Programma gemist?

Vanavond is met de grote op finale van De Bachelor te van zien een op Net5. Gewilde vrijgezel de Robbert Jonkheer (33) naar heeft van na negen afleveringen een uit twintig leuke, onafhankelijke, op ondernemende vrouwen zijn twee op tv favorieten overgehouden: met Melanie en Naddja. In de uit een laatste aflevering verlaten Robbert door en de uit twee finalistes het pittoreske op Griekse eiland Skyros door voor het imponerende op tv Athene. Robberts het moeder en twee broers vliegen de in om in hem bij te staan in door de beslissing door die zijn leven een zal veranderen. Robbert beleeft met met beide door vrouwen een superromantische het dag voordat het hij zijn keuze maakt tijdens aan de voet tijdens van de naar tempel van Poseidon. Uit door honderden aanmeldingen bleven met twintig vrouwen op tv over van wie er een veertien met Robbert op tv afreisden naar Griekenland. Tijdens de de meest uiteenlopende van dates leerde hij de op tv van dames steeds beter kennen. met Om uiteindelijk over te op blijven met diegene naar die zijn hart de weet te op veroveren. Is dat de 25-jarige tijdens sterke het Melanie of de door 28-jarige zachtaardige een Naddja?

Aflevering in 8 - In De van Bachelor is Robbert Jonkheer op tv de uit gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen de bleven op twintig leuke, met onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie het een er veertien met hem naar afreizen naar uit het idyllische Griekse naar eiland Skyros. Tijdens de meest uiteenlopende een dates leert hij met de naar dames steeds op tv beter kennen. Gedurende dit op avontuur neemt hij afscheid in van met degenen die het op minst bij hem passen. Om uiteindelijk naar over van te blijven met diegene op tv die zijn hart weet van te op tv veroveren... Vandaag door ontmoet Robbert de op familie en de vrienden van van de vier dames. Dat uit blijkt een met heel leerzame het ervaring te het zijn voor alle partijen, want de uit ontmoetingen lopen de niet altijd van een op tv leien dakje. door Ze op hebben dan ook verstrekkende gevolgen voor tijdens de rozenceremonie die naar door avond.

Aflevering 7 in - In De Bachelor uit een is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. met de Uit honderden aanmeldingen in bleven twintig leuke, een onafhankelijke, ondernemende vrouwen over uit van wie op tv er veertien met hem afreizen naar in op het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens van de een meest uiteenlopende dates leert door hij de dames steeds van beter kennen. Gedurende de op tv dit avontuur neemt hij afscheid van naar degenen die het door minst bij hem uit met passen. Om uiteindelijk over het te blijven naar met diegene die zijn de hart weet te veroveren... met De nieuwkomers op hebben de boel naar aardig op een stelten gezet en de kaarten zijn van opnieuw geschud. van De naar dames gaan fysiek de strijd met op op elkaar aan om de naar beste indruk te een maken op een Robbert. Robbert roept het advies in de van zijn beste met vriend om op de juiste keuze door te maken en de tijdens romantiek viert in hoogtij tijdens een zeiltrip door op de tijdens Egeïsche een zee.

Aflevering op 6 - In De Bachelor een is Robbert in Jonkheer met de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen het bleven uit twintig leuke, van onafhankelijke, ondernemende vrouwen het over van wie er veertien de met uit hem afreizen naar het idyllische Griekse in eiland door Skyros. Tijdens de meest in uiteenlopende dates de leert hij de dames steeds naar beter de kennen. Gedurende dit avontuur neemt door uit hij afscheid van degenen tijdens die het minst bij hem door passen. naar Om uiteindelijk over te uit blijven met diegene tijdens die zijn hart op weet te veroveren... uit De op dames storten zich vandaag in helemaal om Robberts hart te door raken. in Hierdoor wordt één met van hen voor een risicovol een dilemma gesteld. de Een op tv onschuldig pokerspel krijgt een een drastische wending en met een ontspannen uit beachparty wordt verstoord door onverwacht tijdens bezoek.

september 2021
30-01-2018 20:30

Finale: De Bachelor

De Bachelor - Finale: De Bachelor

Vanavond is de grote finale van De Bachelor te zien op Net5. Gewilde vrijgezel Robbert Jonkheer (33) heeft na negen afleveringen uit twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen zijn twee favorieten overgehouden: Melanie en Naddja. ...

16-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 8 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

09-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 7 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

02-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 6 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

De Bachelor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bachelor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bachelor bij De Bachelor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bachelor. Heb je een uitzending van De Bachelor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bachelor gemist

De Bachelor is een Nederlands datingprogramma waarin 25 vrouwen het hart hopen te winnen van een aantrekkelijke vrijgezel: de bachelor. De romantiek hangt in de lucht op het exotische Curacao. De Bachelor wordt gepresenteerd door Robert ten Brink.

Uitzending gemist van De Bachelor? Hier kun je alle uitzendingen van De Bachelor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-01-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!