Programma gemist?

Registratie van het in openluchtconcert met van André Rieu op het door bloemeneiland Mainau op tv in tijdens het zuiden van het Duitsland: een klein eiland in uit het Bodenmeer.Meer een Registratie van het openluchtconcert op tv van André Rieu op naar het bloemeneiland op tv Mainau in het zuiden tijdens op tv van Duitsland: een klein in eiland in op het Bodenmeer met een mild, bijna van zuidelijk uit klimaat, vol met met de meest exotische en prachtige de op bloemen. Het concert speelt zich naar af voor het met kasteel uit van de adellijke familie Bernadotte, een achterkleinkinderen op tv van de Zweedse van koning en de trotse naar bewoners van het uit eiland. Een prachtig naar decor voor met André Rieu en zijn een Johann Strauß Orkest, in iets wat we tijdens inmiddels wel de gewend zijn van de vioolvirtuoos. De van kijker wordt uit meegenomen tijdens een met zwoele, intieme de avond vol van optredens, afgewisseld met beelden door van het indrukwekkende eiland naar en walsende, Weense uit dansers tussen de bloemenzee. het De Platin Tenors op het vertolken onder meer het Chianti tijdens Lied, Mama en Dunkelrote tijdens Rosen, sopranen Mirusia een Louwerse en door Carmen Monarcha zingen Send de in the clowns uit en de meester met tijdens zelf brengt een tot uit tranen roerende solo van het door prachtige You raise in me up. in Al met tijdens al een lust voor uit het door oog en oor!Minder

Registratie van van het openluchtconcert tijdens van André Rieu op het in bloemeneiland Mainau in in het zuiden van door op tv Duitsland: een klein eiland in op tv het Bodenmeer op met een door mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met het de meest door exotische en door prachtige bloemen. Het concert de speelt zich af voor in het door kasteel van de adellijke familie in op Bernadotte, achterkleinkinderen van de met Zweedse koning en de het trotse bewoners van door het eiland. Een een prachtig in decor voor André Rieu en de zijn Johann Strauß uit Orkest, iets uit wat we inmiddels wel gewend uit zijn in van de naar vioolvirtuoos. De kijker wordt meegenomen uit tijdens van een zwoele, intieme avond vol met optredens, met afgewisseld met beelden van het de indrukwekkende eiland en walsende, een Weense tijdens dansers tussen van de bloemenzee. De Platin Tenors vertolken uit onder naar meer het Chianti Lied, met Mama en Dunkelrote Rosen, de sopranen Mirusia Louwerse in en Carmen Monarcha in zingen Send door in the met clowns en de meester zelf uit brengt van een tot tranende roerende solo op van het prachtige met You het raise me up. Al uit met al een op lust in voor het oog en uit oor!

maart 2021
26-08-2015 20:30

André Rieu op bloemeneiland Mainau

André Rieu op Bloemeneiland Mainau - André Rieu op bloemeneiland Mainau

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een klein eiland in het Bodenmeer.Meer Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuide...

25-04-2011 21:20

Aflevering 1

André Rieu op Bloemeneiland Mainau - Aflevering 1

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een klein eiland in het Bodenmeer met een mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met de meest exotische en prachtige bloemen. Het conce...

André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op Bloemeneiland Mainau de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op Bloemeneiland Mainau bij André Rieu op Bloemeneiland Mainau liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op Bloemeneiland Mainau. Heb je een uitzending van André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een kleineiland in het Bodenmeer met een mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met de meest exotische en prachtige bloemen. Hetconcert speelt zich af voor het kasteel van de adellijke familie Bernadotte, achterkleinkinderen van de Zweedse koningen de trotse bewoners van het eiland. Een prachtig decor voor André Rieu en zijn Johann Strauß Orkest, iets wat weinmiddels wel gewend zijn van de vioolvirtuoos. De kijker wordt meegenomen tijdens een zwoele, intieme avond voloptredens, afgewisseld met beelden van het indrukwekkende eiland en walsende, Weense dansers tussen de bloemenzee. DePlatin Tenors vertolken onder meer het Chianti Lied, Mama en Dunkelrote Rosen, sopranen Mirusia Louwerse en CarmenMonarcha zingen Send in the clowns en de meester zelf brengt een tot tranende roerende solo van het prachtige You raiseme up. Al met al een lust voor het oog en oor!

Uitzending gemist van André Rieu op Bloemeneiland Mainau? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op Bloemeneiland Mainau kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-08-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!