Programma gemist?

Registratie van in het van openluchtconcert van André Rieu op het de bloemeneiland Mainau op in het zuiden de van een Duitsland: een klein op tv eiland in het Bodenmeer.Meer naar Registratie van van het openluchtconcert van met André Rieu op het bloemeneiland van Mainau in het een zuiden uit van Duitsland: een klein eiland in het op tv het Bodenmeer met een in mild, bijna zuidelijk klimaat, vol op tv met de meest met exotische en in prachtige bloemen. Het concert een naar speelt zich af voor het kasteel met van de adellijke uit familie Bernadotte, achterkleinkinderen op van van de Zweedse koning en naar de trotse op tv bewoners van het eiland. uit Een prachtig decor voor op tv door André Rieu en zijn Johann een Strauß Orkest, iets wat op tv de we inmiddels wel op gewend zijn van de tijdens vioolvirtuoos. De naar kijker wordt meegenomen tijdens een door zwoele, intieme avond van vol optredens, afgewisseld op tv met beelden van het door indrukwekkende eiland het en walsende, naar Weense dansers tussen de bloemenzee. op tv De Platin uit Tenors vertolken onder op meer het Chianti op Lied, Mama en Dunkelrote door Rosen, op sopranen Mirusia het Louwerse en Carmen op tv Monarcha zingen Send in the een clowns tijdens en de meester zelf brengt een naar tijdens tot tranen roerende solo het van het prachtige You raise in me up. door Al een met al een lust het voor het door oog en oor!Minder

Registratie van naar het openluchtconcert van op André Rieu op het van bloemeneiland Mainau in tijdens het zuiden van op Duitsland: tijdens een klein eiland in het een met Bodenmeer met een mild, op tv bijna zuidelijk een klimaat, vol met de in meest exotische en prachtige bloemen. uit door Het concert speelt van zich af voor het op kasteel van de adellijke naar familie Bernadotte, de achterkleinkinderen van de Zweedse van koning het en de trotse bewoners van een het eiland. Een prachtig door tijdens decor voor André Rieu naar en zijn Johann naar Strauß Orkest, iets wat naar we inmiddels wel het gewend zijn het van de vioolvirtuoos. De kijker een het wordt meegenomen tijdens een tijdens zwoele, intieme avond vol optredens, in afgewisseld met beelden naar het van het indrukwekkende eiland van en walsende, Weense dansers tussen door de bloemenzee. tijdens De Platin Tenors van vertolken op onder meer het Chianti Lied, een Mama en Dunkelrote Rosen, de sopranen Mirusia een Louwerse en Carmen het Monarcha zingen Send een in the clowns en tijdens de meester naar zelf brengt de een tot tranende tijdens roerende solo van het prachtige op tv You door raise me in up. Al met al een lust in voor het oog naar en van oor!

oktober 2020
26-08-2015 20:30

André Rieu op bloemeneiland Mainau

André Rieu op Bloemeneiland Mainau - André Rieu op bloemeneiland Mainau

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een klein eiland in het Bodenmeer.Meer Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuide...

25-04-2011 21:20

Aflevering 1

André Rieu op Bloemeneiland Mainau - Aflevering 1

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een klein eiland in het Bodenmeer met een mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met de meest exotische en prachtige bloemen. Het conce...

André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op Bloemeneiland Mainau de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op Bloemeneiland Mainau bij André Rieu op Bloemeneiland Mainau liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op Bloemeneiland Mainau. Heb je een uitzending van André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een kleineiland in het Bodenmeer met een mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met de meest exotische en prachtige bloemen. Hetconcert speelt zich af voor het kasteel van de adellijke familie Bernadotte, achterkleinkinderen van de Zweedse koningen de trotse bewoners van het eiland. Een prachtig decor voor André Rieu en zijn Johann Strauß Orkest, iets wat weinmiddels wel gewend zijn van de vioolvirtuoos. De kijker wordt meegenomen tijdens een zwoele, intieme avond voloptredens, afgewisseld met beelden van het indrukwekkende eiland en walsende, Weense dansers tussen de bloemenzee. DePlatin Tenors vertolken onder meer het Chianti Lied, Mama en Dunkelrote Rosen, sopranen Mirusia Louwerse en CarmenMonarcha zingen Send in the clowns en de meester zelf brengt een tot tranende roerende solo van het prachtige You raiseme up. Al met al een lust voor het oog en oor!

Uitzending gemist van André Rieu op Bloemeneiland Mainau? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op Bloemeneiland Mainau kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-08-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!