Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van van met de Dodenherdenking op de Dam. op De Nederlandse in burgers en militairen worden op tv herdacht die sinds het op de uitbreken van de op tv Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties van de en bij vredesoperaties.

Rechtstreeks verslag van een de een Dodenherdenking op de Dam. in De Nederlandse burgers en tijdens militairen een worden herdacht die sinds het op uitbreken van de de Tweede het Wereldoorlog zijn omgekomen in door oorlogssituaties en van bij vredesoperaties.

Onder op tv meer een rechtstreeks verslag het van de Dodenherdenking bij uit het Nationaal door Monument op door de Dam. Tijdens uit de Nationale Herdenking worden in de Nederlandse burgers op tv en op tv militairen herdacht die uit sinds het uitbreken van de naar Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen het in in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. het Gerdi Verbeet, voorzitter van in - het hart met van door de democratie - de op tv Tweede van Kamer, is één van het de sprekers tijdens de plechtigheid. naar een De vijftienjarige Esmee Hendriks, winnaar met van de in jaarlijkse dichtwedstrijd Dichter bij uit 4 mei van in het Nationaal Comité 4 met in en 5 mei, met draagt vlak na de twee op tv minuten stilte met haar zelfgeschreven gedicht naar Trots voor. met De ceremonie op de met Dam wordt het zoals gebruikelijk vooraf een gegaan door de een herdenkingsdienst in De een Nieuwe Kerk, waar een dit jaar de auteur op tv Willem Jan Otten de op tv 4 in mei-lezing uitspreekt. Tijdens de bijeenkomst naar gaat in ook de nieuwe in herdenkingsmuziek, uitgevoerd door het op tv Nationaal Jeugdkoor, in naar première. Voorafgaand aan de tijdens dodenherdenking zendt de op tv NOS een portret op uit van de op beruchtste plek van het Groningen, het Scholtenhuis een aan de Grote Markt. op Het Scholtenhuis, in van de volksmond in ook wel het voorportaal van door van de hel genoemd, werd tijdens in een de oorlog gebruikt als hoofdkwartier een voor door de regionale afdeling in van de Sicherheitsdienst. Honderden in verzetsstrijders zijn hier gevangen genomen, naar verhoord, beestachtig een behandeld en met gemarteld, waarna ze op verschillende naar de afgelegen plekken werden gefusilleerd. op De NOS in spreekt in het van Martinikerkhof, een park in de door buurt van tijdens de Grote Markt, onder op meer de met mensen die de wrede tijdens verhoren hebben overleefd. Ook de is historica Monique in Brinks te van gast, die met een boek op heeft geschreven over van het 'meest gehate' gebouw van in de geschiedenis de van Groningen. Presentatie: Joost in Karhof, Jeroen van Overbeek.

oktober 2020
04-05-2012 19:50

Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

NOS Nationale Herdenking 2011 - Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Rechtstreeks verslag van de Dodenherdenking op de Dam. De Nederlandse burgers en militairen worden herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

04-05-2012 18:45

Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

NOS Nationale Herdenking 2011 - Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Rechtstreeks verslag van de Dodenherdenking op de Dam. De Nederlandse burgers en militairen worden herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

04-05-2011 19:50

Aflevering 3

NOS Nationale Herdenking 2011 - Aflevering 3

Onder meer een rechtstreeks verslag van de Dodenherdenking bij het Nationaal Monument op de Dam. Tijdens de Nationale Herdenking worden de Nederlandse burgers en militairen herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn om...

NOS Nationale Herdenking 2011 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2011 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2011 bij NOS Nationale Herdenking 2011 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2011. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2011 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2011 gemist

NOS Nationale Herdenking 2011

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2011? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2011 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-05-2012 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!