Programma gemist?

Bekende Nederlanders stappen naar de in het leven van iemand met een in deze ingrijpende ziekte. Een hele dag een een ervaren ze wat het nu naar echt betekent om met de van diabetes te moeten leven. met Rapper Yes-R stapt in het naar leven van het Anne Hoogendoorn. Anne bereikte op de op tv halve finale op tv van The Voice of Holland en met sindsdien in staat haar leven op de z'n kop. de Haar diabetes maakt uit dit nieuwe leven er niet op tv gemakkelijker op. En uit Verborgen Gebreken-acteur Frederik in Brom leeft met een dag het leven met van het de 21-jarige Rosa. Op het op eerste naar gezicht een kerngezonde in meid, maar al uit op jonge leeftijd heeft van de diabetes haar lichaam in letterlijk de gesloopt.

BN'ers uit in de zorg, met leven met diabetes. op tv Bekende Nederlanders in het leven de van op iemand met deze ingrijpende het ziekte. Een met hele dag ervaren ze door wat naar het nu echt betekent om van met van diabetes te moeten door leven. Actrice Miryanna van Reeden gaat naar een dag op het stap op met Mees en ervaart de wat naar het is om de als jongetje van door zeven bij alles naar wat hij eet op te moeten meten, op tv wegen en prikken. Daniel Boissevain naar heeft een bijzondere een ontmoeting met Bert. Twee de mannen tijdens in de bloei van hun van leven, maar het de verschil tijdens tussen beiden is op enorm.

juli 2021
21-04-2011 19:25

Aflevering 2

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds - Aflevering 2

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met deze ingrijpende ziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met diabetes te moeten leven. Rapper Yes-R stapt in het leven van Anne Hoogendoorn. Anne bereikte de halve...

20-04-2011 19:25

Aflevering 1

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds - Aflevering 1

BN'ers in de zorg, leven met diabetes. Bekende Nederlanders in het leven van iemand met deze ingrijpende ziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met diabetes te moeten leven. Actrice Miryanna van Reeden gaat een dag op s...

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds bij BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds. Heb je een uitzending van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist

Diabetesfonds.

Uitzending gemist van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds? Hier kun je alle uitzendingen van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-04-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!