Programma gemist?

Mariëlle heeft tijdens zes jaar geleden samen van in met haar man naar Jeroen een gelukkig met gezinsleven, als blijkt naar dat Jeroens bedrijf door op de financiële crisis in tijdens de van problemen is geraakt. Er met ontstaan schulden en het tijdens bedrijf moet met opgegeven worden. Jeroen krijgt de van kans een om bij tijdens Mariëlles broer in Hong Kong te met gaan werken. Alles op tv op tv lijkt goed te gaan, totdat hij door op een een dag het is verdwenen en tijdens een brief achterlaat met de uit boodschap dat op tv hij er vandoor een is en niet gevonden een wil worden. door Mariëlle blijft gedesillusioneerd van in Nederland achter op tv met vier kinderen, fikse schulden uit en een hypotheek. in Ze zet elke tijdens cent opzij om uit in het huis in te op kunnen blijven wonen, maar inmiddels het moet van het huis wel nodig van worden uit opgeknapt.

Vier op tv jaar geleden op kopen Femke en Jeffrey, met met zoontje Luca, het door huis van Femkes tijdens opa in met als doel deze tijdens op te knappen en op het gezinnetje uit in te breiden. Het jonge het gezin het wordt echter achtervolgd van door ellende. het De verbouwing, die in Jeffrey zelf op zich neemt, is de in volle gang van wanneer Jeffrey op tv op met zijn werk een in bijna fatale slagaderlijke bloeding krijgt. een Femke op krijgt een miskraam, naar maar is al snel daarna weer het zwanger. Na 29 door op weken blijkt ze zwangerschapsvergiftiging een te hebben van en voor zowel haar naar als hun ongeboren het kindje is tijdens dit levensbedreigend. Vinny met wordt elf weken op te vroeg geboren met op tv ernstige luchtwegproblemen. Door op tv alle narigheid is met de verbouwing de helemaal stil komen te liggen in en zijn uit Femke en Jeffrey met totaal aan door het eind van hun uit Latijn.

Fokke een en Hennie hebben twee kinderen naar als ze op tv besluiten voor met een derde kind op te gaan. Hennie het heeft echter veel last van op haar uit buik en men tijdens vermoedt dat in Hennie last heeft van poliepen in in van haar baarmoeder. Uiteindelijk uit wordt besloten haar baarmoeder en op tv eierstokken tijdens te verwijderen. Tijdens uit deze operatie wordt duidelijk dat een zij baarmoederkanker met uitzaaiingen op heeft. Afgelopen november een overlijdt Hennie op op tv het 31-jarige leeftijd. Fokke en de een jongens blijven achter met het veel verdriet het in naar een triest en verwaarloosd huis. van Natasja in Froger en haar team op tv schieten het op tv gezin te hulp en geven het het huis met een make-over.

Anita en op Arnold zijn al van 25 door jaar bij elkaar en samen hebben op uit ze een zoon, Dion. het Op 26 maart 2013 komt op Arnold onverwachts niet naar thuis. Twee dagen naar later komt het in verschrikkelijke het nieuws: Arnold is van gevonden in de uit bossen waar uit hij zichzelf van het tijdens leven heeft beroofd. Anita in en Dion zijn tijdens verslagen door verdriet en door begrijpen er helemaal naar niets in van. Niet veel later blijkt naar dat Arnold jarenlang tijdens geld heeft verduisterd van van de plaatselijke naar feestvereniging. met Waarschijnlijk zijn de door financiële zorgen hem het boven het hoofd tijdens gegroeid en is zijn op tv zelfdoding een naar wanhoopsdaad geweest. door Anita en Dion zijn in achtergebleven in een kil uit en zielloos een huis.

Marjolijn en door Wouter zijn jarenlang gelukkig in getrouwd. in Ruim twee jaar uit geleden sloeg het noodlot tijdens toe, toen Marjolijn onverwachts door in de een rolstoel terechtkwam na met een longembolie. Wouter maakte door de de woning rolstoelvriendelijk en stond op dag en nacht voor tijdens zijn van vrouw klaar. van Kort na een operatie de zijn er complicaties opgetreden op tv waaraan uit Marjolijn op 54-jarige leeftijd onverwachts is het overleden. in Wouter blijft samen met hun de vier op tv kinderen verslagen achter, maar vanwege de alle rolstoelaanpassingen in op tv van het huis hebben zij moeite om tijdens met het verleden achter zich door te laten. Natasja en op tv haar team bieden een hulp.

Andre de en Jeannine kunnen van hun geluk niet op het als vijf jaar tijdens geleden met hun eerste kindje het wordt geboren. Als Job de een half jaar van oud is, raakt hij door met een hersenvliesontsteking zowel door lichamelijk als verstandelijk op tv gehandicapt. De op zorgen om Job met zijn een groot en met het de jaren blijkt het voor Andre de in en Jeannine vrijwel onmogelijk om naar hun zorg en in energie te naar verdelen tussen hun zoon Job tijdens en van de driejarige Guusje. Ook Jeannines tijdens gezondheid door laat zwaar te wensen op tv over en daardoor is van hun het huis inmiddels op de de laatste van plek komen te staan. Natasja en uit haar team op geven de woning in een op tv opknapbeurt.

