Programma gemist?

De op VARA bestaat 85 jaar. Frank met Evenblij gaat, de op zoek naar met het vakmanschap en de in rituelen het die daarbij horen, langs op bij verschillende door kopstukken uit de VARA van geschiedenis. Zo tijdens is hij erbij als Matthijs in van Nieuwkerk naar en Paul op tv de Leeuw uit zich voorbereiden op hun uit programma en gaat hij op met Sonja Barend het en Koos door Postema terug door naar legendarische plekken in de de VARA historie. Frank komt uit met in actie als naar quizmaster bij Per Seconde naar Wijzer met Kees Driehuis een en speelt een van gastrol een in Kinderen Geen Bezwaar. op Met Youp van 't met Hek praat hij een over de geschiedenis van van de door oudejaarsconferences en een met Mike & Thomas kijkt hij naar terug op van het cabaret van op tv Kopspijkers. Met van Paul Witteman uit reconstrueert hij zijn doorbraak bij Achter van het Nieuws het en het verder laten Astrid van Joosten, Claudia de Breij in en Felix Meurders de door meest door bijzondere VARA fragmenten zien. tijdens Bovendien gaat hij langs uit de eerste tv-ster het van naar de VARA, omroepster Karin Kraaykamp, kijkt tijdens hij met bijzondere uit gasten terug op van het hun televisieoptreden en zit het door programma boordevol unieke op beelden.

De in VARA bestaat 85 jaar. Frank in Evenblij gaat, de op zoek door naar het door vakmanschap en de rituelen die daarbij van horen, langs het bij verschillende kopstukken op tv uit van de VARA geschiedenis. Zo is hij een erbij als op tv Matthijs van Nieuwkerk en de Paul de op tv Leeuw zich voorbereiden de op hun op tv programma en gaat hij met een Sonja van Barend en Koos door Postema terug naar legendarische een plekken in door de VARA historie. Frank komt naar naar in actie als door quizmaster bij Per Seconde op Wijzer met naar Kees Driehuis en tijdens speelt een gastrol een in Kinderen Geen Bezwaar. Met Youp op van op 't Hek praat hij door over met de geschiedenis van de de oudejaarsconferences en met in Mike & het Thomas kijkt hij terug op het het cabaret van in Kopspijkers. Met Paul in Witteman reconstrueert hij naar zijn op tv doorbraak bij Achter het in Nieuws en verder tijdens laten Astrid Joosten, op tv Claudia de door Breij en Felix Meurders de meest in bijzondere VARA fragmenten op tv naar zien. Bovendien gaat hij tijdens langs de eerste tv-ster naar van de VARA, op tv omroepster met Karin Kraaykamp, kijkt van hij met bijzondere gasten terug tijdens op hun televisieoptreden en naar zit het een programma boordevol het unieke beelden.

De uit VARA bestaat uit 85 jaar. Frank Evenblij gaat, tijdens op zoek naar het van een vakmanschap en de rituelen het die daarbij horen, in langs bij verschillende kopstukken uit naar de VARA geschiedenis. met een Zo is hij erbij als een Matthijs van in Nieuwkerk en Paul uit de Leeuw zich door voorbereiden op van hun programma en gaat hij het met Sonja met Barend en Koos Postema terug van naar legendarische plekken van in de het VARA van historie. Frank komt een in actie als quizmaster een bij Per Seconde Wijzer met van Kees door Driehuis en speelt een gastrol op tv in Kinderen uit Geen Bezwaar. Met Youp op van 't een Hek in praat hij over de geschiedenis op tv van de tijdens oudejaarsconferences en met van Mike & Thomas kijkt tijdens hij terug op tijdens het cabaret de van Kopspijkers. Met Paul een Witteman reconstrueert hij zijn op doorbraak naar bij Achter het uit Nieuws en met verder laten Astrid van Joosten, Claudia de op tv Breij en Felix Meurders de meest uit van bijzondere VARA fragmenten zien. Bovendien gaat door een hij langs de op tv eerste tv-ster van de VARA, omroepster het Karin het Kraaykamp, kijkt hij met uit bijzondere gasten de terug op hun televisieoptreden op tv en zit het programma in boordevol unieke met beelden.

De het VARA bestaat 85 naar jaar. Frank Evenblij gaat, op op zoek naar naar het vakmanschap en op de op tv rituelen die daarbij horen, langs bij de verschillende kopstukken uit de de VARA geschiedenis. een Zo is door hij erbij naar als Matthijs van Nieuwkerk en uit Paul de Leeuw de op zich voorbereiden op hun programma en de gaat hij door met Sonja Barend het en Koos Postema met terug uit naar legendarische plekken in naar de VARA historie. Frank door komt de in actie als quizmaster bij naar Per door Seconde Wijzer met tijdens Kees Driehuis en speelt een het gastrol in tijdens Kinderen Geen tijdens Bezwaar. Met Youp een van 't Hek praat naar hij over de geschiedenis in van de door oudejaarsconferences en tijdens met Mike & Thomas in kijkt hij terug op het de cabaret uit van Kopspijkers. Met Paul Witteman op door reconstrueert hij zijn doorbraak bij op tv Achter een het Nieuws en naar verder laten Astrid Joosten, van Claudia de Breij en Felix in Meurders de meest naar bijzondere VARA uit fragmenten zien. op tv Bovendien gaat hij langs de op tv eerste tv-ster van van op tv de VARA, omroepster Karin Kraaykamp, met kijkt hij met van bijzondere gasten op terug op hun televisieoptreden in en op tv zit het programma boordevol tijdens unieke beelden.

januari 2020
25-04-2011 14:40

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

23-04-2011 16:30

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 23:25

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 22:00

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

De verrukkelijke 85 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De verrukkelijke 85 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De verrukkelijke 85 bij De verrukkelijke 85 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De verrukkelijke 85. Heb je een uitzending van De verrukkelijke 85 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De verrukkelijke 85 gemist

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorbereiden op hun programma en gaat hij met Sonja Barend en Koos Postema terug naar legendarische plekken in de VARA historie. Frank komt in actie als quizmaster bij Per Seconde Wijzer met Kees Driehuis en speelt een gastrol in Kinderen Geen Bezwaar. Met Youp van 't Hek praat hij over de geschiedenis van de oudejaarsconferences en met Mike & Thomas kijkt hij terug op het cabaret van Kopspijkers. Met Paul Witteman reconstrueert hij zijn doorbraak bij Achter het Nieuws en verder laten Astrid Joosten, Claudia de Breij en Felix Meurders de meest bijzondere VARA fragmenten zien. Bovendien gaat hij langs de eerste tv-ster van de VARA, omroepster Karin Kraaykamp, kijkt hij met bijzondere gasten terug op hun televisieoptreden en zit het programma boordevol unieke beelden.

Uitzending gemist van De verrukkelijke 85? Hier kun je alle uitzendingen van De verrukkelijke 85 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-04-2011 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!