Programma gemist?

De op droom van Demi. Ze is tijdens tijdens geboren met een open rug met maar ondanks haar door handicap heeft ze in een grote de droom: meedoen met haar pony op tv Luca uit aan de Paralympics in de 2016.

Jeugddocumentaire. Afl.: tijdens Furize.

Documentaire naar over de dertienjarige Nima tijdens uit Somalië die in de een asielzoekerscentrum wacht van de op een verblijfsvergunning.

Documentaire. Vijf jaar met door geleden zijn de de ouders van Renée van gescheiden. Renée kan zich niet de veel meer herinneren, behalve het dat ze slecht op in sliep en daarom de een jaar naar een praatdokter is van in geweest. Renée vindt het reizen het tussen de naar twee huizen nog op wel eens lastig en heeft op daarom tijdens een hele goede oplossing van bedacht.

De elfjarige van Anne heeft op last van tics, ze heeft van Gilles op tv de la Tourette. Daardoor met doet de haar lichaam soms dingen die in ze niet van wil, bijvoorbeeld zomaar een het rondje de draaien, of overal even aan uit likken.

Joppe de is een door mooi meisje van veertien in jaar. Ze op tv heeft een oogje het op Brian. Maar met wat Brian nog naar niet weet, is dat ze van eigenlijk een jongen op is.

Sietske is uit de het huis geplaatst toen ze de zeven jaar was. de Sindsdien heeft het ze maar liefst in 39 pleeggezinnen van gewoond. op Omdat er het geen nieuw pleeggezin te tijdens vinden is, zit ze noodgedwongen een in van een gesloten jeugdinrichting in in afwachting van een met nieuw van thuis.

In Athene uit woont op Popi, een Roma-meisje. Ze is gelukkig op tv met in haar kleurrijke huis, uit danst graag en een vindt school leuk. Maar de op omgeving het van het huis vindt in ze verschrikkelijk. Veel naar troep, modder voor de tijdens deur en met ze woont naast naar een autosloperij. Kan ze in door toch gelukkig blijven?

Aviv kan met prachtig op zingen, binnenkort mag hij in een solo zingen de bij een van concert. Hij wil graag de dat zijn ouders hem horen naar zingen. Maar dat op het kan niet, zijn ouders zijn doof. door Lukt het een Aviv om zijn de broertje op gebarentaal te leren, op tv zodat zijn ouders het wel een kunnen van horen?

De naar familie van de tweeling de Mustafa en Umut op tv woont in een van bijzonder op huis van 200 jaar door oud. Maar het in huis is te groot en op tv te duur. door Door het maken van van op tv een videofilm hopen de broers dat in met iemand de familie helpt een om in het huis te op blijven een wonen.

Jeugddocumentaires. Het uit programma bestaat uit zes een jeugddocumentaires gemaakt de door verschillende omroepen. de In het uit programma rijdt door Bart Meijer tussen de docu's met door met zijn bus kriskras tijdens door Nederland. Hij tijdens gaat op bezoek bij de door hoofdrolspelers, makers en interessante door door mensen die iets een meer over de thema's uit de op docu's in kunnen vertellen. -2 Broers een (KRO). naar 2 Broers vertelt het verhaal van in een een speciale band door tussen twee broers. Rino is met elf jaar oud een en vind de het heerlijk om in op het water het te zijn. de Hij doet dan ook mee op tv aan de een zwemwedstrijd. Zijn door broer Nik is naar negen en zit in een in rolstoel. Hij zal in nooit op tv meer kunnen lopen. Voor naar het eerst een gaat Nik zijn naar broer toejuichen in het zwembad. van Dit kon op eigenlijk nooit, omdat het in van de hal van naar het zwembad te tijdens warm tijdens is voor uit Nik. Deze vastberadenheid is kenmerkend door voor de speciale band op tv die met de twee broers hebben: een 'Rino in doet veel voor het mij. Hij helpt een mij altijd en hij klaagt een nooit.' Ze vinden het tijdens heerlijk om samen door door buiten te zijn van en bedenken constant verschillende manieren om op tv samen te kunnen uit de spelen. 2 Broers op is een film van over twee jongens die naar ontzettend veel van met elkaar houden. -Op eigen benen met (BOS). Het verhaal in van de het veertienjarige in Sem en zijn twee de vrienden Berend en Max. de De jongens hebben besloten door om tijdens deze zomervakantie voor het van eerst met zonder ouders op reis tijdens te gaan. Met een uit klein motorbootje trekken in ze de wijde wereld op in. Het een wordt met een reis waarin hun vriendschap op in naar de proef wordt gesteld. Ze uit moeten tegenslagen een overwinnen en tijdens leren dat vrijheid ook de verantwoordelijkheid met zich mee brengt. op tv tijdens Voor het eerst op tv moeten ze zelf keuzes tijdens maken en naar lang niet altijd de zijn de jongens het daarbij met tijdens elkaar eens. Sem op tv probeert als de leider van de groep op tv iedereen bij elkaar tijdens te houden, maar uit draagt zelf uit een geheim met uit zich mee door die de reis danig tijdens zal veranderen. -David de op ster (JO). David met (12 jaar) is in een van hoogvlieger. Hij is ambitieus, geestig met en Joods. 'Nou met ja, een bijna dan...' David op heeft namelijk één probleem: zijn uit vader is op Joods maar de zijn moeder niet en op tv dan ben je in volgende de Joodse uit wet niet Joods. David naar wil Joods de worden om er tijdens echt bij naar te horen. Waarom eigenlijk? Wat door maakt het een zo bijzonder om op tv Joods te de zijn? Wat betekent het naar om tot van het Joodse volk te behoren? een van David de Ster tijdens is een komische en op tv volwassen jeugddocumentaire naar waarin grote thema's als geloof, het identiteit op en antisemitisme aan de orde het gesteld worden. Presentatie: Bart in in Meijer.

Jeugddocumentaires. Het programma op tv op tv bestaat uit zes jeugddocumentaires op gemaakt door verschillende omroepen. in In het programma uit rijdt van Bart Meijer tussen de docu's met op tv zijn bus kriskras een de door Nederland. Hij gaat op door bezoek het bij de hoofdrolspelers, makers en interessante met mensen het die iets meer over de door thema's uit uit de docu's kunnen de vertellen. -Zusjes op (NCRV). Debbies jongere zusje op tv Tamara heeft ADHD uit en ODD en is op tv zowel door hyperdruk als erg snel uit moe en boos. We de volgen hen een terwijl ze door samen spelen en Tamara het uit volgende moment een van het deur intrapt. Debbie blijft er het kalm naar onder. Ze ligt in heldere naar bewoordingen uit met hoe Tamara's een ziekte werkt en hoe zij daarmee met omgaat. op -Ik voel door ik voel wat jij niet voelt door in (NTR). Jasmijn is zeven en uit kan op tv heel gelukkig worden de door bomen te knuffelen of door een met naar dieren te door praten. Alles wat zij aanraakt van lijkt te tijdens veranderen in op levende, voelende wezens. Robert is tien op tv en tijdens is het liefst de hele van dag in door de uit natuur. Hij klimt op hoog in de bomen en op kan daar de niet het altijd op tv even makkelijke dagelijkse realiteit ontvluchten. op in Ik voel, ik uit voel, wat jij niet voelt... gaat tijdens op tv over kinderen die hun uit omgeving anders met ervaren dan de meeste van met ons, die tegen de met stroom in in hun eigen weg uit gaan en de wereld tijdens steeds met in nieuwe ogen durven te naar zien. door -Ik ben echt niet in bang! (VPRO). op tv Mack 'De Racekabouter' Bouwense op tv is tijdens een gedreven, bijdehante en soms brutale in kleine jongen van met negen jaar op oud. Hij naar leeft met zijn van kwetsbare gespiegelde hart op op tv 'geleende' tijd en gaat een daarom twee op tv keer zo hard. de Op de motorcrossbaan naar staat hij van onder prestatiedruk, tijdens terwijl de dood het over zijn schouders loert. Toen Mack naar werd geboren tijdens dachten de doktoren dat tijdens hij op tv slechts enkele van dagen te leven had. Wonderbaarlijk genoeg uit op tv hadden zij ongelijk. De op tv motorcross wedstrijden waar naar Mack aan door mee doet zijn niet geheel ongevaarlijk. het Voor uit elk wedstrijdseizoen moet tijdens hij medisch worden getest een en er staat op altijd met een medische post klaar. de 'Er zijn van ook wel eens kinderen het dood gegaan heb tijdens ik gehoord, maar door ik ben echt niet bang', van vertelt Mack opstandig de op terwijl hij, ter voorbereiding tijdens van de het race een teug lucht binnenhaalt via met op zijn astma-inhaler met op teddyberenprint. Presentatie: Bart het Meijer.

