Programma gemist?

De 37-jarige Vera in woonde van in haar in jeugd in Hardenberg. Daar werd door de basis de gelegd voor een trauma dat door ze tot naar op de dag door van met vandaag niet heeft kunnen verwerken. op Ze verdringt haar pijn de en verdriet door tijdens te naar eten en kampt dan ook van met ernstig een overgewicht. Vera was de een kwetsbaar op meisje dat niet alleen slachtoffer tijdens werd van uit een met moeilijke thuissituatie, maar vooral ook van tijdens de pesterijen op het school. Ze met werd uitgescholden en fysiek door door belaagd door bijna van de hele klas. Niemand kwam voor de haar op, ze op tv had op tv geen vriendjes of vriendinnetjes uit en tot overmaat in van ramp met hebben ook haar de ouders vanwege hun eigen problemen met nooit echt met ingegrepen. Vera stond er op tv door letterlijk alleen voor. Het pestverleden op heeft zijn sporen een achtergelaten en heeft naar er voor gezorgd dat naar Vera op haar uit een 17e compleet ingestort naar is. Vanaf dat moment krijgt uit ze te tijdens maken met een lange op tv reeks tijdens therapieën en opnames in psychiatrische met instellingen. Nu neemt van Vera het heft in op tv eigen uit handen. Ze gaat al te op lang gebukt de onder de stress uit die haar tijdens verleden met op zich meebrengt en wil tijdens voorgoed met de haar verleden afrekenen. op tv Jarenlang heeft ze de namen van van haar pestkoppen niet een door eens kunnen aanhoren, maar nu met wil ze naar de confrontatie aangaan. van Maar, zijn diegenen die ze met jaren heeft een ontweken het ook bereid haar tijdens te ontmoeten?

19 een april is de landelijke op tv dag tegen pesten. We uit zien niet het alleen het verhaal van van de 18-jarige Elviera tijdens de uit Zevenbergen, maar er komen ook in bekende door Nederlanders aan het woord. op tv Anita Witzier, de Ruud Feltkamp en Charlie van Luske vertellen over hun tijdens tijdens eigen pestverleden. Elviera uit Zevenbergen krijgt op als klein meisje van de al veel voor door haar kiezen. Haar op ouders gaan uit elkaar als ze het nog maar door twee jaar op tv oud is. Haar vader verhuist in naar naar Duitsland en haar moeder het krijgt een nieuwe op vriend, waar tijdens Elviera zich vreselijk tegen verzet. het Door alle spanningen het door en het feit dat Elviera snel met afgeleid in is, lukt het haar tijdens niet mee het te komen op met de basisschool. Ze krijgt het een leerachterstand en er door wordt door geadviseerd haar speciaal onderwijs op te tijdens laten volgen. Op het van speciaal onderwijs hoort Elviera door eigenlijk helemaal niet door thuis. Dat zien naar ook de uit andere kinderen. Ze valt door buiten de groep met en het wordt al snel in het doelwit van pesterijen. Op het naar moment van dat Elviera luizen krijgt, het is het hek van op uit de dam. Ze wordt uitgescholden voor tijdens luizenbol, een naar scheldnaam met die haar nog jaren een blijft achtervolgen. En het blijft op tv niet bij schelden, met de met pesterijen worden van kwaad de tot erger. Op een uit gegeven naar moment wordt ze op tv zelfs in elkaar geslagen op tv op het schoolplein. de Elviera in ondervindt nog dagelijks de gevolgen van op tv haar op pestverleden. Ze maakt moeilijk het nieuwe vrienden en is het vreselijk uit onzeker. Op eigen initiatief op volgt ze tijdens daarom een cursus in om weerbaarder en op tv zekerder te worden. Maar, om de naar haar verleden echt tijdens achter zich te kunnen laten, is de meer op tv nodig. Ze door wil de pestkoppen van vroeger op tv in de ogen kunnen op kijken en in vragen waarom het ze haar de basisschooltijd tot een hel gemaakt in hebben.

De in 23-jarige Wendy staat centraal. Op van de lagere school op werd de ze door vrijwel de tijdens hele klas buitengesloten en het op tv uitgescholden. Ze had een door spraakgebrek, rook niet tijdens heel fris van en haar thuissituatie was verre van uit stabiel. het Haar ouders wisten niet de hoe op ze Wendy konden steunen. De uit pesterijen bereikten een door dramatisch dieptepunt op toen een het van de pestkoppen een rookbom naar door de brievenbus op tv van Wendy's huis gooide, het terwijl het haar vader boven de lag te de slapen. Ruim tien uit jaar later is op Wendy nog steeds erg onzeker en tijdens vindt ze het door lastig om tijdens contacten met door anderen aan te op tv gaan. Ze vindt het dat de pestkoppen van toen naar haar hele uit jeugd op hebben verpest. Peter van der Vorst het het gaat naar hen op het zoek. Wat op tv kunnen zij zich in nog herinneren en zouden met ze mee willen het werken aan een ontmoeting met de met Wendy?

Programma door waarin Peter van der het Vorst wekelijks tijdens mensen portretteert een die vroeger zijn door gepest en daar een nog dagelijks de gevolgen een van ondervinden. met Hoe kijkt de hoofdpersoon tijdens terug op die (school) van periode? van Wanneer begon het pesten? het Wie waren de de grootste boosdoeners? En van vooral, hoe op bepalend is de ellende uit die tijdens tijdens (vroege) jaren geweest naar voor het leven het van het slachtoffer? Door met middel van reconstructies worden nare op tv pestmomenten uit op die tijd met uitgebeeld. Het slachtoffer door komt uiteindelijk in oog in oog naar te staan met door hun vroegere pestkoppen en de met vraag is of hij door op of zij deze nare naar periode voor eens naar en altijd achter zich kan naar op laten.

Programma van waarin Peter van tijdens der Vorst met wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn een gepest en daar in nog op tv dagelijks de gevolgen van met ondervinden. Hoe door kijkt de het hoofdpersoon terug op naar die (school) periode? Wanneer de begon het pesten? van Wie waren de grootste tijdens boosdoeners? door En vooral, hoe bepalend naar is de ellende uit naar die (vroege) jaren het geweest voor door het leven van het slachtoffer? op tv Door middel van het reconstructies worden op nare pestmomenten uit die met door tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt tijdens uiteindelijk op oog in oog in te staan met hun vroegere naar pestkoppen en de vraag door is of door hij of zij deze uit nare periode voor op tv eens met en altijd achter zich kan de met laten.

Programma het waarin Peter van der de Vorst wekelijks op tv mensen portretteert die vroeger zijn met gepest naar en daar nog dagelijks met de gevolgen het van ondervinden. Hoe kijkt de met hoofdpersoon tijdens terug op die (school) periode? door Wanneer naar begon het pesten? een Wie waren een de grootste boosdoeners? van En vooral, hoe bepalend het is de naar ellende uit die (vroege) naar jaren geweest voor het op leven van op tv het slachtoffer? Door middel van van door reconstructies worden nare tijdens pestmomenten uit die het tijd uitgebeeld. Het slachtoffer uit komt uiteindelijk oog een in oog tijdens te staan met op tv hun vroegere pestkoppen tijdens en de vraag is of het hij of van zij deze tijdens nare periode voor eens in en altijd tijdens achter zich kan met laten.

Programma waarin de Peter van der met Vorst wekelijks mensen naar portretteert die de vroeger zijn gepest en tijdens daar nog dagelijks de op tv gevolgen van in ondervinden. Hoe tijdens kijkt de hoofdpersoon terug met op die (school) periode? een op tv Wanneer begon het pesten? Wie waren de van de grootste boosdoeners? En vooral, tijdens hoe bepalend de is de ellende uit die het (vroege) jaren geweest het voor het leven een van op het slachtoffer? Door middel van met reconstructies naar worden nare pestmomenten een uit die tijd tijdens uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk uit oog in oog op tv in te staan met hun met vroegere pestkoppen en de vraag naar is of hij van of zij deze op nare naar periode voor eens en van altijd achter zich door kan door laten.

