Programma gemist?

Barbara door Wally is in Oostenrijk het al in decennialang bekend om met haar uitgesproken feministische standpunten. het Maar een uit paar jaar voor haar pensionering van met met de Internationale Zomeracademie voor uit beeldende kunst in Salzburg, uit verandert haar leven radicaal. tijdens Ze wordt tijdens op tv een tiendaagse van rondreis door Jemen verliefd naar op een chauffeur, het in Khadher, en wordt zijn door tweede vrouw. tijdens 'De islam is in zijn basis', legt ze naar uit, 'en hij was bang het dat met ik in de in hel zou komen.' Dus bekeert met deze naar atheïstische Oostenrijkse zich tot op de islam, het bidt vijf keer per dag het en moet haar met geliefde van spek voortaan laten staan. door Regisseursduo Andreas Horvath en van Monika uit Muskala zoeken haar op uit in haar woningen in in op Salzburg en in Jemen.De zwaarlijvige vrouw het met op lang, roodgeverfd op tv haar is een opvallende verschijning de in het hedendaagse Jemen. tijdens Samen uit met haar man runt ze op tv een een lokaal reisbureau, Adensafari. met Maar terwijl een haar man zijn van dagen vult met onderuit gezakt in qat kauwen en van thee door drinken bij mannelijke familieleden, mag naar Barbara het naar echtelijk huis tijdens amper verlaten en speelt ze elke van een avond domino. Een opmerkelijk portret van op tv een de bijzondere vrouw die de standpunten het in op tv haar leven met drastisch herzien heeft het en haar vraagtekens zet bij in de post-feministische westerse maatschappij. uit Haar omslag naar tijdens op tv een nederig bestaan doet haast het masochistisch aan. naar Of zoekt de Barbara juist rust en veiligheid het in haar tijdens nieuwe geloof?

januari 2021
30-04-2011 12:00

Aflevering 1

Arab attraction - Aflevering 1

Barbara Wally is in Oostenrijk al decennialang bekend om haar uitgesproken feministische standpunten. Maar een paar jaar voor haar pensionering van de Internationale Zomeracademie voor beeldende kunst in Salzburg, verandert haar leven radic...

Arab attraction gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Arab attraction de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Arab attraction bij Arab attraction liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Arab attraction. Heb je een uitzending van Arab attraction gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Arab attraction gemist

Barbara Wally is in Oostenrijk al decennialang bekend om haar uitgesproken feministische standpunten. Maar een paarjaar voor haar pensionering van de Internationale Zomeracademie voor beeldende kunst in Salzburg, verandert haar levenradicaal. Ze wordt tijdens een tiendaagse rondreis door Jemen verliefd op een chauffeur, Khadher, en wordt zijn tweedevrouw. 'De islam is zijn basis', legt ze uit, 'en hij was bang dat ik in de hel zou komen.' Dus bekeert dezeatheïstische Oostenrijkse zich tot de islam, bidt vijf keer per dag en moet haar geliefde spek voortaan laten staan.Regisseursduo Andreas Horvath en Monika Muskala zoeken haar op in haar woningen in Salzburg en in Jemen.De zwaarlijvigevrouw met lang, roodgeverfd haar is een opvallende verschijning in het hedendaagse Jemen. Samen met haar man runt zeeen lokaal reisbureau, Adensafari. Maar terwijl haar man zijn dagen vult met onderuit gezakt qat kauwen en thee drinkenbij mannelijke familieleden, mag Barbara het echtelijk huis amper verlaten en speelt ze elke avond domino. Eenopmerkelijk portret van een bijzondere vrouw die de standpunten in haar leven drastisch herzien heeft en haarvraagtekens zet bij de post-feministische westerse maatschappij. Haar omslag naar een nederig bestaan doet haastmasochistisch aan. Of zoekt Barbara juist rust en veiligheid in haar nieuwe geloof?

Uitzending gemist van Arab attraction? Hier kun je alle uitzendingen van Arab attraction kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-04-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!