Programma gemist?

Barbara Wally is een in Oostenrijk op al decennialang bekend om op tv haar van uitgesproken feministische standpunten. Maar door een paar de jaar voor haar pensionering op van de Internationale Zomeracademie de voor op beeldende kunst in Salzburg, met verandert met haar leven radicaal. Ze wordt tijdens door een tiendaagse op tv rondreis door Jemen door verliefd op een chauffeur, uit door Khadher, en wordt zijn tweede een vrouw. 'De met islam is zijn basis', het legt ze door uit, 'en uit hij was bang dat ik in in de hel naar zou komen.' Dus bekeert tijdens in deze atheïstische Oostenrijkse op zich tot de islam, op tv bidt vijf keer het per dag en moet met haar geliefde spek voortaan het tijdens laten staan. Regisseursduo Andreas van Horvath en Monika Muskala zoeken op haar met op in haar woningen in van Salzburg en een in Jemen.De zwaarlijvige door vrouw met lang, van roodgeverfd haar is een naar opvallende verschijning in door het in hedendaagse Jemen. Samen met door haar man runt het ze een lokaal reisbureau, op Adensafari. Maar terwijl door het haar man zijn dagen vult met een onderuit gezakt qat tijdens kauwen en door thee drinken door bij mannelijke familieleden, mag Barbara in het echtelijk huis het amper op verlaten en speelt ze elke een avond domino. Een met tijdens opmerkelijk portret van een bijzondere vrouw een die tijdens de standpunten naar in haar leven drastisch herzien op heeft en haar vraagtekens door zet op tv bij de op post-feministische westerse maatschappij. Haar omslag naar de door een nederig bestaan doet haast masochistisch het aan. Of met zoekt Barbara juist rust een en met veiligheid in op haar nieuwe geloof?

mei 2021
30-04-2011 12:00

Aflevering 1

Arab attraction - Aflevering 1

Barbara Wally is in Oostenrijk al decennialang bekend om haar uitgesproken feministische standpunten. Maar een paar jaar voor haar pensionering van de Internationale Zomeracademie voor beeldende kunst in Salzburg, verandert haar leven radic...

Arab attraction gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Arab attraction de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Arab attraction bij Arab attraction liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Arab attraction. Heb je een uitzending van Arab attraction gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Arab attraction gemist

Barbara Wally is in Oostenrijk al decennialang bekend om haar uitgesproken feministische standpunten. Maar een paarjaar voor haar pensionering van de Internationale Zomeracademie voor beeldende kunst in Salzburg, verandert haar levenradicaal. Ze wordt tijdens een tiendaagse rondreis door Jemen verliefd op een chauffeur, Khadher, en wordt zijn tweedevrouw. 'De islam is zijn basis', legt ze uit, 'en hij was bang dat ik in de hel zou komen.' Dus bekeert dezeatheïstische Oostenrijkse zich tot de islam, bidt vijf keer per dag en moet haar geliefde spek voortaan laten staan.Regisseursduo Andreas Horvath en Monika Muskala zoeken haar op in haar woningen in Salzburg en in Jemen.De zwaarlijvigevrouw met lang, roodgeverfd haar is een opvallende verschijning in het hedendaagse Jemen. Samen met haar man runt zeeen lokaal reisbureau, Adensafari. Maar terwijl haar man zijn dagen vult met onderuit gezakt qat kauwen en thee drinkenbij mannelijke familieleden, mag Barbara het echtelijk huis amper verlaten en speelt ze elke avond domino. Eenopmerkelijk portret van een bijzondere vrouw die de standpunten in haar leven drastisch herzien heeft en haarvraagtekens zet bij de post-feministische westerse maatschappij. Haar omslag naar een nederig bestaan doet haastmasochistisch aan. Of zoekt Barbara juist rust en veiligheid in haar nieuwe geloof?

Uitzending gemist van Arab attraction? Hier kun je alle uitzendingen van Arab attraction kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-04-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!