Programma gemist?

De naar 37-jarige Vera woonde op tv in haar jeugd het in Hardenberg. naar Daar werd de basis van gelegd voor een de trauma dat ze tot op in de uit dag van vandaag een niet heeft op tv kunnen verwerken. Ze verdringt haar met pijn naar en verdriet door te met eten en kampt dan een ook met ernstig overgewicht. in Vera op tv was een kwetsbaar meisje dat de niet op tv alleen slachtoffer op werd van een moeilijke uit thuissituatie, maar van vooral ook van de pesterijen van op school. Ze met werd uitgescholden en tijdens fysiek uit belaagd door bijna de hele tijdens klas. Niemand op tv kwam voor haar op tv op, ze tijdens had geen vriendjes door of vriendinnetjes en tot overmaat op tv van ramp hebben ook op tv haar het ouders vanwege hun met eigen problemen nooit echt op tv ingegrepen. Vera uit stond er naar letterlijk alleen voor. Het met pestverleden heeft naar zijn sporen achtergelaten en een heeft er voor gezorgd uit dat Vera van op haar 17e compleet tijdens ingestort naar is. Vanaf dat door moment krijgt ze te maken het met een lange reeks op tv therapie├źn en tijdens opnames in in psychiatrische instellingen. tijdens Nu neemt Vera op tv het heft in eigen handen. Ze door gaat al door te lang door gebukt onder met de stress die haar verleden uit met zich meebrengt uit en wil in voorgoed met haar verleden tijdens afrekenen. Jarenlang heeft ze met de namen van van haar pestkoppen niet van eens in kunnen aanhoren, maar tijdens nu wil ze de confrontatie de tijdens aangaan. Maar, zijn diegenen naar die ze jaren een heeft ontweken uit ook bereid haar te de ontmoeten?

19 van april is de de landelijke dag tegen pesten. uit We zien niet in alleen het in verhaal van de naar 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, op maar er een komen ook bekende de Nederlanders aan het woord. Anita het Witzier, naar Ruud Feltkamp en Charlie uit Luske vertellen over hun het eigen pestverleden. het Elviera uit door Zevenbergen krijgt als klein meisje het al in veel voor haar kiezen. een Haar ouders gaan uit het elkaar het als ze op tv nog maar twee jaar met oud is. Haar vader verhuist van naar met Duitsland en het haar moeder krijgt een nieuwe van vriend, waar Elviera op tv zich in vreselijk tegen verzet. Door alle spanningen tijdens en het met feit dat van Elviera snel het afgeleid is, lukt het het haar niet mee te komen in op de in basisschool. Ze krijgt op een door leerachterstand en er wordt met geadviseerd haar de speciaal onderwijs te laten volgen. Op uit naar het speciaal onderwijs hoort van Elviera eigenlijk helemaal niet met thuis. Dat door zien ook de tijdens andere kinderen. Ze in valt buiten de groep met en wordt in al snel het het doelwit van op tv pesterijen. Op het moment naar dat Elviera luizen krijgt, een is de het hek van de dam. op tv Ze wordt uitgescholden naar voor luizenbol, een de scheldnaam die op tv haar nog jaren blijft achtervolgen. de En tijdens het blijft niet bij schelden, het de een pesterijen worden van naar kwaad tot erger. Op een een gegeven moment de wordt ze zelfs in tijdens met elkaar geslagen op het schoolplein. naar Elviera ondervindt met nog dagelijks de gevolgen van uit haar pestverleden. Ze met maakt van moeilijk nieuwe vrienden en in is naar vreselijk onzeker. Op uit eigen initiatief volgt ze naar daarom een cursus om weerbaarder het en een zekerder te worden. Maar, om de haar uit verleden echt op achter zich te kunnen met laten, is meer nodig. door Ze wil op tv de pestkoppen van uit vroeger in de ogen de kunnen kijken en uit vragen waarom ze haar met basisschooltijd tot een tijdens hel gemaakt een hebben.

De 23-jarige Wendy met op tv staat centraal. Op op tv de lagere school werd met ze door het vrijwel de hele klas buitengesloten en door uitgescholden. Ze had door een spraakgebrek, rook een uit niet heel fris door en haar thuissituatie op tv was verre van stabiel. Haar in ouders wisten niet hoe van ze Wendy met konden steunen. De tijdens pesterijen bereikten een met dramatisch dieptepunt toen een van door van de pestkoppen de een rookbom door de uit brievenbus van Wendy's in huis gooide, terwijl het haar vader boven uit lag te slapen. Ruim uit tien jaar later is op Wendy in nog steeds erg onzeker en naar vindt op tv ze het lastig om van contacten met een anderen aan te gaan. het Ze het vindt dat de het pestkoppen van toen haar met hele jeugd hebben een verpest. Peter van der Vorst op gaat een naar hen op in zoek. Wat kunnen zij tijdens zich tijdens nog herinneren en naar zouden ze mee een willen werken aan een ontmoeting het met op tv Wendy?

Programma waarin met Peter van een der Vorst wekelijks een mensen portretteert die in vroeger zijn gepest en daar het nog dagelijks in de gevolgen in van ondervinden. Hoe kijkt door de het hoofdpersoon terug op die (school) een periode? Wanneer begon op het pesten? Wie op tv waren de grootste boosdoeners? op tv En vooral, tijdens hoe een bepalend is de ellende uit die een (vroege) een jaren geweest voor een het leven van op het slachtoffer? met Door middel van reconstructies worden op nare pestmomenten uit die naar door tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk op tv in oog in oog met te staan met met hun vroegere pestkoppen uit en de vraag uit is of hij of door zij deze uit nare periode voor eens en naar altijd achter op zich kan door laten.

Programma uit waarin Peter van der van Vorst wekelijks mensen het portretteert die vroeger op zijn een gepest en daar nog dagelijks met de op tv gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de in hoofdpersoon terug naar op die (school) uit periode? Wanneer door begon het pesten? Wie waren een de met grootste boosdoeners? En uit vooral, hoe uit bepalend is de ellende uit die van in (vroege) jaren geweest voor het leven door van het met slachtoffer? Door middel van tijdens reconstructies worden naar nare pestmomenten door uit die een tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk naar oog in oog uit te met staan met hun vroegere pestkoppen tijdens en de vraag het is met of hij op tv of zij deze nare periode op tv voor tijdens eens en altijd achter zich kan in in laten.

Programma waarin naar Peter van der Vorst de wekelijks mensen naar portretteert die vroeger zijn op tv gepest met en daar nog dagelijks de naar gevolgen van de ondervinden. Hoe kijkt door de hoofdpersoon terug op een die (school) periode? op tv Wanneer van begon het pesten? Wie het waren de grootste boosdoeners? in En vooral, hoe op bepalend de is de ellende uit door die (vroege) jaren geweest een voor het het leven van tijdens het slachtoffer? Door middel van door reconstructies worden tijdens nare pestmomenten in uit die in tijd uitgebeeld. Het uit slachtoffer komt uiteindelijk oog in op oog te tijdens staan met hun vroegere op tv pestkoppen een en de vraag van is of hij het of zij deze nare periode van voor eens en altijd tijdens achter zich kan in een laten.

Programma een waarin Peter van der met Vorst wekelijks mensen uit portretteert die door vroeger zijn tijdens gepest en daar op nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. een Hoe kijkt van de hoofdpersoon terug op door die (school) een periode? Wanneer begon het een een pesten? Wie waren de grootste boosdoeners? in En de vooral, hoe met bepalend is de van ellende uit die (vroege) met jaren geweest op voor het leven van het in slachtoffer? Door middel het van reconstructies worden uit nare pestmomenten uit die de tijd de uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk door oog in de oog te staan in met hun door vroegere pestkoppen in en de vraag is of hij uit of zij deze de nare periode voor met op eens en altijd achter met zich kan op tv laten.

Programma waarin op Peter van der Vorst op wekelijks mensen van portretteert die vroeger zijn op tv gepest en naar daar nog dagelijks de de op gevolgen van ondervinden. Hoe een kijkt de hoofdpersoon terug in op die tijdens (school) periode? Wanneer begon een het van pesten? Wie waren de grootste boosdoeners? het En vooral, een hoe tijdens bepalend is de ellende uit door die (vroege) de jaren geweest voor het leven uit van in het slachtoffer? Door middel in van de reconstructies worden nare pestmomenten van uit die tijd uitgebeeld. van Het een slachtoffer komt uiteindelijk met oog in oog te staan met met hun met vroegere pestkoppen en de de vraag is of van hij of van zij deze nare periode uit voor eens en altijd van tijdens achter zich kan een laten.

Programma de waarin Peter van naar der Vorst door wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn met gepest en daar een nog dagelijks de een gevolgen van ondervinden. de door Hoe kijkt de uit hoofdpersoon terug op die (school) periode? het Wanneer uit begon het pesten? naar Wie waren de op grootste boosdoeners? En uit vooral, hoe bepalend is de het de ellende uit die (vroege) een jaren geweest voor het leven in van het slachtoffer? in Door het middel van reconstructies worden in nare pestmomenten een uit die tijd uitgebeeld. Het in op slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog met te door staan met hun vroegere pestkoppen de en de vraag van met is of hij of zij de deze nare periode voor met op tv eens en altijd uit achter zich kan in laten.

december 2021
26-04-2012 21:31

Aflevering 6

Gepest - Aflevering 6

De 37-jarige Vera woonde in haar jeugd in Hardenberg. Daar werd de basis gelegd voor een trauma dat ze tot op de dag van vandaag niet heeft kunnen verwerken. Ze verdringt haar pijn en verdriet door te eten en kampt dan ook met ernstig overg...

19-04-2012 21:31

Aflevering 5

Gepest - Aflevering 5

19 april is de landelijke dag tegen pesten. We zien niet alleen het verhaal van de 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, maar er komen ook bekende Nederlanders aan het woord. Anita Witzier, Ruud Feltkamp en Charlie Luske vertellen over hun eig...

12-04-2012 21:30

Aflevering 4

Gepest - Aflevering 4

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

05-04-2012 21:30

Aflevering 3

Gepest - Aflevering 3

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

29-03-2012 21:29

Aflevering 2

Gepest - Aflevering 2

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

22-03-2012 21:32

Aflevering 1

Gepest - Aflevering 1

De 23-jarige Wendy staat centraal. Op de lagere school werd ze door vrijwel de hele klas buitengesloten en uitgescholden. Ze had een spraakgebrek, rook niet heel fris en haar thuissituatie was verre van stabiel. Haar ouders wisten niet hoe ...

09-06-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 6

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 6

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

02-06-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 5

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 5

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

26-05-2011 21:28

Voorjaar 2011 aflevering 4

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 4

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

19-05-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 3

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 3

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

12-05-2011 21:31

Voorjaar 2011 aflevering 2

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 2

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

05-05-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 1

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 1

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

Gepest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gepest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gepest bij Gepest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gepest. Heb je een uitzending van Gepest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gepest gemist

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werden zij gepest? Wie waren de grootste pesters? En vooral, hoe bepalend is de ellende uit die (vroege) jaren geweest voor het leven van het slachtoffer? Door middel van reconstructies worden nare pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog te staan met hun vroegere pestkoppen en de vraag is of hij of zij deze nare periode na Gepest voor eens en altijd achter zich kan laten.

Uitzending gemist van Gepest? Hier kun je alle uitzendingen van Gepest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!