Programma gemist?

Mariëlle naar heeft zes jaar geleden het samen met haar man de Jeroen een in gelukkig gezinsleven, als de blijkt dat het Jeroens bedrijf op tv door de financiële crisis in van de problemen in is geraakt. Er ontstaan in schulden en het naar bedrijf moet opgegeven de worden. Jeroen krijgt de door met kans om bij Mariëlles broer op tv in Hong Kong door te gaan werken. tijdens Alles lijkt goed van te gaan, de totdat hij op een op dag is verdwenen en door het een brief achterlaat met de de boodschap uit dat hij er vandoor is en tijdens niet gevonden in wil worden. het Mariëlle blijft gedesillusioneerd in een Nederland achter op met vier van kinderen, fikse schulden en een hypotheek. naar Ze zet elke tijdens cent naar opzij om het in het huis te kunnen van blijven wonen, op tv maar inmiddels moet het huis tijdens wel nodig worden op tv het opgeknapt.

Vier de jaar geleden op kopen Femke en naar Jeffrey, met zoontje Luca, met het huis van de Femkes opa met door als doel deze op in te knappen en het de gezinnetje uit te een breiden. Het tijdens jonge gezin op tv wordt echter op achtervolgd door ellende. De verbouwing, die uit Jeffrey een zelf op zich neemt, op is op tv in volle gang in wanneer Jeffrey op zijn werk een tijdens bijna fatale slagaderlijke in bloeding krijgt. Femke op tv uit krijgt een miskraam, maar is al tijdens snel daarna van weer zwanger. tijdens Na 29 weken blijkt ze in zwangerschapsvergiftiging de te hebben en tijdens voor zowel naar haar als hun ongeboren kindje is naar dit levensbedreigend. Vinny een wordt in elf weken het te vroeg geboren met ernstige naar luchtwegproblemen. van Door alle narigheid is de verbouwing door op tv helemaal stil komen te liggen en met zijn Femke het en Jeffrey totaal aan in in het eind van een hun Latijn.

Fokke en op Hennie hebben twee de kinderen van als ze besluiten voor uit een derde tijdens kind te gaan. Hennie de heeft echter veel last van van in haar buik en men vermoedt op tv dat de Hennie last heeft van van poliepen in haar het baarmoeder. Uiteindelijk de wordt besloten haar baarmoeder en eierstokken naar te verwijderen. Tijdens op tv deze door operatie wordt duidelijk tijdens dat zij baarmoederkanker met een uitzaaiingen heeft. Afgelopen door november overlijdt op tv Hennie op naar 31-jarige leeftijd. Fokke en de een jongens blijven achter met het veel verdriet in met een triest en uit verwaarloosd huis. de Natasja naar Froger en haar team door schieten het gezin te hulp op tv en geven het van tijdens huis een make-over.

Anita op tv en Arnold zijn van al 25 op tv jaar bij elkaar op tv en samen hebben ze op tv een zoon, Dion. Op het 26 maart 2013 een komt Arnold onverwachts niet uit naar thuis. Twee dagen later met komt het verschrikkelijke nieuws: op tv Arnold uit is gevonden in de bossen het waar hij naar zichzelf van het leven heeft het beroofd. Anita en het van Dion zijn verslagen door verdriet en de uit begrijpen er helemaal niets van. de Niet veel later blijkt in dat Arnold jarenlang naar geld heeft op verduisterd van in de plaatselijke feestvereniging. Waarschijnlijk zijn in met de financiële zorgen hem boven in het hoofd gegroeid op en tijdens is zijn zelfdoding een van wanhoopsdaad geweest. Anita en van Dion zijn achtergebleven in met een kil en met zielloos op huis.

Marjolijn met en Wouter door zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim op twee jaar geleden sloeg op het noodlot het toe, toen Marjolijn onverwachts door in een een rolstoel terechtkwam na een in met longembolie. Wouter maakte de woning op tv rolstoelvriendelijk van en stond dag en een nacht voor zijn vrouw in klaar. tijdens Kort na een operatie zijn de er de complicaties opgetreden waaraan Marjolijn van op 54-jarige leeftijd onverwachts is door overleden. Wouter de blijft samen met van hun het vier kinderen verslagen achter, op tv maar vanwege alle met rolstoelaanpassingen in tijdens het huis hebben zij moeite om de met het verleden achter zich met te laten. Natasja en haar van team in bieden hulp.

Andre tijdens en Jeannine kunnen hun geluk tijdens niet op van als vijf het jaar geleden hun een eerste kindje wordt geboren. Als met Job met een half jaar oud met is, een raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel op lichamelijk als verstandelijk op tv gehandicapt. De op zorgen om tijdens Job zijn groot naar en met met de jaren blijkt het voor op Andre en Jeannine vrijwel naar onmogelijk om tijdens hun zorg uit en energie te verdelen tussen door hun zoon Job van en de van driejarige Guusje. op tv Ook Jeannines gezondheid laat zwaar een te in wensen over en op daardoor is hun een huis inmiddels tijdens op de laatste plek komen te in staan. Natasja een en haar team geven van het de woning een op opknapbeurt.

Twintig jaar uit geleden door kochten Willy en Leendert hun droomhuis. uit Op een gegeven de moment vond tijdens Leendert het tijdens huis te op klein geworden en de beloofde hij het op tv uit te gaan bouwen. de Het gezin verhuisde naar naar de garage als met tijdelijke woonruimte. met Helaas kwam de verbouwing stil op tv tijdens te liggen door in het overlijden van Leendert. De bovenverdieping uit is grotendeels af, de maar de door benedenverdieping is van een ravage. Weduwe met Willy woont met met haar drie van dochters al zes jaar onder erbarmelijke op tv omstandigheden naar in de op tv garage.

Stefano is gescheiden naar en samen met op tv zijn ex-vrouw draagt met hij zorg voor door door de opvoeding van hun kinderen. Alles op met gaat goed totdat anderhalf jaar het geleden bij hun zoon met Sven een verdikte tijdens hartspier het wordt geconstateerd. Het lijkt door onder controle, maar tijdens vlak voor naar zijn achttiende verjaardag komt door Sven te overlijden. door Stefano's met leven is vanaf dat door moment stil komen te op staan met en zijn verdriet is door duidelijk terug te zien in de zijn door huis. Overal tijdens liggen spullen en het huis een heeft achterstallig onderhoud een en dat terwijl de zijn met twee kinderen zo een hard een plek nodig met hebben om samen met uit hun vader hun op verdriet te met verwerken.

Wahleeah het en Daniel hebben uit zes jaar geleden op hun droomboerderij gevonden door in Duitsland. Er moet het een tijdens hoop gebeuren en het daarom kiest het gezin in ervoor om een jaar in op tv een caravan te een wonen. Verschillende naar tegenslagen door komen op hun pad waardoor tijdens het naar gezin na vijf jaar nog steeds door in de koude een caravan woont. op Acht maanden tijdens na de geboorte van hun met vierde kind, de Kjartan, door bleek dat hij een een ernstige hartafwijking had. Na een het een zware operatie kreeg Kjartan een hartstilstand het met een de reanimatie van maar door liefst twintig naar minuten. Het jongetje vocht op tv dagenlang voor tijdens zijn leven en door wonder boven tijdens wonder kwam hij er tijdens bovenop. Door de het ziekte van hun jongste zoon uit een woont het gezin zes door maanden in een Ronald de McDonald een huis, waardoor de ouders geen mogelijkheid tijdens hebben om te het het werken. Financieel zit het gezin aan van in de grond en de verbouwing ligt tijdens volledig naar stil.

Leo en naar Ankie tijdens stoppen al hun energie een in het organiseren van op evenementen en activiteiten op tv in Zandvoort. Ze met hebben allebei het een enorme lijst een van vrijwilligerswerk, uit je hoeft ze maar te een bellen en ze komen het opdraven. Ze door zijn uit erg geliefd omdat ze alles regelen het voor op tv dorpsgenoten en toeristen in van het naar dorp. Hun huis is een heel met van ander verhaal: ze zitten door door omstandigheden al vijftien jaar het in het een enorme het bouwval en weten inmiddels niet een meer hoe ze op het huis van tot een van thuis moeten maken. Het vrijwilligerswerk een is niet alleen hun in hobby, maar op ook een vlucht om in niet thuis te naar naar zijn. Zoons Wesley een (19) en Kevin (25) zijn op tv in de rotzooi opgegroeid van en willen door niets liever de dan een tijdens andere toekomst voor hun 10-jarige op broertje op tv Leroy.

Claudia van en Richard staan de centraal, twee avonturiers met een op tv naar grote droom. Ze willen met probleemjongeren een nieuwe tijdens toekomst geven. In mei 2011 op tv naar hebben ze een plek gevonden om de deze droom op tv te realiseren. Op op tv het moment tijdens van het tekenen van het op koopcontract slaat het naar uit noodlot toe: bij Claudia het wordt een kwaadaardige tumor in uit haar in borst gevonden. De droom op wordt aan de kant het geschoven, de uit verbouwing stagneert uit en het tijdens gevecht tegen de van slopende ziekte begint. van Voor Natasja en haar team reden uit om op Claudia en Richard te verrassen op tv door met een home het makeover.

Joke op tv en Henk leiden een door bescheiden de leven in het buurtschap de Elshof. op tv naar De afgelopen tien jaar hebben van zij meerdere op alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, in waarvan de er één zelfs uit nooit meer weg is gegaan. met Maar ook van de uit zorg voor hun drugsverslaafde schoonzoon op tv namen het ze op zich. Omdat ze liever op uit de studies van deze twee met jongens betalen met komen alle meubels door van de kringloop. Wanneer pleegzoon op van Edilson binnenkort het ouderlijke in nest gaat verlaten, is een iedereen het huis uit. door Door de met vele opvang jongeren, de die altijd op over de vloer op zijn geweest blijven Joke en een naar Henk achter in een op verouderd en van uitgewoond huis.

De op tv 34-jarige Groningse Karin is een de eenzame in pechvogel, die altijd in voor iedereen klaar staat. Ondanks van alle een tegenslagen de afgelopen jaren, heeft uit haar op tv positieve instelling haar altijd uit overeind gehouden. Maar uit toen haar huis met afbrandde februari op tv dit jaar, is ze met geknakt. met Ze had al geen door stabiele basis van familie in met het haar leven, nu is ook op tv haar thuis haar uit ontvallen.

september 2019
22-04-2014 21:29

Afl. 8

Welcome Home - Afl. 8

Mariëlle heeft zes jaar geleden samen met haar man Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt dat Jeroens bedrijf door de financiële crisis in de problemen is geraakt. Er ontstaan schulden en het bedrijf moet opgegeven worden. Jeroen krijg...

15-04-2014 21:31

Afl. 7

Welcome Home - Afl. 7

Vier jaar geleden kopen Femke en Jeffrey, met zoontje Luca, het huis van Femkes opa met als doel deze op te knappen en het gezinnetje uit te breiden. Het jonge gezin wordt echter achtervolgd door ellende. De verbouwing, die Jeffrey zelf op ...

08-04-2014 21:30

Afl. 6

Welcome Home - Afl. 6

Fokke en Hennie hebben twee kinderen als ze besluiten voor een derde kind te gaan. Hennie heeft echter veel last van haar buik en men vermoedt dat Hennie last heeft van poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk wordt besloten haar baarmoede...

01-04-2014 21:30

Afl. 5

Welcome Home - Afl. 5

Anita en Arnold zijn al 25 jaar bij elkaar en samen hebben ze een zoon, Dion. Op 26 maart 2013 komt Arnold onverwachts niet thuis. Twee dagen later komt het verschrikkelijke nieuws: Arnold is gevonden in de bossen waar hij zichzelf van het ...

25-03-2014 21:29

Afl. 4

Welcome Home - Afl. 4

Marjolijn en Wouter zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim twee jaar geleden sloeg het noodlot toe, toen Marjolijn onverwachts in een rolstoel terechtkwam na een longembolie. Wouter maakte de woning rolstoelvriendelijk en stond dag en nacht...

18-03-2014 21:29

Afl. 3

Welcome Home - Afl. 3

Andre en Jeannine kunnen hun geluk niet op als vijf jaar geleden hun eerste kindje wordt geboren. Als Job een half jaar oud is, raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. De zorgen om Job zijn ...

11-03-2014 21:29

Afl. 2

Welcome Home - Afl. 2

Twintig jaar geleden kochten Willy en Leendert hun droomhuis. Op een gegeven moment vond Leendert het huis te klein geworden en beloofde hij het uit te gaan bouwen. Het gezin verhuisde naar de garage als tijdelijke woonruimte. Helaas kwam d...

04-03-2014 21:31

Afl. 1

Welcome Home - Afl. 1

Stefano is gescheiden en samen met zijn ex-vrouw draagt hij zorg voor de opvoeding van hun kinderen. Alles gaat goed totdat anderhalf jaar geleden bij hun zoon Sven een verdikte hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder controle, maar ...

03-07-2012 20:31

Aflevering 8

Welcome Home - Aflevering 8

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

26-06-2012 20:30

Aflevering 7

Welcome Home - Aflevering 7

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

05-06-2012 20:31

Aflevering 6

Welcome Home - Aflevering 6

Wahleeah en Daniel hebben zes jaar geleden hun droomboerderij gevonden in Duitsland. Er moet een hoop gebeuren en daarom kiest het gezin ervoor om een jaar in een caravan te wonen. Verschillende tegenslagen komen op hun pad waardoor het gez...

29-05-2012 20:31

Aflevering 5

Welcome Home - Aflevering 5

Leo en Ankie stoppen al hun energie in het organiseren van evenementen en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben allebei een enorme lijst van vrijwilligerswerk, je hoeft ze maar te bellen en ze komen opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat ze all...

22-05-2012 20:31

Aflevering 4

Welcome Home - Aflevering 4

Claudia en Richard staan centraal, twee avonturiers met een grote droom. Ze willen probleemjongeren een nieuwe toekomst geven. In mei 2011 hebben ze een plek gevonden om deze droom te realiseren. Op het moment van het tekenen van het koopco...

15-05-2012 20:33

Wijhe

Welcome Home - Wijhe

Joke en Henk leiden een bescheiden leven in het buurtschap de Elshof. De afgelopen tien jaar hebben zij meerdere alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan er één zelfs nooit meer weg is gegaan. Maar ook de zorg voor hun d...

08-05-2012 20:31

Scheemda

Welcome Home - Scheemda

De 34-jarige Groningse Karin is een eenzame pechvogel, die altijd voor iedereen klaar staat. Ondanks alle tegenslagen de afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling haar altijd overeind gehouden. Maar toen haar huis afbrandde februari ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welcome Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welcome Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welcome Home bij Welcome Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welcome Home. Heb je een uitzending van Welcome Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welcome Home gemist

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

Uitzending gemist van Welcome Home? Hier kun je alle uitzendingen van Welcome Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord