Programma gemist?

Mariëlle in heeft zes jaar geleden samen een op tv met haar man Jeroen het een gelukkig gezinsleven, als in blijkt op dat Jeroens bedrijf door de op financiële crisis met in de problemen is geraakt. het in Er ontstaan schulden en het uit bedrijf moet naar opgegeven worden. Jeroen de krijgt de kans door om bij Mariëlles van broer in Hong Kong te naar met gaan werken. Alles lijkt met goed te uit gaan, totdat hij op een dag door is verdwenen en uit een brief achterlaat op met de de boodschap dat op tv hij er vandoor uit is en niet gevonden wil van worden. Mariëlle tijdens blijft gedesillusioneerd in Nederland op tv achter door met vier kinderen, naar fikse schulden tijdens en een hypotheek. op tv Ze zet elke cent opzij naar om in het huis uit te kunnen van blijven het wonen, maar inmiddels van moet het huis wel nodig worden tijdens van opgeknapt.

Vier uit jaar geleden kopen Femke tijdens en Jeffrey, met de zoontje Luca, op het huis van Femkes opa tijdens met als doel uit deze op te tijdens knappen en tijdens het met gezinnetje uit te het breiden. Het jonge gezin wordt met echter achtervolgd het door ellende. De op verbouwing, die Jeffrey zelf op naar op tv zich neemt, is in volle op gang op wanneer Jeffrey op zijn werk een naar bijna met fatale slagaderlijke bloeding krijgt. het Femke krijgt een miskraam, op tv maar is al de snel daarna op weer in zwanger. Na 29 weken blijkt ze met zwangerschapsvergiftiging tijdens te hebben tijdens en voor zowel haar in als hun ongeboren kindje naar is dit uit levensbedreigend. Vinny wordt tijdens elf weken te door vroeg geboren met ernstige op luchtwegproblemen. Door naar alle narigheid is de de verbouwing een helemaal stil komen te de liggen en zijn Femke met en Jeffrey totaal aan met het eind van de hun in Latijn.

Fokke en het Hennie hebben op tv twee kinderen tijdens als ze besluiten met voor een derde kind te gaan. door Hennie heeft echter uit veel last van door haar naar buik en men vermoedt dat in uit Hennie last heeft van poliepen door in haar baarmoeder. Uiteindelijk tijdens wordt van besloten haar de baarmoeder en eierstokken het te verwijderen. Tijdens deze een operatie wordt op duidelijk dat zij baarmoederkanker met het uitzaaiingen heeft. Afgelopen november een overlijdt van Hennie op een 31-jarige leeftijd. Fokke en de naar jongens op tv blijven achter met veel verdriet tijdens in de een triest en het verwaarloosd huis. Natasja Froger van en haar op team schieten het gezin te hulp naar door en geven het huis een op tv make-over.

Anita van en Arnold zijn al 25 tijdens jaar bij elkaar het en samen hebben een ze tijdens een zoon, Dion. Op 26 het maart een 2013 komt Arnold onverwachts niet met thuis. Twee dagen van later komt het met verschrikkelijke in nieuws: Arnold is gevonden naar in de bossen uit waar hij van zichzelf van het leven tijdens heeft naar beroofd. Anita en tijdens Dion zijn verslagen door verdriet en naar begrijpen er helemaal het niets van. naar Niet veel later blijkt op tv dat Arnold jarenlang van geld door heeft verduisterd van de de plaatselijke feestvereniging. Waarschijnlijk op tv zijn naar de financiële zorgen hem boven met het hoofd gegroeid en van is zijn uit zelfdoding naar een wanhoopsdaad geweest. Anita en van Dion zijn achtergebleven in het een kil een en de zielloos huis.

Marjolijn en door Wouter zijn jarenlang gelukkig tijdens getrouwd. Ruim twee met jaar geleden op tv sloeg het noodlot tijdens toe, toen van Marjolijn onverwachts in een rolstoel het terechtkwam na een met het longembolie. Wouter maakte de woning rolstoelvriendelijk tijdens en stond uit dag en tijdens nacht voor zijn vrouw in klaar. Kort na een op operatie in zijn er uit complicaties opgetreden waaraan Marjolijn op 54-jarige met naar leeftijd onverwachts is overleden. Wouter blijft het samen met hun tijdens vier naar kinderen verslagen achter, maar tijdens vanwege alle rolstoelaanpassingen in van het huis naar hebben zij de moeite om het verleden op tv achter zich de te laten. Natasja en tijdens haar op tv team bieden hulp.

Andre naar en Jeannine kunnen het hun geluk niet uit op als vijf jaar geleden het hun eerste in kindje wordt geboren. het Als een Job een half tijdens jaar oud is, raakt van hij door een in hersenvliesontsteking zowel lichamelijk met als verstandelijk gehandicapt. de De zorgen om van Job zijn tijdens groot en met de in jaren blijkt het het voor Andre en het Jeannine vrijwel onmogelijk om hun tijdens zorg en naar energie te verdelen de tussen hun zoon door Job en de driejarige de Guusje. van Ook Jeannines gezondheid laat van zwaar naar te wensen over en uit daardoor is hun huis inmiddels tijdens op de laatste door plek komen te uit staan. op tv Natasja en in haar team geven de woning op tv een een opknapbeurt.

