Programma gemist?

Vanavond is met de grote finale van uit De Bachelor te het zien op naar Net5. Gewilde tijdens vrijgezel Robbert Jonkheer (33) heeft op na het negen afleveringen op tv uit twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende met vrouwen zijn twee met favorieten een overgehouden: Melanie en Naddja. naar In de laatste aflevering verlaten van het Robbert en de twee naar finalistes het pittoreske Griekse op eiland Skyros voor op tv het imponerende Athene. het Robberts moeder de en twee broers vliegen in uit om hem bij met te staan met in met de beslissing die zijn de leven zal veranderen. het Robbert beleeft met beide uit vrouwen een superromantische op tv dag voordat hij zijn op keuze maakt in aan uit de voet van de tempel op tv van Poseidon. Uit honderden aanmeldingen uit naar bleven twintig vrouwen over van naar wie er veertien tijdens met Robbert afreisden naar naar Griekenland. Tijdens door de meest uiteenlopende op dates leerde hij de de dames steeds beter het kennen. de Om uiteindelijk over te op blijven met diegene die door zijn hart weet op tv te met veroveren. Is dat op tv de 25-jarige sterke Melanie door of tijdens de 28-jarige zachtaardige het Naddja?

Aflevering 8 - in In De Bachelor op tv is door Robbert Jonkheer de het gewilde vrijgezel. van Uit honderden aanmeldingen bleven twintig op tv leuke, onafhankelijke, ondernemende de vrouwen over van wie op tv uit er veertien met hem afreizen tijdens naar het idyllische tijdens Griekse eiland Skyros. Tijdens in de meest uiteenlopende op dates leert hij op tv de dames steeds een de beter kennen. Gedurende dit avontuur naar neemt de hij afscheid van op tv degenen die het minst een bij hem passen. Om uit uiteindelijk over te blijven op door met diegene die zijn hart van weet te veroveren... in Vandaag ontmoet Robbert de in familie en het de vrienden van de in vier dames. naar Dat blijkt een op tv heel op tv leerzame ervaring te zijn voor alle op tv partijen, want met de ontmoetingen met lopen niet een altijd van een op tv leien dakje. Ze hebben dan door ook verstrekkende gevolgen voor een met de rozenceremonie die tijdens avond.

Aflevering van 7 - In De de Bachelor is Robbert Jonkheer in de tijdens gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen op tv in bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende op tv vrouwen over van wie naar er veertien met met hem afreizen naar uit het de idyllische Griekse eiland Skyros. een Tijdens de meest uiteenlopende een dates leert op tv hij de dames een steeds beter kennen. een Gedurende dit avontuur neemt op tv hij afscheid van met degenen die het het minst tijdens bij hem passen. uit Om uiteindelijk naar over te blijven met op tv diegene die zijn hart door weet te veroveren... De op tv nieuwkomers hebben de door boel van aardig op tijdens stelten gezet en de kaarten zijn de opnieuw geschud. De tijdens de dames gaan fysiek de strijd met het elkaar in aan om de beste op indruk te maken op op Robbert. Robbert op tv roept het advies uit in van zijn naar beste door vriend om de in juiste keuze te op maken en de op romantiek viert hoogtij tijdens een zeiltrip met op de Egeïsche naar een zee.

Aflevering naar 6 - In het De Bachelor is Robbert Jonkheer in de gewilde uit vrijgezel. Uit honderden op aanmeldingen bleven twintig leuke, uit onafhankelijke, ondernemende vrouwen uit over van op wie er veertien met met hem afreizen met naar het naar idyllische Griekse het eiland Skyros. Tijdens de meest van uiteenlopende dates uit leert hij door de dames steeds tijdens beter kennen. Gedurende een dit avontuur neemt hij afscheid van tijdens degenen die op het minst bij hem op op passen. Om uiteindelijk tijdens over te blijven met diegene die uit zijn hart weet door te veroveren... door De dames storten het zich het vandaag helemaal om Robberts hart van te raken. Hierdoor wordt in één van hen uit voor een een risicovol dilemma gesteld. Een van de onschuldig pokerspel krijgt een door drastische wending en een uit ontspannen op tv beachparty wordt verstoord door onverwacht uit bezoek.

november 2019
30-01-2018 20:30

Finale: De Bachelor

De Bachelor - Finale: De Bachelor

Vanavond is de grote finale van De Bachelor te zien op Net5. Gewilde vrijgezel Robbert Jonkheer (33) heeft na negen afleveringen uit twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen zijn twee favorieten overgehouden: Melanie en Naddja. ...

16-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 8 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

09-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 7 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

02-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 6 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

De Bachelor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bachelor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bachelor bij De Bachelor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bachelor. Heb je een uitzending van De Bachelor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bachelor gemist

De Bachelor is een Nederlands datingprogramma waarin 25 vrouwen het hart hopen te winnen van een aantrekkelijke vrijgezel: de bachelor. De romantiek hangt in de lucht op het exotische Curacao. De Bachelor wordt gepresenteerd door Robert ten Brink.

Uitzending gemist van De Bachelor? Hier kun je alle uitzendingen van De Bachelor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-01-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!