Programma gemist?

Vanavond is met de grote in finale van De Bachelor te naar zien op Net5. naar Gewilde op vrijgezel Robbert Jonkheer (33) heeft het na negen op tv afleveringen uit twintig de leuke, onafhankelijke, uit ondernemende vrouwen op zijn twee favorieten van overgehouden: Melanie en Naddja. In de de tijdens laatste aflevering verlaten Robbert en de met door twee finalistes het pittoreske met Griekse eiland Skyros in voor het imponerende Athene. Robberts door een moeder en twee tijdens broers vliegen in naar om hem bij te in staan in de naar beslissing die zijn leven de zal veranderen. Robbert het beleeft met door beide vrouwen een superromantische dag het voordat met hij zijn keuze maakt een aan de voet op van de tempel van met Poseidon. Uit honderden de aanmeldingen door bleven twintig vrouwen over van in wie er veertien met door Robbert op tv afreisden naar Griekenland. Tijdens naar de meest uiteenlopende dates op tv leerde hij de in dames steeds op tv beter kennen. met Om uiteindelijk over te van blijven in met diegene die zijn op hart weet uit te veroveren. Is naar dat de 25-jarige sterke op Melanie of de 28-jarige zachtaardige met van Naddja?

Aflevering het 8 - In De het Bachelor op tv is Robbert Jonkheer de op tv gewilde vrijgezel. Uit uit honderden aanmeldingen bleven met twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen op tv van over van wie er veertien de met hem afreizen in naar het idyllische Griekse naar met eiland Skyros. Tijdens de tijdens meest uiteenlopende op tv dates leert hij de het dames steeds beter in kennen. Gedurende dit avontuur neemt van hij afscheid van het degenen die tijdens het minst bij uit hem een passen. Om uiteindelijk over te blijven de met uit diegene die zijn hart uit weet te veroveren... Vandaag van van ontmoet Robbert de familie en tijdens de vrienden van de door vier dames. op Dat blijkt een naar heel met leerzame ervaring te zijn voor van alle partijen, want de een ontmoetingen lopen uit niet uit altijd van een naar leien dakje. Ze uit hebben dan ook verstrekkende op tv gevolgen voor de een rozenceremonie die de avond.

Aflevering 7 - uit In De Bachelor op tv is een Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. op Uit honderden aanmeldingen met bleven twintig leuke, van de onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van met wie het er veertien met in hem afreizen naar in het idyllische Griekse eiland op tv Skyros. Tijdens de op tv meest uiteenlopende dates uit leert hij de naar dames steeds beter uit kennen. Gedurende dit avontuur neemt de hij afscheid de van degenen die de het minst bij naar hem passen. Om de uiteindelijk over te blijven de met diegene die het naar zijn hart weet uit te veroveren... De een nieuwkomers hebben de boel aardig op door stelten een gezet en de op kaarten zijn opnieuw in geschud. De dames gaan fysiek met de de strijd met elkaar aan tijdens om de beste op tv indruk te maken de op Robbert. in Robbert roept het advies met in het van zijn beste vriend om de de juiste keuze het te maken en op de de romantiek viert hoogtij tijdens een van zeiltrip op de de Egeïsche op zee.

Aflevering 6 - op tv In De Bachelor tijdens is uit Robbert Jonkheer de met gewilde vrijgezel. Uit honderden tijdens aanmeldingen bleven twintig leuke, op onafhankelijke, ondernemende vrouwen met over van wie tijdens er veertien in met hem afreizen naar het het idyllische door Griekse eiland Skyros. in Tijdens de naar meest uiteenlopende dates in leert hij de dames met steeds beter kennen. Gedurende op dit tijdens avontuur neemt van hij afscheid van degenen die het op tv minst tijdens bij hem passen. Om uiteindelijk op tv over te blijven met met op tv diegene die zijn hart op tv weet te een veroveren... De dames storten de zich vandaag naar helemaal om Robberts hart naar te raken. uit Hierdoor wordt één een van hen tijdens voor een risicovol met dilemma gesteld. Een de onschuldig pokerspel krijgt het een drastische wending en een ontspannen met het beachparty wordt verstoord door onverwacht door bezoek.

augustus 2020
30-01-2018 20:30

Finale: De Bachelor

De Bachelor - Finale: De Bachelor

Vanavond is de grote finale van De Bachelor te zien op Net5. Gewilde vrijgezel Robbert Jonkheer (33) heeft na negen afleveringen uit twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen zijn twee favorieten overgehouden: Melanie en Naddja. ...

16-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 8 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

09-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 7 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

02-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 6 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

De Bachelor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bachelor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bachelor bij De Bachelor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bachelor. Heb je een uitzending van De Bachelor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bachelor gemist

De Bachelor is een Nederlands datingprogramma waarin 25 vrouwen het hart hopen te winnen van een aantrekkelijke vrijgezel: de bachelor. De romantiek hangt in de lucht op het exotische Curacao. De Bachelor wordt gepresenteerd door Robert ten Brink.

Uitzending gemist van De Bachelor? Hier kun je alle uitzendingen van De Bachelor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-01-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!