Programma gemist?

De de droom van Demi. een Ze is geboren naar met een open rug een maar uit ondanks haar handicap heeft ze een het een grote droom: meedoen van met haar pony Luca de aan de Paralympics met in 2016.

Jeugddocumentaire. tijdens Afl.: Furize.

Documentaire over het de dertienjarige Nima uit naar Somalië uit die in het een asielzoekerscentrum wacht op een op verblijfsvergunning.

Documentaire. uit Vijf jaar geleden zijn met de ouders van van Renée een gescheiden. Renée kan zich niet veel op tv meer de herinneren, behalve tijdens dat ze slecht sliep en de daarom een jaar de naar een praatdokter naar is geweest. van Renée vindt het reizen door tussen in de twee huizen een nog wel eens lastig en op tv heeft naar daarom een hele op tv goede oplossing bedacht.

De in elfjarige Anne door heeft last van tics, op ze heeft Gilles tijdens de la Tourette. Daardoor doet van haar lichaam van soms dingen met die ze van niet wil, bijvoorbeeld zomaar een naar rondje draaien, of overal naar even aan uit likken.

Joppe met is een mooi in meisje van uit veertien jaar. Ze heeft het een oogje op de Brian. Maar wat Brian nog met een niet weet, is dat ze eigenlijk op tv een jongen met is.

Sietske van is uit huis tijdens geplaatst toen ze zeven jaar uit was. Sindsdien tijdens heeft de ze maar liefst in 39 van pleeggezinnen gewoond. Omdat er van het geen nieuw pleeggezin te vinden is, van zit uit ze noodgedwongen in een gesloten met jeugdinrichting uit in afwachting van door een nieuw van thuis.

In tijdens Athene woont tijdens Popi, een Roma-meisje. tijdens Ze is gelukkig in haar kleurrijke met huis, danst op graag en vindt school de op leuk. Maar de omgeving uit van het door huis vindt ze verschrikkelijk. Veel door troep, modder voor op tv de deur en ze met woont naast de een tijdens autosloperij. Kan ze toch naar gelukkig blijven?

Aviv kan het prachtig zingen, binnenkort op mag in hij een solo zingen bij een een tijdens concert. Hij wil met graag dat zijn op tv ouders hem horen uit zingen. Maar dat tijdens kan niet, zijn ouders zijn van doof. Lukt het op tv Aviv in om zijn broertje op tv gebarentaal te leren, zodat met zijn ouders het wel kunnen een op horen?

De uit familie van de tweeling de Mustafa en Umut van woont in de een bijzonder huis van 200 met jaar een oud. Maar het huis een is te groot van en te duur. Door op het maken op tv van een videofilm op tv hopen de het broers dat iemand de familie in helpt om in in het huis een te blijven op tv wonen.

Jeugddocumentaires. Het programma tijdens bestaat het uit zes jeugddocumentaires gemaakt door tijdens verschillende omroepen. In naar het programma rijdt van Bart naar Meijer tussen de met docu's met met zijn bus kriskras door tijdens Nederland. Hij gaat op met bezoek op tv bij de hoofdrolspelers, makers en interessante het mensen die op iets meer over de van thema's tijdens uit de docu's door kunnen vertellen. de -2 Broers (KRO). 2 uit Broers vertelt het op verhaal van een speciale met band tussen een twee broers. Rino is naar elf jaar oud op en van vind het heerlijk om tijdens in het naar water te zijn. Hij doet van dan ook mee aan naar een zwemwedstrijd. tijdens Zijn broer op Nik is negen en zit op tv in een tijdens rolstoel. een Hij zal nooit meer kunnen lopen. de Voor het in eerst gaat Nik de zijn broer toejuichen een in het uit zwembad. Dit uit kon eigenlijk nooit, naar omdat het in de de hal van het zwembad de te door warm is voor Nik. door Deze vastberadenheid is kenmerkend voor met de speciale band met de die de twee broers een hebben: 'Rino doet veel een voor tijdens mij. Hij helpt mij een altijd en hij klaagt nooit.' uit Ze vinden met het heerlijk om een samen de buiten te zijn van en bedenken constant verschillende manieren om van samen te door kunnen tijdens spelen. 2 Broers is met een film over twee jongens van met die ontzettend veel door van elkaar houden. -Op eigen op benen (BOS). Het het verhaal van de de veertienjarige Sem en uit zijn twee vrienden een Berend en Max. op tv De jongens in hebben besloten om deze zomervakantie op tv van voor het eerst zonder ouders op in reis te gaan. op door Met een klein motorbootje trekken ze uit de wijde wereld op tv met in. Het wordt een reis waarin op hun vriendschap op op tv de het proef wordt gesteld. Ze tijdens moeten tegenslagen overwinnen en op leren de dat vrijheid ook op verantwoordelijkheid met zich mee met brengt. Voor het eerst met met moeten ze zelf keuzes maken en een lang niet het altijd een zijn de jongens het daarbij het met elkaar eens. het Sem probeert als leider het het van de groep iedereen bij elkaar het in te houden, maar draagt zelf met een van geheim met zich tijdens mee die de reis danig in zal veranderen. -David de uit ster (JO). David tijdens (12 jaar) is door een hoogvlieger. door Hij is ambitieus, geestig tijdens door en Joods. 'Nou naar ja, bijna dan...' David heeft de namelijk één op probleem: zijn vader is het Joods maar zijn moeder tijdens niet en uit dan ben uit je volgende de Joodse op wet het niet Joods. David wil Joods een worden om op tv er echt bij te horen. met Waarom uit eigenlijk? Wat maakt het de zo bijzonder om tijdens Joods te naar zijn? Wat betekent het in om tot in het Joodse door volk te behoren? David de Ster naar het is een komische de en volwassen jeugddocumentaire waarin op tv grote thema's als geloof, identiteit naar op tv en antisemitisme aan de orde gesteld door worden. Presentatie: uit Bart op Meijer.

Jeugddocumentaires. naar Het programma van bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt van door verschillende omroepen. tijdens In van het programma rijdt Bart op Meijer tussen de uit docu's met zijn bus door kriskras de door Nederland. Hij gaat op bezoek een bij het de hoofdrolspelers, makers en de interessante mensen van die iets meer over in de thema's van uit de van docu's kunnen vertellen. -Zusjes (NCRV). op Debbies jongere zusje een Tamara heeft ADHD en met met ODD en is zowel uit hyperdruk als erg snel van moe en boos. in We volgen hen naar terwijl ze naar samen spelen en het Tamara het volgende door moment een deur intrapt. Debbie uit blijft er kalm uit onder. tijdens Ze ligt in de heldere bewoordingen uit van hoe Tamara's ziekte werkt en in hoe zij daarmee op tv omgaat. -Ik naar voel ik voel het wat van jij niet voelt (NTR). Jasmijn is door zeven en kan in op heel gelukkig worden op door bomen te knuffelen of op door met van dieren te praten. van Alles wat de zij aanraakt lijkt te veranderen een in levende, tijdens voelende wezens. Robert naar is tien en is het door liefst de uit hele dag op tv in de op tv natuur. Hij klimt hoog in op tv de bomen en kan door tijdens daar de niet van altijd even makkelijke dagelijkse realiteit ontvluchten. op uit Ik voel, ik voel, wat een jij niet voelt... de gaat over kinderen die door door hun omgeving anders de ervaren dan de in meeste van ons, die tegen van de stroom van in hun op eigen weg gaan uit en de wereld steeds met nieuwe van ogen durven te van zien. een -Ik ben echt tijdens niet bang! een (VPRO). Mack 'De op tv Racekabouter' Bouwense is een gedreven, bijdehante uit en soms brutale het kleine jongen van een negen jaar van oud. Hij tijdens leeft met zijn kwetsbare een gespiegelde het hart op 'geleende' tijd en gaat op daarom het twee keer tijdens zo hard. Op de motorcrossbaan staat uit hij onder prestatiedruk, in een terwijl de dood over zijn op tv schouders loert. Toen met Mack werd op geboren dachten de doktoren met dat hij slechts enkele op dagen te in leven van had. Wonderbaarlijk genoeg hadden zij op tv ongelijk. De motorcross wedstrijden het waar van Mack aan mee doet zijn met niet geheel ongevaarlijk. tijdens Voor elk door wedstrijdseizoen moet hij tijdens medisch de worden getest en er staat op altijd een medische post van klaar. 'Er zijn met ook tijdens wel eens kinderen dood het gegaan op tv heb ik gehoord, de maar ik ben echt van niet bang', vertelt door Mack opstandig terwijl hij, ter uit voorbereiding van naar de race een een teug het lucht binnenhaalt via zijn astma-inhaler met een teddyberenprint. naar Presentatie: Bart de Meijer.

Jeugddocumentaire. in Pamela's familie op komt uit Italië en woont op al jaren Duitsland. Haar door vader is twee met jaar geleden op tv overleden, daarom heeft de Pamela uit nu de zware op taak om de 'vertaalster' van door het gezin te zijn. uit Haar moeder van heeft de nooit de Duitse taal geleerd. een Lukt naar het Pamela om haar van moeder Duits uit te leren of gaan ze op terug het naar Italië?

Portret van in de naar eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze tijdens heeft één droom: in Formule met 1-racer worden. Sophie draait met al jaren mee in tijdens de Nederlandse top van met naar het karten. Maar een zeldzame spierziekte van heeft het haar aan de kant op gehouden. Lukt het om op met haar droom alsnog te naar verwezenlijken?

Een vriend tijdens van George in moet een tijd in de het ziekenhuis in liggen. Het is met een saai en lelijk een ziekenhuis, zeker voor op kinderen. Hij vraagt al uit zijn vrienden of tijdens er meer kleur naar op in het ziekenhuis uit kan komen.

november 2019
24-04-2011 14:30

Aflevering 2

Echt gebeurd - Aflevering 2

De droom van Demi. Ze is geboren met een open rug maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

31-03-2011 11:00

Furize

Echt gebeurd - Furize

Jeugddocumentaire. Afl.: Furize.

16-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire over de dertienjarige Nima uit Somalië die in een asielzoekerscentrum wacht op een verblijfsvergunning.

14-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire. Vijf jaar geleden zijn de ouders van Renée gescheiden. Renée kan zich niet veel meer herinneren, behalve dat ze slecht sliep en daarom een jaar naar een praatdokter is geweest. Renée vindt het reizen tussen de twee huizen nog ...

12-12-2010 13:45

Aflevering 44

Echt gebeurd - Aflevering 44

De elfjarige Anne heeft last van tics, ze heeft Gilles de la Tourette. Daardoor doet haar lichaam soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken.

11-12-2010 13:50

Aflevering 40

Echt gebeurd - Aflevering 40

Joppe is een mooi meisje van veertien jaar. Ze heeft een oogje op Brian. Maar wat Brian nog niet weet, is dat ze eigenlijk een jongen is.

09-12-2010 11:20

Aflevering 36

Echt gebeurd - Aflevering 36

Sietske is uit huis geplaatst toen ze zeven jaar was. Sindsdien heeft ze maar liefst in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin te vinden is, zit ze noodgedwongen in een gesloten jeugdinrichting in afwachting van een nieuw ...

07-12-2010 11:05

Aflevering 35

Echt gebeurd - Aflevering 35

In Athene woont Popi, een Roma-meisje. Ze is gelukkig in haar kleurrijke huis, danst graag en vindt school leuk. Maar de omgeving van het huis vindt ze verschrikkelijk. Veel troep, modder voor de deur en ze woont naast een autosloperij. Kan...

02-12-2010 11:05

Aflevering 34

Echt gebeurd - Aflevering 34

Aviv kan prachtig zingen, binnenkort mag hij een solo zingen bij een concert. Hij wil graag dat zijn ouders hem horen zingen. Maar dat kan niet, zijn ouders zijn doof. Lukt het Aviv om zijn broertje gebarentaal te leren, zodat zijn ouders h...

30-11-2010 11:05

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

De familie van de tweeling Mustafa en Umut woont in een bijzonder huis van 200 jaar oud. Maar het huis is te groot en te duur. Door het maken van een videofilm hopen de broers dat iemand de familie helpt om in het huis te blijven wonen.

28-11-2010 13:00

Aflevering 32

Echt gebeurd - Aflevering 32

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

27-11-2010 13:00

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

25-11-2010 11:05

Aflevering 30

Echt gebeurd - Aflevering 30

Jeugddocumentaire. Pamela's familie komt uit Italië en woont al jaren Duitsland. Haar vader is twee jaar geleden overleden, daarom heeft Pamela nu de zware taak om de 'vertaalster' van het gezin te zijn. Haar moeder heeft nooit de Duitse ta...

23-11-2010 11:05

Aflevering 29

Echt gebeurd - Aflevering 29

Portret van de eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze heeft één droom: Formule 1-racer worden. Sophie draait al jaren mee in de Nederlandse top van het karten. Maar een zeldzame spierziekte heeft haar aan de kant gehouden. Lukt het om haar dr...

18-11-2010 11:00

Aflevering 28

Echt gebeurd - Aflevering 28

Een vriend van George moet een tijd in het ziekenhuis liggen. Het is een saai en lelijk ziekenhuis, zeker voor kinderen. Hij vraagt al zijn vrienden of er meer kleur in het ziekenhuis kan komen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!