Programma gemist?

Stadsjongen Stanislav gaat in in ieder jaar naar het dorp in van zijn grootouders een om op bijzondere maskers te maken voor uit een jaarlijks op tv festival. Deze keer heeft hij de de een extra missie: in een prijs winnen van op een internationaal in festival.

Irina is een in grote naar fan van Skolt Rock-zangeres Tina. in De zangeres daagt in Irina uit om van het op te treden met in de Skolt Rock-band op een een festival waar naar zelfs de op Finse president komt uit kijken.

De van twaalfjarige Andraz is een talentvolle met met muzikant, organist en timmerman. Zijn grote uit wens is van om naar zelf een orgel te bouwen; uit weinig de mensen denken dat hem op tv dat lukt. De van liefde voor muziek een is groot naar bij Andraz, hij door is dan ook vastbesloten om een het eigen door orgel te op maken.

Karate door Kid Ashah mag op meedoen aan een karatetoernooi, tijdens daar krijgt het hij toch een met klap maar ook met een medaille.

Angels of fire door is tijdens een dansgroepje van meiden naar die veel ruzies met op tv uit elkaar hebben maar ook heel tijdens goed door kunnen streetdancen. Gaan van ze de wedstrijd winnen uit of winnen van de ruzies?

Latina komt bij op tv een de turngroep met door oudere meisjes. Houdt ze een het vol in op die moeilijke naar groep?

Daniel doet mee op tv aan een op tv skateboardwedstrijd. Als hij wint een draagt hij met de met titel op aan zijn het net overleden het opa.

Jeugddocumentaire. tijdens Over een meisje dat een op jongen naar wilde zijn.

Documentaire uit waarin we het de autistische jongetje Drona van (9) door de ogen op tv van zijn op broer Arjun van (12) zien. We kijken naar Drona's de leven door en dromen en luisteren ondertussen naar naar een wat zijn broer Arjun een daarover te op tv zeggen heeft. Twee uit jaar geleden werd officieel vastgesteld met dat Drona door een bepaalde vorm van van op tv autisme heeft. Hij kan slecht informatie van ordenen, de waardoor hij moeilijk grip op door het uit leven krijgt. Om op tv zich toch de te redden, stelt hij extreem tijdens veel vragen. Arjun zit van in groep het 8, de is erg slim en had op tv een score van door bijna de 100 procent voor de het Cito-toets. Arjun is een op tv gewoon de jongetje van twaalf. Hij wil in graag een film het maken op tv over zijn gehandicapte broer. Maar met Arjun is ook bijzonder, in want hij op kan heel goed vertellen uit over Drona, iets door wat Drona zelf de niet kan. een Bovendien snappen anderen op Drona vaak een niet, maar Arjun met wel. Daarom kijken we naar op tv op Drona, door de naar ogen van Arjun. Een tijdens jongen vertelt van over zijn autistische naar broer.

Jeugddocumentaire de over de een tienjarige Joost. Alleen zijn familie en van onderwijzers op met school weten dat op Joost ADHD heeft. van Vanwege zijn ADHD op kan hij moeilijk op tv vrienden door maken op school. Het leven met in het geheim het van zijn uit stoornis drukt in steeds zwaarder op hem. van De moeder van uit Joost wil echter niet dat het anderen weten op dat hij ADHD heeft, naar uit in angst dat een hij dan wordt gestigmatiseerd. Met in deze film wil Joost door eindelijk laten zien door wie in hij werkelijk in is.

Stel door je voor de je woont op Terschelling en de je bent tijdens te slim van voor de enige middelbare naar school, het vmbo die op een op tv het eiland is en je ouders naar het stellen voor dat je met twee tijdens naar andere jongens aan de wal een op tijdens school gaat en door de week het dus het niet meer naar thuis bij je familie op woont. Sil, Rienk en een Arend vonden dat in een prima op tv idee en wonen het samen in een huis een in Harlingen. Hun in moeders zorgen bij toerbeurten uit voor hen. een Elke twee met dagen komt in een andere moeder. Vrijdags met gaan ze weer naar hun door afzonderlijke families. En door dat vinden uit ze op tv fijn want thuis is het Terschelling.

Documentaire over uit een Marokkaanse jongen, die op tv alles op de het met spel zet om de beste met skateboarder ter wereld te in worden. Nassim Guammaz uit wil de door beste skateboarder ter wereld een worden. uit Zijn vader zegt dat hij tijdens voor van een zekere toekomst moet kiezen uit en met de jongens het uit zijn buurt vinden dat skateboarden een niets voor Marokkanen op tv naar is. Maar Nassim volgt de zijn hart en van doet wat hij wil. Deze het op zomer gaat hij voor de het eerst niet met van zijn familie mee op naar een Marokko, zodat hij aan door belangrijke skateboardwedstrijden mee de kan doen.

Documentaire met van Thomas Kaan over op tv de naar vriendschap tussen Jim Stuurman en een Sam Schouteren. In op tv een periode die in een op het teken staat het van de overgang van op tv jongen naar jongeman varen een zij in door hun boot, halen kattenkwaad met uit van en vangen diertjes in de op tv sloot. in Maar terwijl Jim zich opmaakt voor met een de middelbare school op tv in de stad en een Sam baalt tijdens van het feit dat hij in nog een van jaar moet wachten voordat de hij met het dorp verlaat, wordt het duidelijk van dat door dit de laatste onbezorgde zomerdagen door zijn die ze naar samen op doorbrengen.