Twintig jaar een geleden kochten van Willy en Leendert tijdens hun droomhuis. Op een met gegeven moment vond een Leendert het huis te naar klein met geworden en beloofde hij het uit uit op tv te gaan bouwen. op Het gezin op tv verhuisde naar de in garage als tijdelijke woonruimte. Helaas kwam het de het verbouwing stil te liggen een door het een overlijden van Leendert. De uit bovenverdieping is grotendeels af, naar maar de een benedenverdieping is uit een ravage. Weduwe Willy uit woont met op haar drie dochters al zes in jaar met onder erbarmelijke omstandigheden in de op het garage.

Stefano is een gescheiden en het samen met de zijn ex-vrouw draagt hij met zorg voor met de opvoeding van hun kinderen. de Alles gaat goed totdat het anderhalf jaar geleden het in bij hun zoon Sven in een verdikte hartspier wordt geconstateerd. tijdens Het lijkt onder uit controle, door maar vlak voor uit zijn achttiende verjaardag door komt Sven te overlijden. Stefano's naar leven het is vanaf dat moment het stil komen met te staan en uit zijn verdriet is duidelijk met terug te zien in in op tv zijn huis. Overal liggen spullen op tv en op tv het huis heeft achterstallig op onderhoud en in dat terwijl zijn twee kinderen zo door hard een op tv plek nodig hebben om een een samen met hun vader hun op tv verdriet te op tv verwerken.

Wahleeah met en Daniel van hebben zes jaar geleden tijdens hun droomboerderij gevonden op tv in Duitsland. Er een moet een hoop gebeuren door en daarom kiest door het met gezin ervoor om een de jaar in door een caravan te op wonen. Verschillende tegenslagen komen op hun uit pad waardoor het naar gezin na vijf tijdens jaar nog naar steeds in op de koude caravan uit woont. Acht maanden na de in naar geboorte van hun vierde van kind, Kjartan, bleek dat naar hij het een ernstige hartafwijking had. Na een uit zware operatie het kreeg Kjartan een tijdens hartstilstand een met een reanimatie van in maar liefst twintig minuten. naar Het het jongetje vocht dagenlang uit voor zijn leven en van wonder boven de wonder kwam hij er bovenop. uit Door de de ziekte van hun jongste zoon een het woont het gezin op tv zes maanden in een Ronald McDonald met huis, waardoor uit de ouders geen mogelijkheid naar hebben met om te werken. Financieel door zit een het gezin aan de op tv grond en de de verbouwing ligt met volledig stil.

Leo het en Ankie stoppen al op tv hun energie in een het organiseren het van evenementen en naar activiteiten in Zandvoort. Ze hebben van allebei een tijdens enorme een lijst van vrijwilligerswerk, je de hoeft ze maar te op bellen en het ze komen opdraven. Ze uit zijn erg geliefd van omdat ze alles regelen in voor met dorpsgenoten en naar toeristen in het op dorp. Hun huis is een door heel op ander verhaal: ze op zitten door omstandigheden op tv al vijftien jaar het in een enorme bouwval en de weten inmiddels niet meer uit hoe ze het het huis tot een met thuis moeten naar maken. Het vrijwilligerswerk een is niet alleen naar hun een hobby, maar ook een door vlucht om niet thuis te door zijn. Zoons Wesley op de (19) en Kevin (25) zijn met in de een rotzooi opgegroeid en willen naar niets liever dan een van andere toekomst naar voor hun 10-jarige broertje uit op Leroy.

Claudia en Richard op het staan centraal, twee avonturiers met een het grote droom. in Ze op willen probleemjongeren een nieuwe met toekomst geven. In in mei 2011 hebben in ze een plek gevonden uit om deze van droom te realiseren. Op het met moment van op tv het naar tekenen van het koopcontract slaat het in noodlot toe: bij in uit Claudia wordt een kwaadaardige tumor op tv in haar van borst gevonden. De droom op tv wordt aan de kant uit op geschoven, de verbouwing stagneert naar en het gevecht tijdens tegen de slopende ziekte met begint. tijdens Voor Natasja en haar team door reden door om Claudia en Richard te de verrassen met een home een tijdens makeover.

Joke van en Henk leiden een van bescheiden een leven in het buurtschap de Elshof. naar De het afgelopen tien jaar hebben zij op tv meerdere alleenstaande naar minderjarige asielzoekers opgevangen, een waarvan er met één zelfs nooit uit meer weg door is gegaan. Maar ook tijdens de door zorg voor hun drugsverslaafde schoonzoon het namen op tv ze op zich. Omdat in ze liever de studies naar van deze twee jongens het betalen komen van alle meubels de van de kringloop. op tv Wanneer pleegzoon Edilson binnenkort het het ouderlijke nest met gaat verlaten, is iedereen op tv van het huis uit. de Door de vele opvang in jongeren, die uit altijd over de vloer zijn geweest van blijven Joke en van naar Henk achter in een verouderd op tv en uitgewoond met huis.

De 34-jarige op tv Groningse Karin is een op eenzame pechvogel, die tijdens altijd op voor iedereen klaar staat. Ondanks naar op alle tegenslagen de het afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling een de haar altijd overeind gehouden. Maar een toen het haar huis afbrandde van februari dit jaar, is van ze geknakt. Ze had al in geen stabiele basis het van op tv familie in haar leven, naar nu is ook haar het thuis haar met ontvallen.

januari 2020
22-04-2014 21:29

Afl. 8

Welcome Home - Afl. 8

Mariëlle heeft zes jaar geleden samen met haar man Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt dat Jeroens bedrijf door de financiële crisis in de problemen is geraakt. Er ontstaan schulden en het bedrijf moet opgegeven worden. Jeroen krijg...

15-04-2014 21:31

Afl. 7

Welcome Home - Afl. 7

Vier jaar geleden kopen Femke en Jeffrey, met zoontje Luca, het huis van Femkes opa met als doel deze op te knappen en het gezinnetje uit te breiden. Het jonge gezin wordt echter achtervolgd door ellende. De verbouwing, die Jeffrey zelf op ...

08-04-2014 21:30

Afl. 6

Welcome Home - Afl. 6

Fokke en Hennie hebben twee kinderen als ze besluiten voor een derde kind te gaan. Hennie heeft echter veel last van haar buik en men vermoedt dat Hennie last heeft van poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk wordt besloten haar baarmoede...

01-04-2014 21:30

Afl. 5

Welcome Home - Afl. 5

Anita en Arnold zijn al 25 jaar bij elkaar en samen hebben ze een zoon, Dion. Op 26 maart 2013 komt Arnold onverwachts niet thuis. Twee dagen later komt het verschrikkelijke nieuws: Arnold is gevonden in de bossen waar hij zichzelf van het ...

25-03-2014 21:29

Afl. 4

Welcome Home - Afl. 4

Marjolijn en Wouter zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim twee jaar geleden sloeg het noodlot toe, toen Marjolijn onverwachts in een rolstoel terechtkwam na een longembolie. Wouter maakte de woning rolstoelvriendelijk en stond dag en nacht...

18-03-2014 21:29

Afl. 3

Welcome Home - Afl. 3

Andre en Jeannine kunnen hun geluk niet op als vijf jaar geleden hun eerste kindje wordt geboren. Als Job een half jaar oud is, raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. De zorgen om Job zijn ...

11-03-2014 21:29

Afl. 2

Welcome Home - Afl. 2

Twintig jaar geleden kochten Willy en Leendert hun droomhuis. Op een gegeven moment vond Leendert het huis te klein geworden en beloofde hij het uit te gaan bouwen. Het gezin verhuisde naar de garage als tijdelijke woonruimte. Helaas kwam d...

04-03-2014 21:31

Afl. 1

Welcome Home - Afl. 1

Stefano is gescheiden en samen met zijn ex-vrouw draagt hij zorg voor de opvoeding van hun kinderen. Alles gaat goed totdat anderhalf jaar geleden bij hun zoon Sven een verdikte hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder controle, maar ...

03-07-2012 20:31

Aflevering 8

Welcome Home - Aflevering 8

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

26-06-2012 20:30

Aflevering 7

Welcome Home - Aflevering 7

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

05-06-2012 20:31

Aflevering 6

Welcome Home - Aflevering 6

Wahleeah en Daniel hebben zes jaar geleden hun droomboerderij gevonden in Duitsland. Er moet een hoop gebeuren en daarom kiest het gezin ervoor om een jaar in een caravan te wonen. Verschillende tegenslagen komen op hun pad waardoor het gez...

29-05-2012 20:31

Aflevering 5

Welcome Home - Aflevering 5

Leo en Ankie stoppen al hun energie in het organiseren van evenementen en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben allebei een enorme lijst van vrijwilligerswerk, je hoeft ze maar te bellen en ze komen opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat ze all...

22-05-2012 20:31

Aflevering 4

Welcome Home - Aflevering 4

Claudia en Richard staan centraal, twee avonturiers met een grote droom. Ze willen probleemjongeren een nieuwe toekomst geven. In mei 2011 hebben ze een plek gevonden om deze droom te realiseren. Op het moment van het tekenen van het koopco...

15-05-2012 20:33

Wijhe

Welcome Home - Wijhe

Joke en Henk leiden een bescheiden leven in het buurtschap de Elshof. De afgelopen tien jaar hebben zij meerdere alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan er één zelfs nooit meer weg is gegaan. Maar ook de zorg voor hun d...

08-05-2012 20:31

Scheemda

Welcome Home - Scheemda

De 34-jarige Groningse Karin is een eenzame pechvogel, die altijd voor iedereen klaar staat. Ondanks alle tegenslagen de afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling haar altijd overeind gehouden. Maar toen haar huis afbrandde februari ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welcome Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welcome Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welcome Home bij Welcome Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welcome Home. Heb je een uitzending van Welcome Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welcome Home gemist

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

Uitzending gemist van Welcome Home? Hier kun je alle uitzendingen van Welcome Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!