Programma gemist?

Mariëlle door heeft zes jaar geleden met samen met haar tijdens man met Jeroen een gelukkig gezinsleven, een als blijkt tijdens dat Jeroens bedrijf door de naar financiële crisis op tv in de problemen is geraakt. door Er ontstaan op tv schulden door en het bedrijf moet opgegeven naar worden. Jeroen krijgt de op tv kans om bij op Mariëlles het broer in in Hong Kong te van gaan werken. Alles lijkt de goed te gaan, totdat op tv hij op op tv een dag op tv is verdwenen en het een brief achterlaat met de op tv boodschap dat hij door er vandoor is naar en niet op gevonden wil worden. op tv Mariëlle blijft gedesillusioneerd van in Nederland het achter met vier kinderen, fikse schulden door en een een hypotheek. tijdens Ze zet elke cent opzij om het in het huis uit te kunnen blijven het een wonen, maar inmiddels moet het op huis wel nodig uit worden het opgeknapt.

Vier jaar geleden de kopen Femke en de Jeffrey, met zoontje de Luca, het naar huis van Femkes in opa met met als doel op deze op te knappen en op tv het gezinnetje uit te uit breiden. Het jonge uit gezin van wordt echter achtervolgd uit door ellende. De verbouwing, die door van Jeffrey zelf op zich neemt, in is in op tv volle gang wanneer Jeffrey op door zijn werk een uit uit bijna fatale slagaderlijke bloeding de krijgt. Femke krijgt uit een miskraam, een maar is al snel daarna weer met op zwanger. Na 29 op tv weken blijkt ze zwangerschapsvergiftiging te naar hebben en van voor zowel haar als op tv hun met ongeboren kindje is dit levensbedreigend. door Vinny wordt elf op weken te vroeg geboren een met ernstige luchtwegproblemen. in de Door alle narigheid het is de verbouwing helemaal stil een komen te liggen het en zijn Femke en op Jeffrey totaal aan met het eind van op hun met Latijn.

Fokke een en Hennie een hebben twee kinderen als in ze besluiten voor een derde het kind te gaan. een Hennie heeft met echter veel last op tv van uit haar buik en de men vermoedt dat Hennie tijdens last heeft van het poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk tijdens wordt op besloten haar een baarmoeder en eierstokken te in verwijderen. Tijdens deze met operatie wordt duidelijk het dat zij baarmoederkanker met op uitzaaiingen met heeft. Afgelopen november de overlijdt Hennie op 31-jarige op tv leeftijd. Fokke en de jongens op tijdens blijven achter met in veel verdriet in een triest op en verwaarloosd huis. met Natasja Froger tijdens en haar team op tv schieten het gezin te het hulp en geven een het huis een in make-over.

Anita de en Arnold naar zijn al 25 jaar bij door elkaar en in samen hebben ze een zoon, naar Dion. de Op 26 maart 2013 het komt Arnold het onverwachts niet thuis. Twee dagen door later in komt het verschrikkelijke nieuws: uit Arnold is in gevonden in een de bossen waar hij van zichzelf van het uit leven heeft beroofd. Anita in en in Dion zijn verslagen door uit verdriet en begrijpen er uit helemaal niets van. Niet het veel naar later blijkt dat naar Arnold jarenlang geld heeft op tv verduisterd van op tv de plaatselijke feestvereniging. Waarschijnlijk zijn met de de financiële zorgen hem boven het een hoofd naar gegroeid en is door zijn zelfdoding een wanhoopsdaad geweest. het op tv Anita en Dion op zijn achtergebleven in door een kil en zielloos door huis.

Marjolijn in en Wouter zijn jarenlang naar gelukkig getrouwd. Ruim twee in jaar de geleden sloeg het noodlot door toe, toen Marjolijn het onverwachts in een rolstoel uit terechtkwam de na een longembolie. Wouter naar maakte tijdens de woning rolstoelvriendelijk en stond dag de en nacht door voor zijn vrouw een klaar. Kort na de een operatie naar zijn er complicaties opgetreden waaraan uit Marjolijn met op 54-jarige naar leeftijd onverwachts is het overleden. Wouter blijft een samen met hun vier door kinderen verslagen achter, maar vanwege door alle rolstoelaanpassingen in van het tijdens huis hebben zij uit moeite om het verleden achter de met zich te laten. Natasja en op haar team tijdens bieden hulp.

Andre en Jeannine naar de kunnen hun geluk niet op als de vijf jaar geleden naar hun eerste kindje tijdens wordt geboren. uit Als van Job een half naar jaar oud is, raakt hij door naar een hersenvliesontsteking zowel naar lichamelijk als verstandelijk op tv van gehandicapt. De zorgen het om Job zijn groot van en met de jaren een blijkt het voor in Andre en Jeannine vrijwel naar naar onmogelijk om hun zorg en energie op te verdelen tussen in hun zoon de Job door en de driejarige Guusje. van Ook Jeannines gezondheid op laat zwaar te wensen in over en daardoor is van hun huis tijdens inmiddels op de door laatste plek komen te een staan. in Natasja en haar team op tv geven naar de woning een op opknapbeurt.

Twintig jaar geleden in kochten de Willy en Leendert hun droomhuis. uit naar Op een gegeven een moment vond Leendert het huis in te klein geworden en door het beloofde hij het uit te op gaan door bouwen. Het gezin op tv verhuisde naar de garage met als tijdelijke woonruimte. Helaas een kwam de verbouwing stil een met te liggen door het overlijden van in Leendert. De bovenverdieping een is grotendeels het af, maar het de benedenverdieping is een ravage. het Weduwe een Willy woont met met haar drie dochters al zes het jaar onder erbarmelijke op tv omstandigheden met in de in garage.

Stefano de is gescheiden en samen op met zijn ex-vrouw uit draagt hij zorg van voor de opvoeding tijdens van uit hun kinderen. Alles gaat goed totdat met anderhalf jaar geleden naar bij een hun zoon Sven tijdens een verdikte hartspier met wordt geconstateerd. Het lijkt het onder controle, uit maar vlak naar voor zijn achttiende verjaardag komt tijdens Sven het te overlijden. Stefano's uit leven is vanaf dat moment stil op tv tijdens komen te staan en een zijn verdriet de is duidelijk terug te zien naar in op zijn huis. Overal liggen spullen tijdens en het huis heeft door van achterstallig onderhoud en dat naar terwijl zijn op twee kinderen zo hard een een plek nodig hebben uit om samen met tijdens hun vader op hun verdriet een te verwerken.

Wahleeah een en Daniel hebben uit zes jaar geleden door hun droomboerderij op gevonden in Duitsland. van Er moet een hoop gebeuren en in daarom kiest het in gezin ervoor om op het een jaar in een caravan te met wonen. naar Verschillende tegenslagen komen van op hun pad naar waardoor het naar gezin na vijf een jaar nog steeds in van de koude caravan woont. Acht uit van maanden na de geboorte met van hun vierde kind, op tv Kjartan, de bleek dat hij een het ernstige hartafwijking had. Na tijdens een zware operatie het kreeg op Kjartan een hartstilstand met een op tv reanimatie van maar liefst op twintig minuten. Het door jongetje van vocht dagenlang voor zijn uit leven en wonder boven van uit wonder kwam hij er bovenop. Door de door de ziekte van op tv hun jongste zoon woont het uit gezin zes in maanden in een Ronald McDonald uit huis, waardoor de tijdens ouders tijdens geen mogelijkheid het hebben om te met werken. Financieel zit naar het gezin aan naar de grond en de verbouwing het ligt volledig van stil.

Leo door en Ankie stoppen al hun met energie in uit het door organiseren van evenementen en uit activiteiten in Zandvoort. het Ze hebben allebei een enorme van lijst van tijdens vrijwilligerswerk, je uit hoeft ze door maar te bellen en ze op tv komen opdraven. het Ze zijn met erg geliefd omdat naar ze alles regelen voor de dorpsgenoten en door toeristen in het tijdens dorp. Hun huis in is een heel ander verhaal: de ze zitten door naar omstandigheden het al vijftien jaar in de een enorme op bouwval en weten tijdens inmiddels niet meer hoe ze het tijdens huis tijdens tot een thuis moeten uit maken. Het een vrijwilligerswerk is niet alleen van hun hobby, van maar ook een vlucht om naar niet de thuis te zijn. in Zoons Wesley (19) en Kevin uit (25) zijn op in op tv de rotzooi opgegroeid tijdens en willen niets liever tijdens dan een andere in toekomst voor hun 10-jarige broertje het de Leroy.

Claudia in en Richard staan centraal, van twee tijdens avonturiers met een grote droom. van Ze een willen probleemjongeren een nieuwe van toekomst geven. In mei in 2011 hebben ze een uit naar plek gevonden om naar deze droom te realiseren. Op in het moment van het tijdens tekenen van in het koopcontract door slaat het noodlot toe: bij de Claudia op wordt een kwaadaardige tumor in de haar borst met gevonden. De met droom wordt aan de uit kant geschoven, de in verbouwing naar stagneert en het tijdens gevecht tegen de slopende ziekte op begint. Voor Natasja en met de haar team reden om op Claudia en tijdens Richard te verrassen een met een home het makeover.

Joke tijdens en Henk leiden op een bescheiden leven uit in het buurtschap in de Elshof. De afgelopen tien de jaar hebben zij de meerdere alleenstaande door minderjarige asielzoekers opgevangen, door waarvan er één in zelfs van nooit meer weg is op gegaan. Maar ook de op zorg op tv voor hun drugsverslaafde van schoonzoon namen ze op zich. uit op tv Omdat ze liever de op studies van deze op tv twee jongens van betalen komen alle meubels het van de kringloop. Wanneer in pleegzoon in Edilson binnenkort het ouderlijke tijdens nest gaat naar verlaten, is iedereen van het huis uit. Door de vele op opvang jongeren, door die altijd een over de vloer zijn van geweest blijven met Joke en Henk een achter in een verouderd en uit de uitgewoond huis.

De 34-jarige Groningse van Karin in is een eenzame pechvogel, met die altijd voor iedereen met klaar staat. Ondanks door alle tegenslagen op tv de afgelopen de jaren, heeft haar positieve instelling tijdens een haar altijd overeind gehouden. het Maar toen haar huis afbrandde uit februari dit jaar, van is ze door geknakt. Ze naar had al geen op tv stabiele basis van familie het in haar naar leven, nu is de ook haar naar thuis haar ontvallen.

december 2018
22-04-2014 21:29

Afl. 8

Welcome Home - Afl. 8

Mariëlle heeft zes jaar geleden samen met haar man Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt dat Jeroens bedrijf door de financiële crisis in de problemen is geraakt. Er ontstaan schulden en het bedrijf moet opgegeven worden. Jeroen krijg...

15-04-2014 21:31

Afl. 7

Welcome Home - Afl. 7

Vier jaar geleden kopen Femke en Jeffrey, met zoontje Luca, het huis van Femkes opa met als doel deze op te knappen en het gezinnetje uit te breiden. Het jonge gezin wordt echter achtervolgd door ellende. De verbouwing, die Jeffrey zelf op ...

08-04-2014 21:30

Afl. 6

Welcome Home - Afl. 6

Fokke en Hennie hebben twee kinderen als ze besluiten voor een derde kind te gaan. Hennie heeft echter veel last van haar buik en men vermoedt dat Hennie last heeft van poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk wordt besloten haar baarmoede...

01-04-2014 21:30

Afl. 5

Welcome Home - Afl. 5

Anita en Arnold zijn al 25 jaar bij elkaar en samen hebben ze een zoon, Dion. Op 26 maart 2013 komt Arnold onverwachts niet thuis. Twee dagen later komt het verschrikkelijke nieuws: Arnold is gevonden in de bossen waar hij zichzelf van het ...

25-03-2014 21:29

Afl. 4

Welcome Home - Afl. 4

Marjolijn en Wouter zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim twee jaar geleden sloeg het noodlot toe, toen Marjolijn onverwachts in een rolstoel terechtkwam na een longembolie. Wouter maakte de woning rolstoelvriendelijk en stond dag en nacht...

18-03-2014 21:29

Afl. 3

Welcome Home - Afl. 3

Andre en Jeannine kunnen hun geluk niet op als vijf jaar geleden hun eerste kindje wordt geboren. Als Job een half jaar oud is, raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. De zorgen om Job zijn ...

11-03-2014 21:29

Afl. 2

Welcome Home - Afl. 2

Twintig jaar geleden kochten Willy en Leendert hun droomhuis. Op een gegeven moment vond Leendert het huis te klein geworden en beloofde hij het uit te gaan bouwen. Het gezin verhuisde naar de garage als tijdelijke woonruimte. Helaas kwam d...

04-03-2014 21:31

Afl. 1

Welcome Home - Afl. 1

Stefano is gescheiden en samen met zijn ex-vrouw draagt hij zorg voor de opvoeding van hun kinderen. Alles gaat goed totdat anderhalf jaar geleden bij hun zoon Sven een verdikte hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder controle, maar ...

03-07-2012 20:31

Aflevering 8

Welcome Home - Aflevering 8

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

26-06-2012 20:30

Aflevering 7

Welcome Home - Aflevering 7

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

05-06-2012 20:31

Aflevering 6

Welcome Home - Aflevering 6

Wahleeah en Daniel hebben zes jaar geleden hun droomboerderij gevonden in Duitsland. Er moet een hoop gebeuren en daarom kiest het gezin ervoor om een jaar in een caravan te wonen. Verschillende tegenslagen komen op hun pad waardoor het gez...

29-05-2012 20:31

Aflevering 5

Welcome Home - Aflevering 5

Leo en Ankie stoppen al hun energie in het organiseren van evenementen en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben allebei een enorme lijst van vrijwilligerswerk, je hoeft ze maar te bellen en ze komen opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat ze all...

22-05-2012 20:31

Aflevering 4

Welcome Home - Aflevering 4

Claudia en Richard staan centraal, twee avonturiers met een grote droom. Ze willen probleemjongeren een nieuwe toekomst geven. In mei 2011 hebben ze een plek gevonden om deze droom te realiseren. Op het moment van het tekenen van het koopco...

15-05-2012 20:33

Wijhe

Welcome Home - Wijhe

Joke en Henk leiden een bescheiden leven in het buurtschap de Elshof. De afgelopen tien jaar hebben zij meerdere alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan er één zelfs nooit meer weg is gegaan. Maar ook de zorg voor hun d...

08-05-2012 20:31

Scheemda

Welcome Home - Scheemda

De 34-jarige Groningse Karin is een eenzame pechvogel, die altijd voor iedereen klaar staat. Ondanks alle tegenslagen de afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling haar altijd overeind gehouden. Maar toen haar huis afbrandde februari ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welcome Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welcome Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welcome Home bij Welcome Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welcome Home. Heb je een uitzending van Welcome Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welcome Home gemist

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

Uitzending gemist van Welcome Home? Hier kun je alle uitzendingen van Welcome Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord