Programma gemist?

Slachtoffers van van loverboys verkeren vaak door in een een onbegrepen tweestrijd: tussen de uit liefde voor naar hun loverboy met en de wetenschap dat ze worden van op tv gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde een enkele van van deze de meisjes in hun het verwoede pogingen los te komen uit van hun loverboys. Melanie, op een naar dertienjarig meisje, het komt via een vriendinnetje en op internet in aanraking van met een Marokkaanse uit bende een loverboys die hun op tv werkterrein hebben in Barendrecht en in Rotterdam. Haar een moeder, Angelique, in komt er langzaam een achter dat haar dochter met in handen van van loverboys is gevallen. tijdens Op een nacht wordt haar op tv dochter door vermist, de hele nacht uit zoekt Angelique naar haar het dochter naar en in de uit ochtend belt Melanie op bij haar moeder aan: totaal het verwilderd en naar verdwaasd. Na in die nacht is er van op tv 'de oude Melanie' naar weinig over: de ze is teruggetrokken geworden de en stil. door Via op via wordt Melanie met ondergebracht bij Anita die de bende de in Barendrecht en door Rotterdam in kaart naar op tv probeert te brengen.

Slachtoffers van loverboys door verkeren vaak van in een onbegrepen tweestrijd: met de tussen de liefde op tv voor hun loverboy met en de wetenschap dat ze op tv worden naar gedwongen tot prostitutie. Roy met Dames volgde enkele van van deze meisjes het in hun met verwoede pogingen los uit te komen van hun loverboys. de Bo, een op tv achttienjarig meisje, komt in naar de wereld van tijdens de loverboys terecht van door een meisje dat een ze naar als vriendin beschouwt, maar op in werkelijkheid tijdens een lovergirl blijkt te zijn. het door Via haar komt ze in in de macht een van een loverboy in het Amsterdam. Ze een wordt door hem door mishandeld, misbruikt in en tot prostitutie gedwongen. Uiteindelijk de vlucht ze bij op hem weg, de ze grist op snel 400 euro uit op tv zijn broekzak: haar net op tv verdiende geld. in Nadat ze weken de bij Anita onderdak van heeft gevonden, wil ze definitief naar in van haar loverboy af. de Ze wil hem het ontmoeten, een afscheidsgesprek met hebben en hem die 400 uit euro teruggeven. Ook een wil ze weten tijdens met of hij er nog tijdens meer meisjes op nahoudt. Als het dat zo is, een verwacht ze het meer rust tijdens te hebben en op kan ze definitief met naar hem met breken. Intussen probeert Anita Bo naar er op alle door mogelijke manieren van van te overtuigen een dat ze er door het haar zogenaamde op vriendin erin geluist werd: op tv zij van geeft niets om Bo, zij tijdens wilde alleen dat de Bo zich het voor haar vriend, de tijdens loverboy, ging het prostitueren en zij een was één van met zijn vele naar meisjes. Om Bo definitief van haar naar de loverboy af te brengen, de organiseert Anita een in gewaagd toneelstukje in naar een hotel in de Amsterdam.

Slachtoffers van loverboys op verkeren tijdens vaak in een de onbegrepen tweestrijd: het tussen de liefde voor hun van loverboy en de wetenschap naar uit dat ze worden door gedwongen tot prostitutie. Filmmaker Roy uit Dames volgde enkele in van van deze meisjes in met hun verwoede pogingen los met te komen op van hun loverboys. Emily (24) tijdens wordt op tv geïnterviewd door Nieuwsuur over uit de vrijspraak van haar loverboy. naar Later die de avond zit ze tijdens - samen op tv met Anita naar en enige medeslachtoffers - naar een de uitzending te kijken. een het Ze huilt en wordt door getroost door Anita. De rechter tijdens vond van het bewijs van door Emily tegen haar loverboy niet tijdens op voor 100% overtuigend. Emily is vastbesloten het meer bewijs de tegen haar loverboy door te verzamelen. In door het door verleden is Emily door met haar (inmiddels ex-)echtgenoot, met tijdens wie door ze twee jaar geleden trouwde, een 'uitgeleend' aan een van bende loverboys in Rotterdam. een Onder dwang moet door ze bovendien meisjes het ronselen voor gedwongen tijdens prostitutie. de Als ze zwanger op tv blijkt, schopt tijdens haar man de vrucht in uit haar buik dood. Dat door is met het breekpunt voor Emily, ze naar op wil hoe dan op ook uit de gedwongen prostitutie. uit Ze ontmoet uit Anita, die haar onderdak biedt op tv en haar wil op helpen in haar op strijd haar loverboys met achter met de tralies te krijgen. Anita van het komt erachter dat de loverboys van hun 'meisjes' naar rond de Euromast met in Rotterdam laten werken. door Vanuit de van brug van een groot schip op wordt tijdens gefilmd hoe mannen in auto's van geld tellen en de administratieve handelingen verrichten. op Later die door avond bekijkt Emily in samen de met Anita en met de andere meisjes de beelden. het Het van is een schok als uit Emily haar belangrijkste naar loverboy herkent.

april 2021
21-05-2011 16:05

Aflevering 3

Dossier loverboy - Aflevering 3

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen los te kom...

14-05-2011 16:05

Aflevering 2

Dossier loverboy - Aflevering 2

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen los te kom...

07-05-2011 16:05

Aflevering 1

Dossier loverboy - Aflevering 1

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Filmmaker Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen ...

Dossier loverboy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier loverboy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier loverboy bij Dossier loverboy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier loverboy. Heb je een uitzending van Dossier loverboy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier loverboy gemist

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en dewetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingenlos te komen van hun loverboys. Bo, een achttienjarig meisje, komt in de wereld van de loverboys terecht door eenmeisje dat ze als vriendin beschouwt, maar in werkelijkheid een lovergirl blijkt te zijn. Via haar komt ze in de machtvan een loverboy in Amsterdam. Ze wordt door hem mishandeld, misbruikt en tot prostitutie gedwongen. Uiteindelijkvlucht ze bij hem weg, ze grist snel 400 euro uit zijn broekzak: haar net verdiende geld. Nadat ze weken bij Anitaonderdak heeft gevonden, wil ze definitief van haar loverboy af. Ze wil hem ontmoeten, een afscheidsgesprek hebben enhem die 400 euro teruggeven. Ook wil ze weten of hij er nog meer meisjes op nahoudt. Als dat zo is, verwacht ze meerrust te hebben en kan ze definitief met hem breken. Intussen probeert Anita Bo er op alle mogelijke manieren van teovertuigen dat ze er door haar zogenaamde vriendin erin geluist werd: zij geeft niets om Bo, zij wilde alleen dat Bozich voor haar vriend, de loverboy, ging prostitueren en zij was één van zijn vele meisjes. Om Bo definitief van haarloverboy af te brengen, organiseert Anita een gewaagd toneelstukje in een hotel in Amsterdam.

Uitzending gemist van Dossier loverboy? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier loverboy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-05-2011 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!