Programma gemist?

Registratie van een het naar openluchtconcert van André Rieu een op het bloemeneiland Mainau in tijdens het het zuiden van Duitsland: een naar klein eiland van in het Bodenmeer.Meer Registratie het van het openluchtconcert van uit op André Rieu op het bloemeneiland op Mainau in het het zuiden van Duitsland: een met het klein eiland in het tijdens Bodenmeer met een mild, uit bijna zuidelijk klimaat, vol de met de meest tijdens exotische en naar prachtige bloemen. het Het concert in speelt zich af voor het kasteel door van tijdens de adellijke de familie Bernadotte, achterkleinkinderen in van de Zweedse koning en van de trotse bewoners van in op het eiland. Een door prachtig decor voor André uit Rieu en zijn de Johann Strauß Orkest, naar iets wat we inmiddels wel op gewend zijn van in de vioolvirtuoos. De met kijker wordt meegenomen door tijdens een zwoele, met in intieme avond vol optredens, afgewisseld het met beelden van het met in indrukwekkende eiland en walsende, Weense op dansers tussen in de bloemenzee. De Platin Tenors met met vertolken onder meer het Chianti het Lied, Mama en een Dunkelrote Rosen, het sopranen Mirusia Louwerse en Carmen op Monarcha een zingen Send op in the clowns en op tv de meester zelf brengt op tv een tot met tranen roerende solo van het op uit prachtige You raise de me up. Al met al een een lust voor het de oog en een oor!Minder

Registratie van op tv het openluchtconcert van André een de Rieu op het bloemeneiland Mainau in met het het zuiden van Duitsland: een klein naar met eiland in het van Bodenmeer met een met mild, bijna zuidelijk klimaat, vol naar met naar de meest exotische een en prachtige bloemen. Het door concert speelt zich af het voor naar het kasteel van de adellijke familie door Bernadotte, achterkleinkinderen door van tijdens de Zweedse koning en de trotse in bewoners van een het eiland. tijdens Een prachtig decor tijdens voor André Rieu en met zijn Johann Strauß tijdens Orkest, iets wat we het inmiddels in wel gewend zijn uit van de vioolvirtuoos. De kijker op van wordt meegenomen tijdens een zwoele, het intieme avond vol op tv optredens, van afgewisseld met beelden van het indrukwekkende de eiland met en walsende, in Weense dansers tussen tijdens de bloemenzee. De Platin het Tenors vertolken onder door meer het Chianti uit Lied, Mama en tijdens Dunkelrote Rosen, sopranen het Mirusia Louwerse door en Carmen Monarcha op tv zingen Send in the clowns en door uit de meester zelf uit brengt een tot tranende roerende solo naar op tv van het prachtige You raise me met up. Al met op tv al een door lust voor door het oog en door oor!

januari 2020
26-08-2015 20:30

André Rieu op bloemeneiland Mainau

André Rieu op Bloemeneiland Mainau - André Rieu op bloemeneiland Mainau

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een klein eiland in het Bodenmeer.Meer Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuide...

25-04-2011 21:20

Aflevering 1

André Rieu op Bloemeneiland Mainau - Aflevering 1

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een klein eiland in het Bodenmeer met een mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met de meest exotische en prachtige bloemen. Het conce...

André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op Bloemeneiland Mainau de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op Bloemeneiland Mainau bij André Rieu op Bloemeneiland Mainau liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op Bloemeneiland Mainau. Heb je een uitzending van André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een kleineiland in het Bodenmeer met een mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met de meest exotische en prachtige bloemen. Hetconcert speelt zich af voor het kasteel van de adellijke familie Bernadotte, achterkleinkinderen van de Zweedse koningen de trotse bewoners van het eiland. Een prachtig decor voor André Rieu en zijn Johann Strauß Orkest, iets wat weinmiddels wel gewend zijn van de vioolvirtuoos. De kijker wordt meegenomen tijdens een zwoele, intieme avond voloptredens, afgewisseld met beelden van het indrukwekkende eiland en walsende, Weense dansers tussen de bloemenzee. DePlatin Tenors vertolken onder meer het Chianti Lied, Mama en Dunkelrote Rosen, sopranen Mirusia Louwerse en CarmenMonarcha zingen Send in the clowns en de meester zelf brengt een tot tranende roerende solo van het prachtige You raiseme up. Al met al een lust voor het oog en oor!

Uitzending gemist van André Rieu op Bloemeneiland Mainau? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op Bloemeneiland Mainau kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-08-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!