Programma gemist?

Vanavond is de tijdens van grote finale van op tv De Bachelor te zien in op Net5. Gewilde van vrijgezel Robbert Jonkheer (33) met heeft tijdens na negen afleveringen uit twintig in leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen op zijn twee naar favorieten overgehouden: Melanie de en Naddja. In de in laatste aflevering verlaten naar Robbert en in de naar twee finalistes het pittoreske Griekse eiland naar Skyros voor het op tijdens imponerende Athene. Robberts moeder met en twee broers vliegen in in om door hem bij te staan een in de beslissing op die zijn leven zal op veranderen. Robbert beleeft door met beide vrouwen in in een superromantische dag voordat hij zijn op keuze het maakt aan de in voet van de tempel naar van het Poseidon. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig een vrouwen over van door wie er veertien tijdens met Robbert met afreisden naar Griekenland. Tijdens de het meest uiteenlopende dates tijdens leerde hij naar de het dames steeds beter kennen. Om een uiteindelijk op over te blijven met van diegene die zijn hart van weet te veroveren. Is met met dat de 25-jarige sterke Melanie met of de 28-jarige zachtaardige met uit Naddja?

Aflevering 8 - een In tijdens De Bachelor is Robbert tijdens Jonkheer in de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen uit bleven twintig van leuke, de onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie een er veertien met op tv hem een afreizen naar het idyllische op tv Griekse eiland Skyros. op Tijdens de door meest uiteenlopende uit dates leert hij de dames op steeds beter tijdens kennen. Gedurende dit uit avontuur neemt het hij afscheid van degenen op die het minst in bij hem passen. Om uiteindelijk op over te blijven naar een met diegene die de zijn hart weet te de veroveren... Vandaag met ontmoet Robbert de familie op en de vrienden van het de vier met dames. Dat blijkt met een heel leerzame van ervaring te zijn voor door alle partijen, want de op ontmoetingen lopen niet de van altijd van een leien het dakje. Ze hebben op dan ook verstrekkende naar gevolgen voor de rozenceremonie die op op avond.

Aflevering 7 - van In De Bachelor het is Robbert Jonkheer op tv de tijdens gewilde vrijgezel. op tv Uit honderden aanmeldingen bleven twintig op tv leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen op de over van wie er veertien in met hem het afreizen naar het idyllische op Griekse een eiland Skyros. Tijdens door de meest uiteenlopende dates leert hij in de met dames steeds in beter kennen. Gedurende dit avontuur neemt van hij een afscheid van degenen die het van minst bij uit hem passen. Om uiteindelijk van over tijdens te blijven naar met diegene die zijn naar hart weet te veroveren... De op nieuwkomers hebben de in boel aardig op in stelten gezet en op de kaarten zijn het op tv opnieuw geschud. De dames gaan fysiek in de strijd met uit elkaar op tv aan om de beste indruk een te met maken op van Robbert. Robbert roept het in advies in van op zijn beste met vriend om de juiste keuze door te maken en de het romantiek uit viert hoogtij tijdens een door zeiltrip op de door Egeïsche in zee.

Aflevering een 6 - uit In De Bachelor is door Robbert Jonkheer tijdens de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen op met bleven twintig leuke, een onafhankelijke, ondernemende vrouwen in over van wie er veertien met naar naar hem afreizen naar het idyllische Griekse in eiland met Skyros. Tijdens op de meest uiteenlopende dates leert hij een de uit dames steeds de beter kennen. Gedurende dit een avontuur neemt hij door afscheid van van degenen die het minst bij tijdens hem passen. Om uiteindelijk op het over te blijven met diegene tijdens die zijn hart weet op tv te veroveren... De naar dames storten zich naar op vandaag helemaal om Robberts op hart te raken. op tv Hierdoor wordt één in van hen voor naar een risicovol dilemma op tv gesteld. Een van onschuldig pokerspel krijgt een drastische uit wending en een ontspannen met beachparty wordt verstoord op tv door onverwacht naar bezoek.

april 2020
30-01-2018 20:30

Finale: De Bachelor

De Bachelor - Finale: De Bachelor

Vanavond is de grote finale van De Bachelor te zien op Net5. Gewilde vrijgezel Robbert Jonkheer (33) heeft na negen afleveringen uit twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen zijn twee favorieten overgehouden: Melanie en Naddja. ...

16-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 8 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

09-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 7 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

02-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 6 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

De Bachelor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bachelor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bachelor bij De Bachelor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bachelor. Heb je een uitzending van De Bachelor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bachelor gemist

De Bachelor is een Nederlands datingprogramma waarin 25 vrouwen het hart hopen te winnen van een aantrekkelijke vrijgezel: de bachelor. De romantiek hangt in de lucht op het exotische Curacao. De Bachelor wordt gepresenteerd door Robert ten Brink.

Uitzending gemist van De Bachelor? Hier kun je alle uitzendingen van De Bachelor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-01-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!