Programma gemist?

Mariëlle heeft zes een jaar geleden op tv samen met haar op tv man in Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt een dat Jeroens bedrijf tijdens op door de financiële crisis in de in problemen is geraakt. op tv het Er ontstaan schulden en het door bedrijf moet opgegeven worden. met Jeroen krijgt de het kans om de bij Mariëlles broer in in in Hong Kong te gaan werken. uit Alles lijkt goed naar te van gaan, totdat hij door op een dag is verdwenen de en een brief achterlaat uit met van de boodschap dat hij een er vandoor is van en niet gevonden de wil een worden. Mariëlle blijft op tv gedesillusioneerd in Nederland achter uit met vier kinderen, fikse schulden het en een het hypotheek. Ze zet het elke cent met opzij om tijdens in het huis te kunnen blijven door op tv wonen, maar inmiddels van moet het huis wel nodig van worden het opgeknapt.

Vier jaar een geleden kopen op Femke en Jeffrey, met zoontje tijdens Luca, het huis van van Femkes door opa met de als doel deze van op te knappen en naar het gezinnetje uit te uit breiden. Het jonge tijdens gezin wordt echter uit door achtervolgd door ellende. De verbouwing, het die Jeffrey zelf op in zich neemt, is de de in volle gang in wanneer Jeffrey op het zijn werk een de bijna fatale slagaderlijke het bloeding krijgt. Femke krijgt een miskraam, op maar is al tijdens snel in daarna weer zwanger. Na het 29 weken een blijkt ze zwangerschapsvergiftiging te hebben met en voor zowel op tv haar uit als hun ongeboren het kindje is dit levensbedreigend. Vinny uit wordt elf de weken te vroeg een geboren met ernstige luchtwegproblemen. het Door het alle narigheid is de verbouwing tijdens helemaal stil naar komen te liggen en in zijn van Femke en Jeffrey totaal naar aan het eind van naar hun het Latijn.

Fokke en Hennie tijdens hebben een twee kinderen als ze met besluiten voor een met derde kind te gaan. het Hennie heeft echter door het veel last van haar buik en de een men vermoedt dat Hennie last heeft op van poliepen in tijdens haar baarmoeder. van Uiteindelijk wordt van besloten haar baarmoeder en eierstokken van te verwijderen. door Tijdens deze operatie wordt het duidelijk door dat zij baarmoederkanker met door uitzaaiingen heeft. Afgelopen op tv november in overlijdt Hennie op van 31-jarige leeftijd. Fokke en de jongens een het blijven achter met op tv veel verdriet in naar een triest en verwaarloosd huis. Natasja op Froger de en haar team naar schieten het gezin te hulp het van en geven het huis een in make-over.

Anita het en Arnold zijn al 25 van op jaar bij elkaar en samen hebben door ze een in zoon, tijdens Dion. Op 26 maart 2013 komt met Arnold onverwachts niet op tv thuis. Twee dagen door later komt het een verschrikkelijke nieuws: Arnold de is met gevonden in de de bossen waar de hij zichzelf van het het leven heeft beroofd. Anita naar en Dion de zijn verslagen de door verdriet en begrijpen door er helemaal niets van. Niet de veel later blijkt met dat Arnold jarenlang een geld een heeft verduisterd van op tv de plaatselijke feestvereniging. Waarschijnlijk het zijn op tv de financiële zorgen hem uit boven het met hoofd gegroeid en is tijdens zijn zelfdoding een wanhoopsdaad van geweest. Anita en Dion uit een zijn achtergebleven in een kil en van zielloos de huis.

Marjolijn een en Wouter op tv zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim op tv twee de jaar geleden sloeg het noodlot in toe, toen Marjolijn het onverwachts op tv in een rolstoel terechtkwam na een met longembolie. tijdens Wouter maakte op de woning rolstoelvriendelijk en stond dag een met en nacht voor tijdens zijn vrouw klaar. Kort na een op operatie zijn tijdens er complicaties het opgetreden waaraan Marjolijn op tv op 54-jarige leeftijd op onverwachts is overleden. met Wouter blijft samen op tv met hun vier kinderen verslagen het achter, van maar vanwege alle het rolstoelaanpassingen in het huis hebben tijdens door zij moeite om het het verleden achter zich in te laten. Natasja tijdens en haar team met bieden hulp.

Andre een en Jeannine kunnen hun geluk in niet op als een vijf op tv jaar geleden hun eerste van kindje wordt geboren. Als op Job een van half jaar oud is, tijdens raakt hij door tijdens een tijdens hersenvliesontsteking zowel door lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. De in zorgen om Job zijn naar op groot en met de jaren blijkt het het in voor Andre en Jeannine vrijwel een door onmogelijk om hun een zorg en energie te verdelen tussen met in hun zoon Job het en de driejarige Guusje. Ook Jeannines het gezondheid laat naar zwaar in te wensen over naar en daardoor is van hun huis inmiddels in op de laatste door plek komen te staan. Natasja door en haar van team geven de het woning een van opknapbeurt.

Twintig jaar met geleden de kochten Willy en Leendert hun droomhuis. met Op een in gegeven in moment vond Leendert het huis te op tv klein geworden met en beloofde hij het tijdens uit te gaan op bouwen. Het uit gezin verhuisde naar op tv de garage als een tijdelijke woonruimte. Helaas op tv kwam de verbouwing de stil te liggen door naar het overlijden met van een Leendert. De bovenverdieping op tv is grotendeels af, maar de benedenverdieping op tv is een op ravage. Weduwe Willy woont op tv met haar in drie naar dochters al zes jaar onder erbarmelijke de in omstandigheden in de op garage.

Stefano tijdens is gescheiden en samen met met zijn een ex-vrouw draagt hij van zorg voor de op opvoeding van hun kinderen. Alles op tv gaat goed totdat in met anderhalf jaar geleden naar bij hun zoon Sven naar een verdikte op tv hartspier wordt geconstateerd. Het met lijkt onder controle, maar vlak van voor uit zijn achttiende verjaardag komt op Sven te overlijden. Stefano's uit leven is vanaf door op dat moment stil naar komen te staan en zijn met verdriet is van duidelijk terug te in zien in naar zijn huis. Overal op tv liggen spullen en het huis in heeft achterstallig onderhoud uit en dat van terwijl zijn twee kinderen zo de hard een plek door nodig hebben om in samen van met hun vader met hun verdriet te de verwerken.

Wahleeah de en Daniel hebben op zes jaar geleden op hun droomboerderij met gevonden in Duitsland. met Er moet een hoop uit gebeuren en daarom met kiest het gezin ervoor om naar een jaar in op tv een caravan te op tv wonen. Verschillende naar tegenslagen komen op hun in pad waardoor het het gezin na naar vijf jaar nog steeds de in de koude het in caravan woont. Acht van maanden na de geboorte van de hun vierde kind, Kjartan, op bleek het dat hij op tv een ernstige hartafwijking had. Na een de zware operatie kreeg met met Kjartan een hartstilstand met een de reanimatie van maar de liefst twintig minuten. Het in jongetje vocht met dagenlang voor het zijn leven en wonder boven uit wonder kwam hij van er het bovenop. Door de ziekte van een hun in jongste zoon op woont het gezin zes maanden in op tv een Ronald de McDonald huis, uit waardoor de een ouders geen mogelijkheid hebben door om te werken. Financieel zit door tijdens het gezin aan de grond van en de met verbouwing ligt volledig uit stil.

Leo en naar Ankie stoppen een al hun op tv energie in het met organiseren van evenementen tijdens en activiteiten in Zandvoort. de Ze hebben door allebei een enorme lijst van door vrijwilligerswerk, door je hoeft ze maar te bellen het naar en ze komen van opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat door ze alles een regelen voor dorpsgenoten een en door toeristen in het dorp. Hun huis door is een in heel ander verhaal: van ze op tv zitten door omstandigheden met al vijftien jaar in van een enorme bouwval van en weten inmiddels met niet meer hoe ze het in naar huis tot een een thuis moeten maken. Het vrijwilligerswerk uit is niet alleen tijdens hun hobby, maar ook naar een door vlucht om niet thuis te een zijn. Zoons Wesley op (19) van en Kevin (25) zijn op in de een rotzooi opgegroeid uit en willen niets liever dan door een andere een toekomst voor een hun 10-jarige broertje in Leroy.

Claudia en uit Richard op staan centraal, twee van avonturiers met een in grote droom. Ze willen probleemjongeren een door tijdens nieuwe toekomst geven. In met mei 2011 in hebben ze een plek gevonden door om deze droom te tijdens naar realiseren. Op het de moment van het tekenen van het het koopcontract slaat het het noodlot uit toe: bij Claudia wordt tijdens een op kwaadaardige tumor in haar borst de gevonden. De op tv droom wordt aan de in kant geschoven, de verbouwing een stagneert en met het gevecht het tegen de op tv slopende ziekte begint. Voor door Natasja en haar team uit reden het om Claudia en Richard te verrassen in met een naar home tijdens makeover.

Joke op tv en Henk leiden een een bescheiden leven in in het buurtschap de Elshof. op tv tijdens De afgelopen tien jaar hebben tijdens zij meerdere alleenstaande het minderjarige asielzoekers van opgevangen, waarvan er een één zelfs nooit meer van op tv weg is gegaan. Maar ook de door zorg voor hun naar van drugsverslaafde schoonzoon namen ze van op zich. Omdat ze liever van de studies uit van deze twee jongens van op tv betalen komen alle meubels van de in kringloop. Wanneer met pleegzoon met Edilson binnenkort het ouderlijke nest de gaat verlaten, is iedereen met het huis in uit. Door tijdens de vele opvang jongeren, de die altijd over de een vloer van zijn geweest uit blijven Joke en in Henk achter in een verouderd met en naar uitgewoond huis.

De op tv 34-jarige Groningse Karin is een op eenzame een pechvogel, die altijd voor een iedereen klaar staat. Ondanks in alle tegenslagen de met afgelopen jaren, heeft het haar positieve tijdens instelling haar door altijd overeind in gehouden. Maar toen haar tijdens huis afbrandde februari met dit jaar, is ze door geknakt. Ze had al naar een geen stabiele basis van met familie in tijdens haar leven, nu is naar ook haar thuis haar in ontvallen.

april 2021
22-04-2014 21:29

Afl. 8

Welcome Home - Afl. 8

Mariëlle heeft zes jaar geleden samen met haar man Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt dat Jeroens bedrijf door de financiële crisis in de problemen is geraakt. Er ontstaan schulden en het bedrijf moet opgegeven worden. Jeroen krijg...

15-04-2014 21:31

Afl. 7

Welcome Home - Afl. 7

Vier jaar geleden kopen Femke en Jeffrey, met zoontje Luca, het huis van Femkes opa met als doel deze op te knappen en het gezinnetje uit te breiden. Het jonge gezin wordt echter achtervolgd door ellende. De verbouwing, die Jeffrey zelf op ...

08-04-2014 21:30

Afl. 6

Welcome Home - Afl. 6

Fokke en Hennie hebben twee kinderen als ze besluiten voor een derde kind te gaan. Hennie heeft echter veel last van haar buik en men vermoedt dat Hennie last heeft van poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk wordt besloten haar baarmoede...

01-04-2014 21:30

Afl. 5

Welcome Home - Afl. 5

Anita en Arnold zijn al 25 jaar bij elkaar en samen hebben ze een zoon, Dion. Op 26 maart 2013 komt Arnold onverwachts niet thuis. Twee dagen later komt het verschrikkelijke nieuws: Arnold is gevonden in de bossen waar hij zichzelf van het ...

25-03-2014 21:29

Afl. 4

Welcome Home - Afl. 4

Marjolijn en Wouter zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim twee jaar geleden sloeg het noodlot toe, toen Marjolijn onverwachts in een rolstoel terechtkwam na een longembolie. Wouter maakte de woning rolstoelvriendelijk en stond dag en nacht...

18-03-2014 21:29

Afl. 3

Welcome Home - Afl. 3

Andre en Jeannine kunnen hun geluk niet op als vijf jaar geleden hun eerste kindje wordt geboren. Als Job een half jaar oud is, raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. De zorgen om Job zijn ...

11-03-2014 21:29

Afl. 2

Welcome Home - Afl. 2

Twintig jaar geleden kochten Willy en Leendert hun droomhuis. Op een gegeven moment vond Leendert het huis te klein geworden en beloofde hij het uit te gaan bouwen. Het gezin verhuisde naar de garage als tijdelijke woonruimte. Helaas kwam d...

04-03-2014 21:31

Afl. 1

Welcome Home - Afl. 1

Stefano is gescheiden en samen met zijn ex-vrouw draagt hij zorg voor de opvoeding van hun kinderen. Alles gaat goed totdat anderhalf jaar geleden bij hun zoon Sven een verdikte hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder controle, maar ...

03-07-2012 20:31

Aflevering 8

Welcome Home - Aflevering 8

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

26-06-2012 20:30

Aflevering 7

Welcome Home - Aflevering 7

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

05-06-2012 20:31

Aflevering 6

Welcome Home - Aflevering 6

Wahleeah en Daniel hebben zes jaar geleden hun droomboerderij gevonden in Duitsland. Er moet een hoop gebeuren en daarom kiest het gezin ervoor om een jaar in een caravan te wonen. Verschillende tegenslagen komen op hun pad waardoor het gez...

29-05-2012 20:31

Aflevering 5

Welcome Home - Aflevering 5

Leo en Ankie stoppen al hun energie in het organiseren van evenementen en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben allebei een enorme lijst van vrijwilligerswerk, je hoeft ze maar te bellen en ze komen opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat ze all...

22-05-2012 20:31

Aflevering 4

Welcome Home - Aflevering 4

Claudia en Richard staan centraal, twee avonturiers met een grote droom. Ze willen probleemjongeren een nieuwe toekomst geven. In mei 2011 hebben ze een plek gevonden om deze droom te realiseren. Op het moment van het tekenen van het koopco...

15-05-2012 20:33

Wijhe

Welcome Home - Wijhe

Joke en Henk leiden een bescheiden leven in het buurtschap de Elshof. De afgelopen tien jaar hebben zij meerdere alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan er één zelfs nooit meer weg is gegaan. Maar ook de zorg voor hun d...

08-05-2012 20:31

Scheemda

Welcome Home - Scheemda

De 34-jarige Groningse Karin is een eenzame pechvogel, die altijd voor iedereen klaar staat. Ondanks alle tegenslagen de afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling haar altijd overeind gehouden. Maar toen haar huis afbrandde februari ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welcome Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welcome Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welcome Home bij Welcome Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welcome Home. Heb je een uitzending van Welcome Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welcome Home gemist

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

Uitzending gemist van Welcome Home? Hier kun je alle uitzendingen van Welcome Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!