Programma gemist?

Mariëlle uit heeft zes jaar geleden samen de met haar man op tv Jeroen een uit gelukkig gezinsleven, als blijkt van dat Jeroens in bedrijf door de financiële door door crisis in de problemen is geraakt. door Er ontstaan naar schulden en het bedrijf op moet opgegeven in worden. Jeroen krijgt het de kans om in bij Mariëlles broer in het Hong de Kong te in gaan werken. Alles lijkt goed naar te op gaan, totdat hij op tv op een dag uit is verdwenen en een met brief achterlaat met de in boodschap dat uit hij er vandoor is de en niet op tv gevonden wil de worden. Mariëlle blijft gedesillusioneerd naar in Nederland op tv achter met vier kinderen, van fikse schulden en een op hypotheek. Ze zet elke in cent opzij een om in het met huis te met kunnen blijven wonen, maar met inmiddels moet het een huis op wel nodig worden met opgeknapt.

Vier naar jaar geleden kopen door Femke en Jeffrey, met op tv zoontje Luca, het met huis van Femkes de opa met als doel het deze op tijdens te knappen en in het op gezinnetje uit te een breiden. Het jonge gezin in wordt echter uit achtervolgd door ellende. De op verbouwing, die Jeffrey zelf op het zich neemt, van is in volle gang op wanneer Jeffrey op tijdens uit zijn werk een bijna een fatale slagaderlijke bloeding krijgt. tijdens Femke krijgt een miskraam, in maar is uit al snel daarna de weer zwanger. de Na 29 weken blijkt ze tijdens zwangerschapsvergiftiging op tv te hebben en voor een zowel van haar als hun ongeboren van kindje is naar dit levensbedreigend. Vinny wordt elf van weken het te vroeg geboren met uit ernstige luchtwegproblemen. Door alle door narigheid is tijdens de verbouwing helemaal stil komen uit te liggen uit en op tv zijn Femke en door Jeffrey totaal aan het eind van van hun op Latijn.

Fokke een en Hennie hebben met twee kinderen als het ze besluiten voor van een derde kind tijdens te gaan. Hennie heeft in echter veel last een van haar buik en uit het men vermoedt dat Hennie last heeft uit van door poliepen in haar een baarmoeder. Uiteindelijk wordt besloten met haar baarmoeder en uit eierstokken te verwijderen. op tv Tijdens deze operatie wordt de het duidelijk dat zij baarmoederkanker met uitzaaiingen naar heeft. Afgelopen november op overlijdt Hennie naar op 31-jarige leeftijd. uit Fokke en de in jongens van blijven achter met veel door verdriet in een triest tijdens en verwaarloosd huis. op tv Natasja Froger de en haar team schieten het in een gezin te hulp en het geven het huis een het make-over.

Anita naar en Arnold op tv zijn al 25 jaar tijdens bij elkaar en naar samen hebben ze een zoon, op Dion. in Op 26 op maart 2013 komt een Arnold onverwachts niet thuis. Twee een dagen tijdens later komt het verschrikkelijke naar nieuws: Arnold op is gevonden in het de bossen waar hij zichzelf van uit het leven heeft met beroofd. Anita van en uit Dion zijn verslagen door naar verdriet en begrijpen er op helemaal niets van. Niet het een veel later blijkt dat Arnold jarenlang een geld heeft verduisterd op tv van de plaatselijke de feestvereniging. Waarschijnlijk zijn een de financiële zorgen op op tv hem boven het hoofd gegroeid met en is zijn zelfdoding tijdens de een wanhoopsdaad geweest. Anita het en Dion zijn naar achtergebleven in een van kil en zielloos met huis.

Marjolijn en Wouter de zijn jarenlang door gelukkig getrouwd. het Ruim twee jaar op geleden sloeg naar het noodlot toe, toen Marjolijn onverwachts op tv in door een rolstoel terechtkwam na door een longembolie. Wouter het maakte de woning op rolstoelvriendelijk en stond dag uit en nacht de voor zijn vrouw klaar. tijdens Kort na in een operatie zijn er met complicaties opgetreden door waaraan uit Marjolijn op 54-jarige leeftijd op onverwachts is overleden. een Wouter blijft samen met in hun met vier kinderen verslagen door achter, maar vanwege de alle rolstoelaanpassingen in het huis hebben in zij moeite van om het verleden achter een zich te laten. tijdens Natasja met en haar team bieden door hulp.

Andre van en Jeannine kunnen hun tijdens geluk niet op naar als vijf jaar geleden uit op tv hun eerste kindje tijdens wordt geboren. Als op Job een half tijdens jaar oud is, raakt hij naar door een hersenvliesontsteking zowel een lichamelijk als verstandelijk van van gehandicapt. De zorgen om Job in zijn groot tijdens en met de in jaren blijkt het op voor Andre en Jeannine vrijwel uit onmogelijk een om hun zorg uit en energie uit te verdelen tussen hun zoon op Job en de op tv driejarige Guusje. Ook Jeannines naar gezondheid laat zwaar op tv te wensen tijdens over en naar daardoor is hun met huis inmiddels een op de laatste plek door komen te staan. Natasja en de haar tijdens team geven de een woning een op opknapbeurt.

Twintig jaar tijdens geleden kochten Willy en tijdens Leendert hun door droomhuis. Op een tijdens gegeven met moment vond Leendert het huis van te klein geworden uit en beloofde op hij het uit te de gaan bouwen. Het gezin door verhuisde naar de de garage als tijdelijke tijdens de woonruimte. Helaas kwam de van verbouwing stil te liggen naar door het op overlijden van Leendert. De de bovenverdieping is grotendeels af, het maar de uit benedenverdieping is tijdens een ravage. Weduwe op Willy woont met uit haar drie dochters al zes door jaar een onder erbarmelijke omstandigheden in de een naar garage.

Stefano is het gescheiden en samen naar met in zijn ex-vrouw draagt hij zorg uit voor in de opvoeding van hun kinderen. Alles naar gaat op goed totdat op anderhalf jaar geleden bij op hun zoon Sven op een verdikte hartspier wordt geconstateerd. met Het lijkt uit onder controle, naar maar vlak voor zijn achttiende op tv verjaardag komt Sven met te naar overlijden. Stefano's leven is vanaf op tijdens dat moment stil de komen te staan en zijn verdriet op tv is duidelijk terug uit te uit zien in zijn een huis. Overal liggen het spullen en het huis naar heeft achterstallig onderhoud in en dat terwijl zijn op twee kinderen de zo hard de een plek nodig hebben een om de samen met hun vader door hun verdriet te op verwerken.

Wahleeah uit en Daniel hebben van zes jaar geleden met hun droomboerderij op tv gevonden in Duitsland. Er moet een naar hoop met gebeuren en daarom op tv kiest het gezin naar ervoor om een jaar het in een een caravan te wonen. door Verschillende tegenslagen tijdens komen op hun pad waardoor het van gezin na vijf door jaar nog naar steeds in de op koude op tv caravan woont. Acht op maanden na de geboorte van door hun met vierde kind, Kjartan, tijdens bleek dat hij een uit ernstige hartafwijking had. Na uit een zware op tv operatie kreeg Kjartan een hartstilstand uit met de een reanimatie van maar liefst door twintig minuten. op Het jongetje vocht naar dagenlang in voor zijn leven en wonder boven naar wonder het kwam hij er bovenop. Door door op tv de ziekte van hun op tv jongste zoon op tv woont het gezin tijdens zes maanden in een met Ronald McDonald de huis, waardoor de ouders geen mogelijkheid het hebben door om te naar werken. Financieel zit het gezin aan het de met grond en de in verbouwing ligt volledig door stil.

Leo en Ankie op tv stoppen al hun uit energie van in het organiseren een van evenementen en de activiteiten in Zandvoort. Ze met hebben allebei een door enorme lijst met van vrijwilligerswerk, je hoeft de ze maar te bellen tijdens door en ze komen opdraven. naar Ze zijn erg geliefd omdat van ze tijdens alles regelen van voor dorpsgenoten en toeristen in het naar dorp. Hun naar huis is een heel op tv ander op tv verhaal: ze zitten door omstandigheden tijdens al met vijftien jaar in een het enorme de bouwval en weten inmiddels niet meer door hoe ze tijdens het huis tot in een thuis moeten maken. door Het vrijwilligerswerk is op tv niet alleen door hun met hobby, maar ook een vlucht uit om niet een thuis te zijn. Zoons Wesley van van (19) en Kevin (25) zijn in in de rotzooi opgegroeid de en naar willen niets liever op dan een andere met toekomst voor hun 10-jarige broertje de tijdens Leroy.

Claudia en Richard een naar staan centraal, twee door avonturiers met een grote droom. Ze op tv willen probleemjongeren een een nieuwe toekomst de geven. In een mei 2011 hebben op ze een met plek gevonden om deze in droom te realiseren. Op het de op moment van het tekenen van van het uit koopcontract slaat het noodlot tijdens toe: bij Claudia wordt naar een in kwaadaardige tumor in haar borst gevonden. in De droom wordt naar aan de een kant geschoven, de in verbouwing stagneert en door het het gevecht tegen de slopende ziekte begint. met Voor Natasja uit en haar team op reden met om Claudia en op Richard te verrassen met een home op tv uit makeover.

Joke en Henk tijdens leiden het een bescheiden leven in het op tv op buurtschap de Elshof. in De afgelopen tien jaar hebben zij op tv meerdere een alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, in met waarvan er één zelfs een nooit meer op tv weg is gegaan. het Maar ook de tijdens zorg voor hun drugsverslaafde schoonzoon naar namen ze op zich. de Omdat ze tijdens liever de studies door van deze op twee jongens betalen komen alle naar meubels van de het kringloop. met Wanneer pleegzoon tijdens Edilson binnenkort het in ouderlijke nest gaat verlaten, is iedereen tijdens door het huis uit. tijdens Door de vele opvang jongeren, die naar altijd over de door vloer op tv zijn geweest blijven Joke en het Henk achter een in een door verouderd en uitgewoond van huis.

