Programma gemist?

Slachtoffers van loverboys op verkeren vaak op in een onbegrepen in tweestrijd: tussen van de liefde voor naar hun loverboy met en de wetenschap door dat ze worden een gedwongen tot prostitutie. Roy een Dames volgde enkele van deze een meisjes met in hun verwoede pogingen uit los te van komen van hun loverboys. de Melanie, een dertienjarig door meisje, het komt via een vriendinnetje en internet uit op in aanraking met de een Marokkaanse bende op loverboys die hun werkterrein hebben in een Barendrecht en de Rotterdam. Haar in moeder, Angelique, komt er door langzaam achter dat de haar dochter in met handen van van loverboys is gevallen. Op een op tv nacht wordt haar naar dochter vermist, het de hele nacht zoekt uit Angelique een naar haar dochter en in in de ochtend naar belt tijdens Melanie bij haar moeder aan: in totaal verwilderd en op tv verdwaasd. Na die nacht in is er van in door 'de oude Melanie' weinig door over: ze naar is teruggetrokken geworden en uit stil. Via een via wordt Melanie ondergebracht op tv bij Anita een die de bende in Barendrecht uit en het Rotterdam in kaart probeert te door brengen.

Slachtoffers van van loverboys verkeren vaak in in op een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde naar voor hun van loverboy en de de wetenschap dat in ze worden in gedwongen tot prostitutie. Roy naar Dames volgde met enkele van deze door meisjes in hun verwoede pogingen los op te in komen van uit hun loverboys. Bo, het een achttienjarig meisje, komt in naar de wereld met van de loverboys terecht de door een met meisje dat ze als vriendin van beschouwt, een maar in werkelijkheid een lovergirl in naar blijkt te zijn. Via tijdens haar komt ze de in de macht van door een loverboy door in Amsterdam. Ze wordt door de hem de mishandeld, misbruikt in en tot prostitutie gedwongen. Uiteindelijk op vlucht ze bij op tv hem weg, met ze grist snel tijdens 400 euro uit zijn met broekzak: haar net verdiende door geld. Nadat ze op tv uit weken bij Anita onderdak heeft gevonden, een van wil ze definitief van de haar loverboy af. Ze op tv wil hem ontmoeten, op een afscheidsgesprek hebben uit en met hem die 400 euro teruggeven. Ook van wil ze uit weten uit of hij er nog meer een meisjes op op nahoudt. Als dat zo is, op tv naar verwacht ze meer rust te tijdens hebben en kan ze een definitief met op tv hem door breken. Intussen probeert de Anita Bo er een op alle mogelijke een manieren van te overtuigen de dat ze uit er door haar zogenaamde vriendin de erin in geluist werd: zij een geeft niets om een Bo, zij wilde het alleen dat Bo in zich voor haar vriend, de met loverboy, ging prostitueren en op op tv zij was één naar van zijn vele op tv meisjes. Om Bo definitief van haar een loverboy op tv af te in brengen, organiseert Anita een de gewaagd toneelstukje in in een hotel in het Amsterdam.

Slachtoffers in van loverboys het verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: op tussen de een liefde voor door hun loverboy en op de wetenschap door dat ze worden gedwongen van tot prostitutie. Filmmaker Roy Dames de volgde enkele van op het deze meisjes in hun op tv verwoede pogingen los te uit komen met van hun loverboys. Emily (24) van wordt geïnterviewd door Nieuwsuur tijdens over de tijdens vrijspraak van door haar loverboy. Later die avond een zit met ze - samen met Anita in een en enige medeslachtoffers - een naar de van uitzending te kijken. uit Ze huilt en wordt getroost door naar Anita. De rechter een vond uit het bewijs van een Emily tegen haar in loverboy niet voor 100% het overtuigend. Emily van is vastbesloten meer bewijs tegen uit haar in loverboy te verzamelen. door In het verleden tijdens is Emily door een haar (inmiddels ex-)echtgenoot, met wie een ze twee uit jaar in geleden trouwde, 'uitgeleend' aan een bende in loverboys in uit Rotterdam. Onder door dwang moet ze met bovendien meisjes ronselen voor een gedwongen prostitutie. uit Als ze zwanger op blijkt, schopt naar haar man de een vrucht in haar buik dood. Dat op is het breekpunt op tv uit voor Emily, ze wil hoe dan uit een ook uit de gedwongen prostitutie. Ze een door ontmoet Anita, die haar onderdak tijdens biedt en met haar wil helpen in haar een strijd haar loverboys uit op achter de tralies te krijgen. Anita een komt erachter dat tijdens de loverboys in hun door 'meisjes' rond de Euromast in tijdens Rotterdam laten werken. door Vanuit de met brug van naar een groot schip het wordt gefilmd hoe van mannen in auto's geld tellen naar en tijdens administratieve handelingen verrichten. Later die avond een bekijkt Emily samen tijdens tijdens met Anita en de in andere meisjes een de beelden. Het is een schok het als Emily haar een belangrijkste een loverboy herkent.

september 2020
21-05-2011 16:05

Aflevering 3

Dossier loverboy - Aflevering 3

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen los te kom...

14-05-2011 16:05

Aflevering 2

Dossier loverboy - Aflevering 2

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen los te kom...

07-05-2011 16:05

Aflevering 1

Dossier loverboy - Aflevering 1

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Filmmaker Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen ...

Dossier loverboy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier loverboy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier loverboy bij Dossier loverboy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier loverboy. Heb je een uitzending van Dossier loverboy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier loverboy gemist

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en dewetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingenlos te komen van hun loverboys. Bo, een achttienjarig meisje, komt in de wereld van de loverboys terecht door eenmeisje dat ze als vriendin beschouwt, maar in werkelijkheid een lovergirl blijkt te zijn. Via haar komt ze in de machtvan een loverboy in Amsterdam. Ze wordt door hem mishandeld, misbruikt en tot prostitutie gedwongen. Uiteindelijkvlucht ze bij hem weg, ze grist snel 400 euro uit zijn broekzak: haar net verdiende geld. Nadat ze weken bij Anitaonderdak heeft gevonden, wil ze definitief van haar loverboy af. Ze wil hem ontmoeten, een afscheidsgesprek hebben enhem die 400 euro teruggeven. Ook wil ze weten of hij er nog meer meisjes op nahoudt. Als dat zo is, verwacht ze meerrust te hebben en kan ze definitief met hem breken. Intussen probeert Anita Bo er op alle mogelijke manieren van teovertuigen dat ze er door haar zogenaamde vriendin erin geluist werd: zij geeft niets om Bo, zij wilde alleen dat Bozich voor haar vriend, de loverboy, ging prostitueren en zij was één van zijn vele meisjes. Om Bo definitief van haarloverboy af te brengen, organiseert Anita een gewaagd toneelstukje in een hotel in Amsterdam.

Uitzending gemist van Dossier loverboy? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier loverboy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-05-2011 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!