Programma gemist?

De het 37-jarige Vera woonde in in haar jeugd de in Hardenberg. Daar werd de in met basis gelegd voor een trauma dat in van ze tot op een de dag van vandaag niet een heeft kunnen verwerken. naar Ze met verdringt haar pijn en het verdriet door tijdens te eten en kampt uit dan ook met naar ernstig overgewicht. Vera de was een kwetsbaar meisje dat op niet alleen met slachtoffer werd van naar een moeilijke thuissituatie, van maar vooral tijdens ook van de pesterijen op tv op school. Ze met werd tijdens uitgescholden en fysiek belaagd door het bijna de hele klas. op tv Niemand naar kwam voor haar op, in ze had geen vriendjes met of vriendinnetjes en door tot overmaat een van ramp naar hebben ook haar ouders vanwege uit hun de eigen problemen nooit echt ingegrepen. tijdens Vera op tv stond er letterlijk alleen van voor. Het pestverleden naar heeft zijn sporen achtergelaten van en de heeft er naar voor gezorgd dat Vera op haar met 17e compleet ingestort in de is. Vanaf dat moment krijgt door ze op tv te maken met op een lange reeks uit therapieën en opnames in naar psychiatrische instellingen. Nu neemt op tv Vera op het heft in eigen van handen. Ze gaat een al te op lang gebukt onder de stress die door op haar verleden met zich meebrengt uit en wil het voorgoed met haar verleden afrekenen. met Jarenlang heeft de ze de namen de van haar pestkoppen niet een op tv eens kunnen aanhoren, met maar nu wil ze een de confrontatie aangaan. naar Maar, zijn uit diegenen die ze jaren heeft ontweken tijdens door ook bereid haar te een ontmoeten?

19 op tv april is de landelijke op tv dag tegen pesten. We op tv een zien niet alleen het met verhaal van de 18-jarige Elviera de met uit Zevenbergen, maar er komen tijdens ook bekende Nederlanders aan op het tijdens woord. Anita een Witzier, Ruud Feltkamp naar en Charlie Luske vertellen over hun door op tv eigen pestverleden. Elviera van uit Zevenbergen krijgt als een klein meisje al naar veel voor haar kiezen. Haar het ouders gaan naar uit tijdens elkaar als ze nog maar twee een de jaar oud is. Haar vader verhuist door naar een Duitsland en met haar moeder krijgt een nieuwe vriend, naar waar Elviera zich de vreselijk in tegen verzet. Door alle spanningen met uit en het feit dat Elviera door snel afgeleid met is, lukt met het haar niet mee te komen met het op de basisschool. Ze krijgt een tijdens leerachterstand uit en er tijdens wordt geadviseerd haar speciaal op onderwijs te laten volgen. Op uit op het speciaal onderwijs van hoort Elviera eigenlijk helemaal niet thuis. van Dat zien ook het de andere het kinderen. Ze valt in buiten door de groep en wordt al snel op het met doelwit van pesterijen. op Op het met moment dat Elviera in luizen krijgt, is het hek van naar op de dam. Ze wordt van uitgescholden voor luizenbol, een scheldnaam op die haar tijdens nog jaren blijft uit achtervolgen. En het blijft door niet de bij schelden, de pesterijen worden een met van kwaad tot erger. de Op een gegeven in moment wordt ze zelfs de in elkaar geslagen van op het schoolplein. de Elviera ondervindt uit nog dagelijks de een gevolgen van haar pestverleden. een Ze maakt moeilijk in nieuwe met vrienden en is vreselijk onzeker. Op door eigen de initiatief volgt door ze daarom een cursus om met weerbaarder en zekerder te het worden. van Maar, om haar op tv verleden echt achter op tv zich te kunnen laten, is het meer nodig. het Ze wil de pestkoppen naar van vroeger in op tv de ogen uit kunnen kijken door en vragen waarom ze haar op basisschooltijd in tot een naar hel gemaakt hebben.

De de 23-jarige Wendy in staat centraal. Op de op tv lagere school werd in ze door vrijwel de hele van klas buitengesloten naar en uitgescholden. Ze van had een spraakgebrek, door rook niet heel op fris en een haar thuissituatie was verre van door stabiel. met Haar ouders wisten de niet hoe ze Wendy konden op steunen. van De pesterijen bereikten een op tv dramatisch dieptepunt toen een in van de van pestkoppen een rookbom door de de brievenbus van het Wendy's tijdens huis gooide, terwijl haar het vader boven lag te op tv tijdens slapen. Ruim tien jaar met later is Wendy nog steeds het erg onzeker en in vindt ze in het lastig om op contacten met van anderen aan door te gaan. Ze vindt door dat de pestkoppen op tv van toen haar een hele jeugd door hebben verpest. Peter van der Vorst van gaat naar hen met op de zoek. Wat in kunnen zij zich nog herinneren tijdens en zouden met ze mee willen naar werken aan met een ontmoeting met de Wendy?

Programma op waarin Peter van der van Vorst wekelijks mensen het portretteert van die vroeger zijn gepest op en daar van nog dagelijks de gevolgen van het ondervinden. Hoe kijkt de tijdens hoofdpersoon terug het op die (school) op tv periode? Wanneer begon het uit pesten? tijdens Wie waren op de grootste boosdoeners? En naar vooral, hoe bepalend is de in ellende uit die op tv de (vroege) jaren geweest voor het leven de van het slachtoffer? uit Door met middel van reconstructies worden naar nare pestmomenten naar uit die tijd uitgebeeld. Het de tijdens slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog in te staan met op tv hun vroegere het pestkoppen en de vraag tijdens is of hij van door of zij deze nare periode voor op eens en het altijd de achter zich kan naar laten.

Programma in waarin Peter op tv van der Vorst tijdens wekelijks mensen portretteert het die vroeger zijn gepest en met daar nog met dagelijks de uit gevolgen van ondervinden. door Hoe kijkt de hoofdpersoon terug tijdens op op die (school) periode? Wanneer begon op tv het van pesten? Wie waren de grootste op boosdoeners? En uit vooral, hoe bepalend van is de ellende uit die in (vroege) jaren het geweest voor het in leven van uit het slachtoffer? Door middel met van reconstructies worden nare op pestmomenten uit door die tijd uitgebeeld. Het uit slachtoffer komt op uiteindelijk oog in oog met te staan met van op tv hun vroegere pestkoppen op en de vraag is of een hij of een zij deze nare periode op voor tijdens eens en altijd achter tijdens zich kan naar laten.

Programma waarin Peter naar door van der Vorst wekelijks mensen door portretteert op tv die vroeger zijn gepest en tijdens daar naar nog dagelijks de de gevolgen van ondervinden. in Hoe kijkt de hoofdpersoon het terug op die (school) in periode? Wanneer begon het op pesten? door Wie waren de grootste in boosdoeners? En vooral, hoe de uit bepalend is de op tv ellende uit die (vroege) jaren uit geweest door voor het leven van het slachtoffer? het Door tijdens middel van reconstructies worden naar nare op pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het met slachtoffer komt met uiteindelijk oog in oog met op tv te staan met hun de vroegere pestkoppen en van de vraag het is of hij of tijdens zij deze van nare periode voor eens tijdens en altijd achter een zich kan met laten.

Programma waarin Peter de van uit der Vorst op tv wekelijks mensen portretteert die vroeger in zijn gepest het en daar de nog dagelijks de gevolgen op tv van ondervinden. Hoe kijkt op tv de in hoofdpersoon terug op die (school) van periode? Wanneer begon het door pesten? Wie met waren uit de grootste boosdoeners? En vooral, hoe het bepalend is de met ellende uit tijdens die (vroege) jaren de geweest naar voor het leven naar van het slachtoffer? Door met middel van reconstructies worden nare de pestmomenten uit op tv die tijd uitgebeeld. op Het slachtoffer komt uiteindelijk op tijdens oog in oog te staan op tv met het hun vroegere pestkoppen en de met vraag is of tijdens hij of zij deze door nare met periode voor eens het en altijd uit achter zich kan tijdens laten.

Programma op waarin Peter van der Vorst met wekelijks van mensen portretteert die van vroeger zijn het gepest en daar nog dagelijks de het gevolgen van met ondervinden. met Hoe kijkt de hoofdpersoon terug naar op die tijdens (school) periode? Wanneer met begon het pesten? naar Wie waren de grootste boosdoeners? op tv En vooral, op tv hoe de bepalend is de ellende in uit die (vroege) van jaren geweest voor het de leven met van het slachtoffer? Door door middel van reconstructies op worden nare tijdens pestmomenten uit die tijd op uitgebeeld. Het slachtoffer uit komt uiteindelijk oog tijdens in oog te staan met naar hun door vroegere pestkoppen en de naar vraag is of uit hij of zij de deze nare periode een voor eens op tv en altijd door achter zich kan op tv laten.

Programma het waarin Peter van het der Vorst het wekelijks mensen portretteert die met vroeger zijn een gepest en daar nog een dagelijks de naar gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de de hoofdpersoon het terug op in die (school) periode? Wanneer begon het met pesten? tijdens Wie waren de grootste boosdoeners? de En vooral, tijdens hoe bepalend is de op tv ellende een uit die (vroege) op jaren geweest naar voor het leven van het in slachtoffer? Door middel van tijdens reconstructies worden een nare pestmomenten op uit die tijd uitgebeeld. een Het op slachtoffer komt uiteindelijk oog in in oog te staan door met tijdens hun vroegere pestkoppen de en de vraag is de of hij of zij deze door naar nare periode voor eens het en altijd achter zich kan door van laten.

oktober 2020
26-04-2012 21:31

Aflevering 6

Gepest - Aflevering 6

De 37-jarige Vera woonde in haar jeugd in Hardenberg. Daar werd de basis gelegd voor een trauma dat ze tot op de dag van vandaag niet heeft kunnen verwerken. Ze verdringt haar pijn en verdriet door te eten en kampt dan ook met ernstig overg...

19-04-2012 21:31

Aflevering 5

Gepest - Aflevering 5

19 april is de landelijke dag tegen pesten. We zien niet alleen het verhaal van de 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, maar er komen ook bekende Nederlanders aan het woord. Anita Witzier, Ruud Feltkamp en Charlie Luske vertellen over hun eig...

12-04-2012 21:30

Aflevering 4

Gepest - Aflevering 4

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

05-04-2012 21:30

Aflevering 3

Gepest - Aflevering 3

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

29-03-2012 21:29

Aflevering 2

Gepest - Aflevering 2

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

22-03-2012 21:32

Aflevering 1

Gepest - Aflevering 1

De 23-jarige Wendy staat centraal. Op de lagere school werd ze door vrijwel de hele klas buitengesloten en uitgescholden. Ze had een spraakgebrek, rook niet heel fris en haar thuissituatie was verre van stabiel. Haar ouders wisten niet hoe ...

09-06-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 6

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 6

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

02-06-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 5

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 5

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

26-05-2011 21:28

Voorjaar 2011 aflevering 4

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 4

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

19-05-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 3

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 3

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

12-05-2011 21:31

Voorjaar 2011 aflevering 2

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 2

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

05-05-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 1

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 1

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

Gepest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gepest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gepest bij Gepest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gepest. Heb je een uitzending van Gepest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gepest gemist

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werden zij gepest? Wie waren de grootste pesters? En vooral, hoe bepalend is de ellende uit die (vroege) jaren geweest voor het leven van het slachtoffer? Door middel van reconstructies worden nare pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog te staan met hun vroegere pestkoppen en de vraag is of hij of zij deze nare periode na Gepest voor eens en altijd achter zich kan laten.

Uitzending gemist van Gepest? Hier kun je alle uitzendingen van Gepest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!