Programma gemist?

De de 37-jarige Vera woonde in op haar jeugd in op tv Hardenberg. Daar werd uit de op tv basis gelegd voor een trauma dat in ze de tot op de dag van in vandaag niet uit heeft naar kunnen verwerken. Ze verdringt haar pijn tijdens en verdriet naar door te de eten en kampt dan ook naar met in ernstig overgewicht. Vera was een een kwetsbaar meisje dat van niet alleen van slachtoffer werd van van een moeilijke thuissituatie, naar maar vooral tijdens ook van de op tv pesterijen op school. Ze tijdens werd uitgescholden en fysiek met belaagd in door bijna de hele klas. met met Niemand kwam voor haar op, ze het had geen vriendjes op of vriendinnetjes het en tijdens tot overmaat van ramp hebben ook op de haar ouders vanwege hun eigen problemen het naar nooit echt ingegrepen. Vera stond er in letterlijk alleen voor. tijdens Het pestverleden heeft een zijn sporen achtergelaten van en heeft er van voor gezorgd dat tijdens Vera op op tv haar 17e compleet een ingestort is. de Vanaf dat moment krijgt ze door te naar maken met een lange het reeks therapieën de en opnames met in psychiatrische instellingen. Nu neemt Vera in het heft op tv in eigen handen. Ze met gaat al met te lang tijdens gebukt onder de stress die uit haar verleden in met zich meebrengt en een op wil voorgoed met naar haar verleden afrekenen. Jarenlang heeft ze tijdens de naar namen van haar door pestkoppen niet eens kunnen met aanhoren, een maar nu wil ze de confrontatie de met aangaan. Maar, zijn diegenen die van ze jaren een heeft ontweken ook door bereid haar te op tv ontmoeten?

19 op tv april is de landelijke op dag op tv tegen pesten. We zien niet van alleen het het verhaal van de naar 18-jarige Elviera op uit Zevenbergen, maar er het komen ook op bekende Nederlanders aan het woord. door Anita Witzier, Ruud uit Feltkamp en naar Charlie Luske het vertellen over hun naar eigen pestverleden. Elviera uit Zevenbergen door krijgt uit als klein meisje al veel voor op tv haar kiezen. Haar van ouders gaan uit uit een elkaar als ze nog maar twee tijdens jaar oud is. op Haar met vader verhuist door naar Duitsland en haar moeder krijgt op tv een nieuwe vriend, op op waar Elviera zich vreselijk tegen verzet. de Door alle tijdens spanningen op en het feit het dat Elviera snel afgeleid tijdens is, lukt door het haar niet het mee te komen op tijdens de basisschool. Ze krijgt een in leerachterstand en er door wordt geadviseerd haar door speciaal onderwijs het te laten door volgen. Op het een speciaal onderwijs hoort Elviera in eigenlijk helemaal niet thuis. in Dat zien de ook de andere in kinderen. Ze valt in buiten door de groep en wordt al met snel het doelwit van tijdens het pesterijen. Op het moment dat Elviera uit luizen krijgt, is in het in hek van uit de dam. Ze wordt van uitgescholden voor luizenbol, in een scheldnaam die haar op nog jaren blijft achtervolgen. op tijdens En het blijft niet van bij schelden, uit de pesterijen worden de van kwaad tot het erger. Op een gegeven moment wordt met met ze zelfs in elkaar geslagen op op het schoolplein. een Elviera ondervindt het nog dagelijks de gevolgen naar van haar pestverleden. Ze naar maakt moeilijk nieuwe de tijdens vrienden en is de vreselijk onzeker. Op naar eigen initiatief volgt van ze daarom een cursus om naar weerbaarder en de zekerder te worden. naar Maar, om haar verleden van echt achter het zich te door kunnen laten, is meer in nodig. Ze in wil de pestkoppen met van vroeger in de op tv ogen kunnen kijken en door vragen een waarom ze haar basisschooltijd tot een van hel door gemaakt hebben.

De 23-jarige tijdens Wendy staat door centraal. Op de lagere uit school werd ze in door vrijwel de hele van klas buitengesloten tijdens en uitgescholden. in Ze had een spraakgebrek, rook een niet op tv heel fris en tijdens haar thuissituatie was verre van het stabiel. Haar ouders uit wisten niet naar hoe ze Wendy een konden steunen. De pesterijen uit het bereikten een dramatisch dieptepunt op tv toen een van de op pestkoppen uit een rookbom door de brievenbus met van Wendy's huis gooide, een terwijl haar in vader boven lag te met slapen. uit Ruim tien jaar later uit is Wendy met nog steeds erg een onzeker en van vindt ze het lastig om contacten uit met anderen aan naar te gaan. met Ze vindt dat door de pestkoppen van naar toen haar op hele jeugd hebben verpest. Peter met van der het Vorst gaat naar naar hen op zoek. Wat van op kunnen zij zich nog herinneren uit en zouden ze mee uit willen werken de aan een uit ontmoeting met op Wendy?

Programma waarin Peter met van der van Vorst wekelijks op tv mensen portretteert het die vroeger zijn gepest en daar de met nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. de naar Hoe kijkt de hoofdpersoon van terug op die (school) periode? op Wanneer tijdens begon het pesten? Wie waren tijdens de door grootste boosdoeners? En vooral, hoe naar bepalend het is de ellende van uit die (vroege) jaren geweest tijdens met voor het leven van het het slachtoffer? Door tijdens middel van reconstructies worden door nare pestmomenten uit in die tijd met uitgebeeld. Het slachtoffer komt een uiteindelijk oog in op tv oog te staan met de hun van vroegere pestkoppen de en de vraag is de of hij of zij deze in nare periode door voor eens en altijd door uit achter zich kan in laten.

Programma waarin van Peter van der de Vorst wekelijks met mensen portretteert die vroeger naar zijn gepest en van daar een nog dagelijks de op tv gevolgen van ondervinden. Hoe op kijkt de hoofdpersoon met terug op die (school) op tv periode? op Wanneer begon het pesten? Wie door waren de grootste boosdoeners? in En vooral, hoe van bepalend is de het ellende uit die van (vroege) jaren in geweest een voor het leven van het het slachtoffer? Door middel van naar reconstructies de worden nare de pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. van Het slachtoffer komt uiteindelijk tijdens op oog in oog met te staan met hun uit vroegere pestkoppen en de vraag op tv is of door hij of zij deze van de nare periode voor eens en een altijd achter door zich kan het laten.

Programma waarin Peter op van op der Vorst wekelijks naar mensen portretteert die vroeger uit zijn van gepest en daar nog van dagelijks de gevolgen van ondervinden. op Hoe op tv kijkt de hoofdpersoon met terug op die (school) periode? in Wanneer begon het in pesten? Wie het waren de naar grootste boosdoeners? En vooral, uit hoe bepalend is de de ellende uit een die (vroege) jaren geweest tijdens voor het leven met van het slachtoffer? van Door middel de van van reconstructies worden nare pestmomenten uit uit die tijd van uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk een oog op tv in oog te staan uit met hun vroegere pestkoppen in op tv en de vraag van is of hij of zij op deze nare periode van voor eens op tv en altijd achter de zich kan het laten.

Programma waarin tijdens Peter van der Vorst op wekelijks mensen portretteert de die naar vroeger zijn naar gepest en daar nog dagelijks de het gevolgen een van ondervinden. Hoe uit kijkt de van hoofdpersoon terug op die in (school) periode? uit Wanneer begon het op tv pesten? Wie waren de op tv grootste boosdoeners? En vooral, hoe naar bepalend is de door ellende uit in die op tv (vroege) jaren geweest voor het leven het van het slachtoffer? naar Door door middel van reconstructies worden een nare pestmomenten uit die naar tijd uitgebeeld. naar Het slachtoffer een komt uiteindelijk oog in van oog te staan uit met hun in vroegere pestkoppen en de het vraag is of een hij of op tv zij deze nare periode voor tijdens eens en altijd in achter op zich kan op laten.

Programma waarin Peter op tv naar van der Vorst een wekelijks mensen portretteert die het vroeger zijn op tv gepest en daar tijdens nog dagelijks de op gevolgen van ondervinden. op tv Hoe kijkt de hoofdpersoon terug van op die (school) met periode? Wanneer begon in het pesten? Wie waren van de grootste op boosdoeners? En de vooral, hoe bepalend is de tijdens ellende uit een die op tv (vroege) jaren geweest voor het een leven van het slachtoffer? in Door middel het van tijdens reconstructies worden nare pestmomenten uit het die tijd uitgebeeld. Het de slachtoffer komt uiteindelijk de oog in oog de te staan door met hun de vroegere pestkoppen en de naar vraag is in of hij of zij tijdens deze nare het periode voor op eens en altijd achter op zich kan op laten.

Programma op tv waarin Peter met van der Vorst wekelijks mensen portretteert op tv op die vroeger zijn gepest op en daar nog dagelijks door de gevolgen van ondervinden. op door Hoe kijkt de uit hoofdpersoon terug op in die (school) periode? Wanneer door begon het met pesten? Wie waren de de grootste boosdoeners? En vooral, tijdens hoe tijdens bepalend is de tijdens ellende uit die (vroege) de jaren geweest voor het de leven op van het slachtoffer? Door het middel van reconstructies worden nare door naar pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. op tv Het slachtoffer met komt uiteindelijk oog in oog naar te staan met uit hun vroegere naar pestkoppen en de vraag op tv is of hij op tv of tijdens zij deze nare periode voor op tv eens en altijd op tv achter zich uit kan het laten.

december 2018
26-04-2012 21:31

Aflevering 6

Gepest - Aflevering 6

De 37-jarige Vera woonde in haar jeugd in Hardenberg. Daar werd de basis gelegd voor een trauma dat ze tot op de dag van vandaag niet heeft kunnen verwerken. Ze verdringt haar pijn en verdriet door te eten en kampt dan ook met ernstig overg...

19-04-2012 21:31

Aflevering 5

Gepest - Aflevering 5

19 april is de landelijke dag tegen pesten. We zien niet alleen het verhaal van de 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, maar er komen ook bekende Nederlanders aan het woord. Anita Witzier, Ruud Feltkamp en Charlie Luske vertellen over hun eig...

12-04-2012 21:30

Aflevering 4

Gepest - Aflevering 4

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

05-04-2012 21:30

Aflevering 3

Gepest - Aflevering 3

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

29-03-2012 21:29

Aflevering 2

Gepest - Aflevering 2

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

22-03-2012 21:32

Aflevering 1

Gepest - Aflevering 1

De 23-jarige Wendy staat centraal. Op de lagere school werd ze door vrijwel de hele klas buitengesloten en uitgescholden. Ze had een spraakgebrek, rook niet heel fris en haar thuissituatie was verre van stabiel. Haar ouders wisten niet hoe ...

09-06-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 6

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 6

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

02-06-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 5

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 5

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

26-05-2011 21:28

Voorjaar 2011 aflevering 4

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 4

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

19-05-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 3

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 3

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

12-05-2011 21:31

Voorjaar 2011 aflevering 2

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 2

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

05-05-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 1

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 1

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

Gepest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gepest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gepest bij Gepest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gepest. Heb je een uitzending van Gepest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gepest gemist

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werden zij gepest? Wie waren de grootste pesters? En vooral, hoe bepalend is de ellende uit die (vroege) jaren geweest voor het leven van het slachtoffer? Door middel van reconstructies worden nare pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog te staan met hun vroegere pestkoppen en de vraag is of hij of zij deze nare periode na Gepest voor eens en altijd achter zich kan laten.

Uitzending gemist van Gepest? Hier kun je alle uitzendingen van Gepest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 17-08-2018 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord