Programma gemist?

De op tv 37-jarige Vera woonde in met haar naar jeugd in Hardenberg. Daar werd de door basis met gelegd voor een op trauma dat ze tot op de met de dag van van vandaag niet heeft op kunnen verwerken. Ze in verdringt haar pijn en verdriet door in in te eten en op kampt dan ook met ernstig overgewicht. van Vera was een het kwetsbaar meisje het dat niet alleen tijdens slachtoffer werd van door een moeilijke thuissituatie, naar maar vooral de ook van op tv de pesterijen op school. door Ze werd uitgescholden uit en fysiek belaagd op door bijna de hele klas. met Niemand kwam voor uit uit haar op, ze had geen vriendjes op tv of vriendinnetjes en met naar tot overmaat van met ramp hebben ook haar ouders met vanwege hun eigen een problemen nooit op echt ingegrepen. Vera op tv stond er uit letterlijk alleen voor. Het pestverleden heeft in naar zijn sporen achtergelaten en heeft naar er voor gezorgd dat in Vera de op haar 17e compleet ingestort uit is. Vanaf de dat moment krijgt ze op op tv te maken met een lange reeks op therapie├źn en opnames tijdens in in psychiatrische instellingen. Nu neemt Vera op tv het heft in het op tv eigen handen. Ze gaat uit al te de lang gebukt onder de van stress die naar haar verleden met zich meebrengt en door wil voorgoed met op haar op verleden afrekenen. Jarenlang de heeft ze de namen van met haar pestkoppen door niet van eens kunnen aanhoren, naar maar nu wil ze de confrontatie met het aangaan. Maar, zijn diegenen die in ze jaren heeft van ontweken ook bereid uit haar in te ontmoeten?

19 op tv april is de op landelijke dag tegen pesten. We een zien niet alleen op met het verhaal van de 18-jarige Elviera van uit Zevenbergen, in maar er komen een ook de bekende Nederlanders aan naar het woord. Anita Witzier, op tv Ruud Feltkamp en Charlie Luske het door vertellen over hun eigen pestverleden. uit Elviera van uit Zevenbergen krijgt als klein uit meisje al veel een voor haar kiezen. naar Haar ouders gaan uit het elkaar als het ze nog maar op tv twee jaar oud is. op tv uit Haar vader verhuist naar Duitsland naar en haar moeder met krijgt een door nieuwe vriend, waar Elviera zich tijdens vreselijk het tegen verzet. in Door alle spanningen en op het feit dat van Elviera snel afgeleid is, lukt op naar het haar niet mee te komen met op op de basisschool. Ze krijgt door een leerachterstand en van er wordt geadviseerd van haar speciaal onderwijs naar te laten naar volgen. Op het speciaal onderwijs van het hoort Elviera eigenlijk helemaal van niet thuis. Dat zien ook tijdens de andere kinderen. het op tv Ze valt buiten de groep op tv en op wordt al snel het een doelwit van pesterijen. Op naar het met moment dat Elviera het luizen krijgt, is het hek van op de dam. tijdens Ze wordt uitgescholden voor uit op luizenbol, een scheldnaam die haar een nog jaren blijft achtervolgen. het En het het blijft niet op tv bij schelden, de pesterijen worden door het van kwaad tot erger. Op van een gegeven een moment wordt op tv ze zelfs in elkaar door geslagen op het schoolplein. Elviera van uit ondervindt nog dagelijks de gevolgen tijdens van haar pestverleden. Ze uit maakt moeilijk nieuwe naar vrienden en met is vreselijk onzeker. Op tijdens eigen uit initiatief volgt ze daarom naar een in cursus om weerbaarder op tv en zekerder te worden. Maar, om met haar verleden op echt tijdens achter zich te kunnen laten, is een meer nodig. Ze van wil uit de pestkoppen van vroeger in in de ogen uit kunnen kijken van en vragen waarom de ze haar basisschooltijd tot op tv een hel gemaakt van hebben.

De 23-jarige op tv Wendy staat centraal. tijdens Op de door lagere school werd ze van door vrijwel de hele op tv klas buitengesloten op en uitgescholden. tijdens Ze had tijdens een spraakgebrek, rook niet heel in fris en van haar thuissituatie was verre naar van stabiel. Haar een ouders wisten in niet hoe ze Wendy konden op steunen. De een pesterijen bereikten een dramatisch het dieptepunt toen een op tv van het de pestkoppen een rookbom naar door de brievenbus van van Wendy's huis van gooide, uit terwijl haar vader boven uit lag te slapen. Ruim op tv tien jaar later is in Wendy het nog steeds met erg onzeker en vindt uit ze het lastig om tijdens contacten met door anderen aan te gaan. uit Ze vindt op dat de pestkoppen van toen in haar naar hele jeugd hebben verpest. door Peter van der naar Vorst gaat naar naar hen op op zoek. Wat kunnen zij naar zich nog herinneren en uit uit zouden ze mee willen werken aan de van een ontmoeting met de Wendy?

Programma waarin Peter door van der met Vorst uit wekelijks mensen portretteert die vroeger op zijn gepest en daar het nog dagelijks tijdens de gevolgen van op ondervinden. Hoe kijkt door de hoofdpersoon terug op met die (school) door periode? naar Wanneer begon het pesten? Wie waren de de uit grootste boosdoeners? En tijdens vooral, hoe bepalend is de de in ellende uit die het (vroege) jaren geweest voor het tijdens leven van het slachtoffer? met Door de middel van door reconstructies worden nare pestmomenten uit die met tijd uitgebeeld. op Het uit slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog uit te staan met in hun vroegere door pestkoppen en de tijdens vraag is op tv of hij of zij door deze nare uit periode voor eens en altijd de van achter zich kan naar laten.

Programma uit waarin Peter van naar der Vorst wekelijks mensen portretteert op tv die een vroeger zijn gepest en daar een nog dagelijks door de uit gevolgen van ondervinden. het Hoe kijkt de naar hoofdpersoon terug op in die (school) periode? Wanneer begon het door pesten? Wie met waren de grootste naar boosdoeners? van En vooral, hoe tijdens bepalend is de op tv ellende uit die (vroege) jaren geweest het voor het met leven van het een slachtoffer? Door middel naar van reconstructies worden naar nare pestmomenten uit die de tijd uitgebeeld. Het op tv slachtoffer komt uiteindelijk in oog in oog op tv te staan op met hun een vroegere pestkoppen en de op vraag is de of hij de of zij deze naar nare periode voor eens en de altijd achter zich kan met van laten.

Programma van waarin Peter van der op tv Vorst de wekelijks mensen portretteert een die vroeger zijn gepest en van daar nog op tv dagelijks de op tv gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt op tv de hoofdpersoon terug op op die op tv (school) periode? Wanneer de begon het pesten? Wie naar waren op tv de grootste boosdoeners? naar En vooral, hoe bepalend is de van ellende op tv uit die (vroege) jaren het geweest voor het een leven van het slachtoffer? met Door op middel van reconstructies worden nare in pestmomenten tijdens uit die tijd uitgebeeld. met Het slachtoffer komt uiteindelijk de oog in tijdens oog te staan met op tv hun vroegere het pestkoppen en de vraag de is of een hij of zij uit deze nare periode het voor op eens en altijd achter zich kan het van laten.

Programma van waarin Peter van der Vorst van wekelijks mensen portretteert de met die vroeger zijn gepest en op tv daar het nog dagelijks de gevolgen het van ondervinden. Hoe met kijkt de hoofdpersoon terug door op een die (school) periode? Wanneer begon het het op tv pesten? Wie waren de grootste tijdens boosdoeners? naar En vooral, hoe naar bepalend is de ellende uit die naar (vroege) op jaren geweest voor het op leven van het door slachtoffer? Door middel uit van reconstructies worden nare uit op pestmomenten uit die in tijd uitgebeeld. Het op tv slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog door te staan met tijdens hun vroegere door pestkoppen en de de vraag is of hij van of zij op deze nare periode voor op tv naar eens en altijd een achter zich kan het laten.

Programma van waarin Peter van tijdens der Vorst wekelijks mensen een portretteert in die vroeger zijn gepest en de daar nog dagelijks de het gevolgen van ondervinden. in Hoe kijkt de uit hoofdpersoon terug de op die (school) van periode? Wanneer met begon het pesten? Wie waren het de grootste uit boosdoeners? En vooral, hoe tijdens op tv bepalend is de ellende uit die naar (vroege) jaren in geweest voor het leven met van het slachtoffer? met de Door middel van reconstructies het worden nare pestmomenten uit het die tijd uitgebeeld. de Het slachtoffer komt met uiteindelijk oog in op tv oog te op staan met hun een vroegere pestkoppen en een de vraag is of een hij of zij naar deze nare periode voor uit eens en altijd het een achter zich kan op tv laten.

Programma waarin Peter tijdens van op der Vorst wekelijks mensen portretteert een die op vroeger zijn gepest uit en daar nog dagelijks met de gevolgen van de ondervinden. Hoe door kijkt de door hoofdpersoon terug op die (school) in periode? Wanneer met begon het pesten? Wie waren op tv op tv de grootste boosdoeners? een En vooral, hoe het bepalend is de naar ellende uit die (vroege) jaren met geweest voor het leven naar van het met slachtoffer? tijdens Door middel van reconstructies worden nare met pestmomenten uit die tijdens tijd uitgebeeld. Het naar door slachtoffer komt uiteindelijk oog door in oog te staan met naar hun de vroegere pestkoppen en in de vraag is of een hij de of zij deze uit nare periode voor eens en door altijd achter zich met kan op laten.

juli 2020
26-04-2012 21:31

Aflevering 6

Gepest - Aflevering 6

De 37-jarige Vera woonde in haar jeugd in Hardenberg. Daar werd de basis gelegd voor een trauma dat ze tot op de dag van vandaag niet heeft kunnen verwerken. Ze verdringt haar pijn en verdriet door te eten en kampt dan ook met ernstig overg...

19-04-2012 21:31

Aflevering 5

Gepest - Aflevering 5

19 april is de landelijke dag tegen pesten. We zien niet alleen het verhaal van de 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, maar er komen ook bekende Nederlanders aan het woord. Anita Witzier, Ruud Feltkamp en Charlie Luske vertellen over hun eig...

12-04-2012 21:30

Aflevering 4

Gepest - Aflevering 4

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

05-04-2012 21:30

Aflevering 3

Gepest - Aflevering 3

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

29-03-2012 21:29

Aflevering 2

Gepest - Aflevering 2

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

22-03-2012 21:32

Aflevering 1

Gepest - Aflevering 1

De 23-jarige Wendy staat centraal. Op de lagere school werd ze door vrijwel de hele klas buitengesloten en uitgescholden. Ze had een spraakgebrek, rook niet heel fris en haar thuissituatie was verre van stabiel. Haar ouders wisten niet hoe ...

09-06-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 6

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 6

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

02-06-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 5

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 5

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

26-05-2011 21:28

Voorjaar 2011 aflevering 4

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 4

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

19-05-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 3

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 3

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

12-05-2011 21:31

Voorjaar 2011 aflevering 2

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 2

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

05-05-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 1

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 1

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

Gepest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gepest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gepest bij Gepest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gepest. Heb je een uitzending van Gepest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gepest gemist

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werden zij gepest? Wie waren de grootste pesters? En vooral, hoe bepalend is de ellende uit die (vroege) jaren geweest voor het leven van het slachtoffer? Door middel van reconstructies worden nare pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog te staan met hun vroegere pestkoppen en de vraag is of hij of zij deze nare periode na Gepest voor eens en altijd achter zich kan laten.

Uitzending gemist van Gepest? Hier kun je alle uitzendingen van Gepest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!