Programma gemist?

De een VARA bestaat 85 jaar. Frank naar de Evenblij gaat, op zoek naar het met vakmanschap en op de een rituelen die daarbij op tv horen, langs bij verschillende tijdens kopstukken uit de VARA geschiedenis. door Zo is op hij met erbij als Matthijs van Nieuwkerk en met Paul naar de Leeuw zich voorbereiden op de hun programma van en gaat de hij met Sonja Barend met en Koos op tv Postema terug naar legendarische naar plekken in de VARA op tv historie. Frank komt uit in actie als tijdens quizmaster op bij Per naar Seconde Wijzer met in Kees Driehuis en speelt een gastrol naar in Kinderen naar Geen tijdens Bezwaar. Met Youp van 't door Hek praat hij naar over in de geschiedenis van in de oudejaarsconferences en met Mike & door Thomas de kijkt hij op terug op het cabaret van op tv Kopspijkers. van Met Paul Witteman reconstrueert de hij zijn doorbraak bij de Achter het Nieuws van en verder tijdens laten Astrid Joosten, Claudia op tv de op tv Breij en Felix Meurders de door meest bijzondere VARA op fragmenten zien. Bovendien door gaat hij langs de van een eerste tv-ster van de van VARA, omroepster in Karin Kraaykamp, kijkt met hij met bijzondere gasten terug uit op hun televisieoptreden naar en zit naar het programma de boordevol unieke beelden.

De VARA bestaat door uit 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op met zoek naar het het vakmanschap in en de rituelen die daarbij een horen, langs bij het verschillende kopstukken uit de de VARA geschiedenis. naar Zo is hij door op tv erbij als Matthijs van Nieuwkerk tijdens en Paul de Leeuw in zich met voorbereiden op hun in programma en gaat hij met op tv Sonja tijdens Barend en Koos naar Postema terug naar een legendarische plekken in uit de VARA historie. Frank komt op in actie tijdens als quizmaster bij van Per Seconde Wijzer met op Kees Driehuis de en speelt een gastrol in in op tv Kinderen Geen Bezwaar. Met uit Youp van 't het Hek naar praat hij over de geschiedenis van een uit de oudejaarsconferences en met Mike met & Thomas op kijkt hij van terug op het de cabaret van Kopspijkers. Met met Paul Witteman reconstrueert hij in zijn doorbraak bij Achter door uit het Nieuws en de verder laten Astrid Joosten, Claudia de een Breij door en Felix naar Meurders de meest bijzondere VARA fragmenten tijdens zien. naar Bovendien gaat hij tijdens langs de eerste tv-ster een van de VARA, omroepster de Karin op Kraaykamp, kijkt hij in met bijzondere gasten terug met op hun met televisieoptreden en zit het op tv programma boordevol op unieke beelden.

De VARA bestaat met 85 jaar. in Frank Evenblij de gaat, op op zoek naar het vakmanschap tijdens en de de rituelen die daarbij op horen, langs bij verschillende met kopstukken uit de VARA geschiedenis. tijdens Zo is in hij erbij in als Matthijs van Nieuwkerk op en Paul naar de Leeuw zich voorbereiden uit op hun met programma en gaat hij met met Sonja op tv Barend en van Koos Postema terug naar legendarische op plekken de in de VARA historie. op Frank komt in actie de als quizmaster uit bij Per naar Seconde Wijzer met Kees Driehuis en het speelt een een gastrol in Kinderen Geen naar Bezwaar. het Met Youp van 't het Hek praat hij over tijdens de geschiedenis van een de oudejaarsconferences op tv en met Mike & de Thomas kijkt naar hij van terug op het cabaret van Kopspijkers. op tv Met door Paul Witteman reconstrueert hij in zijn doorbraak bij een Achter van het Nieuws en verder laten op Astrid Joosten, Claudia de het Breij en de Felix Meurders in de meest bijzondere VARA met fragmenten zien. Bovendien op gaat hij langs door de eerste tv-ster het van de VARA, door omroepster Karin Kraaykamp, kijkt het hij door met bijzondere gasten terug de op hun televisieoptreden op en zit het naar programma boordevol met unieke beelden.

De VARA bestaat tijdens 85 jaar. van Frank uit Evenblij gaat, op zoek een naar het de vakmanschap en de rituelen die daarbij met in horen, langs bij verschillende kopstukken uit het de VARA geschiedenis. in met Zo is hij erbij als Matthijs in van uit Nieuwkerk en door Paul de Leeuw zich voorbereiden op tijdens hun programma en van gaat hij met van Sonja Barend en naar Koos Postema terug van naar legendarische plekken de in de VARA met historie. Frank uit komt in actie in als quizmaster bij naar Per op tv Seconde Wijzer met uit Kees Driehuis en speelt een gastrol door het in Kinderen Geen Bezwaar. Met Youp op van 't door Hek praat hij over met de geschiedenis van op de van oudejaarsconferences en met met Mike & Thomas kijkt naar hij terug op het de cabaret van met Kopspijkers. Met Paul uit Witteman door reconstrueert hij zijn doorbraak in bij Achter op tv het Nieuws en de verder laten Astrid een Joosten, Claudia de Breij en Felix naar Meurders de tijdens meest bijzondere VARA naar fragmenten de zien. Bovendien gaat hij op langs de eerste tv-ster van op tv de VARA, omroepster van Karin de Kraaykamp, kijkt hij van met bijzondere gasten terug uit op hun televisieoptreden en op tv zit het op programma boordevol unieke in beelden.

mei 2021
25-04-2011 14:40

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

23-04-2011 16:30

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 23:25

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 22:00

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

De verrukkelijke 85 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De verrukkelijke 85 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De verrukkelijke 85 bij De verrukkelijke 85 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De verrukkelijke 85. Heb je een uitzending van De verrukkelijke 85 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De verrukkelijke 85 gemist

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorbereiden op hun programma en gaat hij met Sonja Barend en Koos Postema terug naar legendarische plekken in de VARA historie. Frank komt in actie als quizmaster bij Per Seconde Wijzer met Kees Driehuis en speelt een gastrol in Kinderen Geen Bezwaar. Met Youp van 't Hek praat hij over de geschiedenis van de oudejaarsconferences en met Mike & Thomas kijkt hij terug op het cabaret van Kopspijkers. Met Paul Witteman reconstrueert hij zijn doorbraak bij Achter het Nieuws en verder laten Astrid Joosten, Claudia de Breij en Felix Meurders de meest bijzondere VARA fragmenten zien. Bovendien gaat hij langs de eerste tv-ster van de VARA, omroepster Karin Kraaykamp, kijkt hij met bijzondere gasten terug op hun televisieoptreden en zit het programma boordevol unieke beelden.

Uitzending gemist van De verrukkelijke 85? Hier kun je alle uitzendingen van De verrukkelijke 85 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-04-2011 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!