Programma gemist?

Familiespelshow. Twee teams naar testen hun van kennis op het van gebied met van gebruiken en gewoontes in heel van Nederland. Te door gast tijdens zijn: Evelien de Bruijn, Martine Sandifort tijdens en Ajouad El van de Miloudi.

Familiespelshow. een Twee teams testen hun kennis de op het uit gebied van gebruiken en op gewoontes in naar heel Nederland. in Te gast zijn: een René van Kooten, Arie in Koomen en Marit uit van een Bohemen.

Familiespelshow. het Twee teams testen het hun kennis op het gebied de van uit gebruiken en gewoontes in heel tijdens van Nederland. Te gast zijn: Bertie in Steur, de Samantha Steenwijk en Dave von in Raven.

Familiespelshow. Twee op teams testen uit hun kennis op met het gebied van gebruiken en tijdens door gewoontes in heel Nederland. Te gast de zijn: Renate van Gerschtanowitz, tijdens Jasper van der Veen de en Jamie met Trenité.

Familiespelshow. in Twee teams een testen hun kennis op in het gebied van gebruiken en op gewoontes in een heel Nederland. Te gast naar zijn: op Gwen van Poorten, Rick op tv Paul van Mulligen de en Tim tijdens Douwsma.

Vanavond uit start de nieuwe door zaterdagavondshow Ondertussen door in Nederland. In het spelprogramma spelen op tv teams van van bekende en onbekende met Nederlanders tegen elkaar een over gebeurtenissen, op feiten en gebruiken in de een twaalf provincies. De spelshow in wordt gepresenteerd door naar op Humberto Tan en Luuk Ikink. met Het team met van BN'ers strijdt tegen de het team van 'De een rest van op tv Nederland' van om de meeste provincies te tijdens bemachtigen. De twee kandidaten in het met het team 'De rest van Nederland' door worden bijgestaan door uit comedian Martijn Koning. Bekijk in welke BN'ers meedoen een aan Ondertussen een in door Nederland op gids.tv/4211/ondertussen-in-nederland.

november 2020
29-06-2019 20:09

Afl. 6

Ondertussen in Nederland - Afl. 6

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Evelien de Bruijn, Martine Sandifort en Ajouad El Miloudi.

22-06-2019 20:08

Afl. 5

Ondertussen in Nederland - Afl. 5

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: René van Kooten, Arie Koomen en Marit van Bohemen.

15-06-2019 20:06

Afl. 4

Ondertussen in Nederland - Afl. 4

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Bertie Steur, Samantha Steenwijk en Dave von Raven.

08-06-2019 20:08

Afl. 3

Ondertussen in Nederland - Afl. 3

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Renate Gerschtanowitz, Jasper van der Veen en Jamie Trenité.

01-06-2019 20:09

Afl. 2

Ondertussen in Nederland - Afl. 2

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Gwen van Poorten, Rick Paul van Mulligen en Tim Douwsma.

25-05-2019 20:09

Nieuw: Ondertussen In Nederland

Ondertussen in Nederland - Nieuw: Ondertussen In Nederland

Vanavond start de nieuwe zaterdagavondshow Ondertussen in Nederland. In het spelprogramma spelen teams van bekende en onbekende Nederlanders tegen elkaar over gebeurtenissen, feiten en gebruiken in de twaalf provincies. De spelshow wordt g...

Ondertussen in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ondertussen in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ondertussen in Nederland bij Ondertussen in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ondertussen in Nederland. Heb je een uitzending van Ondertussen in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ondertussen in Nederland gemist

Ondertussen in Nederland laat zien wat er gebeurt in de samenleving als de tv-camera's nog niet in de straat zijnverschenen, en misschien nooit komen. De ene film ontrafelt feilloos wat er aan de hand is, ondertussen in Nederland.De ander is meer observerend. Maar de vraag is steeds: Maken wij de juiste keuze? Wordt de goede beslissing genomen,door de politiek, de rechter, de dokter? Als ik hier niet geboren ben, maak ik dan een kans? Laat ik mijn dochtervaccineren? Heeft mijn cliënt recht op een uitkering? Is iemand geholpen met TBS? En hoe maak ik de afweging bij eenbeslissing over abortus?De films verschillen van aanpak en inhoud, maar confronteren de kijker met één vraag: 'Wat zou jij doen?'

Uitzending gemist van Ondertussen in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Ondertussen in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!