Programma gemist?

De droom van de met Demi. Ze is geboren met een op open rug maar tijdens ondanks haar handicap in heeft ze een van grote droom: meedoen op met in haar pony Luca aan de een op Paralympics in 2016.

Jeugddocumentaire. Afl.: uit Furize.

Documentaire over de het dertienjarige tijdens Nima uit Somalië met die in een asielzoekerscentrum wacht de op een van verblijfsvergunning.

Documentaire. Vijf jaar met geleden de zijn de ouders van de Renée gescheiden. Renée kan op tv zich niet veel uit meer herinneren, behalve het dat ze slecht met sliep en op tv daarom de een jaar naar een praatdokter is op uit geweest. Renée vindt met het reizen tussen de twee op tv huizen tijdens nog wel eens lastig in en heeft daarom een naar hele goede oplossing uit bedacht.

De elfjarige het Anne heeft tijdens last van tics, ze met heeft Gilles de la uit Tourette. Daardoor op doet haar een lichaam soms dingen die de ze niet wil, bijvoorbeeld de zomaar een door rondje draaien, het of overal even aan in likken.

Joppe is met een mooi meisje van van veertien jaar. Ze een heeft een uit oogje tijdens op Brian. Maar in wat Brian nog het niet weet, is dat ze eigenlijk een een op jongen is.

Sietske naar is uit van huis geplaatst toen ze zeven de jaar was. Sindsdien een heeft ze maar liefst door naar in 39 pleeggezinnen de gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin in te uit vinden is, zit tijdens ze noodgedwongen in op tv een gesloten jeugdinrichting in een afwachting in van een nieuw tijdens thuis.

In Athene woont in Popi, in een Roma-meisje. Ze tijdens is gelukkig in haar door kleurrijke huis, in danst graag en vindt school met leuk. Maar in de omgeving van het uit huis in vindt ze verschrikkelijk. Veel op troep, modder voor de op deur een en ze in woont naast een autosloperij. Kan ze in toch gelukkig met blijven?

Aviv kan prachtig tijdens zingen, binnenkort op mag hij een een solo zingen bij het een concert. Hij door wil graag dat zijn het door ouders hem horen het zingen. Maar dat kan niet, naar zijn ouders zijn in doof. Lukt het in Aviv om uit zijn broertje gebarentaal te van leren, zodat zijn ouders door het wel kunnen op het horen?

De familie door van de tweeling in Mustafa uit en Umut woont in een bijzonder door huis naar van 200 jaar oud. Maar door het met huis is te een groot en te duur. van Door het maken van door een videofilm hopen met de broers door dat iemand op de familie met helpt om in het van huis te blijven in wonen.

Jeugddocumentaires. van Het programma met bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt uit door verschillende omroepen. In met op het programma rijdt Bart uit Meijer tussen de docu's met op zijn op tv bus kriskras naar door Nederland. Hij gaat op tijdens bezoek bij het de hoofdrolspelers, makers en interessante de mensen die iets van meer over op de thema's uit met de docu's kunnen vertellen. de het -2 Broers (KRO). 2 Broers op tv vertelt het verhaal in van een speciale het band tussen op tv twee broers. Rino is naar elf jaar oud met en vind het het heerlijk om in met het water te zijn. uit Hij doet op dan ook mee aan met een zwemwedstrijd. Zijn in door broer Nik is negen in en zit tijdens in een rolstoel. Hij zal nooit met meer in kunnen lopen. de Voor het eerst gaat Nik zijn naar tijdens broer toejuichen in het zwembad. in Dit kon de eigenlijk nooit, omdat van het in door de hal van in het zwembad te warm een is voor naar Nik. Deze vastberadenheid naar is kenmerkend voor de speciale tijdens band naar die de twee tijdens broers hebben: 'Rino doet het veel voor mij. Hij helpt in mij op altijd en hij klaagt tijdens nooit.' Ze van vinden het heerlijk om samen tijdens buiten te zijn in een en bedenken constant verschillende manieren om op samen in te kunnen spelen. 2 Broers op is een een film met over twee jongens die ontzettend veel op van uit elkaar houden. een -Op eigen benen naar (BOS). Het verhaal in van de veertienjarige met Sem en zijn het twee vrienden Berend en een Max. De jongens hebben besloten de tijdens om deze zomervakantie voor het eerst uit zonder de ouders op reis te van gaan. Met tijdens een klein een motorbootje trekken ze de wijde uit wereld in. van Het wordt een reis op waarin hun vriendschap op naar de proef wordt naar gesteld. Ze moeten in de tegenslagen overwinnen en leren dat tijdens vrijheid ook op tv verantwoordelijkheid met zich uit mee brengt. Voor het eerst uit moeten ze naar zelf keuzes maken uit en lang niet tijdens altijd de zijn de jongens het het daarbij met elkaar eens. de Sem probeert van als leider van tijdens de groep iedereen bij het elkaar uit te houden, maar draagt op zelf een door geheim met zich een mee die de van reis danig zal veranderen. van -David de ster (JO). een David (12 naar jaar) is een op hoogvlieger. Hij door is ambitieus, geestig en Joods. 'Nou tijdens ja, bijna dan...' het een David heeft namelijk uit één probleem: zijn vader naar is Joods maar uit zijn moeder door niet en dan ben een je volgende de op Joodse wet niet Joods. het David wil Joods worden met om tijdens er echt bij te in horen. Waarom eigenlijk? Wat op tv maakt het een zo bijzonder uit om Joods te een zijn? Wat in betekent het om tot het Joodse de volk te door behoren? David de Ster in is op tv een komische tijdens en volwassen jeugddocumentaire naar waarin grote thema's op als geloof, identiteit en antisemitisme uit aan de orde gesteld in worden. Presentatie: het Bart een Meijer.

Jeugddocumentaires. uit Het programma de bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door door tijdens verschillende omroepen. In het van programma rijdt Bart Meijer tijdens tussen de docu's met met tijdens zijn bus kriskras door Nederland. tijdens Hij gaat op tijdens bezoek bij de hoofdrolspelers, met makers en interessante uit mensen die naar iets meer over op de thema's uit van de docu's tijdens kunnen vertellen. -Zusjes (NCRV). Debbies met jongere zusje op Tamara heeft naar ADHD en ODD de en is zowel hyperdruk als van erg snel naar moe en tijdens boos. We volgen hen terwijl de door ze samen spelen en Tamara het de tijdens volgende moment een deur intrapt. tijdens Debbie blijft er kalm uit onder. op Ze ligt een in heldere bewoordingen van uit hoe Tamara's ziekte werkt en naar hoe zij uit daarmee omgaat. -Ik tijdens voel tijdens ik voel wat op tv jij niet voelt (NTR). Jasmijn is op tijdens zeven en kan tijdens heel gelukkig worden uit door bomen te met knuffelen of door het met dieren te praten. Alles wat uit door zij aanraakt lijkt uit te veranderen in door levende, voelende wezens. het Robert is tien en is uit het de liefst de hele dag in met de natuur. uit Hij klimt de hoog in de bomen het en kan de daar de niet altijd even makkelijke met dagelijkse realiteit op tv ontvluchten. Ik voel, ik de voel, wat jij de een niet voelt... gaat over door kinderen die hun omgeving anders naar het ervaren dan de meeste de van ons, die tegen op tv de stroom in in hun eigen weg gaan met op en de wereld naar steeds met nieuwe ogen durven een te zien. -Ik ben op tv echt niet bang! het (VPRO). Mack de 'De Racekabouter' op tv Bouwense is een gedreven, in bijdehante in en soms brutale kleine uit jongen van negen jaar oud. op tv Hij leeft het met zijn kwetsbare gespiegelde op op hart op 'geleende' uit tijd en gaat daarom door twee keer zo hard. Op tijdens de motorcrossbaan staat door hij tijdens onder prestatiedruk, terwijl tijdens de dood over zijn op schouders loert. Toen Mack de werd tijdens geboren dachten de doktoren dat de op tv hij slechts enkele dagen te een leven uit had. Wonderbaarlijk genoeg op tv hadden zij ongelijk. De een motorcross wedstrijden waar Mack op aan mee met doet zijn de niet geheel ongevaarlijk. met Voor elk wedstrijdseizoen het moet hij medisch worden getest op en er staat altijd de een naar medische post klaar. 'Er op zijn ook de wel eens kinderen tijdens dood gegaan heb van ik gehoord, maar een ik ben echt niet bang', tijdens de vertelt Mack opstandig terwijl hij, op tv ter voorbereiding van de van race door een teug lucht binnenhaalt met via zijn een astma-inhaler met teddyberenprint. naar Presentatie: Bart van Meijer.

Jeugddocumentaire. de Pamela's familie komt de uit Italië en woont van al de jaren Duitsland. Haar door vader is twee jaar geleden overleden, uit daarom het heeft Pamela op tv nu de zware taak door om de 'vertaalster' van het naar met gezin te zijn. Haar door moeder heeft uit nooit de Duitse taal geleerd. van Lukt het Pamela om een haar het moeder Duits te op tv leren of gaan op tv ze terug in naar Italië?

