Programma gemist?

De van VARA bestaat 85 jaar. Frank in Evenblij de gaat, op zoek naar naar het vakmanschap en de de rituelen op tv die daarbij horen, langs door bij verschillende kopstukken op tv uit de VARA met geschiedenis. op tv Zo is hij van erbij als Matthijs van Nieuwkerk van en door Paul de Leeuw van zich voorbereiden op hun programma en door gaat hij met op met Sonja Barend en Koos door Postema terug naar legendarische plekken door in de VARA de historie. Frank het komt in uit actie als het quizmaster bij Per Seconde Wijzer met door Kees op tv Driehuis en speelt een met gastrol in Kinderen Geen tijdens Bezwaar. Met het Youp een van 't Hek praat hij over met de geschiedenis van in de oudejaarsconferences het en met van Mike & Thomas tijdens kijkt hij terug op het uit naar cabaret van Kopspijkers. naar Met Paul Witteman reconstrueert uit hij zijn doorbraak bij van Achter het tijdens Nieuws en verder laten op tv Astrid op Joosten, Claudia de Breij en Felix op tv Meurders door de meest door bijzondere VARA fragmenten naar zien. Bovendien gaat naar hij langs de door eerste tv-ster van de VARA, omroepster op tv Karin het Kraaykamp, kijkt in hij met bijzondere gasten terug op tijdens hun televisieoptreden en van zit het in programma boordevol op tv unieke beelden.

De door VARA bestaat tijdens 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op van van zoek naar het vakmanschap en de op tv rituelen die op tv daarbij horen, met langs bij verschillende uit kopstukken uit de een VARA geschiedenis. Zo is uit hij erbij als met Matthijs van Nieuwkerk in en Paul op tv de Leeuw zich voorbereiden op met van hun programma en gaat hij met door Sonja Barend en op tv Koos Postema door terug naar legendarische door plekken in de VARA op historie. Frank komt van met in actie als op tv quizmaster bij Per Seconde Wijzer met op tv Kees het Driehuis en speelt een het gastrol in de Kinderen Geen Bezwaar. Met op Youp van in 't Hek tijdens praat hij over naar de geschiedenis van de oudejaarsconferences op tv en met Mike een & Thomas kijkt de hij terug met op het cabaret van door Kopspijkers. in Met Paul Witteman reconstrueert tijdens hij zijn doorbraak bij Achter naar het van Nieuws en verder in laten Astrid Joosten, op tv Claudia de op Breij en Felix Meurders de uit meest de bijzondere VARA fragmenten op zien. Bovendien gaat hij langs de naar eerste tv-ster van van de VARA, uit omroepster op Karin Kraaykamp, kijkt een hij met bijzondere gasten terug op naar hun televisieoptreden en op zit het het programma door boordevol unieke beelden.

De op VARA bestaat met 85 jaar. Frank Evenblij een gaat, op zoek uit naar het vakmanschap en de de op rituelen die daarbij horen, langs naar bij verschillende een kopstukken uit de VARA op tv geschiedenis. met Zo is hij erbij als Matthijs door met van Nieuwkerk en Paul de Leeuw op tv zich de voorbereiden op hun programma en uit gaat hij op met Sonja Barend en een Koos het Postema terug naar legendarische plekken het in de de VARA de historie. Frank komt in tijdens actie als quizmaster een bij Per op tv Seconde Wijzer met een Kees Driehuis en speelt een een gastrol in Kinderen Geen door Bezwaar. Met in Youp van tijdens 't Hek praat hij over naar de met geschiedenis van de oudejaarsconferences op tv en de met Mike & Thomas kijkt tijdens hij terug op het op tv naar cabaret van Kopspijkers. Met met Paul Witteman reconstrueert hij zijn naar doorbraak bij Achter door van het Nieuws en verder tijdens laten Astrid Joosten, door Claudia de Breij en Felix de Meurders de meest van bijzondere VARA fragmenten een zien. het Bovendien gaat hij op tv langs de eerste tv-ster op van het de VARA, omroepster van Karin Kraaykamp, kijkt hij met op tv bijzondere naar gasten terug op hun het televisieoptreden en zit het programma de boordevol unieke op tv beelden.

De VARA naar bestaat 85 jaar. de Frank Evenblij uit gaat, op een zoek naar het vakmanschap op en de in rituelen die daarbij op tv horen, langs bij verschillende kopstukken uit in in de VARA geschiedenis. Zo uit is hij naar erbij als Matthijs van van Nieuwkerk en Paul de naar Leeuw zich voorbereiden uit op hun programma op en een gaat hij met Sonja Barend van en Koos Postema terug op tv naar door legendarische plekken met in de VARA historie. Frank naar komt in actie als op tv quizmaster bij op Per Seconde de Wijzer met Kees Driehuis en de speelt een gastrol naar in Kinderen Geen naar met Bezwaar. Met Youp van 't tijdens Hek praat tijdens hij over de geschiedenis van het de van oudejaarsconferences en met met Mike & Thomas kijkt het hij terug op het door cabaret van Kopspijkers. een Met uit Paul Witteman een reconstrueert hij zijn doorbraak van bij Achter uit het Nieuws en verder laten Astrid met Joosten, Claudia naar de Breij op tv en Felix uit Meurders de meest bijzondere VARA fragmenten het zien. tijdens Bovendien gaat hij langs de een eerste van tv-ster van de VARA, het omroepster Karin Kraaykamp, uit kijkt hij van met bijzondere gasten terug op de in hun televisieoptreden en zit het programma het boordevol op unieke beelden.

mei 2020
25-04-2011 14:40

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

23-04-2011 16:30

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 23:25

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 22:00

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

De verrukkelijke 85 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De verrukkelijke 85 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De verrukkelijke 85 bij De verrukkelijke 85 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De verrukkelijke 85. Heb je een uitzending van De verrukkelijke 85 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De verrukkelijke 85 gemist

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorbereiden op hun programma en gaat hij met Sonja Barend en Koos Postema terug naar legendarische plekken in de VARA historie. Frank komt in actie als quizmaster bij Per Seconde Wijzer met Kees Driehuis en speelt een gastrol in Kinderen Geen Bezwaar. Met Youp van 't Hek praat hij over de geschiedenis van de oudejaarsconferences en met Mike & Thomas kijkt hij terug op het cabaret van Kopspijkers. Met Paul Witteman reconstrueert hij zijn doorbraak bij Achter het Nieuws en verder laten Astrid Joosten, Claudia de Breij en Felix Meurders de meest bijzondere VARA fragmenten zien. Bovendien gaat hij langs de eerste tv-ster van de VARA, omroepster Karin Kraaykamp, kijkt hij met bijzondere gasten terug op hun televisieoptreden en zit het programma boordevol unieke beelden.

Uitzending gemist van De verrukkelijke 85? Hier kun je alle uitzendingen van De verrukkelijke 85 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-04-2011 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!