Programma gemist?

In tijdens de zes voorgaande afleveringen hebben een bekende van en minder een bekende Nederlanders verteld over een hun bijzondere en gedenkwaardige ontmoetingen door met koningin Beatrix. de met Zij gingen terug naar de een ontmoetingsplek, keken naar de de beelden en de lieten het foto's en voorwerpen zien die met aan het hun bijzondere ontmoeting herinnert. Ook hebben op zij allemaal een het persoonlijke boodschap een voor de koningin in opgeschreven in door een luxe met boek. In deze laatste en door speciale de aflevering mogen zes van hen met dit prachtige boek het aan de naar koningin overhandigen op Paleis Noordeinde. een We volgen uit hen tijdens door de voorbereidingen, op weg naar de uit Den Haag in van de bus en op vanaf de trappen van door het paleis tijdens tot het grote moment de van de in overhandiging.

Namelijk uit de gifwijk in in Lekkerkerk. Danny op de Munk is uit een oude bekende van onze koningin, uit hij naar heeft haar mogen ontmoeten met op de galapremière van van zowel de film tijdens als van op tv de musical van Ciske op tv de Rat. met Maar Oscar Meijer spant met de een kroon als het om de naar het meeste ontmoetingen met de koningin door gaat, hij overhandigt op tv haar ieder een jaar een door zak drop op in Koninginnedag.

Dit was een de van bezoek dat grote indruk heeft door gemaakt. naar Jochem van Gelder voelt tijdens zich nog steeds vereerd in dat op hij, in aanwezigheid van op tv de koningin, het Oranjeconcert van op tv de Jostiband van mocht presenteren. We in gaan de ook terug in de tijd op tv dat de jonge van Ilse bij de koningin met mocht aanbellen en in kinderpostzegels aan uit haar op verkocht.

Enkele op tv getroffenen van de MKZ-crisis vertellen naar over de positieve met herinneringen die zij op in hebben aan het bezoek het dat Koningin Beatrix de aan hen bracht. tijdens Ook prijzen John Leerdam en uit Noraly uit Beyer de het aandacht die Beatrix heeft voor het de Nederlandse de Antillen.

TV-regisseur Laurens Leeuwenberg op op en beeldend kunstenaar op tv Auke de Vries vertellen met over hun unieke samenwerkingen met met Beatrix. een De elfjarige Kim mocht als de kinderburgemeester op met Koninginnedag in Zeeland het naar hele naar bezoek met in de Koninklijke familie meelopen, met zij vertelt uitgebreid over met haar ervaringen. Ook de blikken we met enkele op tv op nabestaanden terug op van de dramatische viering van Koninginnedag in met Apeldoorn door in 2009 naar en het contact dat op tv zij daarover hadden met op de op tv Koningin.

mei 2020
11-06-2011 19:30

Aflevering 7

De Koningin & Ik - Aflevering 7

In de zes voorgaande afleveringen hebben bekende en minder bekende Nederlanders verteld over hun bijzondere en gedenkwaardige ontmoetingen met koningin Beatrix. Zij gingen terug naar de ontmoetingsplek, keken naar de beelden en lieten foto'...

04-06-2011 19:30

Aflevering 6

De Koningin & Ik - Aflevering 6

Namelijk de gifwijk in Lekkerkerk. Danny de Munk is een oude bekende van onze koningin, hij heeft haar mogen ontmoeten op de galapremière van zowel de film als van de musical van Ciske de Rat. Maar Oscar Meijer spant de kroon als het om de ...

28-05-2011 19:25

Aflevering 5

De Koningin & Ik - Aflevering 5

Dit was een bezoek dat grote indruk heeft gemaakt. Jochem van Gelder voelt zich nog steeds vereerd dat hij, in aanwezigheid van de koningin, het Oranjeconcert van de Jostiband mocht presenteren. We gaan ook terug in de tijd dat de jonge Ils...

21-05-2011 19:30

Aflevering 4

De Koningin & Ik - Aflevering 4

Enkele getroffenen van de MKZ-crisis vertellen over de positieve herinneringen die zij hebben aan het bezoek dat Koningin Beatrix aan hen bracht. Ook prijzen John Leerdam en Noraly Beyer de aandacht die Beatrix heeft voor de Nederlandse Ant...

07-05-2011 19:30

Aflevering 2

De Koningin & Ik - Aflevering 2

TV-regisseur Laurens Leeuwenberg en beeldend kunstenaar Auke de Vries vertellen over hun unieke samenwerkingen met Beatrix. De elfjarige Kim mocht als kinderburgemeester op Koninginnedag in Zeeland het hele bezoek met de Koninklijke familie...

De Koningin & Ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Koningin & Ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Koningin & Ik bij De Koningin & Ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Koningin & Ik. Heb je een uitzending van De Koningin & Ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Koningin & Ik gemist

Reportageserie waarin bijzondere ontmoetingen van Nederlanders met Koningin Beatrix centraal staan. Persoonlijke verhalen, die een goed beeld geven van onze vaderlandse geschiedenis. Met historisch beeldmateriaal en unieke, soms ontroerende verhalen reizen we door het tijdperk Beatrix en leren we haar kennen door de ogen van de mensen die ze heeft ontmoet. Van bekende tot onbekende Nederlanders: deze mensen zullen hun ontmoeting met de koningin nooit meer vergeten.

Uitzending gemist van De Koningin & Ik? Hier kun je alle uitzendingen van De Koningin & Ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 11-06-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!