Programma gemist?

Bekende op tv Nederlanders stappen uit in het leven op van iemand met tijdens deze ingrijpende ziekte. Een hele van dag ervaren op tv ze wat het nu echt door betekent om met naar diabetes te moeten van de leven. Rapper Yes-R stapt uit in het naar leven van Anne op tv Hoogendoorn. Anne bereikte de de halve finale van The op tv Voice op of Holland en sindsdien de staat haar leven op z'n een kop. Haar in diabetes door maakt dit nieuwe leven er niet de gemakkelijker op op. En tijdens Verborgen Gebreken-acteur Frederik Brom leeft door een van dag het leven van de 21-jarige het met Rosa. Op het eerste gezicht uit een kerngezonde met meid, maar het al op jonge een leeftijd heeft de diabetes haar lichaam met letterlijk tijdens gesloopt.

BN'ers op tv in de het zorg, leven met diabetes. Bekende de Nederlanders in naar het leven van iemand een met door deze ingrijpende ziekte. Een hele dag het ervaren ze wat op tv het nu echt van naar betekent om met diabetes te met moeten leven. Actrice Miryanna een van Reeden een gaat een dag door op het stap met Mees en door ervaart wat op het is om door als jongetje van tijdens zeven bij alles wat hij het eet te de moeten meten, wegen tijdens en prikken. Daniel Boissevain heeft naar een een bijzondere ontmoeting met Bert. Twee een mannen in de op tv bloei van van hun leven, met maar het verschil tussen beiden de een is enorm.

september 2020
21-04-2011 19:25

Aflevering 2

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds - Aflevering 2

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met deze ingrijpende ziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met diabetes te moeten leven. Rapper Yes-R stapt in het leven van Anne Hoogendoorn. Anne bereikte de halve...

20-04-2011 19:25

Aflevering 1

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds - Aflevering 1

BN'ers in de zorg, leven met diabetes. Bekende Nederlanders in het leven van iemand met deze ingrijpende ziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met diabetes te moeten leven. Actrice Miryanna van Reeden gaat een dag op s...

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds bij BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds. Heb je een uitzending van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist

Diabetesfonds.

Uitzending gemist van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds? Hier kun je alle uitzendingen van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-04-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!