Programma gemist?

De droom van van de Demi. Ze is de geboren met een open naar rug maar in ondanks haar handicap naar heeft ze een grote droom: in meedoen met haar pony van Luca aan de een uit Paralympics in 2016.

Jeugddocumentaire. Afl.: door Furize.

Documentaire in over de met dertienjarige Nima uit op tv Somalië die in een asielzoekerscentrum wacht door op een met verblijfsvergunning.

Documentaire. Vijf een jaar geleden een zijn de op ouders van Renée gescheiden. Renée kan door het zich niet veel meer in herinneren, behalve dat ze op slecht sliep en daarom naar een jaar een naar een praatdokter is van geweest. Renée vindt met het van reizen tussen de twee de huizen nog uit wel eens een lastig en heeft daarom een het hele goede oplossing op tv bedacht.

De in elfjarige Anne heeft last het van tics, naar ze heeft Gilles de la een in Tourette. Daardoor doet haar lichaam op soms dingen die ze de niet wil, bijvoorbeeld naar zomaar een een rondje uit draaien, of overal tijdens even aan likken.

Joppe is op een mooi meisje van het door veertien jaar. Ze uit heeft een oogje op Brian. Maar met wat Brian tijdens nog niet weet, het is dat uit ze eigenlijk een jongen de is.

Sietske van is uit huis geplaatst toen het ze zeven op jaar was. Sindsdien van heeft ze naar maar liefst in 39 pleeggezinnen tijdens gewoond. op tv Omdat er geen nieuw pleeggezin op uit te vinden is, zit ze noodgedwongen in in met een gesloten jeugdinrichting in afwachting van van een het nieuw door thuis.

In het Athene woont Popi, van een Roma-meisje. Ze is gelukkig met in in haar kleurrijke huis, danst uit graag en vindt school tijdens leuk. uit Maar de omgeving met van het met huis vindt ze verschrikkelijk. Veel op troep, met modder voor de deur en ze in woont naast een tijdens autosloperij. Kan een ze toch gelukkig het blijven?

Aviv naar kan prachtig zingen, binnenkort van mag hij een solo tijdens op zingen bij een concert. Hij de wil door graag dat zijn het ouders hem horen zingen. Maar de dat kan niet, de zijn ouders zijn doof. het naar Lukt het Aviv door om zijn broertje gebarentaal te naar leren, zodat met zijn ouders het wel uit kunnen op tv horen?

De de familie van de tweeling Mustafa naar en Umut woont naar door in een bijzonder door huis van 200 jaar de oud. Maar de het huis is te groot naar en te duur. met Door het de maken van met een videofilm hopen de door broers dat iemand de het familie helpt om het in het huis te de blijven op wonen.

Jeugddocumentaires. met Het programma bestaat uit naar zes jeugddocumentaires gemaakt tijdens door verschillende omroepen. tijdens In het van programma rijdt Bart Meijer tussen het door de docu's met zijn bus kriskras door door Nederland. Hij van gaat op bezoek in een bij de hoofdrolspelers, makers en interessante met uit mensen die iets meer uit over de thema's uit naar de docu's van kunnen vertellen. -2 Broers (KRO). met 2 Broers op vertelt naar het verhaal van door een speciale band tussen door twee broers. Rino is elf tijdens jaar met oud en vind het met heerlijk van om in het water te zijn. tijdens Hij doet dan een ook mee in aan een zwemwedstrijd. tijdens Zijn het broer Nik is met negen en zit in een rolstoel. naar Hij van zal nooit meer op tv kunnen lopen. op tv Voor het eerst gaat door Nik zijn tijdens broer toejuichen in met het zwembad. Dit kon uit eigenlijk nooit, uit omdat het in de op tv hal van het zwembad te de warm is in voor Nik. Deze op tv vastberadenheid is kenmerkend van voor uit de speciale band die op tv de twee broers hebben: op tv 'Rino doet op veel voor een mij. Hij helpt mij altijd tijdens en hij klaagt tijdens nooit.' met Ze vinden het heerlijk om in samen buiten te zijn tijdens en bedenken de constant in verschillende manieren om samen te door kunnen spelen. 2 Broers van is een op tv film over het twee jongens die ontzettend tijdens veel van elkaar houden. de de -Op eigen benen (BOS). Het verhaal uit op van de veertienjarige Sem door en zijn twee het vrienden Berend met en Max. De jongens hebben besloten een om het deze zomervakantie op voor het eerst zonder het ouders op reis de te gaan. Met een klein de motorbootje trekken ze met de wijde wereld van in. Het wordt naar een reis uit waarin hun naar vriendschap op de proef wordt op tv gesteld. Ze moeten door uit tegenslagen overwinnen en leren dat een vrijheid ook verantwoordelijkheid door met zich tijdens mee brengt. het Voor het eerst tijdens moeten ze zelf keuzes maken en van lang niet altijd een door zijn de jongens het daarbij met van elkaar eens. de Sem probeert als van leider van de door groep het iedereen bij elkaar het te houden, maar draagt tijdens zelf een geheim met zich door op tv mee die de reis danig zal op veranderen. -David de de ster naar (JO). David (12 op jaar) is een tijdens hoogvlieger. Hij is tijdens ambitieus, geestig en het Joods. 'Nou ja, bijna dan...' de David heeft op namelijk één probleem: naar zijn vader tijdens is Joods maar op zijn moeder niet een en dan ben je volgende een in de Joodse wet niet Joods. in David wil Joods tijdens worden met om er echt bij te de horen. Waarom met eigenlijk? Wat maakt het een zo bijzonder om met Joods te de zijn? Wat betekent het om van tot het Joodse een volk te uit behoren? David de naar Ster is een uit komische op tv en volwassen jeugddocumentaire waarin grote thema's met als geloof, identiteit door naar en antisemitisme aan de naar orde gesteld worden. op tv Presentatie: Bart de Meijer.

Jeugddocumentaires. het Het programma bestaat van uit zes met jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In een het op programma rijdt Bart het Meijer tussen de docu's met in met zijn bus kriskras door Nederland. uit Hij naar gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, de makers en op tv interessante met mensen die iets in meer over de op tv thema's uit de docu's kunnen vertellen. op -Zusjes (NCRV). Debbies van jongere van zusje Tamara heeft ADHD van en ODD en is met door zowel hyperdruk als erg snel tijdens moe en op boos. We volgen een hen terwijl ze tijdens samen spelen en Tamara het een volgende moment uit een deur intrapt. een Debbie blijft een er kalm op onder. Ze ligt in de heldere bewoordingen uit hoe het Tamara's ziekte werkt en op naar hoe zij daarmee omgaat. naar -Ik voel ik voel wat uit jij niet voelt van op (NTR). Jasmijn is zeven een en kan heel gelukkig een worden door bomen van te knuffelen of op tv door met dieren te met met praten. Alles wat zij aanraakt naar lijkt te naar veranderen in levende, de voelende wezens. een Robert is tien een en is het op tv liefst de hele dag in tijdens de natuur. Hij klimt het uit hoog in de tijdens bomen en kan tijdens daar de niet altijd even de makkelijke dagelijkse met realiteit ontvluchten. Ik voel, ik een voel, wat op tv jij op niet voelt... gaat over tijdens kinderen die hun door omgeving anders een ervaren dan de meeste uit van ons, die met tegen de stroom in hun het eigen weg gaan op en de het wereld steeds met op nieuwe ogen durven te door zien. -Ik ben een echt niet bang! uit (VPRO). Mack 'De tijdens Racekabouter' naar Bouwense is een op tv gedreven, bijdehante en in soms brutale kleine in jongen van negen op jaar oud. door Hij leeft met zijn kwetsbare gespiegelde op hart op 'geleende' met een tijd en gaat daarom tijdens twee keer zo hard. Op uit de een motorcrossbaan staat hij onder de prestatiedruk, terwijl een de dood tijdens over zijn schouders loert. het Toen Mack werd geboren naar dachten uit de doktoren dat hij slechts uit enkele dagen te leven het op tv had. Wonderbaarlijk genoeg hadden zij ongelijk. tijdens De motorcross wedstrijden tijdens waar een Mack aan mee naar doet zijn niet geheel ongevaarlijk. tijdens Voor op tv elk wedstrijdseizoen moet hij uit medisch worden getest naar en van er staat altijd naar een medische post klaar. 'Er zijn uit ook de wel eens kinderen op dood gegaan heb tijdens ik gehoord, maar ik in ben echt niet bang', door vertelt Mack opstandig uit terwijl op tv hij, ter voorbereiding van de uit race een een teug lucht binnenhaalt via met zijn astma-inhaler van met teddyberenprint. in Presentatie: Bart de Meijer.

Jeugddocumentaire. in Pamela's familie met komt uit Italië door en woont al jaren Duitsland. met Haar vader tijdens is twee jaar geleden overleden, uit het daarom heeft Pamela nu de een zware taak uit om de 'vertaalster' in van het gezin te zijn. uit tijdens Haar moeder heeft nooit tijdens de Duitse taal geleerd. Lukt uit het Pamela om met op tv haar moeder Duits te het leren of gaan ze terug op tv tijdens naar Italië?

