Programma gemist?

De de droom van naar Demi. Ze is geboren op met een open rug naar maar ondanks op haar handicap uit heeft ze een grote droom: naar meedoen met in haar pony Luca het aan de Paralympics in naar 2016.

Jeugddocumentaire. Afl.: naar Furize.

Documentaire met over de dertienjarige een Nima uit Somalië die in op tv op een asielzoekerscentrum wacht op een de verblijfsvergunning.

Documentaire. van Vijf jaar geleden zijn op tv de ouders van tijdens Renée gescheiden. Renée kan op tv zich in niet veel meer de herinneren, behalve dat een ze slecht sliep op en daarom een jaar naar tijdens een praatdokter door is geweest. Renée het vindt het door reizen tussen de een twee huizen nog naar wel eens van lastig en heeft daarom een hele tijdens goede oplossing de bedacht.

De elfjarige een Anne een heeft last van het tics, ze heeft Gilles de la een van Tourette. Daardoor doet haar lichaam soms op tv dingen die op tv ze op tv niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje met draaien, of overal een even aan in likken.

Joppe tijdens is een mooi meisje tijdens van van veertien jaar. Ze heeft een in oogje in op Brian. Maar wat Brian het nog niet op tv weet, is dat ze naar eigenlijk met een jongen is.

Sietske is uit uit huis naar geplaatst toen ze op tv zeven jaar was. tijdens Sindsdien heeft ze maar liefst in op in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er door geen van nieuw pleeggezin uit te vinden is, zit ze noodgedwongen door het in een gesloten jeugdinrichting van in afwachting van een met nieuw op thuis.

In Athene woont uit Popi, een naar Roma-meisje. Ze in is gelukkig in haar het kleurrijke op huis, danst graag en vindt met school leuk. Maar de uit omgeving van het tijdens in huis vindt ze verschrikkelijk. Veel het troep, modder voor op de deur en ze op tv woont de naast een autosloperij. Kan ze de toch met gelukkig blijven?

Aviv kan prachtig in door zingen, binnenkort mag tijdens hij een solo zingen een bij een concert. Hij wil op op graag dat zijn ouders hem door horen zingen. Maar dat door op kan niet, zijn ouders op tv zijn doof. Lukt het Aviv in om zijn van broertje gebarentaal te in leren, zodat zijn ouders op tv het in wel kunnen in horen?

De het familie van de uit tweeling Mustafa en Umut woont naar in een bijzonder naar huis naar van 200 jaar naar oud. Maar het in huis is te groot tijdens en te naar duur. Door het maken op tv van een tijdens videofilm hopen de de broers dat iemand met de familie helpt van om in in het huis te blijven van wonen.

Jeugddocumentaires. naar Het programma bestaat uit zes in jeugddocumentaires gemaakt naar door verschillende op omroepen. In tijdens het programma rijdt op Bart Meijer tussen de een docu's met zijn bus uit kriskras door Nederland. in Hij gaat op bezoek naar tijdens bij de hoofdrolspelers, makers en interessante van mensen van die iets een meer over de thema's uit de van docu's door kunnen vertellen. van -2 Broers (KRO). de 2 Broers vertelt het verhaal het van een speciale band van van tussen twee broers. Rino is elf door jaar met oud en vind van het heerlijk om in het op water te een zijn. Hij doet op dan ook mee aan op tv een zwemwedstrijd. Zijn uit broer Nik uit is negen tijdens en zit in een door rolstoel. Hij zal nooit van het meer kunnen lopen. Voor naar het eerst gaat Nik door zijn broer toejuichen naar in het van zwembad. Dit kon eigenlijk nooit, met omdat het in uit de hal van op het zwembad te naar warm uit is voor Nik. Deze vastberadenheid met tijdens is kenmerkend voor de speciale tijdens band die de een twee broers van hebben: 'Rino doet veel voor uit mij. Hij een helpt mij altijd door en hij klaagt nooit.' tijdens Ze tijdens vinden het heerlijk uit om samen buiten te met zijn en bedenken in constant verschillende manieren op om samen te kunnen naar spelen. 2 naar Broers is een een film over twee jongens naar van die ontzettend veel van elkaar naar houden. -Op eigen benen tijdens op tv (BOS). Het verhaal uit van de veertienjarige Sem en met zijn twee vrienden Berend naar en het Max. De jongens hebben met besloten om deze tijdens zomervakantie voor het tijdens eerst zonder ouders met op in reis te gaan. naar Met een klein motorbootje trekken op ze de wijde wereld het in. Het wordt tijdens een reis van waarin hun vriendschap op van de proef tijdens wordt gesteld. Ze op moeten tegenslagen overwinnen van en leren tijdens dat vrijheid ook verantwoordelijkheid op tv met zich de mee brengt. Voor in het eerst moeten de ze zelf keuzes door maken en lang op niet altijd zijn de naar jongens het op tv daarbij met elkaar eens. Sem in probeert als in leider van de in groep iedereen de bij elkaar te houden, maar in de draagt zelf een geheim tijdens met zich mee die de met door reis danig zal veranderen. -David uit de uit ster (JO). David (12 jaar) door is in een hoogvlieger. Hij in is ambitieus, geestig en Joods. naar 'Nou ja, op tv bijna dan...' David een heeft namelijk één op tv probleem: zijn van vader is Joods maar door zijn moeder niet en door dan ben je volgende in de in Joodse wet niet Joods. David uit wil Joods worden door om er echt met bij te in horen. Waarom eigenlijk? door Wat uit maakt het zo bijzonder om Joods met te zijn? naar Wat betekent het om naar tijdens tot het Joodse volk te een behoren? uit David de Ster een is een komische en volwassen jeugddocumentaire van waarin het grote thema's als geloof, identiteit de en antisemitisme aan van de van orde gesteld worden. Presentatie: Bart van op Meijer.

Jeugddocumentaires. Het door programma bestaat uit zes een jeugddocumentaires gemaakt door door verschillende omroepen. naar In het met programma rijdt Bart Meijer tussen een de docu's van met tijdens zijn bus kriskras door Nederland. Hij de met gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, een tijdens makers en interessante mensen die iets de meer over door de thema's met uit de docu's kunnen een vertellen. -Zusjes met (NCRV). Debbies jongere van zusje Tamara heeft ADHD en het tijdens ODD en is tijdens zowel hyperdruk als erg snel door moe en boos. tijdens We volgen de hen terwijl van ze samen spelen en Tamara het van uit volgende moment een de deur intrapt. Debbie blijft er kalm een tijdens onder. Ze ligt van in heldere bewoordingen uit het hoe Tamara's ziekte werkt uit en hoe naar zij daarmee omgaat. -Ik in voel ik voel wat met jij niet voelt uit (NTR). naar Jasmijn is zeven en kan tijdens heel met gelukkig worden door bomen te naar knuffelen tijdens of door de met dieren te praten. met Alles wat zij de aanraakt lijkt uit te veranderen in levende, voelende een wezens. Robert door is tien en is op tv het liefst door de hele dag in het de natuur. Hij van klimt uit hoog in de bomen naar en kan naar daar de niet altijd even een makkelijke dagelijkse realiteit ontvluchten. door Ik voel, op tv ik voel, wat jij op tv niet voelt... tijdens gaat over kinderen die naar hun naar omgeving anders uit ervaren dan de door meeste van ons, die tegen de door stroom in hun op eigen met weg gaan en de wereld tijdens steeds met op nieuwe het ogen durven te zien. de -Ik ben echt tijdens niet bang! (VPRO). Mack op tv 'De Racekabouter' de Bouwense is een gedreven, bijdehante op en uit soms brutale kleine jongen in van negen van jaar oud. van Hij leeft met zijn de kwetsbare gespiegelde hart op van 'geleende' tijd en gaat de daarom een twee keer zo uit hard. Op de motorcrossbaan een staat hij onder prestatiedruk, op tv terwijl van de dood over zijn met schouders loert. Toen van Mack de werd geboren dachten de doktoren een dat hij het slechts enkele door dagen te leven in had. Wonderbaarlijk genoeg in hadden zij ongelijk. De motorcross wedstrijden naar waar Mack aan naar mee uit doet zijn naar niet geheel ongevaarlijk. op tv Voor elk wedstrijdseizoen moet hij in medisch worden naar getest en er staat altijd het een met medische post klaar. 'Er zijn op ook in wel eens kinderen dood gegaan op tv heb ik uit gehoord, met maar ik ben met echt niet bang', vertelt Mack naar opstandig terwijl hij, door ter voorbereiding van de op race een op teug naar lucht binnenhaalt via zijn door astma-inhaler met in teddyberenprint. Presentatie: Bart de Meijer.

Jeugddocumentaire. Pamela's familie de komt uit het Italië en woont al van tijdens jaren Duitsland. Haar vader op tv is twee naar jaar geleden overleden, een daarom heeft Pamela nu de naar zware taak om het de 'vertaalster' uit van het gezin te zijn. in Haar moeder heeft een nooit door de Duitse taal geleerd. Lukt de van het Pamela om haar moeder Duits het te een leren of gaan het ze terug de naar Italië?

Portret van de de eigenzinnige Sophie Lansink op tv (12). Ze tijdens heeft één door droom: Formule 1-racer worden. Sophie door draait al met jaren mee in de naar de Nederlandse top van het karten. naar Maar het een zeldzame spierziekte heeft haar tijdens aan de uit kant gehouden. door Lukt het om op tv haar droom alsnog te van verwezenlijken?

Een vriend van van George moet in een een tijd in het tijdens ziekenhuis liggen. Het is een een saai en in lelijk ziekenhuis, de zeker voor kinderen. Hij van vraagt al met zijn vrienden of de er meer kleur in in het ziekenhuis kan naar komen.

september 2021
24-04-2011 14:30

Aflevering 2

Echt gebeurd - Aflevering 2

De droom van Demi. Ze is geboren met een open rug maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

31-03-2011 11:00

Furize

Echt gebeurd - Furize

Jeugddocumentaire. Afl.: Furize.

16-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire over de dertienjarige Nima uit Somalië die in een asielzoekerscentrum wacht op een verblijfsvergunning.

14-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire. Vijf jaar geleden zijn de ouders van Renée gescheiden. Renée kan zich niet veel meer herinneren, behalve dat ze slecht sliep en daarom een jaar naar een praatdokter is geweest. Renée vindt het reizen tussen de twee huizen nog ...

12-12-2010 13:45

Aflevering 44

Echt gebeurd - Aflevering 44

De elfjarige Anne heeft last van tics, ze heeft Gilles de la Tourette. Daardoor doet haar lichaam soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken.

11-12-2010 13:50

Aflevering 40

Echt gebeurd - Aflevering 40

Joppe is een mooi meisje van veertien jaar. Ze heeft een oogje op Brian. Maar wat Brian nog niet weet, is dat ze eigenlijk een jongen is.

09-12-2010 11:20

Aflevering 36

Echt gebeurd - Aflevering 36

Sietske is uit huis geplaatst toen ze zeven jaar was. Sindsdien heeft ze maar liefst in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin te vinden is, zit ze noodgedwongen in een gesloten jeugdinrichting in afwachting van een nieuw ...

07-12-2010 11:05

Aflevering 35

Echt gebeurd - Aflevering 35

In Athene woont Popi, een Roma-meisje. Ze is gelukkig in haar kleurrijke huis, danst graag en vindt school leuk. Maar de omgeving van het huis vindt ze verschrikkelijk. Veel troep, modder voor de deur en ze woont naast een autosloperij. Kan...

02-12-2010 11:05

Aflevering 34

Echt gebeurd - Aflevering 34

Aviv kan prachtig zingen, binnenkort mag hij een solo zingen bij een concert. Hij wil graag dat zijn ouders hem horen zingen. Maar dat kan niet, zijn ouders zijn doof. Lukt het Aviv om zijn broertje gebarentaal te leren, zodat zijn ouders h...

30-11-2010 11:05

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

De familie van de tweeling Mustafa en Umut woont in een bijzonder huis van 200 jaar oud. Maar het huis is te groot en te duur. Door het maken van een videofilm hopen de broers dat iemand de familie helpt om in het huis te blijven wonen.

28-11-2010 13:00

Aflevering 32

Echt gebeurd - Aflevering 32

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

27-11-2010 13:00

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

25-11-2010 11:05

Aflevering 30

Echt gebeurd - Aflevering 30

Jeugddocumentaire. Pamela's familie komt uit Italië en woont al jaren Duitsland. Haar vader is twee jaar geleden overleden, daarom heeft Pamela nu de zware taak om de 'vertaalster' van het gezin te zijn. Haar moeder heeft nooit de Duitse ta...

23-11-2010 11:05

Aflevering 29

Echt gebeurd - Aflevering 29

Portret van de eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze heeft één droom: Formule 1-racer worden. Sophie draait al jaren mee in de Nederlandse top van het karten. Maar een zeldzame spierziekte heeft haar aan de kant gehouden. Lukt het om haar dr...

18-11-2010 11:00

Aflevering 28

Echt gebeurd - Aflevering 28

Een vriend van George moet een tijd in het ziekenhuis liggen. Het is een saai en lelijk ziekenhuis, zeker voor kinderen. Hij vraagt al zijn vrienden of er meer kleur in het ziekenhuis kan komen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!