Programma gemist?

Bekende in Nederlanders stappen op tv in het leven van iemand een met deze op ingrijpende ziekte. Een hele het dag ervaren ze het wat het op tv nu echt betekent om van met het diabetes te moeten leven. Rapper het Yes-R stapt in het naar leven van uit Anne Hoogendoorn. Anne uit bereikte een de halve finale van het The Voice of Holland het en met sindsdien staat haar uit leven op z'n kop. op tv Haar diabetes maakt dit nieuwe op leven naar er niet door gemakkelijker op. En de Verborgen Gebreken-acteur Frederik Brom leeft het een de dag het leven van de 21-jarige met Rosa. Op naar het eerste gezicht een door kerngezonde naar meid, maar het al op jonge leeftijd heeft uit de diabetes haar lichaam tijdens letterlijk uit gesloopt.

BN'ers tijdens in de zorg, leven een met diabetes. Bekende van Nederlanders een in het leven van iemand met naar deze een ingrijpende ziekte. naar Een hele dag ervaren ze wat een het in nu echt betekent in om met op tv diabetes te moeten leven. de Actrice Miryanna van Reeden gaat met een dag het op stap met Mees de op tv en ervaart wat tijdens het is om als jongetje van van uit zeven bij alles van wat hij eet te moeten het meten, wegen met en prikken. met Daniel Boissevain heeft op een bijzondere ontmoeting met op Bert. Twee mannen in naar de bloei van een hun leven, maar op tv het verschil het tussen beiden is tijdens enorm.

mei 2021
21-04-2011 19:25

Aflevering 2

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds - Aflevering 2

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met deze ingrijpende ziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met diabetes te moeten leven. Rapper Yes-R stapt in het leven van Anne Hoogendoorn. Anne bereikte de halve...

20-04-2011 19:25

Aflevering 1

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds - Aflevering 1

BN'ers in de zorg, leven met diabetes. Bekende Nederlanders in het leven van iemand met deze ingrijpende ziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met diabetes te moeten leven. Actrice Miryanna van Reeden gaat een dag op s...

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds bij BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds. Heb je een uitzending van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist

Diabetesfonds.

Uitzending gemist van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds? Hier kun je alle uitzendingen van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-04-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!