Programma gemist?

Samenvatting van de door herdenkingsbijeenkomst die op tv vanmiddag werd gehouden met in door Alphen aan den door Rijn ter nagedachtenis aan de het slachtoffers van het een schietdrama in door winkelcentrum De op Ridderhof in Alphen aan den op Rijn.

Rechtstreeks in verslag van de uit (besloten) herdenkingsbijeenkomst in uit Alphen aan den op Rijn. Tijdens deze plechtigheid worden door de tijdens slachtoffers van het tijdens schietdrama in Alphen aan den naar Rijn in herdacht in het uit bijzijn van nabestaanden, direct betrokkenen tijdens en hulpverleners. van Ook in zijn koningin Beatrix, prins Willem Alexander door op en minister-president Mark Rutte het aanwezig. Tijdens de de herdenking in het plaatselijke naar Castellum de Theater wordt stilgestaan bij de de tragedie die zich de op zaterdag het 9 april tijdens voltrok in winkelcentrum naar Ridderhof in Alphen aan tijdens den Rijn. Hierbij zijn tijdens zeven mensen, onder in wie de dader, van om het leven gekomen. met in Tijdens de bijeenkomst zullen diverse van mensen tijdens spreken. Daarnaast is er ruimte naar voor de momenten van stilte. Het Residentieorkest, op tv Stef Bos, Liesbeth List het door en William Spaay het zorgen voor de tijdens muzikale bijdragen. Presentatie: Rik van de de de Westelaken.

januari 2020
20-04-2011 18:55

Aflevering 2

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn - Aflevering 2

Samenvatting van de herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag werd gehouden in Alphen aan den Rijn ter nagedachtenis aan de slachtoffers van het schietdrama in winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn.

20-04-2011 11:45

Aflevering 1

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn - Aflevering 1

Rechtstreeks verslag van de (besloten) herdenkingsbijeenkomst in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze plechtigheid worden de slachtoffers van het schietdrama in Alphen aan den Rijn herdacht in het bijzijn van nabestaanden, direct betrokkenen e...

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn bij NOS Herdenking Alphen aan den Rijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn. Heb je een uitzending van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist

Samenvatting van de herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag werd gehouden in Alphen aan den Rijn ter nagedachtenis aan deslachtoffers van het drama in winkelcentrum De Ridderhof.

Uitzending gemist van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-04-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!