Programma gemist?

Samenvatting op tv van de van herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag de werd gehouden in Alphen een aan den Rijn de ter nagedachtenis aan de met slachtoffers van in het schietdrama een in winkelcentrum De Ridderhof op in Alphen uit aan den Rijn.

Rechtstreeks verslag van van de (besloten) herdenkingsbijeenkomst een in Alphen aan tijdens den Rijn. de Tijdens de deze plechtigheid worden de slachtoffers van van het schietdrama in uit Alphen aan door den Rijn herdacht naar in naar het bijzijn van nabestaanden, direct betrokkenen naar en hulpverleners. Ook op tv tijdens zijn koningin Beatrix, op tv prins Willem Alexander en door minister-president Mark Rutte aanwezig. in Tijdens de herdenking tijdens in het plaatselijke op Castellum het Theater wordt stilgestaan bij met de tragedie die op tv zich op zaterdag 9 een april voltrok in in winkelcentrum Ridderhof in met Alphen aan op tv den Rijn. Hierbij zijn naar zeven mensen, onder op wie de dader, om door het leven gekomen. van Tijdens de bijeenkomst op tv zullen tijdens diverse mensen spreken. Daarnaast uit is naar er ruimte voor in momenten van stilte. Het Residentieorkest, het Stef Bos, Liesbeth op List en William een Spaay zorgen voor een de de muzikale bijdragen. Presentatie: Rik van de uit tijdens Westelaken.

juni 2021
20-04-2011 18:55

Aflevering 2

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn - Aflevering 2

Samenvatting van de herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag werd gehouden in Alphen aan den Rijn ter nagedachtenis aan de slachtoffers van het schietdrama in winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn.

20-04-2011 11:45

Aflevering 1

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn - Aflevering 1

Rechtstreeks verslag van de (besloten) herdenkingsbijeenkomst in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze plechtigheid worden de slachtoffers van het schietdrama in Alphen aan den Rijn herdacht in het bijzijn van nabestaanden, direct betrokkenen e...

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn bij NOS Herdenking Alphen aan den Rijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn. Heb je een uitzending van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist

Samenvatting van de herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag werd gehouden in Alphen aan den Rijn ter nagedachtenis aan deslachtoffers van het drama in winkelcentrum De Ridderhof.

Uitzending gemist van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-04-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!