Programma gemist?

Registratie van het naar door openluchtconcert van André Rieu op tijdens het bloemeneiland met Mainau in het zuiden van met Duitsland: een met klein op tv eiland in het Bodenmeer.Meer het Registratie van het in openluchtconcert van met André Rieu op de het bloemeneiland Mainau op tv in het zuiden van Duitsland: van een klein van eiland in het Bodenmeer met de een mild, de bijna zuidelijk klimaat, op tv vol met de van meest exotische een en prachtige bloemen. Het een concert speelt zich van af de voor het kasteel van de adellijke met familie Bernadotte, achterkleinkinderen op tv van met de Zweedse koning en in de tijdens trotse bewoners van het in eiland. Een prachtig decor voor tijdens André met Rieu en zijn Johann Strauß een Orkest, iets wat uit uit we inmiddels wel gewend zijn van van de vioolvirtuoos. De met kijker wordt uit meegenomen tijdens door een zwoele, intieme op avond vol optredens, afgewisseld naar met beelden in van het indrukwekkende eiland een en walsende, Weense dansers op in tussen de bloemenzee. De Platin Tenors van vertolken onder meer een van het Chianti Lied, naar Mama en Dunkelrote Rosen, sopranen op tv Mirusia Louwerse en Carmen van Monarcha door zingen Send in the clowns tijdens en de meester het door zelf brengt een tot een tranen roerende solo het van het prachtige You raise door de me up. Al van met al een lust voor het van op tv oog en oor!Minder

Registratie naar van het openluchtconcert van André op Rieu op met het naar bloemeneiland Mainau in het zuiden de van uit Duitsland: een klein eiland in het op Bodenmeer met een tijdens mild, bijna in zuidelijk klimaat, vol met in de meest exotische het en prachtige bloemen. de Het concert speelt een zich af voor in het kasteel uit van de adellijke familie van Bernadotte, achterkleinkinderen van op tv de met Zweedse koning en de op trotse bewoners van het uit eiland. Een prachtig naar decor voor André met Rieu en zijn de Johann Strauß Orkest, naar iets wat we met inmiddels wel een gewend zijn van de uit vioolvirtuoos. De kijker door wordt meegenomen op tijdens een een zwoele, intieme avond door vol optredens, afgewisseld met van beelden van op het indrukwekkende eiland en tijdens walsende, Weense een dansers tussen de op tv bloemenzee. De Platin door Tenors vertolken onder meer het op tv naar Chianti Lied, Mama en Dunkelrote op tv Rosen, de sopranen Mirusia Louwerse uit en Carmen Monarcha zingen een Send in the clowns en een de van meester zelf brengt een tot van van tranende roerende solo in van het prachtige uit You raise me op tv up. Al met tijdens al een lust van voor het oog en met oor!

december 2021
26-08-2015 20:30

André Rieu op bloemeneiland Mainau

André Rieu op Bloemeneiland Mainau - André Rieu op bloemeneiland Mainau

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een klein eiland in het Bodenmeer.Meer Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuide...

25-04-2011 21:20

Aflevering 1

André Rieu op Bloemeneiland Mainau - Aflevering 1

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een klein eiland in het Bodenmeer met een mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met de meest exotische en prachtige bloemen. Het conce...

André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op Bloemeneiland Mainau de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op Bloemeneiland Mainau bij André Rieu op Bloemeneiland Mainau liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op Bloemeneiland Mainau. Heb je een uitzending van André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een kleineiland in het Bodenmeer met een mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met de meest exotische en prachtige bloemen. Hetconcert speelt zich af voor het kasteel van de adellijke familie Bernadotte, achterkleinkinderen van de Zweedse koningen de trotse bewoners van het eiland. Een prachtig decor voor André Rieu en zijn Johann Strauß Orkest, iets wat weinmiddels wel gewend zijn van de vioolvirtuoos. De kijker wordt meegenomen tijdens een zwoele, intieme avond voloptredens, afgewisseld met beelden van het indrukwekkende eiland en walsende, Weense dansers tussen de bloemenzee. DePlatin Tenors vertolken onder meer het Chianti Lied, Mama en Dunkelrote Rosen, sopranen Mirusia Louwerse en CarmenMonarcha zingen Send in the clowns en de meester zelf brengt een tot tranende roerende solo van het prachtige You raiseme up. Al met al een lust voor het oog en oor!

Uitzending gemist van André Rieu op Bloemeneiland Mainau? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op Bloemeneiland Mainau kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-08-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!