Programma gemist?

Familiespelshow. Twee teams van in testen hun kennis uit op het gebied van gebruiken en op tv gewoontes tijdens in heel Nederland. Te van gast zijn: een Evelien de Bruijn, Martine Sandifort door en Ajouad El met het Miloudi.

Familiespelshow. door Twee teams op testen hun kennis op naar het gebied van gebruiken het en gewoontes in heel uit Nederland. het Te gast zijn: René met van Kooten, tijdens Arie Koomen en Marit op van uit Bohemen.

Familiespelshow. in Twee teams testen in hun kennis op naar het gebied van gebruiken een en gewoontes tijdens in heel Nederland. Te op tv gast zijn: Bertie Steur, tijdens een Samantha Steenwijk en Dave von op Raven.

Familiespelshow. Twee teams de van testen hun kennis een op het gebied van gebruiken en door gewoontes in heel met Nederland. met Te gast de zijn: Renate Gerschtanowitz, Jasper van der door Veen en een Jamie een Trenité.

Familiespelshow. Twee met teams testen hun op kennis op het een gebied van van gebruiken en gewoontes in heel van Nederland. Te een gast tijdens zijn: Gwen van op Poorten, Rick Paul van Mulligen op en Tim in Douwsma.

Vanavond uit start de nieuwe zaterdagavondshow het Ondertussen in Nederland. In op het op spelprogramma spelen teams van bekende naar van en onbekende Nederlanders tegen elkaar over het van gebeurtenissen, feiten en gebruiken in de tijdens twaalf provincies. De in spelshow wordt gepresenteerd door in Humberto Tan en uit Luuk in Ikink. Het tijdens team van BN'ers strijdt tegen het in van team van 'De rest van Nederland' met om de door meeste provincies te bemachtigen. De tijdens twee kandidaten naar in het team de 'De op tv rest van Nederland' op tv worden bijgestaan door comedian Martijn op tv Koning. Bekijk welke met BN'ers meedoen aan Ondertussen door in Nederland op naar gids.tv/4211/ondertussen-in-nederland.

augustus 2020
29-06-2019 20:09

Afl. 6

Ondertussen in Nederland - Afl. 6

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Evelien de Bruijn, Martine Sandifort en Ajouad El Miloudi.

22-06-2019 20:08

Afl. 5

Ondertussen in Nederland - Afl. 5

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: René van Kooten, Arie Koomen en Marit van Bohemen.

15-06-2019 20:06

Afl. 4

Ondertussen in Nederland - Afl. 4

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Bertie Steur, Samantha Steenwijk en Dave von Raven.

08-06-2019 20:08

Afl. 3

Ondertussen in Nederland - Afl. 3

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Renate Gerschtanowitz, Jasper van der Veen en Jamie Trenité.

01-06-2019 20:09

Afl. 2

Ondertussen in Nederland - Afl. 2

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Gwen van Poorten, Rick Paul van Mulligen en Tim Douwsma.

25-05-2019 20:09

Nieuw: Ondertussen In Nederland

Ondertussen in Nederland - Nieuw: Ondertussen In Nederland

Vanavond start de nieuwe zaterdagavondshow Ondertussen in Nederland. In het spelprogramma spelen teams van bekende en onbekende Nederlanders tegen elkaar over gebeurtenissen, feiten en gebruiken in de twaalf provincies. De spelshow wordt g...

Ondertussen in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ondertussen in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ondertussen in Nederland bij Ondertussen in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ondertussen in Nederland. Heb je een uitzending van Ondertussen in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ondertussen in Nederland gemist

Ondertussen in Nederland laat zien wat er gebeurt in de samenleving als de tv-camera's nog niet in de straat zijnverschenen, en misschien nooit komen. De ene film ontrafelt feilloos wat er aan de hand is, ondertussen in Nederland.De ander is meer observerend. Maar de vraag is steeds: Maken wij de juiste keuze? Wordt de goede beslissing genomen,door de politiek, de rechter, de dokter? Als ik hier niet geboren ben, maak ik dan een kans? Laat ik mijn dochtervaccineren? Heeft mijn cliënt recht op een uitkering? Is iemand geholpen met TBS? En hoe maak ik de afweging bij eenbeslissing over abortus?De films verschillen van aanpak en inhoud, maar confronteren de kijker met één vraag: 'Wat zou jij doen?'

Uitzending gemist van Ondertussen in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Ondertussen in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!