Programma waarin de Peter van der Vorst de wekelijks door mensen portretteert die van vroeger zijn op tv gepest en daar nog dagelijks de uit gevolgen van tijdens ondervinden. Hoe kijkt het de de hoofdpersoon terug op door die (school) periode? Wanneer begon door het door pesten? Wie waren uit de grootste boosdoeners? En in vooral, hoe met bepalend is de ellende op tv uit die de (vroege) jaren geweest voor het door leven van het naar slachtoffer? Door met middel van reconstructies worden nare tijdens pestmomenten met uit die op tv tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt op tv uiteindelijk in oog in oog het te staan met hun vroegere op tv pestkoppen het en de vraag is of hij naar naar of zij deze tijdens nare periode voor eens en van altijd achter zich kan het tijdens laten.

Programma naar waarin Peter van een der Vorst wekelijks mensen portretteert het die op vroeger zijn gepest en het daar door nog dagelijks de gevolgen van van ondervinden. van Hoe kijkt de hoofdpersoon terug met op die van (school) periode? Wanneer naar begon het pesten? Wie in waren de op grootste boosdoeners? En vooral, van hoe bepalend is door de ellende uit het die (vroege) een jaren geweest voor uit het leven van door het slachtoffer? Door met middel van reconstructies worden nare in pestmomenten uit die in tijd door uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk tijdens in oog in oog van te staan met op tv hun vroegere pestkoppen en de in vraag is of het hij of zij op tv deze nare met periode voor eens van en altijd achter op zich kan op laten.

november 2019
26-04-2012 21:31

Aflevering 6

Gepest - Aflevering 6

De 37-jarige Vera woonde in haar jeugd in Hardenberg. Daar werd de basis gelegd voor een trauma dat ze tot op de dag van vandaag niet heeft kunnen verwerken. Ze verdringt haar pijn en verdriet door te eten en kampt dan ook met ernstig overg...

19-04-2012 21:31

Aflevering 5

Gepest - Aflevering 5

19 april is de landelijke dag tegen pesten. We zien niet alleen het verhaal van de 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, maar er komen ook bekende Nederlanders aan het woord. Anita Witzier, Ruud Feltkamp en Charlie Luske vertellen over hun eig...

12-04-2012 21:30

Aflevering 4

Gepest - Aflevering 4

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

05-04-2012 21:30

Aflevering 3

Gepest - Aflevering 3

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

29-03-2012 21:29

Aflevering 2

Gepest - Aflevering 2

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

22-03-2012 21:32

Aflevering 1

Gepest - Aflevering 1

De 23-jarige Wendy staat centraal. Op de lagere school werd ze door vrijwel de hele klas buitengesloten en uitgescholden. Ze had een spraakgebrek, rook niet heel fris en haar thuissituatie was verre van stabiel. Haar ouders wisten niet hoe ...

09-06-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 6

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 6

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

02-06-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 5

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 5

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

26-05-2011 21:28

Voorjaar 2011 aflevering 4

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 4

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

19-05-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 3

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 3

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

12-05-2011 21:31

Voorjaar 2011 aflevering 2

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 2

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

05-05-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 1

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 1

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

Gepest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gepest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gepest bij Gepest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gepest. Heb je een uitzending van Gepest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gepest gemist

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werden zij gepest? Wie waren de grootste pesters? En vooral, hoe bepalend is de ellende uit die (vroege) jaren geweest voor het leven van het slachtoffer? Door middel van reconstructies worden nare pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog te staan met hun vroegere pestkoppen en de vraag is of hij of zij deze nare periode na Gepest voor eens en altijd achter zich kan laten.

Uitzending gemist van Gepest? Hier kun je alle uitzendingen van Gepest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!