Programma gemist?

De 37-jarige Vera door woonde in haar uit jeugd in Hardenberg. in Daar werd met de basis gelegd voor op tv een op trauma dat op tv ze tot op de dag van tijdens vandaag niet heeft tijdens kunnen verwerken. in Ze verdringt haar van pijn en verdriet op tv door te op tv eten en kampt dan uit ook met ernstig overgewicht. met Vera was een in tijdens kwetsbaar meisje dat niet alleen uit slachtoffer werd van een door moeilijke op tv thuissituatie, maar vooral ook van de de pesterijen de op school. het Ze werd uitgescholden en fysiek op belaagd door op tv bijna de uit hele klas. Niemand door kwam voor haar op, ze op had geen vriendjes door of vriendinnetjes uit en een tot overmaat van op ramp hebben ook haar ouders in vanwege hun op eigen problemen nooit echt ingegrepen. naar Vera in stond er letterlijk alleen op voor. Het van pestverleden heeft zijn sporen achtergelaten op en heeft door er voor van gezorgd dat Vera op de haar de 17e compleet ingestort is. Vanaf op dat moment krijgt naar ze te maken een met op een lange reeks therapieën en van opnames in psychiatrische de instellingen. Nu neemt Vera in het heft door in eigen het handen. Ze de gaat al te lang gebukt in onder de de stress die haar tijdens verleden met zich meebrengt het en wil tijdens voorgoed met haar een verleden afrekenen. Jarenlang heeft op tv ze de tijdens namen van haar pestkoppen niet tijdens eens kunnen uit aanhoren, maar nu in wil ze de confrontatie tijdens met aangaan. Maar, zijn diegenen van die ze jaren heeft ontweken van ook van bereid haar tijdens te ontmoeten?

19 op tv april is de landelijke de dag tegen het pesten. We zien niet alleen de het op verhaal van de 18-jarige Elviera door uit Zevenbergen, in maar er tijdens komen ook tijdens bekende Nederlanders aan het woord. door Anita Witzier, Ruud tijdens Feltkamp en Charlie het Luske vertellen over hun het eigen tijdens pestverleden. Elviera uit de Zevenbergen krijgt als klein het meisje al veel voor uit haar een kiezen. Haar ouders gaan uit uit elkaar als ze op nog een maar twee jaar oud is. een Haar vader op tv verhuist naar het Duitsland en haar moeder krijgt uit een nieuwe op tv vriend, waar Elviera op zich in vreselijk tegen verzet. Door alle spanningen tijdens en het feit door dat een Elviera snel afgeleid is, lukt van op tv het haar niet mee te met komen in op de basisschool. een Ze krijgt een met leerachterstand en er wordt in geadviseerd haar van speciaal onderwijs te laten in volgen. Op het van speciaal onderwijs hoort Elviera eigenlijk de helemaal niet thuis. in Dat zien ook op tv uit de andere kinderen. Ze valt buiten met de op tv groep en met wordt al snel het doelwit een van van pesterijen. Op het moment dat tijdens Elviera tijdens luizen krijgt, is het hek van door de op tv dam. Ze met wordt uitgescholden voor een luizenbol, een scheldnaam tijdens die haar nog jaren het blijft achtervolgen. En het blijft de op tv niet bij schelden, een de pesterijen worden naar van kwaad tot erger. Op een door gegeven moment wordt op naar ze zelfs in elkaar een geslagen op het schoolplein. een Elviera ondervindt nog in dagelijks de gevolgen van het met haar pestverleden. Ze maakt moeilijk nieuwe op door vrienden en is vreselijk met onzeker. Op van eigen initiatief volgt ze daarom het een cursus een om weerbaarder en in zekerder te worden. Maar, het om haar verleden een echt achter zich te tijdens het kunnen laten, is naar meer nodig. Ze wil met de pestkoppen van vroeger in uit de ogen kunnen op kijken in en vragen waarom de ze haar de basisschooltijd tot een hel gemaakt op hebben.

De 23-jarige van Wendy staat de centraal. Op de lagere school een werd ze door op vrijwel de de hele klas buitengesloten en tijdens uitgescholden. naar Ze had een spraakgebrek, een rook op niet heel fris met en haar thuissituatie was naar verre van op stabiel. Haar ouders wisten niet naar hoe ze Wendy konden het steunen. De pesterijen het het bereikten een dramatisch de dieptepunt toen een van de pestkoppen het in een rookbom door de brievenbus van op Wendy's huis uit gooide, terwijl haar van vader boven lag de te slapen. tijdens Ruim tien jaar door later is Wendy nog steeds op erg onzeker en van vindt van ze het lastig om contacten met met anderen de aan te het gaan. Ze vindt op dat de pestkoppen in van toen haar een hele jeugd hebben verpest. in Peter van der in Vorst gaat naar hen een op zoek. uit Wat kunnen in zij zich een nog herinneren en in zouden ze mee willen werken in aan een ontmoeting op tv met het Wendy?

Programma waarin Peter op van der op Vorst wekelijks mensen naar portretteert die vroeger met zijn door gepest en daar nog met dagelijks de gevolgen uit van ondervinden. Hoe door kijkt de hoofdpersoon terug door op op die (school) periode? Wanneer begon door het pesten? Wie door waren de grootste door boosdoeners? door En vooral, hoe bepalend is uit de ellende uit die naar (vroege) jaren het geweest voor door het leven van het slachtoffer? in Door middel van op tv op reconstructies worden nare op tv pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het op tv een slachtoffer komt uiteindelijk oog in de oog te staan met door hun vroegere uit pestkoppen met en de vraag is of tijdens hij of zij tijdens deze nare periode het voor eens en in altijd achter met zich kan uit laten.

Programma de waarin Peter van der Vorst in wekelijks tijdens mensen portretteert tijdens die vroeger zijn gepest in en daar tijdens nog dagelijks de gevolgen het van ondervinden. Hoe tijdens kijkt de hoofdpersoon naar terug op die (school) periode? op een Wanneer begon het pesten? het Wie waren de grootste boosdoeners? naar En van vooral, hoe bepalend is de op tv het ellende uit die (vroege) jaren geweest van het voor het leven van het het slachtoffer? Door naar middel van de reconstructies worden nare pestmomenten door uit die tijd tijdens uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk door in oog in oog te door staan met met hun vroegere pestkoppen het en de vraag is of hij door of zij deze op nare periode van voor eens een en altijd achter op tv zich kan op laten.

Programma waarin het Peter van der Vorst naar wekelijks met mensen portretteert die naar vroeger zijn door gepest en daar nog dagelijks op de gevolgen van ondervinden. van Hoe een kijkt de hoofdpersoon de terug op die tijdens (school) periode? Wanneer op tv begon het pesten? Wie waren het de grootste op boosdoeners? op tv En vooral, hoe bepalend het is de ellende uit het die door (vroege) jaren geweest voor het tijdens leven het van het slachtoffer? Door middel van het reconstructies worden in nare op pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. met Het slachtoffer uit komt uiteindelijk oog een in oog te staan met van hun vroegere een pestkoppen tijdens en de vraag is of hij de naar of zij deze nare periode de voor eens tijdens en altijd achter zich naar kan op laten.

Programma waarin Peter door van uit der Vorst wekelijks naar mensen portretteert die het vroeger zijn gepest en daar met met nog dagelijks de een gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt van de hoofdpersoon terug met op die (school) periode? naar Wanneer een begon het pesten? het Wie waren de grootste naar boosdoeners? En tijdens vooral, hoe bepalend op is de ellende uit die op (vroege) een jaren geweest voor het leven tijdens van het van slachtoffer? van Door middel van reconstructies worden op tv nare pestmomenten de uit die tijd door uitgebeeld. Het uit slachtoffer komt uiteindelijk oog van in oog te door staan met hun vroegere pestkoppen tijdens en de door vraag is tijdens of hij tijdens of zij deze de nare periode voor eens en altijd op achter zich kan het tijdens laten.

Programma met waarin Peter van der uit Vorst op tv wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn tijdens gepest en op tv daar nog dagelijks de op tv gevolgen van een ondervinden. Hoe kijkt de het hoofdpersoon terug met op de die (school) periode? Wanneer begon het op tv pesten? Wie de waren de grootste met boosdoeners? En vooral, hoe op tv bepalend op tv is de door ellende uit die het (vroege) jaren geweest voor door het leven van met het slachtoffer? Door middel van door tijdens reconstructies worden nare tijdens pestmomenten uit die tijd met uitgebeeld. Het in slachtoffer komt uiteindelijk oog in door oog door te staan met hun vroegere op tv pestkoppen en de het vraag is of met hij of zij deze met nare periode voor met eens en altijd door achter zich kan tijdens een laten.

Programma op waarin Peter van het der Vorst wekelijks mensen op tv portretteert die met vroeger zijn gepest en daar door door nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. met Hoe van kijkt de hoofdpersoon tijdens terug op die het (school) periode? naar Wanneer begon het uit pesten? Wie waren de grootste boosdoeners? in En vooral, hoe op bepalend naar is de ellende uit in die (vroege) op jaren geweest voor het door leven een van het slachtoffer? Door op middel van reconstructies een worden nare tijdens pestmomenten uit die uit tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uit uiteindelijk oog met in oog te staan met in hun door vroegere pestkoppen en de het vraag tijdens is of hij op tv of zij deze nare periode naar voor van eens en altijd op achter zich kan naar laten.

juni 2021
26-04-2012 21:31

Aflevering 6

Gepest - Aflevering 6

De 37-jarige Vera woonde in haar jeugd in Hardenberg. Daar werd de basis gelegd voor een trauma dat ze tot op de dag van vandaag niet heeft kunnen verwerken. Ze verdringt haar pijn en verdriet door te eten en kampt dan ook met ernstig overg...

19-04-2012 21:31

Aflevering 5

Gepest - Aflevering 5

19 april is de landelijke dag tegen pesten. We zien niet alleen het verhaal van de 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, maar er komen ook bekende Nederlanders aan het woord. Anita Witzier, Ruud Feltkamp en Charlie Luske vertellen over hun eig...

12-04-2012 21:30

Aflevering 4

Gepest - Aflevering 4

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

05-04-2012 21:30

Aflevering 3

Gepest - Aflevering 3

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

29-03-2012 21:29

Aflevering 2

Gepest - Aflevering 2

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

22-03-2012 21:32

Aflevering 1

Gepest - Aflevering 1

De 23-jarige Wendy staat centraal. Op de lagere school werd ze door vrijwel de hele klas buitengesloten en uitgescholden. Ze had een spraakgebrek, rook niet heel fris en haar thuissituatie was verre van stabiel. Haar ouders wisten niet hoe ...

09-06-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 6

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 6

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

02-06-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 5

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 5

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

26-05-2011 21:28

Voorjaar 2011 aflevering 4

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 4

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

19-05-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 3

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 3

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

12-05-2011 21:31

Voorjaar 2011 aflevering 2

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 2

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

05-05-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 1

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 1

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

Gepest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gepest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gepest bij Gepest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gepest. Heb je een uitzending van Gepest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gepest gemist

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werden zij gepest? Wie waren de grootste pesters? En vooral, hoe bepalend is de ellende uit die (vroege) jaren geweest voor het leven van het slachtoffer? Door middel van reconstructies worden nare pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog te staan met hun vroegere pestkoppen en de vraag is of hij of zij deze nare periode na Gepest voor eens en altijd achter zich kan laten.

Uitzending gemist van Gepest? Hier kun je alle uitzendingen van Gepest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!