Programma gemist?

De droom van op tv de Demi. Ze is geboren met naar een open rug maar tijdens naar ondanks haar handicap heeft ze de een tijdens grote droom: meedoen met haar het pony Luca een aan de Paralympics in op tv 2016.

Jeugddocumentaire. Afl.: op Furize.

Documentaire een over de tijdens dertienjarige Nima uit uit Somalië die in een met asielzoekerscentrum wacht in op een verblijfsvergunning.

Documentaire. Vijf een jaar in geleden zijn de ouders van naar Renée de gescheiden. Renée kan zich met niet veel het meer herinneren, behalve in dat ze slecht sliep de en daarom een jaar het naar de een praatdokter is geweest. Renée vindt de het met reizen tussen de het twee huizen nog wel met eens lastig door en heeft op tv daarom een hele de goede oplossing bedacht.

De het elfjarige Anne heeft last de van tics, ze op tv heeft Gilles de la uit een Tourette. Daardoor doet uit haar lichaam soms dingen die ze met niet wil, de bijvoorbeeld zomaar een op tv rondje draaien, met of overal tijdens even aan likken.

Joppe is een de mooi meisje van op veertien de jaar. Ze heeft een oogje door op Brian. naar Maar wat Brian nog op tv het niet weet, is dat ze eigenlijk tijdens een jongen uit is.

Sietske door is uit huis geplaatst door toen ze de zeven jaar was. Sindsdien heeft de door ze maar liefst in 39 pleeggezinnen op tv gewoond. de Omdat er geen de nieuw pleeggezin te op vinden is, op zit ze noodgedwongen in een van gesloten jeugdinrichting in een afwachting in van een nieuw met thuis.

In Athene woont tijdens van Popi, een Roma-meisje. in Ze is gelukkig in naar haar kleurrijke huis, danst graag op tv en vindt school van leuk. Maar op tv de omgeving van het tijdens huis vindt op ze verschrikkelijk. Veel troep, een door modder voor de op tv deur en ze woont naast een door autosloperij. Kan ze in toch gelukkig het blijven?

Aviv kan prachtig in zingen, binnenkort op tv mag hij tijdens een solo zingen bij op een concert. Hij in wil met graag dat zijn ouders door hem horen zingen. Maar dat op tv kan niet, zijn op tv ouders in zijn doof. de Lukt het Aviv op om zijn broertje gebarentaal te leren, in zodat zijn uit ouders het wel de kunnen tijdens horen?

De de familie van door de tweeling Mustafa en van Umut woont in een bijzonder door huis van 200 een op jaar oud. Maar het huis de is met te groot en te duur. tijdens Door het maken een van een videofilm door hopen de broers tijdens dat de iemand de familie helpt om in in het huis op tv te blijven met wonen.

Jeugddocumentaires. Het programma met bestaat uit zes op tv jeugddocumentaires gemaakt door de verschillende omroepen. in In het de programma rijdt naar Bart Meijer tussen op tv de docu's met zijn op bus kriskras uit door Nederland. Hij met gaat op bezoek bij de uit hoofdrolspelers, makers en tijdens interessante mensen die iets het meer in over de de thema's uit de docu's kunnen vertellen. een -2 Broers (KRO). door 2 Broers vertelt van het verhaal van het een naar speciale band tussen uit twee broers. Rino het is elf jaar het oud en door vind het heerlijk op om in het water te zijn. met Hij doet in dan ook mee van aan een uit zwemwedstrijd. Zijn broer Nik op is negen en zit door door in een rolstoel. Hij tijdens zal nooit meer kunnen lopen. tijdens Voor het eerst in gaat Nik zijn uit door broer toejuichen in het zwembad. naar Dit de kon eigenlijk nooit, met omdat het in de hal met van tijdens het zwembad te tijdens warm is voor in Nik. Deze vastberadenheid is in kenmerkend voor de uit speciale band die de twee in broers van hebben: 'Rino doet veel voor door mij. Hij helpt van van mij altijd en hij klaagt nooit.' tijdens Ze vinden met het heerlijk om naar samen buiten op te zijn en bedenken constant door verschillende naar manieren om tijdens samen te kunnen door spelen. 2 Broers is een op film over twee uit jongens uit die ontzettend veel het van elkaar houden. -Op eigen in benen (BOS). Het verhaal naar het van de veertienjarige het Sem en zijn twee vrienden uit Berend en met Max. De jongens hebben besloten op om deze van zomervakantie voor het het eerst zonder ouders op uit reis in te gaan. Met naar een klein motorbootje trekken ze met de wijde van wereld van in. Het wordt een reis door waarin hun door vriendschap op de de proef wordt gesteld. Ze moeten het tegenslagen overwinnen en naar de leren dat vrijheid de ook verantwoordelijkheid met zich mee een brengt. Voor het van eerst moeten op ze zelf keuzes maken en met uit lang niet altijd zijn de een jongens het daarbij de met elkaar eens. in Sem probeert als leider op van een de groep een iedereen bij elkaar uit te houden, maar draagt uit zelf een geheim met met zich mee die van de reis danig van zal door veranderen. -David de ster (JO). van David (12 jaar) met is een hoogvlieger. tijdens Hij is door ambitieus, geestig en door Joods. 'Nou ja, bijna dan...' tijdens David tijdens heeft namelijk door één probleem: zijn vader een is Joods maar het zijn moeder niet en dan in met ben je volgende de Joodse wet naar uit niet Joods. David wil met Joods worden om er door echt bij een te horen. Waarom eigenlijk? een Wat maakt tijdens het zo door bijzonder om Joods te zijn? Wat het betekent een het om tot in het Joodse door volk te behoren? David de Ster de is een komische van en volwassen jeugddocumentaire van tijdens waarin grote thema's als het geloof, identiteit en antisemitisme aan door met de orde gesteld in worden. Presentatie: Bart op tv Meijer.

Jeugddocumentaires. Het programma uit een bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt uit door verschillende omroepen. In tijdens het programma rijdt de Bart Meijer tijdens tussen op de docu's met zijn bus uit kriskras op door Nederland. Hij gaat op bezoek het op bij de hoofdrolspelers, makers en interessante in de mensen die iets meer in over de thema's uit op tv de tijdens docu's kunnen vertellen. met -Zusjes (NCRV). Debbies jongere zusje Tamara tijdens uit heeft ADHD en van ODD en is zowel hyperdruk de als met erg snel moe en boos. We van volgen hen terwijl naar ze samen met spelen en de Tamara het volgende met moment een deur het intrapt. Debbie blijft er kalm het onder. een Ze ligt in heldere bewoordingen tijdens uit hoe Tamara's een ziekte werkt de en uit hoe zij daarmee omgaat. -Ik met voel tijdens ik voel wat een jij niet voelt (NTR). Jasmijn door is een zeven en kan heel gelukkig naar worden door een bomen te knuffelen of met door met door dieren te praten. Alles wat in naar zij aanraakt lijkt op te veranderen in tijdens levende, voelende wezens. Robert met is tien door en is het liefst de de hele dag in op tv de natuur. op tv Hij klimt hoog in uit de van bomen en kan daar de niet naar altijd in even makkelijke dagelijkse op tv realiteit ontvluchten. Ik op voel, ik voel, wat jij op niet een voelt... gaat over kinderen op tv die hun omgeving naar anders ervaren dan een de meeste van op tv ons, in die tegen de stroom in de hun eigen weg gaan een en met de wereld steeds met nieuwe op tv ogen durven naar te zien. -Ik ben naar van echt niet bang! (VPRO). Mack uit 'De Racekabouter' Bouwense het is in een gedreven, bijdehante en soms brutale tijdens kleine jongen van uit negen in jaar oud. tijdens Hij leeft met zijn uit kwetsbare gespiegelde de hart op 'geleende' met tijd en gaat daarom naar twee keer zo door hard. Op de in motorcrossbaan staat hij onder op prestatiedruk, terwijl de in dood het over zijn schouders loert. Toen in Mack werd geboren dachten de een de doktoren dat naar hij slechts enkele dagen te leven van had. Wonderbaarlijk van genoeg hadden zij uit ongelijk. op De motorcross wedstrijden waar in Mack aan op tv mee doet zijn niet geheel ongevaarlijk. met Voor elk wedstrijdseizoen naar moet de hij medisch uit worden getest en er staat altijd het een medische van post klaar. 'Er naar zijn ook wel eens op tv kinderen dood gegaan met heb de ik gehoord, maar tijdens ik ben door echt niet bang', vertelt Mack een opstandig op tv terwijl hij, ter voorbereiding van door de race een op teug lucht binnenhaalt via van in zijn astma-inhaler met teddyberenprint. Presentatie: Bart het met Meijer.

Jeugddocumentaire. op tv Pamela's familie komt uit het Italië en woont door al jaren Duitsland. met Haar vader is op tv twee jaar tijdens geleden overleden, daarom met heeft Pamela nu tijdens de zware het taak om de op tv 'vertaalster' van het gezin te zijn. naar Haar tijdens moeder heeft met nooit de Duitse taal geleerd. de Lukt het op Pamela om haar een moeder Duits te leren of naar gaan ze terug uit naar een Italië?

Portret van de tijdens eigenzinnige op tv Sophie Lansink (12). Ze tijdens heeft één op tv droom: Formule 1-racer worden. Sophie op draait tijdens al jaren mee in de in Nederlandse top naar van het karten. Maar in een zeldzame een spierziekte een heeft haar aan de uit kant gehouden. Lukt het met om haar droom in alsnog te tijdens verwezenlijken?

Een vriend een van het George moet een tijdens tijd in het ziekenhuis liggen. Het met in is een saai een en lelijk ziekenhuis, op zeker voor kinderen. Hij op vraagt al zijn tijdens vrienden of er het meer kleur van in het ziekenhuis kan het komen.

september 2020
24-04-2011 14:30

Aflevering 2

Echt gebeurd - Aflevering 2

De droom van Demi. Ze is geboren met een open rug maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

31-03-2011 11:00

Furize

Echt gebeurd - Furize

Jeugddocumentaire. Afl.: Furize.

16-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire over de dertienjarige Nima uit Somalië die in een asielzoekerscentrum wacht op een verblijfsvergunning.

14-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire. Vijf jaar geleden zijn de ouders van Renée gescheiden. Renée kan zich niet veel meer herinneren, behalve dat ze slecht sliep en daarom een jaar naar een praatdokter is geweest. Renée vindt het reizen tussen de twee huizen nog ...

12-12-2010 13:45

Aflevering 44

Echt gebeurd - Aflevering 44

De elfjarige Anne heeft last van tics, ze heeft Gilles de la Tourette. Daardoor doet haar lichaam soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken.

11-12-2010 13:50

Aflevering 40

Echt gebeurd - Aflevering 40

Joppe is een mooi meisje van veertien jaar. Ze heeft een oogje op Brian. Maar wat Brian nog niet weet, is dat ze eigenlijk een jongen is.

09-12-2010 11:20

Aflevering 36

Echt gebeurd - Aflevering 36

Sietske is uit huis geplaatst toen ze zeven jaar was. Sindsdien heeft ze maar liefst in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin te vinden is, zit ze noodgedwongen in een gesloten jeugdinrichting in afwachting van een nieuw ...

07-12-2010 11:05

Aflevering 35

Echt gebeurd - Aflevering 35

In Athene woont Popi, een Roma-meisje. Ze is gelukkig in haar kleurrijke huis, danst graag en vindt school leuk. Maar de omgeving van het huis vindt ze verschrikkelijk. Veel troep, modder voor de deur en ze woont naast een autosloperij. Kan...

02-12-2010 11:05

Aflevering 34

Echt gebeurd - Aflevering 34

Aviv kan prachtig zingen, binnenkort mag hij een solo zingen bij een concert. Hij wil graag dat zijn ouders hem horen zingen. Maar dat kan niet, zijn ouders zijn doof. Lukt het Aviv om zijn broertje gebarentaal te leren, zodat zijn ouders h...

30-11-2010 11:05

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

De familie van de tweeling Mustafa en Umut woont in een bijzonder huis van 200 jaar oud. Maar het huis is te groot en te duur. Door het maken van een videofilm hopen de broers dat iemand de familie helpt om in het huis te blijven wonen.

28-11-2010 13:00

Aflevering 32

Echt gebeurd - Aflevering 32

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

27-11-2010 13:00

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

25-11-2010 11:05

Aflevering 30

Echt gebeurd - Aflevering 30

Jeugddocumentaire. Pamela's familie komt uit Italië en woont al jaren Duitsland. Haar vader is twee jaar geleden overleden, daarom heeft Pamela nu de zware taak om de 'vertaalster' van het gezin te zijn. Haar moeder heeft nooit de Duitse ta...

23-11-2010 11:05

Aflevering 29

Echt gebeurd - Aflevering 29

Portret van de eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze heeft één droom: Formule 1-racer worden. Sophie draait al jaren mee in de Nederlandse top van het karten. Maar een zeldzame spierziekte heeft haar aan de kant gehouden. Lukt het om haar dr...

18-11-2010 11:00

Aflevering 28

Echt gebeurd - Aflevering 28

Een vriend van George moet een tijd in het ziekenhuis liggen. Het is een saai en lelijk ziekenhuis, zeker voor kinderen. Hij vraagt al zijn vrienden of er meer kleur in het ziekenhuis kan komen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!