Programma gemist?

De uit VARA bestaat 85 jaar. Frank op tv Evenblij gaat, de op met zoek naar het in vakmanschap en de op tv rituelen die daarbij tijdens horen, langs bij verschillende tijdens kopstukken uit de VARA geschiedenis. tijdens Zo is hij naar het erbij als Matthijs van Nieuwkerk en naar Paul de tijdens Leeuw tijdens zich voorbereiden op hun programma tijdens en gaat hij op met Sonja naar Barend en Koos door Postema terug op tv naar legendarische plekken in de VARA door historie. Frank komt van in actie als op tv quizmaster bij Per met Seconde Wijzer met een tijdens Kees Driehuis en speelt een gastrol op in Kinderen Geen op tv Bezwaar. het Met Youp tijdens van 't Hek praat hij het over uit de geschiedenis van de oudejaarsconferences en uit naar met Mike & de Thomas kijkt hij de terug op het een cabaret van Kopspijkers. van Met Paul Witteman reconstrueert het hij zijn op tv doorbraak bij Achter het Nieuws en in naar verder laten Astrid van Joosten, Claudia de Breij en Felix de Meurders op tv de meest bijzondere VARA fragmenten een zien. Bovendien uit gaat op hij langs de eerste tv-ster van van de een VARA, omroepster Karin door Kraaykamp, kijkt hij in met bijzondere gasten uit terug op van hun televisieoptreden en zit het tijdens programma boordevol uit unieke beelden.

De het VARA bestaat 85 naar jaar. Frank Evenblij gaat, op op tv zoek op tv naar het vakmanschap in en de rituelen die van daarbij horen, langs bij naar verschillende kopstukken uit in de uit VARA geschiedenis. met Zo is hij erbij op tv als Matthijs naar van Nieuwkerk en door Paul de Leeuw zich voorbereiden op van hun programma op en naar gaat hij met Sonja uit Barend en Koos in Postema terug naar van legendarische plekken in de VARA met historie. Frank op tv komt in actie als in quizmaster bij Per een het Seconde Wijzer met naar Kees Driehuis en speelt een gastrol het in Kinderen tijdens Geen Bezwaar. Met op tv Youp van op tv 't Hek praat hij door over de geschiedenis op van de in oudejaarsconferences en met Mike met & Thomas kijkt hij tijdens terug op in het cabaret uit van Kopspijkers. tijdens Met Paul Witteman reconstrueert op hij zijn doorbraak bij met Achter het Nieuws op tv en verder van laten Astrid op Joosten, Claudia de Breij en Felix tijdens met Meurders de meest bijzondere VARA een fragmenten zien. Bovendien gaat op tv tijdens hij langs de eerste tv-ster van op tv de VARA, omroepster het Karin Kraaykamp, op tv kijkt hij de met bijzondere het gasten terug op hun door televisieoptreden en zit het het programma boordevol uit unieke beelden.

De op tv VARA bestaat 85 jaar. Frank uit Evenblij naar gaat, op zoek naar het het vakmanschap en tijdens de de rituelen die daarbij een horen, langs bij een verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. op het Zo is hij naar erbij als Matthijs van Nieuwkerk het en Paul de de Leeuw zich voorbereiden op een hun programma en naar uit gaat hij met Sonja het Barend en Koos Postema op tv terug naar legendarische plekken door in de VARA van historie. Frank komt van in op tv actie als quizmaster door bij Per Seconde Wijzer uit met Kees Driehuis op tv en op tv speelt een gastrol op tv in Kinderen Geen Bezwaar. Met Youp op tv de van 't Hek praat hij over uit de geschiedenis van het de oudejaarsconferences en uit met Mike door & Thomas een kijkt hij het terug op het cabaret van naar Kopspijkers. van Met Paul Witteman reconstrueert hij zijn een doorbraak van bij Achter naar het Nieuws en verder laten Astrid in Joosten, Claudia de in Breij met en Felix Meurders de meest door bijzondere VARA fragmenten van zien. op tv Bovendien gaat op hij langs de het eerste tv-ster van de VARA, omroepster op tv Karin Kraaykamp, door kijkt hij de met bijzondere gasten terug op een naar hun televisieoptreden en zit door het programma boordevol unieke een beelden.

De de VARA bestaat 85 jaar. op Frank Evenblij gaat, een op een zoek naar het met vakmanschap en de rituelen die door daarbij horen, langs een bij verschillende van kopstukken uit de VARA uit geschiedenis. Zo is hij in erbij als een Matthijs van uit Nieuwkerk en Paul de naar Leeuw zich voorbereiden de op hun programma door en gaat een hij met Sonja Barend naar en Koos Postema naar terug naar legendarische plekken van in de een VARA van historie. Frank komt uit in actie als quizmaster van bij Per Seconde Wijzer van met Kees uit Driehuis en speelt op een gastrol in Kinderen Geen van Bezwaar. Met uit Youp op tv van 't Hek praat hij een over de geschiedenis op tv van de oudejaarsconferences uit en met een Mike & een Thomas kijkt hij terug op het de naar cabaret van Kopspijkers. Met Paul Witteman op tv reconstrueert hij op zijn doorbraak met bij Achter het Nieuws en van verder op tv laten Astrid Joosten, Claudia op tv de Breij uit en Felix Meurders de meest tijdens bijzondere in VARA fragmenten zien. uit Bovendien gaat hij langs in de een eerste tv-ster van op tv de VARA, omroepster Karin Kraaykamp, met kijkt hij uit met bijzondere tijdens gasten terug op hun op tv televisieoptreden en tijdens zit het programma boordevol door unieke beelden.

september 2020
25-04-2011 14:40

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

23-04-2011 16:30

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 23:25

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 22:00

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

De verrukkelijke 85 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De verrukkelijke 85 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De verrukkelijke 85 bij De verrukkelijke 85 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De verrukkelijke 85. Heb je een uitzending van De verrukkelijke 85 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De verrukkelijke 85 gemist

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorbereiden op hun programma en gaat hij met Sonja Barend en Koos Postema terug naar legendarische plekken in de VARA historie. Frank komt in actie als quizmaster bij Per Seconde Wijzer met Kees Driehuis en speelt een gastrol in Kinderen Geen Bezwaar. Met Youp van 't Hek praat hij over de geschiedenis van de oudejaarsconferences en met Mike & Thomas kijkt hij terug op het cabaret van Kopspijkers. Met Paul Witteman reconstrueert hij zijn doorbraak bij Achter het Nieuws en verder laten Astrid Joosten, Claudia de Breij en Felix Meurders de meest bijzondere VARA fragmenten zien. Bovendien gaat hij langs de eerste tv-ster van de VARA, omroepster Karin Kraaykamp, kijkt hij met bijzondere gasten terug op hun televisieoptreden en zit het programma boordevol unieke beelden.

Uitzending gemist van De verrukkelijke 85? Hier kun je alle uitzendingen van De verrukkelijke 85 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-04-2011 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!