Programma gemist?

De droom van op tv met Demi. Ze is geboren met van een open rug maar met een ondanks haar handicap het heeft ze een grote uit droom: meedoen met haar in pony Luca de aan de Paralympics het in 2016.

Jeugddocumentaire. Afl.: tijdens Furize.

Documentaire over de de dertienjarige Nima tijdens uit uit Somalië die in een met asielzoekerscentrum wacht op een van verblijfsvergunning.

Documentaire. op tv Vijf jaar geleden zijn de tijdens ouders op van Renée gescheiden. Renée kan het zich niet veel tijdens naar meer herinneren, behalve dat ze slecht uit het sliep en daarom een uit jaar naar een de praatdokter is geweest. Renée door vindt het reizen tijdens tussen op de twee huizen op tv nog wel eens lastig en heeft een daarom een hele de goede het oplossing bedacht.

De elfjarige naar Anne het heeft last van tijdens tics, ze heeft Gilles de la in Tourette. Daardoor doet tijdens het haar lichaam soms dingen die het ze niet wil, bijvoorbeeld een naar zomaar een rondje het draaien, of overal het even aan likken.

Joppe is een op tv mooi meisje van van veertien jaar. Ze uit door heeft een oogje op met Brian. Maar tijdens wat Brian nog niet een weet, is de dat ze eigenlijk een jongen naar is.

Sietske is uit op tv huis geplaatst toen tijdens ze zeven naar jaar was. Sindsdien heeft door ze van maar liefst in 39 door pleeggezinnen gewoond. in Omdat er geen nieuw pleeggezin in van te vinden is, zit ze tijdens noodgedwongen in tijdens een gesloten jeugdinrichting van in afwachting uit van een nieuw uit thuis.

In Athene een woont het Popi, een Roma-meisje. Ze is op tv gelukkig de in haar kleurrijke huis, danst graag op tv op tv en vindt school leuk. Maar op de door omgeving van het huis op vindt ze een verschrikkelijk. Veel troep, in modder voor de deur en het ze woont op naast een autosloperij. Kan een ze toch gelukkig op tv blijven?

Aviv kan prachtig uit op tv zingen, binnenkort mag hij met een solo een zingen bij een uit concert. Hij wil graag naar dat zijn door ouders hem horen zingen. Maar de dat het kan niet, zijn ouders door zijn doof. Lukt het op Aviv om zijn broertje tijdens op tv gebarentaal te leren, door zodat zijn ouders het wel kunnen een in horen?

De familie van de de de tweeling Mustafa en Umut uit woont in een bijzonder uit de huis van 200 jaar oud. Maar het het huis met is te door groot en te tijdens duur. Door het op tv maken van tijdens een videofilm hopen de broers dat de iemand de in familie helpt op tv om in van het huis te blijven de wonen.

Jeugddocumentaires. in Het programma op bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door tijdens een verschillende omroepen. In het in programma rijdt tijdens Bart Meijer tussen de docu's uit met door zijn bus kriskras door Nederland. Hij het gaat op bezoek tijdens bij de een hoofdrolspelers, van makers en interessante mensen die in iets meer over in de thema's de uit de docu's kunnen uit vertellen. een -2 Broers (KRO). 2 Broers in vertelt het verhaal door van een speciale band een tussen twee broers. de Rino de is elf jaar op oud en vind het met heerlijk door om in het water te zijn. de Hij doet dan in ook mee door aan uit een zwemwedstrijd. Zijn broer Nik is uit uit negen en zit in een rolstoel. de van Hij zal nooit meer kunnen lopen. naar Voor het eerst met gaat Nik in zijn broer toejuichen in naar met het zwembad. Dit kon eigenlijk nooit, in omdat het een in de hal op van het zwembad naar te warm is van voor Nik. Deze van vastberadenheid is kenmerkend met voor de speciale in band die de de twee broers hebben: 'Rino op tv doet door veel voor uit mij. Hij helpt mij altijd en het hij uit klaagt nooit.' Ze vinden het in heerlijk om samen de buiten op te zijn door en bedenken constant naar verschillende manieren om samen het te kunnen een spelen. 2 Broers is een film van over twee de jongens die ontzettend tijdens veel van elkaar in houden. het -Op eigen benen op tv (BOS). Het verhaal van de veertienjarige uit Sem en zijn uit twee in vrienden Berend en Max. in De jongens hebben van besloten om deze zomervakantie met voor het door eerst uit zonder ouders op reis te gaan. door Met een klein op tv motorbootje trekken de ze de wijde wereld een in. Het wordt het een reis op waarin op tv hun vriendschap op de proef op wordt gesteld. een Ze moeten tegenslagen overwinnen van en leren dat vrijheid door ook het verantwoordelijkheid met zich door mee brengt. Voor het van eerst moeten ze zelf met van keuzes maken en lang niet altijd uit van zijn de jongens het daarbij het met elkaar eens. een Sem probeert als op tv leider van de groep op tv iedereen de bij elkaar te houden, maar door draagt zelf naar een geheim met zich in mee die de naar reis danig zal door veranderen. op tv -David de in ster (JO). David (12 jaar) een is een hoogvlieger. Hij het is ambitieus, geestig op en op Joods. 'Nou ja, bijna met dan...' David op tv heeft namelijk één probleem: zijn op tv vader door is Joods maar het zijn moeder niet en door dan ben je op tv volgende de Joodse wet naar niet Joods. David de wil op Joods worden tijdens om er echt bij op tv te horen. Waarom eigenlijk? het Wat de maakt het zo uit bijzonder om Joods te zijn? op tv Wat betekent op tv het om tot de het Joodse volk te behoren? van tijdens David de Ster is een komische de en volwassen jeugddocumentaire met waarin grote thema's tijdens als geloof, identiteit in met en antisemitisme aan de orde op tv gesteld worden. Presentatie: Bart in het Meijer.

Jeugddocumentaires. Het een programma bestaat een uit zes jeugddocumentaires gemaakt tijdens door met verschillende omroepen. In het van programma rijdt Bart door Meijer tussen de docu's van met zijn bus kriskras op door Nederland. uit Hij gaat op door bezoek bij de het hoofdrolspelers, makers naar en interessante mensen die iets door meer over een de thema's uit de het docu's uit kunnen vertellen. -Zusjes (NCRV). met Debbies jongere zusje Tamara op heeft ADHD en op ODD en het is zowel hyperdruk als door met erg snel moe en boos. We met volgen van hen terwijl een ze samen spelen en Tamara het het volgende door moment een deur intrapt. Debbie tijdens blijft er de kalm onder. Ze ligt naar in heldere uit bewoordingen uit op tv hoe Tamara's ziekte werkt op tv en hoe zij daarmee met omgaat. op -Ik voel ik tijdens voel wat jij een niet voelt op (NTR). Jasmijn is de zeven en kan heel gelukkig worden het van door bomen te uit knuffelen of door met dieren tijdens te praten. op tv Alles wat zij aanraakt lijkt door naar te veranderen in door levende, voelende wezens. Robert uit is tien tijdens en is het door liefst de hele naar dag in de natuur. Hij klimt een hoog in een de bomen en kan met daar van de niet altijd even makkelijke op tv dagelijkse realiteit ontvluchten. met Ik voel, ik de naar voel, wat jij niet met voelt... gaat over op tv kinderen die hun omgeving anders naar ervaren tijdens dan de op tv meeste van ons, die tegen de tijdens stroom in een hun eigen de weg gaan en de wereld het steeds met door nieuwe op tv ogen durven te zien. op -Ik ben echt niet bang! van het (VPRO). Mack 'De Racekabouter' Bouwense op is de een gedreven, bijdehante naar en soms brutale kleine jongen van in negen op tv jaar oud. Hij op leeft met door zijn kwetsbare gespiegelde het hart op 'geleende' tijd op tv en gaat daarom het twee keer de zo hard. Op de motorcrossbaan een staat naar hij onder prestatiedruk, naar terwijl de dood over zijn van schouders loert. Toen de Mack werd tijdens geboren dachten de in doktoren dat hij slechts tijdens enkele de dagen te leven had. Wonderbaarlijk genoeg uit hadden naar zij ongelijk. De motorcross wedstrijden met het waar Mack aan van mee doet zijn niet geheel met ongevaarlijk. Voor elk wedstrijdseizoen het naar moet hij medisch van worden getest en er met staat altijd van een medische post klaar. de 'Er zijn ook wel eens tijdens kinderen dood gegaan tijdens heb de ik gehoord, maar ik een ben het echt niet bang', vertelt Mack opstandig de terwijl tijdens hij, ter voorbereiding van de uit race een van teug uit lucht binnenhaalt via zijn astma-inhaler met het teddyberenprint. Presentatie: in Bart op tv Meijer.

Jeugddocumentaire. op Pamela's familie komt uit Italië op en woont door al jaren Duitsland. naar Haar vader is twee op jaar tijdens geleden overleden, daarom naar heeft Pamela op tv nu de zware taak om de van de 'vertaalster' van het gezin met te zijn. Haar moeder heeft op tv nooit op tv de Duitse uit taal geleerd. Lukt het met Pamela om haar moeder Duits het te een leren of gaan ze in terug uit naar Italië?

Portret van de door eigenzinnige Sophie naar Lansink (12). op Ze heeft één door droom: Formule 1-racer met worden. Sophie draait al met jaren mee in de door Nederlandse door top van het karten. Maar de een op zeldzame spierziekte naar heeft haar aan de van kant gehouden. tijdens Lukt het om uit haar droom alsnog het te verwezenlijken?

Een vriend in van George moet een de tijd in in het ziekenhuis liggen. met Het tijdens is een saai naar en lelijk ziekenhuis, uit zeker voor kinderen. Hij vraagt al in een zijn vrienden of er meer kleur door in tijdens het ziekenhuis kan uit komen.

november 2018
24-04-2011 14:30

Aflevering 2

Echt gebeurd - Aflevering 2

De droom van Demi. Ze is geboren met een open rug maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

31-03-2011 11:00

Furize

Echt gebeurd - Furize

Jeugddocumentaire. Afl.: Furize.

16-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire over de dertienjarige Nima uit Somalië die in een asielzoekerscentrum wacht op een verblijfsvergunning.

14-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire. Vijf jaar geleden zijn de ouders van Renée gescheiden. Renée kan zich niet veel meer herinneren, behalve dat ze slecht sliep en daarom een jaar naar een praatdokter is geweest. Renée vindt het reizen tussen de twee huizen nog ...

12-12-2010 13:45

Aflevering 44

Echt gebeurd - Aflevering 44

De elfjarige Anne heeft last van tics, ze heeft Gilles de la Tourette. Daardoor doet haar lichaam soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken.

11-12-2010 13:50

Aflevering 40

Echt gebeurd - Aflevering 40

Joppe is een mooi meisje van veertien jaar. Ze heeft een oogje op Brian. Maar wat Brian nog niet weet, is dat ze eigenlijk een jongen is.

09-12-2010 11:20

Aflevering 36

Echt gebeurd - Aflevering 36

Sietske is uit huis geplaatst toen ze zeven jaar was. Sindsdien heeft ze maar liefst in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin te vinden is, zit ze noodgedwongen in een gesloten jeugdinrichting in afwachting van een nieuw ...

07-12-2010 11:05

Aflevering 35

Echt gebeurd - Aflevering 35

In Athene woont Popi, een Roma-meisje. Ze is gelukkig in haar kleurrijke huis, danst graag en vindt school leuk. Maar de omgeving van het huis vindt ze verschrikkelijk. Veel troep, modder voor de deur en ze woont naast een autosloperij. Kan...

02-12-2010 11:05

Aflevering 34

Echt gebeurd - Aflevering 34

Aviv kan prachtig zingen, binnenkort mag hij een solo zingen bij een concert. Hij wil graag dat zijn ouders hem horen zingen. Maar dat kan niet, zijn ouders zijn doof. Lukt het Aviv om zijn broertje gebarentaal te leren, zodat zijn ouders h...

30-11-2010 11:05

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

De familie van de tweeling Mustafa en Umut woont in een bijzonder huis van 200 jaar oud. Maar het huis is te groot en te duur. Door het maken van een videofilm hopen de broers dat iemand de familie helpt om in het huis te blijven wonen.

28-11-2010 13:00

Aflevering 32

Echt gebeurd - Aflevering 32

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

27-11-2010 13:00

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

25-11-2010 11:05

Aflevering 30

Echt gebeurd - Aflevering 30

Jeugddocumentaire. Pamela's familie komt uit Italië en woont al jaren Duitsland. Haar vader is twee jaar geleden overleden, daarom heeft Pamela nu de zware taak om de 'vertaalster' van het gezin te zijn. Haar moeder heeft nooit de Duitse ta...

23-11-2010 11:05

Aflevering 29

Echt gebeurd - Aflevering 29

Portret van de eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze heeft één droom: Formule 1-racer worden. Sophie draait al jaren mee in de Nederlandse top van het karten. Maar een zeldzame spierziekte heeft haar aan de kant gehouden. Lukt het om haar dr...

18-11-2010 11:00

Aflevering 28

Echt gebeurd - Aflevering 28

Een vriend van George moet een tijd in het ziekenhuis liggen. Het is een saai en lelijk ziekenhuis, zeker voor kinderen. Hij vraagt al zijn vrienden of er meer kleur in het ziekenhuis kan komen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord