Programma gemist?
juli 2021
10-07-2011 22:07

Voorjaar 2011 aflevering 1

Wie Is Mijn Vader - Voorjaar 2011 aflevering 1

Ruim 40.000 kinderen in Nederland kunnen de vraag 'Wie is mijn vader' niet beantwoorden. Hun vader is een zaaddonor en die bleven tot voor kort strikt anoniem. In Wie is mijn vader, gepresenteerd door Irene Moors, worden donorkinderen onder...

Wie Is Mijn Vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is Mijn Vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is Mijn Vader bij Wie Is Mijn Vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is Mijn Vader. Heb je een uitzending van Wie Is Mijn Vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is Mijn Vader gemist

Ruim 40.000 kinderen in Nederland kunnen de vraag 'Wie is mijn vader' niet beantwoorden. Hun vader is een zaaddonor en die bleven tot voor kort strikt anoniem. In Wie is mijn vader, gepresenteerd door Irene Moors, worden donorkinderen ondersteund bij de zoektocht naar hun biologische vader. Ze krijgen in Wie is mijn vader hulp van een gespecialiseerd team dat gebruik maakt van de nieuwste DNA-technieken.

Uitzending gemist van Wie Is Mijn Vader? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is Mijn Vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-07-2011 om 22:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!