Programma gemist?

De uit droom van op tv Demi. Ze is geboren met een tijdens open rug het maar op ondanks haar handicap heeft ze een een grote droom: meedoen van met met haar pony Luca met aan de het Paralympics in 2016.

Jeugddocumentaire. Afl.: naar Furize.

Documentaire over de in dertienjarige van Nima uit naar Somalië die in een een asielzoekerscentrum wacht op een het verblijfsvergunning.

Documentaire. naar Vijf jaar op tv geleden zijn de ouders met van Renée gescheiden. op tv Renée kan zich niet veel door meer naar herinneren, behalve tijdens dat ze slecht sliep en het daarom een jaar in naar naar een praatdokter is geweest. een Renée vindt het reizen tijdens tussen de op twee huizen nog wel op eens lastig en heeft van daarom een op hele goede oplossing een bedacht.

De het elfjarige Anne heeft last van naar een tics, ze heeft de Gilles de la Tourette. Daardoor op tv doet haar lichaam soms op tv dingen met die ze niet op wil, bijvoorbeeld op zomaar een rondje in draaien, of overal even aan door likken.

Joppe is met een mooi tijdens meisje van veertien jaar. in Ze heeft een tijdens oogje op uit Brian. Maar wat Brian nog op niet weet, is tijdens met dat ze eigenlijk een op tv jongen is.

Sietske is uit van huis op geplaatst toen ze zeven de jaar was. Sindsdien heeft op tv ze maar liefst met in 39 pleeggezinnen van gewoond. Omdat er van geen nieuw pleeggezin op tv te vinden van is, zit ze noodgedwongen het uit in een gesloten uit jeugdinrichting in afwachting van een een nieuw in thuis.

In Athene woont met Popi, een het Roma-meisje. Ze is gelukkig een uit in haar kleurrijke huis, danst door graag en in vindt school leuk. met Maar de omgeving door van het huis vindt ze een verschrikkelijk. Veel naar troep, modder voor de de deur en tijdens ze het woont naast een in autosloperij. Kan ze toch gelukkig met blijven?

Aviv kan prachtig uit zingen, binnenkort van mag hij in een solo zingen bij een uit concert. van Hij wil graag dat door zijn ouders het hem horen zingen. Maar dat in kan niet, uit zijn ouders een zijn doof. Lukt het Aviv uit om zijn in broertje gebarentaal te uit leren, zodat zijn door ouders het wel kunnen tijdens het horen?

De door familie van de tweeling Mustafa op en Umut woont naar uit in een bijzonder uit huis van 200 door jaar oud. Maar het huis is tijdens te naar groot en het te duur. Door door het maken van een met videofilm hopen de broers door dat een iemand de familie helpt het om in het in huis te blijven door wonen.

Jeugddocumentaires. Het de programma bestaat uit zes de van jeugddocumentaires gemaakt door het verschillende omroepen. In het programma de rijdt met Bart Meijer tussen de docu's het met zijn bus uit kriskras door op Nederland. Hij gaat naar op bezoek bij de een hoofdrolspelers, makers en interessante van mensen die iets in meer van over de thema's uit de van docu's uit kunnen vertellen. -2 Broers door (KRO). 2 door Broers vertelt het verhaal uit van een op tv speciale band tussen twee broers. met Rino is tijdens elf jaar naar oud en de vind het heerlijk om in uit het water te op tv zijn. Hij doet dan tijdens ook mee op tv aan de een zwemwedstrijd. Zijn broer op tv Nik is negen en in zit in het een rolstoel. Hij zal de nooit naar meer kunnen lopen. Voor het eerst uit gaat Nik zijn op een broer toejuichen in het zwembad. in Dit een kon eigenlijk nooit, het omdat het in de naar hal van van het zwembad te warm is voor naar Nik. het Deze vastberadenheid is kenmerkend op tv voor de speciale band de die op tv de twee broers uit hebben: 'Rino doet de veel voor met mij. Hij helpt mij naar altijd en hij op tv klaagt nooit.' Ze op vinden het heerlijk om op tv samen buiten op tv te zijn en in bedenken constant verschillende met manieren om samen te kunnen tijdens spelen. 2 Broers op is een op film over twee jongens het die ontzettend veel in van op elkaar houden. -Op met eigen benen in (BOS). Het verhaal tijdens van de veertienjarige met Sem en zijn naar twee vrienden Berend en Max. De van een jongens hebben besloten om deze tijdens zomervakantie naar voor het eerst zonder door ouders op reis te gaan. door Met een door klein motorbootje trekken op tv ze de wijde wereld van in. naar Het wordt een het reis waarin hun vriendschap op van de proef door wordt gesteld. Ze moeten tijdens tegenslagen overwinnen met en leren dat vrijheid tijdens ook verantwoordelijkheid met van van zich mee brengt. Voor op tv het eerst moeten ze met zelf keuzes maken en op van lang niet altijd zijn de jongens naar het op daarbij met uit elkaar eens. Sem probeert als een leider van naar de groep iedereen uit bij elkaar te houden, maar de draagt zelf naar een tijdens geheim met zich mee die naar de reis in danig zal veranderen. -David de de ster door (JO). David op (12 jaar) is een hoogvlieger. Hij op is door ambitieus, geestig en Joods. tijdens 'Nou naar ja, bijna dan...' tijdens David heeft namelijk een één probleem: zijn vader de is Joods maar zijn moeder op niet een en dan ben met je volgende de Joodse in wet niet Joods. de David wil Joods tijdens worden om er echt op bij te horen. het Waarom eigenlijk? Wat tijdens van maakt het zo het bijzonder om Joods naar te zijn? Wat op tv betekent het om tot het het Joodse volk het te behoren? David de Ster met is een op komische en op tv volwassen jeugddocumentaire waarin uit grote thema's als geloof, identiteit met en antisemitisme het aan de orde in gesteld worden. Presentatie: een Bart het Meijer.

Jeugddocumentaires. Het programma naar bestaat uit zes met het jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. met In het programma uit rijdt naar Bart Meijer tussen het de docu's met zijn bus een kriskras door naar Nederland. Hij de gaat op bezoek bij het de hoofdrolspelers, op makers en interessante op tv mensen die iets meer over op tv de thema's uit de op docu's kunnen de vertellen. -Zusjes (NCRV). de Debbies op jongere zusje Tamara heeft ADHD en uit ODD en is met zowel hyperdruk als met erg tijdens snel moe en boos. We het tijdens volgen hen terwijl een ze samen spelen en op Tamara het uit volgende moment een deur intrapt. de Debbie blijft het er kalm onder. op Ze ligt in heldere tijdens bewoordingen uit hoe Tamara's tijdens ziekte werkt een en hoe zij naar daarmee omgaat. -Ik voel naar ik het voel wat jij naar niet voelt (NTR). Jasmijn is tijdens zeven en kan in heel gelukkig worden naar door bomen te het door knuffelen of door een met dieren te praten. Alles op tv wat zij aanraakt een lijkt te veranderen de in levende, voelende in wezens. op tv Robert is tien van en is het op liefst de hele tijdens dag in de uit natuur. Hij klimt hoog in door de bomen en de kan tijdens daar de niet op altijd even makkelijke tijdens dagelijkse realiteit ontvluchten. Ik het voel, ik voel, wat jij op tv niet voelt... gaat tijdens over kinderen die uit op tv hun omgeving anders ervaren in dan de meeste van ons, de die tegen op tv de in stroom in hun eigen weg gaan door en de de wereld met steeds met nieuwe ogen naar durven te zien. tijdens -Ik ben een echt niet bang! (VPRO). Mack 'De door naar Racekabouter' Bouwense is een gedreven, op tv bijdehante en op tv soms brutale van kleine jongen van met negen jaar oud. Hij de leeft met zijn kwetsbare gespiegelde van hart door op 'geleende' tijd en naar gaat daarom een twee keer zo hard. Op het de motorcrossbaan staat naar hij op onder prestatiedruk, terwijl de door dood over zijn in schouders loert. Toen op Mack werd van geboren dachten de een doktoren dat hij slechts enkele het dagen te leven een had. Wonderbaarlijk genoeg door uit hadden zij ongelijk. De motorcross tijdens wedstrijden waar Mack aan met mee doet op zijn niet geheel het ongevaarlijk. Voor elk tijdens wedstrijdseizoen moet op hij medisch worden op getest en er staat naar altijd een het medische post klaar. 'Er zijn in in ook wel eens kinderen dood gegaan door een heb ik gehoord, maar een ik ben echt uit niet bang', vertelt Mack het opstandig terwijl hij, ter een voorbereiding van naar de race een teug op lucht van binnenhaalt via zijn astma-inhaler met op tv teddyberenprint. een Presentatie: Bart van Meijer.

Jeugddocumentaire. op tv Pamela's familie komt uit in Italië en een woont al jaren Duitsland. Haar door vader is op tv twee jaar in geleden overleden, daarom op heeft Pamela nu de uit zware met taak om de 'vertaalster' het van het gezin door te zijn. Haar tijdens moeder heeft nooit de Duitse tijdens op taal geleerd. Lukt door het Pamela om haar moeder met Duits te leren op tv of op gaan ze terug naar van Italië?

Portret van de door uit eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze van heeft één met droom: Formule op 1-racer worden. Sophie draait op al jaren mee tijdens in de Nederlandse top een van het karten. Maar van een zeldzame spierziekte de heeft haar aan door de de kant gehouden. in Lukt het om haar droom alsnog een te het verwezenlijken?

Een door vriend van George het moet een het tijd in het ziekenhuis liggen. Het op tv is een van saai en lelijk van ziekenhuis, zeker een voor kinderen. Hij vraagt tijdens al door zijn vrienden of er door meer kleur in het uit ziekenhuis kan het komen.

maart 2019
24-04-2011 14:30

Aflevering 2

Echt gebeurd - Aflevering 2

De droom van Demi. Ze is geboren met een open rug maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

31-03-2011 11:00

Furize

Echt gebeurd - Furize

Jeugddocumentaire. Afl.: Furize.

16-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire over de dertienjarige Nima uit Somalië die in een asielzoekerscentrum wacht op een verblijfsvergunning.

14-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire. Vijf jaar geleden zijn de ouders van Renée gescheiden. Renée kan zich niet veel meer herinneren, behalve dat ze slecht sliep en daarom een jaar naar een praatdokter is geweest. Renée vindt het reizen tussen de twee huizen nog ...

12-12-2010 13:45

Aflevering 44

Echt gebeurd - Aflevering 44

De elfjarige Anne heeft last van tics, ze heeft Gilles de la Tourette. Daardoor doet haar lichaam soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken.

11-12-2010 13:50

Aflevering 40

Echt gebeurd - Aflevering 40

Joppe is een mooi meisje van veertien jaar. Ze heeft een oogje op Brian. Maar wat Brian nog niet weet, is dat ze eigenlijk een jongen is.

09-12-2010 11:20

Aflevering 36

Echt gebeurd - Aflevering 36

Sietske is uit huis geplaatst toen ze zeven jaar was. Sindsdien heeft ze maar liefst in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin te vinden is, zit ze noodgedwongen in een gesloten jeugdinrichting in afwachting van een nieuw ...

07-12-2010 11:05

Aflevering 35

Echt gebeurd - Aflevering 35

In Athene woont Popi, een Roma-meisje. Ze is gelukkig in haar kleurrijke huis, danst graag en vindt school leuk. Maar de omgeving van het huis vindt ze verschrikkelijk. Veel troep, modder voor de deur en ze woont naast een autosloperij. Kan...

02-12-2010 11:05

Aflevering 34

Echt gebeurd - Aflevering 34

Aviv kan prachtig zingen, binnenkort mag hij een solo zingen bij een concert. Hij wil graag dat zijn ouders hem horen zingen. Maar dat kan niet, zijn ouders zijn doof. Lukt het Aviv om zijn broertje gebarentaal te leren, zodat zijn ouders h...

30-11-2010 11:05

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

De familie van de tweeling Mustafa en Umut woont in een bijzonder huis van 200 jaar oud. Maar het huis is te groot en te duur. Door het maken van een videofilm hopen de broers dat iemand de familie helpt om in het huis te blijven wonen.

28-11-2010 13:00

Aflevering 32

Echt gebeurd - Aflevering 32

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

27-11-2010 13:00

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

25-11-2010 11:05

Aflevering 30

Echt gebeurd - Aflevering 30

Jeugddocumentaire. Pamela's familie komt uit Italië en woont al jaren Duitsland. Haar vader is twee jaar geleden overleden, daarom heeft Pamela nu de zware taak om de 'vertaalster' van het gezin te zijn. Haar moeder heeft nooit de Duitse ta...

23-11-2010 11:05

Aflevering 29

Echt gebeurd - Aflevering 29

Portret van de eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze heeft één droom: Formule 1-racer worden. Sophie draait al jaren mee in de Nederlandse top van het karten. Maar een zeldzame spierziekte heeft haar aan de kant gehouden. Lukt het om haar dr...

18-11-2010 11:00

Aflevering 28

Echt gebeurd - Aflevering 28

Een vriend van George moet een tijd in het ziekenhuis liggen. Het is een saai en lelijk ziekenhuis, zeker voor kinderen. Hij vraagt al zijn vrienden of er meer kleur in het ziekenhuis kan komen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord