Programma gemist?

Samenvatting een van de tijdens herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag werd gehouden het in Alphen aan den het door Rijn ter nagedachtenis aan de slachtoffers in door van het schietdrama in winkelcentrum door De het Ridderhof in Alphen aan den door Rijn.

Rechtstreeks verslag de van op de (besloten) herdenkingsbijeenkomst in Alphen een aan den Rijn. Tijdens door deze door plechtigheid worden de slachtoffers een van met het schietdrama in het Alphen aan den door Rijn herdacht in door het bijzijn van nabestaanden, direct betrokkenen de en het hulpverleners. Ook zijn op tv koningin Beatrix, prins Willem Alexander uit en minister-president Mark uit naar Rutte aanwezig. Tijdens de in herdenking in het het plaatselijke Castellum Theater wordt stilgestaan naar bij de tragedie tijdens met die zich op het zaterdag 9 april voltrok in het winkelcentrum Ridderhof in door Alphen aan den de Rijn. Hierbij zijn een zeven mensen, onder wie tijdens de een dader, om het het leven gekomen. Tijdens met de bijeenkomst op zullen diverse mensen spreken. Daarnaast tijdens is er ruimte voor een momenten van uit stilte. Het Residentieorkest, Stef op het Bos, Liesbeth List en op William Spaay zorgen naar voor de muzikale bijdragen. Presentatie: naar Rik van van de uit Westelaken.

februari 2021
20-04-2011 18:55

Aflevering 2

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn - Aflevering 2

Samenvatting van de herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag werd gehouden in Alphen aan den Rijn ter nagedachtenis aan de slachtoffers van het schietdrama in winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn.

20-04-2011 11:45

Aflevering 1

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn - Aflevering 1

Rechtstreeks verslag van de (besloten) herdenkingsbijeenkomst in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze plechtigheid worden de slachtoffers van het schietdrama in Alphen aan den Rijn herdacht in het bijzijn van nabestaanden, direct betrokkenen e...

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn bij NOS Herdenking Alphen aan den Rijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn. Heb je een uitzending van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist

Samenvatting van de herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag werd gehouden in Alphen aan den Rijn ter nagedachtenis aan deslachtoffers van het drama in winkelcentrum De Ridderhof.

Uitzending gemist van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-04-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!