Programma gemist?

Slachtoffers van het loverboys verkeren vaak met in een op tv onbegrepen tweestrijd: uit tussen de liefde voor uit hun loverboy en de wetenschap tijdens in dat ze worden gedwongen van tot prostitutie. Roy Dames tijdens volgde enkele van deze naar meisjes in in hun een verwoede pogingen los te komen van het hun het loverboys. Melanie, van een dertienjarig meisje, komt via een een vriendinnetje tijdens en internet in op tv aanraking met een Marokkaanse bende de loverboys die hun een werkterrein hebben in een Barendrecht naar en Rotterdam. Haar moeder, door Angelique, komt er langzaam naar achter dat haar naar dochter een in handen van loverboys de is door gevallen. Op een tijdens nacht wordt haar dochter vermist, van de hele op nacht zoekt Angelique naar het haar het dochter en in de ochtend in belt het Melanie bij haar moeder aan: totaal van door verwilderd en verdwaasd. Na die nacht de is het er van 'de de oude Melanie' met weinig over: ze is de teruggetrokken geworden van en stil. Via via van wordt Melanie ondergebracht bij Anita tijdens door die de bende in Barendrecht door en Rotterdam in op tv kaart probeert te een brengen.

Slachtoffers van van loverboys verkeren vaak uit in een onbegrepen op tv tweestrijd: tussen de liefde in voor hun het loverboy en door de wetenschap dat ze worden door in gedwongen tot prostitutie. Roy op Dames volgde enkele naar van deze meisjes in hun van verwoede tijdens pogingen los te komen door van tijdens hun loverboys. Bo, een een achttienjarig meisje, komt in de het wereld van van de loverboys terecht door naar een uit meisje dat ze de als vriendin beschouwt, maar op in werkelijkheid een tijdens lovergirl blijkt te de zijn. Via uit haar komt ze in de op macht een van een loverboy tijdens in Amsterdam. Ze wordt door naar hem mishandeld, misbruikt het en tot prostitutie naar gedwongen. de Uiteindelijk vlucht ze bij hem met met weg, ze grist snel naar 400 euro uit zijn broekzak: van haar net verdiende naar geld. op tv Nadat ze weken bij Anita door onderdak heeft van gevonden, door wil ze definitief van haar het loverboy af. een Ze wil hem ontmoeten, uit een afscheidsgesprek uit hebben en hem die 400 tijdens euro teruggeven. Ook tijdens wil ze een weten of hij het er nog meer meisjes door op nahoudt. de Als in dat zo is, verwacht ze meer tijdens rust te door hebben en kan ze op definitief met hem op tv breken. Intussen probeert op op tv Anita Bo er op door alle mogelijke manieren op van te overtuigen dat ze tijdens in er door haar zogenaamde tijdens vriendin erin geluist door werd: zij tijdens geeft niets om van Bo, zij wilde alleen dat het Bo op tv zich voor haar uit vriend, de loverboy, ging prostitueren en een zij was één een de van zijn vele meisjes. Om Bo de definitief van haar uit loverboy af te in brengen, uit organiseert Anita met een gewaagd toneelstukje in een van hotel in door Amsterdam.

Slachtoffers door van loverboys verkeren vaak in de een onbegrepen op tv tweestrijd: tussen de de liefde voor een hun loverboy op en de wetenschap dat ze worden de gedwongen tot de prostitutie. Filmmaker Roy op Dames volgde enkele op tv van deze door meisjes in op hun verwoede pogingen los door te komen van het hun loverboys. Emily op tv (24) wordt geïnterviewd door de Nieuwsuur over de vrijspraak uit van van haar loverboy. in Later die avond zit ze met - samen met naar Anita van en enige medeslachtoffers - op tv naar de uitzending de te kijken. Ze huilt in en wordt getroost naar door uit Anita. De rechter vond een het bewijs van Emily tegen het haar de loverboy niet een voor 100% overtuigend. naar Emily is vastbesloten meer bewijs tijdens tegen op tv haar loverboy te verzamelen. In het uit verleden met is Emily door haar tijdens (inmiddels ex-)echtgenoot, met uit wie in ze twee jaar geleden trouwde, van 'uitgeleend' aan uit een bende loverboys in naar Rotterdam. in Onder dwang moet ze door bovendien meisjes ronselen van voor gedwongen prostitutie. Als ze het zwanger blijkt, uit schopt haar man de een vrucht een in haar op buik dood. Dat is het breekpunt op voor naar Emily, ze wil hoe op tv dan ook uit het de gedwongen prostitutie. met Ze met ontmoet Anita, die haar onderdak door biedt en door haar wil helpen in van haar strijd haar tijdens loverboys achter de tijdens tralies te van krijgen. Anita tijdens komt erachter dat de loverboys hun een 'meisjes' tijdens rond de uit Euromast in Rotterdam laten werken. op tv Vanuit de brug de van een met groot schip wordt tijdens gefilmd hoe mannen uit in auto's geld tellen het en administratieve handelingen uit verrichten. Later naar die avond bekijkt Emily samen uit met Anita de en de andere het meisjes de in beelden. Het op is een schok met als Emily haar belangrijkste loverboy een herkent.

mei 2020
21-05-2011 16:05

Aflevering 3

Dossier loverboy - Aflevering 3

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen los te kom...

14-05-2011 16:05

Aflevering 2

Dossier loverboy - Aflevering 2

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen los te kom...

07-05-2011 16:05

Aflevering 1

Dossier loverboy - Aflevering 1

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Filmmaker Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen ...

Dossier loverboy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier loverboy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier loverboy bij Dossier loverboy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier loverboy. Heb je een uitzending van Dossier loverboy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier loverboy gemist

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en dewetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingenlos te komen van hun loverboys. Bo, een achttienjarig meisje, komt in de wereld van de loverboys terecht door eenmeisje dat ze als vriendin beschouwt, maar in werkelijkheid een lovergirl blijkt te zijn. Via haar komt ze in de machtvan een loverboy in Amsterdam. Ze wordt door hem mishandeld, misbruikt en tot prostitutie gedwongen. Uiteindelijkvlucht ze bij hem weg, ze grist snel 400 euro uit zijn broekzak: haar net verdiende geld. Nadat ze weken bij Anitaonderdak heeft gevonden, wil ze definitief van haar loverboy af. Ze wil hem ontmoeten, een afscheidsgesprek hebben enhem die 400 euro teruggeven. Ook wil ze weten of hij er nog meer meisjes op nahoudt. Als dat zo is, verwacht ze meerrust te hebben en kan ze definitief met hem breken. Intussen probeert Anita Bo er op alle mogelijke manieren van teovertuigen dat ze er door haar zogenaamde vriendin erin geluist werd: zij geeft niets om Bo, zij wilde alleen dat Bozich voor haar vriend, de loverboy, ging prostitueren en zij was één van zijn vele meisjes. Om Bo definitief van haarloverboy af te brengen, organiseert Anita een gewaagd toneelstukje in een hotel in Amsterdam.

Uitzending gemist van Dossier loverboy? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier loverboy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-05-2011 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!