Programma gemist?

Mariëlle de heeft zes jaar geleden samen het met haar man uit een Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt naar het dat Jeroens bedrijf door de financiële van crisis in de in door problemen is geraakt. Er in ontstaan schulden en het het bedrijf moet een opgegeven worden. Jeroen krijgt in de kans op tv om bij Mariëlles de broer in Hong Kong op te uit gaan werken. Alles lijkt goed te uit gaan, in totdat hij op een dag de is verdwenen en uit het een brief achterlaat met de tijdens boodschap tijdens dat hij er vandoor is en met niet gevonden wil de worden. naar Mariëlle blijft gedesillusioneerd in de Nederland achter met vier van kinderen, in fikse schulden op en een hypotheek. een Ze zet elke cent opzij het om in het huis uit te kunnen blijven met wonen, op maar inmiddels moet het huis door wel nodig worden een de opgeknapt.

Vier jaar geleden van kopen het Femke en Jeffrey, met zoontje van Luca, het met huis van Femkes opa naar met als doel de deze op door te knappen van en het gezinnetje het uit te breiden. Het met jonge gezin wordt een echter achtervolgd door ellende. een De verbouwing, die op Jeffrey zelf op het het zich neemt, is in uit volle gang wanneer Jeffrey op tv op tijdens zijn werk een door bijna fatale slagaderlijke bloeding krijgt. het Femke krijgt een de miskraam, maar is al een snel daarna van weer zwanger. Na 29 op weken door blijkt ze zwangerschapsvergiftiging naar te hebben met en voor zowel haar als naar hun ongeboren kindje is op dit levensbedreigend. Vinny van wordt met elf weken te vroeg in geboren met ernstige luchtwegproblemen. naar Door alle narigheid op is de van verbouwing uit helemaal stil komen te op tv liggen en zijn Femke en op Jeffrey totaal aan op door het eind van hun door Latijn.

Fokke en Hennie door hebben twee het kinderen als door ze besluiten voor een derde uit kind te op gaan. Hennie heeft naar echter veel last naar van op haar buik en men een vermoedt dat Hennie tijdens last heeft van poliepen op tv in haar baarmoeder. naar Uiteindelijk wordt van besloten haar baarmoeder en eierstokken een te verwijderen. Tijdens in deze operatie wordt met duidelijk dat de zij baarmoederkanker met uitzaaiingen uit heeft. Afgelopen uit november tijdens overlijdt Hennie op het 31-jarige leeftijd. Fokke en de jongens naar blijven achter met van veel verdriet het in een het triest en de verwaarloosd huis. Natasja Froger en haar door uit team schieten het de gezin te hulp en geven tijdens het huis een door make-over.

Anita naar en Arnold zijn al 25 de jaar bij uit elkaar en samen naar hebben naar ze een zoon, Dion. Op in 26 uit maart 2013 komt Arnold de onverwachts niet met thuis. Twee dagen later komt het een verschrikkelijke nieuws: Arnold naar door is gevonden in de bossen het waar hij in zichzelf van het door leven heeft het beroofd. Anita en Dion zijn verslagen het door uit verdriet en begrijpen er een helemaal niets de van. Niet veel later van blijkt dat het Arnold jarenlang geld heeft door verduisterd van met de plaatselijke feestvereniging. de Waarschijnlijk zijn naar de financiële zorgen hem een boven het hoofd gegroeid door en is zijn zelfdoding door een wanhoopsdaad geweest. in Anita en Dion de de zijn achtergebleven in een in kil en van zielloos huis.

Marjolijn en uit Wouter naar zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim door twee jaar geleden sloeg op het noodlot toe, de de toen Marjolijn onverwachts in een rolstoel naar terechtkwam na een een longembolie. Wouter maakte een de woning tijdens rolstoelvriendelijk en stond op dag en nacht de voor zijn vrouw klaar. van Kort na het een operatie zijn er met op complicaties opgetreden waaraan door Marjolijn op 54-jarige leeftijd onverwachts is van overleden. Wouter blijft het een samen met hun tijdens vier kinderen verslagen achter, met maar vanwege alle rolstoelaanpassingen in een op tv het huis hebben tijdens zij moeite om van het verleden achter in zich te laten. in Natasja en haar uit team bieden hulp.

Andre en Jeannine uit het kunnen hun geluk niet op in als vijf jaar tijdens geleden op tv hun eerste kindje wordt geboren. het Als uit Job een half jaar oud is, het raakt hij door het een een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk met als verstandelijk het gehandicapt. De zorgen om Job in zijn groot en van met de met jaren blijkt het voor Andre de het en Jeannine vrijwel onmogelijk om van hun uit zorg en energie te verdelen tussen de hun uit zoon Job en in de driejarige Guusje. Ook Jeannines van gezondheid laat zwaar een te wensen uit over en daardoor is van hun het huis inmiddels op de de laatste plek komen te het staan. Natasja en van haar team geven het de woning een een de opknapbeurt.

Twintig jaar geleden in kochten Willy op tv en Leendert door hun droomhuis. Op een gegeven het moment in vond Leendert in het huis te in klein geworden en beloofde hij het door tijdens uit te gaan bouwen. Het gezin naar het verhuisde naar de naar garage als tijdelijke woonruimte. Helaas naar kwam de verbouwing een stil tijdens te liggen door het overlijden naar van Leendert. De bovenverdieping de met is grotendeels af, maar door de benedenverdieping is een op tv ravage. Weduwe Willy in woont met tijdens haar drie dochters al het zes jaar onder met erbarmelijke omstandigheden in een de de garage.

Stefano het is gescheiden en samen met met zijn ex-vrouw draagt van hij zorg voor op tv de opvoeding van de hun van kinderen. Alles in gaat goed totdat anderhalf jaar het geleden bij hun uit zoon Sven de een verdikte uit hartspier wordt geconstateerd. Het tijdens lijkt onder door controle, maar vlak voor zijn achttiende in verjaardag komt Sven van op te overlijden. Stefano's leven is op tv vanaf op dat moment stil komen te staan met en het zijn verdriet met is duidelijk terug uit te zien in zijn op huis. Overal door liggen spullen en het huis tijdens heeft achterstallig op tv onderhoud en van dat terwijl zijn twee kinderen zo de hard de een plek nodig hebben om de samen met op hun vader het hun verdriet te van verwerken.

Wahleeah en door Daniel hebben het zes jaar geleden hun droomboerderij met met gevonden in Duitsland. Er moet de een hoop gebeuren het en daarom kiest door het naar gezin ervoor om met een jaar in een caravan te naar wonen. op Verschillende tegenslagen komen op uit hun pad waardoor tijdens het in gezin na vijf jaar nog steeds op tv in de op tv koude caravan woont. Acht tijdens maanden na uit de de geboorte van hun vierde naar kind, Kjartan, bleek dat naar hij op tv een ernstige hartafwijking had. Na uit een zware operatie kreeg uit Kjartan een hartstilstand de met het een reanimatie uit van maar liefst twintig minuten. Het met tijdens jongetje vocht dagenlang voor door zijn leven en wonder boven van wonder kwam hij op tv er bovenop. Door een de uit ziekte van hun jongste zoon in woont de het gezin zes maanden naar in een Ronald McDonald van huis, waardoor in de ouders geen uit mogelijkheid hebben op om te werken. met Financieel zit het uit gezin aan de grond en op tv de verbouwing in ligt volledig het stil.

Leo op tv en Ankie op tv stoppen al hun energie een in het organiseren van evenementen een met en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben met de allebei een enorme lijst de van vrijwilligerswerk, je hoeft van ze de maar te bellen en ze komen naar naar opdraven. Ze zijn erg geliefd uit omdat ze alles regelen door voor met dorpsgenoten en toeristen in het op dorp. Hun het huis is het een heel ander verhaal: ze in op zitten door omstandigheden al vijftien het jaar met in een enorme de bouwval en weten in inmiddels niet meer hoe ze het naar huis tot een van thuis moeten uit maken. het Het vrijwilligerswerk is van niet alleen hun hobby, maar van ook tijdens een vlucht om de niet thuis te zijn. op Zoons Wesley (19) en op Kevin (25) zijn tijdens in de rotzooi op tv opgegroeid en willen het niets liever dan op een andere toekomst voor een op hun 10-jarige broertje de Leroy.

Claudia op en Richard in staan centraal, twee avonturiers met een van grote droom. op tv Ze willen probleemjongeren een door nieuwe toekomst door geven. In van mei 2011 hebben ze een het op tv plek gevonden om het deze droom te realiseren. Op door het moment in van het tijdens tekenen van het koopcontract slaat het op tijdens noodlot toe: bij Claudia door wordt een kwaadaardige tumor in op tv haar borst tijdens gevonden. De in droom wordt uit aan de kant geschoven, de in verbouwing stagneert de en het naar gevecht tegen de van slopende ziekte begint. op Voor Natasja en haar team op tv reden op tv om Claudia en Richard de te verrassen op met een home een makeover.

Joke in en Henk leiden uit een bescheiden leven in uit het door buurtschap de Elshof. De afgelopen tien op het jaar hebben zij meerdere alleenstaande op tv minderjarige asielzoekers een opgevangen, waarvan tijdens er één zelfs nooit meer van weg is gegaan. uit Maar ook de het zorg voor naar hun drugsverslaafde schoonzoon namen van ze uit op zich. het Omdat ze liever de uit studies van deze twee jongens op betalen komen van alle het meubels van de kringloop. Wanneer pleegzoon van Edilson binnenkort in het ouderlijke nest gaat uit verlaten, is iedereen een het uit huis uit. Door het de vele opvang tijdens jongeren, die altijd over van de vloer zijn geweest op tv blijven door Joke en Henk het achter in een de verouderd en uitgewoond uit huis.

De in 34-jarige Groningse Karin is tijdens een eenzame pechvogel, die het de altijd voor iedereen klaar staat. het Ondanks alle tegenslagen de door afgelopen jaren, heeft naar haar positieve uit instelling haar van altijd overeind gehouden. Maar in toen haar uit huis afbrandde februari dit jaar, de is op ze geknakt. Ze had al tijdens geen stabiele basis van van familie op in haar door leven, nu door is ook haar thuis haar op tv ontvallen.

november 2020
22-04-2014 21:29

Afl. 8

Welcome Home - Afl. 8

Mariëlle heeft zes jaar geleden samen met haar man Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt dat Jeroens bedrijf door de financiële crisis in de problemen is geraakt. Er ontstaan schulden en het bedrijf moet opgegeven worden. Jeroen krijg...

15-04-2014 21:31

Afl. 7

Welcome Home - Afl. 7

Vier jaar geleden kopen Femke en Jeffrey, met zoontje Luca, het huis van Femkes opa met als doel deze op te knappen en het gezinnetje uit te breiden. Het jonge gezin wordt echter achtervolgd door ellende. De verbouwing, die Jeffrey zelf op ...

08-04-2014 21:30

Afl. 6

Welcome Home - Afl. 6

Fokke en Hennie hebben twee kinderen als ze besluiten voor een derde kind te gaan. Hennie heeft echter veel last van haar buik en men vermoedt dat Hennie last heeft van poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk wordt besloten haar baarmoede...

01-04-2014 21:30

Afl. 5

Welcome Home - Afl. 5

Anita en Arnold zijn al 25 jaar bij elkaar en samen hebben ze een zoon, Dion. Op 26 maart 2013 komt Arnold onverwachts niet thuis. Twee dagen later komt het verschrikkelijke nieuws: Arnold is gevonden in de bossen waar hij zichzelf van het ...

25-03-2014 21:29

Afl. 4

Welcome Home - Afl. 4

Marjolijn en Wouter zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim twee jaar geleden sloeg het noodlot toe, toen Marjolijn onverwachts in een rolstoel terechtkwam na een longembolie. Wouter maakte de woning rolstoelvriendelijk en stond dag en nacht...

18-03-2014 21:29

Afl. 3

Welcome Home - Afl. 3

Andre en Jeannine kunnen hun geluk niet op als vijf jaar geleden hun eerste kindje wordt geboren. Als Job een half jaar oud is, raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. De zorgen om Job zijn ...

11-03-2014 21:29

Afl. 2

Welcome Home - Afl. 2

Twintig jaar geleden kochten Willy en Leendert hun droomhuis. Op een gegeven moment vond Leendert het huis te klein geworden en beloofde hij het uit te gaan bouwen. Het gezin verhuisde naar de garage als tijdelijke woonruimte. Helaas kwam d...

04-03-2014 21:31

Afl. 1

Welcome Home - Afl. 1

Stefano is gescheiden en samen met zijn ex-vrouw draagt hij zorg voor de opvoeding van hun kinderen. Alles gaat goed totdat anderhalf jaar geleden bij hun zoon Sven een verdikte hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder controle, maar ...

03-07-2012 20:31

Aflevering 8

Welcome Home - Aflevering 8

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

26-06-2012 20:30

Aflevering 7

Welcome Home - Aflevering 7

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

05-06-2012 20:31

Aflevering 6

Welcome Home - Aflevering 6

Wahleeah en Daniel hebben zes jaar geleden hun droomboerderij gevonden in Duitsland. Er moet een hoop gebeuren en daarom kiest het gezin ervoor om een jaar in een caravan te wonen. Verschillende tegenslagen komen op hun pad waardoor het gez...

29-05-2012 20:31

Aflevering 5

Welcome Home - Aflevering 5

Leo en Ankie stoppen al hun energie in het organiseren van evenementen en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben allebei een enorme lijst van vrijwilligerswerk, je hoeft ze maar te bellen en ze komen opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat ze all...

22-05-2012 20:31

Aflevering 4

Welcome Home - Aflevering 4

Claudia en Richard staan centraal, twee avonturiers met een grote droom. Ze willen probleemjongeren een nieuwe toekomst geven. In mei 2011 hebben ze een plek gevonden om deze droom te realiseren. Op het moment van het tekenen van het koopco...

15-05-2012 20:33

Wijhe

Welcome Home - Wijhe

Joke en Henk leiden een bescheiden leven in het buurtschap de Elshof. De afgelopen tien jaar hebben zij meerdere alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan er één zelfs nooit meer weg is gegaan. Maar ook de zorg voor hun d...

08-05-2012 20:31

Scheemda

Welcome Home - Scheemda

De 34-jarige Groningse Karin is een eenzame pechvogel, die altijd voor iedereen klaar staat. Ondanks alle tegenslagen de afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling haar altijd overeind gehouden. Maar toen haar huis afbrandde februari ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welcome Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welcome Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welcome Home bij Welcome Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welcome Home. Heb je een uitzending van Welcome Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welcome Home gemist

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

Uitzending gemist van Welcome Home? Hier kun je alle uitzendingen van Welcome Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!