Programma gemist?

De 37-jarige Vera naar woonde op tv in haar jeugd uit in Hardenberg. Daar werd de op tv basis een gelegd voor een van trauma dat op tv ze tot op de dag naar van vandaag naar niet heeft kunnen verwerken. op tv Ze op tv verdringt haar pijn en verdriet het door te een eten en kampt dan naar ook met ernstig overgewicht. tijdens Vera was een tijdens kwetsbaar meisje een dat niet alleen op tv slachtoffer werd van van een uit moeilijke thuissituatie, maar vooral ook naar van op de pesterijen op met school. Ze werd door uitgescholden en fysiek een belaagd door bijna de het hele klas. het Niemand kwam voor haar een op, ze had geen vriendjes van of op vriendinnetjes en tot overmaat van door ramp hebben ook in haar op ouders vanwege hun eigen problemen met nooit echt ingegrepen. op Vera stond van er letterlijk alleen op voor. op tv Het pestverleden heeft zijn sporen naar achtergelaten het en heeft er voor gezorgd met dat Vera de op haar 17e compleet het ingestort is. Vanaf met dat moment naar krijgt ze te van maken met een lange reeks het therapieën en van opnames in psychiatrische door instellingen. Nu tijdens neemt Vera in het heft in eigen handen. Ze naar gaat naar al te lang op gebukt onder de stress in die in haar verleden met zich met meebrengt en wil voorgoed met naar op tv haar verleden afrekenen. Jarenlang naar heeft ze op de namen van haar pestkoppen niet het eens kunnen de aanhoren, op maar nu wil ze de confrontatie door aangaan. Maar, zijn van diegenen die op ze jaren heeft van ontweken ook bereid de haar van te ontmoeten?

19 april is in de landelijke dag met tegen pesten. We de zien een niet alleen het een verhaal van de tijdens 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, maar tijdens door er komen ook met bekende Nederlanders aan het woord. een Anita Witzier, door Ruud Feltkamp door en Charlie Luske vertellen over hun door eigen met pestverleden. Elviera uit Zevenbergen op krijgt als klein een meisje al veel voor tijdens haar door kiezen. Haar tijdens ouders gaan uit op tv elkaar als ze uit nog maar twee jaar oud tijdens is. Haar vader verhuist met naar Duitsland en een haar moeder krijgt met een het nieuwe vriend, waar Elviera zich met in vreselijk tegen verzet. Door door alle spanningen en de het feit dat Elviera snel naar van afgeleid is, lukt tijdens het haar niet mee te naar komen uit op de basisschool. het Ze krijgt een leerachterstand en in er wordt in geadviseerd haar speciaal onderwijs in te laten het volgen. Op het speciaal onderwijs uit hoort Elviera eigenlijk op het helemaal niet thuis. tijdens Dat zien ook naar de andere kinderen. op Ze valt buiten de door groep en wordt al snel van het doelwit van tijdens pesterijen. tijdens Op het moment dat op tv Elviera luizen krijgt, de is het hek van een de uit dam. Ze wordt uitgescholden de voor luizenbol, het een scheldnaam die door haar nog door jaren blijft achtervolgen. op En het blijft niet op tv bij schelden, de pesterijen het worden van kwaad in tot de erger. Op een gegeven door moment wordt ze op zelfs in de elkaar geslagen op het schoolplein. op tv Elviera ondervindt nog dagelijks door de gevolgen van op haar pestverleden. met Ze maakt moeilijk uit nieuwe op vrienden en is vreselijk onzeker. Op uit eigen initiatief volgt naar ze een daarom een cursus om een weerbaarder en zekerder te het worden. naar Maar, om haar verleden echt in achter zich te de tijdens kunnen laten, is uit meer nodig. Ze wil van de pestkoppen van de vroeger in de ogen uit kunnen kijken en van vragen waarom ze van haar door basisschooltijd tot een hel gemaakt op tv hebben.

De 23-jarige Wendy het staat door centraal. Op de lagere school naar werd ze door met vrijwel de de hele klas een buitengesloten en van uitgescholden. Ze had van een spraakgebrek, rook niet heel fris in en door haar thuissituatie door was verre van stabiel. Haar ouders een wisten niet hoe in ze het Wendy konden steunen. tijdens De pesterijen bereikten naar een dramatisch naar dieptepunt toen een van de een pestkoppen een rookbom tijdens door de brievenbus tijdens van op Wendy's huis gooide, terwijl haar vader uit op tv boven lag te slapen. op Ruim tien jaar op tv later is Wendy in nog steeds erg op tv onzeker en vindt ze de het lastig de om contacten met een anderen aan te uit gaan. Ze vindt dat de het pestkoppen een van toen haar hele jeugd tijdens hebben van verpest. Peter van der Vorst op de gaat naar hen op in zoek. Wat kunnen zij zich op tv nog herinneren en met naar zouden ze mee willen werken aan een een ontmoeting op met naar Wendy?

Programma naar waarin Peter tijdens van der Vorst wekelijks mensen met portretteert van die vroeger zijn gepest en de daar uit nog dagelijks de gevolgen van in ondervinden. Hoe het kijkt de hoofdpersoon het terug op die (school) periode? op in Wanneer begon het pesten? de Wie waren de grootste met boosdoeners? En de vooral, hoe bepalend in is de ellende uit op tv die (vroege) van jaren geweest voor het leven naar van het slachtoffer? met Door middel uit van naar reconstructies worden nare de pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het tijdens slachtoffer komt in uiteindelijk het oog in oog te staan met de hun vroegere pestkoppen het en de door vraag is de of hij of zij deze tijdens nare periode voor op eens en met altijd achter de zich kan het laten.

Programma waarin Peter de op van der Vorst wekelijks naar mensen portretteert die vroeger zijn de gepest en tijdens daar uit nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. een Hoe kijkt de door het hoofdpersoon terug op met die (school) periode? Wanneer op begon het op tv pesten? Wie waren de grootste boosdoeners? op tv En vooral, met hoe op bepalend is de van ellende uit die met (vroege) jaren geweest voor het leven op van door het slachtoffer? naar Door middel van in reconstructies worden nare pestmomenten in uit die tijd uit uitgebeeld. Het slachtoffer de komt uiteindelijk oog op tv in oog het te staan met hun uit vroegere pestkoppen en naar de vraag is het of hij of zij deze naar nare periode op voor een eens en altijd achter tijdens zich kan in laten.

Programma waarin Peter door van der Vorst door wekelijks mensen portretteert in die uit vroeger zijn gepest en daar het nog door dagelijks de gevolgen in van ondervinden. het Hoe kijkt de een hoofdpersoon terug op op die (school) periode? Wanneer begon het in op tv pesten? Wie waren naar de grootste boosdoeners? En op tv vooral, hoe bepalend is de uit ellende uit die op (vroege) jaren het geweest voor het op leven van het met slachtoffer? met Door middel van reconstructies worden een nare pestmomenten naar uit die op tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk een oog in door oog een te staan met hun vroegere pestkoppen het en de uit vraag uit is of hij of een zij deze tijdens nare periode voor eens en altijd van naar achter zich kan op laten.

Programma waarin Peter op naar van der Vorst wekelijks mensen met portretteert die een vroeger zijn uit gepest en daar nog uit dagelijks de gevolgen van ondervinden. tijdens Hoe op kijkt de hoofdpersoon van terug op die door (school) periode? Wanneer begon het uit naar pesten? Wie waren de tijdens grootste boosdoeners? En op vooral, hoe op tv bepalend is de ellende uit die uit (vroege) jaren uit geweest door voor het leven van het het slachtoffer? Door middel van de reconstructies worden naar nare pestmomenten uit naar die naar tijd uitgebeeld. Het slachtoffer het komt uiteindelijk door oog in oog te tijdens staan met hun vroegere pestkoppen met en de de vraag is of hij op tv naar of zij deze nare op tv periode voor eens en altijd tijdens achter zich de kan een laten.

Programma waarin Peter op tv van der Vorst op tv wekelijks mensen portretteert met door die vroeger zijn gepest en het daar nog dagelijks de op tv op tv gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt op de hoofdpersoon terug op met een die (school) periode? Wanneer begon het het pesten? Wie van waren de naar grootste boosdoeners? En vooral, door hoe bepalend is op de ellende uit die in (vroege) jaren geweest naar voor het naar leven van door het slachtoffer? Door het middel van reconstructies op tv worden nare naar pestmomenten uit die op tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt naar uiteindelijk oog een in oog te de staan met hun vroegere tijdens pestkoppen en de in vraag is of hij de of zij deze op het nare periode voor eens een en altijd achter in zich kan de laten.

Programma het waarin Peter van op der Vorst wekelijks mensen naar portretteert die het vroeger zijn naar gepest en daar nog dagelijks de uit gevolgen tijdens van ondervinden. Hoe kijkt de de hoofdpersoon terug met op die (school) het periode? door Wanneer begon het pesten? Wie van waren de grootste op boosdoeners? in En vooral, hoe bepalend is de van ellende uit van die door (vroege) jaren geweest voor het de leven van het slachtoffer? het Door middel van uit reconstructies een worden nare pestmomenten op tv uit die tijd uitgebeeld. op Het slachtoffer de komt uiteindelijk oog in een oog te van staan met hun tijdens vroegere pestkoppen door en de vraag is of een hij of zij deze in op tv nare periode voor eens en door altijd achter van zich kan de laten.

mei 2019
26-04-2012 21:31

Aflevering 6

Gepest - Aflevering 6

De 37-jarige Vera woonde in haar jeugd in Hardenberg. Daar werd de basis gelegd voor een trauma dat ze tot op de dag van vandaag niet heeft kunnen verwerken. Ze verdringt haar pijn en verdriet door te eten en kampt dan ook met ernstig overg...

19-04-2012 21:31

Aflevering 5

Gepest - Aflevering 5

19 april is de landelijke dag tegen pesten. We zien niet alleen het verhaal van de 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, maar er komen ook bekende Nederlanders aan het woord. Anita Witzier, Ruud Feltkamp en Charlie Luske vertellen over hun eig...

12-04-2012 21:30

Aflevering 4

Gepest - Aflevering 4

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

05-04-2012 21:30

Aflevering 3

Gepest - Aflevering 3

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

29-03-2012 21:29

Aflevering 2

Gepest - Aflevering 2

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

22-03-2012 21:32

Aflevering 1

Gepest - Aflevering 1

De 23-jarige Wendy staat centraal. Op de lagere school werd ze door vrijwel de hele klas buitengesloten en uitgescholden. Ze had een spraakgebrek, rook niet heel fris en haar thuissituatie was verre van stabiel. Haar ouders wisten niet hoe ...

09-06-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 6

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 6

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

02-06-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 5

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 5

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

26-05-2011 21:28

Voorjaar 2011 aflevering 4

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 4

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

19-05-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 3

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 3

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

12-05-2011 21:31

Voorjaar 2011 aflevering 2

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 2

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

05-05-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 1

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 1

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

Gepest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gepest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gepest bij Gepest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gepest. Heb je een uitzending van Gepest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gepest gemist

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werden zij gepest? Wie waren de grootste pesters? En vooral, hoe bepalend is de ellende uit die (vroege) jaren geweest voor het leven van het slachtoffer? Door middel van reconstructies worden nare pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog te staan met hun vroegere pestkoppen en de vraag is of hij of zij deze nare periode na Gepest voor eens en altijd achter zich kan laten.

Uitzending gemist van Gepest? Hier kun je alle uitzendingen van Gepest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord