Programma gemist?

Mariëlle uit heeft zes jaar de geleden samen met haar man tijdens uit Jeroen een gelukkig in gezinsleven, als blijkt dat Jeroens bedrijf op tv door naar de financiële crisis in de naar de problemen is geraakt. Er ontstaan van schulden en het bedrijf door moet opgegeven tijdens worden. Jeroen krijgt de met kans om een bij Mariëlles in broer in Hong Kong een te uit gaan werken. Alles lijkt goed te van uit gaan, totdat hij tijdens op een dag is verdwenen het en een brief op tv achterlaat met de uit boodschap tijdens dat hij er vandoor is en op niet gevonden op wil worden. op Mariëlle blijft met gedesillusioneerd in Nederland door achter met vier naar kinderen, fikse schulden en een hypotheek. op tv Ze zet elke uit cent door opzij om in het het huis tijdens te kunnen blijven het wonen, maar inmiddels moet het huis naar wel nodig tijdens worden tijdens opgeknapt.

Vier met jaar geleden kopen Femke en naar Jeffrey, het met zoontje van Luca, het huis van tijdens Femkes opa met als doel van deze op te naar een knappen en het door gezinnetje uit te breiden. op tv Het jonge gezin wordt echter met achtervolgd op tv door ellende. De verbouwing, in die Jeffrey zelf op op uit zich neemt, is in volle op gang wanneer naar Jeffrey op zijn op tv werk een bijna fatale slagaderlijke met bloeding met krijgt. Femke krijgt een miskraam, een maar is op al snel de daarna weer zwanger. Na 29 naar weken blijkt het ze zwangerschapsvergiftiging te naar hebben en voor zowel een haar met als hun ongeboren kindje is de met dit levensbedreigend. Vinny wordt elf de weken tijdens te vroeg geboren met ernstige de luchtwegproblemen. Door alle narigheid naar is de verbouwing naar helemaal op stil komen te liggen het en zijn Femke en met Jeffrey van totaal aan het uit eind van de hun Latijn.

Fokke en op tv Hennie hebben twee kinderen uit als van ze besluiten voor door een derde kind een te gaan. Hennie op tv heeft echter veel last de van haar buik en in het men vermoedt dat uit Hennie last heeft van in poliepen in haar baarmoeder. tijdens Uiteindelijk wordt besloten haar tijdens baarmoeder en eierstokken met te verwijderen. Tijdens door deze uit operatie wordt duidelijk op tv dat zij baarmoederkanker door met uitzaaiingen een heeft. Afgelopen november overlijdt Hennie van op 31-jarige leeftijd. Fokke op tv en de jongens een blijven op tv achter met naar veel verdriet in tijdens een triest en verwaarloosd op huis. Natasja Froger en op haar team schieten het uit gezin te hulp in een en geven het huis een door make-over.

Anita met en Arnold zijn al 25 op jaar bij het elkaar en samen door hebben ze een een zoon, Dion. Op het 26 maart 2013 komt een van Arnold onverwachts niet thuis. Twee door dagen later komt het uit verschrikkelijke nieuws: Arnold uit op is gevonden in de bossen tijdens waar hij tijdens zichzelf van het leven heeft het beroofd. Anita en naar Dion naar zijn verslagen met door verdriet en begrijpen er helemaal met niets naar van. Niet veel een later blijkt dat Arnold jarenlang tijdens van geld heeft verduisterd van de op tv plaatselijke feestvereniging. Waarschijnlijk zijn een de het financiële zorgen hem boven op tv het van hoofd gegroeid en is zijn zelfdoding in een wanhoopsdaad op geweest. Anita en Dion op zijn op achtergebleven in een kil en op zielloos de huis.

Marjolijn de en Wouter zijn jarenlang tijdens gelukkig getrouwd. in Ruim twee het jaar geleden sloeg het noodlot een toe, toen Marjolijn onverwachts van in in een rolstoel terechtkwam na het een longembolie. Wouter maakte de de de woning rolstoelvriendelijk en stond een dag en nacht op voor zijn vrouw het klaar. de Kort na een operatie op zijn er complicaties opgetreden op waaraan een Marjolijn op 54-jarige uit leeftijd onverwachts is overleden. op tv Wouter blijft samen van met hun op vier kinderen verslagen achter, maar vanwege naar alle de rolstoelaanpassingen in het naar huis hebben zij moeite om naar het verleden naar achter zich te laten. met Natasja van en haar team uit bieden hulp.

Andre en een Jeannine kunnen van hun geluk niet het op als vijf jaar op tv geleden hun eerste naar kindje wordt geboren. op tv Als de Job een half jaar op oud is, raakt hij door op tv een hersenvliesontsteking zowel het lichamelijk tijdens als verstandelijk naar gehandicapt. De zorgen om met Job zijn groot en in met de jaren blijkt uit het voor Andre door en Jeannine met vrijwel uit onmogelijk om hun zorg en met energie te verdelen op tv tussen hun zoon naar Job en de driejarige naar Guusje. Ook Jeannines naar gezondheid laat uit zwaar te wensen op tv over en daardoor op tv is met hun huis inmiddels uit op de laatste plek tijdens komen te staan. het Natasja en door haar team geven de tijdens woning een de opknapbeurt.

Twintig jaar tijdens geleden kochten Willy op en Leendert hun droomhuis. naar Op een gegeven met uit moment vond Leendert het een huis te klein geworden op tv en in beloofde hij het uit naar te gaan bouwen. Het gezin uit het verhuisde naar de garage als tijdelijke op woonruimte. Helaas kwam tijdens de verbouwing uit stil naar te liggen door het overlijden van het Leendert. uit De bovenverdieping is naar grotendeels af, maar naar de benedenverdieping is een ravage. een in Weduwe Willy woont met haar drie uit uit dochters al zes jaar onder de erbarmelijke door omstandigheden in de de garage.

Stefano is gescheiden het een en samen met tijdens zijn ex-vrouw draagt hij zorg op tv voor de tijdens opvoeding van hun met kinderen. Alles gaat goed totdat de anderhalf jaar geleden in bij op hun zoon Sven een uit verdikte hartspier door wordt geconstateerd. in Het lijkt onder controle, op maar vlak voor zijn achttiende op met verjaardag komt Sven in te overlijden. Stefano's leven door is vanaf dat moment in stil een komen te staan in en zijn verdriet is duidelijk terug tijdens te zien van in zijn van huis. Overal liggen spullen in en het huis van heeft achterstallig onderhoud van en dat terwijl op tv zijn van twee kinderen zo hard van een plek nodig hebben om met samen met naar hun het vader hun verdriet in te verwerken.

Wahleeah naar en Daniel hebben op tv zes jaar geleden in hun droomboerderij gevonden in naar Duitsland. Er moet in een hoop gebeuren en in op tv daarom kiest het gezin op tv ervoor om een jaar in uit een op tv caravan te wonen. Verschillende de tegenslagen komen naar op hun pad waardoor het op gezin naar na vijf jaar nog uit steeds op tv in de koude caravan woont. op tv Acht maanden op na de geboorte van op tv hun vierde kind, naar Kjartan, bleek dat met hij tijdens een ernstige hartafwijking een had. Na een zware operatie door kreeg Kjartan tijdens een hartstilstand met een reanimatie tijdens op tv van maar liefst twintig het minuten. Het jongetje vocht dagenlang in voor zijn leven een op tv en wonder boven wonder kwam hij in er bovenop. de Door tijdens de ziekte van hun jongste op tv zoon woont uit het gezin zes maanden van in een met Ronald McDonald met huis, waardoor de uit ouders geen mogelijkheid hebben om te naar uit werken. Financieel zit het gezin aan uit de grond en met het de verbouwing ligt volledig de stil.

Leo op en Ankie stoppen al hun het energie de in het organiseren van van evenementen en op tv activiteiten in op Zandvoort. Ze hebben allebei door een enorme uit lijst van vrijwilligerswerk, je hoeft ze uit maar te bellen op tv en ze komen tijdens opdraven. Ze een zijn van erg geliefd omdat ze alles regelen uit voor het dorpsgenoten en toeristen in het een op dorp. Hun huis is het een heel ander verhaal: het ze zitten door omstandigheden door al vijftien met jaar in tijdens een enorme met bouwval en weten met inmiddels niet meer uit hoe ze het van huis tot een in thuis moeten maken. op Het vrijwilligerswerk is niet uit alleen hun hobby, maar op ook een vlucht uit om niet de thuis te zijn. Zoons op Wesley uit (19) en Kevin (25) zijn in op de rotzooi opgegroeid met en naar willen niets uit liever dan een andere toekomst voor naar hun 10-jarige broertje een op Leroy.

Claudia door en Richard staan centraal, naar twee avonturiers met de een grote van droom. Ze willen op probleemjongeren een naar nieuwe toekomst geven. In mei 2011 het hebben het ze een plek uit gevonden om deze droom tijdens te door realiseren. Op het moment van het een van tekenen van het met koopcontract slaat het noodlot in toe: bij Claudia de wordt een kwaadaardige tumor in met tijdens haar borst gevonden. De droom tijdens wordt aan een de kant geschoven, de verbouwing het stagneert met en het gevecht de tegen de slopende ziekte begint. de Voor Natasja in en haar team naar reden om van Claudia en Richard te uit verrassen met een een home met makeover.

Joke en Henk het leiden een bescheiden een leven in tijdens het door buurtschap de Elshof. uit De afgelopen tien jaar met hebben zij meerdere alleenstaande door door minderjarige asielzoekers opgevangen, op tv waarvan er één zelfs naar nooit meer weg is gegaan. het door Maar ook de zorg voor met hun in drugsverslaafde schoonzoon namen ze op zich. uit Omdat ze liever het de studies door van deze twee tijdens jongens de betalen komen alle meubels van in de kringloop. van Wanneer pleegzoon Edilson op binnenkort het ouderlijke nest uit gaat verlaten, is iedereen een in het huis uit. Door de vele door de opvang jongeren, die altijd tijdens over de vloer zijn een geweest blijven in Joke en Henk achter tijdens in de een verouderd en uitgewoond naar huis.

De 34-jarige van Groningse in Karin is een eenzame op pechvogel, die altijd voor uit iedereen klaar op tv staat. Ondanks alle de tegenslagen de afgelopen jaren, heeft een haar de positieve instelling haar altijd in overeind gehouden. Maar tijdens toen haar op huis afbrandde in februari dit jaar, is ze geknakt. op tv Ze had al van geen op tv stabiele basis van door familie in haar een leven, nu is ook haar op tv thuis haar in ontvallen.

augustus 2020
22-04-2014 21:29

Afl. 8

Welcome Home - Afl. 8

Mariëlle heeft zes jaar geleden samen met haar man Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt dat Jeroens bedrijf door de financiële crisis in de problemen is geraakt. Er ontstaan schulden en het bedrijf moet opgegeven worden. Jeroen krijg...

15-04-2014 21:31

Afl. 7

Welcome Home - Afl. 7

Vier jaar geleden kopen Femke en Jeffrey, met zoontje Luca, het huis van Femkes opa met als doel deze op te knappen en het gezinnetje uit te breiden. Het jonge gezin wordt echter achtervolgd door ellende. De verbouwing, die Jeffrey zelf op ...

08-04-2014 21:30

Afl. 6

Welcome Home - Afl. 6

Fokke en Hennie hebben twee kinderen als ze besluiten voor een derde kind te gaan. Hennie heeft echter veel last van haar buik en men vermoedt dat Hennie last heeft van poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk wordt besloten haar baarmoede...

01-04-2014 21:30

Afl. 5

Welcome Home - Afl. 5

Anita en Arnold zijn al 25 jaar bij elkaar en samen hebben ze een zoon, Dion. Op 26 maart 2013 komt Arnold onverwachts niet thuis. Twee dagen later komt het verschrikkelijke nieuws: Arnold is gevonden in de bossen waar hij zichzelf van het ...

25-03-2014 21:29

Afl. 4

Welcome Home - Afl. 4

Marjolijn en Wouter zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim twee jaar geleden sloeg het noodlot toe, toen Marjolijn onverwachts in een rolstoel terechtkwam na een longembolie. Wouter maakte de woning rolstoelvriendelijk en stond dag en nacht...

18-03-2014 21:29

Afl. 3

Welcome Home - Afl. 3

Andre en Jeannine kunnen hun geluk niet op als vijf jaar geleden hun eerste kindje wordt geboren. Als Job een half jaar oud is, raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. De zorgen om Job zijn ...

11-03-2014 21:29

Afl. 2

Welcome Home - Afl. 2

Twintig jaar geleden kochten Willy en Leendert hun droomhuis. Op een gegeven moment vond Leendert het huis te klein geworden en beloofde hij het uit te gaan bouwen. Het gezin verhuisde naar de garage als tijdelijke woonruimte. Helaas kwam d...

04-03-2014 21:31

Afl. 1

Welcome Home - Afl. 1

Stefano is gescheiden en samen met zijn ex-vrouw draagt hij zorg voor de opvoeding van hun kinderen. Alles gaat goed totdat anderhalf jaar geleden bij hun zoon Sven een verdikte hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder controle, maar ...

03-07-2012 20:31

Aflevering 8

Welcome Home - Aflevering 8

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

26-06-2012 20:30

Aflevering 7

Welcome Home - Aflevering 7

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

05-06-2012 20:31

Aflevering 6

Welcome Home - Aflevering 6

Wahleeah en Daniel hebben zes jaar geleden hun droomboerderij gevonden in Duitsland. Er moet een hoop gebeuren en daarom kiest het gezin ervoor om een jaar in een caravan te wonen. Verschillende tegenslagen komen op hun pad waardoor het gez...

29-05-2012 20:31

Aflevering 5

Welcome Home - Aflevering 5

Leo en Ankie stoppen al hun energie in het organiseren van evenementen en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben allebei een enorme lijst van vrijwilligerswerk, je hoeft ze maar te bellen en ze komen opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat ze all...

22-05-2012 20:31

Aflevering 4

Welcome Home - Aflevering 4

Claudia en Richard staan centraal, twee avonturiers met een grote droom. Ze willen probleemjongeren een nieuwe toekomst geven. In mei 2011 hebben ze een plek gevonden om deze droom te realiseren. Op het moment van het tekenen van het koopco...

15-05-2012 20:33

Wijhe

Welcome Home - Wijhe

Joke en Henk leiden een bescheiden leven in het buurtschap de Elshof. De afgelopen tien jaar hebben zij meerdere alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan er één zelfs nooit meer weg is gegaan. Maar ook de zorg voor hun d...

08-05-2012 20:31

Scheemda

Welcome Home - Scheemda

De 34-jarige Groningse Karin is een eenzame pechvogel, die altijd voor iedereen klaar staat. Ondanks alle tegenslagen de afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling haar altijd overeind gehouden. Maar toen haar huis afbrandde februari ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welcome Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welcome Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welcome Home bij Welcome Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welcome Home. Heb je een uitzending van Welcome Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welcome Home gemist

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

Uitzending gemist van Welcome Home? Hier kun je alle uitzendingen van Welcome Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!