Programma gemist?

Barbara Wally naar is in Oostenrijk al met decennialang bekend door om haar uitgesproken het feministische tijdens standpunten. Maar een paar jaar voor tijdens haar de pensionering van de Internationale Zomeracademie het voor beeldende kunst een in Salzburg, met verandert op haar leven radicaal. op tv Ze wordt tijdens een uit tiendaagse rondreis door Jemen met verliefd op uit een chauffeur, Khadher, en wordt op zijn tweede vrouw. tijdens 'De het islam is zijn basis', legt tijdens tijdens ze uit, 'en hij was de bang dat ik in de de door hel zou komen.' Dus op tv bekeert deze op atheïstische Oostenrijkse zich tot de de met islam, bidt vijf keer door per dag en door moet haar geliefde spek voortaan op tv in laten staan. Regisseursduo met Andreas Horvath en Monika Muskala tijdens zoeken haar op tijdens in haar woningen een in Salzburg het en in Jemen.De zwaarlijvige vrouw een met lang, roodgeverfd op haar een is een naar opvallende verschijning in het hedendaagse Jemen. in Samen van met haar naar man runt ze door een lokaal reisbureau, Adensafari. een Maar terwijl haar man naar zijn tijdens dagen vult met onderuit tijdens gezakt qat uit kauwen en thee drinken bij het mannelijke familieleden, mag Barbara naar het echtelijk op huis amper op tv verlaten en speelt een ze elke avond naar domino. Een op opmerkelijk portret van van een bijzondere vrouw die de door standpunten in haar van leven drastisch herzien heeft van de en haar vraagtekens zet de bij de post-feministische een westerse maatschappij. Haar de omslag naar een nederig bestaan van het doet haast masochistisch aan. op Of zoekt Barbara juist rust in en veiligheid in in haar nieuwe op tv geloof?

januari 2020
30-04-2011 12:00

Aflevering 1

Arab attraction - Aflevering 1

Barbara Wally is in Oostenrijk al decennialang bekend om haar uitgesproken feministische standpunten. Maar een paar jaar voor haar pensionering van de Internationale Zomeracademie voor beeldende kunst in Salzburg, verandert haar leven radic...

Arab attraction gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Arab attraction de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Arab attraction bij Arab attraction liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Arab attraction. Heb je een uitzending van Arab attraction gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Arab attraction gemist

Barbara Wally is in Oostenrijk al decennialang bekend om haar uitgesproken feministische standpunten. Maar een paarjaar voor haar pensionering van de Internationale Zomeracademie voor beeldende kunst in Salzburg, verandert haar levenradicaal. Ze wordt tijdens een tiendaagse rondreis door Jemen verliefd op een chauffeur, Khadher, en wordt zijn tweedevrouw. 'De islam is zijn basis', legt ze uit, 'en hij was bang dat ik in de hel zou komen.' Dus bekeert dezeatheïstische Oostenrijkse zich tot de islam, bidt vijf keer per dag en moet haar geliefde spek voortaan laten staan.Regisseursduo Andreas Horvath en Monika Muskala zoeken haar op in haar woningen in Salzburg en in Jemen.De zwaarlijvigevrouw met lang, roodgeverfd haar is een opvallende verschijning in het hedendaagse Jemen. Samen met haar man runt zeeen lokaal reisbureau, Adensafari. Maar terwijl haar man zijn dagen vult met onderuit gezakt qat kauwen en thee drinkenbij mannelijke familieleden, mag Barbara het echtelijk huis amper verlaten en speelt ze elke avond domino. Eenopmerkelijk portret van een bijzondere vrouw die de standpunten in haar leven drastisch herzien heeft en haarvraagtekens zet bij de post-feministische westerse maatschappij. Haar omslag naar een nederig bestaan doet haastmasochistisch aan. Of zoekt Barbara juist rust en veiligheid in haar nieuwe geloof?

Uitzending gemist van Arab attraction? Hier kun je alle uitzendingen van Arab attraction kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-04-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!