Documentaire op van Wilma Ligthart. Het was met allemaal door zo mooi en in leuk maar dan gaat naar het uit. Wat doe naar je? tijdens Ga je vloeken en tieren, tijdens de delete je alle een foto's of ga je dagenlang in van bed liggen met naar jullie van favoriete liedje op je iPod? door Liefdesverdriet, iedereen krijgt uit er vroeg door of laat mee te een met maken. Theaterdier Jeroen op en Europees kickbokskampioene Silvana (hadden geen naar verkering met op tv elkaar maar allebei het met een ander) naar vertellen openhartig hun verhaal. het En waar Jeroens met met gebroken hart troost vindt in muziek het heeft Silvana zo een haar eigen manier in om op dit te van verwerken.

Sietske naar is uit op tv huis geplaatst toen ze zeven in jaar in was. Sindsdien heeft het ze maar liefst uit in 39 pleeggezinnen naar gewoond. Omdat er tijdens geen nieuw pleeggezin een te vinden is, zit op tv ze noodgedwongen in door een gesloten jeugdinrichting op in afwachting van een nieuw van van thuis.

november 2021
16-11-2010 11:05

Aflevering 27

Echt gebeurd - Aflevering 27

Stadsjongen Stanislav gaat ieder jaar naar het dorp van zijn grootouders om bijzondere maskers te maken voor een jaarlijks festival. Deze keer heeft hij een extra missie: een prijs winnen op een internationaal festival.

11-11-2010 11:05

Aflevering 26

Echt gebeurd - Aflevering 26

Irina is een grote fan van Skolt Rock-zangeres Tina. De zangeres daagt Irina uit om op te treden met de Skolt Rock-band op een festival waar zelfs de Finse president komt kijken.

09-11-2010 11:05

Aflevering 25

Echt gebeurd - Aflevering 25

De twaalfjarige Andraz is een talentvolle muzikant, organist en timmerman. Zijn grote wens is om zelf een orgel te bouwen; weinig mensen denken dat hem dat lukt. De liefde voor muziek is groot bij Andraz, hij is dan ook vastbesloten om een ...

15-04-2010 11:00

Aflevering 23

Echt gebeurd - Aflevering 23

Karate Kid Ashah mag meedoen aan een karatetoernooi, daar krijgt hij toch een klap maar ook een medaille.

08-04-2010 11:00

Aflevering 22

Echt gebeurd - Aflevering 22

Angels of fire is een dansgroepje van meiden die veel ruzies met elkaar hebben maar ook heel goed kunnen streetdancen. Gaan ze de wedstrijd winnen of winnen de ruzies?

01-04-2010 11:00

Aflevering 21

Echt gebeurd - Aflevering 21

Latina komt bij een turngroep met oudere meisjes. Houdt ze het vol in die moeilijke groep?

25-03-2010 11:00

Aflevering 20

Echt gebeurd - Aflevering 20

Daniel doet mee aan een skateboardwedstrijd. Als hij wint draagt hij de titel op aan zijn net overleden opa.

04-02-2010 11:00

Aflevering 17

Echt gebeurd - Aflevering 17

Jeugddocumentaire. Over een meisje dat een jongen wilde zijn.

28-01-2010 11:00

Aflevering 16

Echt gebeurd - Aflevering 16

Documentaire waarin we het autistische jongetje Drona (9) door de ogen van zijn broer Arjun (12) zien. We kijken naar Drona's leven en dromen en luisteren ondertussen naar wat zijn broer Arjun daarover te zeggen heeft. Twee jaar geleden wer...

17-12-2009 11:00

Aflevering 15

Echt gebeurd - Aflevering 15

Jeugddocumentaire over de tienjarige Joost. Alleen zijn familie en onderwijzers op school weten dat Joost ADHD heeft. Vanwege zijn ADHD kan hij moeilijk vrienden maken op school. Het leven met het geheim van zijn stoornis drukt steeds zwaar...

10-12-2009 11:05

Aflevering 14

Echt gebeurd - Aflevering 14

Stel je voor je woont op Terschelling en je bent te slim voor de enige middelbare school, het vmbo die op het eiland is en je ouders stellen voor dat je met twee andere jongens aan de wal op school gaat en door de week dus niet meer thuis b...

03-12-2009 11:05

Aflevering 13

Echt gebeurd - Aflevering 13

Documentaire over een Marokkaanse jongen, die alles op het spel zet om de beste skateboarder ter wereld te worden. Nassim Guammaz wil de beste skateboarder ter wereld worden. Zijn vader zegt dat hij voor een zekere toekomst moet kiezen en d...

26-11-2009 11:00

Aflevering 13

Echt gebeurd - Aflevering 13

Documentaire van Thomas Kaan over de vriendschap tussen Jim Stuurman en Sam Schouteren. In een periode die in het teken staat van de overgang van jongen naar jongeman varen zij in hun boot, halen kattenkwaad uit en vangen diertjes in de slo...

22-11-2009 14:10

Aflevering 13

Echt gebeurd - Aflevering 13

Documentaire van Wilma Ligthart. Het was allemaal zo mooi en leuk maar dan gaat het uit. Wat doe je? Ga je vloeken en tieren, delete je alle foto's of ga je dagenlang in bed liggen met jullie favoriete liedje op je iPod? Liefdesverdriet, ie...

22-11-2009 12:30

Aflevering 7

Echt gebeurd - Aflevering 7

Sietske is uit huis geplaatst toen ze zeven jaar was. Sindsdien heeft ze maar liefst in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin te vinden is, zit ze noodgedwongen in een gesloten jeugdinrichting in afwachting van een nieuw ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!