Programma gemist?

Mariëlle heeft op zes jaar geleden tijdens samen van met haar man Jeroen een met gelukkig gezinsleven, met als blijkt dat Jeroens tijdens bedrijf door met de financiële crisis op in de door problemen is geraakt. naar Er ontstaan schulden uit en het bedrijf moet opgegeven worden. door Jeroen krijgt door de kans om op tv bij Mariëlles broer het in Hong van Kong te gaan werken. Alles de lijkt goed van te naar gaan, totdat hij op op tv een dag is het verdwenen en uit een brief achterlaat met met de boodschap dat hij een er naar vandoor is en niet gevonden tijdens wil worden. tijdens Mariëlle blijft gedesillusioneerd tijdens in Nederland achter met met vier kinderen, fikse in schulden op tv en een hypotheek. Ze zet elke op cent opzij uit om in het met huis door te kunnen blijven wonen, maar naar inmiddels moet het huis op wel nodig op tv worden door opgeknapt.

Vier tijdens jaar geleden kopen Femke tijdens en Jeffrey, met zoontje naar Luca, van het huis een van Femkes opa met als de doel deze op te uit op tv knappen en het het gezinnetje uit te het breiden. Het jonge gezin wordt met echter achtervolgd het door ellende. De verbouwing, die met Jeffrey uit zelf op zich neemt, is in met in volle gang wanneer Jeffrey op op zijn werk een naar bijna fatale van slagaderlijke bloeding van krijgt. Femke krijgt een miskraam, een maar van is al snel uit daarna weer zwanger. Na 29 naar weken blijkt van ze door zwangerschapsvergiftiging te hebben en voor de zowel op haar als hun ongeboren kindje op is dit levensbedreigend. op tv Vinny wordt door elf weken te vroeg geboren naar met ernstige luchtwegproblemen. in Door alle met narigheid is de door verbouwing helemaal stil een komen te de liggen en een zijn Femke en Jeffrey totaal aan in het eind tijdens van hun met Latijn.

Fokke en Hennie van hebben twee op tv kinderen als ze besluiten tijdens voor een een derde op tv kind te gaan. Hennie heeft van echter veel uit last van haar door buik en men vermoedt dat op tv Hennie naar last heeft van poliepen in het haar baarmoeder. in Uiteindelijk wordt besloten van haar baarmoeder op tv en eierstokken tijdens te verwijderen. Tijdens deze operatie naar wordt duidelijk op dat zij baarmoederkanker met uitzaaiingen naar heeft. Afgelopen met november overlijdt Hennie op in 31-jarige leeftijd. Fokke naar en met de jongens blijven achter met met veel een verdriet in uit een triest en verwaarloosd een huis. Natasja Froger en in haar team schieten het op tv gezin op te hulp en geven het uit huis op tv een make-over.

Anita op tv en Arnold zijn al uit 25 door jaar bij elkaar en samen het hebben ze een zoon, naar Dion. Op op tv 26 maart 2013 komt in Arnold onverwachts met niet thuis. door Twee dagen een later komt het verschrikkelijke tijdens nieuws: Arnold uit is gevonden in de bossen waar de hij de zichzelf van het leven heeft door beroofd. Anita en van Dion zijn van verslagen door verdriet en van begrijpen er helemaal uit niets op van. Niet veel later op tv blijkt dat het Arnold jarenlang geld heeft verduisterd een op van de plaatselijke feestvereniging. Waarschijnlijk in zijn door de financiële zorgen in hem boven het hoofd tijdens gegroeid en is op zijn zelfdoding een wanhoopsdaad geweest. tijdens Anita en Dion van zijn van achtergebleven in een een kil en zielloos tijdens huis.

Marjolijn en uit Wouter zijn jarenlang naar gelukkig getrouwd. Ruim op twee jaar naar geleden sloeg het noodlot met toe, toen Marjolijn onverwachts met in in een rolstoel terechtkwam na een door longembolie. van Wouter maakte de woning uit rolstoelvriendelijk en stond in dag en nacht in voor tijdens zijn vrouw klaar. tijdens Kort na een operatie de zijn er tijdens complicaties opgetreden waaraan Marjolijn op 54-jarige van leeftijd op onverwachts is overleden. Wouter tijdens blijft op tv samen met hun vier door kinderen verslagen met achter, maar vanwege een alle rolstoelaanpassingen in het naar huis hebben zij moeite in om uit het verleden achter zich door te laten. Natasja en haar op tv team bieden tijdens hulp.

Andre het en Jeannine kunnen hun tijdens geluk niet van op als vijf jaar geleden door in hun eerste kindje wordt het geboren. Als Job uit een half jaar in oud is, raakt hij tijdens door een een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk tijdens gehandicapt. De zorgen met om tijdens Job zijn groot naar en met de op tv jaren blijkt het voor Andre op tv en Jeannine in vrijwel onmogelijk het om hun zorg door en energie op tv te verdelen tussen hun het zoon Job en de driejarige een Guusje. Ook Jeannines door gezondheid laat uit zwaar te wensen over uit en daardoor is naar op tv hun huis inmiddels op de laatste met plek met komen te van staan. Natasja en haar team tijdens geven de het woning een het opknapbeurt.

Twintig de jaar geleden kochten Willy in en op tv Leendert hun droomhuis. Op een van gegeven moment naar vond Leendert het huis te uit klein de geworden en beloofde hij het in uit te gaan een bouwen. naar Het gezin het verhuisde naar de garage uit als tijdelijke het woonruimte. Helaas kwam de verbouwing op stil te liggen in door in het overlijden van Leendert. De op tv bovenverdieping is een grotendeels af, maar naar de benedenverdieping is door een ravage. Weduwe Willy woont uit met haar de drie dochters al het zes jaar op tv onder erbarmelijke omstandigheden het in de in garage.

Stefano is een gescheiden op en samen met zijn in ex-vrouw draagt van hij zorg voor de opvoeding met van hun kinderen. Alles op tv gaat tijdens goed totdat anderhalf tijdens jaar geleden naar bij hun zoon van Sven een verdikte op hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder naar de controle, maar vlak voor zijn van achttiende verjaardag door komt Sven van te overlijden. Stefano's leven tijdens is vanaf dat moment op tv stil komen te op tv staan en zijn met verdriet een is duidelijk terug te op zien in zijn huis. de Overal liggen in spullen en het huis in heeft achterstallig onderhoud van en dat terwijl zijn in twee kinderen uit zo hard een een plek nodig tijdens hebben om samen met door hun vader van hun verdriet te een verwerken.

Wahleeah en Daniel de de hebben zes jaar tijdens geleden hun droomboerderij gevonden in Duitsland. het Er op moet een hoop gebeuren en het op daarom kiest het een gezin ervoor om het een jaar in van een caravan te wonen. Verschillende tegenslagen met komen op op hun pad waardoor het van gezin na op vijf jaar op nog steeds met in de koude caravan door woont. Acht maanden door na de op geboorte van hun op tv vierde kind, Kjartan, bleek dat een hij een uit ernstige hartafwijking had. Na tijdens een zware in operatie kreeg Kjartan een door hartstilstand de met een reanimatie van op tv maar liefst twintig minuten. Het tijdens jongetje vocht dagenlang met voor zijn in leven en op wonder boven op tv wonder kwam hij er bovenop. Door op de ziekte van een in hun jongste zoon door woont het gezin zes een maanden in een Ronald in McDonald huis, waardoor de in ouders de geen mogelijkheid hebben om door te werken. Financieel van zit het gezin aan naar de grond in en de verbouwing het ligt volledig uit stil.

Leo en met Ankie stoppen al hun tijdens energie in het een organiseren van op tv evenementen en activiteiten naar in met Zandvoort. Ze hebben allebei een enorme uit lijst op tv van vrijwilligerswerk, je door hoeft ze maar te bellen het en tijdens ze komen opdraven. Ze het zijn erg geliefd op tv omdat ze alles regelen uit voor het dorpsgenoten en door toeristen in het dorp. Hun huis op op is een heel ander de verhaal: ze zitten door omstandigheden een de al vijftien jaar in een de enorme bouwval en op tv weten inmiddels niet meer naar hoe de ze het huis tot van een thuis moeten in maken. het Het vrijwilligerswerk is niet alleen door hun hobby, maar naar ook een vlucht de om niet thuis te de in zijn. Zoons Wesley (19) een en Kevin het (25) zijn in de in rotzooi opgegroeid en willen niets het tijdens liever dan een andere toekomst voor op tv hun 10-jarige broertje de een Leroy.

Claudia en op Richard een staan centraal, twee op avonturiers met een het grote droom. Ze willen probleemjongeren een op door nieuwe toekomst geven. In mei met 2011 op hebben ze een plek gevonden om naar tijdens deze droom te met realiseren. Op het moment van het de tekenen van het op het koopcontract slaat het noodlot toe: op tv bij Claudia wordt een de op tv kwaadaardige tumor in haar borst gevonden. met De droom de wordt aan het de kant tijdens geschoven, de verbouwing stagneert op tv en het gevecht tijdens tegen de slopende met ziekte begint. Voor in Natasja en haar team uit reden om Claudia en door Richard op te verrassen met een home door door makeover.

Joke en Henk de leiden tijdens een bescheiden van leven in het buurtschap uit de Elshof. De afgelopen een tien jaar hebben zij het meerdere het alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, in de waarvan er één zelfs nooit meer tijdens weg naar is gegaan. met Maar ook de zorg een voor hun drugsverslaafde op schoonzoon namen ze op uit zich. Omdat ze op liever de het studies van deze twee jongens van naar betalen komen alle tijdens meubels van de kringloop. Wanneer pleegzoon de Edilson binnenkort het in door ouderlijke nest gaat het verlaten, is iedereen het huis tijdens uit. Door de vele naar een opvang jongeren, die altijd uit over de op tv vloer zijn geweest blijven een Joke en Henk de achter in een met verouderd en uitgewoond van huis.

De door 34-jarige Groningse Karin op is een in eenzame pechvogel, die de altijd voor iedereen een klaar staat. Ondanks alle tegenslagen de op van afgelopen jaren, heeft haar positieve de instelling haar altijd overeind het gehouden. Maar toen uit haar huis een afbrandde februari dit met jaar, is ze geknakt. door Ze had al naar door geen stabiele basis van op tv familie in op haar leven, nu is ook op tv haar op tv thuis haar ontvallen.

juli 2017
22-04-2014 21:29

Afl. 8

Welcome Home - Afl. 8

Mariëlle heeft zes jaar geleden samen met haar man Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt dat Jeroens bedrijf door de financiële crisis in de problemen is geraakt. Er ontstaan schulden en het bedrijf moet opgegeven worden. Jeroen krijg...

15-04-2014 21:31

Afl. 7

Welcome Home - Afl. 7

Vier jaar geleden kopen Femke en Jeffrey, met zoontje Luca, het huis van Femkes opa met als doel deze op te knappen en het gezinnetje uit te breiden. Het jonge gezin wordt echter achtervolgd door ellende. De verbouwing, die Jeffrey zelf op ...

08-04-2014 21:30

Afl. 6

Welcome Home - Afl. 6

Fokke en Hennie hebben twee kinderen als ze besluiten voor een derde kind te gaan. Hennie heeft echter veel last van haar buik en men vermoedt dat Hennie last heeft van poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk wordt besloten haar baarmoede...

01-04-2014 21:30

Afl. 5

Welcome Home - Afl. 5

Anita en Arnold zijn al 25 jaar bij elkaar en samen hebben ze een zoon, Dion. Op 26 maart 2013 komt Arnold onverwachts niet thuis. Twee dagen later komt het verschrikkelijke nieuws: Arnold is gevonden in de bossen waar hij zichzelf van het ...

25-03-2014 21:29

Afl. 4

Welcome Home - Afl. 4

Marjolijn en Wouter zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim twee jaar geleden sloeg het noodlot toe, toen Marjolijn onverwachts in een rolstoel terechtkwam na een longembolie. Wouter maakte de woning rolstoelvriendelijk en stond dag en nacht...

18-03-2014 21:29

Afl. 3

Welcome Home - Afl. 3

Andre en Jeannine kunnen hun geluk niet op als vijf jaar geleden hun eerste kindje wordt geboren. Als Job een half jaar oud is, raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. De zorgen om Job zijn ...

11-03-2014 21:29

Afl. 2

Welcome Home - Afl. 2

Twintig jaar geleden kochten Willy en Leendert hun droomhuis. Op een gegeven moment vond Leendert het huis te klein geworden en beloofde hij het uit te gaan bouwen. Het gezin verhuisde naar de garage als tijdelijke woonruimte. Helaas kwam d...

04-03-2014 21:31

Afl. 1

Welcome Home - Afl. 1

Stefano is gescheiden en samen met zijn ex-vrouw draagt hij zorg voor de opvoeding van hun kinderen. Alles gaat goed totdat anderhalf jaar geleden bij hun zoon Sven een verdikte hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder controle, maar ...

03-07-2012 20:31

Aflevering 8

Welcome Home - Aflevering 8

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

26-06-2012 20:30

Aflevering 7

Welcome Home - Aflevering 7

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

05-06-2012 20:31

Aflevering 6

Welcome Home - Aflevering 6

Wahleeah en Daniel hebben zes jaar geleden hun droomboerderij gevonden in Duitsland. Er moet een hoop gebeuren en daarom kiest het gezin ervoor om een jaar in een caravan te wonen. Verschillende tegenslagen komen op hun pad waardoor het gez...

29-05-2012 20:31

Aflevering 5

Welcome Home - Aflevering 5

Leo en Ankie stoppen al hun energie in het organiseren van evenementen en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben allebei een enorme lijst van vrijwilligerswerk, je hoeft ze maar te bellen en ze komen opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat ze all...

22-05-2012 20:31

Aflevering 4

Welcome Home - Aflevering 4

Claudia en Richard staan centraal, twee avonturiers met een grote droom. Ze willen probleemjongeren een nieuwe toekomst geven. In mei 2011 hebben ze een plek gevonden om deze droom te realiseren. Op het moment van het tekenen van het koopco...

15-05-2012 20:33

Wijhe

Welcome Home - Wijhe

Joke en Henk leiden een bescheiden leven in het buurtschap de Elshof. De afgelopen tien jaar hebben zij meerdere alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan er één zelfs nooit meer weg is gegaan. Maar ook de zorg voor hun d...

08-05-2012 20:31

Scheemda

Welcome Home - Scheemda

De 34-jarige Groningse Karin is een eenzame pechvogel, die altijd voor iedereen klaar staat. Ondanks alle tegenslagen de afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling haar altijd overeind gehouden. Maar toen haar huis afbrandde februari ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welcome Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welcome Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welcome Home bij Welcome Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welcome Home. Heb je een uitzending van Welcome Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welcome Home gemist

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

Uitzending gemist van Welcome Home? Hier kun je alle uitzendingen van Welcome Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord