Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van tijdens het de Dodenherdenking op de Dam. De het Nederlandse door burgers en tijdens militairen worden herdacht die sinds het in uitbreken van het de Tweede Wereldoorlog met zijn omgekomen in oorlogssituaties het en bij met vredesoperaties.

Rechtstreeks verslag door van de op Dodenherdenking op de van Dam. De Nederlandse burgers van en op tv militairen worden herdacht die in sinds het uitbreken van op tv de Tweede Wereldoorlog zijn een omgekomen de in oorlogssituaties en bij met vredesoperaties.

Onder door meer een rechtstreeks verslag van in in de Dodenherdenking bij het Nationaal Monument tijdens op de op Dam. Tijdens de Nationale een Herdenking worden tijdens de Nederlandse burgers de en militairen herdacht die met sinds tijdens het uitbreken een van de Tweede Wereldoorlog zijn het omgekomen in oorlogssituaties en op tv bij vredesoperaties. met Gerdi een Verbeet, voorzitter van - het hart tijdens van de naar democratie - de de Tweede Kamer, naar is één van de door sprekers tijdens door de plechtigheid. De op vijftienjarige Esmee Hendriks, winnaar op van de jaarlijkse dichtwedstrijd het Dichter met bij 4 mei van het het Nationaal Comité een 4 met en 5 mei, uit draagt vlak na de twee minuten de stilte door haar zelfgeschreven het gedicht Trots voor. De ceremonie op op de Dam wordt tijdens op zoals gebruikelijk vooraf tijdens gegaan door de herdenkingsdienst het in De Nieuwe Kerk, van waar uit dit jaar de auteur door Willem Jan Otten de tijdens 4 naar mei-lezing uitspreekt. Tijdens de met bijeenkomst gaat ook door de nieuwe herdenkingsmuziek, uitgevoerd uit door het Nationaal op Jeugdkoor, op tv in première. Voorafgaand aan de met dodenherdenking zendt de door NOS naar een portret uit van de van beruchtste op tv plek van Groningen, het Scholtenhuis de aan de Grote Markt. uit Het Scholtenhuis, in door de door volksmond ook wel het tijdens voorportaal van de op tv hel genoemd, werd een in met de oorlog gebruikt door als hoofdkwartier voor de een regionale afdeling van in de Sicherheitsdienst. Honderden tijdens verzetsstrijders zijn hier gevangen genomen, tijdens het verhoord, beestachtig behandeld en gemarteld, waarna met ze naar op verschillende afgelegen plekken naar werden gefusilleerd. in De NOS uit spreekt in het Martinikerkhof, een park van in de in buurt van de Grote naar Markt, naar onder meer tijdens met mensen die in de wrede verhoren met hebben overleefd. Ook is historica van Monique uit Brinks te gast, die een de boek heeft in geschreven over het 'meest uit gehate' gebouw in tijdens de geschiedenis van van Groningen. in Presentatie: Joost Karhof, Jeroen met Overbeek.

februari 2021
04-05-2012 19:50

Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

NOS Nationale Herdenking 2011 - Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Rechtstreeks verslag van de Dodenherdenking op de Dam. De Nederlandse burgers en militairen worden herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

04-05-2012 18:45

Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

NOS Nationale Herdenking 2011 - Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Rechtstreeks verslag van de Dodenherdenking op de Dam. De Nederlandse burgers en militairen worden herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

04-05-2011 19:50

Aflevering 3

NOS Nationale Herdenking 2011 - Aflevering 3

Onder meer een rechtstreeks verslag van de Dodenherdenking bij het Nationaal Monument op de Dam. Tijdens de Nationale Herdenking worden de Nederlandse burgers en militairen herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn om...

NOS Nationale Herdenking 2011 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2011 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2011 bij NOS Nationale Herdenking 2011 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2011. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2011 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2011 gemist

NOS Nationale Herdenking 2011

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2011? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2011 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-05-2012 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!