Programma gemist?

In de van zes voorgaande van afleveringen hebben uit bekende en minder bekende een Nederlanders verteld over hun tijdens bijzondere en gedenkwaardige de ontmoetingen met koningin de Beatrix. Zij gingen terug in in naar de ontmoetingsplek, keken naar de op beelden en lieten op tijdens foto's en voorwerpen zien op tv die aan hun bijzondere door ontmoeting herinnert. Ook naar hebben zij op allemaal een persoonlijke boodschap naar voor in de koningin opgeschreven in met een luxe op boek. In deze laatste en speciale de aflevering mogen het zes van hen dit het prachtige boek aan uit de koningin overhandigen van in op Paleis Noordeinde. We naar volgen hen tijdens door de voorbereidingen, in op weg naar het Den Haag in de tijdens bus en vanaf de trappen een van het op tv paleis tot in het grote moment van op de de overhandiging.

Namelijk naar de gifwijk in Lekkerkerk. van Danny op tv de Munk is een oude naar bekende naar van onze koningin, hij heeft haar op mogen ontmoeten het op tijdens de galapremière van zowel de uit film als van de in musical van Ciske een de Rat. Maar door Oscar naar Meijer spant de een kroon als het om een de meeste op tv ontmoetingen met de de koningin gaat, hij overhandigt haar op tv op tv ieder jaar een zak drop in op tijdens Koninginnedag.

Dit het was een bezoek dat het grote op tv indruk heeft gemaakt. Jochem van van Gelder voelt zich nog van steeds vereerd het dat hij, in van aanwezigheid op van de koningin, het op Oranjeconcert van de Jostiband mocht het presenteren. tijdens We gaan ook op terug in de tijd dat op een de jonge Ilse op tv bij de koningin mocht aanbellen een en kinderpostzegels aan in haar een verkocht.

Enkele getroffenen van van de een MKZ-crisis vertellen over naar de positieve herinneringen die op tv zij hebben door aan het bezoek dat het Koningin de Beatrix aan hen bracht. Ook van prijzen John Leerdam en het uit Noraly Beyer de aandacht naar die Beatrix de heeft voor de Nederlandse door Antillen.

TV-regisseur de Laurens Leeuwenberg en beeldend kunstenaar door Auke de Vries op vertellen over hun de unieke tijdens samenwerkingen met Beatrix. De een elfjarige Kim mocht als op kinderburgemeester op Koninginnedag tijdens in Zeeland op het het hele bezoek met het de Koninklijke familie meelopen, zij vertelt de uitgebreid over haar door ervaringen. Ook de blikken op we met enkele nabestaanden een terug op de dramatische viering op tv uit van Koninginnedag in Apeldoorn in tijdens 2009 en met het contact dat zij het daarover hadden met de door op tv Koningin.

januari 2021
11-06-2011 19:30

Aflevering 7

De Koningin & Ik - Aflevering 7

In de zes voorgaande afleveringen hebben bekende en minder bekende Nederlanders verteld over hun bijzondere en gedenkwaardige ontmoetingen met koningin Beatrix. Zij gingen terug naar de ontmoetingsplek, keken naar de beelden en lieten foto'...

04-06-2011 19:30

Aflevering 6

De Koningin & Ik - Aflevering 6

Namelijk de gifwijk in Lekkerkerk. Danny de Munk is een oude bekende van onze koningin, hij heeft haar mogen ontmoeten op de galapremière van zowel de film als van de musical van Ciske de Rat. Maar Oscar Meijer spant de kroon als het om de ...

28-05-2011 19:25

Aflevering 5

De Koningin & Ik - Aflevering 5

Dit was een bezoek dat grote indruk heeft gemaakt. Jochem van Gelder voelt zich nog steeds vereerd dat hij, in aanwezigheid van de koningin, het Oranjeconcert van de Jostiband mocht presenteren. We gaan ook terug in de tijd dat de jonge Ils...

21-05-2011 19:30

Aflevering 4

De Koningin & Ik - Aflevering 4

Enkele getroffenen van de MKZ-crisis vertellen over de positieve herinneringen die zij hebben aan het bezoek dat Koningin Beatrix aan hen bracht. Ook prijzen John Leerdam en Noraly Beyer de aandacht die Beatrix heeft voor de Nederlandse Ant...

07-05-2011 19:30

Aflevering 2

De Koningin & Ik - Aflevering 2

TV-regisseur Laurens Leeuwenberg en beeldend kunstenaar Auke de Vries vertellen over hun unieke samenwerkingen met Beatrix. De elfjarige Kim mocht als kinderburgemeester op Koninginnedag in Zeeland het hele bezoek met de Koninklijke familie...

De Koningin & Ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Koningin & Ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Koningin & Ik bij De Koningin & Ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Koningin & Ik. Heb je een uitzending van De Koningin & Ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Koningin & Ik gemist

Reportageserie waarin bijzondere ontmoetingen van Nederlanders met Koningin Beatrix centraal staan. Persoonlijke verhalen, die een goed beeld geven van onze vaderlandse geschiedenis. Met historisch beeldmateriaal en unieke, soms ontroerende verhalen reizen we door het tijdperk Beatrix en leren we haar kennen door de ogen van de mensen die ze heeft ontmoet. Van bekende tot onbekende Nederlanders: deze mensen zullen hun ontmoeting met de koningin nooit meer vergeten.

Uitzending gemist van De Koningin & Ik? Hier kun je alle uitzendingen van De Koningin & Ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 11-06-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!