Programma gemist?

In tijdens de zes voorgaande afleveringen het hebben het bekende en minder bekende Nederlanders op tv verteld met over hun bijzondere op en gedenkwaardige ontmoetingen met met koningin Beatrix. Zij van gingen terug naar in de ontmoetingsplek, het keken naar de beelden en in lieten foto's en een voorwerpen zien het die aan hun bijzondere ontmoeting het een herinnert. Ook hebben met zij allemaal een persoonlijke boodschap door voor de koningin van opgeschreven in een op tv luxe naar boek. In deze laatste een en speciale aflevering mogen op tv zes van op hen dit prachtige boek uit aan de koningin overhandigen tijdens op tijdens Paleis Noordeinde. het We volgen hen van tijdens de voorbereidingen, op weg uit naar Den door Haag in de de bus en vanaf de van trappen van op tv het paleis met tot het grote in moment van de uit overhandiging.

Namelijk naar de gifwijk in van Lekkerkerk. Danny van de Munk is een oude bekende een een van onze koningin, naar hij heeft haar door mogen ontmoeten op met de galapremière van zowel de film op als met van de op tv musical van Ciske de Rat. Maar met op tv Oscar Meijer spant naar de kroon als het om de met van meeste ontmoetingen met op de koningin gaat, de hij overhandigt haar ieder jaar een in zak drop op op tv in Koninginnedag.

Dit uit was een bezoek in dat grote indruk heeft gemaakt. op Jochem van tijdens Gelder voelt zich met nog steeds vereerd dat uit op tv hij, in aanwezigheid van de een koningin, het Oranjeconcert van in de Jostiband mocht tijdens presenteren. We gaan in ook naar terug in het de tijd dat de jonge Ilse het bij de koningin een tijdens mocht aanbellen en kinderpostzegels van aan haar tijdens verkocht.

Enkele getroffenen met van van de MKZ-crisis vertellen over door de positieve de herinneringen die zij hebben aan het de bezoek dat Koningin de Beatrix aan van hen bracht. Ook prijzen in John Leerdam door en Noraly Beyer de in aandacht die Beatrix de uit heeft voor de Nederlandse in Antillen.

TV-regisseur Laurens Leeuwenberg naar en beeldend in kunstenaar Auke de van Vries vertellen op tv over hun unieke samenwerkingen met het Beatrix. de De elfjarige van Kim mocht als kinderburgemeester met op Koninginnedag in Zeeland het naar hele tijdens bezoek met de Koninklijke op tv familie meelopen, zij vertelt een van uitgebreid over haar een ervaringen. Ook blikken we tijdens met enkele uit nabestaanden terug op de dramatische met viering van met Koninginnedag in Apeldoorn in 2009 op tv en het contact met uit dat zij daarover hadden met de naar naar Koningin.

september 2021
11-06-2011 19:30

Aflevering 7

De Koningin & Ik - Aflevering 7

In de zes voorgaande afleveringen hebben bekende en minder bekende Nederlanders verteld over hun bijzondere en gedenkwaardige ontmoetingen met koningin Beatrix. Zij gingen terug naar de ontmoetingsplek, keken naar de beelden en lieten foto'...

04-06-2011 19:30

Aflevering 6

De Koningin & Ik - Aflevering 6

Namelijk de gifwijk in Lekkerkerk. Danny de Munk is een oude bekende van onze koningin, hij heeft haar mogen ontmoeten op de galapremière van zowel de film als van de musical van Ciske de Rat. Maar Oscar Meijer spant de kroon als het om de ...

28-05-2011 19:25

Aflevering 5

De Koningin & Ik - Aflevering 5

Dit was een bezoek dat grote indruk heeft gemaakt. Jochem van Gelder voelt zich nog steeds vereerd dat hij, in aanwezigheid van de koningin, het Oranjeconcert van de Jostiband mocht presenteren. We gaan ook terug in de tijd dat de jonge Ils...

21-05-2011 19:30

Aflevering 4

De Koningin & Ik - Aflevering 4

Enkele getroffenen van de MKZ-crisis vertellen over de positieve herinneringen die zij hebben aan het bezoek dat Koningin Beatrix aan hen bracht. Ook prijzen John Leerdam en Noraly Beyer de aandacht die Beatrix heeft voor de Nederlandse Ant...

07-05-2011 19:30

Aflevering 2

De Koningin & Ik - Aflevering 2

TV-regisseur Laurens Leeuwenberg en beeldend kunstenaar Auke de Vries vertellen over hun unieke samenwerkingen met Beatrix. De elfjarige Kim mocht als kinderburgemeester op Koninginnedag in Zeeland het hele bezoek met de Koninklijke familie...

De Koningin & Ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Koningin & Ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Koningin & Ik bij De Koningin & Ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Koningin & Ik. Heb je een uitzending van De Koningin & Ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Koningin & Ik gemist

Reportageserie waarin bijzondere ontmoetingen van Nederlanders met Koningin Beatrix centraal staan. Persoonlijke verhalen, die een goed beeld geven van onze vaderlandse geschiedenis. Met historisch beeldmateriaal en unieke, soms ontroerende verhalen reizen we door het tijdperk Beatrix en leren we haar kennen door de ogen van de mensen die ze heeft ontmoet. Van bekende tot onbekende Nederlanders: deze mensen zullen hun ontmoeting met de koningin nooit meer vergeten.

Uitzending gemist van De Koningin & Ik? Hier kun je alle uitzendingen van De Koningin & Ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 11-06-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!