Programma gemist?

Mariëlle heeft door zes jaar geleden samen naar met naar haar man Jeroen van een gelukkig naar gezinsleven, als blijkt dat Jeroens van bedrijf de door de financiële crisis in een de problemen uit is geraakt. de Er ontstaan schulden en het naar bedrijf naar moet opgegeven worden. een Jeroen krijgt de kans om van bij op Mariëlles broer in Hong met Kong te gaan werken. van Alles lijkt goed in te gaan, totdat een hij door op een dag is verdwenen door en een brief door achterlaat met de boodschap een op tv dat hij er vandoor is de en van niet gevonden wil worden. met Mariëlle blijft gedesillusioneerd in door Nederland achter met vier tijdens de kinderen, fikse schulden tijdens en een hypotheek. het Ze zet elke cent opzij om door in het huis naar te op kunnen blijven tijdens wonen, maar inmiddels moet het huis in wel nodig worden een met opgeknapt.

Vier door jaar geleden kopen Femke in en Jeffrey, met een zoontje van Luca, het huis van op tv Femkes opa tijdens met als doel deze van op te knappen op en het gezinnetje uit tijdens te breiden. Het jonge van gezin tijdens wordt echter achtervolgd door ellende. op tv De verbouwing, die tijdens Jeffrey zelf met op zich neemt, de is naar in volle gang wanneer Jeffrey op met zijn werk het een bijna van fatale slagaderlijke een bloeding krijgt. Femke krijgt een van miskraam, een maar is al snel daarna een weer het zwanger. Na 29 weken blijkt ze uit zwangerschapsvergiftiging op te hebben en voor tijdens zowel haar een als hun ongeboren kindje tijdens is dit op levensbedreigend. Vinny wordt de elf weken te vroeg door geboren met ernstige luchtwegproblemen. op Door met alle narigheid is naar de verbouwing helemaal naar stil komen tijdens te liggen en zijn op Femke en Jeffrey totaal tijdens aan op het eind van hun op tv Latijn.

Fokke in en Hennie hebben een twee kinderen als ze in besluiten voor door een derde van kind te gaan. Hennie heeft echter een veel door last van van haar buik en men in vermoedt dat Hennie een last heeft van de poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk een wordt besloten op haar baarmoeder in en eierstokken te verwijderen. Tijdens uit met deze operatie wordt duidelijk dat zij van baarmoederkanker met uitzaaiingen op heeft. door Afgelopen november overlijdt door Hennie op het 31-jarige leeftijd. Fokke en de een jongens blijven de achter met veel met verdriet in door een triest en met verwaarloosd huis. Natasja naar Froger en haar team schieten het van een gezin te hulp met en geven het huis een door make-over.

Anita en Arnold op zijn al de 25 in jaar bij elkaar en een samen hebben ze een het zoon, Dion. Op 26 van op tv maart 2013 komt Arnold onverwachts niet op tv thuis. Twee uit dagen tijdens later komt het verschrikkelijke nieuws: Arnold het is gevonden in van de bossen in waar hij zichzelf van door op het leven heeft beroofd. Anita en door door Dion zijn verslagen door verdriet en de begrijpen van er helemaal niets een van. Niet veel een later blijkt dat Arnold het jarenlang geld door heeft verduisterd van op tv de plaatselijke feestvereniging. Waarschijnlijk naar zijn de financiële met zorgen hem boven het tijdens hoofd gegroeid naar en het is zijn zelfdoding een wanhoopsdaad geweest. uit Anita het en Dion zijn achtergebleven het in een kil de en naar zielloos huis.

Marjolijn en naar Wouter zijn door jarenlang gelukkig getrouwd. met Ruim twee jaar geleden sloeg op tv het noodlot van toe, toen Marjolijn onverwachts tijdens in een met rolstoel terechtkwam na een van longembolie. Wouter maakte van de woning uit rolstoelvriendelijk en stond met dag door en nacht voor zijn de vrouw klaar. Kort na een met operatie zijn er door complicaties opgetreden tijdens waaraan tijdens Marjolijn op 54-jarige leeftijd onverwachts is met op overleden. Wouter blijft naar samen met hun vier kinderen door verslagen achter, maar vanwege het alle rolstoelaanpassingen in door het huis hebben uit zij naar moeite om het verleden een achter zich een te laten. het Natasja en haar team bieden de hulp.

Andre het en Jeannine op tv kunnen hun geluk niet op als een vijf jaar naar geleden op tv hun eerste kindje wordt geboren. Als op tv in Job een half tijdens jaar oud is, raakt hij door uit de een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk door gehandicapt. een De zorgen om Job zijn naar groot door en met de de jaren blijkt het voor Andre naar in en Jeannine vrijwel onmogelijk om een hun zorg en energie de te verdelen een tussen hun zoon op Job en de op driejarige Guusje. Ook van Jeannines gezondheid laat op tv zwaar op te wensen over in en daardoor is hun naar huis inmiddels op een de laatste plek komen te een staan. Natasja met en haar team de geven naar de woning een met opknapbeurt.

Twintig tijdens jaar geleden kochten Willy en naar Leendert hun droomhuis. het Op een een gegeven moment van vond Leendert naar het huis te klein geworden en van beloofde hij het met van uit te gaan bouwen. Het gezin uit verhuisde naar naar de garage als de tijdelijke een woonruimte. Helaas kwam door de verbouwing stil te liggen op tv door het van overlijden van Leendert. De door bovenverdieping is grotendeels op af, maar de benedenverdieping naar is in een ravage. Weduwe op Willy woont met haar het drie dochters al door zes jaar onder naar erbarmelijke omstandigheden in de op tv het garage.

Stefano het is gescheiden en samen met op tv zijn ex-vrouw draagt op tv hij door zorg voor de tijdens opvoeding van hun kinderen. Alles van gaat uit goed totdat anderhalf jaar geleden het tijdens bij hun zoon door Sven een verdikte hartspier wordt geconstateerd. op Het lijkt onder op tv een controle, maar vlak voor zijn in achttiende verjaardag komt Sven op tv een te overlijden. Stefano's leven in is vanaf dat moment de stil op tv komen te staan en door zijn verdriet is naar duidelijk terug te zien het in zijn huis. naar Overal op liggen spullen en het huis heeft een achterstallig onderhoud en met dat terwijl naar zijn twee kinderen door zo hard door een plek een nodig hebben om op samen met hun naar vader hun verdriet met te verwerken.

Wahleeah een en Daniel uit hebben zes jaar geleden hun droomboerderij de gevonden in uit Duitsland. Er naar moet een door hoop gebeuren en daarom kiest naar het gezin ervoor om een tijdens een jaar in een caravan te uit wonen. Verschillende van tegenslagen komen op tv op hun pad waardoor het het gezin uit na vijf jaar nog op tv steeds in door de koude caravan woont. op tv Acht maanden na de op tv geboorte van hun uit vierde kind, de Kjartan, bleek op tv dat hij een ernstige hartafwijking door had. Na een tijdens door zware operatie kreeg Kjartan een de hartstilstand met een op tv reanimatie van tijdens maar liefst met twintig minuten. Het jongetje tijdens vocht dagenlang een voor zijn leven en wonder boven een wonder kwam op hij op er bovenop. Door door de ziekte van hun jongste op zoon woont uit het gezin zes de maanden in een Ronald in McDonald huis, uit waardoor de ouders naar geen mogelijkheid hebben om van te van werken. Financieel zit het gezin de aan de het grond en de verbouwing naar ligt volledig naar stil.

Leo naar en Ankie stoppen de al hun energie in naar het organiseren van van evenementen met en activiteiten in naar Zandvoort. Ze hebben allebei een in enorme lijst van vrijwilligerswerk, in je hoeft ze van maar op tv te bellen en ze komen uit opdraven. Ze zijn op tijdens erg geliefd omdat ze alles door regelen voor dorpsgenoten tijdens en toeristen in tijdens het op dorp. Hun huis is op een heel met ander verhaal: ze zitten tijdens door omstandigheden een al vijftien jaar in een enorme tijdens bouwval en een weten uit inmiddels niet meer hoe ze het met huis tot de een thuis moeten tijdens maken. naar Het vrijwilligerswerk is op niet alleen hun met hobby, maar ook een vlucht om door niet thuis te naar zijn. op tv Zoons Wesley (19) en in Kevin (25) met zijn in de rotzooi door opgegroeid en willen niets naar liever dan in een uit andere toekomst voor hun met 10-jarige broertje op Leroy.

Claudia en Richard met staan centraal, twee door avonturiers in met een grote droom. Ze van willen probleemjongeren een in nieuwe toekomst geven. op In mei 2011 in hebben ze een door tijdens plek gevonden om deze droom door te realiseren. Op de het moment van op het het tekenen van het koopcontract slaat het op noodlot toe: de bij Claudia wordt een uit kwaadaardige tumor van in haar met borst gevonden. De droom tijdens wordt aan de met kant geschoven, de tijdens verbouwing stagneert door en het gevecht tegen met de met slopende ziekte begint. Voor Natasja en uit een haar team reden om met Claudia en Richard op te verrassen met uit een home met makeover.

Joke in en Henk leiden een naar bescheiden tijdens leven in het buurtschap de uit Elshof. in De afgelopen tien jaar hebben door zij meerdere op alleenstaande minderjarige tijdens asielzoekers opgevangen, op waarvan er één zelfs nooit meer tijdens weg is in gegaan. Maar ook naar de zorg van voor hun drugsverslaafde door schoonzoon namen een ze op zich. met Omdat ze liever de studies van met deze twee jongens naar betalen komen in alle meubels het van de de kringloop. Wanneer pleegzoon Edilson binnenkort het met het ouderlijke nest gaat verlaten, is uit iedereen een het huis uit. Door de vele van in opvang jongeren, die altijd over het de vloer door zijn geweest blijven Joke en uit Henk achter in door een verouderd en een uitgewoond op huis.

De op 34-jarige Groningse in Karin is een op tv eenzame pechvogel, die altijd door voor iedereen klaar staat. Ondanks het de alle tegenslagen de afgelopen jaren, tijdens heeft haar positieve instelling tijdens met haar altijd overeind gehouden. Maar op tv toen haar het huis afbrandde februari dit met jaar, is door ze geknakt. tijdens Ze had al geen stabiele in basis een van familie in haar het leven, nu is ook op haar thuis haar een ontvallen.

februari 2019
22-04-2014 21:29

Afl. 8

Welcome Home - Afl. 8

Mariëlle heeft zes jaar geleden samen met haar man Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt dat Jeroens bedrijf door de financiële crisis in de problemen is geraakt. Er ontstaan schulden en het bedrijf moet opgegeven worden. Jeroen krijg...

15-04-2014 21:31

Afl. 7

Welcome Home - Afl. 7

Vier jaar geleden kopen Femke en Jeffrey, met zoontje Luca, het huis van Femkes opa met als doel deze op te knappen en het gezinnetje uit te breiden. Het jonge gezin wordt echter achtervolgd door ellende. De verbouwing, die Jeffrey zelf op ...

08-04-2014 21:30

Afl. 6

Welcome Home - Afl. 6

Fokke en Hennie hebben twee kinderen als ze besluiten voor een derde kind te gaan. Hennie heeft echter veel last van haar buik en men vermoedt dat Hennie last heeft van poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk wordt besloten haar baarmoede...

01-04-2014 21:30

Afl. 5

Welcome Home - Afl. 5

Anita en Arnold zijn al 25 jaar bij elkaar en samen hebben ze een zoon, Dion. Op 26 maart 2013 komt Arnold onverwachts niet thuis. Twee dagen later komt het verschrikkelijke nieuws: Arnold is gevonden in de bossen waar hij zichzelf van het ...

25-03-2014 21:29

Afl. 4

Welcome Home - Afl. 4

Marjolijn en Wouter zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim twee jaar geleden sloeg het noodlot toe, toen Marjolijn onverwachts in een rolstoel terechtkwam na een longembolie. Wouter maakte de woning rolstoelvriendelijk en stond dag en nacht...

18-03-2014 21:29

Afl. 3

Welcome Home - Afl. 3

Andre en Jeannine kunnen hun geluk niet op als vijf jaar geleden hun eerste kindje wordt geboren. Als Job een half jaar oud is, raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. De zorgen om Job zijn ...

11-03-2014 21:29

Afl. 2

Welcome Home - Afl. 2

Twintig jaar geleden kochten Willy en Leendert hun droomhuis. Op een gegeven moment vond Leendert het huis te klein geworden en beloofde hij het uit te gaan bouwen. Het gezin verhuisde naar de garage als tijdelijke woonruimte. Helaas kwam d...

04-03-2014 21:31

Afl. 1

Welcome Home - Afl. 1

Stefano is gescheiden en samen met zijn ex-vrouw draagt hij zorg voor de opvoeding van hun kinderen. Alles gaat goed totdat anderhalf jaar geleden bij hun zoon Sven een verdikte hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder controle, maar ...

03-07-2012 20:31

Aflevering 8

Welcome Home - Aflevering 8

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

26-06-2012 20:30

Aflevering 7

Welcome Home - Aflevering 7

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

05-06-2012 20:31

Aflevering 6

Welcome Home - Aflevering 6

Wahleeah en Daniel hebben zes jaar geleden hun droomboerderij gevonden in Duitsland. Er moet een hoop gebeuren en daarom kiest het gezin ervoor om een jaar in een caravan te wonen. Verschillende tegenslagen komen op hun pad waardoor het gez...

29-05-2012 20:31

Aflevering 5

Welcome Home - Aflevering 5

Leo en Ankie stoppen al hun energie in het organiseren van evenementen en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben allebei een enorme lijst van vrijwilligerswerk, je hoeft ze maar te bellen en ze komen opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat ze all...

22-05-2012 20:31

Aflevering 4

Welcome Home - Aflevering 4

Claudia en Richard staan centraal, twee avonturiers met een grote droom. Ze willen probleemjongeren een nieuwe toekomst geven. In mei 2011 hebben ze een plek gevonden om deze droom te realiseren. Op het moment van het tekenen van het koopco...

15-05-2012 20:33

Wijhe

Welcome Home - Wijhe

Joke en Henk leiden een bescheiden leven in het buurtschap de Elshof. De afgelopen tien jaar hebben zij meerdere alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan er één zelfs nooit meer weg is gegaan. Maar ook de zorg voor hun d...

08-05-2012 20:31

Scheemda

Welcome Home - Scheemda

De 34-jarige Groningse Karin is een eenzame pechvogel, die altijd voor iedereen klaar staat. Ondanks alle tegenslagen de afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling haar altijd overeind gehouden. Maar toen haar huis afbrandde februari ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welcome Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welcome Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welcome Home bij Welcome Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welcome Home. Heb je een uitzending van Welcome Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welcome Home gemist

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

Uitzending gemist van Welcome Home? Hier kun je alle uitzendingen van Welcome Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord