Programma gemist?

Bekende op Nederlanders stappen een in het leven van op tv iemand met deze naar ingrijpende ziekte. Een uit hele dag ervaren op ze wat het nu een echt betekent om met met diabetes te tijdens moeten leven. Rapper van Yes-R stapt de in het op tv leven van Anne in Hoogendoorn. Anne bereikte tijdens de halve finale van naar The Voice of uit Holland en sindsdien staat haar met leven in op z'n kop. Haar naar diabetes maakt dit uit nieuwe leven er een niet gemakkelijker op. En naar Verborgen Gebreken-acteur een Frederik Brom leeft een een dag het naar leven van de de 21-jarige Rosa. Op naar het eerste gezicht een een met kerngezonde meid, maar al op de jonge leeftijd heeft de naar diabetes haar lichaam door letterlijk met gesloopt.

BN'ers uit in de zorg, leven van met diabetes. de Bekende Nederlanders uit in het leven van iemand door met deze de ingrijpende ziekte. Een hele dag door ervaren ze wat het tijdens het nu echt door betekent om met diabetes op te moeten leven. Actrice Miryanna met van Reeden op tv gaat op tv een dag op stap met op Mees en ervaart wat in het is op tv om als van jongetje van zeven bij van alles wat hij naar eet te moeten meten, een door wegen en prikken. Daniel Boissevain in heeft een een bijzondere ontmoeting met van Bert. Twee mannen in in de bloei van van hun met leven, maar het verschil tijdens tussen beiden is het enorm.

juni 2020
21-04-2011 19:25

Aflevering 2

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds - Aflevering 2

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met deze ingrijpende ziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met diabetes te moeten leven. Rapper Yes-R stapt in het leven van Anne Hoogendoorn. Anne bereikte de halve...

20-04-2011 19:25

Aflevering 1

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds - Aflevering 1

BN'ers in de zorg, leven met diabetes. Bekende Nederlanders in het leven van iemand met deze ingrijpende ziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met diabetes te moeten leven. Actrice Miryanna van Reeden gaat een dag op s...

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds bij BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds. Heb je een uitzending van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist

Diabetesfonds.

Uitzending gemist van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds? Hier kun je alle uitzendingen van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-04-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!