Programma gemist?

In door de zes voorgaande afleveringen hebben een bekende en een minder bekende een Nederlanders verteld over hun bijzondere naar en gedenkwaardige met ontmoetingen met koningin Beatrix. uit Zij gingen terug op tv naar de tijdens ontmoetingsplek, keken het naar de het beelden en lieten foto's en tijdens voorwerpen zien die aan het hun bijzondere ontmoeting het een herinnert. Ook hebben zij allemaal de een persoonlijke boodschap voor een de met koningin opgeschreven in een luxe in tijdens boek. In deze laatste en door speciale tijdens aflevering mogen zes met van hen dit prachtige boek het aan met de koningin overhandigen op van Paleis Noordeinde. We volgen hen de tijdens de voorbereidingen, uit een op weg naar Den Haag in naar de bus door en vanaf de in trappen van het de paleis op tv tot het grote moment van tijdens de op overhandiging.

Namelijk op tv de gifwijk in Lekkerkerk. Danny tijdens de Munk tijdens is een oude naar bekende naar van onze koningin, hij heeft het haar mogen door ontmoeten op de van galapremière van op zowel de film als van op tv de musical tijdens van Ciske de met Rat. Maar Oscar door Meijer spant naar de kroon als het om de de meeste ontmoetingen van met de koningin gaat, door hij overhandigt uit haar ieder een jaar een het zak drop op met Koninginnedag.

Dit was een in bezoek de dat grote indruk heeft gemaakt. op Jochem van Gelder op voelt zich het nog tijdens steeds vereerd dat hij, tijdens in aanwezigheid tijdens van de koningin, het Oranjeconcert op van de de Jostiband mocht met presenteren. We gaan ook terug met in de tijd naar dat de jonge op Ilse in bij de koningin op tv mocht aanbellen en kinderpostzegels tijdens aan haar door verkocht.

Enkele in getroffenen van de MKZ-crisis vertellen van over naar de positieve herinneringen die de zij hebben aan van het bezoek dat Koningin een naar Beatrix aan hen bracht. op Ook prijzen John op tv Leerdam en Noraly Beyer de door aandacht die in Beatrix heeft voor met de Nederlandse op Antillen.

TV-regisseur van Laurens Leeuwenberg en beeldend naar kunstenaar Auke de Vries op tv met vertellen over hun unieke samenwerkingen in met Beatrix. De elfjarige de Kim mocht in als uit kinderburgemeester op Koninginnedag in Zeeland naar het op hele bezoek met de Koninklijke familie naar op tv meelopen, zij vertelt uitgebreid het over haar ervaringen. Ook in blikken we met enkele uit nabestaanden terug op op de dramatische viering in van Koninginnedag tijdens in van Apeldoorn in 2009 en het naar contact dat uit zij daarover hadden naar met de op Koningin.

januari 2020
11-06-2011 19:30

Aflevering 7

De Koningin & Ik - Aflevering 7

In de zes voorgaande afleveringen hebben bekende en minder bekende Nederlanders verteld over hun bijzondere en gedenkwaardige ontmoetingen met koningin Beatrix. Zij gingen terug naar de ontmoetingsplek, keken naar de beelden en lieten foto'...

04-06-2011 19:30

Aflevering 6

De Koningin & Ik - Aflevering 6

Namelijk de gifwijk in Lekkerkerk. Danny de Munk is een oude bekende van onze koningin, hij heeft haar mogen ontmoeten op de galapremière van zowel de film als van de musical van Ciske de Rat. Maar Oscar Meijer spant de kroon als het om de ...

28-05-2011 19:25

Aflevering 5

De Koningin & Ik - Aflevering 5

Dit was een bezoek dat grote indruk heeft gemaakt. Jochem van Gelder voelt zich nog steeds vereerd dat hij, in aanwezigheid van de koningin, het Oranjeconcert van de Jostiband mocht presenteren. We gaan ook terug in de tijd dat de jonge Ils...

21-05-2011 19:30

Aflevering 4

De Koningin & Ik - Aflevering 4

Enkele getroffenen van de MKZ-crisis vertellen over de positieve herinneringen die zij hebben aan het bezoek dat Koningin Beatrix aan hen bracht. Ook prijzen John Leerdam en Noraly Beyer de aandacht die Beatrix heeft voor de Nederlandse Ant...

07-05-2011 19:30

Aflevering 2

De Koningin & Ik - Aflevering 2

TV-regisseur Laurens Leeuwenberg en beeldend kunstenaar Auke de Vries vertellen over hun unieke samenwerkingen met Beatrix. De elfjarige Kim mocht als kinderburgemeester op Koninginnedag in Zeeland het hele bezoek met de Koninklijke familie...

De Koningin & Ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Koningin & Ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Koningin & Ik bij De Koningin & Ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Koningin & Ik. Heb je een uitzending van De Koningin & Ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Koningin & Ik gemist

Reportageserie waarin bijzondere ontmoetingen van Nederlanders met Koningin Beatrix centraal staan. Persoonlijke verhalen, die een goed beeld geven van onze vaderlandse geschiedenis. Met historisch beeldmateriaal en unieke, soms ontroerende verhalen reizen we door het tijdperk Beatrix en leren we haar kennen door de ogen van de mensen die ze heeft ontmoet. Van bekende tot onbekende Nederlanders: deze mensen zullen hun ontmoeting met de koningin nooit meer vergeten.

Uitzending gemist van De Koningin & Ik? Hier kun je alle uitzendingen van De Koningin & Ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 11-06-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!