Programma gemist?

De met 37-jarige Vera het woonde in haar met jeugd in Hardenberg. Daar werd de de de basis gelegd voor een trauma dat door ze tot de op de dag op tv van met vandaag niet heeft kunnen verwerken. Ze naar verdringt met haar pijn tijdens en verdriet door naar te eten en kampt dan naar ook met ernstig op overgewicht. Vera was een de met kwetsbaar meisje dat de niet alleen slachtoffer werd van een tijdens moeilijke op tv thuissituatie, maar vooral ook van het de pesterijen op met op school. Ze werd uitgescholden en fysiek door belaagd van door bijna de een hele klas. Niemand kwam in voor haar het op, ze uit had geen vriendjes in of vriendinnetjes en tot met overmaat van ramp hebben ook tijdens haar naar ouders vanwege hun eigen het problemen nooit uit echt ingegrepen. Vera stond er een door letterlijk alleen voor. Het pestverleden in heeft zijn sporen door achtergelaten op tv en heeft er uit voor gezorgd dat Vera op op tv haar 17e van compleet ingestort is. tijdens Vanaf dat moment met krijgt ze van te maken met een de lange reeks therapie├źn en het opnames in psychiatrische door instellingen. uit Nu neemt Vera tijdens het heft in eigen van handen. Ze naar gaat al te lang naar gebukt onder de stress die op haar verleden met een zich meebrengt en van uit wil voorgoed met haar op verleden afrekenen. Jarenlang heeft tijdens ze de tijdens namen van haar uit pestkoppen niet eens kunnen naar aanhoren, de maar nu wil ze de confrontatie naar aangaan. het Maar, zijn diegenen die door ze in jaren heeft ontweken ook bereid op tv haar de te ontmoeten?

19 naar april is de landelijke door dag tegen pesten. naar We zien door niet alleen van het verhaal van de 18-jarige in Elviera met uit Zevenbergen, maar er komen ook op tv een bekende Nederlanders aan het uit woord. Anita Witzier, het Ruud Feltkamp en uit Charlie Luske in vertellen over hun in eigen pestverleden. Elviera uit door Zevenbergen krijgt een als klein meisje al veel van voor haar in kiezen. Haar ouders gaan uit uit op elkaar als ze uit nog maar twee tijdens jaar oud is. Haar vader door verhuist naar Duitsland met en met haar moeder krijgt een tijdens nieuwe vriend, op tv waar Elviera zich in vreselijk tegen verzet. de Door alle spanningen en het uit feit dat Elviera tijdens snel afgeleid is, met lukt het haar op tv niet mee op te komen op de tijdens basisschool. Ze krijgt naar een leerachterstand en door er wordt geadviseerd haar met speciaal onderwijs in te van laten volgen. Op het het speciaal onderwijs uit hoort Elviera eigenlijk het helemaal niet thuis. van Dat zien ook de door andere kinderen. Ze uit valt buiten de met groep en een wordt al snel de het doelwit van pesterijen. Op naar het moment dat met Elviera luizen krijgt, is een het met hek van een de dam. Ze wordt met uitgescholden voor luizenbol, een in scheldnaam die haar door nog jaren in blijft achtervolgen. En het blijft tijdens op niet bij schelden, de pesterijen worden in van de kwaad tot het erger. Op een gegeven met moment wordt ze zelfs het in elkaar geslagen op de het schoolplein. van Elviera ondervindt de nog dagelijks de gevolgen van de in haar pestverleden. Ze maakt moeilijk nieuwe een vrienden en uit is vreselijk onzeker. tijdens Op eigen initiatief volgt op tv ze daarom een een cursus met om weerbaarder en zekerder te met op worden. Maar, om haar verleden echt een achter van zich te kunnen laten, is naar meer nodig. Ze op wil de op pestkoppen naar van vroeger in de ogen kunnen op tv kijken en vragen tijdens de waarom ze haar basisschooltijd tot van een hel gemaakt naar hebben.

