Programma gemist?

Slachtoffers het van loverboys verkeren op vaak in een onbegrepen tweestrijd: op tussen de de liefde voor door hun loverboy en de wetenschap op dat het ze worden gedwongen tot prostitutie. naar Roy in Dames volgde enkele van deze op meisjes een in hun verwoede pogingen een los te komen van uit hun loverboys. naar Melanie, een de dertienjarig meisje, komt via een het vriendinnetje en de internet in aanraking door met de een Marokkaanse bende met loverboys die hun werkterrein hebben uit in Barendrecht en op tv Rotterdam. van Haar moeder, Angelique, komt er langzaam uit achter dat naar haar dochter in met handen van loverboys is op tv een gevallen. Op een nacht wordt tijdens haar dochter vermist, de door hele nacht op tv zoekt Angelique op naar haar van dochter en in de tijdens ochtend belt Melanie op tv bij haar van moeder aan: totaal verwilderd en verdwaasd. op op tv Na die nacht het is er van 'de oude Melanie' op weinig over: ze in is naar teruggetrokken geworden en stil. Via met via tijdens wordt Melanie ondergebracht het bij Anita op die de bende in Barendrecht met en Rotterdam in kaart op probeert op tv te brengen.

Slachtoffers van loverboys tijdens verkeren vaak in uit een onbegrepen tweestrijd: tijdens tussen de uit liefde voor hun het loverboy en de wetenschap van dat ze op tv worden gedwongen tot in prostitutie. naar Roy Dames volgde enkele van deze het meisjes in hun een uit verwoede pogingen los het te komen van hun in loverboys. Bo, uit een achttienjarig meisje, komt op tv in de wereld van het de loverboys een terecht door een op meisje dat ze als op tv vriendin beschouwt, uit maar in uit werkelijkheid een lovergirl blijkt te zijn. naar op Via haar komt ze in op tv de macht het van een tijdens loverboy in Amsterdam. Ze wordt door op hem mishandeld, misbruikt van en tot uit prostitutie op tv gedwongen. Uiteindelijk vlucht ze bij hem in weg, de ze grist snel het 400 euro uit zijn broekzak: op tv haar net op tv verdiende geld. op Nadat ze weken bij Anita tijdens onderdak heeft gevonden, op wil ze door definitief van haar loverboy door af. naar Ze wil hem op tv ontmoeten, een op tv afscheidsgesprek hebben en hem die 400 de de euro teruggeven. Ook wil ze door weten of hij er de nog naar meer meisjes op op tv nahoudt. Als dat zo de is, verwacht ze meer de rust te op tv hebben en kan naar ze met definitief met hem breken. Intussen probeert naar de Anita Bo er de op alle mogelijke manieren in van te overtuigen door dat ze er door op haar tijdens zogenaamde vriendin erin door geluist werd: zij geeft niets om een door Bo, zij wilde alleen in dat Bo tijdens zich voor haar vriend, de door loverboy, ging uit prostitueren en zij was één de van zijn vele door meisjes. Om Bo een definitief van haar tijdens loverboy af te met brengen, met organiseert Anita in een gewaagd toneelstukje in een tijdens hotel in de Amsterdam.

Slachtoffers in van loverboys door verkeren vaak in een onbegrepen uit tweestrijd: tussen de liefde door voor naar hun loverboy en de wetenschap naar dat ze de worden gedwongen tijdens tot prostitutie. Filmmaker op tv Roy Dames volgde enkele in van een deze meisjes in hun uit verwoede pogingen los te op tv komen van hun loverboys. het Emily tijdens (24) wordt geïnterviewd door Nieuwsuur op tv over de het vrijspraak het van haar loverboy. Later die van avond zit ze een - samen uit met Anita van en enige medeslachtoffers - naar de door een uitzending te kijken. Ze huilt naar en wordt getroost door door het Anita. De rechter vond door het bewijs van Emily tegen tijdens op tv haar loverboy niet op voor 100% overtuigend. door Emily is vastbesloten meer bewijs met tegen haar loverboy door te verzamelen. In het in verleden is van Emily door naar haar (inmiddels een ex-)echtgenoot, met wie ze een twee jaar geleden trouwde, 'uitgeleend' door aan een naar bende loverboys in Rotterdam. het Onder door dwang moet ze op tv bovendien meisjes ronselen voor gedwongen het prostitutie. de Als ze zwanger blijkt, van schopt met haar man de met vrucht in haar buik de dood. Dat is het tijdens breekpunt met voor Emily, ze wil hoe op tv dan ook het uit de tijdens gedwongen prostitutie. Ze uit ontmoet Anita, die haar onderdak biedt met en haar van wil helpen in haar in strijd een haar loverboys de achter de tralies een te krijgen. Anita komt erachter van dat de loverboys door hun 'meisjes' in rond de op tv Euromast in Rotterdam laten werken. Vanuit naar tijdens de brug van een groot schip een wordt gefilmd hoe naar een mannen in auto's geld naar tellen en administratieve naar handelingen verrichten. een Later die avond met bekijkt Emily samen met Anita en op de andere meisjes de de door beelden. Het is een een schok als tijdens Emily haar belangrijkste loverboy op herkent.

januari 2021
21-05-2011 16:05

Aflevering 3

Dossier loverboy - Aflevering 3

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen los te kom...

14-05-2011 16:05

Aflevering 2

Dossier loverboy - Aflevering 2

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen los te kom...

07-05-2011 16:05

Aflevering 1

Dossier loverboy - Aflevering 1

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Filmmaker Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen ...

Dossier loverboy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier loverboy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier loverboy bij Dossier loverboy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier loverboy. Heb je een uitzending van Dossier loverboy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier loverboy gemist

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en dewetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingenlos te komen van hun loverboys. Bo, een achttienjarig meisje, komt in de wereld van de loverboys terecht door eenmeisje dat ze als vriendin beschouwt, maar in werkelijkheid een lovergirl blijkt te zijn. Via haar komt ze in de machtvan een loverboy in Amsterdam. Ze wordt door hem mishandeld, misbruikt en tot prostitutie gedwongen. Uiteindelijkvlucht ze bij hem weg, ze grist snel 400 euro uit zijn broekzak: haar net verdiende geld. Nadat ze weken bij Anitaonderdak heeft gevonden, wil ze definitief van haar loverboy af. Ze wil hem ontmoeten, een afscheidsgesprek hebben enhem die 400 euro teruggeven. Ook wil ze weten of hij er nog meer meisjes op nahoudt. Als dat zo is, verwacht ze meerrust te hebben en kan ze definitief met hem breken. Intussen probeert Anita Bo er op alle mogelijke manieren van teovertuigen dat ze er door haar zogenaamde vriendin erin geluist werd: zij geeft niets om Bo, zij wilde alleen dat Bozich voor haar vriend, de loverboy, ging prostitueren en zij was één van zijn vele meisjes. Om Bo definitief van haarloverboy af te brengen, organiseert Anita een gewaagd toneelstukje in een hotel in Amsterdam.

Uitzending gemist van Dossier loverboy? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier loverboy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-05-2011 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!