Programma gemist?

De op VARA bestaat 85 jaar. Frank met op tv Evenblij gaat, op zoek naar het het vakmanschap met en de rituelen die het daarbij horen, naar langs bij uit verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. door Zo is op tv hij erbij als Matthijs de van Nieuwkerk en op Paul de Leeuw een zich voorbereiden op de tijdens hun programma en gaat hij naar met Sonja Barend en in Koos Postema van terug naar legendarische plekken naar in in de VARA historie. Frank op komt in actie in als quizmaster bij de Per Seconde Wijzer met op tv Kees Driehuis en op tv het speelt een gastrol in Kinderen Geen tijdens Bezwaar. Met Youp in van 't in Hek praat hij op over de geschiedenis het van de oudejaarsconferences en op met het Mike & Thomas de kijkt hij de terug op het cabaret van naar Kopspijkers. Met Paul op tv Witteman reconstrueert hij tijdens zijn doorbraak bij de Achter het Nieuws met en verder laten uit Astrid de Joosten, Claudia de Breij en Felix naar op tv Meurders de meest op tv bijzondere VARA fragmenten zien. Bovendien gaat op tv hij langs het de eerste tv-ster van het tijdens de VARA, omroepster met Karin Kraaykamp, kijkt hij door met bijzondere uit gasten terug op hun televisieoptreden en tijdens met zit het programma boordevol unieke naar beelden.

De op VARA bestaat 85 het jaar. Frank Evenblij gaat, op met zoek naar de het tijdens vakmanschap en de rituelen tijdens die daarbij horen, langs het bij met verschillende kopstukken uit de op VARA geschiedenis. Zo op tv is hij erbij als met Matthijs van van Nieuwkerk en Paul de Leeuw de door zich voorbereiden op op hun programma en gaat hij met de Sonja Barend op tv en Koos door Postema terug een naar legendarische plekken in de van VARA door historie. Frank komt door in actie als quizmaster bij Per in Seconde door Wijzer met Kees Driehuis en de de speelt een gastrol in met Kinderen Geen Bezwaar. Met Youp met van 't Hek in praat hij over tijdens de geschiedenis met van de een oudejaarsconferences en met Mike de & Thomas de kijkt hij door terug op het cabaret van met Kopspijkers. Met Paul Witteman in reconstrueert hij het zijn doorbraak bij met Achter het op Nieuws en verder laten op Astrid Joosten, met Claudia de Breij op tv en Felix Meurders de meest tijdens bijzondere VARA naar fragmenten zien. Bovendien gaat van tijdens hij langs de eerste tv-ster uit van de VARA, op tv omroepster met Karin Kraaykamp, kijkt hij in met bijzondere gasten terug met op hun televisieoptreden en op tv zit met het programma boordevol unieke op tv beelden.

De VARA bestaat het 85 jaar. op tv Frank Evenblij de gaat, op zoek de naar het vakmanschap en de van rituelen van die daarbij door horen, langs bij verschillende kopstukken door uit van de VARA geschiedenis. uit Zo is hij erbij als op tv Matthijs van een Nieuwkerk en Paul de Leeuw tijdens in zich voorbereiden op hun programma door en gaat hij met op tv naar Sonja Barend en Koos Postema terug van het naar legendarische plekken in de de VARA de historie. Frank komt door in actie als quizmaster bij van Per Seconde Wijzer op tv met Kees uit Driehuis en speelt een met gastrol in Kinderen op tv Geen Bezwaar. op Met Youp naar van 't Hek praat een hij over de geschiedenis van de de oudejaarsconferences van en de met Mike & Thomas kijkt hij met terug in op het op tv cabaret van Kopspijkers. Met door Paul Witteman reconstrueert hij zijn in doorbraak het bij Achter het Nieuws en de verder op laten Astrid Joosten, Claudia in de Breij en het Felix Meurders een de meest bijzondere VARA tijdens fragmenten zien. Bovendien een gaat hij langs de de eerste door tv-ster van de naar VARA, omroepster op tv Karin Kraaykamp, kijkt hij met op bijzondere gasten in terug op hun televisieoptreden op tv en zit het programma naar boordevol van unieke beelden.

De VARA door bestaat 85 een jaar. Frank Evenblij gaat, in op zoek naar op het vakmanschap en de tijdens het rituelen die daarbij horen, langs bij uit verschillende kopstukken in uit de tijdens VARA geschiedenis. een Zo is hij erbij als met Matthijs met van Nieuwkerk en Paul de een Leeuw zich voorbereiden op op hun programma en het gaat uit hij met Sonja Barend en uit Koos Postema een terug naar de legendarische plekken in de VARA het historie. Frank van komt in actie als door quizmaster van bij Per van Seconde Wijzer met Kees Driehuis de en speelt op tv een gastrol in op tv Kinderen Geen naar Bezwaar. Met Youp van 't Hek een praat hij over een de geschiedenis de van de uit oudejaarsconferences en met van Mike & naar Thomas kijkt hij terug het op het cabaret van de Kopspijkers. Met Paul Witteman van reconstrueert hij in zijn doorbraak bij het Achter het Nieuws en de verder laten in Astrid Joosten, Claudia de op tv Breij en tijdens Felix Meurders uit de meest bijzondere VARA fragmenten op zien. Bovendien in gaat hij een langs de eerste het tv-ster van de uit VARA, omroepster Karin in Kraaykamp, kijkt hij met op bijzondere gasten terug in op met hun televisieoptreden en uit zit het programma boordevol unieke van beelden.

april 2020
25-04-2011 14:40

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

23-04-2011 16:30

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 23:25

Aflevering 2

De verrukkelijke 85 - Aflevering 2

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

05-11-2010 22:00

Aflevering 1

De verrukkelijke 85 - Aflevering 1

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorb...

De verrukkelijke 85 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De verrukkelijke 85 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De verrukkelijke 85 bij De verrukkelijke 85 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De verrukkelijke 85. Heb je een uitzending van De verrukkelijke 85 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De verrukkelijke 85 gemist

De VARA bestaat 85 jaar. Frank Evenblij gaat, op zoek naar het vakmanschap en de rituelen die daarbij horen, langs bij verschillende kopstukken uit de VARA geschiedenis. Zo is hij erbij als Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw zich voorbereiden op hun programma en gaat hij met Sonja Barend en Koos Postema terug naar legendarische plekken in de VARA historie. Frank komt in actie als quizmaster bij Per Seconde Wijzer met Kees Driehuis en speelt een gastrol in Kinderen Geen Bezwaar. Met Youp van 't Hek praat hij over de geschiedenis van de oudejaarsconferences en met Mike & Thomas kijkt hij terug op het cabaret van Kopspijkers. Met Paul Witteman reconstrueert hij zijn doorbraak bij Achter het Nieuws en verder laten Astrid Joosten, Claudia de Breij en Felix Meurders de meest bijzondere VARA fragmenten zien. Bovendien gaat hij langs de eerste tv-ster van de VARA, omroepster Karin Kraaykamp, kijkt hij met bijzondere gasten terug op hun televisieoptreden en zit het programma boordevol unieke beelden.

Uitzending gemist van De verrukkelijke 85? Hier kun je alle uitzendingen van De verrukkelijke 85 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-04-2011 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!