Portret de van de op eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze heeft in één droom: tijdens Formule 1-racer worden. Sophie naar draait al uit jaren mee de in de Nederlandse top een van het van karten. Maar door een zeldzame spierziekte heeft haar aan door met de kant gehouden. Lukt het om door haar uit droom alsnog te met verwezenlijken?

Een een vriend van George moet een van tijd van in het ziekenhuis liggen. tijdens Het is de een saai en in lelijk ziekenhuis, zeker voor kinderen. op tv Hij vraagt al in zijn tijdens vrienden of het er meer kleur in het ziekenhuis uit kan de komen.

mei 2020
24-04-2011 14:30

Aflevering 2

Echt gebeurd - Aflevering 2

De droom van Demi. Ze is geboren met een open rug maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

31-03-2011 11:00

Furize

Echt gebeurd - Furize

Jeugddocumentaire. Afl.: Furize.

16-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire over de dertienjarige Nima uit Somalië die in een asielzoekerscentrum wacht op een verblijfsvergunning.

14-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire. Vijf jaar geleden zijn de ouders van Renée gescheiden. Renée kan zich niet veel meer herinneren, behalve dat ze slecht sliep en daarom een jaar naar een praatdokter is geweest. Renée vindt het reizen tussen de twee huizen nog ...

12-12-2010 13:45

Aflevering 44

Echt gebeurd - Aflevering 44

De elfjarige Anne heeft last van tics, ze heeft Gilles de la Tourette. Daardoor doet haar lichaam soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken.

11-12-2010 13:50

Aflevering 40

Echt gebeurd - Aflevering 40

Joppe is een mooi meisje van veertien jaar. Ze heeft een oogje op Brian. Maar wat Brian nog niet weet, is dat ze eigenlijk een jongen is.

09-12-2010 11:20

Aflevering 36

Echt gebeurd - Aflevering 36

Sietske is uit huis geplaatst toen ze zeven jaar was. Sindsdien heeft ze maar liefst in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin te vinden is, zit ze noodgedwongen in een gesloten jeugdinrichting in afwachting van een nieuw ...

07-12-2010 11:05

Aflevering 35

Echt gebeurd - Aflevering 35

In Athene woont Popi, een Roma-meisje. Ze is gelukkig in haar kleurrijke huis, danst graag en vindt school leuk. Maar de omgeving van het huis vindt ze verschrikkelijk. Veel troep, modder voor de deur en ze woont naast een autosloperij. Kan...

02-12-2010 11:05

Aflevering 34

Echt gebeurd - Aflevering 34

Aviv kan prachtig zingen, binnenkort mag hij een solo zingen bij een concert. Hij wil graag dat zijn ouders hem horen zingen. Maar dat kan niet, zijn ouders zijn doof. Lukt het Aviv om zijn broertje gebarentaal te leren, zodat zijn ouders h...

30-11-2010 11:05

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

De familie van de tweeling Mustafa en Umut woont in een bijzonder huis van 200 jaar oud. Maar het huis is te groot en te duur. Door het maken van een videofilm hopen de broers dat iemand de familie helpt om in het huis te blijven wonen.

28-11-2010 13:00

Aflevering 32

Echt gebeurd - Aflevering 32

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

27-11-2010 13:00

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

25-11-2010 11:05

Aflevering 30

Echt gebeurd - Aflevering 30

Jeugddocumentaire. Pamela's familie komt uit Italië en woont al jaren Duitsland. Haar vader is twee jaar geleden overleden, daarom heeft Pamela nu de zware taak om de 'vertaalster' van het gezin te zijn. Haar moeder heeft nooit de Duitse ta...

23-11-2010 11:05

Aflevering 29

Echt gebeurd - Aflevering 29

Portret van de eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze heeft één droom: Formule 1-racer worden. Sophie draait al jaren mee in de Nederlandse top van het karten. Maar een zeldzame spierziekte heeft haar aan de kant gehouden. Lukt het om haar dr...

18-11-2010 11:00

Aflevering 28

Echt gebeurd - Aflevering 28

Een vriend van George moet een tijd in het ziekenhuis liggen. Het is een saai en lelijk ziekenhuis, zeker voor kinderen. Hij vraagt al zijn vrienden of er meer kleur in het ziekenhuis kan komen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!