Programma gemist?

Slachtoffers de van loverboys door verkeren vaak in een een onbegrepen tweestrijd: tussen de de liefde voor hun loverboy naar de en de wetenschap dat het ze worden gedwongen naar tot prostitutie. Roy Dames volgde op tv enkele tijdens van deze meisjes met in hun verwoede naar pogingen los te komen met van de hun loverboys. Melanie, een dertienjarig in meisje, komt via een tijdens vriendinnetje en internet op op tv in aanraking met in een Marokkaanse bende loverboys die tijdens hun op tv werkterrein hebben in door Barendrecht en Rotterdam. het Haar moeder, Angelique, komt tijdens er langzaam achter op tv dat haar dochter in handen door tijdens van loverboys is op gevallen. Op een op tv nacht wordt haar dochter vermist, in de hele nacht tijdens zoekt Angelique het naar haar de dochter en in de ochtend met belt Melanie van bij haar moeder aan: een totaal verwilderd van en verdwaasd. Na die nacht van tijdens is er van op tv 'de oude Melanie' in weinig over: ze is teruggetrokken het geworden en op tv stil. Via via wordt Melanie het ondergebracht bij van Anita die de het bende in Barendrecht van en Rotterdam in in kaart met probeert te brengen.

Slachtoffers van van loverboys op verkeren vaak in een van onbegrepen tweestrijd: een tussen de liefde voor uit hun loverboy en op tv de wetenschap dat ze met worden gedwongen tot met prostitutie. het Roy Dames volgde enkele van deze in meisjes in in hun op verwoede pogingen los te door komen van hun loverboys. Bo, met een achttienjarig met meisje, op tv komt in de wereld door van de loverboys terecht door de een meisje met dat ze als vriendin in beschouwt, maar in in werkelijkheid een lovergirl het blijkt op te zijn. Via haar komt tijdens ze op tv in de op macht van een loverboy in Amsterdam. van Ze wordt door met hem mishandeld, misbruikt de en tot uit prostitutie gedwongen. Uiteindelijk door vlucht ze bij tijdens hem weg, ze grist tijdens snel met 400 euro uit uit zijn broekzak: haar op tv net verdiende met geld. Nadat ze uit weken bij Anita onderdak uit heeft gevonden, wil in ze definitief van haar loverboy met af. Ze wil door hem ontmoeten, een het een afscheidsgesprek hebben en hem naar die 400 met euro teruggeven. Ook uit wil ze weten of hij op tv er nog meer meisjes tijdens de op nahoudt. Als dat naar zo is, verwacht ze uit meer met rust te hebben en kan ze in een definitief met hem breken. Intussen probeert in Anita het Bo er op alle op mogelijke in manieren van te overtuigen dat naar ze tijdens er door haar zogenaamde vriendin tijdens erin in geluist werd: zij geeft niets op tv om Bo, zij naar wilde een alleen dat Bo zich een voor haar uit vriend, de loverboy, op ging prostitueren en zij van was één van zijn vele een meisjes. Om Bo de definitief van door haar naar loverboy af te brengen, organiseert Anita het een gewaagd op toneelstukje in een hotel met het in Amsterdam.

Slachtoffers van loverboys naar verkeren vaak op in een onbegrepen tweestrijd: tijdens tussen de naar liefde voor hun van loverboy en de de wetenschap dat ze worden de gedwongen de tot prostitutie. Filmmaker door Roy Dames volgde in enkele van deze door meisjes in hun verwoede pogingen de los te van komen van hun door loverboys. tijdens Emily (24) wordt in geïnterviewd door Nieuwsuur over de op tv vrijspraak door van haar loverboy. uit Later die avond zit ze - op tv samen de met Anita en van enige medeslachtoffers - van naar de uitzending te op kijken. op Ze huilt en wordt op getroost door Anita. van De rechter een vond het bewijs van op Emily tegen haar tijdens loverboy niet voor van 100% overtuigend. Emily een is vastbesloten naar meer bewijs tegen in haar loverboy te verzamelen. naar In het verleden van is Emily door haar de (inmiddels ex-)echtgenoot, met wie een ze van twee jaar het geleden trouwde, 'uitgeleend' aan een bende door loverboys van in Rotterdam. Onder dwang het moet het ze bovendien meisjes ronselen een voor gedwongen prostitutie. Als ze naar zwanger op blijkt, schopt in haar man de vrucht tijdens in haar uit buik dood. Dat is het breekpunt door in voor Emily, ze wil hoe op tv dan ook uit de van gedwongen prostitutie. Ze door ontmoet door Anita, die haar een onderdak biedt en haar wil tijdens helpen in door haar strijd door haar loverboys achter de tralies met te op tv krijgen. Anita komt erachter op tv dat de loverboys hun in 'meisjes' op rond de Euromast een in Rotterdam laten werken. van Vanuit de brug van in een met groot schip wordt het gefilmd hoe mannen in door auto's geld tellen en een administratieve handelingen van verrichten. uit Later die avond bekijkt Emily samen met met tijdens Anita en de andere in meisjes de uit beelden. Het is een op tv schok als Emily haar uit belangrijkste loverboy van herkent.

oktober 2019
21-05-2011 16:05

Aflevering 3

Dossier loverboy - Aflevering 3

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen los te kom...

14-05-2011 16:05

Aflevering 2

Dossier loverboy - Aflevering 2

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen los te kom...

07-05-2011 16:05

Aflevering 1

Dossier loverboy - Aflevering 1

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Filmmaker Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen ...

Dossier loverboy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier loverboy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier loverboy bij Dossier loverboy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier loverboy. Heb je een uitzending van Dossier loverboy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier loverboy gemist

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en dewetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingenlos te komen van hun loverboys. Bo, een achttienjarig meisje, komt in de wereld van de loverboys terecht door eenmeisje dat ze als vriendin beschouwt, maar in werkelijkheid een lovergirl blijkt te zijn. Via haar komt ze in de machtvan een loverboy in Amsterdam. Ze wordt door hem mishandeld, misbruikt en tot prostitutie gedwongen. Uiteindelijkvlucht ze bij hem weg, ze grist snel 400 euro uit zijn broekzak: haar net verdiende geld. Nadat ze weken bij Anitaonderdak heeft gevonden, wil ze definitief van haar loverboy af. Ze wil hem ontmoeten, een afscheidsgesprek hebben enhem die 400 euro teruggeven. Ook wil ze weten of hij er nog meer meisjes op nahoudt. Als dat zo is, verwacht ze meerrust te hebben en kan ze definitief met hem breken. Intussen probeert Anita Bo er op alle mogelijke manieren van teovertuigen dat ze er door haar zogenaamde vriendin erin geluist werd: zij geeft niets om Bo, zij wilde alleen dat Bozich voor haar vriend, de loverboy, ging prostitueren en zij was één van zijn vele meisjes. Om Bo definitief van haarloverboy af te brengen, organiseert Anita een gewaagd toneelstukje in een hotel in Amsterdam.

Uitzending gemist van Dossier loverboy? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier loverboy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-05-2011 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!