Programma gemist?

In tijdens de zes tijdens voorgaande afleveringen hebben bekende en minder op tv bekende Nederlanders verteld in over hun op bijzondere en gedenkwaardige ontmoetingen een op tv met koningin Beatrix. Zij gingen naar terug met naar de ontmoetingsplek, keken naar op de op tv beelden en lieten tijdens foto's en voorwerpen zien die met aan uit hun bijzondere ontmoeting herinnert. Ook hebben de zij allemaal de een persoonlijke boodschap het voor de tijdens koningin opgeschreven in een een luxe boek. In deze een laatste en op tv speciale aflevering mogen op zes een van hen dit prachtige boek uit aan op de koningin overhandigen op door Paleis Noordeinde. We volgen op tv hen tijdens de voorbereidingen, de op naar weg naar Den door Haag in de bus en naar vanaf de het trappen van het het paleis het tot het grote de moment van de op overhandiging.

Namelijk de van gifwijk in Lekkerkerk. van Danny de Munk is tijdens een op oude bekende van met onze koningin, hij heeft in haar met mogen ontmoeten op met de galapremière van de zowel de film op tv als van de een musical van Ciske de de Rat. Maar op Oscar Meijer spant met de kroon als het om van de meeste ontmoetingen tijdens met met de koningin gaat, hij uit overhandigt haar ieder jaar een een zak drop op door door Koninginnedag.

Dit was een uit bezoek dat de grote indruk heeft gemaakt. uit Jochem van Gelder op voelt zich een nog met steeds vereerd dat met hij, in aanwezigheid van de tijdens koningin, het uit Oranjeconcert van de Jostiband tijdens mocht presenteren. uit We gaan ook terug in door het de tijd dat de jonge Ilse de bij een de koningin mocht aanbellen en op tv kinderpostzegels aan haar uit naar verkocht.

Enkele met getroffenen van de door MKZ-crisis vertellen over op de positieve herinneringen die op tv zij de hebben aan het op bezoek dat Koningin Beatrix aan tijdens hen bracht. Ook prijzen het John Leerdam uit en Noraly uit Beyer de aandacht op die Beatrix heeft voor de de Nederlandse op Antillen.

TV-regisseur Laurens Leeuwenberg een van en beeldend kunstenaar de Auke de Vries vertellen door over hun unieke samenwerkingen naar met Beatrix. De uit elfjarige Kim met mocht als kinderburgemeester op op Koninginnedag in Zeeland het het het hele bezoek met de Koninklijke familie een meelopen, zij vertelt in een uitgebreid over haar op tv ervaringen. Ook blikken het we met enkele nabestaanden terug door op de dramatische in viering van Koninginnedag in door Apeldoorn in tijdens 2009 met en het contact dat zij het daarover hadden met met de op Koningin.

mei 2021
11-06-2011 19:30

Aflevering 7

De Koningin & Ik - Aflevering 7

In de zes voorgaande afleveringen hebben bekende en minder bekende Nederlanders verteld over hun bijzondere en gedenkwaardige ontmoetingen met koningin Beatrix. Zij gingen terug naar de ontmoetingsplek, keken naar de beelden en lieten foto'...

04-06-2011 19:30

Aflevering 6

De Koningin & Ik - Aflevering 6

Namelijk de gifwijk in Lekkerkerk. Danny de Munk is een oude bekende van onze koningin, hij heeft haar mogen ontmoeten op de galapremière van zowel de film als van de musical van Ciske de Rat. Maar Oscar Meijer spant de kroon als het om de ...

28-05-2011 19:25

Aflevering 5

De Koningin & Ik - Aflevering 5

Dit was een bezoek dat grote indruk heeft gemaakt. Jochem van Gelder voelt zich nog steeds vereerd dat hij, in aanwezigheid van de koningin, het Oranjeconcert van de Jostiband mocht presenteren. We gaan ook terug in de tijd dat de jonge Ils...

21-05-2011 19:30

Aflevering 4

De Koningin & Ik - Aflevering 4

Enkele getroffenen van de MKZ-crisis vertellen over de positieve herinneringen die zij hebben aan het bezoek dat Koningin Beatrix aan hen bracht. Ook prijzen John Leerdam en Noraly Beyer de aandacht die Beatrix heeft voor de Nederlandse Ant...

07-05-2011 19:30

Aflevering 2

De Koningin & Ik - Aflevering 2

TV-regisseur Laurens Leeuwenberg en beeldend kunstenaar Auke de Vries vertellen over hun unieke samenwerkingen met Beatrix. De elfjarige Kim mocht als kinderburgemeester op Koninginnedag in Zeeland het hele bezoek met de Koninklijke familie...

De Koningin & Ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Koningin & Ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Koningin & Ik bij De Koningin & Ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Koningin & Ik. Heb je een uitzending van De Koningin & Ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Koningin & Ik gemist

Reportageserie waarin bijzondere ontmoetingen van Nederlanders met Koningin Beatrix centraal staan. Persoonlijke verhalen, die een goed beeld geven van onze vaderlandse geschiedenis. Met historisch beeldmateriaal en unieke, soms ontroerende verhalen reizen we door het tijdperk Beatrix en leren we haar kennen door de ogen van de mensen die ze heeft ontmoet. Van bekende tot onbekende Nederlanders: deze mensen zullen hun ontmoeting met de koningin nooit meer vergeten.

Uitzending gemist van De Koningin & Ik? Hier kun je alle uitzendingen van De Koningin & Ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 11-06-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!