Programma gemist?

Familiespelshow. Twee teams naar testen hun tijdens kennis door op het gebied van van gebruiken en gewoontes in heel het Nederland. Te gast met zijn: op tv Evelien de Bruijn, Martine Sandifort op tv met en Ajouad El uit Miloudi.

Familiespelshow. uit Twee teams testen een hun kennis naar op het gebied van gebruiken en de gewoontes in door heel Nederland. Te gast met zijn: René van van Kooten, door Arie Koomen en Marit van het door Bohemen.

Familiespelshow. door Twee teams testen hun kennis uit op van het gebied in van gebruiken en gewoontes in heel een Nederland. Te uit gast uit zijn: Bertie Steur, in Samantha Steenwijk en Dave von door Raven.

Familiespelshow. Twee teams het testen door hun kennis op het uit gebied van gebruiken en in gewoontes de in heel op tv Nederland. Te gast zijn: Renate naar Gerschtanowitz, Jasper van der van van Veen en Jamie het Trenité.

Familiespelshow. uit Twee teams testen hun kennis het op het gebied uit van gebruiken uit en van gewoontes in heel met Nederland. Te gast naar zijn: Gwen van Poorten, Rick naar Paul van Mulligen en op tv Tim een Douwsma.

Vanavond start met de met nieuwe zaterdagavondshow Ondertussen in Nederland. In een het naar spelprogramma spelen teams in van bekende en onbekende op Nederlanders door tegen elkaar over gebeurtenissen, feiten en in gebruiken naar in de twaalf in provincies. De spelshow in wordt gepresenteerd door Humberto Tan en met Luuk Ikink. naar Het uit team van BN'ers strijdt tegen het naar op team van 'De rest van Nederland' van om de meeste in door provincies te bemachtigen. De twee het kandidaten in het tijdens team 'De rest op tv van Nederland' worden van bijgestaan door met comedian Martijn Koning. Bekijk welke in BN'ers meedoen aan Ondertussen de in Nederland naar op gids.tv/4211/ondertussen-in-nederland.

juni 2020
29-06-2019 20:09

Afl. 6

Ondertussen in Nederland - Afl. 6

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Evelien de Bruijn, Martine Sandifort en Ajouad El Miloudi.

22-06-2019 20:08

Afl. 5

Ondertussen in Nederland - Afl. 5

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: René van Kooten, Arie Koomen en Marit van Bohemen.

15-06-2019 20:06

Afl. 4

Ondertussen in Nederland - Afl. 4

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Bertie Steur, Samantha Steenwijk en Dave von Raven.

08-06-2019 20:08

Afl. 3

Ondertussen in Nederland - Afl. 3

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Renate Gerschtanowitz, Jasper van der Veen en Jamie Trenité.

01-06-2019 20:09

Afl. 2

Ondertussen in Nederland - Afl. 2

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Gwen van Poorten, Rick Paul van Mulligen en Tim Douwsma.

25-05-2019 20:09

Nieuw: Ondertussen In Nederland

Ondertussen in Nederland - Nieuw: Ondertussen In Nederland

Vanavond start de nieuwe zaterdagavondshow Ondertussen in Nederland. In het spelprogramma spelen teams van bekende en onbekende Nederlanders tegen elkaar over gebeurtenissen, feiten en gebruiken in de twaalf provincies. De spelshow wordt g...

Ondertussen in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ondertussen in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ondertussen in Nederland bij Ondertussen in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ondertussen in Nederland. Heb je een uitzending van Ondertussen in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ondertussen in Nederland gemist

Ondertussen in Nederland laat zien wat er gebeurt in de samenleving als de tv-camera's nog niet in de straat zijnverschenen, en misschien nooit komen. De ene film ontrafelt feilloos wat er aan de hand is, ondertussen in Nederland.De ander is meer observerend. Maar de vraag is steeds: Maken wij de juiste keuze? Wordt de goede beslissing genomen,door de politiek, de rechter, de dokter? Als ik hier niet geboren ben, maak ik dan een kans? Laat ik mijn dochtervaccineren? Heeft mijn cliënt recht op een uitkering? Is iemand geholpen met TBS? En hoe maak ik de afweging bij eenbeslissing over abortus?De films verschillen van aanpak en inhoud, maar confronteren de kijker met één vraag: 'Wat zou jij doen?'

Uitzending gemist van Ondertussen in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Ondertussen in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!