Programma gemist?

Registratie van het tijdens openluchtconcert van André met Rieu op het uit bloemeneiland Mainau in uit het een zuiden van Duitsland: een klein uit eiland in het met de Bodenmeer.Meer Registratie van het in openluchtconcert van op tv André Rieu op het uit bloemeneiland Mainau in het zuiden op tv van Duitsland: een met op tv klein eiland in het Bodenmeer naar met een mild, bijna een zuidelijk klimaat, van vol met de uit meest van exotische en prachtige een bloemen. Het concert speelt naar zich af voor het door kasteel van van de adellijke familie Bernadotte, naar achterkleinkinderen van de Zweedse een de koning en de van trotse bewoners van op tv het eiland. Een prachtig decor naar voor André Rieu en in zijn op Johann Strauß Orkest, van iets wat we inmiddels de wel gewend uit zijn van de de vioolvirtuoos. De kijker met wordt meegenomen tijdens een het zwoele, intieme het avond vol optredens, uit afgewisseld met beelden van de het indrukwekkende eiland en uit walsende, Weense naar dansers tussen tijdens de bloemenzee. door De Platin Tenors vertolken in onder meer het Chianti Lied, op tv Mama en Dunkelrote door Rosen, sopranen Mirusia van Louwerse en met Carmen Monarcha zingen het Send in the uit clowns en de in meester zelf brengt een een tot op tv tranen roerende solo door van het prachtige door You raise me door up. Al met een al een lust door voor het oog en het oor!Minder

Registratie van op het van openluchtconcert van André Rieu op het door bloemeneiland Mainau uit in het zuiden uit van op tv Duitsland: een klein eiland in van het Bodenmeer met tijdens een op mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met naar de meest op tv exotische en prachtige een bloemen. Het concert van speelt van zich af voor het kasteel van het de uit adellijke familie Bernadotte, een achterkleinkinderen van de naar Zweedse koning en de de trotse bewoners de van het eiland. het Een prachtig de decor voor André naar Rieu en zijn uit Johann Strauß Orkest, iets wat we naar inmiddels wel op tv gewend een zijn van de de vioolvirtuoos. De kijker wordt op tv meegenomen tijdens naar een zwoele, intieme naar avond vol optredens, afgewisseld met op beelden van het de indrukwekkende eiland in en walsende, op tv Weense dansers tussen met de bloemenzee. De Platin Tenors van vertolken een onder meer het Chianti Lied, in Mama en door Dunkelrote Rosen, naar sopranen Mirusia Louwerse en Carmen Monarcha op zingen Send in in the met clowns en de meester op tv zelf brengt een tot naar tranende roerende door solo van het op tv prachtige You een raise me up. van Al met al het een lust voor het oog uit naar en oor!

juli 2020
26-08-2015 20:30

André Rieu op bloemeneiland Mainau

André Rieu op Bloemeneiland Mainau - André Rieu op bloemeneiland Mainau

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een klein eiland in het Bodenmeer.Meer Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuide...

25-04-2011 21:20

Aflevering 1

André Rieu op Bloemeneiland Mainau - Aflevering 1

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een klein eiland in het Bodenmeer met een mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met de meest exotische en prachtige bloemen. Het conce...

André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op Bloemeneiland Mainau de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op Bloemeneiland Mainau bij André Rieu op Bloemeneiland Mainau liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op Bloemeneiland Mainau. Heb je een uitzending van André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een kleineiland in het Bodenmeer met een mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met de meest exotische en prachtige bloemen. Hetconcert speelt zich af voor het kasteel van de adellijke familie Bernadotte, achterkleinkinderen van de Zweedse koningen de trotse bewoners van het eiland. Een prachtig decor voor André Rieu en zijn Johann Strauß Orkest, iets wat weinmiddels wel gewend zijn van de vioolvirtuoos. De kijker wordt meegenomen tijdens een zwoele, intieme avond voloptredens, afgewisseld met beelden van het indrukwekkende eiland en walsende, Weense dansers tussen de bloemenzee. DePlatin Tenors vertolken onder meer het Chianti Lied, Mama en Dunkelrote Rosen, sopranen Mirusia Louwerse en CarmenMonarcha zingen Send in the clowns en de meester zelf brengt een tot tranende roerende solo van het prachtige You raiseme up. Al met al een lust voor het oog en oor!

Uitzending gemist van André Rieu op Bloemeneiland Mainau? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op Bloemeneiland Mainau kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-08-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!