Programma gemist?

Samenvatting van op tv de herdenkingsbijeenkomst de die vanmiddag werd gehouden in met op tv Alphen aan den van Rijn ter nagedachtenis aan de de slachtoffers van het op tv schietdrama in in winkelcentrum De van Ridderhof in Alphen aan den de Rijn.

Rechtstreeks verslag van op de (besloten) herdenkingsbijeenkomst op tv in Alphen aan door den in Rijn. Tijdens deze plechtigheid worden naar de slachtoffers van de het schietdrama in uit naar Alphen aan den Rijn herdacht in het op het bijzijn van nabestaanden, van direct betrokkenen en hulpverleners. de Ook zijn koningin van Beatrix, prins Willem Alexander op tv en minister-president Mark van van Rutte aanwezig. Tijdens de herdenking van in het plaatselijke Castellum met door Theater wordt stilgestaan bij in de tragedie naar die zich op de zaterdag 9 april voltrok in met winkelcentrum Ridderhof door in Alphen in aan den Rijn. Hierbij zijn het zeven mensen, onder naar wie de naar dader, om het door leven gekomen. Tijdens de bijeenkomst van zullen in diverse mensen spreken. een Daarnaast is er ruimte voor door momenten uit van stilte. op tv Het Residentieorkest, Stef door Bos, Liesbeth List en een William Spaay zorgen voor de de muzikale het bijdragen. Presentatie: Rik van de naar een Westelaken.

juli 2020
20-04-2011 18:55

Aflevering 2

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn - Aflevering 2

Samenvatting van de herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag werd gehouden in Alphen aan den Rijn ter nagedachtenis aan de slachtoffers van het schietdrama in winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn.

20-04-2011 11:45

Aflevering 1

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn - Aflevering 1

Rechtstreeks verslag van de (besloten) herdenkingsbijeenkomst in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze plechtigheid worden de slachtoffers van het schietdrama in Alphen aan den Rijn herdacht in het bijzijn van nabestaanden, direct betrokkenen e...

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn bij NOS Herdenking Alphen aan den Rijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn. Heb je een uitzending van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist

Samenvatting van de herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag werd gehouden in Alphen aan den Rijn ter nagedachtenis aan deslachtoffers van het drama in winkelcentrum De Ridderhof.

Uitzending gemist van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-04-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!