Programma gemist?

De een 37-jarige Vera woonde in haar een jeugd in Hardenberg. tijdens Daar uit werd de basis gelegd voor de een uit trauma dat ze tot door op de een dag van vandaag op tv niet heeft het kunnen verwerken. Ze op tv verdringt haar pijn en verdriet door door te eten en naar kampt tijdens dan ook met ernstig overgewicht. op tv Vera was door een kwetsbaar door meisje dat niet van alleen slachtoffer werd van een met moeilijke op tv thuissituatie, maar vooral ook met van de pesterijen het op school. van Ze werd uitgescholden in en fysiek een belaagd door bijna de van hele klas. Niemand kwam de voor haar op, ze het had de geen vriendjes of vriendinnetjes uit en tot overmaat een van van ramp hebben ook haar ouders van vanwege hun eigen een problemen met nooit echt ingegrepen. Vera stond op tv er letterlijk alleen door voor. met Het pestverleden heeft de zijn sporen achtergelaten en heeft er op tv voor gezorgd naar dat Vera op tijdens haar op tv 17e compleet ingestort uit is. Vanaf dat met moment krijgt ze te van maken met een uit lange reeks therapieën door en opnames in psychiatrische instellingen. met het Nu neemt Vera het heft door in naar eigen handen. Ze gaat al op tv te lang gebukt onder door de stress van die haar verleden in met zich meebrengt van en wil voorgoed met door naar haar verleden afrekenen. een Jarenlang heeft ze op tv de namen van haar pestkoppen het niet eens kunnen aanhoren, een maar door nu wil ze de confrontatie naar door aangaan. Maar, zijn diegenen die ze naar jaren in heeft ontweken ook bereid haar van te uit ontmoeten?

19 op april is de met landelijke dag tegen van pesten. We zien in niet alleen het verhaal van van een de 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, in maar er met komen ook bekende Nederlanders een aan uit het woord. Anita Witzier, Ruud Feltkamp van tijdens en Charlie Luske met vertellen over hun eigen op pestverleden. Elviera uit Zevenbergen krijgt in als klein in meisje al veel voor in haar met kiezen. Haar de ouders gaan uit in elkaar als ze het nog maar twee jaar oud is. het Haar vader in verhuist het naar Duitsland en haar het moeder krijgt een van nieuwe vriend, naar waar Elviera zich vreselijk op tv tegen verzet. Door naar alle spanningen en tijdens het feit met dat Elviera snel afgeleid is, lukt uit het haar door niet het mee te komen op de naar basisschool. uit Ze krijgt een leerachterstand en door er wordt geadviseerd haar in speciaal met onderwijs te het laten volgen. Op het speciaal onderwijs door tijdens hoort Elviera eigenlijk helemaal op niet thuis. Dat zien ook de de andere het kinderen. Ze valt van buiten de groep van en het wordt al snel het op tv doelwit van uit pesterijen. Op het moment met dat Elviera luizen krijgt, is een van het hek van een de dam. Ze wordt met uitgescholden voor luizenbol, een scheldnaam naar die door haar nog jaren blijft achtervolgen. door door En het blijft tijdens niet bij schelden, de pesterijen op worden van tijdens kwaad tot erger. Op een een gegeven moment de wordt ze zelfs in het elkaar geslagen op tijdens het met schoolplein. Elviera ondervindt nog dagelijks de de gevolgen van uit haar pestverleden. met Ze op maakt moeilijk nieuwe vrienden en met is vreselijk onzeker. de Op eigen initiatief op tv volgt de ze daarom een cursus om op tv weerbaarder en zekerder te door worden. Maar, om een haar door verleden echt achter zich te uit kunnen laten, is met meer nodig. Ze naar wil in de pestkoppen van vroeger in in een de ogen kunnen kijken met en vragen waarom van ze haar basisschooltijd tot een tijdens hel het gemaakt hebben.

De het 23-jarige Wendy naar staat centraal. Op het de lagere school werd ze de door vrijwel de hele door klas in buitengesloten en uitgescholden. Ze had uit een spraakgebrek, rook op niet heel op tv fris en haar tijdens thuissituatie uit was verre van stabiel. van Haar ouders wisten niet de hoe ze op tv Wendy konden op steunen. De pesterijen tijdens bereikten een dramatisch dieptepunt toen uit een naar van de pestkoppen een op rookbom door de brievenbus tijdens van Wendy's tijdens huis gooide, tijdens terwijl haar vader boven lag naar te met slapen. Ruim tien de jaar later is Wendy naar nog steeds erg de onzeker en vindt ze uit het lastig het om contacten het met anderen aan te gaan. Ze naar vindt door dat de pestkoppen door van toen haar hele in jeugd hebben op verpest. Peter van der Vorst op tv uit gaat naar hen op uit zoek. Wat kunnen zij zich met een nog herinneren en zouden ze een mee willen de werken aan een uit ontmoeting met op tv Wendy?

Programma een waarin Peter van der van Vorst wekelijks mensen portretteert tijdens die vroeger door zijn gepest en daar een nog het dagelijks de gevolgen op van ondervinden. Hoe kijkt de uit hoofdpersoon terug naar op die (school) periode? op Wanneer in begon het pesten? Wie op waren een de grootste boosdoeners? op En vooral, hoe bepalend een is de ellende uit die van door (vroege) jaren geweest voor het leven door de van het slachtoffer? van Door middel van reconstructies door worden nare pestmomenten tijdens uit die tijd uitgebeeld. Het op tv door slachtoffer komt uiteindelijk de oog in oog te staan met de hun vroegere uit pestkoppen en de uit vraag tijdens is of hij of een zij deze nare periode voor naar tijdens eens en altijd achter tijdens zich kan van laten.

Programma waarin van Peter van der Vorst naar wekelijks het mensen portretteert door die vroeger zijn gepest en daar van uit nog dagelijks de op tv gevolgen van ondervinden. Hoe met kijkt de hoofdpersoon terug de op die op (school) periode? uit Wanneer begon het pesten? Wie waren door in de grootste boosdoeners? En vooral, een hoe bepalend van is de ellende uit die op (vroege) jaren geweest naar het voor het leven van het tijdens slachtoffer? op Door middel van de reconstructies worden nare pestmomenten uit uit die tijd een uitgebeeld. Het met slachtoffer komt uiteindelijk oog de in oog te staan met uit hun vroegere pestkoppen met en de een vraag is uit of hij of zij een deze nare uit periode voor eens en met altijd achter op zich kan naar laten.

Programma op waarin Peter van op der Vorst wekelijks mensen het portretteert die vroeger tijdens zijn gepest met en daar nog dagelijks op tv de gevolgen van ondervinden. een op tv Hoe kijkt de op hoofdpersoon terug op die (school) periode? een op Wanneer begon het pesten? op Wie waren de grootste boosdoeners? op En vooral, hoe tijdens bepalend met is de ellende uit tijdens die (vroege) jaren uit geweest naar voor het leven van het het slachtoffer? door Door middel van reconstructies worden nare op tv van pestmomenten uit die in tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt naar uiteindelijk oog in oog uit door te staan met hun tijdens vroegere pestkoppen en de van vraag is of met hij of op zij deze nare periode met voor eens en altijd op tv achter zich kan van de laten.

Programma naar waarin Peter van op tv der Vorst wekelijks mensen tijdens portretteert die met vroeger zijn met gepest en daar nog tijdens dagelijks de gevolgen op tv van ondervinden. tijdens Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op met die van (school) periode? Wanneer naar begon het pesten? Wie waren met de grootste door boosdoeners? op En vooral, hoe met bepalend is de ellende het uit die een (vroege) jaren geweest voor het leven op het van het slachtoffer? Door middel van uit reconstructies worden nare de pestmomenten uit in die tijd tijdens uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk op het oog in oog te staan met uit hun van vroegere pestkoppen en de door vraag is of uit hij of zij naar deze nare periode uit voor eens en altijd de de achter zich kan naar laten.

Programma naar waarin Peter een van der Vorst in wekelijks mensen portretteert die op vroeger zijn gepest een en daar nog dagelijks de van met gevolgen van ondervinden. naar Hoe kijkt de hoofdpersoon op tv terug op in die (school) periode? Wanneer begon de het uit pesten? Wie waren uit de grootste boosdoeners? En de vooral, hoe op tv bepalend is de uit ellende uit die door (vroege) jaren geweest voor het tijdens leven van het slachtoffer? naar van Door middel van reconstructies worden tijdens nare pestmomenten uit in die tijd uitgebeeld. het Het slachtoffer met komt uiteindelijk oog met in oog te op staan met in hun vroegere pestkoppen en de van vraag is of hij uit of zij naar deze nare in periode voor eens door en altijd een achter zich kan in laten.

Programma uit waarin Peter tijdens van der Vorst wekelijks met mensen portretteert de die vroeger zijn gepest en daar een nog dagelijks de een op gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de op tv hoofdpersoon terug op uit het die (school) periode? naar Wanneer begon het een pesten? Wie waren de met grootste boosdoeners? En vooral, naar hoe in bepalend is de de ellende uit die (vroege) jaren geweest de door voor het leven in van het slachtoffer? Door door middel van reconstructies door worden nare pestmomenten uit die op tijd een uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk door oog in oog het te staan met tijdens het hun vroegere pestkoppen en de vraag de in is of hij of tijdens zij deze uit nare periode voor eens en altijd in achter uit zich kan uit laten.

februari 2019
26-04-2012 21:31

Aflevering 6

Gepest - Aflevering 6

De 37-jarige Vera woonde in haar jeugd in Hardenberg. Daar werd de basis gelegd voor een trauma dat ze tot op de dag van vandaag niet heeft kunnen verwerken. Ze verdringt haar pijn en verdriet door te eten en kampt dan ook met ernstig overg...

19-04-2012 21:31

Aflevering 5

Gepest - Aflevering 5

19 april is de landelijke dag tegen pesten. We zien niet alleen het verhaal van de 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, maar er komen ook bekende Nederlanders aan het woord. Anita Witzier, Ruud Feltkamp en Charlie Luske vertellen over hun eig...

12-04-2012 21:30

Aflevering 4

Gepest - Aflevering 4

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

05-04-2012 21:30

Aflevering 3

Gepest - Aflevering 3

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

29-03-2012 21:29

Aflevering 2

Gepest - Aflevering 2

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

22-03-2012 21:32

Aflevering 1

Gepest - Aflevering 1

De 23-jarige Wendy staat centraal. Op de lagere school werd ze door vrijwel de hele klas buitengesloten en uitgescholden. Ze had een spraakgebrek, rook niet heel fris en haar thuissituatie was verre van stabiel. Haar ouders wisten niet hoe ...

09-06-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 6

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 6

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

02-06-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 5

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 5

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

26-05-2011 21:28

Voorjaar 2011 aflevering 4

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 4

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

19-05-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 3

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 3

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

12-05-2011 21:31

Voorjaar 2011 aflevering 2

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 2

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

05-05-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 1

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 1

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

Gepest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gepest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gepest bij Gepest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gepest. Heb je een uitzending van Gepest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gepest gemist

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werden zij gepest? Wie waren de grootste pesters? En vooral, hoe bepalend is de ellende uit die (vroege) jaren geweest voor het leven van het slachtoffer? Door middel van reconstructies worden nare pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog te staan met hun vroegere pestkoppen en de vraag is of hij of zij deze nare periode na Gepest voor eens en altijd achter zich kan laten.

Uitzending gemist van Gepest? Hier kun je alle uitzendingen van Gepest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord