Programma gemist?

Bekende op Nederlanders stappen in het leven de van met iemand met met deze ingrijpende ziekte. Een hele dag naar met ervaren ze wat het nu echt het betekent op tv om met in diabetes te moeten uit leven. Rapper Yes-R stapt met in het leven een van Anne Hoogendoorn. met Anne bereikte de halve uit finale door van The Voice op tv of Holland en sindsdien staat van haar leven in op z'n kop. Haar diabetes op tv maakt dit nieuwe naar leven er niet in gemakkelijker op. En in Verborgen de Gebreken-acteur Frederik Brom leeft een een dag door het leven van de tijdens 21-jarige Rosa. Op door het eerste gezicht de een van kerngezonde meid, maar al op naar jonge leeftijd in heeft de diabetes haar lichaam in letterlijk van gesloopt.

BN'ers in naar de zorg, leven met het diabetes. Bekende Nederlanders tijdens met in het leven van van iemand met deze ingrijpende van ziekte. Een hele dag van in ervaren ze wat tijdens het nu echt betekent op tv om met diabetes te moeten met naar leven. Actrice Miryanna het van Reeden gaat de een dag op stap met Mees op tv en uit ervaart wat het is om het als jongetje van het zeven de bij alles wat hij eet in te van moeten meten, wegen een en prikken. op Daniel Boissevain heeft een uit bijzondere ontmoeting in met Bert. Twee mannen naar in de bloei uit van hun leven, maar een het een verschil tussen beiden is van enorm.

januari 2020
21-04-2011 19:25

Aflevering 2

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds - Aflevering 2

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met deze ingrijpende ziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met diabetes te moeten leven. Rapper Yes-R stapt in het leven van Anne Hoogendoorn. Anne bereikte de halve...

20-04-2011 19:25

Aflevering 1

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds - Aflevering 1

BN'ers in de zorg, leven met diabetes. Bekende Nederlanders in het leven van iemand met deze ingrijpende ziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met diabetes te moeten leven. Actrice Miryanna van Reeden gaat een dag op s...

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds bij BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds. Heb je een uitzending van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds gemist

Diabetesfonds.

Uitzending gemist van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds? Hier kun je alle uitzendingen van BN-ers in de zorg: Diabetes Fonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-04-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!