Programma gemist?

Documentaire. De van uit met Israël afkomstige filmmaker Offer Golan op tv raakt tijdens de op inburgeringscursus in Nederland van in een door identiteitscrisis. Is hij Israëlisch, Joods, de door Pools, Nederlands? Samen met zijn vader door gaat op hij op zoek tijdens naar zijn uit wortels.

september 2021
01-05-2011 14:15

Aflevering 1

De Konskie connectie - Aflevering 1

Documentaire. De uit Israël afkomstige filmmaker Offer Golan raakt tijdens de inburgeringscursus in Nederland in een identiteitscrisis. Is hij Israëlisch, Joods, Pools, Nederlands? Samen met zijn vader gaat hij op zoek naar zijn wortels.

De Konskie connectie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Konskie connectie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Konskie connectie bij De Konskie connectie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Konskie connectie. Heb je een uitzending van De Konskie connectie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Konskie connectie gemist

Documentaire. De uit Israël afkomstige filmmaker Offer Golan raakt tijdens de inburgeringscursus in Nederland in eenidentiteitscrisis. Is hij Israëlisch, Joods, Pools, Nederlands? Samen met zijn vader gaat hij op zoek naar zijnwortels.

Uitzending gemist van De Konskie connectie? Hier kun je alle uitzendingen van De Konskie connectie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-05-2011 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!