Programma gemist?

Mariëlle in heeft zes jaar geleden samen het met op haar man een Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt een op dat Jeroens bedrijf door de een financiële naar crisis in de problemen is uit geraakt. op Er ontstaan schulden en het bedrijf met moet opgegeven naar worden. Jeroen van krijgt de kans op om bij Mariëlles broer met in Hong Kong te in gaan werken. het Alles lijkt goed de te gaan, met totdat hij een op een dag is verdwenen van en een brief tijdens achterlaat naar met de boodschap dat op hij er naar vandoor is en niet gevonden wil met worden. met Mariëlle blijft gedesillusioneerd in Nederland het achter met vier in met kinderen, fikse schulden op en een hypotheek. de Ze zet elke cent opzij met om in het huis op te het kunnen blijven wonen, maar inmiddels op moet op het huis wel nodig worden een door opgeknapt.

Vier jaar op tv geleden kopen Femke door en Jeffrey, met de zoontje Luca, het huis tijdens een van Femkes opa met door als doel deze op te op tv knappen en het een gezinnetje uit te op tv breiden. Het jonge op gezin een wordt echter achtervolgd door met ellende. De verbouwing, de die Jeffrey zelf door op door zich neemt, is in in volle gang wanneer de Jeffrey op zijn werk tijdens een bijna het fatale slagaderlijke bloeding krijgt. Femke door krijgt een miskraam, naar maar is naar al door snel daarna weer zwanger. Na door 29 door weken blijkt ze zwangerschapsvergiftiging te hebben tijdens en voor in zowel haar als de hun ongeboren uit kindje is dit door levensbedreigend. Vinny wordt op tv elf weken te vroeg geboren op met ernstige het luchtwegproblemen. naar Door alle narigheid is door de verbouwing helemaal stil het komen te liggen en tijdens zijn Femke naar en Jeffrey het totaal aan het eind met van hun een Latijn.

Fokke en de Hennie op hebben twee kinderen het als ze besluiten voor een derde de kind te gaan. op met Hennie heeft echter veel last van naar haar buik met en men in vermoedt dat tijdens Hennie last heeft tijdens van poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk een naar wordt besloten haar baarmoeder en eierstokken met te van verwijderen. Tijdens deze het operatie wordt duidelijk met dat zij op baarmoederkanker met uitzaaiingen heeft. Afgelopen november met overlijdt het Hennie op tijdens 31-jarige leeftijd. Fokke en de jongens het blijven het achter met tijdens veel verdriet in een triest het en verwaarloosd huis. Natasja naar het Froger en haar team schieten uit het gezin te met hulp en geven het een huis de een make-over.

Anita en in Arnold op tv zijn al 25 jaar bij elkaar het en samen hebben naar ze tijdens een zoon, Dion. Op 26 op tv maart 2013 van komt Arnold onverwachts een niet van thuis. Twee dagen later een komt het verschrikkelijke het nieuws: Arnold uit is gevonden in de bossen waar uit hij zichzelf op van het leven heeft door beroofd. op tv Anita en naar Dion zijn verslagen door door verdriet en begrijpen er helemaal uit niets op tv van. Niet veel een later blijkt dat naar Arnold jarenlang geld heeft door verduisterd van de op plaatselijke feestvereniging. het Waarschijnlijk zijn naar de financiële zorgen hem boven van het hoofd gegroeid met en op tv is zijn zelfdoding door een wanhoopsdaad geweest. tijdens Anita en Dion zijn op tv achtergebleven in een kil op en zielloos een huis.

Marjolijn en in Wouter zijn van jarenlang gelukkig getrouwd. tijdens Ruim twee jaar geleden door sloeg het noodlot toe, op toen Marjolijn naar onverwachts door in een rolstoel het terechtkwam na een met longembolie. Wouter maakte de woning van rolstoelvriendelijk en het stond dag het en nacht voor zijn vrouw klaar. met Kort na het een operatie zijn met er uit complicaties opgetreden waaraan tijdens Marjolijn op 54-jarige leeftijd onverwachts is tijdens door overleden. Wouter blijft in samen met hun tijdens vier kinderen verslagen met achter, maar vanwege alle rolstoelaanpassingen in naar het huis uit hebben zij moeite om van uit het verleden achter zich te het laten. Natasja en haar een team van bieden hulp.

Andre en met Jeannine kunnen hun geluk de niet naar op als tijdens vijf jaar geleden uit hun eerste kindje wordt op tv geboren. Als Job een een half jaar oud is, tijdens van raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel door lichamelijk als in verstandelijk gehandicapt. De zorgen in om Job in zijn groot het en met de jaren tijdens blijkt het voor Andre naar en Jeannine vrijwel van onmogelijk om hun van op tv zorg en energie naar te verdelen tussen hun zoon Job tijdens en de driejarige op tv Guusje. uit Ook Jeannines een gezondheid laat zwaar te het wensen over en daardoor is door hun huis uit inmiddels op de tijdens laatste plek uit komen te staan. Natasja en naar haar team geven de de van woning een van opknapbeurt.

Twintig door jaar geleden kochten Willy met en naar Leendert hun droomhuis. een Op een gegeven moment vond Leendert uit het huis naar te met klein geworden en beloofde in hij het uit te naar gaan bouwen. met Het gezin verhuisde naar de met garage als tijdelijke een uit woonruimte. Helaas kwam de verbouwing tijdens stil de te liggen door het overlijden van een Leendert. het De bovenverdieping is grotendeels door af, maar met de benedenverdieping een is een ravage. Weduwe Willy van woont met haar drie op tv dochters al tijdens zes jaar een onder erbarmelijke omstandigheden in de de met garage.

Stefano tijdens is gescheiden en samen uit met zijn met ex-vrouw draagt hij zorg voor een de het opvoeding van hun kinderen. in Alles gaat goed totdat het anderhalf jaar in geleden bij in hun zoon Sven op een verdikte in hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder het controle, maar in vlak voor zijn op tv achttiende een verjaardag komt Sven te van overlijden. Stefano's leven van is vanaf dat moment stil de op komen te staan en zijn verdriet tijdens is duidelijk de terug te zien in een van zijn huis. Overal liggen uit spullen en het huis heeft op in achterstallig onderhoud en dat op terwijl zijn de twee kinderen zo hard van een plek nodig hebben van om samen met hun tijdens vader de hun verdriet op te verwerken.

Wahleeah op en Daniel hebben de zes jaar geleden hun door droomboerderij gevonden de in Duitsland. Er moet met een hoop gebeuren en een daarom kiest op het gezin ervoor het om een op tv jaar in op een caravan te wonen. Verschillende met tegenslagen komen op hun tijdens pad uit waardoor het gezin na vijf met jaar nog uit steeds in in de koude caravan woont. Acht een maanden na de uit geboorte van met hun op tv vierde kind, Kjartan, met bleek dat hij een ernstige hartafwijking de had. Na van een zware een operatie kreeg Kjartan een tijdens hartstilstand met een reanimatie door van maar liefst met twintig door minuten. Het jongetje vocht dagenlang uit voor zijn van leven een en wonder boven wonder kwam het hij met er bovenop. Door de ziekte van in hun jongste zoon uit woont het op gezin zes een maanden in een de Ronald McDonald een huis, waardoor de een ouders geen mogelijkheid hebben om te in werken. met Financieel zit het gezin aan een tijdens de grond en de verbouwing van ligt tijdens volledig stil.

Leo in en Ankie stoppen al hun tijdens energie in een het organiseren naar van evenementen op tv en activiteiten in Zandvoort. de Ze hebben in allebei een enorme lijst uit van vrijwilligerswerk, je het hoeft ze maar uit te bellen en de ze komen opdraven. met Ze zijn met erg geliefd omdat ze alles regelen op het voor dorpsgenoten en toeristen van in het door dorp. Hun huis is met een heel door ander verhaal: ze zitten door op omstandigheden al op vijftien jaar in een enorme met bouwval uit en weten inmiddels niet meer op tv hoe de ze het huis tot een door naar thuis moeten maken. Het vrijwilligerswerk is uit naar niet alleen hun van hobby, maar ook een vlucht om tijdens niet thuis te op een zijn. Zoons Wesley (19) naar en Kevin (25) door zijn in van de rotzooi opgegroeid en willen van niets liever dan de een andere toekomst voor de hun 10-jarige uit broertje naar Leroy.

Claudia en Richard van staan met centraal, twee op tv avonturiers met een grote op droom. Ze tijdens willen probleemjongeren een nieuwe toekomst geven. door In mei 2011 door door hebben ze een plek tijdens gevonden om een deze droom te in realiseren. Op het moment van op tv het op tekenen van het koopcontract slaat het uit noodlot toe: van bij naar Claudia wordt een kwaadaardige een tumor in haar de borst gevonden. een De droom wordt aan de kant in geschoven, de verbouwing op stagneert en uit het gevecht tegen van de slopende ziekte op begint. Voor uit Natasja en haar in team reden om Claudia het en Richard door te verrassen op tv met een home met makeover.

Joke en naar Henk leiden op tv een bescheiden leven in het uit buurtschap de met Elshof. van De afgelopen tien jaar hebben de zij meerdere alleenstaande op met minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan met er één zelfs de nooit meer weg door is gegaan. op tv Maar ook de zorg voor hun een een drugsverslaafde schoonzoon namen ze de op zich. een Omdat ze liever de tijdens studies van deze twee het jongens betalen komen door alle meubels het van de kringloop. tijdens Wanneer pleegzoon Edilson binnenkort het op ouderlijke door nest gaat verlaten, is het iedereen tijdens het huis uit. Door naar de vele opvang jongeren, met die altijd over de met vloer zijn geweest uit blijven Joke in en Henk achter in naar een verouderd en naar het uitgewoond huis.

De 34-jarige naar Groningse op Karin is een eenzame pechvogel, door die altijd voor iedereen een klaar in staat. Ondanks alle tijdens tegenslagen de afgelopen jaren, heeft de naar haar positieve instelling op tv haar altijd overeind gehouden. Maar in toen op haar huis afbrandde februari in dit jaar, het is ze geknakt. Ze op tv had al geen stabiele basis het van familie in in haar leven, de nu is ook van haar door thuis haar ontvallen.

januari 2018
22-04-2014 21:29

Afl. 8

Welcome Home - Afl. 8

Mariëlle heeft zes jaar geleden samen met haar man Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt dat Jeroens bedrijf door de financiële crisis in de problemen is geraakt. Er ontstaan schulden en het bedrijf moet opgegeven worden. Jeroen krijg...

15-04-2014 21:31

Afl. 7

Welcome Home - Afl. 7

Vier jaar geleden kopen Femke en Jeffrey, met zoontje Luca, het huis van Femkes opa met als doel deze op te knappen en het gezinnetje uit te breiden. Het jonge gezin wordt echter achtervolgd door ellende. De verbouwing, die Jeffrey zelf op ...

08-04-2014 21:30

Afl. 6

Welcome Home - Afl. 6

Fokke en Hennie hebben twee kinderen als ze besluiten voor een derde kind te gaan. Hennie heeft echter veel last van haar buik en men vermoedt dat Hennie last heeft van poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk wordt besloten haar baarmoede...

01-04-2014 21:30

Afl. 5

Welcome Home - Afl. 5

Anita en Arnold zijn al 25 jaar bij elkaar en samen hebben ze een zoon, Dion. Op 26 maart 2013 komt Arnold onverwachts niet thuis. Twee dagen later komt het verschrikkelijke nieuws: Arnold is gevonden in de bossen waar hij zichzelf van het ...

25-03-2014 21:29

Afl. 4

Welcome Home - Afl. 4

Marjolijn en Wouter zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim twee jaar geleden sloeg het noodlot toe, toen Marjolijn onverwachts in een rolstoel terechtkwam na een longembolie. Wouter maakte de woning rolstoelvriendelijk en stond dag en nacht...

18-03-2014 21:29

Afl. 3

Welcome Home - Afl. 3

Andre en Jeannine kunnen hun geluk niet op als vijf jaar geleden hun eerste kindje wordt geboren. Als Job een half jaar oud is, raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. De zorgen om Job zijn ...

11-03-2014 21:29

Afl. 2

Welcome Home - Afl. 2

Twintig jaar geleden kochten Willy en Leendert hun droomhuis. Op een gegeven moment vond Leendert het huis te klein geworden en beloofde hij het uit te gaan bouwen. Het gezin verhuisde naar de garage als tijdelijke woonruimte. Helaas kwam d...

04-03-2014 21:31

Afl. 1

Welcome Home - Afl. 1

Stefano is gescheiden en samen met zijn ex-vrouw draagt hij zorg voor de opvoeding van hun kinderen. Alles gaat goed totdat anderhalf jaar geleden bij hun zoon Sven een verdikte hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder controle, maar ...

03-07-2012 20:31

Aflevering 8

Welcome Home - Aflevering 8

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

26-06-2012 20:30

Aflevering 7

Welcome Home - Aflevering 7

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen me...

05-06-2012 20:31

Aflevering 6

Welcome Home - Aflevering 6

Wahleeah en Daniel hebben zes jaar geleden hun droomboerderij gevonden in Duitsland. Er moet een hoop gebeuren en daarom kiest het gezin ervoor om een jaar in een caravan te wonen. Verschillende tegenslagen komen op hun pad waardoor het gez...

29-05-2012 20:31

Aflevering 5

Welcome Home - Aflevering 5

Leo en Ankie stoppen al hun energie in het organiseren van evenementen en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben allebei een enorme lijst van vrijwilligerswerk, je hoeft ze maar te bellen en ze komen opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat ze all...

22-05-2012 20:31

Aflevering 4

Welcome Home - Aflevering 4

Claudia en Richard staan centraal, twee avonturiers met een grote droom. Ze willen probleemjongeren een nieuwe toekomst geven. In mei 2011 hebben ze een plek gevonden om deze droom te realiseren. Op het moment van het tekenen van het koopco...

15-05-2012 20:33

Wijhe

Welcome Home - Wijhe

Joke en Henk leiden een bescheiden leven in het buurtschap de Elshof. De afgelopen tien jaar hebben zij meerdere alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan er één zelfs nooit meer weg is gegaan. Maar ook de zorg voor hun d...

08-05-2012 20:31

Scheemda

Welcome Home - Scheemda

De 34-jarige Groningse Karin is een eenzame pechvogel, die altijd voor iedereen klaar staat. Ondanks alle tegenslagen de afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling haar altijd overeind gehouden. Maar toen haar huis afbrandde februari ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welcome Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welcome Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welcome Home bij Welcome Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welcome Home. Heb je een uitzending van Welcome Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welcome Home gemist

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

Uitzending gemist van Welcome Home? Hier kun je alle uitzendingen van Welcome Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord