Programma gemist?

Bekende Nederlanders stappen op tv met in het leven van op tv iemand met deze uit ingrijpende ziekte. Een naar hele dag ervaren ze tijdens wat het het nu echt betekent om het met diabetes te de moeten leven. door Rapper Yes-R stapt in door het tijdens leven van Anne Hoogendoorn. op Anne bereikte de halve finale met van door The Voice op of Holland en sindsdien staat haar met door leven op z'n op tv kop. Haar diabetes maakt een dit nieuwe op tv leven er niet gemakkelijker op. En van Verborgen op Gebreken-acteur Frederik Brom uit leeft een dag het leven de van de 21-jarige een Rosa. Op het een eerste gezicht een met door kerngezonde meid, maar al op jonge een met leeftijd heeft de een diabetes haar lichaam letterlijk door gesloopt.

BN'ers in in de tijdens zorg, leven met diabetes. op Bekende Nederlanders in een het leven van iemand tijdens met deze ingrijpende ziekte. een Een hele dag de ervaren ze een wat op tv het nu echt betekent in om met diabetes te moeten op een leven. Actrice Miryanna van Reeden in gaat een dag de op stap in met Mees en op ervaart wat het met is om als de jongetje van zeven de bij alles wat in hij eet te de moeten meten, in wegen en prikken. Daniel Boissevain in heeft een bijzondere in ontmoeting met Bert. Twee door mannen in naar de bloei van door hun leven, maar het met verschil tussen beiden op is op enorm.

januari 2021
21-04-2011 19:25

Aflevering 2

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds - Aflevering 2

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met deze ingrijpende ziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met diabetes te moeten leven. Rapper Yes-R stapt in het leven van Anne Hoogendoorn. Anne bereikte de halve...

20-04-2011 19:25

Aflevering 1

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds - Aflevering 1

BN'ers in de zorg, leven met diabetes. Bekende Nederlanders in het leven van iemand met deze ingrijpende ziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met diabetes te moeten leven. Actrice Miryanna van Reeden gaat een dag op s...

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds bij BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds. Heb je een uitzending van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist

Diabetesfonds.

Uitzending gemist van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds? Hier kun je alle uitzendingen van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-04-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!