Programma gemist?

Samenvatting een van de herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag naar met werd gehouden in met Alphen aan den op tv Rijn ter nagedachtenis aan naar de slachtoffers het van het schietdrama in met winkelcentrum De door Ridderhof in Alphen aan den uit Rijn.

Rechtstreeks met verslag van de (besloten) herdenkingsbijeenkomst tijdens een in Alphen aan den tijdens Rijn. Tijdens deze plechtigheid naar worden de slachtoffers uit van het schietdrama in door de Alphen aan den Rijn herdacht naar in het van bijzijn van nabestaanden, direct op betrokkenen van en hulpverleners. Ook zijn koningin de Beatrix, prins Willem Alexander op uit en minister-president Mark door Rutte aanwezig. Tijdens de herdenking in de tijdens het plaatselijke Castellum Theater wordt stilgestaan van een bij de tragedie die zich op met in zaterdag 9 april voltrok in op tv winkelcentrum de Ridderhof in Alphen aan tijdens den Rijn. het Hierbij zijn zeven mensen, naar onder wie de dader, op tv om een het leven gekomen. Tijdens de bijeenkomst tijdens met zullen diverse mensen spreken. Daarnaast door is er ruimte voor naar momenten tijdens van stilte. een Het Residentieorkest, Stef Bos, Liesbeth List in en William Spaay in zorgen voor op de het muzikale bijdragen. Presentatie: Rik van de op tijdens Westelaken.

oktober 2020
20-04-2011 18:55

Aflevering 2

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn - Aflevering 2

Samenvatting van de herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag werd gehouden in Alphen aan den Rijn ter nagedachtenis aan de slachtoffers van het schietdrama in winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn.

20-04-2011 11:45

Aflevering 1

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn - Aflevering 1

Rechtstreeks verslag van de (besloten) herdenkingsbijeenkomst in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze plechtigheid worden de slachtoffers van het schietdrama in Alphen aan den Rijn herdacht in het bijzijn van nabestaanden, direct betrokkenen e...

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn bij NOS Herdenking Alphen aan den Rijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn. Heb je een uitzending van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist

Samenvatting van de herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag werd gehouden in Alphen aan den Rijn ter nagedachtenis aan deslachtoffers van het drama in winkelcentrum De Ridderhof.

Uitzending gemist van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-04-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!