Programma gemist?

Registratie van door het openluchtconcert het van André Rieu met op het bloemeneiland Mainau in tijdens het zuiden van op tv uit Duitsland: een klein eiland in het uit Bodenmeer.Meer Registratie tijdens van het het openluchtconcert van het André Rieu op het naar bloemeneiland Mainau met in het zuiden naar van Duitsland: een klein uit eiland in in het Bodenmeer met een mild, op bijna zuidelijk in klimaat, vol met de de meest exotische en prachtige de bloemen. Het concert in speelt zich van af voor het van kasteel van naar de adellijke familie met Bernadotte, achterkleinkinderen van de in Zweedse koning en de met uit trotse bewoners van de het eiland. Een naar prachtig decor voor tijdens André Rieu en zijn Johann uit Strauß Orkest, iets wat het we met inmiddels wel gewend zijn van op tv de vioolvirtuoos. De met kijker wordt meegenomen een op tv tijdens een zwoele, intieme avond vol op tv optredens, op afgewisseld met uit beelden van het indrukwekkende eiland in en walsende, Weense dansers met tussen de tijdens bloemenzee. De het Platin Tenors vertolken onder meer naar de het Chianti Lied, Mama en tijdens Dunkelrote tijdens Rosen, sopranen Mirusia door Louwerse en Carmen Monarcha zingen door Send in the clowns met en een de meester zelf het brengt een tot tranen tijdens roerende solo van de het prachtige met You raise me up. Al op met al een een lust uit voor het oog door en oor!Minder

Registratie tijdens van het van openluchtconcert van André Rieu op het van van bloemeneiland Mainau in het naar zuiden van Duitsland: een een klein eiland tijdens in het Bodenmeer met een in mild, bijna zuidelijk van klimaat, naar vol met op tv de meest exotische en op prachtige bloemen. Het concert tijdens speelt het zich af voor het de kasteel van een de adellijke familie Bernadotte, achterkleinkinderen van van de Zweedse van koning en de met trotse bewoners een van het uit eiland. Een prachtig decor van voor André het Rieu en zijn met Johann Strauß Orkest, iets op tv wat we inmiddels wel uit gewend zijn in van de met vioolvirtuoos. De kijker wordt meegenomen tijdens tijdens op tv een zwoele, intieme de avond vol optredens, afgewisseld met beelden op tv van het naar indrukwekkende van eiland en walsende, Weense dansers op tv tussen de bloemenzee. op De Platin Tenors het vertolken de onder meer het van Chianti Lied, Mama en naar Dunkelrote Rosen, op sopranen Mirusia Louwerse en Carmen in Monarcha zingen een Send in the clowns en in de meester het zelf brengt een tot van tranende roerende naar solo van het de prachtige You raise me uit up. Al naar met al een een lust voor het oog tijdens naar en oor!

juni 2021
26-08-2015 20:30

André Rieu op bloemeneiland Mainau

André Rieu op Bloemeneiland Mainau - André Rieu op bloemeneiland Mainau

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een klein eiland in het Bodenmeer.Meer Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuide...

25-04-2011 21:20

Aflevering 1

André Rieu op Bloemeneiland Mainau - Aflevering 1

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een klein eiland in het Bodenmeer met een mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met de meest exotische en prachtige bloemen. Het conce...

André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op Bloemeneiland Mainau de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op Bloemeneiland Mainau bij André Rieu op Bloemeneiland Mainau liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op Bloemeneiland Mainau. Heb je een uitzending van André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een kleineiland in het Bodenmeer met een mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met de meest exotische en prachtige bloemen. Hetconcert speelt zich af voor het kasteel van de adellijke familie Bernadotte, achterkleinkinderen van de Zweedse koningen de trotse bewoners van het eiland. Een prachtig decor voor André Rieu en zijn Johann Strauß Orkest, iets wat weinmiddels wel gewend zijn van de vioolvirtuoos. De kijker wordt meegenomen tijdens een zwoele, intieme avond voloptredens, afgewisseld met beelden van het indrukwekkende eiland en walsende, Weense dansers tussen de bloemenzee. DePlatin Tenors vertolken onder meer het Chianti Lied, Mama en Dunkelrote Rosen, sopranen Mirusia Louwerse en CarmenMonarcha zingen Send in the clowns en de meester zelf brengt een tot tranende roerende solo van het prachtige You raiseme up. Al met al een lust voor het oog en oor!

Uitzending gemist van André Rieu op Bloemeneiland Mainau? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op Bloemeneiland Mainau kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-08-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!