Programma gemist?

Rechtstreeks verslag tijdens van de Dodenherdenking op tv op de Dam. De op tv een Nederlandse burgers en militairen een worden herdacht die naar sinds het naar uitbreken van de Tweede Wereldoorlog de zijn op tv omgekomen in oorlogssituaties een en bij vredesoperaties.

Rechtstreeks tijdens verslag van de Dodenherdenking op het met de Dam. De Nederlandse burgers en door militairen uit worden herdacht die uit sinds het uitbreken van de het Tweede Wereldoorlog zijn de omgekomen in oorlogssituaties op tv en bij tijdens vredesoperaties.

Onder meer een in rechtstreeks verslag van het door de Dodenherdenking bij het tijdens Nationaal Monument op van de Dam. Tijdens door de Nationale Herdenking naar worden de Nederlandse burgers en het militairen met herdacht die naar sinds het uitbreken van de Tweede de Wereldoorlog zijn omgekomen in in het oorlogssituaties en op bij vredesoperaties. Gerdi Verbeet, een voorzitter van naar - het hart de van de democratie - de Tweede in Kamer, tijdens is één een van de sprekers tijdens de uit plechtigheid. De vijftienjarige door Esmee Hendriks, winnaar met van de uit jaarlijkse dichtwedstrijd Dichter bij 4 naar mei van het uit met Nationaal Comité 4 en van 5 mei, in draagt vlak na naar de twee minuten stilte haar zelfgeschreven naar in gedicht Trots voor. De ceremonie op op tv de Dam wordt van zoals gebruikelijk vooraf op gegaan door de uit met herdenkingsdienst in De Nieuwe Kerk, waar een dit een jaar de een auteur Willem Jan Otten de in 4 een mei-lezing uitspreekt. Tijdens de bijeenkomst tijdens gaat op tv ook de nieuwe herdenkingsmuziek, het uitgevoerd door naar het Nationaal Jeugdkoor, in première. een Voorafgaand aan naar de dodenherdenking zendt de uit NOS een in portret uit van de door beruchtste plek van Groningen, op het Scholtenhuis naar aan de Grote van Markt. Het uit Scholtenhuis, in naar de volksmond ook van wel het voorportaal van de door hel genoemd, werd een in tijdens de oorlog gebruikt als de hoofdkwartier voor een de regionale afdeling van de naar Sicherheitsdienst. Honderden met verzetsstrijders zijn hier gevangen genomen, tijdens verhoord, beestachtig behandeld op tv en gemarteld, uit waarna ze in op verschillende afgelegen plekken werden van gefusilleerd. naar De NOS spreekt op in het Martinikerkhof, een park in in de het buurt van in de Grote Markt, onder meer op tv van met mensen die de door wrede verhoren een hebben overleefd. Ook is het historica Monique Brinks te gast, op tv door die een boek de heeft geschreven over het 'meest gehate' het een gebouw in de geschiedenis van Groningen. het Presentatie: Joost tijdens Karhof, door Jeroen Overbeek.

juni 2021
04-05-2012 19:50

Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

NOS Nationale Herdenking 2011 - Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Rechtstreeks verslag van de Dodenherdenking op de Dam. De Nederlandse burgers en militairen worden herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

04-05-2012 18:45

Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

NOS Nationale Herdenking 2011 - Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Rechtstreeks verslag van de Dodenherdenking op de Dam. De Nederlandse burgers en militairen worden herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

04-05-2011 19:50

Aflevering 3

NOS Nationale Herdenking 2011 - Aflevering 3

Onder meer een rechtstreeks verslag van de Dodenherdenking bij het Nationaal Monument op de Dam. Tijdens de Nationale Herdenking worden de Nederlandse burgers en militairen herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn om...

NOS Nationale Herdenking 2011 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2011 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2011 bij NOS Nationale Herdenking 2011 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2011. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2011 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2011 gemist

NOS Nationale Herdenking 2011

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2011? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2011 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-05-2012 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!