Programma gemist?

De VARA naar bestaat het 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op tv op zoek naar het een met vakmanschap en de het rituelen die daarbij horen, langs bij uit verschillende met kopstukken uit de van VARA geschiedenis. uit Zo is hij erbij als door Matthijs door van Nieuwkerk en Paul door de Leeuw zich voorbereiden uit op hun programma en een gaat hij met door Sonja Barend en op Koos Postema terug tijdens naar legendarische op plekken van in de VARA historie. Frank het komt in actie als van quizmaster bij Per tijdens Seconde Wijzer met van Kees een Driehuis en speelt door een gastrol in Kinderen Geen op Bezwaar. Met Youp op van van 't Hek het praat hij over de geschiedenis uit van de oudejaarsconferences en van met Mike het & met Thomas kijkt hij terug op het met van cabaret van Kopspijkers. Met Paul met Witteman naar reconstrueert hij zijn doorbraak bij met Achter het tijdens Nieuws en verder uit laten Astrid Joosten, Claudia de een Breij en Felix tijdens Meurders de op tv meest bijzondere VARA op tv fragmenten zien. uit Bovendien gaat hij langs van de eerste tv-ster van in de VARA, het omroepster Karin door Kraaykamp, kijkt tijdens hij met bijzondere gasten terug in op hun uit televisieoptreden en zit het programma naar van boordevol unieke beelden.

De op tv VARA bestaat 85 een jaar. Frank Evenblij gaat, op door zoek naar het door vakmanschap de en de rituelen die op tv daarbij horen, langs op tv bij verschillende uit kopstukken uit de van VARA geschiedenis. Zo de is hij uit erbij als Matthijs van in Nieuwkerk en Paul de Leeuw van zich voorbereiden op tv op hun programma in en gaat hij met tijdens Sonja Barend en van Koos Postema van terug op tv naar legendarische plekken in met de VARA historie. Frank komt op tv in actie als van een quizmaster bij Per Seconde naar Wijzer met Kees Driehuis en naar een speelt een gastrol in Kinderen het Geen Bezwaar. Met een Youp van 't met Hek praat de hij over in de geschiedenis van de van oudejaarsconferences en tijdens met Mike & Thomas het kijkt hij door terug op het cabaret van op Kopspijkers. Met van Paul Witteman reconstrueert hij zijn tijdens doorbraak bij op Achter een het Nieuws en van verder laten Astrid door Joosten, Claudia de Breij en Felix van Meurders het de meest bijzondere VARA tijdens fragmenten zien. Bovendien gaat de hij langs naar de eerste tv-ster een van de VARA, omroepster uit Karin Kraaykamp, kijkt een hij met met bijzondere een gasten terug op hun van televisieoptreden en zit het programma in boordevol uit unieke beelden.

De tijdens VARA bestaat uit 85 jaar. Frank Evenblij gaat, een op zoek naar met het vakmanschap en tijdens de rituelen in die daarbij horen, een langs bij verschillende kopstukken uit op tv de VARA naar geschiedenis. Zo is op hij erbij als van Matthijs van Nieuwkerk een en Paul de naar Leeuw tijdens zich voorbereiden op hun programma en van op gaat hij met Sonja Barend en het Koos de Postema terug tijdens naar legendarische plekken in de de VARA historie. naar Frank komt in actie als op tv quizmaster op tv bij Per Seconde Wijzer op met Kees Driehuis van en speelt de een gastrol in Kinderen van Geen op tv Bezwaar. Met Youp van 't op Hek praat door hij over de geschiedenis van tijdens de door oudejaarsconferences en met tijdens Mike & Thomas uit kijkt hij terug op op tv het cabaret van tijdens Kopspijkers. van Met Paul Witteman reconstrueert uit hij zijn uit doorbraak bij Achter naar het Nieuws en verder laten in Astrid Joosten, Claudia naar de Breij in en Felix Meurders van de meest bijzondere VARA fragmenten van zien. uit Bovendien gaat hij de langs de eerste tv-ster van met de van VARA, omroepster het Karin Kraaykamp, kijkt hij met met bijzondere gasten het terug op hun televisieoptreden een en zit het programma van boordevol unieke op tv beelden.

De VARA bestaat op 85 jaar. Frank van Evenblij op tv gaat, op zoek naar naar het op vakmanschap en de rituelen die op tv daarbij horen, langs op bij verschillende op tv kopstukken uit de VARA van geschiedenis. Zo is een hij erbij als Matthijs de van de Nieuwkerk en een Paul de Leeuw zich naar voorbereiden op hun programma en in gaat hij uit met naar Sonja Barend en Koos Postema terug uit de naar legendarische plekken op tv in de VARA historie. Frank met komt in actie als op tv quizmaster bij uit Per Seconde Wijzer met naar in Kees Driehuis en speelt een uit gastrol in Kinderen Geen uit Bezwaar. de Met Youp van de 't Hek praat hij over op naar de geschiedenis van de op oudejaarsconferences en de met Mike & Thomas kijkt op hij terug op het het cabaret van Kopspijkers. een Met door Paul Witteman op reconstrueert hij zijn doorbraak van bij Achter het Nieuws uit en verder van laten Astrid Joosten, Claudia met de Breij op tv en Felix Meurders de uit meest bijzondere VARA fragmenten uit zien. op Bovendien gaat op tv hij langs de naar eerste tv-ster van de uit VARA, omroepster op tv Karin Kraaykamp, kijkt hij in met bijzondere gasten terug uit op hun op televisieoptreden en zit het programma het boordevol in unieke beelden.

januari 2021
25-04-2011 14:40

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

23-04-2011 16:30

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 23:25

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 22:00

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

De verrukkelijke 85 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De verrukkelijke 85 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De verrukkelijke 85 bij De verrukkelijke 85 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De verrukkelijke 85. Heb je een uitzending van De verrukkelijke 85 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De verrukkelijke 85 gemist

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorbereiden op hun programma en gaat hij met Sonja Barend en Koos Postema terug naar legendarische plekken in de VARA historie. Frank komt in actie als quizmaster bij Per Seconde Wijzer met Kees Driehuis en speelt een gastrol in Kinderen Geen Bezwaar. Met Youp van 't Hek praat hij over de geschiedenis van de oudejaarsconferences en met Mike & Thomas kijkt hij terug op het cabaret van Kopspijkers. Met Paul Witteman reconstrueert hij zijn doorbraak bij Achter het Nieuws en verder laten Astrid Joosten, Claudia de Breij en Felix Meurders de meest bijzondere VARA fragmenten zien. Bovendien gaat hij langs de eerste tv-ster van de VARA, omroepster Karin Kraaykamp, kijkt hij met bijzondere gasten terug op hun televisieoptreden en zit het programma boordevol unieke beelden.

Uitzending gemist van De verrukkelijke 85? Hier kun je alle uitzendingen van De verrukkelijke 85 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-04-2011 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!