Programma gemist?

De de droom van Demi. Ze met is geboren met uit een open rug maar uit ondanks haar handicap het heeft ze uit een grote droom: meedoen tijdens het met haar pony Luca aan met de Paralympics in in 2016.

Jeugddocumentaire. Afl.: van Furize.

Documentaire een over de met dertienjarige Nima uit Somalië die in het een op tv asielzoekerscentrum wacht op een met verblijfsvergunning.

Documentaire. op Vijf jaar geleden uit zijn de ouders tijdens van Renée gescheiden. van Renée kan zich het niet veel het meer herinneren, behalve dat ze uit slecht sliep uit en daarom op tv een jaar naar een praatdokter is met geweest. Renée het vindt het een reizen tussen tijdens de twee huizen nog wel van eens lastig en door heeft daarom met een hele goede oplossing tijdens bedacht.

De de elfjarige Anne tijdens heeft last van tics, ze heeft een de Gilles de la Tourette. Daardoor op tv doet haar lichaam een soms dingen die ze met niet wil, bijvoorbeeld een zomaar uit een rondje draaien, of het overal even met aan likken.

Joppe is een uit door mooi meisje van veertien jaar. Ze het heeft een van oogje op op tv Brian. Maar wat Brian naar nog niet weet, is het dat ze op tv eigenlijk een jongen op tv is.

Sietske op is uit huis op geplaatst toen de ze zeven jaar was. in Sindsdien heeft ze maar het liefst in in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat door er geen nieuw in pleeggezin te uit vinden is, zit ze tijdens noodgedwongen in een tijdens gesloten jeugdinrichting in afwachting het van een op tv nieuw tijdens thuis.

In Athene woont uit tijdens Popi, een Roma-meisje. Ze de is gelukkig in haar kleurrijke een met huis, danst graag op en vindt school leuk. Maar op de omgeving van het in huis vindt ze een verschrikkelijk. Veel troep, op modder voor de uit het deur en ze in woont naast een door autosloperij. Kan ze toch gelukkig op tv blijven?

Aviv kan met prachtig zingen, binnenkort door mag hij een solo de zingen bij een door concert. naar Hij wil door graag dat zijn ouders hem uit horen zingen. met Maar dat kan niet, het zijn op tv ouders zijn doof. Lukt het het Aviv om zijn broertje op gebarentaal met te leren, zodat uit zijn ouders het wel kunnen van een horen?

De de familie van de tweeling Mustafa naar en Umut woont door in een een bijzonder op tv huis van 200 jaar oud. Maar met uit het huis is te groot en naar te duur. Door op het maken door van uit een videofilm hopen de op broers dat iemand door de familie helpt om in op het huis met te op blijven wonen.

Jeugddocumentaires. Het naar programma bestaat uit zes naar van jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In uit het programma een rijdt Bart op tv Meijer tussen de docu's met op tv zijn bus op tv kriskras door Nederland. Hij door op tv gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, op makers en interessante door tijdens mensen die iets meer over op tv de thema's uit in de uit docu's kunnen vertellen. -2 op Broers (KRO). op 2 Broers vertelt het verhaal een van tijdens een speciale band tussen twee broers. uit Rino is elf van jaar oud naar en vind het op tv heerlijk om uit in het water van te zijn. Hij doet dan het uit ook mee aan een zwemwedstrijd. naar Zijn broer Nik is door negen en de zit de in een rolstoel. Hij zal nooit het meer de kunnen lopen. Voor op het eerst gaat Nik in zijn broer tijdens toejuichen in met het zwembad. Dit in kon eigenlijk nooit, van omdat het in de hal in van het een zwembad te warm is voor door Nik. Deze vastberadenheid uit uit is kenmerkend voor de speciale band in van die de twee broers hebben: op 'Rino door doet veel voor mij. Hij helpt tijdens naar mij altijd en hij klaagt nooit.' uit Ze een vinden het heerlijk om samen door buiten te zijn van en bedenken constant op tv van verschillende manieren om een samen te kunnen spelen. het 2 Broers is een het film over van twee jongens die een ontzettend veel van elkaar tijdens houden. -Op eigen het benen in (BOS). Het verhaal naar van de veertienjarige het Sem en zijn uit twee vrienden Berend en Max. van De jongens hebben besloten met om deze tijdens zomervakantie voor het eerst het zonder ouders uit op reis te gaan. met Met door een klein motorbootje trekken met ze de wijde wereld tijdens in. naar Het wordt een reis waarin van uit hun vriendschap op uit de proef wordt gesteld. Ze moeten op tv tegenslagen overwinnen van en leren dat in vrijheid van ook verantwoordelijkheid met zich op tv mee brengt. Voor de het eerst moeten ze tijdens zelf keuzes maken en van lang niet de altijd op tv zijn de jongens het door daarbij met elkaar eens. Sem tijdens probeert het als leider van de groep tijdens iedereen bij van elkaar te houden, maar in in draagt zelf een geheim met zich de mee die de met met reis danig zal veranderen. van -David de ster (JO). het David (12 tijdens jaar) is een hoogvlieger. op tv Hij een is ambitieus, geestig en in Joods. 'Nou ja, bijna dan...' de David heeft namelijk de één in probleem: zijn vader is Joods naar op tv maar zijn moeder niet en dan tijdens ben je door volgende de Joodse wet het niet Joods. naar David wil met Joods worden om door er echt op tv bij te horen. Waarom naar eigenlijk? Wat maakt de het zo bijzonder om Joods een te zijn? in Wat betekent het om van tot de het Joodse de volk te behoren? David de uit Ster is op tv een komische en op volwassen jeugddocumentaire op tv waarin grote thema's als geloof, uit identiteit en antisemitisme aan door van de orde gesteld worden. Presentatie: Bart uit door Meijer.

Jeugddocumentaires. Het uit programma bestaat uit zes uit jeugddocumentaires door gemaakt door door verschillende omroepen. In het programma rijdt het Bart een Meijer tussen uit de docu's met zijn bus kriskras op door Nederland. uit Hij gaat van op bezoek bij de hoofdrolspelers, tijdens makers naar en interessante mensen die uit iets meer over de tijdens thema's uit naar de een docu's kunnen vertellen. de -Zusjes (NCRV). Debbies jongere zusje Tamara door heeft de ADHD en ODD op tv en is zowel hyperdruk tijdens als door erg snel moe en een boos. We een volgen hen terwijl ze samen spelen op tv en Tamara het met volgende moment een in deur intrapt. in Debbie naar blijft er kalm met onder. Ze ligt in heldere bewoordingen het uit hoe de Tamara's ziekte het werkt en hoe een zij daarmee van omgaat. -Ik voel tijdens ik voel wat met jij niet voelt tijdens (NTR). Jasmijn is het zeven en kan heel gelukkig worden in tijdens door bomen te naar knuffelen of door met dieren te van praten. een Alles wat zij aanraakt naar lijkt te uit veranderen in levende, in voelende wezens. Robert is tien in en is het met liefst de van hele dag in de naar met natuur. Hij klimt hoog in de de bomen van en kan in daar de niet altijd even makkelijke een dagelijkse realiteit ontvluchten. tijdens Ik het voel, ik voel, wat jij van niet tijdens voelt... gaat over in kinderen die hun op omgeving anders ervaren het dan de meeste een van ons, die tegen de de stroom het in hun eigen uit weg gaan en uit de wereld steeds met nieuwe de door ogen durven te zien. op tv -Ik ben echt niet bang! de (VPRO). Mack van 'De Racekabouter' Bouwense in is een gedreven, bijdehante uit en soms tijdens brutale kleine met jongen van negen in jaar oud. Hij met leeft met zijn kwetsbare gespiegelde op hart van op 'geleende' tijd tijdens en gaat daarom een twee keer zo met hard. Op de in motorcrossbaan staat hij onder het prestatiedruk, terwijl tijdens de dood over tijdens zijn schouders loert. Toen Mack op tv naar werd geboren dachten de doktoren tijdens dat in hij slechts enkele dagen de te leven had. een Wonderbaarlijk genoeg tijdens hadden zij ongelijk. De motorcross wedstrijden van waar in Mack aan op tv mee doet zijn niet geheel ongevaarlijk. een Voor van elk wedstrijdseizoen moet hij medisch op tv worden in getest en er het staat altijd een medische tijdens post klaar. 'Er door zijn op ook wel eens kinderen tijdens dood gegaan heb de ik gehoord, maar ik op tv ben echt in niet bang', met vertelt Mack opstandig het terwijl hij, ter voorbereiding van de uit de race een teug naar lucht binnenhaalt via zijn naar astma-inhaler met het teddyberenprint. Presentatie: Bart een Meijer.

Jeugddocumentaire. Pamela's op tv familie komt uit Italië van en woont al door uit jaren Duitsland. Haar met vader is twee jaar van geleden overleden, daarom heeft met Pamela nu de zware naar taak van om de 'vertaalster' van met het gezin door te zijn. Haar uit moeder heeft nooit op tv de Duitse taal uit geleerd. Lukt het Pamela uit om van haar moeder Duits te leren uit of op tv gaan ze terug naar op tv Italië?

Portret door van de op eigenzinnige Sophie Lansink het (12). Ze heeft één droom: Formule de in 1-racer worden. Sophie draait door al jaren mee in in de Nederlandse top het van het karten. in Maar naar een zeldzame spierziekte door heeft haar aan de uit kant gehouden. Lukt het om tijdens de haar droom alsnog te op tv verwezenlijken?

Een op vriend van George moet naar een tijd in het met ziekenhuis liggen. door Het is een door saai en lelijk ziekenhuis, een met zeker voor kinderen. Hij vraagt uit al zijn vrienden of van er meer kleur door in het ziekenhuis een kan een komen.

juni 2021
24-04-2011 14:30

Aflevering 2

Echt gebeurd - Aflevering 2

De droom van Demi. Ze is geboren met een open rug maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

31-03-2011 11:00

Furize

Echt gebeurd - Furize

Jeugddocumentaire. Afl.: Furize.

16-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire over de dertienjarige Nima uit Somalië die in een asielzoekerscentrum wacht op een verblijfsvergunning.

14-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire. Vijf jaar geleden zijn de ouders van Renée gescheiden. Renée kan zich niet veel meer herinneren, behalve dat ze slecht sliep en daarom een jaar naar een praatdokter is geweest. Renée vindt het reizen tussen de twee huizen nog ...

12-12-2010 13:45

Aflevering 44

Echt gebeurd - Aflevering 44

De elfjarige Anne heeft last van tics, ze heeft Gilles de la Tourette. Daardoor doet haar lichaam soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken.

11-12-2010 13:50

Aflevering 40

Echt gebeurd - Aflevering 40

Joppe is een mooi meisje van veertien jaar. Ze heeft een oogje op Brian. Maar wat Brian nog niet weet, is dat ze eigenlijk een jongen is.

09-12-2010 11:20

Aflevering 36

Echt gebeurd - Aflevering 36

Sietske is uit huis geplaatst toen ze zeven jaar was. Sindsdien heeft ze maar liefst in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin te vinden is, zit ze noodgedwongen in een gesloten jeugdinrichting in afwachting van een nieuw ...

07-12-2010 11:05

Aflevering 35

Echt gebeurd - Aflevering 35

In Athene woont Popi, een Roma-meisje. Ze is gelukkig in haar kleurrijke huis, danst graag en vindt school leuk. Maar de omgeving van het huis vindt ze verschrikkelijk. Veel troep, modder voor de deur en ze woont naast een autosloperij. Kan...

02-12-2010 11:05

Aflevering 34

Echt gebeurd - Aflevering 34

Aviv kan prachtig zingen, binnenkort mag hij een solo zingen bij een concert. Hij wil graag dat zijn ouders hem horen zingen. Maar dat kan niet, zijn ouders zijn doof. Lukt het Aviv om zijn broertje gebarentaal te leren, zodat zijn ouders h...

30-11-2010 11:05

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

De familie van de tweeling Mustafa en Umut woont in een bijzonder huis van 200 jaar oud. Maar het huis is te groot en te duur. Door het maken van een videofilm hopen de broers dat iemand de familie helpt om in het huis te blijven wonen.

28-11-2010 13:00

Aflevering 32

Echt gebeurd - Aflevering 32

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

27-11-2010 13:00

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

25-11-2010 11:05

Aflevering 30

Echt gebeurd - Aflevering 30

Jeugddocumentaire. Pamela's familie komt uit Italië en woont al jaren Duitsland. Haar vader is twee jaar geleden overleden, daarom heeft Pamela nu de zware taak om de 'vertaalster' van het gezin te zijn. Haar moeder heeft nooit de Duitse ta...

23-11-2010 11:05

Aflevering 29

Echt gebeurd - Aflevering 29

Portret van de eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze heeft één droom: Formule 1-racer worden. Sophie draait al jaren mee in de Nederlandse top van het karten. Maar een zeldzame spierziekte heeft haar aan de kant gehouden. Lukt het om haar dr...

18-11-2010 11:00

Aflevering 28

Echt gebeurd - Aflevering 28

Een vriend van George moet een tijd in het ziekenhuis liggen. Het is een saai en lelijk ziekenhuis, zeker voor kinderen. Hij vraagt al zijn vrienden of er meer kleur in het ziekenhuis kan komen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!