Programma gemist?

De droom naar van Demi. Ze met is geboren naar met een open rug tijdens maar ondanks haar naar handicap van heeft ze een grote tijdens droom: meedoen door met haar pony Luca aan naar de tijdens Paralympics in 2016.

Jeugddocumentaire. naar Afl.: Furize.

Documentaire over de naar dertienjarige Nima uit tijdens de Somalië die in een asielzoekerscentrum wacht op op het een verblijfsvergunning.

Documentaire. Vijf jaar op tv geleden in zijn de ouders van Renée van gescheiden. in Renée kan zich het niet veel meer herinneren, tijdens behalve dat met ze slecht van sliep en daarom een het jaar naar een praatdokter tijdens is geweest. van Renée vindt het een reizen tussen het de twee huizen van nog wel eens lastig en heeft van daarom de een hele goede op tv oplossing bedacht.

De in elfjarige Anne heeft last van van tics, ze een heeft Gilles tijdens de la Tourette. Daardoor uit doet haar lichaam soms op tv dingen die ze door niet wil, bijvoorbeeld de het zomaar een rondje op draaien, of overal tijdens even aan likken.

Joppe is door een mooi in meisje van veertien naar jaar. Ze heeft uit een oogje op Brian. Maar naar wat Brian tijdens nog op tv niet weet, is dat ze uit eigenlijk een jongen de is.

Sietske door is uit huis geplaatst de toen van ze zeven jaar was. Sindsdien naar heeft ze maar liefst naar in 39 uit pleeggezinnen naar gewoond. Omdat er geen van nieuw pleeggezin te naar vinden is, zit ze in noodgedwongen in een het gesloten jeugdinrichting in in afwachting van in een nieuw uit thuis.

In naar Athene woont Popi, een uit Roma-meisje. Ze is een gelukkig in een haar kleurrijke huis, danst graag met en vindt van school met leuk. Maar de omgeving van het een huis vindt op tv ze verschrikkelijk. Veel troep, het modder met voor de deur met en ze de woont naast een autosloperij. Kan ze naar van toch gelukkig blijven?

Aviv kan de prachtig de zingen, binnenkort mag hij een tijdens solo zingen bij een een concert. uit Hij wil op tv graag dat zijn ouders hem op tv horen zingen. Maar dat van kan de niet, zijn ouders zijn van doof. Lukt het Aviv de om zijn op broertje gebarentaal het te leren, de zodat zijn ouders het wel in kunnen op horen?

De het familie van de een tweeling Mustafa en Umut woont van in een bijzonder met huis van van 200 jaar oud. op tv Maar het het huis is op te groot en naar te duur. Door op tv het maken van een videofilm op hopen de broers op dat uit iemand de familie helpt om in op tv in het huis te blijven het wonen.

Jeugddocumentaires. Het de programma een bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt de door verschillende met omroepen. In het het programma rijdt Bart naar Meijer tussen de docu's van met zijn bus in kriskras op tv door Nederland. Hij gaat op bezoek uit bij uit de hoofdrolspelers, makers een en interessante mensen die met iets van meer over de thema's uit de de een docu's kunnen vertellen. -2 het Broers (KRO). 2 op Broers vertelt het verhaal met van op een speciale band tussen twee broers. op Rino is uit elf een jaar oud en vind het tijdens heerlijk om in het tijdens water te uit zijn. Hij met doet dan ook mee aan naar een op zwemwedstrijd. Zijn uit broer Nik is negen en met zit in een een rolstoel. in Hij zal nooit meer op tv kunnen lopen. Voor tijdens het eerst op tv gaat Nik zijn broer toejuichen door in op het zwembad. Dit naar kon eigenlijk nooit, in omdat het in de in hal van uit het zwembad te warm is op voor Nik. Deze vastberadenheid de van is kenmerkend voor de speciale op band tijdens die de twee broers hebben: de 'Rino door doet veel voor mij. Hij helpt van mij altijd en in hij klaagt nooit.' een Ze naar vinden het de heerlijk om samen buiten te zijn door naar en bedenken constant verschillende het manieren om samen naar te kunnen op spelen. 2 Broers is met een film over uit twee jongens die ontzettend op tv veel van elkaar houden. op -Op eigen door benen (BOS). tijdens Het verhaal van de door veertienjarige Sem en zijn door twee vrienden het Berend in en Max. De jongens op hebben besloten om het deze zomervakantie van voor het eerst zonder ouders op een reis een te gaan. Met een klein uit het motorbootje trekken ze de wijde wereld met in. Het naar wordt een naar reis waarin hun van vriendschap op de proef met wordt gesteld. Ze moeten met in tegenslagen overwinnen en op tv leren dat vrijheid ook in verantwoordelijkheid met zich mee het brengt. tijdens Voor het eerst uit moeten ze zelf keuzes maken tijdens en lang niet het altijd zijn de jongens naar het daarbij met het elkaar door eens. Sem probeert als leider de van de groep tijdens iedereen bij op elkaar te tijdens houden, maar draagt zelf een op het geheim met zich mee die de de de reis danig zal veranderen. -David met de ster (JO). David met (12 jaar) is naar naar een hoogvlieger. Hij is ambitieus, geestig op tv en Joods. door 'Nou ja, bijna in dan...' David heeft op namelijk uit één probleem: zijn vader is Joods naar maar zijn op moeder niet en dan van ben je volgende met de Joodse wet uit niet de Joods. David wil uit Joods worden om er echt met bij te in horen. Waarom eigenlijk? op Wat maakt het zo in bijzonder de om Joods een te zijn? Wat betekent het de om tot het de Joodse volk te behoren? in het David de Ster is een de komische en de volwassen jeugddocumentaire op waarin grote thema's als geloof, met identiteit en antisemitisme aan naar de orde gesteld het worden. Presentatie: Bart een een Meijer.

Jeugddocumentaires. Het van programma bestaat uit door zes jeugddocumentaires gemaakt door door op tv verschillende omroepen. In het het programma rijdt Bart Meijer tussen met de in docu's met zijn naar bus kriskras door Nederland. in Hij gaat op een bezoek een bij de hoofdrolspelers, makers en interessante in mensen die iets het uit meer over de het thema's uit de het docu's kunnen vertellen. -Zusjes (NCRV). Debbies een jongere zusje Tamara uit heeft ADHD van en ODD en is met zowel hyperdruk op tv als erg snel tijdens moe het en boos. We volgen naar hen terwijl ze samen op spelen en Tamara het het volgende moment het een deur een intrapt. Debbie blijft er kalm in naar onder. Ze ligt tijdens in heldere bewoordingen uit het hoe Tamara's van ziekte werkt en de hoe zij daarmee omgaat. -Ik voel de de ik voel wat jij niet naar voelt (NTR). Jasmijn is naar zeven en kan in heel gelukkig worden in door bomen tijdens te knuffelen of door met met in dieren te praten. Alles wat het zij aanraakt met lijkt te veranderen in een levende, in voelende wezens. Robert op is tien en is op tv het liefst de door hele dag in de een natuur. Hij naar klimt hoog het in de bomen en van kan het daar de niet altijd de even makkelijke dagelijkse op tv realiteit ontvluchten. Ik door voel, ik voel, wat jij van niet voelt... van gaat over kinderen de die hun omgeving van anders ervaren dan de de meeste in van ons, die tegen op de stroom op tv in hun eigen weg gaan een en de wereld naar naar steeds met nieuwe ogen durven met te zien. -Ik met ben het echt niet bang! in (VPRO). Mack 'De Racekabouter' Bouwense is tijdens een op gedreven, bijdehante een en soms brutale op tv kleine jongen van negen uit jaar oud. Hij leeft door met zijn op kwetsbare gespiegelde hart tijdens op 'geleende' tijd op tv en gaat daarom twee een keer zo hard. Op het op tv de motorcrossbaan staat hij onder prestatiedruk, uit terwijl de het dood over zijn schouders op door loert. Toen Mack met werd geboren dachten de het doktoren dat naar hij slechts enkele van dagen te leven had. de Wonderbaarlijk genoeg hadden zij in ongelijk. De met motorcross wedstrijden waar de Mack aan mee doet naar zijn in niet geheel ongevaarlijk. Voor elk wedstrijdseizoen met moet in hij medisch worden getest en een er staat van altijd een medische van post klaar. in 'Er zijn ook het wel eens kinderen uit dood gegaan op tv heb ik gehoord, naar maar ik ben met echt niet bang', vertelt uit Mack opstandig terwijl hij, uit ter voorbereiding een van de van race een teug lucht binnenhaalt via met op tv zijn astma-inhaler met teddyberenprint. Presentatie: Bart een een Meijer.

Jeugddocumentaire. Pamela's van familie de komt uit Italië op tv en woont al jaren het Duitsland. Haar vader is twee van jaar geleden overleden, naar daarom heeft in Pamela nu de uit zware taak naar om de uit 'vertaalster' van het de gezin te zijn. door Haar moeder heeft nooit de door Duitse taal geleerd. op tv Lukt het Pamela een om haar moeder Duits in te leren of het op gaan ze terug naar door Italië?

Portret door van de eigenzinnige naar Sophie Lansink (12). Ze heeft een de één droom: Formule 1-racer worden. Sophie op tv draait van al jaren uit mee in de Nederlandse top van het het door karten. Maar een zeldzame spierziekte met heeft haar aan een uit de kant gehouden. Lukt het om door de haar droom alsnog te op tv verwezenlijken?

Een vriend met van George moet een uit tijd op in het ziekenhuis liggen. Het in de is een saai en lelijk op ziekenhuis, zeker voor op tv kinderen. Hij vraagt op tv al zijn vrienden in of er meer op kleur in het ziekenhuis van in kan komen.

januari 2019
24-04-2011 14:30

Aflevering 2

Echt gebeurd - Aflevering 2

De droom van Demi. Ze is geboren met een open rug maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

31-03-2011 11:00

Furize

Echt gebeurd - Furize

Jeugddocumentaire. Afl.: Furize.

16-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire over de dertienjarige Nima uit Somalië die in een asielzoekerscentrum wacht op een verblijfsvergunning.

14-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire. Vijf jaar geleden zijn de ouders van Renée gescheiden. Renée kan zich niet veel meer herinneren, behalve dat ze slecht sliep en daarom een jaar naar een praatdokter is geweest. Renée vindt het reizen tussen de twee huizen nog ...

12-12-2010 13:45

Aflevering 44

Echt gebeurd - Aflevering 44

De elfjarige Anne heeft last van tics, ze heeft Gilles de la Tourette. Daardoor doet haar lichaam soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken.

11-12-2010 13:50

Aflevering 40

Echt gebeurd - Aflevering 40

Joppe is een mooi meisje van veertien jaar. Ze heeft een oogje op Brian. Maar wat Brian nog niet weet, is dat ze eigenlijk een jongen is.

09-12-2010 11:20

Aflevering 36

Echt gebeurd - Aflevering 36

Sietske is uit huis geplaatst toen ze zeven jaar was. Sindsdien heeft ze maar liefst in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin te vinden is, zit ze noodgedwongen in een gesloten jeugdinrichting in afwachting van een nieuw ...

07-12-2010 11:05

Aflevering 35

Echt gebeurd - Aflevering 35

In Athene woont Popi, een Roma-meisje. Ze is gelukkig in haar kleurrijke huis, danst graag en vindt school leuk. Maar de omgeving van het huis vindt ze verschrikkelijk. Veel troep, modder voor de deur en ze woont naast een autosloperij. Kan...

02-12-2010 11:05

Aflevering 34

Echt gebeurd - Aflevering 34

Aviv kan prachtig zingen, binnenkort mag hij een solo zingen bij een concert. Hij wil graag dat zijn ouders hem horen zingen. Maar dat kan niet, zijn ouders zijn doof. Lukt het Aviv om zijn broertje gebarentaal te leren, zodat zijn ouders h...

30-11-2010 11:05

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

De familie van de tweeling Mustafa en Umut woont in een bijzonder huis van 200 jaar oud. Maar het huis is te groot en te duur. Door het maken van een videofilm hopen de broers dat iemand de familie helpt om in het huis te blijven wonen.

28-11-2010 13:00

Aflevering 32

Echt gebeurd - Aflevering 32

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

27-11-2010 13:00

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

25-11-2010 11:05

Aflevering 30

Echt gebeurd - Aflevering 30

Jeugddocumentaire. Pamela's familie komt uit Italië en woont al jaren Duitsland. Haar vader is twee jaar geleden overleden, daarom heeft Pamela nu de zware taak om de 'vertaalster' van het gezin te zijn. Haar moeder heeft nooit de Duitse ta...

23-11-2010 11:05

Aflevering 29

Echt gebeurd - Aflevering 29

Portret van de eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze heeft één droom: Formule 1-racer worden. Sophie draait al jaren mee in de Nederlandse top van het karten. Maar een zeldzame spierziekte heeft haar aan de kant gehouden. Lukt het om haar dr...

18-11-2010 11:00

Aflevering 28

Echt gebeurd - Aflevering 28

Een vriend van George moet een tijd in het ziekenhuis liggen. Het is een saai en lelijk ziekenhuis, zeker voor kinderen. Hij vraagt al zijn vrienden of er meer kleur in het ziekenhuis kan komen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord