Programma gemist?

Barbara de Wally is in met Oostenrijk al decennialang bekend om de van haar uitgesproken feministische standpunten. Maar een met met paar jaar voor uit haar pensionering van de Internationale Zomeracademie tijdens voor beeldende door kunst in Salzburg, verandert de haar leven uit radicaal. Ze wordt met tijdens op een tiendaagse rondreis tijdens door Jemen verliefd op op een chauffeur, Khadher, door en wordt zijn op tweede vrouw. 'De islam is in zijn basis', de legt ze uit, naar 'en het hij was bang dat ik tijdens in de uit hel zou komen.' Dus bekeert door deze atheïstische tijdens Oostenrijkse zich tot van de tijdens islam, bidt vijf keer per door dag en op moet haar geliefde spek voortaan de laten staan. Regisseursduo de Andreas uit Horvath en Monika Muskala met zoeken haar op het in haar woningen in door Salzburg en in tijdens tijdens Jemen.De zwaarlijvige vrouw in met lang, roodgeverfd de haar is een opvallende verschijning in van uit het hedendaagse Jemen. Samen met met haar man runt een ze een het lokaal reisbureau, Adensafari. Maar terwijl naar haar met man zijn de dagen vult met onderuit gezakt qat het kauwen en thee naar een drinken bij mannelijke familieleden, tijdens mag Barbara het echtelijk van huis amper verlaten en met speelt ze elke naar avond domino. een Een tijdens opmerkelijk portret van een op bijzondere vrouw in die de standpunten in haar het leven drastisch in herzien heeft tijdens en haar vraagtekens zet bij de op tv tijdens post-feministische westerse maatschappij. Haar in omslag naar een nederig bestaan de doet tijdens haast masochistisch aan. in Of zoekt Barbara juist rust naar en veiligheid op in haar nieuwe door geloof?

september 2021
30-04-2011 12:00

Aflevering 1

Arab attraction - Aflevering 1

Barbara Wally is in Oostenrijk al decennialang bekend om haar uitgesproken feministische standpunten. Maar een paar jaar voor haar pensionering van de Internationale Zomeracademie voor beeldende kunst in Salzburg, verandert haar leven radic...

Arab attraction gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Arab attraction de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Arab attraction bij Arab attraction liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Arab attraction. Heb je een uitzending van Arab attraction gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Arab attraction gemist

Barbara Wally is in Oostenrijk al decennialang bekend om haar uitgesproken feministische standpunten. Maar een paarjaar voor haar pensionering van de Internationale Zomeracademie voor beeldende kunst in Salzburg, verandert haar levenradicaal. Ze wordt tijdens een tiendaagse rondreis door Jemen verliefd op een chauffeur, Khadher, en wordt zijn tweedevrouw. 'De islam is zijn basis', legt ze uit, 'en hij was bang dat ik in de hel zou komen.' Dus bekeert dezeatheïstische Oostenrijkse zich tot de islam, bidt vijf keer per dag en moet haar geliefde spek voortaan laten staan.Regisseursduo Andreas Horvath en Monika Muskala zoeken haar op in haar woningen in Salzburg en in Jemen.De zwaarlijvigevrouw met lang, roodgeverfd haar is een opvallende verschijning in het hedendaagse Jemen. Samen met haar man runt zeeen lokaal reisbureau, Adensafari. Maar terwijl haar man zijn dagen vult met onderuit gezakt qat kauwen en thee drinkenbij mannelijke familieleden, mag Barbara het echtelijk huis amper verlaten en speelt ze elke avond domino. Eenopmerkelijk portret van een bijzondere vrouw die de standpunten in haar leven drastisch herzien heeft en haarvraagtekens zet bij de post-feministische westerse maatschappij. Haar omslag naar een nederig bestaan doet haastmasochistisch aan. Of zoekt Barbara juist rust en veiligheid in haar nieuwe geloof?

Uitzending gemist van Arab attraction? Hier kun je alle uitzendingen van Arab attraction kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-04-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!