Programma gemist?

Barbara Wally door is op tv in Oostenrijk al een decennialang bekend om een haar uitgesproken feministische op standpunten. Maar een een paar jaar voor haar pensionering met van uit de Internationale Zomeracademie uit voor beeldende kunst in Salzburg, verandert tijdens haar leven de radicaal. Ze wordt de tijdens een tiendaagse op rondreis door Jemen het verliefd met op een chauffeur, met Khadher, en wordt zijn tweede vrouw. uit 'De van islam is zijn basis', legt het ze naar uit, 'en van hij was bang uit dat ik in de hel op zou komen.' Dus bekeert door deze atheïstische een Oostenrijkse zich tot de op tv in islam, bidt vijf keer per dag het en moet een haar geliefde spek voortaan de laten staan. Regisseursduo op tv Andreas van Horvath en Monika een Muskala zoeken haar op in in de haar woningen in op tv Salzburg en in Jemen.De zwaarlijvige op tv vrouw met lang, het roodgeverfd haar de is een opvallende op tv verschijning in het van hedendaagse Jemen. de Samen met haar man in runt ze een lokaal het reisbureau, Adensafari. Maar terwijl op haar man naar zijn dagen vult met met onderuit gezakt qat tijdens kauwen een en thee drinken bij op tv mannelijke familieleden, mag met Barbara het met echtelijk huis amper verlaten en een speelt ze van elke avond een domino. Een op opmerkelijk portret van een door bijzondere vrouw tijdens die de standpunten in haar leven op drastisch herzien in heeft tijdens en haar vraagtekens tijdens zet bij de tijdens post-feministische westerse maatschappij. op Haar omslag naar naar een nederig bestaan doet haast masochistisch op tv tijdens aan. Of zoekt Barbara een juist rust en veiligheid in in haar nieuwe het geloof?

juni 2020
30-04-2011 12:00

Aflevering 1

Arab attraction - Aflevering 1

Barbara Wally is in Oostenrijk al decennialang bekend om haar uitgesproken feministische standpunten. Maar een paar jaar voor haar pensionering van de Internationale Zomeracademie voor beeldende kunst in Salzburg, verandert haar leven radic...

Arab attraction gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Arab attraction de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Arab attraction bij Arab attraction liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Arab attraction. Heb je een uitzending van Arab attraction gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Arab attraction gemist

Barbara Wally is in Oostenrijk al decennialang bekend om haar uitgesproken feministische standpunten. Maar een paarjaar voor haar pensionering van de Internationale Zomeracademie voor beeldende kunst in Salzburg, verandert haar levenradicaal. Ze wordt tijdens een tiendaagse rondreis door Jemen verliefd op een chauffeur, Khadher, en wordt zijn tweedevrouw. 'De islam is zijn basis', legt ze uit, 'en hij was bang dat ik in de hel zou komen.' Dus bekeert dezeatheïstische Oostenrijkse zich tot de islam, bidt vijf keer per dag en moet haar geliefde spek voortaan laten staan.Regisseursduo Andreas Horvath en Monika Muskala zoeken haar op in haar woningen in Salzburg en in Jemen.De zwaarlijvigevrouw met lang, roodgeverfd haar is een opvallende verschijning in het hedendaagse Jemen. Samen met haar man runt zeeen lokaal reisbureau, Adensafari. Maar terwijl haar man zijn dagen vult met onderuit gezakt qat kauwen en thee drinkenbij mannelijke familieleden, mag Barbara het echtelijk huis amper verlaten en speelt ze elke avond domino. Eenopmerkelijk portret van een bijzondere vrouw die de standpunten in haar leven drastisch herzien heeft en haarvraagtekens zet bij de post-feministische westerse maatschappij. Haar omslag naar een nederig bestaan doet haastmasochistisch aan. Of zoekt Barbara juist rust en veiligheid in haar nieuwe geloof?

Uitzending gemist van Arab attraction? Hier kun je alle uitzendingen van Arab attraction kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-04-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!