De 34-jarige tijdens Groningse Karin door is een eenzame pechvogel, in die altijd van voor iedereen klaar door staat. Ondanks alle het tegenslagen de een afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling door met haar altijd overeind gehouden. Maar naar toen haar huis afbrandde met februari dit jaar, de is in ze geknakt. Ze had door al geen de stabiele basis van familie een in haar leven, nu door door is ook haar thuis haar met ontvallen.

mei 2019
22-04-2014 21:29

Afl. 8

Welcome Home - Afl. 8

Mariëlle heeft zes jaar geleden samen met haar man Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt dat Jeroens bedrijf door de financiële crisis in de problemen is geraakt. Er ontstaan schulden en het bedrijf moet opgegeven worden. Jeroen krijg...

15-04-2014 21:31

Afl. 7

Welcome Home - Afl. 7

Vier jaar geleden kopen Femke en Jeffrey, met zoontje Luca, het huis van Femkes opa met als doel deze op te knappen en het gezinnetje uit te breiden. Het jonge gezin wordt echter achtervolgd door ellende. De verbouwing, die Jeffrey zelf op ...

08-04-2014 21:30

Afl. 6

Welcome Home - Afl. 6

Fokke en Hennie hebben twee kinderen als ze besluiten voor een derde kind te gaan. Hennie heeft echter veel last van haar buik en men vermoedt dat Hennie last heeft van poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk wordt besloten haar baarmoede...

01-04-2014 21:30

Afl. 5

Welcome Home - Afl. 5

Anita en Arnold zijn al 25 jaar bij elkaar en samen hebben ze een zoon, Dion. Op 26 maart 2013 komt Arnold onverwachts niet thuis. Twee dagen later komt het verschrikkelijke nieuws: Arnold is gevonden in de bossen waar hij zichzelf van het ...

25-03-2014 21:29

Afl. 4

Welcome Home - Afl. 4

Marjolijn en Wouter zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim twee jaar geleden sloeg het noodlot toe, toen Marjolijn onverwachts in een rolstoel terechtkwam na een longembolie. Wouter maakte de woning rolstoelvriendelijk en stond dag en nacht...

18-03-2014 21:29

Afl. 3

Welcome Home - Afl. 3

Andre en Jeannine kunnen hun geluk niet op als vijf jaar geleden hun eerste kindje wordt geboren. Als Job een half jaar oud is, raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. De zorgen om Job zijn ...

11-03-2014 21:29

Afl. 2

Welcome Home - Afl. 2

Twintig jaar geleden kochten Willy en Leendert hun droomhuis. Op een gegeven moment vond Leendert het huis te klein geworden en beloofde hij het uit te gaan bouwen. Het gezin verhuisde naar de garage als tijdelijke woonruimte. Helaas kwam d...

04-03-2014 21:31

Afl. 1

Welcome Home - Afl. 1

Stefano is gescheiden en samen met zijn ex-vrouw draagt hij zorg voor de opvoeding van hun kinderen. Alles gaat goed totdat anderhalf jaar geleden bij hun zoon Sven een verdikte hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder controle, maar ...

03-07-2012 20:31

Aflevering 8

Welcome Home - Aflevering 8

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

26-06-2012 20:30

Aflevering 7

Welcome Home - Aflevering 7

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

05-06-2012 20:31

Aflevering 6

Welcome Home - Aflevering 6

Wahleeah en Daniel hebben zes jaar geleden hun droomboerderij gevonden in Duitsland. Er moet een hoop gebeuren en daarom kiest het gezin ervoor om een jaar in een caravan te wonen. Verschillende tegenslagen komen op hun pad waardoor het gez...

29-05-2012 20:31

Aflevering 5

Welcome Home - Aflevering 5

Leo en Ankie stoppen al hun energie in het organiseren van evenementen en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben allebei een enorme lijst van vrijwilligerswerk, je hoeft ze maar te bellen en ze komen opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat ze all...

22-05-2012 20:31

Aflevering 4

Welcome Home - Aflevering 4

Claudia en Richard staan centraal, twee avonturiers met een grote droom. Ze willen probleemjongeren een nieuwe toekomst geven. In mei 2011 hebben ze een plek gevonden om deze droom te realiseren. Op het moment van het tekenen van het koopco...

15-05-2012 20:33

Wijhe

Welcome Home - Wijhe

Joke en Henk leiden een bescheiden leven in het buurtschap de Elshof. De afgelopen tien jaar hebben zij meerdere alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan er één zelfs nooit meer weg is gegaan. Maar ook de zorg voor hun d...

08-05-2012 20:31

Scheemda

Welcome Home - Scheemda

De 34-jarige Groningse Karin is een eenzame pechvogel, die altijd voor iedereen klaar staat. Ondanks alle tegenslagen de afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling haar altijd overeind gehouden. Maar toen haar huis afbrandde februari ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welcome Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welcome Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welcome Home bij Welcome Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welcome Home. Heb je een uitzending van Welcome Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welcome Home gemist

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

Uitzending gemist van Welcome Home? Hier kun je alle uitzendingen van Welcome Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord