Programma gemist?

Slachtoffers het van loverboys verkeren door vaak in een onbegrepen tweestrijd: uit tussen de op liefde voor hun op loverboy en met de wetenschap dat ze worden tijdens gedwongen tot met prostitutie. Roy Dames in volgde enkele met van deze een meisjes in hun verwoede pogingen in los te komen van op hun loverboys. Melanie, naar een een dertienjarig meisje, op tv komt via een vriendinnetje en internet uit in een aanraking met uit een Marokkaanse bende op tv loverboys die hun werkterrein hebben het in Barendrecht van en Rotterdam. Haar moeder, met Angelique, komt op tv er langzaam op achter dat haar van dochter in handen van loverboys is met naar gevallen. Op een nacht wordt haar uit dochter naar vermist, de uit hele nacht zoekt op tv Angelique naar haar dochter en op in de ochtend belt op tv Melanie bij een haar moeder aan: totaal naar verwilderd en verdwaasd. uit Na die door nacht is er in van 'de oude Melanie' met uit weinig over: ze een is teruggetrokken geworden en stil. van Via via wordt door Melanie ondergebracht bij door Anita een die de bende in tijdens Barendrecht en Rotterdam in kaart met probeert te door brengen.

Slachtoffers van loverboys met tijdens verkeren vaak in een onbegrepen op tv tweestrijd: door tussen de liefde voor hun loverboy de en de wetenschap uit dat ze worden een gedwongen een tot prostitutie. Roy op tv Dames volgde enkele van deze van het meisjes in hun verwoede pogingen door los te komen van het hun in loverboys. Bo, de een achttienjarig meisje, het komt in de met wereld van de met loverboys terecht door een naar meisje dat ze als vriendin op beschouwt, maar naar in werkelijkheid de een lovergirl door blijkt te zijn. Via met haar komt naar ze in de door macht van een het loverboy in Amsterdam. Ze wordt naar door hem naar mishandeld, misbruikt en tot op prostitutie gedwongen. Uiteindelijk vlucht door ze uit bij hem weg, uit ze grist snel 400 uit euro uit zijn in broekzak: uit haar net verdiende geld. Nadat in ze weken bij Anita door onderdak heeft gevonden, in met wil ze definitief van naar haar loverboy af. Ze wil uit hem met ontmoeten, een afscheidsgesprek hebben en naar met hem die 400 euro teruggeven. het Ook wil ze tijdens weten of hij er van op nog meer meisjes op op nahoudt. Als dat zo een is, verwacht ze op tv meer rust te hebben een en in kan ze definitief met het hem breken. Intussen naar probeert op tv Anita Bo er op alle naar mogelijke manieren van op tv te het overtuigen dat ze er door door haar zogenaamde van vriendin erin geluist door werd: zij geeft niets een om Bo, zij wilde door op alleen dat Bo zich voor haar de vriend, de in loverboy, ging prostitueren en de zij was met één van het zijn vele tijdens meisjes. Om Bo definitief een van haar loverboy af te door brengen, organiseert een Anita een de gewaagd toneelstukje in uit een hotel in uit Amsterdam.

Slachtoffers van in loverboys verkeren vaak in een het een onbegrepen tweestrijd: in tussen de liefde de voor hun loverboy de en de wetenschap dat ze worden het gedwongen tot prostitutie. van uit Filmmaker Roy Dames volgde door enkele van deze meisjes naar in hun naar verwoede pogingen los tijdens te komen tijdens van hun loverboys. in Emily (24) wordt geïnterviewd door Nieuwsuur naar over de vrijspraak in van haar loverboy. een Later die een avond zit ze uit - een samen met Anita op tv en enige medeslachtoffers door - naar de uitzending te kijken. van het Ze huilt en wordt getroost naar door Anita. in De rechter vond het bewijs op van van Emily tegen met haar loverboy niet voor de 100% overtuigend. op Emily is vastbesloten tijdens meer bewijs tegen haar op tv loverboy te verzamelen. In het het verleden is tijdens Emily door uit haar (inmiddels het ex-)echtgenoot, met wie ze twee door jaar geleden trouwde, de 'uitgeleend' aan een bende met loverboys in uit Rotterdam. uit Onder dwang moet ze bovendien meisjes door ronselen voor gedwongen een prostitutie. naar Als ze zwanger blijkt, naar schopt haar man een de vrucht in van haar buik dood. Dat van is het breekpunt door het voor Emily, ze wil hoe tijdens dan ook uit van de gedwongen prostitutie. Ze de ontmoet Anita, die een een haar onderdak biedt uit en haar wil helpen naar in haar strijd het haar loverboys achter op de tralies van te krijgen. Anita komt erachter de dat het de loverboys hun 'meisjes' rond de een Euromast op in Rotterdam laten uit werken. Vanuit in de brug van in een groot schip met wordt gefilmd hoe de mannen in auto's geld tellen op en administratieve door handelingen verrichten. Later die naar avond bekijkt Emily samen een met tijdens Anita en de een andere meisjes tijdens de beelden. Het een is een schok als Emily haar een belangrijkste een loverboy herkent.

augustus 2021
21-05-2011 16:05

Aflevering 3

Dossier loverboy - Aflevering 3

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen los te kom...

14-05-2011 16:05

Aflevering 2

Dossier loverboy - Aflevering 2

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen los te kom...

07-05-2011 16:05

Aflevering 1

Dossier loverboy - Aflevering 1

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Filmmaker Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen ...

Dossier loverboy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier loverboy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier loverboy bij Dossier loverboy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier loverboy. Heb je een uitzending van Dossier loverboy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier loverboy gemist

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en dewetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingenlos te komen van hun loverboys. Bo, een achttienjarig meisje, komt in de wereld van de loverboys terecht door eenmeisje dat ze als vriendin beschouwt, maar in werkelijkheid een lovergirl blijkt te zijn. Via haar komt ze in de machtvan een loverboy in Amsterdam. Ze wordt door hem mishandeld, misbruikt en tot prostitutie gedwongen. Uiteindelijkvlucht ze bij hem weg, ze grist snel 400 euro uit zijn broekzak: haar net verdiende geld. Nadat ze weken bij Anitaonderdak heeft gevonden, wil ze definitief van haar loverboy af. Ze wil hem ontmoeten, een afscheidsgesprek hebben enhem die 400 euro teruggeven. Ook wil ze weten of hij er nog meer meisjes op nahoudt. Als dat zo is, verwacht ze meerrust te hebben en kan ze definitief met hem breken. Intussen probeert Anita Bo er op alle mogelijke manieren van teovertuigen dat ze er door haar zogenaamde vriendin erin geluist werd: zij geeft niets om Bo, zij wilde alleen dat Bozich voor haar vriend, de loverboy, ging prostitueren en zij was één van zijn vele meisjes. Om Bo definitief van haarloverboy af te brengen, organiseert Anita een gewaagd toneelstukje in een hotel in Amsterdam.

Uitzending gemist van Dossier loverboy? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier loverboy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-05-2011 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!