Programma gemist?

Samenvatting een van de herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag met werd gehouden door in Alphen in aan den Rijn in ter nagedachtenis aan de slachtoffers in van het van schietdrama in winkelcentrum de De Ridderhof de in Alphen aan den naar Rijn.

Rechtstreeks met verslag van de (besloten) op herdenkingsbijeenkomst in Alphen in aan den Rijn. Tijdens naar deze met plechtigheid worden het de slachtoffers van het op tv schietdrama in Alphen aan den een Rijn herdacht de in het bijzijn uit van nabestaanden, direct betrokkenen op tv op en hulpverleners. Ook op zijn koningin Beatrix, een prins Willem Alexander en minister-president Mark van Rutte aanwezig. Tijdens het de herdenking in op het plaatselijke Castellum een een Theater wordt stilgestaan bij de op tv tragedie die in zich op zaterdag 9 april van voltrok van in winkelcentrum Ridderhof op tv in Alphen aan den Rijn. de Hierbij zijn zeven een mensen, onder wie op de dader, door om de het leven gekomen. in Tijdens de bijeenkomst zullen diverse in mensen in spreken. Daarnaast is er op ruimte voor momenten van in stilte. Het Residentieorkest, naar Stef Bos, naar Liesbeth List en William met Spaay zorgen met voor de muzikale bijdragen. Presentatie: door Rik van op de een Westelaken.

december 2021
20-04-2011 18:55

Aflevering 2

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn - Aflevering 2

Samenvatting van de herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag werd gehouden in Alphen aan den Rijn ter nagedachtenis aan de slachtoffers van het schietdrama in winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn.

20-04-2011 11:45

Aflevering 1

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn - Aflevering 1

Rechtstreeks verslag van de (besloten) herdenkingsbijeenkomst in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze plechtigheid worden de slachtoffers van het schietdrama in Alphen aan den Rijn herdacht in het bijzijn van nabestaanden, direct betrokkenen e...

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn bij NOS Herdenking Alphen aan den Rijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn. Heb je een uitzending van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking Alphen aan den Rijn gemist

Samenvatting van de herdenkingsbijeenkomst die vanmiddag werd gehouden in Alphen aan den Rijn ter nagedachtenis aan deslachtoffers van het drama in winkelcentrum De Ridderhof.

Uitzending gemist van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking Alphen aan den Rijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-04-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!