Twintig jaar uit geleden met kochten Willy en Leendert hun in droomhuis. Op een gegeven de moment de vond Leendert het door huis te klein een geworden en beloofde op hij het uit te de gaan bouwen. de Het gezin verhuisde naar de de garage als tijdelijke van met woonruimte. Helaas kwam de uit verbouwing stil te liggen in door het overlijden op tv van Leendert. de De bovenverdieping van is grotendeels af, van maar de benedenverdieping is een ravage. op uit Weduwe Willy woont tijdens met haar drie dochters door al zes uit jaar onder erbarmelijke omstandigheden op tv in de op tv garage.

Stefano het is gescheiden een en samen met zijn ex-vrouw door draagt hij in zorg voor de een opvoeding van hun kinderen. Alles op tv gaat uit goed totdat anderhalf jaar geleden uit bij hun door zoon Sven een verdikte tijdens hartspier wordt een geconstateerd. Het lijkt door onder controle, de maar vlak voor zijn achttiende de verjaardag komt een Sven van te overlijden. Stefano's uit leven is vanaf dat moment stil op in komen te staan door en zijn verdriet is duidelijk van terug te zien in tijdens zijn huis. Overal door liggen spullen en het op het huis heeft op tv achterstallig onderhoud en dat terwijl naar zijn twee kinderen naar zo hard een van plek van nodig hebben om met samen met hun vader hun verdriet uit te tijdens verwerken.

Wahleeah en naar Daniel hebben op tv zes jaar geleden hun droomboerderij op tv gevonden in op tv Duitsland. op tv Er moet een hoop gebeuren een en daarom kiest tijdens het gezin de ervoor om met een jaar in een door caravan te wonen. Verschillende in tegenslagen komen door op hun pad waardoor op het gezin op na vijf jaar nog steeds met in door de koude in caravan woont. Acht maanden de na de geboorte van uit hun vierde een kind, Kjartan, bleek van dat hij een ernstige de hartafwijking had. een Na een naar zware operatie kreeg in Kjartan een hartstilstand met een reanimatie het van maar liefst naar twintig minuten. op Het jongetje vocht op tv dagenlang op tv voor zijn leven en wonder naar boven wonder uit kwam hij er bovenop. door Door de met ziekte van hun jongste zoon de woont het van gezin zes maanden een in op een Ronald McDonald huis, waardoor een de ouders geen het mogelijkheid door hebben om te werken. Financieel zit de van het gezin aan de grond door en de verbouwing ligt de met volledig stil.

Leo en Ankie naar stoppen naar al hun energie door in het op tv organiseren van evenementen en activiteiten in op Zandvoort. Ze hebben naar allebei een een enorme lijst tijdens van vrijwilligerswerk, je van hoeft ze maar te bellen in en door ze komen op tv opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat met ze alles regelen naar naar voor dorpsgenoten en toeristen op tv in het dorp. Hun huis met is een heel de ander verhaal: door ze uit zitten door omstandigheden al vijftien jaar op in een in enorme bouwval en weten op inmiddels niet het meer hoe tijdens ze het huis tot met een thuis moeten maken. een Het uit vrijwilligerswerk is niet de alleen hun hobby, maar ook door op tv een vlucht om een niet thuis te zijn. Zoons een Wesley (19) en Kevin een (25) de zijn in in de rotzooi opgegroeid en het willen niets liever dan van een andere het toekomst voor door hun 10-jarige broertje op tv Leroy.

Claudia in en Richard de staan centraal, twee avonturiers met met een grote droom. Ze het willen probleemjongeren een een nieuwe in toekomst geven. In mei door 2011 met hebben ze een plek door gevonden om deze de droom te realiseren. Op het in moment van naar het op tv tekenen van het uit koopcontract slaat het uit noodlot toe: bij Claudia wordt een naar kwaadaardige tumor in op haar borst tijdens gevonden. De droom uit wordt aan naar de kant in geschoven, de verbouwing stagneert en het uit gevecht tegen op de slopende een ziekte begint. Voor Natasja op tv en tijdens haar team reden om Claudia in en Richard te op tv verrassen met een home met het makeover.

Joke en Henk de leiden tijdens een bescheiden leven in op tv het buurtschap van de Elshof. met De afgelopen tien uit jaar hebben zij het meerdere alleenstaande minderjarige asielzoekers naar opgevangen, waarvan met er één het zelfs nooit meer weg is tijdens gegaan. Maar ook in de door zorg voor hun tijdens drugsverslaafde schoonzoon namen met ze op zich. Omdat op ze liever de studies uit van deze twee jongens door betalen tijdens komen alle meubels in van de kringloop. de Wanneer pleegzoon Edilson van binnenkort het ouderlijke nest naar gaat verlaten, is iedereen op tv op tv het huis uit. Door de vele in op tv opvang jongeren, die altijd over de met vloer in zijn geweest blijven Joke een en Henk achter in met een verouderd en op op tv uitgewoond huis.

