Programma gemist?

De door 37-jarige Vera het woonde in haar jeugd door in Hardenberg. Daar de werd de basis gelegd voor op een trauma naar dat ze tot tijdens op de dag met van vandaag niet heeft een kunnen verwerken. tijdens Ze verdringt het haar pijn en verdriet door uit te eten de en kampt met dan ook met ernstig overgewicht. op tv Vera was door een kwetsbaar meisje dat uit niet alleen op slachtoffer werd op tv van een moeilijke thuissituatie, in maar vooral ook de van de van pesterijen op school. Ze werd van uitgescholden en fysiek naar belaagd door bijna uit de hele klas. het Niemand kwam voor op haar op, ze op had geen vriendjes op of vriendinnetjes en het tot door overmaat van ramp hebben op ook haar het ouders vanwege met hun eigen problemen in nooit echt ingegrepen. Vera stond met er letterlijk alleen op tv voor. Het pestverleden door heeft zijn van sporen achtergelaten en heeft met er voor gezorgd de dat tijdens Vera op haar 17e compleet op ingestort de is. Vanaf dat moment krijgt ze de te maken met van een tijdens lange reeks therapieën en opnames tijdens in psychiatrische instellingen. een Nu neemt op Vera het uit heft in eigen handen. tijdens Ze door gaat al te lang gebukt naar onder de stress naar die haar verleden tijdens met zich meebrengt door en wil voorgoed met door tijdens haar verleden afrekenen. Jarenlang heeft ze de de namen van in haar de pestkoppen niet door eens kunnen aanhoren, op maar nu wil ze de tijdens confrontatie aangaan. Maar, zijn met met diegenen die ze jaren in heeft ontweken ook bereid haar naar te op tv ontmoeten?

19 april is de de op landelijke dag tegen naar pesten. We zien niet alleen een het tijdens verhaal van de de 18-jarige Elviera op uit Zevenbergen, maar er komen in ook de bekende Nederlanders aan het woord. Anita in Witzier, door Ruud Feltkamp de en Charlie Luske op vertellen over hun naar eigen pestverleden. Elviera uit Zevenbergen krijgt met als klein uit meisje een al veel voor naar haar kiezen. Haar ouders gaan uit uit de elkaar als ze nog maar uit twee jaar oud is. met Haar vader verhuist in op tv naar Duitsland en haar tijdens moeder krijgt een nieuwe vriend, uit naar waar Elviera zich vreselijk tegen op tv verzet. Door alle het spanningen en het feit door dat in Elviera snel afgeleid is, lukt op tv een het haar niet in mee te komen op in de basisschool. Ze krijgt door een leerachterstand en de er wordt geadviseerd haar tijdens speciaal onderwijs te van laten in volgen. Op het speciaal op onderwijs hoort uit Elviera eigenlijk helemaal niet thuis. in op Dat zien ook de van andere kinderen. Ze het valt buiten de met groep en wordt al op snel het van doelwit van pesterijen. Op het met moment dat uit Elviera luizen krijgt, door is het hek van door de dam. Ze het van wordt uitgescholden voor naar luizenbol, een scheldnaam die haar nog in jaren tijdens blijft achtervolgen. En het blijft tijdens in niet bij schelden, de de pesterijen worden de van kwaad tot erger. van Op een in gegeven moment wordt ze zelfs tijdens in tijdens elkaar geslagen op het schoolplein. uit Elviera uit ondervindt nog dagelijks door de gevolgen van haar pestverleden. Ze door maakt moeilijk van nieuwe vrienden en naar is op tv vreselijk onzeker. Op eigen initiatief door volgt tijdens ze daarom een cursus om op tv weerbaarder en zekerder te met worden. uit Maar, om haar van verleden echt een achter zich te tijdens kunnen laten, is meer nodig. op tv Ze een wil de pestkoppen van van vroeger in de ogen een kunnen kijken en vragen naar waarom ze het haar tijdens basisschooltijd tot een hel gemaakt met hebben.

De 23-jarige Wendy tijdens staat centraal. tijdens Op de lagere uit school in werd ze door vrijwel de hele in klas buitengesloten van en van uitgescholden. Ze had een spraakgebrek, rook met niet heel door fris en haar door thuissituatie was verre op van van stabiel. Haar ouders wisten niet het hoe ze Wendy in konden steunen. van De pesterijen bereikten naar een dramatisch dieptepunt toen een uit van de tijdens pestkoppen een van rookbom door de met brievenbus van naar Wendy's huis gooide, terwijl haar vader de boven lag op tv te een slapen. Ruim tien de jaar later is Wendy nog steeds de erg onzeker en het vindt ze het op tv lastig om contacten de naar met anderen aan naar te gaan. Ze vindt dat de naar tijdens pestkoppen van toen haar met hele jeugd hebben op verpest. Peter door van der Vorst gaat naar met hen op op zoek. Wat kunnen zij zich met nog het herinneren en zouden ze het mee het willen werken aan een van ontmoeting met een Wendy?

Programma waarin tijdens Peter door van der Vorst wekelijks mensen tijdens portretteert die op vroeger zijn gepest en daar tijdens nog dagelijks van de gevolgen van op ondervinden. Hoe van kijkt de hoofdpersoon terug op uit die (school) periode? een de Wanneer begon het pesten? Wie waren op tv de grootste boosdoeners? op in En vooral, hoe bepalend de is de ellende uit in die (vroege) jaren in geweest tijdens voor het leven van het slachtoffer? op tv Door op middel van reconstructies worden nare op op pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het door slachtoffer komt uiteindelijk in oog in oog van te uit staan met tijdens hun vroegere pestkoppen en op de vraag is of een hij of op zij deze nare periode naar voor eens en altijd op tv achter de zich kan een laten.

Programma op tv waarin Peter van het der Vorst wekelijks een mensen portretteert die vroeger naar zijn gepest de en daar nog uit dagelijks de gevolgen van door ondervinden. Hoe kijkt op tv de hoofdpersoon uit terug op die een (school) periode? Wanneer begon het door pesten? van Wie waren op de grootste boosdoeners? En vooral, hoe naar bepalend is door de ellende uit die uit (vroege) jaren geweest op tv voor het leven de van het slachtoffer? van Door middel van op tv reconstructies worden op nare de pestmomenten uit die tijd het uitgebeeld. Het slachtoffer van komt uiteindelijk het oog in oog naar te staan met hun van vroegere pestkoppen en de vraag de uit is of hij of uit zij deze het nare periode voor eens en altijd op het achter zich kan tijdens laten.

Programma waarin van Peter van van der Vorst wekelijks het mensen portretteert die vroeger zijn een de gepest en daar nog op tv dagelijks de gevolgen van ondervinden. door door Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op tijdens uit die (school) periode? Wanneer begon de het pesten? uit Wie waren de grootste het boosdoeners? En vooral, van hoe bepalend is de met ellende uit die het (vroege) jaren geweest van voor op tv het leven van het tijdens slachtoffer? naar Door middel van reconstructies worden nare tijdens in pestmomenten uit die tijd de uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk het door oog in oog te op tv staan met op hun vroegere pestkoppen op tv en de vraag is of hij naar of met zij deze nare periode het voor eens en door altijd achter zich kan het van laten.

Programma tijdens waarin Peter door van der Vorst wekelijks mensen in portretteert die vroeger de zijn tijdens gepest en daar op tv nog dagelijks de naar gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de door van hoofdpersoon terug op die het (school) periode? uit Wanneer begon het de pesten? Wie waren in de grootste boosdoeners? op tv En vooral, hoe bepalend op is de van ellende uit die (vroege) tijdens jaren geweest voor door het leven met van het slachtoffer? Door middel in van reconstructies een worden nare pestmomenten in uit die tijdens tijd uitgebeeld. Het slachtoffer op tv komt uiteindelijk oog in oog op tv de te staan met hun vroegere pestkoppen van en de vraag op is met of hij of naar zij deze nare periode de voor eens en een altijd achter zich kan een van laten.

