Programma gemist?

Stadsjongen tijdens Stanislav gaat ieder jaar een naar het dorp van het zijn grootouders op tv om bijzondere maskers van te maken voor een een jaarlijks festival. van Deze keer in heeft hij een extra missie: met een uit prijs winnen op een uit internationaal een festival.

Irina een is een grote fan naar van tijdens Skolt Rock-zangeres Tina. de De zangeres daagt het Irina uit om op de te treden door met de Skolt Rock-band op een een festival waar in zelfs de Finse in president komt door kijken.

De in twaalfjarige Andraz is een talentvolle van muzikant, organist op tv en timmerman. Zijn grote van wens is uit om de zelf een orgel te bouwen; weinig naar op tv mensen denken dat hem dat lukt. in De liefde voor uit muziek is groot op bij Andraz, uit hij is dan een ook vastbesloten om een uit eigen orgel te met op maken.

Karate de Kid Ashah mag door meedoen aan een tijdens karatetoernooi, daar krijgt hij toch met een klap maar van ook een naar medaille.

Angels op tv of fire is uit een dansgroepje van meiden met die veel ruzies met in elkaar naar hebben maar ook heel goed door van kunnen streetdancen. Gaan naar ze de wedstrijd winnen of op tv winnen de op tv ruzies?

Latina naar komt bij een turngroep met op oudere door meisjes. Houdt ze het in vol in die moeilijke een de groep?

Daniel doet mee een met aan een skateboardwedstrijd. Als hij wint op tv op tv draagt hij de titel met op aan zijn van net overleden op tv opa.

Jeugddocumentaire. Over een op meisje op tv dat een jongen wilde het zijn.

Documentaire waarin naar we het autistische jongetje uit door Drona (9) door de op tv ogen van zijn broer door Arjun (12) zien. van We kijken op naar Drona's leven en het dromen en luisteren uit ondertussen naar wat zijn tijdens broer naar Arjun daarover te door zeggen heeft. met Twee jaar geleden werd officieel vastgesteld met met dat Drona een bepaalde vorm van op autisme een heeft. Hij kan van slecht informatie ordenen, op tv waardoor hij moeilijk grip in op het leven een krijgt. Om zich de toch in te redden, stelt hij een extreem veel vragen. tijdens Arjun zit een in groep 8, is de erg slim een en had een het score van bijna in 100 procent voor de van Cito-toets. Arjun door is een gewoon jongetje van twaalf. uit Hij wil door graag een film maken door over zijn op tv gehandicapte broer. Maar Arjun het is ook bijzonder, naar want hij op tv kan heel goed vertellen met over op tv Drona, iets wat met Drona zelf op tv niet kan. Bovendien snappen anderen tijdens Drona vaak in niet, maar Arjun wel. Daarom naar kijken we naar uit Drona, een door de ogen van in Arjun. op tv Een jongen vertelt over zijn autistische de tijdens broer.

Jeugddocumentaire over naar de tienjarige het Joost. Alleen zijn in familie en onderwijzers op school van weten van dat Joost op ADHD heeft. Vanwege zijn ADHD kan door hij in moeilijk vrienden maken op uit school. Het de leven met het op tv geheim van zijn door stoornis drukt steeds zwaarder op in hem. een De moeder van van Joost wil echter niet het dat uit anderen weten dat hij ADHD heeft, de uit met angst dat hij een dan wordt gestigmatiseerd. Met deze de film van wil Joost eindelijk laten zien de wie uit hij werkelijk in is.

Stel je voor een je op woont op Terschelling de en je bent de te slim tijdens voor de enige middelbare in school, het met vmbo die op het eiland tijdens is door en je ouders op tv stellen voor dat het je met twee andere jongens uit aan de wal tijdens op tijdens school gaat en met door de week dus niet meer van het thuis bij je een familie woont. Sil, Rienk op tv en Arend vonden dat een uit prima idee van en door wonen samen in op tv een huis in de Harlingen. Hun moeders op tv zorgen bij toerbeurten voor hen. op Elke twee dagen komt een een andere moeder. het Vrijdags het gaan ze op weer naar hun afzonderlijke families. in En dat een vinden ze fijn want op tv thuis is door Terschelling.

Documentaire over een in Marokkaanse op tv jongen, die alles naar op het spel op tv zet om op tv de beste skateboarder ter wereld te de worden. Nassim van Guammaz wil de beste tijdens skateboarder ter wereld met een worden. Zijn vader zegt op dat hij voor een naar zekere van toekomst moet kiezen van en de jongens uit uit zijn buurt vinden met dat skateboarden niets voor Marokkanen van is. Maar Nassim op tv door volgt zijn hart en doet wat op tv hij naar wil. Deze zomer gaat uit hij voor het eerst op niet met op tv zijn familie in mee naar Marokko, zodat met hij aan belangrijke skateboardwedstrijden op tv mee door kan doen.

Documentaire van de Thomas de Kaan over de vriendschap tijdens tussen Jim Stuurman en Sam van Schouteren. naar In een de periode die in het teken uit staat van de overgang met van jongen in naar jongeman varen in zij in hun boot, op halen kattenkwaad het uit het en vangen diertjes door in de sloot. met Maar terwijl Jim zich opmaakt uit voor de middelbare school de in de stad naar en Sam op baalt van het de feit dat hij het nog de een jaar moet wachten voordat tijdens hij het dorp verlaat, in wordt door het duidelijk dat op tv dit de laatste onbezorgde zomerdagen van zijn die ze door een samen doorbrengen.

Documentaire een van Wilma op tv Ligthart. Het was allemaal zo mooi op en leuk maar de door dan gaat het naar uit. Wat doe je? Ga je een vloeken en tieren, door een delete je alle foto's van of ga je in dagenlang in de bed liggen met jullie favoriete liedje uit in op je iPod? Liefdesverdriet, iedereen krijgt de de er vroeg of laat door mee te maken. Theaterdier een Jeroen het en Europees kickbokskampioene op tv Silvana (hadden geen in verkering met elkaar maar allebei uit met een ander) in vertellen van openhartig hun verhaal. En een waar Jeroens naar gebroken hart troost vindt tijdens in muziek heeft Silvana de zo van haar eigen manier uit om dit te naar verwerken.

Sietske is uit uit op huis geplaatst toen ze zeven jaar naar was. Sindsdien van heeft ze tijdens maar liefst op tv in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er de geen de nieuw pleeggezin te uit vinden is, zit ze noodgedwongen in op tv in een gesloten jeugdinrichting in door afwachting van uit een nieuw uit thuis.

juni 2021
16-11-2010 11:05

Aflevering 27

Echt gebeurd - Aflevering 27

Stadsjongen Stanislav gaat ieder jaar naar het dorp van zijn grootouders om bijzondere maskers te maken voor een jaarlijks festival. Deze keer heeft hij een extra missie: een prijs winnen op een internationaal festival.

11-11-2010 11:05

Aflevering 26

Echt gebeurd - Aflevering 26

Irina is een grote fan van Skolt Rock-zangeres Tina. De zangeres daagt Irina uit om op te treden met de Skolt Rock-band op een festival waar zelfs de Finse president komt kijken.

09-11-2010 11:05

Aflevering 25

Echt gebeurd - Aflevering 25

De twaalfjarige Andraz is een talentvolle muzikant, organist en timmerman. Zijn grote wens is om zelf een orgel te bouwen; weinig mensen denken dat hem dat lukt. De liefde voor muziek is groot bij Andraz, hij is dan ook vastbesloten om een ...

15-04-2010 11:00

Aflevering 23

Echt gebeurd - Aflevering 23

Karate Kid Ashah mag meedoen aan een karatetoernooi, daar krijgt hij toch een klap maar ook een medaille.

08-04-2010 11:00

Aflevering 22

Echt gebeurd - Aflevering 22

Angels of fire is een dansgroepje van meiden die veel ruzies met elkaar hebben maar ook heel goed kunnen streetdancen. Gaan ze de wedstrijd winnen of winnen de ruzies?

01-04-2010 11:00

Aflevering 21

Echt gebeurd - Aflevering 21

Latina komt bij een turngroep met oudere meisjes. Houdt ze het vol in die moeilijke groep?

25-03-2010 11:00

Aflevering 20

Echt gebeurd - Aflevering 20

Daniel doet mee aan een skateboardwedstrijd. Als hij wint draagt hij de titel op aan zijn net overleden opa.

04-02-2010 11:00

Aflevering 17

Echt gebeurd - Aflevering 17

Jeugddocumentaire. Over een meisje dat een jongen wilde zijn.

28-01-2010 11:00

Aflevering 16

Echt gebeurd - Aflevering 16

Documentaire waarin we het autistische jongetje Drona (9) door de ogen van zijn broer Arjun (12) zien. We kijken naar Drona's leven en dromen en luisteren ondertussen naar wat zijn broer Arjun daarover te zeggen heeft. Twee jaar geleden wer...

17-12-2009 11:00

Aflevering 15

Echt gebeurd - Aflevering 15

Jeugddocumentaire over de tienjarige Joost. Alleen zijn familie en onderwijzers op school weten dat Joost ADHD heeft. Vanwege zijn ADHD kan hij moeilijk vrienden maken op school. Het leven met het geheim van zijn stoornis drukt steeds zwaar...

10-12-2009 11:05

Aflevering 14

Echt gebeurd - Aflevering 14

Stel je voor je woont op Terschelling en je bent te slim voor de enige middelbare school, het vmbo die op het eiland is en je ouders stellen voor dat je met twee andere jongens aan de wal op school gaat en door de week dus niet meer thuis b...

03-12-2009 11:05

Aflevering 13

Echt gebeurd - Aflevering 13

Documentaire over een Marokkaanse jongen, die alles op het spel zet om de beste skateboarder ter wereld te worden. Nassim Guammaz wil de beste skateboarder ter wereld worden. Zijn vader zegt dat hij voor een zekere toekomst moet kiezen en d...

26-11-2009 11:00

Aflevering 13

Echt gebeurd - Aflevering 13

Documentaire van Thomas Kaan over de vriendschap tussen Jim Stuurman en Sam Schouteren. In een periode die in het teken staat van de overgang van jongen naar jongeman varen zij in hun boot, halen kattenkwaad uit en vangen diertjes in de slo...

22-11-2009 14:10

Aflevering 13

Echt gebeurd - Aflevering 13

Documentaire van Wilma Ligthart. Het was allemaal zo mooi en leuk maar dan gaat het uit. Wat doe je? Ga je vloeken en tieren, delete je alle foto's of ga je dagenlang in bed liggen met jullie favoriete liedje op je iPod? Liefdesverdriet, ie...

22-11-2009 12:30

Aflevering 7

Echt gebeurd - Aflevering 7

Sietske is uit huis geplaatst toen ze zeven jaar was. Sindsdien heeft ze maar liefst in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin te vinden is, zit ze noodgedwongen in een gesloten jeugdinrichting in afwachting van een nieuw ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!