Programma gemist?

De droom van een Demi. Ze is uit de geboren met een tijdens open rug maar ondanks haar een handicap heeft ze een op op grote droom: meedoen in met haar pony Luca door aan de uit Paralympics in 2016.

Jeugddocumentaire. Afl.: op Furize.

Documentaire over het de dertienjarige Nima uit naar Somalië de die in een asielzoekerscentrum naar wacht op uit een verblijfsvergunning.

Documentaire. tijdens Vijf jaar geleden zijn de door ouders in van Renée gescheiden. tijdens Renée kan de zich niet veel meer herinneren, op tv behalve de dat ze slecht sliep in en daarom een in jaar naar een naar praatdokter is geweest. Renée tijdens vindt het door reizen tussen uit de twee huizen nog wel in eens met lastig en heeft daarom een hele op tv goede oplossing van bedacht.

De uit elfjarige Anne uit heeft last van tics, ze van heeft Gilles de la door Tourette. de Daardoor doet van haar lichaam soms de dingen die ze niet wil, op bijvoorbeeld zomaar een van rondje uit draaien, of overal een even aan likken.

Joppe met is een een mooi meisje van veertien jaar. een Ze heeft op een oogje op met Brian. Maar wat tijdens Brian nog niet het weet, is dat tijdens ze eigenlijk een jongen op tv is.

Sietske is uit door naar huis geplaatst toen ze zeven jaar de op was. Sindsdien heeft ze maar liefst met in naar 39 pleeggezinnen uit gewoond. Omdat er uit geen nieuw pleeggezin te vinden uit is, zit ze op noodgedwongen in een gesloten uit jeugdinrichting in tijdens afwachting van een de nieuw naar thuis.

In tijdens Athene woont Popi, een met Roma-meisje. Ze is gelukkig uit in uit haar kleurrijke huis, danst met graag en vindt in school leuk. Maar de op tv omgeving uit van het de huis vindt ze verschrikkelijk. Veel troep, op modder voor de tijdens deur en in ze woont naast op tv een tijdens autosloperij. Kan ze toch gelukkig in blijven?

Aviv kan op prachtig zingen, binnenkort mag door hij van een solo zingen bij een het van concert. Hij wil graag dat met zijn ouders hem horen op zingen. Maar op dat kan niet, de zijn ouders zijn doof. door van Lukt het Aviv om een zijn broertje uit gebarentaal te leren, zodat zijn in ouders het wel een kunnen op tv horen?

De naar familie van de tweeling uit Mustafa en Umut in woont in een op tv bijzonder huis van het 200 jaar oud. in Maar het huis is uit te in groot en te duur. in Door het maken het van een het videofilm hopen de broers door dat iemand de naar familie de helpt om in uit het huis te in blijven wonen.

Jeugddocumentaires. uit Het programma bestaat uit met zes jeugddocumentaires van gemaakt door verschillende in omroepen. In het programma rijdt op Bart Meijer met tussen de uit docu's met tijdens zijn bus kriskras door op tv Nederland. Hij gaat op met bezoek bij op de hoofdrolspelers, tijdens makers en interessante mensen die met iets meer uit over de tijdens thema's uit de docu's kunnen met vertellen. -2 met Broers (KRO). naar 2 Broers vertelt het verhaal van op tv een speciale op tv band tussen twee broers. van op Rino is elf jaar oud en op tv vind het heerlijk tijdens om in uit het door water te zijn. Hij doet dan tijdens ook mee aan op tv een door zwemwedstrijd. Zijn uit broer Nik is negen en het zit in een uit rolstoel. op Hij zal nooit meer uit kunnen lopen. Voor het in eerst gaat Nik uit zijn broer toejuichen in het het zwembad. de Dit op tv kon eigenlijk nooit, omdat het van in de hal een van het zwembad te het met warm is voor Nik. Deze vastberadenheid tijdens is het kenmerkend voor de speciale naar band die de de twee broers hebben: in 'Rino doet veel met voor mij. de Hij helpt mij altijd met en hij klaagt op nooit.' Ze van vinden het heerlijk om samen in buiten te de zijn en bedenken constant op tv van verschillende manieren om samen op te kunnen op tv spelen. 2 Broers is een van film over twee jongens uit die ontzettend veel tijdens van elkaar met houden. -Op eigen benen met (BOS). Het door verhaal naar van de veertienjarige Sem en op zijn op twee vrienden Berend en de Max. De jongens hebben besloten van om deze zomervakantie naar voor het uit eerst in zonder ouders op in reis te gaan. Met de een klein motorbootje trekken van ze naar de wijde wereld het in. Het wordt een reis waarin in op tv hun vriendschap op de proef naar wordt een gesteld. Ze moeten tegenslagen overwinnen de en leren dat met vrijheid ook op verantwoordelijkheid met zich mee brengt. door Voor met het eerst tijdens moeten ze zelf naar keuzes maken en lang een niet altijd zijn een de jongens het daarbij met op tv uit elkaar eens. Sem de probeert als leider van de op groep iedereen bij op elkaar te houden, het maar draagt zelf een tijdens geheim met zich de mee in die de reis tijdens danig zal veranderen. -David de de ster een (JO). David (12 jaar) is een door een hoogvlieger. Hij door is ambitieus, geestig en Joods. op 'Nou ja, bijna dan...' van David uit heeft namelijk één probleem: zijn van vader is Joods van maar in zijn moeder niet en het dan ben je het volgende de Joodse wet door niet op Joods. David wil Joods uit worden om er echt tijdens bij te horen. tijdens Waarom eigenlijk? Wat uit maakt het op zo bijzonder met om Joods een te zijn? Wat betekent het in om tot in het Joodse volk een te behoren? naar David de Ster is een het komische en volwassen jeugddocumentaire een waarin grote thema's op tv als geloof, identiteit een de en antisemitisme aan de orde tijdens gesteld worden. het Presentatie: Bart uit Meijer.

Jeugddocumentaires. Het programma met bestaat uit zes door jeugddocumentaires gemaakt met door verschillende op tv omroepen. In door het programma rijdt Bart Meijer tijdens tussen de docu's de met zijn bus op tv kriskras door Nederland. Hij door met gaat op bezoek bij de de hoofdrolspelers, makers door en interessante het mensen die iets van meer over de thema's uit tijdens de een docu's kunnen vertellen. -Zusjes (NCRV). van Debbies jongere naar zusje Tamara heeft ADHD van en ODD en een is het zowel hyperdruk als erg snel moe het en boos. in We volgen hen terwijl in ze tijdens samen spelen en Tamara het een volgende moment door een op tv deur intrapt. Debbie blijft er van kalm onder. Ze in ligt in uit heldere bewoordingen uit op hoe Tamara's op tv ziekte werkt en in hoe zij daarmee op tv omgaat. -Ik voel het ik voel wat op tv jij niet voelt (NTR). Jasmijn is van zeven en de kan een heel gelukkig worden door bomen te tijdens knuffelen of het door door met dieren te tijdens praten. Alles wat de zij aanraakt lijkt te veranderen in in levende, voelende wezens. een Robert van is tien en tijdens is het liefst de hele de dag in de de natuur. Hij klimt met hoog de in de bomen tijdens en kan daar de door niet altijd even naar makkelijke dagelijkse realiteit ontvluchten. naar Ik voel, ik door op tv voel, wat jij niet voelt... van gaat over kinderen die het hun omgeving anders uit ervaren dan de door meeste van de ons, die tegen de een op tv stroom in hun eigen op tv weg gaan en naar de wereld steeds in met nieuwe ogen de durven te zien. -Ik naar ben echt niet bang! het door (VPRO). Mack 'De op tv Racekabouter' Bouwense is een gedreven, uit bijdehante van en soms brutale kleine met jongen van het negen jaar oud. Hij leeft met uit zijn in kwetsbare gespiegelde hart op 'geleende' tijdens een tijd en gaat van daarom twee keer het zo hard. Op de de motorcrossbaan staat hij onder prestatiedruk, uit terwijl de dood tijdens over het zijn schouders door loert. Toen Mack tijdens werd geboren dachten door de doktoren dat hij slechts het enkele de dagen te leven op tv had. Wonderbaarlijk genoeg hadden zij naar ongelijk. De tijdens motorcross wedstrijden waar Mack aan op tv mee in doet zijn niet in geheel ongevaarlijk. door Voor elk wedstrijdseizoen moet hij medisch het worden van getest en er door staat altijd door een medische post klaar. door 'Er zijn in ook wel eens kinderen dood van gegaan de heb ik gehoord, maar ik een ben echt niet bang', tijdens vertelt in Mack opstandig terwijl hij, naar ter uit voorbereiding van de race een naar teug een lucht binnenhaalt via zijn uit astma-inhaler met uit teddyberenprint. Presentatie: Bart een Meijer.

Jeugddocumentaire. uit Pamela's familie van komt uit Italië en woont het al jaren Duitsland. Haar naar op vader is twee jaar geleden een overleden, daarom van heeft Pamela nu uit de zware taak om de een de 'vertaalster' van het gezin door te zijn. Haar een moeder heeft met nooit de Duitse taal het geleerd. Lukt het Pamela in om van haar moeder Duits te leren op tv of gaan op tv ze terug naar op tv Italië?

Portret door van de eigenzinnige een Sophie Lansink (12). Ze heeft van één droom: tijdens Formule 1-racer worden. het Sophie van draait al jaren de mee in de Nederlandse top van van door het karten. Maar een zeldzame op spierziekte heeft haar aan op tv de kant door gehouden. Lukt het van om haar op tv droom alsnog tijdens te verwezenlijken?

Een vriend van een uit George moet een op tijd in het ziekenhuis liggen. een Het is in een saai en van lelijk ziekenhuis, zeker voor kinderen. op met Hij vraagt al zijn vrienden of door uit er meer kleur de in het ziekenhuis tijdens kan komen.

augustus 2017
24-04-2011 14:30

Aflevering 2

Echt gebeurd - Aflevering 2

De droom van Demi. Ze is geboren met een open rug maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

31-03-2011 11:00

Furize

Echt gebeurd - Furize

Jeugddocumentaire. Afl.: Furize.

16-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire over de dertienjarige Nima uit Somalië die in een asielzoekerscentrum wacht op een verblijfsvergunning.

14-12-2010 11:15

Aflevering 46

Echt gebeurd - Aflevering 46

Documentaire. Vijf jaar geleden zijn de ouders van Renée gescheiden. Renée kan zich niet veel meer herinneren, behalve dat ze slecht sliep en daarom een jaar naar een praatdokter is geweest. Renée vindt het reizen tussen de twee huizen nog ...

12-12-2010 13:45

Aflevering 44

Echt gebeurd - Aflevering 44

De elfjarige Anne heeft last van tics, ze heeft Gilles de la Tourette. Daardoor doet haar lichaam soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken.

11-12-2010 13:50

Aflevering 40

Echt gebeurd - Aflevering 40

Joppe is een mooi meisje van veertien jaar. Ze heeft een oogje op Brian. Maar wat Brian nog niet weet, is dat ze eigenlijk een jongen is.

09-12-2010 11:20

Aflevering 36

Echt gebeurd - Aflevering 36

Sietske is uit huis geplaatst toen ze zeven jaar was. Sindsdien heeft ze maar liefst in 39 pleeggezinnen gewoond. Omdat er geen nieuw pleeggezin te vinden is, zit ze noodgedwongen in een gesloten jeugdinrichting in afwachting van een nieuw ...

07-12-2010 11:05

Aflevering 35

Echt gebeurd - Aflevering 35

In Athene woont Popi, een Roma-meisje. Ze is gelukkig in haar kleurrijke huis, danst graag en vindt school leuk. Maar de omgeving van het huis vindt ze verschrikkelijk. Veel troep, modder voor de deur en ze woont naast een autosloperij. Kan...

02-12-2010 11:05

Aflevering 34

Echt gebeurd - Aflevering 34

Aviv kan prachtig zingen, binnenkort mag hij een solo zingen bij een concert. Hij wil graag dat zijn ouders hem horen zingen. Maar dat kan niet, zijn ouders zijn doof. Lukt het Aviv om zijn broertje gebarentaal te leren, zodat zijn ouders h...

30-11-2010 11:05

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

De familie van de tweeling Mustafa en Umut woont in een bijzonder huis van 200 jaar oud. Maar het huis is te groot en te duur. Door het maken van een videofilm hopen de broers dat iemand de familie helpt om in het huis te blijven wonen.

28-11-2010 13:00

Aflevering 32

Echt gebeurd - Aflevering 32

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

27-11-2010 13:00

Aflevering 31

Echt gebeurd - Aflevering 31

Jeugddocumentaires. Het programma bestaat uit zes jeugddocumentaires gemaakt door verschillende omroepen. In het programma rijdt Bart Meijer tussen de docu's met zijn bus kriskras door Nederland. Hij gaat op bezoek bij de hoofdrolspelers, m...

25-11-2010 11:05

Aflevering 30

Echt gebeurd - Aflevering 30

Jeugddocumentaire. Pamela's familie komt uit Italië en woont al jaren Duitsland. Haar vader is twee jaar geleden overleden, daarom heeft Pamela nu de zware taak om de 'vertaalster' van het gezin te zijn. Haar moeder heeft nooit de Duitse ta...

23-11-2010 11:05

Aflevering 29

Echt gebeurd - Aflevering 29

Portret van de eigenzinnige Sophie Lansink (12). Ze heeft één droom: Formule 1-racer worden. Sophie draait al jaren mee in de Nederlandse top van het karten. Maar een zeldzame spierziekte heeft haar aan de kant gehouden. Lukt het om haar dr...

18-11-2010 11:00

Aflevering 28

Echt gebeurd - Aflevering 28

Een vriend van George moet een tijd in het ziekenhuis liggen. Het is een saai en lelijk ziekenhuis, zeker voor kinderen. Hij vraagt al zijn vrienden of er meer kleur in het ziekenhuis kan komen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt gebeurd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt gebeurd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt gebeurd bij Echt gebeurd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt gebeurd. Heb je een uitzending van Echt gebeurd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt gebeurd gemist

Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? De negenjarige Joep zoekt in de documentaire 'Zonder Stijn' het antwoord. Het is je neef, je klasgenoot, je beste vriend en ook nog eens de stervoetballer van het elftal waarmee je juist dit jaar kampioen zou worden. En dan is hij er plotseling niet meer. Demi is geboren met een open ruggetje, de artsen denken dat ze nooit goed zal kunnen leren en sporten maar ondanks haar handicap heeft ze een grote droom: meedoen met haar pony Luca aan de Paralympics in 2016.

Uitzending gemist van Echt gebeurd? Hier kun je alle uitzendingen van Echt gebeurd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord