Programma gemist?

De 37-jarige naar Vera woonde in haar door met jeugd in Hardenberg. een Daar werd de naar basis gelegd voor op tv een trauma dat ze tot de op de op tv dag van van vandaag niet heeft kunnen verwerken. Ze van van verdringt haar pijn en verdriet door met te eten en tijdens op tv kampt dan ook met de ernstig overgewicht. Vera was een uit kwetsbaar meisje dat uit niet alleen slachtoffer in werd van met een moeilijke in thuissituatie, maar naar vooral ook van de pesterijen op tv op school. Ze de werd uitgescholden een en fysiek belaagd de door bijna de hele klas. uit met Niemand kwam voor haar op, de ze had tijdens geen vriendjes een of vriendinnetjes en tot het overmaat van ramp hebben ook uit haar ouders op tv vanwege hun eigen problemen de nooit echt de ingegrepen. Vera stond van er letterlijk alleen voor. tijdens Het pestverleden naar heeft zijn sporen een achtergelaten en heeft er met voor gezorgd op dat Vera naar op haar een 17e compleet ingestort is. Vanaf dat van met moment krijgt ze te het maken met een lange reeks tijdens therapieën en met opnames in van psychiatrische instellingen. Nu op tv neemt Vera het heft in op tv met eigen handen. Ze gaat een al te lang gebukt onder op de stress de die haar naar verleden met zich meebrengt en naar in wil voorgoed met haar verleden op afrekenen. met Jarenlang heeft ze de de namen van op haar pestkoppen niet eens kunnen aanhoren, op maar uit nu wil ze de confrontatie door aangaan. Maar, zijn tijdens diegenen die ze een jaren heeft tijdens ontweken ook uit bereid haar te naar ontmoeten?

19 april is het de de landelijke dag tegen pesten. met We het zien niet alleen het verhaal tijdens van de van 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, naar maar op tv er komen ook bekende een Nederlanders aan de het woord. Anita Witzier, Ruud Feltkamp door en Charlie Luske de vertellen over hun met eigen pestverleden. op tv Elviera op tv uit Zevenbergen krijgt als op tv klein meisje een al veel voor haar op tv kiezen. Haar ouders gaan uit het met elkaar als ze nog maar twee in jaar oud uit is. Haar vader een verhuist naar Duitsland en het haar van moeder krijgt een nieuwe vriend, van door waar Elviera zich vreselijk tegen door verzet. op Door alle spanningen naar en het feit dat Elviera op tv snel in afgeleid is, lukt het een haar niet mee te door komen op naar de basisschool. Ze krijgt een tijdens op tv leerachterstand en er wordt geadviseerd haar in speciaal onderwijs het te laten volgen. Op met het speciaal de onderwijs hoort Elviera eigenlijk door helemaal niet thuis. het Dat zien naar ook van de andere kinderen. Ze valt buiten een de groep een en wordt in al snel het doelwit van een uit pesterijen. Op het moment op dat Elviera tijdens luizen krijgt, is het hek van uit de dam. op tv Ze wordt uitgescholden op voor luizenbol, een scheldnaam naar die haar tijdens nog jaren blijft achtervolgen. op En een het blijft niet bij naar schelden, een de pesterijen worden van kwaad tot in tijdens erger. Op een gegeven moment het wordt ze de zelfs in elkaar geslagen op de het schoolplein. op Elviera tijdens ondervindt nog dagelijks de uit gevolgen van haar pestverleden. Ze de maakt moeilijk van nieuwe vrienden de en is vreselijk onzeker. Op tijdens eigen met initiatief volgt ze daarom door een de cursus om weerbaarder en zekerder van te worden. uit Maar, om haar verleden naar echt achter tijdens zich te kunnen met laten, is meer uit nodig. Ze op tv wil de pestkoppen de van vroeger in de het ogen kunnen op tv kijken en vragen waarom de ze haar basisschooltijd tot een van hel gemaakt een hebben.

De tijdens 23-jarige Wendy staat centraal. Op op tv de de lagere school werd op tv ze door vrijwel de door hele klas buitengesloten en door naar uitgescholden. Ze had een naar spraakgebrek, rook niet heel tijdens fris en haar het thuissituatie in was verre van stabiel. Haar naar ouders wisten niet hoe op ze tijdens Wendy konden steunen. in De pesterijen bereikten tijdens een dramatisch een dieptepunt toen een naar van de pestkoppen een rookbom de door de brievenbus van tijdens Wendy's huis gooide, een terwijl de haar vader boven lag te op slapen. Ruim in tien jaar op tv later is op tv Wendy nog steeds erg onzeker en de met vindt ze het uit lastig om contacten met op anderen aan te gaan. de Ze vindt dat op tv de op tv pestkoppen van toen haar hele jeugd tijdens hebben verpest. Peter het van der de Vorst gaat met naar hen op zoek. uit Wat kunnen zij zich in nog een herinneren en zouden ze van mee willen werken van aan een ontmoeting naar met het Wendy?

Programma met waarin Peter van der van Vorst wekelijks mensen portretteert met die vroeger de zijn naar gepest en daar nog dagelijks de het gevolgen van ondervinden. tijdens Hoe met kijkt de de hoofdpersoon terug op op tv die (school) periode? op Wanneer begon het pesten? Wie door waren de grootste boosdoeners? door En vooral, het hoe bepalend is van de ellende uit op tv die door (vroege) jaren geweest door voor het leven door van het slachtoffer? Door middel van op tv reconstructies in worden nare tijdens pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. uit Het slachtoffer komt naar uiteindelijk oog in van oog te op staan met op hun vroegere pestkoppen en een de vraag is of door hij of zij de deze nare periode voor op tv eens van en altijd achter zich met kan de laten.

Programma op tv waarin Peter van op der Vorst wekelijks mensen met portretteert uit die vroeger zijn gepest op tv en daar in nog dagelijks de naar gevolgen van ondervinden. door Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op een die (school) naar periode? Wanneer begon het het pesten? een Wie waren de grootste boosdoeners? naar En vooral, van hoe bepalend is de het ellende op tv uit die (vroege) jaren het geweest voor het leven het van het slachtoffer? de Door middel tijdens van reconstructies worden op nare pestmomenten door uit die op tijd uitgebeeld. Het van slachtoffer komt uiteindelijk oog uit in oog te staan het met hun vroegere pestkoppen de en de naar vraag het is of hij of de zij deze op nare periode voor eens de en altijd achter zich kan het met laten.

Programma waarin Peter in de van der Vorst wekelijks op tv mensen portretteert die met vroeger zijn door gepest en daar nog dagelijks in de gevolgen van ondervinden. op Hoe kijkt de het hoofdpersoon terug door op die (school) in periode? Wanneer het begon het pesten? met Wie waren de grootste boosdoeners? uit En vooral, hoe op tv bepalend van is de met ellende uit die (vroege) jaren geweest een uit voor het leven van het uit slachtoffer? op Door middel van reconstructies door worden nare de pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het tijdens in slachtoffer komt uiteindelijk oog door in oog te staan het met hun vroegere pestkoppen met en de vraag de is door of hij of van zij deze nare periode voor van eens met en altijd achter zich in kan het laten.

Programma waarin Peter het van der Vorst het wekelijks uit mensen portretteert die vroeger de zijn gepest en daar op tv nog tijdens dagelijks de gevolgen tijdens van ondervinden. Hoe kijkt een de hoofdpersoon terug op in die (school) periode? op tv door Wanneer begon het pesten? Wie waren naar de grootste in boosdoeners? En vooral, door hoe uit bepalend is de ellende uit in die van (vroege) jaren geweest voor het leven met van het de slachtoffer? Door van middel van reconstructies met worden nare pestmomenten uit die van het tijd uitgebeeld. Het slachtoffer op tv komt uiteindelijk in oog in oog te op tv staan met uit hun vroegere pestkoppen de en de vraag is of hij in of op zij deze nare uit periode voor een eens en altijd op tv achter zich kan in laten.

Programma waarin op tv Peter tijdens van der Vorst naar wekelijks mensen portretteert een die vroeger zijn gepest en daar een nog naar dagelijks de gevolgen in van ondervinden. Hoe kijkt uit de hoofdpersoon terug op uit die door (school) periode? Wanneer begon het met pesten? Wie waren op op tv de grootste boosdoeners? met En vooral, hoe bepalend in is de ellende uit tijdens die (vroege) een jaren geweest voor de het leven van uit het slachtoffer? op tv Door middel van reconstructies worden van nare pestmomenten uit die een met tijd uitgebeeld. Het tijdens slachtoffer komt uiteindelijk oog van in oog te staan met een hun vroegere pestkoppen van de en de vraag een is of hij uit of zij deze nare periode voor op tv op tv eens en altijd achter zich kan naar van laten.

Programma tijdens waarin Peter van op tv der Vorst wekelijks naar mensen portretteert die op tv vroeger zijn gepest en naar daar nog dagelijks een de op gevolgen van ondervinden. Hoe op tv kijkt de hoofdpersoon terug op in die (school) door periode? Wanneer begon een het op pesten? Wie waren de grootste boosdoeners? op En het vooral, hoe de bepalend is de op tv ellende uit die (vroege) door jaren geweest voor het leven tijdens de van het slachtoffer? Door naar middel van reconstructies worden nare het pestmomenten een uit die tijd uitgebeeld. Het een tijdens slachtoffer komt uiteindelijk oog in op oog te staan uit met hun van vroegere pestkoppen met en de vraag is op of hij of zij deze met nare periode tijdens voor eens en altijd de achter zich kan van tijdens laten.

maart 2021
26-04-2012 21:31

Aflevering 6

Gepest - Aflevering 6

De 37-jarige Vera woonde in haar jeugd in Hardenberg. Daar werd de basis gelegd voor een trauma dat ze tot op de dag van vandaag niet heeft kunnen verwerken. Ze verdringt haar pijn en verdriet door te eten en kampt dan ook met ernstig overg...

19-04-2012 21:31

Aflevering 5

Gepest - Aflevering 5

19 april is de landelijke dag tegen pesten. We zien niet alleen het verhaal van de 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, maar er komen ook bekende Nederlanders aan het woord. Anita Witzier, Ruud Feltkamp en Charlie Luske vertellen over hun eig...

12-04-2012 21:30

Aflevering 4

Gepest - Aflevering 4

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

05-04-2012 21:30

Aflevering 3

Gepest - Aflevering 3

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

29-03-2012 21:29

Aflevering 2

Gepest - Aflevering 2

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

22-03-2012 21:32

Aflevering 1

Gepest - Aflevering 1

De 23-jarige Wendy staat centraal. Op de lagere school werd ze door vrijwel de hele klas buitengesloten en uitgescholden. Ze had een spraakgebrek, rook niet heel fris en haar thuissituatie was verre van stabiel. Haar ouders wisten niet hoe ...

09-06-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 6

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 6

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

02-06-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 5

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 5

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

26-05-2011 21:28

Voorjaar 2011 aflevering 4

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 4

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

19-05-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 3

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 3

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

12-05-2011 21:31

Voorjaar 2011 aflevering 2

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 2

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

05-05-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 1

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 1

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

Gepest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gepest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gepest bij Gepest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gepest. Heb je een uitzending van Gepest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gepest gemist

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werden zij gepest? Wie waren de grootste pesters? En vooral, hoe bepalend is de ellende uit die (vroege) jaren geweest voor het leven van het slachtoffer? Door middel van reconstructies worden nare pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog te staan met hun vroegere pestkoppen en de vraag is of hij of zij deze nare periode na Gepest voor eens en altijd achter zich kan laten.

Uitzending gemist van Gepest? Hier kun je alle uitzendingen van Gepest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!