Programma gemist?

De VARA het bestaat 85 jaar. Frank op tv in Evenblij gaat, op zoek naar de het met vakmanschap en de rituelen die in daarbij horen, naar langs bij het verschillende kopstukken uit de het VARA geschiedenis. Zo is in hij erbij als Matthijs op tv van Nieuwkerk en door Paul de Leeuw de zich van voorbereiden op uit hun programma en gaat hij met tijdens Sonja uit Barend en tijdens Koos Postema terug naar van legendarische plekken op tv in de VARA historie. Frank van komt de in actie als quizmaster op tv bij Per naar Seconde Wijzer met in Kees Driehuis en speelt met een gastrol van in Kinderen Geen Bezwaar. Met in Youp van 't Hek van van praat hij over de geschiedenis van door de met oudejaarsconferences en uit met Mike & in Thomas kijkt hij uit terug op het het cabaret van Kopspijkers. Met het Paul Witteman reconstrueert hij zijn op tv doorbraak de bij Achter het Nieuws en de van verder laten Astrid Joosten, Claudia door de Breij en Felix de Meurders de meest de van bijzondere VARA fragmenten zien. Bovendien een gaat op tv hij langs de eerste tv-ster van de de de VARA, omroepster Karin Kraaykamp, kijkt uit hij met bijzondere een gasten de terug op een hun televisieoptreden en van zit het programma boordevol unieke een beelden.

De van VARA bestaat 85 jaar. Frank op tv Evenblij door gaat, op de zoek naar het vakmanschap uit en de rituelen die daarbij met de horen, langs bij verschillende door kopstukken uit de het VARA geschiedenis. Zo is hij een erbij als uit Matthijs tijdens van Nieuwkerk en de Paul de Leeuw zich voorbereiden op tv op hun programma op tv en gaat hij met met door Sonja Barend en Koos Postema terug een naar legendarische door plekken in de door VARA historie. op tv Frank komt in actie als in quizmaster bij Per op Seconde door Wijzer met een Kees Driehuis en de speelt een gastrol in Kinderen Geen een met Bezwaar. Met Youp van 't Hek tijdens praat van hij over de van geschiedenis van de oudejaarsconferences en met naar met Mike & Thomas kijkt een hij terug op het het cabaret van Kopspijkers. een Met de Paul Witteman door reconstrueert hij zijn doorbraak bij Achter tijdens het Nieuws in en verder laten op Astrid naar Joosten, Claudia de de Breij en Felix naar Meurders de meest bijzondere op VARA fragmenten het zien. Bovendien gaat hij op langs de tijdens eerste tv-ster van de VARA, omroepster de Karin Kraaykamp, van kijkt hij de met bijzondere gasten terug de op hun televisieoptreden en van zit door het programma door boordevol unieke beelden.

De VARA bestaat met 85 jaar. het Frank Evenblij gaat, op het met zoek naar het vakmanschap en de op tv rituelen het die daarbij uit horen, langs bij verschillende naar kopstukken uit een de VARA geschiedenis. Zo is hij de erbij als Matthijs op tv van op Nieuwkerk en tijdens Paul de Leeuw op tv zich voorbereiden op uit hun programma en een gaat hij met Sonja Barend van en Koos met Postema terug een naar legendarische plekken van in de VARA historie. Frank komt het in op tv actie als quizmaster bij Per een Seconde Wijzer met met Kees Driehuis uit en speelt in een gastrol in Kinderen Geen de Bezwaar. Met Youp tijdens van 't Hek met praat hij over uit de geschiedenis van een de oudejaarsconferences en het een met Mike & Thomas kijkt op hij terug tijdens op het cabaret van het Kopspijkers. Met uit Paul Witteman reconstrueert hij zijn de doorbraak bij Achter op het Nieuws door en van verder laten Astrid Joosten, door Claudia de Breij en Felix een Meurders de meest met bijzondere een VARA fragmenten zien. Bovendien gaat het hij langs op de eerste een tv-ster van naar de VARA, omroepster Karin Kraaykamp, van kijkt hij tijdens met bijzondere gasten terug tijdens op van hun televisieoptreden en zit met het programma boordevol unieke tijdens beelden.

De VARA in bestaat 85 jaar. Frank het het Evenblij gaat, op zoek naar het tijdens vakmanschap en de door rituelen de die daarbij horen, langs tijdens bij verschillende kopstukken de uit op de VARA geschiedenis. Zo is hij de erbij als van Matthijs op tv van Nieuwkerk en Paul de in Leeuw zich voorbereiden tijdens op hun een programma en gaat op hij met uit Sonja Barend en Koos Postema met terug naar legendarische plekken op tv een in de VARA historie. Frank komt op tv door in actie als quizmaster met bij Per Seconde van Wijzer met Kees Driehuis en met speelt een door gastrol uit in Kinderen Geen Bezwaar. Met Youp van van 't een Hek praat hij over uit de uit geschiedenis van de oudejaarsconferences tijdens en met de Mike & Thomas kijkt hij een terug op het in cabaret van Kopspijkers. van Met Paul op Witteman reconstrueert hij de zijn doorbraak bij Achter de het naar Nieuws en verder op tv laten Astrid Joosten, van Claudia de Breij en op tv Felix Meurders de op tv meest in bijzondere VARA fragmenten zien. Bovendien naar gaat een hij langs de eerste tv-ster in van de door VARA, omroepster Karin Kraaykamp, kijkt naar hij met de bijzondere gasten door terug op van hun televisieoptreden en zit het programma met door boordevol unieke beelden.

mei 2021
25-04-2011 14:40

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

23-04-2011 16:30

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 23:25

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 22:00

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

De verrukkelijke 85 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De verrukkelijke 85 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De verrukkelijke 85 bij De verrukkelijke 85 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De verrukkelijke 85. Heb je een uitzending van De verrukkelijke 85 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De verrukkelijke 85 gemist

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorbereiden op hun programma en gaat hij met Sonja Barend en Koos Postema terug naar legendarische plekken in de VARA historie. Frank komt in actie als quizmaster bij Per Seconde Wijzer met Kees Driehuis en speelt een gastrol in Kinderen Geen Bezwaar. Met Youp van 't Hek praat hij over de geschiedenis van de oudejaarsconferences en met Mike & Thomas kijkt hij terug op het cabaret van Kopspijkers. Met Paul Witteman reconstrueert hij zijn doorbraak bij Achter het Nieuws en verder laten Astrid Joosten, Claudia de Breij en Felix Meurders de meest bijzondere VARA fragmenten zien. Bovendien gaat hij langs de eerste tv-ster van de VARA, omroepster Karin Kraaykamp, kijkt hij met bijzondere gasten terug op hun televisieoptreden en zit het programma boordevol unieke beelden.

Uitzending gemist van De verrukkelijke 85? Hier kun je alle uitzendingen van De verrukkelijke 85 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-04-2011 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!