De op tv 23-jarige Wendy staat centraal. door Op de lagere met school werd ze met door door vrijwel de hele klas buitengesloten uit en uitgescholden. tijdens Ze had op tv een spraakgebrek, rook niet heel met fris op tv en haar thuissituatie was verre tijdens van stabiel. Haar ouders op tv wisten niet de hoe ze Wendy konden op tv steunen. De pesterijen de bereikten een dramatisch een dieptepunt toen een met op van de pestkoppen een naar rookbom door de naar brievenbus van Wendy's huis gooide, de terwijl haar vader op tv boven in lag te slapen. Ruim naar tien jaar later naar is Wendy nog steeds op erg de onzeker en vindt ze naar het lastig om contacten op met met anderen aan te gaan. een Ze vindt dat uit de pestkoppen van van toen haar hele een jeugd tijdens hebben verpest. Peter van der in Vorst gaat naar uit hen op zoek. op tv Wat kunnen zij uit zich nog herinneren en het zouden ze van mee willen werken het aan een ontmoeting met de in Wendy?

Programma waarin op tv Peter van van der Vorst wekelijks mensen portretteert met die vroeger de zijn gepest en daar de nog dagelijks de de gevolgen van op tv ondervinden. Hoe kijkt op de hoofdpersoon met terug op door die (school) periode? Wanneer begon naar het pesten? van Wie waren de in grootste boosdoeners? En vooral, hoe een tijdens bepalend is de tijdens ellende uit die op (vroege) jaren geweest de voor het leven van het in slachtoffer? Door middel van van reconstructies het worden nare pestmomenten de uit die tijd op uitgebeeld. Het slachtoffer komt uit uiteindelijk oog in oog op in te staan met hun de vroegere pestkoppen en de vraag door is of op tv hij of zij deze van nare de periode voor eens en van altijd achter zich kan met door laten.

Programma waarin op tv Peter van tijdens der Vorst met wekelijks mensen portretteert die uit vroeger zijn gepest naar en daar nog tijdens dagelijks de gevolgen van ondervinden. tijdens Hoe kijkt de het hoofdpersoon van terug op van die (school) periode? Wanneer begon door het tijdens pesten? Wie waren de de grootste boosdoeners? En vooral, uit hoe bepalend is van de van ellende uit die met (vroege) jaren geweest voor het door leven van van het slachtoffer? Door middel van in reconstructies worden nare het pestmomenten uit die op tv tijd op tv uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk van oog in op oog te staan op met tijdens hun vroegere pestkoppen en het de vraag is of de hij of zij deze van nare periode voor door eens en met altijd achter zich kan tijdens de laten.

Programma in waarin Peter van een der Vorst wekelijks door mensen portretteert die van vroeger zijn gepest en daar op tv nog dagelijks de op gevolgen van ondervinden. naar Hoe kijkt op de hoofdpersoon terug op de het die (school) periode? van Wanneer begon het pesten? Wie door waren tijdens de grootste boosdoeners? naar En vooral, hoe bepalend is de in ellende uit door die (vroege) jaren op geweest voor het het leven van in het slachtoffer? Door op middel van reconstructies het worden nare pestmomenten uit het die de tijd uitgebeeld. Het slachtoffer naar komt uiteindelijk oog in oog tijdens te staan de met hun vroegere pestkoppen tijdens en de vraag uit is of hij uit van of zij deze nare op periode voor het eens en altijd achter zich tijdens kan op tv laten.

Programma in waarin Peter van der naar Vorst wekelijks mensen portretteert tijdens die vroeger met zijn gepest en op daar de nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. tijdens Hoe kijkt tijdens de hoofdpersoon terug op tv op die (school) periode? een Wanneer begon uit het pesten? in Wie waren de grootste door boosdoeners? van En vooral, hoe bepalend op tv is de ellende uit een die op tv (vroege) jaren geweest voor het met leven van tijdens het slachtoffer? Door middel van naar reconstructies worden de nare door pestmomenten uit die een tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt op tv uiteindelijk oog op tv in oog te het staan met hun vroegere pestkoppen van en de vraag met is of hij op of het zij deze nare uit periode voor tijdens eens en altijd achter op tv zich kan het laten.

Programma het waarin Peter van der het Vorst wekelijks mensen tijdens portretteert die vroeger naar zijn gepest en tijdens daar nog door dagelijks de de gevolgen van ondervinden. in Hoe kijkt de hoofdpersoon op terug op die (school) periode? een Wanneer begon naar het pesten? Wie in waren de grootste boosdoeners? het En op vooral, hoe op tv bepalend is de ellende uit op tv die (vroege) op tv jaren geweest voor het met leven van het op slachtoffer? Door middel tijdens van tijdens reconstructies worden nare het pestmomenten uit die tijd met uitgebeeld. Het slachtoffer komt een uiteindelijk oog op tv in oog te staan op met hun vroegere pestkoppen van en de op vraag is met of hij of zij in deze op tv nare periode voor eens en altijd tijdens achter zich het kan door laten.

Programma in waarin Peter van uit der Vorst door wekelijks mensen portretteert tijdens die vroeger zijn gepest met en daar van nog dagelijks de gevolgen door van ondervinden. het Hoe kijkt de hoofdpersoon van terug op die (school) een periode? van Wanneer begon het pesten? in Wie waren tijdens de grootste boosdoeners? En door vooral, hoe op tv bepalend is de op ellende uit die (vroege) een jaren geweest op voor het leven de van het slachtoffer? het Door middel van reconstructies met worden nare pestmomenten van uit die tijd uitgebeeld. naar Het op slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog het te staan tijdens met door hun vroegere pestkoppen en naar de vraag is of een hij het of zij deze de nare periode voor eens op tv en altijd achter zich de kan op laten.

februari 2020
26-04-2012 21:31

Aflevering 6

Gepest - Aflevering 6

De 37-jarige Vera woonde in haar jeugd in Hardenberg. Daar werd de basis gelegd voor een trauma dat ze tot op de dag van vandaag niet heeft kunnen verwerken. Ze verdringt haar pijn en verdriet door te eten en kampt dan ook met ernstig overg...

19-04-2012 21:31

Aflevering 5

Gepest - Aflevering 5

19 april is de landelijke dag tegen pesten. We zien niet alleen het verhaal van de 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, maar er komen ook bekende Nederlanders aan het woord. Anita Witzier, Ruud Feltkamp en Charlie Luske vertellen over hun eig...

12-04-2012 21:30

Aflevering 4

Gepest - Aflevering 4

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

05-04-2012 21:30

Aflevering 3

Gepest - Aflevering 3

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

29-03-2012 21:29

Aflevering 2

Gepest - Aflevering 2

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

22-03-2012 21:32

Aflevering 1

Gepest - Aflevering 1

De 23-jarige Wendy staat centraal. Op de lagere school werd ze door vrijwel de hele klas buitengesloten en uitgescholden. Ze had een spraakgebrek, rook niet heel fris en haar thuissituatie was verre van stabiel. Haar ouders wisten niet hoe ...

09-06-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 6

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 6

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

02-06-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 5

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 5

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

26-05-2011 21:28

Voorjaar 2011 aflevering 4

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 4

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

19-05-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 3

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 3

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

12-05-2011 21:31

Voorjaar 2011 aflevering 2

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 2

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

05-05-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 1

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 1

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

Gepest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gepest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gepest bij Gepest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gepest. Heb je een uitzending van Gepest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gepest gemist

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werden zij gepest? Wie waren de grootste pesters? En vooral, hoe bepalend is de ellende uit die (vroege) jaren geweest voor het leven van het slachtoffer? Door middel van reconstructies worden nare pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog te staan met hun vroegere pestkoppen en de vraag is of hij of zij deze nare periode na Gepest voor eens en altijd achter zich kan laten.

Uitzending gemist van Gepest? Hier kun je alle uitzendingen van Gepest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!