Programma op tv waarin Peter de van der Vorst wekelijks mensen portretteert met die tijdens vroeger zijn gepest en daar door nog naar dagelijks de gevolgen in van ondervinden. Hoe kijkt de een hoofdpersoon terug op van die (school) het periode? Wanneer begon het een pesten? Wie een waren de uit grootste boosdoeners? En vooral, de hoe bepalend is uit de ellende uit een die (vroege) jaren geweest op een voor het leven naar van het slachtoffer? Door middel van met reconstructies naar worden nare pestmomenten uit die door tijd uitgebeeld. Het een van slachtoffer komt uiteindelijk op oog in oog te staan uit met hun vroegere pestkoppen op en de van vraag is met of hij of zij van deze nare periode door voor tijdens eens en altijd op tv achter zich kan tijdens laten.

Programma door waarin Peter op tv van der Vorst wekelijks het mensen portretteert die het vroeger zijn gepest en een daar nog dagelijks tijdens de gevolgen van ondervinden. van Hoe kijkt de de hoofdpersoon tijdens terug op die met (school) periode? Wanneer begon het in pesten? de Wie waren de grootste boosdoeners? de En vooral, naar hoe bepalend naar is de op ellende uit die (vroege) jaren geweest door voor tijdens het leven van het slachtoffer? de op tv Door middel van reconstructies worden het nare pestmomenten tijdens uit die met tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt het uiteindelijk oog in oog een uit te staan met hun de vroegere pestkoppen in en de vraag is het of hij een of zij deze uit nare periode voor eens en in altijd uit achter zich kan van laten.

augustus 2019
26-04-2012 21:31

Aflevering 6

Gepest - Aflevering 6

De 37-jarige Vera woonde in haar jeugd in Hardenberg. Daar werd de basis gelegd voor een trauma dat ze tot op de dag van vandaag niet heeft kunnen verwerken. Ze verdringt haar pijn en verdriet door te eten en kampt dan ook met ernstig overg...

19-04-2012 21:31

Aflevering 5

Gepest - Aflevering 5

19 april is de landelijke dag tegen pesten. We zien niet alleen het verhaal van de 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, maar er komen ook bekende Nederlanders aan het woord. Anita Witzier, Ruud Feltkamp en Charlie Luske vertellen over hun eig...

12-04-2012 21:30

Aflevering 4

Gepest - Aflevering 4

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

05-04-2012 21:30

Aflevering 3

Gepest - Aflevering 3

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

29-03-2012 21:29

Aflevering 2

Gepest - Aflevering 2

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

22-03-2012 21:32

Aflevering 1

Gepest - Aflevering 1

De 23-jarige Wendy staat centraal. Op de lagere school werd ze door vrijwel de hele klas buitengesloten en uitgescholden. Ze had een spraakgebrek, rook niet heel fris en haar thuissituatie was verre van stabiel. Haar ouders wisten niet hoe ...

09-06-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 6

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 6

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

02-06-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 5

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 5

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

26-05-2011 21:28

Voorjaar 2011 aflevering 4

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 4

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

19-05-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 3

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 3

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

12-05-2011 21:31

Voorjaar 2011 aflevering 2

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 2

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

05-05-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 1

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 1

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

Gepest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gepest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gepest bij Gepest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gepest. Heb je een uitzending van Gepest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gepest gemist

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werden zij gepest? Wie waren de grootste pesters? En vooral, hoe bepalend is de ellende uit die (vroege) jaren geweest voor het leven van het slachtoffer? Door middel van reconstructies worden nare pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog te staan met hun vroegere pestkoppen en de vraag is of hij of zij deze nare periode na Gepest voor eens en altijd achter zich kan laten.

Uitzending gemist van Gepest? Hier kun je alle uitzendingen van Gepest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord