Programma gemist?

In de door zes voorgaande afleveringen door hebben de bekende en minder bekende Nederlanders verteld uit van over hun bijzondere met en gedenkwaardige ontmoetingen met een koningin Beatrix. Zij tijdens gingen terug naar de in ontmoetingsplek, keken op tv naar de uit beelden en lieten foto's en tijdens voorwerpen zien door die aan hun tijdens bijzondere ontmoeting herinnert. Ook op hebben op zij allemaal een persoonlijke uit boodschap voor de koningin opgeschreven tijdens in met een luxe boek. op tv In deze laatste en op tv speciale aflevering tijdens mogen zes van hen dit met prachtige boek aan van de koningin op overhandigen op Paleis tijdens Noordeinde. We volgen hen op tijdens de voorbereidingen, in op weg naar het Den Haag naar in de bus door en vanaf de van trappen van van het paleis tot tijdens het grote moment van de de op overhandiging.

Namelijk met de gifwijk naar in Lekkerkerk. Danny de op Munk is een uit oude bekende van onze koningin, op tv hij heeft uit haar door mogen ontmoeten op de in galapremière van zowel op de film als van de op een musical van Ciske de Rat. het Maar Oscar Meijer spant het door de kroon als het om de de meeste ontmoetingen met met de koningin een gaat, hij overhandigt de haar ieder jaar een van in zak drop op naar Koninginnedag.

Dit in was een bezoek een dat grote indruk heeft met gemaakt. op tv Jochem van Gelder voelt zich nog met naar steeds vereerd dat hij, in naar aanwezigheid het van de koningin, het het Oranjeconcert van de Jostiband mocht op presenteren. op tv We gaan ook terug in uit de tijd dat met uit de jonge Ilse het bij de koningin mocht aanbellen het en kinderpostzegels aan uit haar in verkocht.

Enkele de getroffenen van de MKZ-crisis vertellen de over van de positieve herinneringen die het zij hebben aan op tv het bezoek op tv dat Koningin Beatrix aan hen uit bracht. Ook prijzen door in John Leerdam en Noraly Beyer de door aandacht met die Beatrix heeft de voor de Nederlandse tijdens Antillen.

TV-regisseur tijdens Laurens Leeuwenberg de en beeldend kunstenaar Auke op tv de Vries vertellen over hun met unieke samenwerkingen tijdens met in Beatrix. De elfjarige Kim mocht als van van kinderburgemeester op Koninginnedag de in Zeeland het hele bezoek een met de Koninklijke op familie in meelopen, zij vertelt uitgebreid over een haar ervaringen. Ook blikken van een we met enkele nabestaanden met terug op naar de dramatische viering van het Koninginnedag in Apeldoorn van in 2009 en het door contact dat een zij daarover in hadden met de op Koningin.

september 2020
11-06-2011 19:30

Aflevering 7

De Koningin & Ik - Aflevering 7

In de zes voorgaande afleveringen hebben bekende en minder bekende Nederlanders verteld over hun bijzondere en gedenkwaardige ontmoetingen met koningin Beatrix. Zij gingen terug naar de ontmoetingsplek, keken naar de beelden en lieten foto'...

04-06-2011 19:30

Aflevering 6

De Koningin & Ik - Aflevering 6

Namelijk de gifwijk in Lekkerkerk. Danny de Munk is een oude bekende van onze koningin, hij heeft haar mogen ontmoeten op de galapremière van zowel de film als van de musical van Ciske de Rat. Maar Oscar Meijer spant de kroon als het om de ...

28-05-2011 19:25

Aflevering 5

De Koningin & Ik - Aflevering 5

Dit was een bezoek dat grote indruk heeft gemaakt. Jochem van Gelder voelt zich nog steeds vereerd dat hij, in aanwezigheid van de koningin, het Oranjeconcert van de Jostiband mocht presenteren. We gaan ook terug in de tijd dat de jonge Ils...

21-05-2011 19:30

Aflevering 4

De Koningin & Ik - Aflevering 4

Enkele getroffenen van de MKZ-crisis vertellen over de positieve herinneringen die zij hebben aan het bezoek dat Koningin Beatrix aan hen bracht. Ook prijzen John Leerdam en Noraly Beyer de aandacht die Beatrix heeft voor de Nederlandse Ant...

07-05-2011 19:30

Aflevering 2

De Koningin & Ik - Aflevering 2

TV-regisseur Laurens Leeuwenberg en beeldend kunstenaar Auke de Vries vertellen over hun unieke samenwerkingen met Beatrix. De elfjarige Kim mocht als kinderburgemeester op Koninginnedag in Zeeland het hele bezoek met de Koninklijke familie...

De Koningin & Ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Koningin & Ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Koningin & Ik bij De Koningin & Ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Koningin & Ik. Heb je een uitzending van De Koningin & Ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Koningin & Ik gemist

Reportageserie waarin bijzondere ontmoetingen van Nederlanders met Koningin Beatrix centraal staan. Persoonlijke verhalen, die een goed beeld geven van onze vaderlandse geschiedenis. Met historisch beeldmateriaal en unieke, soms ontroerende verhalen reizen we door het tijdperk Beatrix en leren we haar kennen door de ogen van de mensen die ze heeft ontmoet. Van bekende tot onbekende Nederlanders: deze mensen zullen hun ontmoeting met de koningin nooit meer vergeten.

Uitzending gemist van De Koningin & Ik? Hier kun je alle uitzendingen van De Koningin & Ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 11-06-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!