Jeugddocumentaire. Pamela's familie uit tijdens komt uit Italië en woont op al jaren in Duitsland. Haar vader is op twee jaar geleden overleden, met daarom heeft Pamela tijdens nu de tijdens zware taak de om de op 'vertaalster' van het gezin te zijn. uit Haar moeder op tv heeft door nooit de Duitse taal op geleerd. Lukt het tijdens Pamela om haar moeder Duits tijdens te leren op tv of gaan ze terug de naar de Italië?

Portret van de het van eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze heeft in één droom: Formule tijdens 1-racer op worden. Sophie draait al jaren door mee in een de op Nederlandse top van het karten. Maar naar een zeldzame het spierziekte heeft haar met aan de een kant gehouden. door Lukt het om door haar droom alsnog te het verwezenlijken?

Een vriend het van George moet door een tijd in het op tv ziekenhuis liggen. op tv Het is het een saai en lelijk een ziekenhuis, zeker het voor kinderen. Hij vraagt al het zijn vrienden het of er met meer kleur in tijdens het ziekenhuis met kan komen.

mei 2021
24-04-2011 14:30

Aflevering 2

Echt gebeurd - Aflevering 2

De droom van Demi. Ze is geboren met een open rug maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

31-03-2011 11:00

Furize

Echt gebeurd - Furize

Jeugddocumentaire. Afl.: Furize.

16-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire over de dertienjarige Nima uit Somalië die in een asielzoekerscentrum wacht op een verblijfsvergunning.

14-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire. Vijf jaar geleden zijn de ouders van Renée gescheiden. Renée kan zich niet veel meer herinneren, behalve dat ze slecht sliep en daarom een jaar naar een praatdokter is geweest. Renée vindt het reizen tussen de twee huizen nog ...

12-12-2010 13:45

Aflevering 44

Echt gebeurd - Aflevering 44

De elfjarige Anne heeft last van tics, ze heeft Gilles de la Tourette. Daardoor doet haar lichaam soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken.

11-12-2010 13:50

Aflevering 40

Echt gebeurd - Aflevering 40

Joppe is een mooi meisje van veertien jaar. Ze heeft een oogje op Brian. Maar wat Brian nog niet weet, is dat ze eigenlijk een jongen is.

09-12-2010 11:20

Aflevering 36

Echt gebeurd - Aflevering 36

Sietske is uit huis geplaatst toen ze zeven jaar was. Sindsdien heeft ze maar liefst in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin te vinden is, zit ze noodgedwongen in een gesloten jeugdinrichting in afwachting van een nieuw ...

07-12-2010 11:05

Aflevering 35

Echt gebeurd - Aflevering 35

In Athene woont Popi, een Roma-meisje. Ze is gelukkig in haar kleurrijke huis, danst graag en vindt school leuk. Maar de omgeving van het huis vindt ze verschrikkelijk. Veel troep, modder voor de deur en ze woont naast een autosloperij. Kan...

02-12-2010 11:05

Aflevering 34

Echt gebeurd - Aflevering 34

Aviv kan prachtig zingen, binnenkort mag hij een solo zingen bij een concert. Hij wil graag dat zijn ouders hem horen zingen. Maar dat kan niet, zijn ouders zijn doof. Lukt het Aviv om zijn broertje gebarentaal te leren, zodat zijn ouders h...

30-11-2010 11:05

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

De familie van de tweeling Mustafa en Umut woont in een bijzonder huis van 200 jaar oud. Maar het huis is te groot en te duur. Door het maken van een videofilm hopen de broers dat iemand de familie helpt om in het huis te blijven wonen.

28-11-2010 13:00

Aflevering 32

Echt gebeurd - Aflevering 32

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

27-11-2010 13:00

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

25-11-2010 11:05

Aflevering 30

Echt gebeurd - Aflevering 30

Jeugddocumentaire. Pamela's familie komt uit Italië en woont al jaren Duitsland. Haar vader is twee jaar geleden overleden, daarom heeft Pamela nu de zware taak om de 'vertaalster' van het gezin te zijn. Haar moeder heeft nooit de Duitse ta...

23-11-2010 11:05

Aflevering 29

Echt gebeurd - Aflevering 29

Portret van de eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze heeft één droom: Formule 1-racer worden. Sophie draait al jaren mee in de Nederlandse top van het karten. Maar een zeldzame spierziekte heeft haar aan de kant gehouden. Lukt het om haar dr...

18-11-2010 11:00

Aflevering 28

Echt gebeurd - Aflevering 28

Een vriend van George moet een tijd in het ziekenhuis liggen. Het is een saai en lelijk ziekenhuis, zeker voor kinderen. Hij vraagt al zijn vrienden of er meer kleur in het ziekenhuis kan komen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!