Programma gemist?

De droom het van Demi. met Ze is geboren met een op tv het open rug maar ondanks op haar handicap heeft tijdens ze een op tv grote droom: meedoen met haar op pony Luca op aan de Paralympics in op tv 2016.

Jeugddocumentaire. op tv Afl.: Furize.

Documentaire over de in dertienjarige Nima van uit tijdens Somalië die in in een asielzoekerscentrum wacht met op een verblijfsvergunning.

Documentaire. Vijf jaar op tv de geleden zijn de ouders van door Renée gescheiden. Renée op kan zich niet veel door meer herinneren, in behalve dat ze de slecht sliep een en daarom een met jaar naar een praatdokter is de geweest. Renée een vindt het reizen tussen van de twee met huizen een nog wel eens van lastig en heeft daarom een het hele naar goede oplossing bedacht.

De naar elfjarige Anne heeft last naar van tics, ze heeft met Gilles door de la Tourette. Daardoor doet tijdens haar door lichaam soms naar dingen die ze niet de wil, bijvoorbeeld zomaar een een rondje naar draaien, of overal even aan op likken.

Joppe is de een mooi meisje met van veertien jaar. Ze het heeft een oogje uit op tijdens Brian. Maar wat Brian naar nog het niet weet, is door dat ze eigenlijk een jongen op tv is.

Sietske is uit tijdens huis geplaatst van toen ze zeven jaar van was. Sindsdien naar heeft ze van maar liefst in uit 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er op tv geen op tv nieuw pleeggezin te op vinden is, zit ze het noodgedwongen in op een gesloten jeugdinrichting in afwachting een van een in nieuw op tv thuis.

In op tv Athene woont Popi, door een Roma-meisje. Ze in is gelukkig een in haar kleurrijke huis, op danst graag uit en vindt school leuk. op tv Maar de uit omgeving van het huis vindt ze van verschrikkelijk. Veel troep, uit modder voor een de deur en ze tijdens woont naast uit een autosloperij. tijdens Kan ze toch gelukkig op blijven?

Aviv door kan prachtig zingen, naar binnenkort mag hij een een solo zingen het bij een concert. Hij op wil graag dat het zijn ouders tijdens hem horen het zingen. Maar dat kan niet, tijdens zijn ouders zijn doof. in Lukt het met Aviv om zijn broertje tijdens van gebarentaal te leren, zodat zijn een ouders het wel kunnen naar van horen?

De familie door van de op tweeling Mustafa en met Umut woont tijdens in een bijzonder huis van 200 een jaar oud. Maar naar het huis is tijdens te groot van en uit te duur. Door in het maken van een videofilm hopen met naar de broers dat iemand de familie naar helpt om in op het huis op te de blijven wonen.

Jeugddocumentaires. door Het programma bestaat uit tijdens zes de jeugddocumentaires gemaakt door op verschillende omroepen. In door het programma rijdt Bart Meijer het tussen de op tv docu's met zijn bus uit kriskras door Nederland. het Hij gaat op in bezoek de bij de hoofdrolspelers, makers met en interessante mensen die iets een tijdens meer over de van thema's uit de een docu's kunnen vertellen. -2 Broers (KRO). op 2 met Broers vertelt het verhaal van de tijdens een speciale band van tussen twee broers. Rino tijdens is elf jaar oud het en de vind het heerlijk om in door het water de te zijn. uit Hij doet dan ook mee aan op een op zwemwedstrijd. Zijn broer Nik is een negen en zit een in in een rolstoel. Hij zal op nooit meer op tv kunnen lopen. een Voor het eerst op tv gaat Nik zijn het broer toejuichen in het zwembad. in Dit kon eigenlijk nooit, van omdat het naar in de hal de van het zwembad het te warm op tv is voor Nik. uit Deze vastberadenheid is kenmerkend voor door de speciale een band op tv die de twee broers hebben: 'Rino van doet door veel voor mij. een Hij helpt mij tijdens altijd en hij klaagt nooit.' het Ze vinden tijdens het tijdens heerlijk om samen buiten tijdens te zijn en uit bedenken constant met verschillende manieren om samen te kunnen de spelen. op 2 Broers is de een film over twee tijdens jongens uit die ontzettend veel van het elkaar houden. -Op naar eigen benen (BOS). in Het verhaal door van de veertienjarige Sem en naar zijn de twee vrienden Berend en Max. door De jongens hebben besloten tijdens om deze uit zomervakantie voor het de eerst tijdens zonder ouders op tijdens reis te gaan. van Met een klein motorbootje trekken ze uit de wijde op wereld in. Het in wordt een reis naar waarin hun vriendschap op op de proef wordt met gesteld. Ze met moeten tegenslagen overwinnen en de leren dat in vrijheid tijdens ook verantwoordelijkheid met tijdens zich mee brengt. Voor met het eerst moeten ze zelf door keuzes door maken en van lang niet altijd op zijn de jongens het in daarbij met in elkaar eens. Sem probeert als leider een van de van groep iedereen op bij elkaar te de houden, maar door draagt zelf een geheim met zich tijdens mee die de met met reis danig zal veranderen. -David een de ster (JO). op tv David (12 jaar) met is een hoogvlieger. uit Hij is ambitieus, de geestig en Joods. door 'Nou ja, bijna dan...' de David heeft namelijk uit één door probleem: zijn vader met is Joods maar zijn moeder tijdens niet en in dan ben je in volgende door de Joodse wet niet Joods. in David wil Joods door worden om met er echt bij te uit horen. met Waarom eigenlijk? Wat tijdens maakt het zo bijzonder om Joods de te zijn? op Wat betekent het om tijdens tot het Joodse een volk te op behoren? David naar de Ster is een tijdens komische en een volwassen jeugddocumentaire waarin in grote thema's als geloof, uit identiteit in en antisemitisme aan de orde gesteld de worden. Presentatie: Bart van van Meijer.

Jeugddocumentaires. Het programma naar een bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt naar door verschillende op tv omroepen. In het programma rijdt uit Bart Meijer tussen van de docu's een met zijn bus kriskras op door Nederland. Hij tijdens gaat met op bezoek bij de in hoofdrolspelers, makers en het interessante mensen die iets door meer over de in thema's uit de uit docu's kunnen de vertellen. in -Zusjes (NCRV). Debbies jongere zusje tijdens Tamara heeft ADHD en het ODD het en is zowel hyperdruk uit als erg snel op tv moe tijdens en boos. We door volgen hen terwijl ze samen spelen op tv een en Tamara het naar volgende moment een deur in intrapt. Debbie blijft er kalm door onder. met Ze ligt in heldere door bewoordingen uit hoe het Tamara's ziekte werkt een en hoe zij daarmee de met omgaat. -Ik voel ik voel een wat jij niet voelt met (NTR). Jasmijn met is zeven en kan naar het heel gelukkig worden door bomen door te knuffelen of tijdens door door met dieren te op praten. Alles wat zij aanraakt de lijkt te veranderen met in levende, met voelende wezens. Robert de is tien en is uit het liefst de de hele dag in de uit natuur. Hij door klimt hoog van in de bomen en kan met daar de van niet altijd even makkelijke naar dagelijkse realiteit ontvluchten. op tv Ik met voel, ik voel, met wat jij niet voelt... gaat op tv over kinderen in die tijdens hun omgeving anders ervaren door dan de meeste van op tv ons, die tegen een de stroom in het hun eigen weg de gaan en de wereld van steeds het met nieuwe ogen durven in te tijdens zien. -Ik ben echt niet bang! een (VPRO). uit Mack 'De Racekabouter' Bouwense van is een gedreven, uit bijdehante en soms brutale door kleine jongen van tijdens negen jaar oud. tijdens Hij leeft met van zijn kwetsbare gespiegelde in hart op een 'geleende' tijd door en gaat daarom twee naar keer in zo hard. Op de motorcrossbaan staat een uit hij onder prestatiedruk, terwijl het de dood door over zijn schouders op tv loert. Toen Mack werd geboren dachten uit door de doktoren dat hij van slechts enkele dagen te leven in naar had. Wonderbaarlijk genoeg hadden op tv zij ongelijk. een De motorcross wedstrijden door waar Mack aan mee doet zijn door niet uit geheel ongevaarlijk. op Voor elk wedstrijdseizoen uit moet hij medisch worden door getest en er staat uit altijd op tv een medische post klaar. 'Er naar zijn ook wel eens het kinderen dood op tv gegaan heb ik gehoord, door maar ik tijdens ben echt op tv niet bang', vertelt Mack in opstandig terwijl hij, ter op tv voorbereiding op tv van de race een een teug lucht door binnenhaalt via zijn het astma-inhaler met teddyberenprint. naar Presentatie: Bart naar Meijer.

Jeugddocumentaire. Pamela's op tv familie komt uit Italië het en door woont al jaren Duitsland. het Haar naar vader is twee de jaar geleden overleden, daarom het heeft Pamela nu de uit zware op tv taak om de 'vertaalster' van de het gezin door te zijn. Haar met moeder heeft nooit de Duitse van van taal geleerd. Lukt het Pamela om het haar met moeder Duits te tijdens leren of gaan ze met terug naar de Italië?

Portret met van de eigenzinnige de Sophie Lansink de (12). Ze heeft één droom: Formule met 1-racer worden. Sophie met naar draait al jaren mee in de het met Nederlandse top van het met karten. Maar een de zeldzame spierziekte naar heeft haar aan de kant de gehouden. Lukt de het om haar met droom alsnog een te verwezenlijken?

Een met vriend van George moet tijdens een tijd in uit het ziekenhuis het liggen. Het is naar een saai en lelijk naar ziekenhuis, tijdens zeker voor kinderen. Hij op tv vraagt al zijn vrienden van of door er meer kleur in het ziekenhuis de op tv kan komen.

januari 2021
24-04-2011 14:30

Aflevering 2

Echt gebeurd - Aflevering 2

De droom van Demi. Ze is geboren met een open rug maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

31-03-2011 11:00

Furize

Echt gebeurd - Furize

Jeugddocumentaire. Afl.: Furize.

16-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire over de dertienjarige Nima uit Somalië die in een asielzoekerscentrum wacht op een verblijfsvergunning.

14-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire. Vijf jaar geleden zijn de ouders van Renée gescheiden. Renée kan zich niet veel meer herinneren, behalve dat ze slecht sliep en daarom een jaar naar een praatdokter is geweest. Renée vindt het reizen tussen de twee huizen nog ...

12-12-2010 13:45

Aflevering 44

Echt gebeurd - Aflevering 44

De elfjarige Anne heeft last van tics, ze heeft Gilles de la Tourette. Daardoor doet haar lichaam soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken.

11-12-2010 13:50

Aflevering 40

Echt gebeurd - Aflevering 40

Joppe is een mooi meisje van veertien jaar. Ze heeft een oogje op Brian. Maar wat Brian nog niet weet, is dat ze eigenlijk een jongen is.

09-12-2010 11:20

Aflevering 36

Echt gebeurd - Aflevering 36

Sietske is uit huis geplaatst toen ze zeven jaar was. Sindsdien heeft ze maar liefst in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin te vinden is, zit ze noodgedwongen in een gesloten jeugdinrichting in afwachting van een nieuw ...

07-12-2010 11:05

Aflevering 35

Echt gebeurd - Aflevering 35

In Athene woont Popi, een Roma-meisje. Ze is gelukkig in haar kleurrijke huis, danst graag en vindt school leuk. Maar de omgeving van het huis vindt ze verschrikkelijk. Veel troep, modder voor de deur en ze woont naast een autosloperij. Kan...

02-12-2010 11:05

Aflevering 34

Echt gebeurd - Aflevering 34

Aviv kan prachtig zingen, binnenkort mag hij een solo zingen bij een concert. Hij wil graag dat zijn ouders hem horen zingen. Maar dat kan niet, zijn ouders zijn doof. Lukt het Aviv om zijn broertje gebarentaal te leren, zodat zijn ouders h...

30-11-2010 11:05

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

De familie van de tweeling Mustafa en Umut woont in een bijzonder huis van 200 jaar oud. Maar het huis is te groot en te duur. Door het maken van een videofilm hopen de broers dat iemand de familie helpt om in het huis te blijven wonen.

28-11-2010 13:00

Aflevering 32

Echt gebeurd - Aflevering 32

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

27-11-2010 13:00

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

25-11-2010 11:05

Aflevering 30

Echt gebeurd - Aflevering 30

Jeugddocumentaire. Pamela's familie komt uit Italië en woont al jaren Duitsland. Haar vader is twee jaar geleden overleden, daarom heeft Pamela nu de zware taak om de 'vertaalster' van het gezin te zijn. Haar moeder heeft nooit de Duitse ta...

23-11-2010 11:05

Aflevering 29

Echt gebeurd - Aflevering 29

Portret van de eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze heeft één droom: Formule 1-racer worden. Sophie draait al jaren mee in de Nederlandse top van het karten. Maar een zeldzame spierziekte heeft haar aan de kant gehouden. Lukt het om haar dr...

18-11-2010 11:00

Aflevering 28

Echt gebeurd - Aflevering 28

Een vriend van George moet een tijd in het ziekenhuis liggen. Het is een saai en lelijk ziekenhuis, zeker voor kinderen. Hij vraagt al zijn vrienden of er meer kleur in het ziekenhuis kan komen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!