Portret op van de een eigenzinnige Sophie Lansink een (12). Ze heeft één droom: een Formule 1-racer uit worden. Sophie draait het al jaren mee in op de Nederlandse top een van het karten. van Maar een op tv zeldzame spierziekte door heeft haar aan tijdens de kant gehouden. op Lukt het om met haar droom alsnog te tijdens verwezenlijken?

Een vriend op van George een moet een tijd in het tijdens ziekenhuis liggen. op Het is een saai op tv en tijdens lelijk ziekenhuis, zeker op tv voor kinderen. Hij vraagt tijdens al zijn vrienden of naar er het meer kleur in het in ziekenhuis kan op tv komen.

juli 2019
24-04-2011 14:30

Aflevering 2

Echt gebeurd - Aflevering 2

De droom van Demi. Ze is geboren met een open rug maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

31-03-2011 11:00

Furize

Echt gebeurd - Furize

Jeugddocumentaire. Afl.: Furize.

16-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire over de dertienjarige Nima uit Somalië die in een asielzoekerscentrum wacht op een verblijfsvergunning.

14-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire. Vijf jaar geleden zijn de ouders van Renée gescheiden. Renée kan zich niet veel meer herinneren, behalve dat ze slecht sliep en daarom een jaar naar een praatdokter is geweest. Renée vindt het reizen tussen de twee huizen nog ...

12-12-2010 13:45

Aflevering 44

Echt gebeurd - Aflevering 44

De elfjarige Anne heeft last van tics, ze heeft Gilles de la Tourette. Daardoor doet haar lichaam soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken.

11-12-2010 13:50

Aflevering 40

Echt gebeurd - Aflevering 40

Joppe is een mooi meisje van veertien jaar. Ze heeft een oogje op Brian. Maar wat Brian nog niet weet, is dat ze eigenlijk een jongen is.

09-12-2010 11:20

Aflevering 36

Echt gebeurd - Aflevering 36

Sietske is uit huis geplaatst toen ze zeven jaar was. Sindsdien heeft ze maar liefst in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin te vinden is, zit ze noodgedwongen in een gesloten jeugdinrichting in afwachting van een nieuw ...

07-12-2010 11:05

Aflevering 35

Echt gebeurd - Aflevering 35

In Athene woont Popi, een Roma-meisje. Ze is gelukkig in haar kleurrijke huis, danst graag en vindt school leuk. Maar de omgeving van het huis vindt ze verschrikkelijk. Veel troep, modder voor de deur en ze woont naast een autosloperij. Kan...

02-12-2010 11:05

Aflevering 34

Echt gebeurd - Aflevering 34

Aviv kan prachtig zingen, binnenkort mag hij een solo zingen bij een concert. Hij wil graag dat zijn ouders hem horen zingen. Maar dat kan niet, zijn ouders zijn doof. Lukt het Aviv om zijn broertje gebarentaal te leren, zodat zijn ouders h...

30-11-2010 11:05

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

De familie van de tweeling Mustafa en Umut woont in een bijzonder huis van 200 jaar oud. Maar het huis is te groot en te duur. Door het maken van een videofilm hopen de broers dat iemand de familie helpt om in het huis te blijven wonen.

28-11-2010 13:00

Aflevering 32

Echt gebeurd - Aflevering 32

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

27-11-2010 13:00

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

25-11-2010 11:05

Aflevering 30

Echt gebeurd - Aflevering 30

Jeugddocumentaire. Pamela's familie komt uit Italië en woont al jaren Duitsland. Haar vader is twee jaar geleden overleden, daarom heeft Pamela nu de zware taak om de 'vertaalster' van het gezin te zijn. Haar moeder heeft nooit de Duitse ta...

23-11-2010 11:05

Aflevering 29

Echt gebeurd - Aflevering 29

Portret van de eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze heeft één droom: Formule 1-racer worden. Sophie draait al jaren mee in de Nederlandse top van het karten. Maar een zeldzame spierziekte heeft haar aan de kant gehouden. Lukt het om haar dr...

18-11-2010 11:00

Aflevering 28

Echt gebeurd - Aflevering 28

Een vriend van George moet een tijd in het ziekenhuis liggen. Het is een saai en lelijk ziekenhuis, zeker voor kinderen. Hij vraagt al zijn vrienden of er meer kleur in het ziekenhuis kan komen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord