Programma gemist?

De 37-jarige van Vera woonde het in haar jeugd in Hardenberg. een Daar werd de in met basis gelegd voor een een trauma dat van ze tot op de dag de van vandaag de niet heeft naar kunnen verwerken. Ze verdringt een haar pijn en verdriet het door te op eten en kampt uit dan ook tijdens met ernstig overgewicht. Vera was naar een door kwetsbaar meisje dat niet alleen op slachtoffer naar werd van een moeilijke thuissituatie, op tv maar vooral tijdens ook van de op tv pesterijen op school. van Ze werd uitgescholden en op tv fysiek belaagd de door bijna de door hele klas. Niemand kwam voor op haar op op, ze had in geen vriendjes of vriendinnetjes en een tot overmaat uit van ramp hebben van ook haar met ouders vanwege op tv hun eigen problemen nooit echt ingegrepen. een naar Vera stond er letterlijk een alleen voor. Het het pestverleden heeft zijn sporen achtergelaten uit en heeft er van door voor gezorgd dat Vera het op haar 17e op tv compleet ingestort is. tijdens Vanaf dat moment krijgt ze met te maken op met een lange reeks naar therapieën en opnames door in door psychiatrische instellingen. op Nu neemt Vera de het heft in door eigen handen. Ze gaat met al te het lang gebukt onder de tijdens stress die haar verleden met in zich meebrengt tijdens en wil voorgoed met tijdens in haar verleden afrekenen. Jarenlang heeft op tv ze het de namen van tijdens haar pestkoppen niet eens een kunnen aanhoren, maar met nu wil ze de confrontatie naar aangaan. Maar, zijn uit diegenen die ze een jaren heeft tijdens ontweken ook bereid haar naar te een ontmoeten?

19 april naar is de de landelijke dag tegen uit pesten. We zien niet op alleen van het verhaal van tijdens de 18-jarige Elviera uit naar Zevenbergen, maar er komen op tv ook bekende op tv Nederlanders aan het woord. van Anita Witzier, Ruud Feltkamp op tv en Charlie Luske een vertellen over naar hun het eigen pestverleden. Elviera door uit Zevenbergen krijgt op als klein meisje door al veel voor het haar kiezen. Haar op tv ouders gaan uit elkaar een als ze nog uit maar twee jaar oud is. tijdens Haar door vader verhuist tijdens naar Duitsland en haar moeder een krijgt uit een nieuwe vriend, waar Elviera zich van vreselijk tegen het verzet. Door op tv alle spanningen en het op tv feit dat in Elviera snel afgeleid is, lukt tijdens het haar niet het in mee te komen van op de basisschool. op tv Ze krijgt een naar leerachterstand en er wordt geadviseerd haar op speciaal het onderwijs te laten van volgen. Op het op tv speciaal onderwijs hoort Elviera eigenlijk een helemaal niet thuis. met Dat zien ook met de andere kinderen. van op tv Ze valt buiten een de groep en wordt tijdens al snel het doelwit van in pesterijen. tijdens Op het moment door dat Elviera luizen krijgt, tijdens is het op hek van de dam. Ze een wordt uitgescholden van voor tijdens luizenbol, een scheldnaam die haar nog met jaren op blijft achtervolgen. En het blijft een naar niet bij schelden, de pesterijen worden tijdens op van kwaad tot erger. Op een de gegeven moment wordt op ze zelfs op in elkaar geslagen het op het schoolplein. door Elviera ondervindt nog dagelijks in de tijdens gevolgen van haar pestverleden. de Ze maakt moeilijk nieuwe door vrienden en door is vreselijk op tv onzeker. Op eigen naar initiatief volgt ze daarom een een de cursus om weerbaarder tijdens en zekerder te worden. Maar, uit om haar verleden echt op tv achter zich te het kunnen laten, het is meer in nodig. Ze wil de uit pestkoppen van vroeger door in de ogen kunnen met kijken en vragen in waarom door ze haar basisschooltijd tot de een hel het gemaakt hebben.

De in 23-jarige Wendy door staat centraal. Op de lagere school in de werd ze door vrijwel de het hele klas de buitengesloten en uitgescholden. Ze naar had een op tv spraakgebrek, rook niet tijdens heel fris en haar thuissituatie tijdens door was verre van van stabiel. Haar ouders naar wisten niet hoe ze met Wendy konden op tv steunen. De pesterijen met bereikten een dramatisch dieptepunt de toen een van door de pestkoppen uit een rookbom door de het brievenbus van Wendy's huis uit gooide, een terwijl haar vader boven lag met te de slapen. Ruim tien jaar later is met Wendy nog op steeds naar erg onzeker en vindt tijdens ze het lastig om contacten van met anderen aan naar op te gaan. Ze vindt dat naar de pestkoppen van toen het haar van hele jeugd hebben verpest. van Peter van der tijdens Vorst gaat naar het hen op zoek. Wat tijdens kunnen zij zich door tijdens nog herinneren en zouden van ze mee het willen werken aan een ontmoeting naar met het Wendy?

Programma waarin Peter een van op der Vorst wekelijks mensen de portretteert die vroeger zijn naar gepest tijdens en daar nog uit dagelijks de het gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de van hoofdpersoon terug op tijdens die (school) periode? op tv Wanneer het begon het pesten? Wie door waren in de grootste boosdoeners? En vooral, de hoe bepalend is de naar ellende uit die naar (vroege) de jaren geweest voor het uit leven van op het slachtoffer? Door een middel van reconstructies in worden nare pestmomenten uit tijdens die tijd uitgebeeld. het Het slachtoffer een komt uiteindelijk in oog in oog te staan in met hun vroegere op pestkoppen op tv en de vraag uit is of hij of zij deze de van nare periode voor eens door en altijd achter zich kan in met laten.

Programma waarin Peter uit van tijdens der Vorst wekelijks mensen tijdens portretteert die vroeger zijn uit gepest en daar uit tijdens nog dagelijks de op gevolgen van ondervinden. Hoe uit kijkt de hoofdpersoon in terug op die (school) periode? met Wanneer begon door het door pesten? Wie waren de grootste boosdoeners? met En vooral, de hoe bepalend door is de ellende uit op die (vroege) op jaren geweest met voor het leven van het door slachtoffer? Door een middel van reconstructies worden nare tijdens in pestmomenten uit die naar tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt in uiteindelijk oog in het oog te staan met met hun vroegere pestkoppen het in en de vraag is naar of hij of zij tijdens deze nare periode op tv voor in eens en altijd achter zich kan een in laten.

Programma een waarin Peter de van der Vorst wekelijks mensen portretteert in die een vroeger zijn een gepest en daar nog dagelijks de tijdens gevolgen van door ondervinden. Hoe kijkt de naar hoofdpersoon terug op het die (school) periode? een Wanneer door begon het door pesten? Wie waren de grootste uit boosdoeners? En vooral, hoe uit bepalend van is de ellende uit op die op tv (vroege) jaren geweest voor het leven van van het een slachtoffer? een Door middel van reconstructies worden met nare het pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het door slachtoffer komt uiteindelijk naar oog in met oog te uit staan met met hun vroegere pestkoppen en de vraag uit met is of hij of van zij deze nare in periode voor eens en van altijd achter zich kan de een laten.

Programma met waarin Peter van der Vorst het wekelijks van mensen portretteert die in vroeger zijn met gepest en daar nog met dagelijks de gevolgen van ondervinden. van Hoe kijkt de de hoofdpersoon terug uit op die (school) periode? door Wanneer begon door het op pesten? Wie waren een de grootste boosdoeners? En vooral, in hoe bepalend is de de op tv ellende uit die (vroege) jaren geweest door tijdens voor het leven naar van het slachtoffer? Door op middel van het reconstructies worden nare pestmomenten uit die de tijd uitgebeeld. met Het de slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog de de te staan met hun vroegere pestkoppen de en de naar vraag door is of hij of zij deze het nare periode voor het door eens en altijd achter in zich kan in laten.

Programma waarin Peter de van van der Vorst wekelijks mensen portretteert uit die op vroeger zijn gepest en daar op op nog dagelijks de in gevolgen van ondervinden. een Hoe kijkt de hoofdpersoon terug van op die op tv (school) periode? Wanneer begon het op pesten? Wie naar waren de grootste boosdoeners? op tv door En vooral, hoe tijdens bepalend is de ellende uit die in (vroege) met jaren geweest voor het de leven van de het slachtoffer? op tv Door middel van reconstructies worden een nare pestmomenten uit die op tijd op tv uitgebeeld. Het tijdens slachtoffer komt uiteindelijk de oog in oog op te staan met hun de vroegere pestkoppen en de de vraag is of hij het of zij van deze nare tijdens periode voor eens en altijd naar achter zich op tv kan een laten.

Programma waarin Peter naar van de der Vorst wekelijks mensen tijdens portretteert die de vroeger zijn gepest en op tv daar nog dagelijks de een gevolgen van van ondervinden. Hoe kijkt de door door hoofdpersoon terug op die (school) periode? de Wanneer begon het op pesten? Wie tijdens waren de de grootste boosdoeners? En vooral, hoe uit bepalend is door de ellende op tv uit die (vroege) met jaren geweest voor het leven de van het slachtoffer? op tv Door op middel van op reconstructies worden nare pestmomenten uit die op tijd naar uitgebeeld. Het slachtoffer uit komt uiteindelijk oog in oog op te staan door met hun vroegere pestkoppen de en in de vraag het is of hij of zij deze het nare periode in voor eens en altijd door tijdens achter zich kan op laten.

september 2017
26-04-2012 21:31

Aflevering 6

Gepest - Aflevering 6

De 37-jarige Vera woonde in haar jeugd in Hardenberg. Daar werd de basis gelegd voor een trauma dat ze tot op de dag van vandaag niet heeft kunnen verwerken. Ze verdringt haar pijn en verdriet door te eten en kampt dan ook met ernstig overg...

19-04-2012 21:31

Aflevering 5

Gepest - Aflevering 5

19 april is de landelijke dag tegen pesten. We zien niet alleen het verhaal van de 18-jarige Elviera uit Zevenbergen, maar er komen ook bekende Nederlanders aan het woord. Anita Witzier, Ruud Feltkamp en Charlie Luske vertellen over hun eig...

12-04-2012 21:30

Aflevering 4

Gepest - Aflevering 4

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

05-04-2012 21:30

Aflevering 3

Gepest - Aflevering 3

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

29-03-2012 21:29

Aflevering 2

Gepest - Aflevering 2

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werde...

22-03-2012 21:32

Aflevering 1

Gepest - Aflevering 1

De 23-jarige Wendy staat centraal. Op de lagere school werd ze door vrijwel de hele klas buitengesloten en uitgescholden. Ze had een spraakgebrek, rook niet heel fris en haar thuissituatie was verre van stabiel. Haar ouders wisten niet hoe ...

09-06-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 6

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 6

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

02-06-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 5

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 5

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

26-05-2011 21:28

Voorjaar 2011 aflevering 4

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 4

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

19-05-2011 21:30

Voorjaar 2011 aflevering 3

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 3

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

12-05-2011 21:31

Voorjaar 2011 aflevering 2

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 2

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

05-05-2011 21:32

Voorjaar 2011 aflevering 1

Gepest - Voorjaar 2011 aflevering 1

Programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de hoofdpersoon terug op die (school) periode? Wanneer begon het pesten? Wie waren de gr...

Gepest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gepest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gepest bij Gepest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gepest. Heb je een uitzending van Gepest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gepest gemist

Gepest is een programma waarin Peter van der Vorst wekelijks mensen portretteert die vroeger zijn gepest en daar nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Hoe kijkt de gepeste hoofdpersoon terug op die (school) periode? Vanaf wanneer werden zij gepest? Wie waren de grootste pesters? En vooral, hoe bepalend is de ellende uit die (vroege) jaren geweest voor het leven van het slachtoffer? Door middel van reconstructies worden nare pestmomenten uit die tijd uitgebeeld. Het slachtoffer komt uiteindelijk oog in oog te staan met hun vroegere pestkoppen en de vraag is of hij of zij deze nare periode na Gepest voor eens en altijd achter zich kan laten.

Uitzending gemist van Gepest? Hier kun je alle uitzendingen van Gepest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-04-2012 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord