper het van der Veen en met Jamie naar Trenité.

Familiespelshow. tijdens Twee teams testen hun kennis tijdens op het het gebied van gebruiken en door gewoontes in op heel Nederland. Te gast tijdens zijn: tijdens Gwen van in Poorten, Rick Paul van Mulligen het en Tim het Douwsma.

Vanavond start de een nieuwe op zaterdagavondshow Ondertussen in Nederland. het In van het spelprogramma spelen teams van door bekende met en onbekende Nederlanders tegen elkaar de over gebeurtenissen, feiten naar en gebruiken van in de twaalf provincies. De spelshow op tv wordt gepresenteerd door uit Humberto Tan door en Luuk Ikink. op Het team van BN'ers uit strijdt tegen het uit team van de 'De rest van door Nederland' op tv om de meeste provincies van te bemachtigen. De twee in kandidaten in het tijdens team 'De van rest van Nederland' worden bijgestaan tijdens door tijdens comedian Martijn Koning. Bekijk welke BN'ers meedoen met een aan Ondertussen in Nederland op door gids.tv/4211/ondertussen-in-nederland.

juli 2021
29-06-2019 20:09

Afl. 6

Ondertussen in Nederland - Afl. 6

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Evelien de Bruijn, Martine Sandifort en Ajouad El Miloudi.

22-06-2019 20:08

Afl. 5

Ondertussen in Nederland - Afl. 5

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: René van Kooten, Arie Koomen en Marit van Bohemen.

15-06-2019 20:06

Afl. 4

Ondertussen in Nederland - Afl. 4

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Bertie Steur, Samantha Steenwijk en Dave von Raven.

08-06-2019 20:08

Afl. 3

Ondertussen in Nederland - Afl. 3

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Renate Gerschtanowitz, Jasper van der Veen en Jamie Trenité.

01-06-2019 20:09

Afl. 2

Ondertussen in Nederland - Afl. 2

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Gwen van Poorten, Rick Paul van Mulligen en Tim Douwsma.

25-05-2019 20:09

Nieuw: Ondertussen In Nederland

Ondertussen in Nederland - Nieuw: Ondertussen In Nederland

Vanavond start de nieuwe zaterdagavondshow Ondertussen in Nederland. In het spelprogramma spelen teams van bekende en onbekende Nederlanders tegen elkaar over gebeurtenissen, feiten en gebruiken in de twaalf provincies. De spelshow wordt g...

Ondertussen in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ondertussen in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ondertussen in Nederland bij Ondertussen in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ondertussen in Nederland. Heb je een uitzending van Ondertussen in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ondertussen in Nederland gemist

Ondertussen in Nederland laat zien wat er gebeurt in de samenleving als de tv-camera's nog niet in de straat zijnverschenen, en misschien nooit komen. De ene film ontrafelt feilloos wat er aan de hand is, ondertussen in Nederland.De ander is meer observerend. Maar de vraag is steeds: Maken wij de juiste keuze? Wordt de goede beslissing genomen,door de politiek, de rechter, de dokter? Als ik hier niet geboren ben, maak ik dan een kans? Laat ik mijn dochtervaccineren? Heeft mijn cliënt recht op een uitkering? Is iemand geholpen met TBS? En hoe maak ik de afweging bij eenbeslissing over abortus?De films verschillen van aanpak en inhoud, maar confronteren de kijker met één vraag: 'Wat zou jij doen?'

Uitzending gemist van Ondertussen in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Ondertussen in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!