Programma gemist?

Familiespelshow. de Twee teams testen hun op tv kennis op met het gebied van gebruiken en de naar gewoontes in heel Nederland. Te de gast zijn: Evelien tijdens de het Bruijn, Martine Sandifort en Ajouad naar El op Miloudi.

Familiespelshow. Twee teams door testen hun tijdens kennis op op het gebied in van gebruiken en gewoontes in het heel Nederland. Te op gast zijn: van René van een Kooten, Arie Koomen in en Marit van tijdens Bohemen.

Familiespelshow. Twee teams van testen uit hun kennis met op het gebied van op tv gebruiken en gewoontes het in heel Nederland. Te gast op tv zijn: op tv Bertie Steur, Samantha Steenwijk tijdens en Dave von in Raven.

Familiespelshow. op tv Twee teams testen met hun kennis op door het gebied met van gebruiken en gewoontes in een heel Nederland. in Te gast zijn: Renate op Gerschtanowitz, Jasper uit van der Veen en Jamie in tijdens Trenité.

Familiespelshow. tijdens Twee teams testen hun kennis tijdens op naar het gebied met van gebruiken en door gewoontes in heel Nederland. uit Te gast zijn: Gwen van op tv een Poorten, Rick Paul van op tv Mulligen en Tim de Douwsma.

Vanavond tijdens start de nieuwe zaterdagavondshow naar Ondertussen in Nederland. op In het spelprogramma spelen tijdens op teams van bekende en onbekende Nederlanders het tegen elkaar met over van gebeurtenissen, feiten en gebruiken in de van de twaalf provincies. De spelshow de wordt gepresenteerd door Humberto met Tan en Luuk Ikink. Het uit naar team van BN'ers strijdt de tegen het team van 'De naar rest van Nederland' in om de meeste op provincies tijdens te bemachtigen. De tijdens twee kandidaten in op tv het team 'De met rest van Nederland' worden bijgestaan de door comedian Martijn Koning. Bekijk het welke BN'ers meedoen met aan Ondertussen in van Nederland de op gids.tv/4211/ondertussen-in-nederland.

januari 2021
29-06-2019 20:09

Afl. 6

Ondertussen in Nederland - Afl. 6

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Evelien de Bruijn, Martine Sandifort en Ajouad El Miloudi.

22-06-2019 20:08

Afl. 5

Ondertussen in Nederland - Afl. 5

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: René van Kooten, Arie Koomen en Marit van Bohemen.

15-06-2019 20:06

Afl. 4

Ondertussen in Nederland - Afl. 4

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Bertie Steur, Samantha Steenwijk en Dave von Raven.

08-06-2019 20:08

Afl. 3

Ondertussen in Nederland - Afl. 3

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Renate Gerschtanowitz, Jasper van der Veen en Jamie Trenité.

01-06-2019 20:09

Afl. 2

Ondertussen in Nederland - Afl. 2

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Gwen van Poorten, Rick Paul van Mulligen en Tim Douwsma.

25-05-2019 20:09

Nieuw: Ondertussen In Nederland

Ondertussen in Nederland - Nieuw: Ondertussen In Nederland

Vanavond start de nieuwe zaterdagavondshow Ondertussen in Nederland. In het spelprogramma spelen teams van bekende en onbekende Nederlanders tegen elkaar over gebeurtenissen, feiten en gebruiken in de twaalf provincies. De spelshow wordt g...

Ondertussen in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ondertussen in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ondertussen in Nederland bij Ondertussen in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ondertussen in Nederland. Heb je een uitzending van Ondertussen in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ondertussen in Nederland gemist

Ondertussen in Nederland laat zien wat er gebeurt in de samenleving als de tv-camera's nog niet in de straat zijnverschenen, en misschien nooit komen. De ene film ontrafelt feilloos wat er aan de hand is, ondertussen in Nederland.De ander is meer observerend. Maar de vraag is steeds: Maken wij de juiste keuze? Wordt de goede beslissing genomen,door de politiek, de rechter, de dokter? Als ik hier niet geboren ben, maak ik dan een kans? Laat ik mijn dochtervaccineren? Heeft mijn cliënt recht op een uitkering? Is iemand geholpen met TBS? En hoe maak ik de afweging bij eenbeslissing over abortus?De films verschillen van aanpak en inhoud, maar confronteren de kijker met één vraag: 'Wat zou jij doen?'

Uitzending gemist van Ondertussen in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Ondertussen in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!