Programma gemist?
april 2017
22-04-2014 21:29

Afl. 8

Welcome Home - Afl. 8

Mariëlle heeft zes jaar geleden samen met haar man Jeroen een gelukkig gezinsleven, als blijkt dat Jeroens bedrijf door de financiële crisis in de problemen is geraakt. Er ontstaan schulden en het bedrijf moet opgegeven worden. Jeroen krijgt de kans om bij Mariëlles broer in Hong Kong te gaan werken. Alles lijkt goed te gaan, totdat hij op een dag is verdwenen en een brief achterlaat met de boodschap dat hij er vandoor is en niet gevonden wil worden. Mariëlle blijft gedesillusioneerd in Nederland achter met vier kinderen, fikse schulden en een hypotheek. Ze zet elke cent opzij om in het huis te kunnen blijven wonen, maar inmiddels moet het huis wel nodig worden opgeknapt.

15-04-2014 21:31

Afl. 7

Welcome Home - Afl. 7

Vier jaar geleden kopen Femke en Jeffrey, met zoontje Luca, het huis van Femkes opa met als doel deze op te knappen en het gezinnetje uit te breiden. Het jonge gezin wordt echter achtervolgd door ellende. De verbouwing, die Jeffrey zelf op zich neemt, is in volle gang wanneer Jeffrey op zijn werk een bijna fatale slagaderlijke bloeding krijgt. Femke krijgt een miskraam, maar is al snel daarna weer zwanger. Na 29 weken blijkt ze zwangerschapsvergiftiging te hebben en voor zowel haar als hun ongeboren kindje is dit levensbedreigend. Vinny wordt elf weken te vroeg geboren met ernstige luchtwegproblemen. Door alle narigheid is de verbouwing helemaal stil komen te liggen en zijn Femke en Jeffrey totaal aan het eind van hun Latijn.

08-04-2014 21:30

Afl. 6

Welcome Home - Afl. 6

Fokke en Hennie hebben twee kinderen als ze besluiten voor een derde kind te gaan. Hennie heeft echter veel last van haar buik en men vermoedt dat Hennie last heeft van poliepen in haar baarmoeder. Uiteindelijk wordt besloten haar baarmoeder en eierstokken te verwijderen. Tijdens deze operatie wordt duidelijk dat zij baarmoederkanker met uitzaaiingen heeft. Afgelopen november overlijdt Hennie op 31-jarige leeftijd. Fokke en de jongens blijven achter met veel verdriet in een triest en verwaarloosd huis. Natasja Froger en haar team schieten het gezin te hulp en geven het huis een make-over.

01-04-2014 21:30

Afl. 5

Welcome Home - Afl. 5

Anita en Arnold zijn al 25 jaar bij elkaar en samen hebben ze een zoon, Dion. Op 26 maart 2013 komt Arnold onverwachts niet thuis. Twee dagen later komt het verschrikkelijke nieuws: Arnold is gevonden in de bossen waar hij zichzelf van het leven heeft beroofd. Anita en Dion zijn verslagen door verdriet en begrijpen er helemaal niets van. Niet veel later blijkt dat Arnold jarenlang geld heeft verduisterd van de plaatselijke feestvereniging. Waarschijnlijk zijn de financiële zorgen hem boven het hoofd gegroeid en is zijn zelfdoding een wanhoopsdaad geweest. Anita en Dion zijn achtergebleven in een kil en zielloos huis.

25-03-2014 21:29

Afl. 4

Welcome Home - Afl. 4

Marjolijn en Wouter zijn jarenlang gelukkig getrouwd. Ruim twee jaar geleden sloeg het noodlot toe, toen Marjolijn onverwachts in een rolstoel terechtkwam na een longembolie. Wouter maakte de woning rolstoelvriendelijk en stond dag en nacht voor zijn vrouw klaar. Kort na een operatie zijn er complicaties opgetreden waaraan Marjolijn op 54-jarige leeftijd onverwachts is overleden. Wouter blijft samen met hun vier kinderen verslagen achter, maar vanwege alle rolstoelaanpassingen in het huis hebben zij moeite om het verleden achter zich te laten. Natasja en haar team bieden hulp.

18-03-2014 21:29

Afl. 3

Welcome Home - Afl. 3

Andre en Jeannine kunnen hun geluk niet op als vijf jaar geleden hun eerste kindje wordt geboren. Als Job een half jaar oud is, raakt hij door een hersenvliesontsteking zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapt. De zorgen om Job zijn groot en met de jaren blijkt het voor Andre en Jeannine vrijwel onmogelijk om hun zorg en energie te verdelen tussen hun zoon Job en de driejarige Guusje. Ook Jeannines gezondheid laat zwaar te wensen over en daardoor is hun huis inmiddels op de laatste plek komen te staan. Natasja en haar team geven de woning een opknapbeurt.

11-03-2014 21:29

Afl. 2

Welcome Home - Afl. 2

Twintig jaar geleden kochten Willy en Leendert hun droomhuis. Op een gegeven moment vond Leendert het huis te klein geworden en beloofde hij het uit te gaan bouwen. Het gezin verhuisde naar de garage als tijdelijke woonruimte. Helaas kwam de verbouwing stil te liggen door het overlijden van Leendert. De bovenverdieping is grotendeels af, maar de benedenverdieping is een ravage. Weduwe Willy woont met haar drie dochters al zes jaar onder erbarmelijke omstandigheden in de garage.

04-03-2014 21:31

Afl. 1

Welcome Home - Afl. 1

Stefano is gescheiden en samen met zijn ex-vrouw draagt hij zorg voor de opvoeding van hun kinderen. Alles gaat goed totdat anderhalf jaar geleden bij hun zoon Sven een verdikte hartspier wordt geconstateerd. Het lijkt onder controle, maar vlak voor zijn achttiende verjaardag komt Sven te overlijden. Stefano's leven is vanaf dat moment stil komen te staan en zijn verdriet is duidelijk terug te zien in zijn huis. Overal liggen spullen en het huis heeft achterstallig onderhoud en dat terwijl zijn twee kinderen zo hard een plek nodig hebben om samen met hun vader hun verdriet te verwerken.

03-07-2012 20:31

Aflevering 8

Welcome Home - Aflevering 8

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

26-06-2012 20:30

Aflevering 7

Welcome Home - Aflevering 7

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

05-06-2012 20:31

Aflevering 6

Welcome Home - Aflevering 6

Wahleeah en Daniel hebben zes jaar geleden hun droomboerderij gevonden in Duitsland. Er moet een hoop gebeuren en daarom kiest het gezin ervoor om een jaar in een caravan te wonen. Verschillende tegenslagen komen op hun pad waardoor het gezin na vijf jaar nog steeds in de koude caravan woont. Acht maanden na de geboorte van hun vierde kind, Kjartan, bleek dat hij een ernstige hartafwijking had. Na een zware operatie kreeg Kjartan een hartstilstand met een reanimatie van maar liefst twintig minuten. Het jongetje vocht dagenlang voor zijn leven en wonder boven wonder kwam hij er bovenop. Door de ziekte van hun jongste zoon woont het gezin zes maanden in een Ronald McDonald huis, waardoor de ouders geen mogelijkheid hebben om te werken. Financieel zit het gezin aan de grond en de verbouwing ligt volledig stil.

29-05-2012 20:31

Aflevering 5

Welcome Home - Aflevering 5

Leo en Ankie stoppen al hun energie in het organiseren van evenementen en activiteiten in Zandvoort. Ze hebben allebei een enorme lijst van vrijwilligerswerk, je hoeft ze maar te bellen en ze komen opdraven. Ze zijn erg geliefd omdat ze alles regelen voor dorpsgenoten en toeristen in het dorp. Hun huis is een heel ander verhaal: ze zitten door omstandigheden al vijftien jaar in een enorme bouwval en weten inmiddels niet meer hoe ze het huis tot een thuis moeten maken. Het vrijwilligerswerk is niet alleen hun hobby, maar ook een vlucht om niet thuis te zijn. Zoons Wesley (19) en Kevin (25) zijn in de rotzooi opgegroeid en willen niets liever dan een andere toekomst voor hun 10-jarige broertje Leroy.

22-05-2012 20:31

Aflevering 4

Welcome Home - Aflevering 4

Claudia en Richard staan centraal, twee avonturiers met een grote droom. Ze willen probleemjongeren een nieuwe toekomst geven. In mei 2011 hebben ze een plek gevonden om deze droom te realiseren. Op het moment van het tekenen van het koopcontract slaat het noodlot toe: bij Claudia wordt een kwaadaardige tumor in haar borst gevonden. De droom wordt aan de kant geschoven, de verbouwing stagneert en het gevecht tegen de slopende ziekte begint. Voor Natasja en haar team reden om Claudia en Richard te verrassen met een home makeover.

15-05-2012 20:33

Wijhe

Welcome Home - Wijhe

Joke en Henk leiden een bescheiden leven in het buurtschap de Elshof. De afgelopen tien jaar hebben zij meerdere alleenstaande minderjarige asielzoekers opgevangen, waarvan er één zelfs nooit meer weg is gegaan. Maar ook de zorg voor hun drugsverslaafde schoonzoon namen ze op zich. Omdat ze liever de studies van deze twee jongens betalen komen alle meubels van de kringloop. Wanneer pleegzoon Edilson binnenkort het ouderlijke nest gaat verlaten, is iedereen het huis uit. Door de vele opvang jongeren, die altijd over de vloer zijn geweest blijven Joke en Henk achter in een verouderd en uitgewoond huis.

08-05-2012 20:31

Scheemda

Welcome Home - Scheemda

De 34-jarige Groningse Karin is een eenzame pechvogel, die altijd voor iedereen klaar staat. Ondanks alle tegenslagen de afgelopen jaren, heeft haar positieve instelling haar altijd overeind gehouden. Maar toen haar huis afbrandde februari dit jaar, is ze geknakt. Ze had al geen stabiele basis van familie in haar leven, nu is ook haar thuis haar ontvallen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welcome Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welcome Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welcome Home bij Welcome Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welcome Home. Heb je een uitzending van Welcome Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welcome Home gemist

In Welcome Home verrast Natasja Froger mensen die een nieuwe start verdienen met een opgeknapt huis. In Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen, van wie ze houden en die een speciale behandeling verdienen, te verrassen met een home make over.

Uitzending gemist van Welcome Home? Hier kun je alle uitzendingen van Welcome Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord