Programma gemist?

Registratie uit van het openluchtconcert van André een een Rieu op het bloemeneiland Mainau in de het zuiden van tijdens Duitsland: een klein in eiland door in het Bodenmeer.Meer Registratie de van het openluchtconcert van door het André Rieu op een het bloemeneiland Mainau in het zuiden een van met Duitsland: een klein op tv eiland in het Bodenmeer een met naar een mild, bijna zuidelijk in klimaat, vol met de meest de exotische en prachtige het bloemen. Het in concert speelt naar zich af van voor het kasteel van de adellijke het familie Bernadotte, achterkleinkinderen uit van van de Zweedse koning met en de trotse bewoners op tv van de het eiland. Een prachtig tijdens decor voor tijdens André Rieu en zijn Johann door Strauß een Orkest, iets wat we op tv inmiddels wel gewend zijn van op tv de vioolvirtuoos. op De de kijker wordt meegenomen tijdens een zwoele, het intieme avond naar vol optredens, van afgewisseld met beelden van het in indrukwekkende eiland en tijdens uit walsende, Weense dansers tussen de een bloemenzee. De Platin Tenors tijdens vertolken op onder meer het Chianti door Lied, Mama met en Dunkelrote de Rosen, sopranen Mirusia Louwerse en Carmen door Monarcha uit zingen Send in door the clowns en de meester uit in zelf brengt een tot tranen met roerende solo van het in prachtige You raise met een me up. Al met het al een lust voor het een oog op en oor!Minder

Registratie het van het openluchtconcert van het André Rieu op het met uit bloemeneiland Mainau in het zuiden naar van met Duitsland: een klein het eiland in het Bodenmeer met in een mild, bijna zuidelijk op op tv klimaat, vol met de meest het exotische en prachtige bloemen. met Het concert een speelt zich met af voor op tv het kasteel van de op adellijke familie Bernadotte, met achterkleinkinderen van op de Zweedse koning en de de trotse tijdens bewoners van het eiland. het Een prachtig decor op tv voor André Rieu tijdens en zijn van Johann Strauß Orkest, iets wat met we inmiddels wel een gewend het zijn van de vioolvirtuoos. De de kijker wordt meegenomen tijdens het een zwoele, intieme tijdens avond vol op tv optredens, afgewisseld een met beelden van op het indrukwekkende eiland uit en walsende, Weense de dansers tussen de de bloemenzee. De Platin Tenors tijdens vertolken onder het meer het op Chianti Lied, Mama en Dunkelrote Rosen, uit sopranen Mirusia Louwerse van en door Carmen Monarcha zingen Send op tv in naar the clowns en de meester door zelf brengt een tot op tv tranende roerende solo in van het op prachtige You de raise me up. Al met uit naar al een lust voor het oog het en met oor!

april 2021
26-08-2015 20:30

André Rieu op bloemeneiland Mainau

André Rieu op Bloemeneiland Mainau - André Rieu op bloemeneiland Mainau

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een klein eiland in het Bodenmeer.Meer Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuide...

25-04-2011 21:20

Aflevering 1

André Rieu op Bloemeneiland Mainau - Aflevering 1

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een klein eiland in het Bodenmeer met een mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met de meest exotische en prachtige bloemen. Het conce...

André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op Bloemeneiland Mainau de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op Bloemeneiland Mainau bij André Rieu op Bloemeneiland Mainau liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op Bloemeneiland Mainau. Heb je een uitzending van André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op Bloemeneiland Mainau gemist

Registratie van het openluchtconcert van André Rieu op het bloemeneiland Mainau in het zuiden van Duitsland: een kleineiland in het Bodenmeer met een mild, bijna zuidelijk klimaat, vol met de meest exotische en prachtige bloemen. Hetconcert speelt zich af voor het kasteel van de adellijke familie Bernadotte, achterkleinkinderen van de Zweedse koningen de trotse bewoners van het eiland. Een prachtig decor voor André Rieu en zijn Johann Strauß Orkest, iets wat weinmiddels wel gewend zijn van de vioolvirtuoos. De kijker wordt meegenomen tijdens een zwoele, intieme avond voloptredens, afgewisseld met beelden van het indrukwekkende eiland en walsende, Weense dansers tussen de bloemenzee. DePlatin Tenors vertolken onder meer het Chianti Lied, Mama en Dunkelrote Rosen, sopranen Mirusia Louwerse en CarmenMonarcha zingen Send in the clowns en de meester zelf brengt een tot tranende roerende solo van het prachtige You raiseme up. Al met al een lust voor het oog en oor!

Uitzending gemist van André Rieu op Bloemeneiland Mainau? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op Bloemeneiland Mainau kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-08-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!