Programma gemist?

Familiespelshow. Twee het teams testen naar hun kennis op het gebied in van gebruiken het en gewoontes in heel in Nederland. Te het gast zijn: Evelien op tv de Bruijn, uit Martine Sandifort op tv en Ajouad El het Miloudi.

Familiespelshow. uit Twee teams testen hun kennis op tv op uit het gebied van naar gebruiken en gewoontes in heel op Nederland. Te in gast zijn: René op tv van Kooten, op Arie Koomen en Marit van van het Bohemen.

Familiespelshow. Twee tijdens teams testen hun in kennis op het gebied op tv van door gebruiken en gewoontes in de heel Nederland. Te gast een door zijn: Bertie Steur, Samantha door Steenwijk en Dave von op Raven.

Familiespelshow. Twee een teams testen het hun kennis door op het gebied van gebruiken en door in gewoontes in heel Nederland. Te gast met zijn: Renate Gerschtanowitz, van Jasper van van der Veen en in Jamie in Trenité.

Familiespelshow. uit Twee teams testen hun kennis op tv tijdens op het gebied van het gebruiken en gewoontes met in heel een Nederland. Te gast zijn: Gwen van een Poorten, Rick een Paul van van Mulligen en Tim van Douwsma.

Vanavond door start de nieuwe op tv zaterdagavondshow Ondertussen de in Nederland. In het door spelprogramma spelen teams het van bekende en op tv onbekende Nederlanders tegen op tv elkaar over gebeurtenissen, feiten met en gebruiken in tijdens de van twaalf provincies. De spelshow tijdens wordt gepresenteerd door Humberto Tan een en Luuk Ikink. naar Het team van BN'ers van strijdt tegen op tv het team van door 'De op tv rest van Nederland' om de meeste van tijdens provincies te bemachtigen. De twee kandidaten in in de het team 'De rest van van Nederland' worden het bijgestaan door comedian Martijn tijdens Koning. Bekijk welke BN'ers in meedoen aan Ondertussen in de Nederland op door gids.tv/4211/ondertussen-in-nederland.

april 2021
29-06-2019 20:09

Afl. 6

Ondertussen in Nederland - Afl. 6

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Evelien de Bruijn, Martine Sandifort en Ajouad El Miloudi.

22-06-2019 20:08

Afl. 5

Ondertussen in Nederland - Afl. 5

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: René van Kooten, Arie Koomen en Marit van Bohemen.

15-06-2019 20:06

Afl. 4

Ondertussen in Nederland - Afl. 4

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Bertie Steur, Samantha Steenwijk en Dave von Raven.

08-06-2019 20:08

Afl. 3

Ondertussen in Nederland - Afl. 3

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Renate Gerschtanowitz, Jasper van der Veen en Jamie Trenité.

01-06-2019 20:09

Afl. 2

Ondertussen in Nederland - Afl. 2

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Gwen van Poorten, Rick Paul van Mulligen en Tim Douwsma.

25-05-2019 20:09

Nieuw: Ondertussen In Nederland

Ondertussen in Nederland - Nieuw: Ondertussen In Nederland

Vanavond start de nieuwe zaterdagavondshow Ondertussen in Nederland. In het spelprogramma spelen teams van bekende en onbekende Nederlanders tegen elkaar over gebeurtenissen, feiten en gebruiken in de twaalf provincies. De spelshow wordt g...

Ondertussen in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ondertussen in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ondertussen in Nederland bij Ondertussen in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ondertussen in Nederland. Heb je een uitzending van Ondertussen in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ondertussen in Nederland gemist

Ondertussen in Nederland laat zien wat er gebeurt in de samenleving als de tv-camera's nog niet in de straat zijnverschenen, en misschien nooit komen. De ene film ontrafelt feilloos wat er aan de hand is, ondertussen in Nederland.De ander is meer observerend. Maar de vraag is steeds: Maken wij de juiste keuze? Wordt de goede beslissing genomen,door de politiek, de rechter, de dokter? Als ik hier niet geboren ben, maak ik dan een kans? Laat ik mijn dochtervaccineren? Heeft mijn cliënt recht op een uitkering? Is iemand geholpen met TBS? En hoe maak ik de afweging bij eenbeslissing over abortus?De films verschillen van aanpak en inhoud, maar confronteren de kijker met één vraag: 'Wat zou jij doen?'

Uitzending gemist van Ondertussen in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Ondertussen in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!