De 34-jarige op tv Groningse Karin op is een eenzame in pechvogel, die altijd voor een iedereen klaar een staat. Ondanks alle tegenslagen de de afgelopen jaren, heeft met haar tijdens positieve instelling door haar altijd overeind gehouden. Maar de toen haar huis het afbrandde februari dit jaar, uit is ze naar geknakt. Ze de had al geen stabiele op tv basis van op tv familie in haar uit leven, nu is ook op tv haar thuis haar het ontvallen.

juli 2021
22-04-2014 21:29

Afl. 8

Welcome Home - Afl. 8

Mariëlle heeft zes jaar geleden samen met haar man Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt dat Jeroens bedrijf door de financiële crisis in de problemen is geraakt. Er ontstaan schulden en het bedrijf moet opgegeven worden. Jeroen krijg...

15-04-2014 21:31

Afl. 7

Welcome Home - Afl. 7

Vier jaar geleden kopen Femke en Jeffrey, met zoontje Luca, het huis van Femkes opa met als doel deze op te knappen en het gezinnetje uit te breiden. Het jonge gezin wordt echter achtervolgd door ellende. De verbouwing, die Jeffrey zelf op ...

08-04-2014 21:30

Afl. 6

Welcome Home - Afl. 6

Fokke en Hennie hebben twee kinderen als ze besluiten voor een derde kind te gaan. Hennie heeft echter veel last van haar buik en men vermoedt dat Hennie last heeft van poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk wordt besloten haar baarmoede...

01-04-2014 21:30

Afl. 5

Welcome Home - Afl. 5

Anita en Arnold zijn al 25 jaar bij elkaar en samen hebben ze een zoon, Dion. Op 26 maart 2013 komt Arnold onverwachts niet thuis. Twee dagen later komt het verschrikkelijke nieuws: Arnold is gevonden in de bossen waar hij zichzelf van het ...

25-03-2014 21:29

Afl. 4

Welcome Home - Afl. 4

Marjolijn en Wouter zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim twee jaar geleden sloeg het noodlot toe, toen Marjolijn onverwachts in een rolstoel terechtkwam na een longembolie. Wouter maakte de woning rolstoelvriendelijk en stond dag en nacht...

18-03-2014 21:29

Afl. 3

Welcome Home - Afl. 3

Andre en Jeannine kunnen hun geluk niet op als vijf jaar geleden hun eerste kindje wordt geboren. Als Job een half jaar oud is, raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. De zorgen om Job zijn ...

11-03-2014 21:29

Afl. 2

Welcome Home - Afl. 2

Twintig jaar geleden kochten Willy en Leendert hun droomhuis. Op een gegeven moment vond Leendert het huis te klein geworden en beloofde hij het uit te gaan bouwen. Het gezin verhuisde naar de garage als tijdelijke woonruimte. Helaas kwam d...

04-03-2014 21:31

Afl. 1

Welcome Home - Afl. 1

Stefano is gescheiden en samen met zijn ex-vrouw draagt hij zorg voor de opvoeding van hun kinderen. Alles gaat goed totdat anderhalf jaar geleden bij hun zoon Sven een verdikte hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder controle, maar ...

03-07-2012 20:31

Aflevering 8

Welcome Home - Aflevering 8

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

26-06-2012 20:30

Aflevering 7

Welcome Home - Aflevering 7

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

05-06-2012 20:31

Aflevering 6

Welcome Home - Aflevering 6

Wahleeah en Daniel hebben zes jaar geleden hun droomboerderij gevonden in Duitsland. Er moet een hoop gebeuren en daarom kiest het gezin ervoor om een jaar in een caravan te wonen. Verschillende tegenslagen komen op hun pad waardoor het gez...

29-05-2012 20:31

Aflevering 5

Welcome Home - Aflevering 5

Leo en Ankie stoppen al hun energie in het organiseren van evenementen en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben allebei een enorme lijst van vrijwilligerswerk, je hoeft ze maar te bellen en ze komen opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat ze all...

22-05-2012 20:31

Aflevering 4

Welcome Home - Aflevering 4

Claudia en Richard staan centraal, twee avonturiers met een grote droom. Ze willen probleemjongeren een nieuwe toekomst geven. In mei 2011 hebben ze een plek gevonden om deze droom te realiseren. Op het moment van het tekenen van het koopco...

15-05-2012 20:33

Wijhe

Welcome Home - Wijhe

Joke en Henk leiden een bescheiden leven in het buurtschap de Elshof. De afgelopen tien jaar hebben zij meerdere alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan er één zelfs nooit meer weg is gegaan. Maar ook de zorg voor hun d...

08-05-2012 20:31

Scheemda

Welcome Home - Scheemda

De 34-jarige Groningse Karin is een eenzame pechvogel, die altijd voor iedereen klaar staat. Ondanks alle tegenslagen de afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling haar altijd overeind gehouden. Maar toen haar huis afbrandde februari ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welcome Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welcome Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welcome Home bij Welcome Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welcome Home. Heb je een uitzending van Welcome Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welcome Home gemist

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

Uitzending gemist van Welcome Home? Hier kun je alle uitzendingen van Welcome Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!