Programma gemist?

Mariëlle tijdens heeft zes jaar geleden de samen met met haar man door Jeroen een gelukkig gezinsleven, als uit blijkt naar dat Jeroens bedrijf door tijdens de financiële crisis in een de problemen is geraakt. in Er ontstaan uit schulden en het bedrijf op tv moet opgegeven op tv worden. door Jeroen krijgt de kans om uit bij Mariëlles met broer in Hong Kong tijdens te gaan werken. een Alles lijkt goed van te tijdens gaan, totdat hij in op een dag de is verdwenen en tijdens een brief achterlaat met de boodschap met dat hij tijdens er de vandoor is en niet gevonden een wil uit worden. Mariëlle blijft het gedesillusioneerd in Nederland achter met vier in kinderen, fikse schulden tijdens en een het hypotheek. met Ze zet elke cent opzij een om naar in het huis te kunnen blijven het wonen, maar inmiddels het moet naar het huis een wel nodig worden een opgeknapt.

Vier jaar geleden op kopen op Femke en Jeffrey, met met zoontje tijdens Luca, het huis van in Femkes opa met met als doel deze op te op tv knappen van en het gezinnetje uit een te breiden. in Het jonge gezin wordt op echter achtervolgd door een ellende. tijdens De verbouwing, die Jeffrey een zelf op op zich neemt, is in volle gang van wanneer Jeffrey een op zijn op werk een bijna fatale slagaderlijke de bloeding krijgt. van Femke krijgt een miskraam, door op tv maar is al snel daarna weer naar zwanger. Na 29 op weken uit blijkt ze zwangerschapsvergiftiging de te hebben en een voor zowel haar met als hun een ongeboren kindje is dit levensbedreigend. Vinny uit wordt elf uit weken te vroeg in geboren met het ernstige luchtwegproblemen. Door alle narigheid het is de verbouwing van helemaal stil komen uit te liggen tijdens en zijn Femke op tv en Jeffrey totaal aan het het eind van de hun op tv Latijn.

Fokke en van Hennie tijdens hebben twee kinderen van als ze besluiten voor een derde een kind te op tv gaan. Hennie het heeft echter in veel last van haar in buik en men het vermoedt dat Hennie last heeft van van poliepen een in haar baarmoeder. op Uiteindelijk op tv wordt besloten haar baarmoeder in en eierstokken te verwijderen. uit Tijdens deze operatie het wordt duidelijk op dat zij baarmoederkanker met uitzaaiingen een heeft. Afgelopen november met overlijdt Hennie op met 31-jarige leeftijd. naar Fokke op en de jongens tijdens blijven achter met veel verdriet in tijdens een naar triest en verwaarloosd huis. Natasja naar Froger en de haar de team schieten het gezin te door hulp en geven de het de huis een make-over.

Anita en naar Arnold zijn van al 25 jaar bij een elkaar en door samen hebben ze een tijdens zoon, van Dion. Op 26 maart 2013 komt het op Arnold onverwachts niet thuis. tijdens Twee dagen van later komt het verschrikkelijke uit nieuws: Arnold is gevonden in van de bossen waar de hij uit zichzelf van het het leven heeft in beroofd. Anita en Dion het zijn verslagen met door verdriet en op begrijpen er helemaal niets van. Niet op tv veel later de blijkt dat uit Arnold jarenlang van geld heeft verduisterd van tijdens de plaatselijke feestvereniging. Waarschijnlijk in zijn de financiële tijdens zorgen hem boven het het hoofd de gegroeid en is in zijn zelfdoding een wanhoopsdaad geweest. de Anita uit en Dion zijn achtergebleven in in een kil tijdens en zielloos met huis.

Marjolijn en in Wouter in zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim de twee jaar door geleden sloeg het noodlot toe, een toen de Marjolijn onverwachts in het een rolstoel terechtkwam met na een tijdens longembolie. Wouter maakte het de woning rolstoelvriendelijk en stond naar dag en nacht voor van zijn vrouw klaar. door Kort na een in naar operatie zijn er complicaties opgetreden op waaraan Marjolijn op 54-jarige op leeftijd onverwachts met is uit overleden. Wouter blijft samen met uit hun vier kinderen een verslagen met achter, maar vanwege tijdens alle rolstoelaanpassingen in op tv het huis hebben zij moeite om de het verleden achter het zich te tijdens laten. Natasja en haar de in team bieden hulp.

Andre uit en Jeannine kunnen hun geluk een niet op op tv als door vijf jaar geleden uit hun eerste kindje wordt geboren. Als de Job het een half jaar oud tijdens is, raakt hij door op een hersenvliesontsteking op zowel het lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. op tv De zorgen uit om Job zijn groot en met op een de jaren blijkt het naar voor Andre en naar Jeannine vrijwel onmogelijk om het hun zorg en energie van te verdelen tussen op hun een zoon Job en de driejarige door op Guusje. Ook Jeannines gezondheid met laat zwaar te wensen over op tv van en daardoor is naar hun huis inmiddels op de laatste uit in plek komen te van staan. Natasja en op tv haar team geven de met woning een op opknapbeurt.

Twintig in jaar geleden kochten in Willy en Leendert hun naar droomhuis. Op een met gegeven moment vond van Leendert het huis in te uit klein geworden en beloofde de hij het op tv uit te gaan naar bouwen. Het gezin verhuisde naar de een garage als tijdelijke door van woonruimte. Helaas kwam op tv de verbouwing stil te liggen met door in het overlijden van Leendert. De bovenverdieping op is grotendeels naar af, maar de tijdens benedenverdieping is uit een ravage. Weduwe Willy woont op tv het met haar drie dochters naar al zes jaar naar onder erbarmelijke omstandigheden in het de op garage.

Stefano is een gescheiden en een samen met zijn op tv ex-vrouw draagt hij een zorg voor de van opvoeding van een hun kinderen. Alles tijdens gaat goed totdat door anderhalf jaar geleden bij op tv hun zoon Sven op tv een verdikte hartspier wordt door geconstateerd. Het lijkt onder tijdens controle, maar vlak van uit voor zijn achttiende verjaardag komt Sven door te overlijden. in Stefano's door leven is vanaf dat moment het stil komen te op tv staan en zijn verdriet naar is uit duidelijk terug te zien een in zijn huis. Overal naar liggen spullen en door het huis heeft door achterstallig in onderhoud en dat door terwijl zijn twee kinderen op zo hard tijdens een plek nodig de hebben om door samen met hun vader hun verdriet de naar te verwerken.

Wahleeah in en Daniel een hebben zes jaar geleden hun in droomboerderij gevonden in Duitsland. met Er moet tijdens een hoop gebeuren en van daarom kiest het een op gezin ervoor om een jaar tijdens in een de caravan te wonen. Verschillende tegenslagen van komen op hun op tv pad waardoor het het van gezin na vijf het jaar nog steeds een in de koude caravan uit woont. Acht maanden na met de de geboorte van hun vierde in kind, Kjartan, in bleek dat hij een ernstige hartafwijking het op had. Na een zware operatie met kreeg Kjartan een door hartstilstand met tijdens een reanimatie van maar het liefst twintig minuten. naar Het jongetje het vocht dagenlang op voor zijn leven en wonder boven met wonder kwam hij door er bovenop. op tv Door door de ziekte van hun jongste zoon door woont het op gezin zes naar maanden in een Ronald McDonald naar huis, tijdens waardoor de ouders het geen mogelijkheid hebben om te van werken. Financieel op zit het op tv gezin aan de grond tijdens en de verbouwing ligt tijdens volledig naar stil.

Leo uit en Ankie uit stoppen al hun energie op tv in het naar organiseren van evenementen op en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben de allebei een enorme met tijdens lijst van vrijwilligerswerk, naar je hoeft ze maar te bellen tijdens en ze komen op tv opdraven. naar Ze zijn door erg geliefd omdat ze alles met regelen voor van dorpsgenoten en toeristen tijdens in het dorp. Hun huis een is een het heel ander verhaal: ze naar zitten door omstandigheden het door al vijftien jaar in een door enorme bouwval en het weten met inmiddels niet meer hoe ze een het huis een tot een met thuis moeten maken. Het vrijwilligerswerk is een niet alleen hun tijdens op hobby, maar ook een met vlucht om niet thuis naar te zijn. Zoons Wesley het (19) en Kevin op (25) zijn in in de van rotzooi opgegroeid en van willen niets liever uit dan een een andere toekomst voor hun 10-jarige broertje uit van Leroy.

Claudia de en Richard staan naar centraal, twee het avonturiers met een grote droom. op tv Ze willen probleemjongeren op een nieuwe toekomst uit geven. In mei 2011 het hebben ze een het plek de gevonden om deze van droom te realiseren. tijdens Op het moment van het naar de tekenen van het de koopcontract slaat het noodlot toe: bij tijdens de Claudia wordt een tijdens kwaadaardige tumor in haar naar borst gevonden. De met droom wordt aan de kant een geschoven, de tijdens verbouwing op stagneert en het een gevecht tegen de slopende ziekte uit begint. Voor Natasja en op haar team met reden in om Claudia en Richard op te verrassen met een home het met makeover.

Joke en op Henk leiden een tijdens bescheiden leven in in het buurtschap de Elshof. uit De naar afgelopen tien jaar hebben zij op tv op tv meerdere alleenstaande de minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan de er één zelfs nooit meer uit weg is gegaan. tijdens van Maar ook de zorg door voor hun drugsverslaafde de schoonzoon namen met ze op zich. Omdat uit ze liever de studies van naar deze naar twee jongens tijdens betalen komen alle van meubels van de het kringloop. Wanneer pleegzoon Edilson binnenkort het door ouderlijke door nest gaat verlaten, van is iedereen het huis de uit. Door in de vele opvang jongeren, door die altijd over naar de uit vloer zijn geweest van blijven Joke en Henk achter het in naar een verouderd en uitgewoond naar huis.

De van 34-jarige Groningse naar Karin is een eenzame naar pechvogel, die op altijd voor iedereen klaar staat. op Ondanks naar alle tegenslagen de het afgelopen jaren, heeft haar positieve op tv instelling haar altijd door overeind gehouden. van Maar toen haar huis de afbrandde februari uit dit jaar, is ze een geknakt. Ze van had al geen stabiele met basis in van familie in op tv haar leven, nu door is ook haar thuis haar door ontvallen.

april 2020
22-04-2014 21:29

Afl. 8

Welcome Home - Afl. 8

Mariëlle heeft zes jaar geleden samen met haar man Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt dat Jeroens bedrijf door de financiële crisis in de problemen is geraakt. Er ontstaan schulden en het bedrijf moet opgegeven worden. Jeroen krijg...

15-04-2014 21:31

Afl. 7

Welcome Home - Afl. 7

Vier jaar geleden kopen Femke en Jeffrey, met zoontje Luca, het huis van Femkes opa met als doel deze op te knappen en het gezinnetje uit te breiden. Het jonge gezin wordt echter achtervolgd door ellende. De verbouwing, die Jeffrey zelf op ...

08-04-2014 21:30

Afl. 6

Welcome Home - Afl. 6

Fokke en Hennie hebben twee kinderen als ze besluiten voor een derde kind te gaan. Hennie heeft echter veel last van haar buik en men vermoedt dat Hennie last heeft van poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk wordt besloten haar baarmoede...

01-04-2014 21:30

Afl. 5

Welcome Home - Afl. 5

Anita en Arnold zijn al 25 jaar bij elkaar en samen hebben ze een zoon, Dion. Op 26 maart 2013 komt Arnold onverwachts niet thuis. Twee dagen later komt het verschrikkelijke nieuws: Arnold is gevonden in de bossen waar hij zichzelf van het ...

25-03-2014 21:29

Afl. 4

Welcome Home - Afl. 4

Marjolijn en Wouter zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim twee jaar geleden sloeg het noodlot toe, toen Marjolijn onverwachts in een rolstoel terechtkwam na een longembolie. Wouter maakte de woning rolstoelvriendelijk en stond dag en nacht...

18-03-2014 21:29

Afl. 3

Welcome Home - Afl. 3

Andre en Jeannine kunnen hun geluk niet op als vijf jaar geleden hun eerste kindje wordt geboren. Als Job een half jaar oud is, raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. De zorgen om Job zijn ...

11-03-2014 21:29

Afl. 2

Welcome Home - Afl. 2

Twintig jaar geleden kochten Willy en Leendert hun droomhuis. Op een gegeven moment vond Leendert het huis te klein geworden en beloofde hij het uit te gaan bouwen. Het gezin verhuisde naar de garage als tijdelijke woonruimte. Helaas kwam d...

04-03-2014 21:31

Afl. 1

Welcome Home - Afl. 1

Stefano is gescheiden en samen met zijn ex-vrouw draagt hij zorg voor de opvoeding van hun kinderen. Alles gaat goed totdat anderhalf jaar geleden bij hun zoon Sven een verdikte hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder controle, maar ...

03-07-2012 20:31

Aflevering 8

Welcome Home - Aflevering 8

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

26-06-2012 20:30

Aflevering 7

Welcome Home - Aflevering 7

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

05-06-2012 20:31

Aflevering 6

Welcome Home - Aflevering 6

Wahleeah en Daniel hebben zes jaar geleden hun droomboerderij gevonden in Duitsland. Er moet een hoop gebeuren en daarom kiest het gezin ervoor om een jaar in een caravan te wonen. Verschillende tegenslagen komen op hun pad waardoor het gez...

29-05-2012 20:31

Aflevering 5

Welcome Home - Aflevering 5

Leo en Ankie stoppen al hun energie in het organiseren van evenementen en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben allebei een enorme lijst van vrijwilligerswerk, je hoeft ze maar te bellen en ze komen opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat ze all...

22-05-2012 20:31

Aflevering 4

Welcome Home - Aflevering 4

Claudia en Richard staan centraal, twee avonturiers met een grote droom. Ze willen probleemjongeren een nieuwe toekomst geven. In mei 2011 hebben ze een plek gevonden om deze droom te realiseren. Op het moment van het tekenen van het koopco...

15-05-2012 20:33

Wijhe

Welcome Home - Wijhe

Joke en Henk leiden een bescheiden leven in het buurtschap de Elshof. De afgelopen tien jaar hebben zij meerdere alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan er één zelfs nooit meer weg is gegaan. Maar ook de zorg voor hun d...

08-05-2012 20:31

Scheemda

Welcome Home - Scheemda

De 34-jarige Groningse Karin is een eenzame pechvogel, die altijd voor iedereen klaar staat. Ondanks alle tegenslagen de afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling haar altijd overeind gehouden. Maar toen haar huis afbrandde februari ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welcome Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welcome Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welcome Home bij Welcome Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welcome Home. Heb je een uitzending van Welcome Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welcome Home gemist

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

Uitzending gemist van Welcome Home? Hier kun je alle uitzendingen van Welcome Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!