Programma gemist?

De elfjarige het Merle is gek een op beeldhouwen met sinds ze op tijdens haar negende op school uit een workshop op heeft gevolgd. Toen op is haar passie voor beeldhouwen uit begonnen. In de naar documentaire tijdens krijgt Merle haar eerste op officiële opdracht; ze uit moet een houten beeld tijdens maken voor tijdens de kinderafdeling in het het op tv ziekenhuis. Merle is naar bekend met het ziekenhuis, hier naar heeft ze de namelijk zelf ook naar vier weken uit gelegen. Vrij voelen is haar motto; uit in het ziekenhuis de voelde ze op zich niet het vrij. 'Het beeld moet de ook de gaan over het vrij voelen', zegt het ze uit terwijl ze hard van werkt om het op naar tijd klaar te in hebben.

Documentaire van het Michiel het Brongers. 'Als ik twintig ben door wil ik niet meer tijdens verwend worden', het zegt door Justin (12 jaar). Maar voorlopig wil op tv hij alles het kunnen met doen en laten op tv zoals hij het wil. Net als het in zijn tijdens favoriete in videogame. Daar kan hij uren van ronddolen, uit autorijden, geld uitgeven. een In de echte het wereld gaat niet alles een vanzelf.

juni 2021
21-11-2009 14:20

Aflevering 6

Echt gebeurd - Aflevering 6

De elfjarige Merle is gek op beeldhouwen sinds ze op haar negende op school een workshop heeft gevolgd. Toen is haar passie voor beeldhouwen begonnen. In de documentaire krijgt Merle haar eerste officiële opdracht; ze moet een houten beeld ...

21-11-2009 14:05

Aflevering 5

Echt gebeurd - Aflevering 5

Documentaire van Michiel Brongers. 'Als ik twintig ben wil ik niet meer verwend worden', zegt Justin (12 jaar). Maar voorlopig wil hij alles kunnen doen en laten zoals hij het wil. Net als in zijn favoriete videogame. Daar kan hij uren rond...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!