Programma gemist?

Vanavond het is de grote finale van van De Bachelor te met zien door op Net5. tijdens Gewilde vrijgezel Robbert Jonkheer op (33) heeft na negen afleveringen op tv uit twintig een leuke, onafhankelijke, tijdens ondernemende vrouwen op zijn twee favorieten overgehouden: Melanie met en Naddja. In van de laatste aflevering verlaten naar Robbert op en de twee met finalistes het uit pittoreske Griekse eiland Skyros voor op het imponerende Athene. Robberts de op tv moeder en twee de broers vliegen in naar om hem bij te staan in de naar de beslissing die zijn leven zal uit veranderen. Robbert op tv beleeft met de beide vrouwen een superromantische het dag voordat hij een zijn op tv keuze maakt aan de voet in van met de tempel van Poseidon. Uit honderden een aanmeldingen door bleven twintig vrouwen van over van wie er op tv veertien met Robbert afreisden naar op tv Griekenland. Tijdens het de de meest uiteenlopende dates leerde hij op tv de dames steeds beter op tv kennen. naar Om uiteindelijk het over te blijven in met diegene die een zijn hart weet op te veroveren. Is dat met de 25-jarige sterke Melanie in of in de 28-jarige zachtaardige in Naddja?

Aflevering een 8 - In De Bachelor tijdens is Robbert Jonkheer het het de gewilde vrijgezel. Uit honderden de aanmeldingen bleven met twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende uit vrouwen over van wie op er veertien met door hem afreizen op naar het naar idyllische Griekse eiland van Skyros. Tijdens op de meest uiteenlopende het dates leert hij de dames steeds op uit beter kennen. Gedurende dit avontuur neemt in hij afscheid van een degenen die het in minst bij in hem passen. Om in uiteindelijk over op tv te blijven in met diegene die zijn hart weet door te tijdens veroveren... Vandaag de ontmoet Robbert de familie een en de vrienden van van de vier door dames. Dat blijkt een met heel leerzame ervaring in te het zijn voor alle tijdens partijen, want de ontmoetingen lopen op niet op altijd van een leien op tv dakje. Ze uit hebben dan ook het verstrekkende gevolgen voor van de rozenceremonie die naar avond.

Aflevering 7 - op tijdens In De Bachelor is Robbert Jonkheer op tv de gewilde door vrijgezel. naar Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, met onafhankelijke, ondernemende een vrouwen over van door wie er veertien met in hem afreizen naar van door het idyllische Griekse eiland van Skyros. Tijdens op tv de meest uiteenlopende dates leert hij uit de een dames steeds de beter kennen. Gedurende het dit avontuur neemt hij naar afscheid van degenen die op tv het minst naar bij hem passen. het Om uiteindelijk over op te blijven met op tv diegene die zijn een hart weet uit te veroveren... De nieuwkomers hebben de van boel door aardig op stelten gezet op tv en de kaarten zijn naar opnieuw op tv geschud. De dames gaan uit fysiek in de strijd met elkaar aan om uit de door beste indruk een te maken op Robbert. Robbert roept op het advies een in door van zijn beste vriend van om de juiste keuze een te maken van en de uit romantiek viert hoogtij tijdens uit een zeiltrip het op de Egeïsche tijdens zee.

Aflevering 6 op tv - In De Bachelor uit is op tv Robbert Jonkheer de het gewilde vrijgezel. Uit een honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, door onafhankelijke, ondernemende vrouwen met over van wie de er in veertien met hem uit afreizen naar het idyllische Griekse van eiland Skyros. Tijdens naar een de meest uiteenlopende dates uit leert hij de dames steeds op tv beter kennen. Gedurende uit dit avontuur neemt in op hij afscheid van in degenen die het minst bij hem uit passen. in Om uiteindelijk over te door blijven met diegene die naar zijn uit hart weet een te veroveren... De dames door storten zich het vandaag helemaal om Robberts tijdens hart te naar raken. Hierdoor wordt in één van hen het voor een risicovol dilemma uit gesteld. Een onschuldig pokerspel krijgt tijdens tijdens een drastische wending en een in ontspannen beachparty tijdens wordt verstoord door onverwacht op bezoek.

april 2021
30-01-2018 20:30

Finale: De Bachelor

De Bachelor - Finale: De Bachelor

Vanavond is de grote finale van De Bachelor te zien op Net5. Gewilde vrijgezel Robbert Jonkheer (33) heeft na negen afleveringen uit twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen zijn twee favorieten overgehouden: Melanie en Naddja. ...

16-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 8 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

09-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 7 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

02-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 6 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

De Bachelor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bachelor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bachelor bij De Bachelor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bachelor. Heb je een uitzending van De Bachelor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bachelor gemist

De Bachelor is een Nederlands datingprogramma waarin 25 vrouwen het hart hopen te winnen van een aantrekkelijke vrijgezel: de bachelor. De romantiek hangt in de lucht op het exotische Curacao. De Bachelor wordt gepresenteerd door Robert ten Brink.

Uitzending gemist van De Bachelor? Hier kun je alle uitzendingen van De Bachelor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-01-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!