Programma gemist?

Vanavond de is de grote finale op tv van De met Bachelor te zien op Net5. in Gewilde vrijgezel op tv Robbert Jonkheer de (33) heeft na negen naar afleveringen op uit twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende tijdens vrouwen zijn twee favorieten in overgehouden: Melanie en door tijdens Naddja. In de laatste aflevering in verlaten Robbert en op tv de twee met finalistes het pittoreske van Griekse eiland Skyros voor tijdens het imponerende Athene. Robberts uit moeder en twee in broers op vliegen in om hem bij het te staan de in de beslissing die de uit zijn leven zal veranderen. Robbert met beleeft op met beide vrouwen een superromantische dag op tv in voordat hij zijn keuze uit maakt aan het de voet van met de tempel van Poseidon. Uit naar honderden aanmeldingen bleven twintig uit vrouwen over het van wie er door veertien met Robbert afreisden van naar Griekenland. Tijdens de de meest in uiteenlopende dates leerde hij de uit dames de steeds beter uit kennen. Om uiteindelijk over te blijven een met diegene die met zijn hart tijdens weet te in veroveren. Is dat de op tv 25-jarige door sterke Melanie of in de 28-jarige zachtaardige in Naddja?

Aflevering op tv 8 - In op tv De Bachelor op tv is Robbert Jonkheer de gewilde de vrijgezel. naar Uit honderden aanmeldingen bleven twintig in leuke, onafhankelijke, ondernemende uit vrouwen over van uit wie de er veertien met hem afreizen naar naar het idyllische Griekse tijdens van eiland Skyros. Tijdens de meest door uiteenlopende uit dates leert hij de dames van steeds beter kennen. Gedurende met op tv dit avontuur neemt hij afscheid van van degenen met die het minst bij het hem passen. Om uiteindelijk op tv over met te blijven met diegene de die met zijn hart weet van te veroveren... Vandaag ontmoet Robbert tijdens de uit familie en de vrienden door van de de vier dames. Dat op blijkt een heel leerzame naar ervaring te de zijn voor alle partijen, want met de op ontmoetingen lopen niet altijd van een een door leien dakje. Ze hebben dan ook op tv door verstrekkende gevolgen voor de rozenceremonie die door uit avond.

Aflevering 7 - het In naar De Bachelor naar is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. met Uit honderden door aanmeldingen bleven uit twintig leuke, in onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van het wie er veertien met op tv hem afreizen door naar van het idyllische Griekse eiland Skyros. in Tijdens de in meest uiteenlopende dates door leert hij van de dames steeds beter kennen. Gedurende van dit de avontuur neemt hij afscheid naar van degenen die uit het minst de bij hem uit passen. Om uiteindelijk over door te blijven met diegene uit die zijn hart de weet te veroveren... De in nieuwkomers hebben de het boel aardig door op stelten de gezet en de in kaarten zijn opnieuw op geschud. De dames gaan het fysiek de het strijd met elkaar tijdens aan om de beste uit indruk te naar maken op Robbert. Robbert roept het het advies met in van van zijn beste vriend om de op tv juiste keuze te naar maken de en de het romantiek viert hoogtij van tijdens een zeiltrip op het de Egeïsche door zee.

Aflevering 6 - de In De uit Bachelor is Robbert van Jonkheer de gewilde het vrijgezel. naar Uit honderden aanmeldingen bleven de twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende een vrouwen door over van wie er veertien met van door hem afreizen naar het idyllische Griekse de eiland een Skyros. Tijdens de meest uiteenlopende door het dates leert hij de uit dames steeds op tv beter kennen. Gedurende dit door avontuur neemt hij afscheid van de degenen op die het minst het bij hem de passen. Om uiteindelijk over te blijven met op met diegene die zijn hart weet tijdens te veroveren... het De dames storten de zich vandaag helemaal met om door Robberts hart te raken. het Hierdoor wordt het één van hen voor een risicovol van dilemma van gesteld. Een op tv onschuldig pokerspel krijgt een een drastische wending en een een ontspannen beachparty een wordt verstoord tijdens door onverwacht bezoek.

november 2020
30-01-2018 20:30

Finale: De Bachelor

De Bachelor - Finale: De Bachelor

Vanavond is de grote finale van De Bachelor te zien op Net5. Gewilde vrijgezel Robbert Jonkheer (33) heeft na negen afleveringen uit twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen zijn twee favorieten overgehouden: Melanie en Naddja. ...

16-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 8 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

09-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 7 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

02-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 6 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

De Bachelor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bachelor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bachelor bij De Bachelor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bachelor. Heb je een uitzending van De Bachelor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bachelor gemist

De Bachelor is een Nederlands datingprogramma waarin 25 vrouwen het hart hopen te winnen van een aantrekkelijke vrijgezel: de bachelor. De romantiek hangt in de lucht op het exotische Curacao. De Bachelor wordt gepresenteerd door Robert ten Brink.

Uitzending gemist van De Bachelor? Hier kun je alle uitzendingen van De Bachelor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-01-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!