Programma gemist?

Familiespelshow. de Twee teams testen hun kennis uit op op tv het gebied van gebruiken de en met gewoontes in heel Nederland. Te in gast zijn: het Evelien de Bruijn, op Martine Sandifort en Ajouad El op tv op tv Miloudi.

Familiespelshow. Twee teams uit testen hun met kennis op het van gebied van gebruiken en het gewoontes in door heel uit Nederland. Te gast zijn: René een van Kooten, op tv Arie Koomen en Marit naar van op Bohemen.

Familiespelshow. op Twee teams testen hun de kennis het op het gebied van gebruiken en op tv gewoontes in van heel Nederland. met Te gast zijn: Bertie op tv Steur, Samantha Steenwijk en tijdens Dave von uit Raven.

Familiespelshow. door Twee teams testen hun naar kennis op het van gebied van gebruiken en de gewoontes van in heel Nederland. door Te gast zijn: door Renate Gerschtanowitz, met Jasper van der Veen tijdens en Jamie de Trenité.

Familiespelshow. met Twee teams testen een hun kennis op het van gebied van gebruiken en het de gewoontes in heel Nederland. tijdens Te gast met zijn: Gwen van Poorten, Rick Paul door van Mulligen van en Tim met Douwsma.

Vanavond start de op tv nieuwe zaterdagavondshow de Ondertussen in Nederland. In met uit het spelprogramma spelen naar teams van bekende tijdens en onbekende Nederlanders tegen elkaar tijdens over tijdens gebeurtenissen, feiten en gebruiken op tv in de twaalf provincies. De spelshow door wordt een gepresenteerd door het Humberto Tan en met Luuk Ikink. Het tijdens team van BN'ers strijdt door tegen het naar team van 'De tijdens rest van Nederland' op tv om de meeste provincies naar te bemachtigen. De twee kandidaten de in het team de 'De rest van Nederland' in worden bijgestaan naar door comedian op tv Martijn Koning. Bekijk naar welke BN'ers meedoen de aan Ondertussen in een Nederland op gids.tv/4211/ondertussen-in-nederland.

april 2020
29-06-2019 20:09

Afl. 6

Ondertussen in Nederland - Afl. 6

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Evelien de Bruijn, Martine Sandifort en Ajouad El Miloudi.

22-06-2019 20:08

Afl. 5

Ondertussen in Nederland - Afl. 5

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: René van Kooten, Arie Koomen en Marit van Bohemen.

15-06-2019 20:06

Afl. 4

Ondertussen in Nederland - Afl. 4

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Bertie Steur, Samantha Steenwijk en Dave von Raven.

08-06-2019 20:08

Afl. 3

Ondertussen in Nederland - Afl. 3

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Renate Gerschtanowitz, Jasper van der Veen en Jamie Trenité.

01-06-2019 20:09

Afl. 2

Ondertussen in Nederland - Afl. 2

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Gwen van Poorten, Rick Paul van Mulligen en Tim Douwsma.

25-05-2019 20:09

Nieuw: Ondertussen In Nederland

Ondertussen in Nederland - Nieuw: Ondertussen In Nederland

Vanavond start de nieuwe zaterdagavondshow Ondertussen in Nederland. In het spelprogramma spelen teams van bekende en onbekende Nederlanders tegen elkaar over gebeurtenissen, feiten en gebruiken in de twaalf provincies. De spelshow wordt g...

Ondertussen in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ondertussen in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ondertussen in Nederland bij Ondertussen in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ondertussen in Nederland. Heb je een uitzending van Ondertussen in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ondertussen in Nederland gemist

Ondertussen in Nederland laat zien wat er gebeurt in de samenleving als de tv-camera's nog niet in de straat zijnverschenen, en misschien nooit komen. De ene film ontrafelt feilloos wat er aan de hand is, ondertussen in Nederland.De ander is meer observerend. Maar de vraag is steeds: Maken wij de juiste keuze? Wordt de goede beslissing genomen,door de politiek, de rechter, de dokter? Als ik hier niet geboren ben, maak ik dan een kans? Laat ik mijn dochtervaccineren? Heeft mijn cliënt recht op een uitkering? Is iemand geholpen met TBS? En hoe maak ik de afweging bij eenbeslissing over abortus?De films verschillen van aanpak en inhoud, maar confronteren de kijker met één vraag: 'Wat zou jij doen?'

Uitzending gemist van Ondertussen in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Ondertussen in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!