Programma gemist?

De VARA tijdens bestaat 85 jaar. uit Frank Evenblij naar gaat, op uit zoek naar het vakmanschap en de in rituelen die daarbij in horen, langs bij op naar verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. een Zo is het hij naar erbij als Matthijs tijdens van Nieuwkerk en Paul de Leeuw op zich voorbereiden het op hun programma van en gaat hij met een Sonja van Barend en Koos Postema terug het tijdens naar legendarische plekken in op tv de VARA op tv historie. Frank komt van in actie als quizmaster bij Per met Seconde met Wijzer met Kees Driehuis tijdens en speelt een gastrol op tv in op Kinderen Geen het Bezwaar. Met Youp van naar 't Hek praat met hij over op de geschiedenis van de oudejaarsconferences op en met Mike op & Thomas kijkt hij van terug op op het op tv cabaret van Kopspijkers. Met Paul naar Witteman reconstrueert met hij zijn doorbraak bij de Achter het Nieuws van en verder laten op tv Astrid Joosten, in Claudia de Breij van en Felix Meurders de meest met bijzondere naar VARA fragmenten zien. Bovendien gaat met op tv hij langs de eerste tv-ster van op tv de VARA, omroepster uit Karin Kraaykamp, de kijkt hij tijdens met bijzondere gasten terug van op hun televisieoptreden en de zit het door programma boordevol unieke door beelden.

De door VARA bestaat van 85 jaar. Frank Evenblij gaat, tijdens op op zoek naar het vakmanschap van en de rituelen die daarbij met uit horen, langs bij verschillende kopstukken uit het de VARA geschiedenis. door Zo is hij op tv erbij als Matthijs tijdens van Nieuwkerk tijdens en Paul de Leeuw met zich het voorbereiden op hun programma en van gaat hij tijdens met Sonja Barend naar en Koos tijdens Postema terug naar met legendarische plekken in de in VARA de historie. Frank komt in actie door als quizmaster in bij Per in Seconde Wijzer met de Kees Driehuis en tijdens speelt een gastrol door in Kinderen Geen Bezwaar. op tv Met Youp van 't uit Hek praat hij het over de geschiedenis van van de oudejaarsconferences een en met een Mike & Thomas naar kijkt hij terug op van het cabaret uit van Kopspijkers. Met naar Paul Witteman reconstrueert van hij zijn doorbraak op tv bij Achter het naar Nieuws en verder de laten Astrid Joosten, de Claudia de Breij en op tv Felix Meurders de meest door bijzondere in VARA fragmenten tijdens zien. Bovendien gaat van hij langs de eerste tv-ster van naar op tv de VARA, omroepster Karin met Kraaykamp, kijkt hij naar met bijzondere op gasten terug op hun televisieoptreden in en zit het programma tijdens boordevol unieke op beelden.

De VARA met bestaat van 85 jaar. Frank van Evenblij gaat, op zoek naar het door vakmanschap en de op tijdens rituelen die daarbij horen, langs bij een het verschillende kopstukken uit de in VARA geschiedenis. Zo in is hij de erbij als Matthijs van Nieuwkerk en van Paul de in Leeuw zich voorbereiden op een hun programma met en gaat hij op tv met Sonja Barend de en Koos de Postema terug naar legendarische plekken op tv in het de VARA historie. uit Frank komt op in actie als quizmaster bij Per op tv door Seconde Wijzer met Kees Driehuis en het speelt op een gastrol in Kinderen Geen in het Bezwaar. Met Youp een van 't Hek praat door hij over de geschiedenis van de de een oudejaarsconferences en een met Mike & Thomas kijkt in hij terug op het in op tv cabaret van Kopspijkers. Met door Paul Witteman reconstrueert uit hij zijn op doorbraak bij Achter het Nieuws door en het verder laten Astrid Joosten, Claudia door de Breij en Felix uit Meurders de op tv meest van bijzondere VARA fragmenten zien. het Bovendien gaat hij langs tijdens de eerste tv-ster van naar de tijdens VARA, omroepster Karin Kraaykamp, kijkt op tv hij met op bijzondere gasten terug uit op op tv hun televisieoptreden en zit het het programma boordevol in unieke beelden.

De VARA de bestaat 85 jaar. Frank tijdens Evenblij gaat, op door zoek naar in het naar vakmanschap en de rituelen die de daarbij horen, tijdens langs bij verschillende kopstukken uit door de VARA tijdens geschiedenis. Zo het is hij in erbij als Matthijs van een Nieuwkerk en Paul de Leeuw een een zich voorbereiden op hun programma de en gaat hij een met van Sonja Barend en Koos het Postema terug naar legendarische plekken tijdens in de in VARA in historie. Frank komt in actie als tijdens quizmaster bij Per met Seconde Wijzer een met Kees Driehuis en uit speelt een gastrol uit in een Kinderen Geen Bezwaar. op Met Youp het van 't Hek praat hij een over de geschiedenis uit van de oudejaarsconferences en in met het Mike & Thomas met kijkt hij terug op het op tv cabaret van naar Kopspijkers. op tv Met Paul Witteman reconstrueert een hij zijn op tv doorbraak bij Achter op tv het Nieuws en verder laten de Astrid Joosten, een Claudia de Breij de en Felix Meurders de meest de bijzondere VARA fragmenten de zien. Bovendien in gaat hij de langs de eerste tv-ster op tv van de door VARA, omroepster Karin Kraaykamp, kijkt met hij met tijdens bijzondere tijdens gasten terug op hun uit televisieoptreden en naar zit het programma boordevol op unieke beelden.

oktober 2021
25-04-2011 14:40

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

23-04-2011 16:30

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 23:25

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 22:00

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

De verrukkelijke 85 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De verrukkelijke 85 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De verrukkelijke 85 bij De verrukkelijke 85 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De verrukkelijke 85. Heb je een uitzending van De verrukkelijke 85 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De verrukkelijke 85 gemist

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorbereiden op hun programma en gaat hij met Sonja Barend en Koos Postema terug naar legendarische plekken in de VARA historie. Frank komt in actie als quizmaster bij Per Seconde Wijzer met Kees Driehuis en speelt een gastrol in Kinderen Geen Bezwaar. Met Youp van 't Hek praat hij over de geschiedenis van de oudejaarsconferences en met Mike & Thomas kijkt hij terug op het cabaret van Kopspijkers. Met Paul Witteman reconstrueert hij zijn doorbraak bij Achter het Nieuws en verder laten Astrid Joosten, Claudia de Breij en Felix Meurders de meest bijzondere VARA fragmenten zien. Bovendien gaat hij langs de eerste tv-ster van de VARA, omroepster Karin Kraaykamp, kijkt hij met bijzondere gasten terug op hun televisieoptreden en zit het programma boordevol unieke beelden.

Uitzending gemist van De verrukkelijke 85? Hier kun je alle uitzendingen van De verrukkelijke 85 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-04-2011 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!