Programma gemist?

Familiespelshow. met Twee teams testen hun uit kennis op het gebied het op van gebruiken en uit gewoontes in heel Nederland. in Te gast tijdens zijn: Evelien de Bruijn, Martine op tv Sandifort en Ajouad een El tijdens Miloudi.

Familiespelshow. Twee de teams testen het hun kennis met op het gebied het van gebruiken en gewoontes in heel tijdens Nederland. tijdens Te gast met zijn: René van Kooten, uit Arie Koomen en Marit van in op tv Bohemen.

Familiespelshow. door Twee teams testen hun kennis naar op uit het gebied van gebruiken uit en tijdens gewoontes in heel uit Nederland. Te gast zijn: Bertie Steur, in Samantha tijdens Steenwijk en een Dave von Raven.

Familiespelshow. Twee teams een testen de hun kennis op tijdens het gebied tijdens van gebruiken en gewoontes in op tv heel Nederland. Te naar gast zijn: Renate een Gerschtanowitz, Jasper van op tv der Veen en naar Jamie tijdens Trenité.

Familiespelshow. Twee teams op de testen hun kennis op het gebied naar van van gebruiken en gewoontes in heel met Nederland. naar Te gast op tv zijn: Gwen van Poorten, Rick een Paul van Mulligen van en Tim met Douwsma.

Vanavond het start de nieuwe de zaterdagavondshow Ondertussen in Nederland. In de van het spelprogramma spelen teams van bekende van en onbekende in Nederlanders tegen elkaar over naar gebeurtenissen, feiten en een gebruiken door in de twaalf in provincies. De spelshow naar wordt gepresenteerd door Humberto Tan het en Luuk Ikink. Het op tv team naar van BN'ers strijdt tegen het op tv team van 'De in tijdens rest van Nederland' om de meeste uit provincies te bemachtigen. De in twee van kandidaten in het team een 'De rest van de Nederland' worden bijgestaan door uit comedian Martijn Koning. Bekijk een door welke BN'ers meedoen aan Ondertussen tijdens in Nederland naar op gids.tv/4211/ondertussen-in-nederland.

december 2019
29-06-2019 20:09

Afl. 6

Ondertussen in Nederland - Afl. 6

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Evelien de Bruijn, Martine Sandifort en Ajouad El Miloudi.

22-06-2019 20:08

Afl. 5

Ondertussen in Nederland - Afl. 5

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: René van Kooten, Arie Koomen en Marit van Bohemen.

15-06-2019 20:06

Afl. 4

Ondertussen in Nederland - Afl. 4

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Bertie Steur, Samantha Steenwijk en Dave von Raven.

08-06-2019 20:08

Afl. 3

Ondertussen in Nederland - Afl. 3

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Renate Gerschtanowitz, Jasper van der Veen en Jamie Trenité.

01-06-2019 20:09

Afl. 2

Ondertussen in Nederland - Afl. 2

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Gwen van Poorten, Rick Paul van Mulligen en Tim Douwsma.

25-05-2019 20:09

Nieuw: Ondertussen In Nederland

Ondertussen in Nederland - Nieuw: Ondertussen In Nederland

Vanavond start de nieuwe zaterdagavondshow Ondertussen in Nederland. In het spelprogramma spelen teams van bekende en onbekende Nederlanders tegen elkaar over gebeurtenissen, feiten en gebruiken in de twaalf provincies. De spelshow wordt g...

Ondertussen in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ondertussen in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ondertussen in Nederland bij Ondertussen in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ondertussen in Nederland. Heb je een uitzending van Ondertussen in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ondertussen in Nederland gemist

Ondertussen in Nederland laat zien wat er gebeurt in de samenleving als de tv-camera's nog niet in de straat zijnverschenen, en misschien nooit komen. De ene film ontrafelt feilloos wat er aan de hand is, ondertussen in Nederland.De ander is meer observerend. Maar de vraag is steeds: Maken wij de juiste keuze? Wordt de goede beslissing genomen,door de politiek, de rechter, de dokter? Als ik hier niet geboren ben, maak ik dan een kans? Laat ik mijn dochtervaccineren? Heeft mijn cliënt recht op een uitkering? Is iemand geholpen met TBS? En hoe maak ik de afweging bij eenbeslissing over abortus?De films verschillen van aanpak en inhoud, maar confronteren de kijker met één vraag: 'Wat zou jij doen?'

Uitzending gemist van Ondertussen in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Ondertussen in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!