Programma gemist?

Rechtstreeks in verslag van met de Dodenherdenking op de met Dam. De van Nederlandse burgers en militairen worden het herdacht die sinds een het van uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn het omgekomen in van oorlogssituaties en het bij vredesoperaties.

Rechtstreeks verslag een van de het Dodenherdenking op de tijdens Dam. De Nederlandse het burgers en militairen worden herdacht op tv die sinds van het uitbreken door van de naar Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen uit in oorlogssituaties op tv en bij vredesoperaties.

Onder van meer een door rechtstreeks verslag van de naar Dodenherdenking bij het uit Nationaal Monument uit op de Dam. Tijdens de op tv Nationale naar Herdenking worden de Nederlandse burgers en in in militairen herdacht die sinds het uitbreken door in van de Tweede Wereldoorlog het zijn omgekomen in oorlogssituaties de en bij vredesoperaties. in Gerdi Verbeet, voorzitter een van uit - het hart van de democratie van - de Tweede in Kamer, van is één van van de sprekers tijdens de naar plechtigheid. De vijftienjarige Esmee door Hendriks, in winnaar van de op tv jaarlijkse dichtwedstrijd Dichter bij 4 van mei op tv van het een Nationaal Comité 4 en 5 mei, met draagt vlak tijdens na de twee tijdens minuten op stilte haar zelfgeschreven gedicht Trots op tv voor. De door ceremonie op de Dam van wordt zoals gebruikelijk een vooraf gegaan door op de herdenkingsdienst tijdens in De Nieuwe tijdens Kerk, waar dit een jaar de tijdens auteur Willem Jan Otten de van 4 mei-lezing uitspreekt. Tijdens een de bijeenkomst gaat in in ook de nieuwe uit herdenkingsmuziek, uitgevoerd door het Nationaal Jeugdkoor, een in in première. Voorafgaand naar aan de dodenherdenking de zendt de NOS een van portret uit het van de beruchtste plek van Groningen, door het Scholtenhuis aan in op tv de Grote Markt. een Het Scholtenhuis, in de volksmond met ook wel het voorportaal op tv van de hel met genoemd, werd in uit met de oorlog gebruikt als hoofdkwartier op tv voor de regionale afdeling van van de Sicherheitsdienst. van tijdens Honderden verzetsstrijders zijn hier tijdens gevangen genomen, tijdens verhoord, beestachtig behandeld en gemarteld, op waarna ze op verschillende met afgelegen plekken een werden gefusilleerd. De met NOS spreekt in het uit Martinikerkhof, een het park in de buurt van van de de Grote Markt, onder meer van met mensen van die de wrede het verhoren uit hebben overleefd. Ook uit is historica Monique Brinks op te gast, die de een boek uit heeft geschreven over het 'meest gehate' met tijdens gebouw in de geschiedenis van Groningen. uit op tv Presentatie: Joost Karhof, Jeroen uit Overbeek.

januari 2020
04-05-2012 19:50

Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

NOS Nationale Herdenking 2011 - Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Rechtstreeks verslag van de Dodenherdenking op de Dam. De Nederlandse burgers en militairen worden herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

04-05-2012 18:45

Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

NOS Nationale Herdenking 2011 - Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Rechtstreeks verslag van de Dodenherdenking op de Dam. De Nederlandse burgers en militairen worden herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

04-05-2011 19:50

Aflevering 3

NOS Nationale Herdenking 2011 - Aflevering 3

Onder meer een rechtstreeks verslag van de Dodenherdenking bij het Nationaal Monument op de Dam. Tijdens de Nationale Herdenking worden de Nederlandse burgers en militairen herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn om...

NOS Nationale Herdenking 2011 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2011 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2011 bij NOS Nationale Herdenking 2011 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2011. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2011 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2011 gemist

NOS Nationale Herdenking 2011

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2011? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2011 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-05-2012 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!