Programma gemist?

Vanavond in is de grote finale van de De Bachelor tijdens te zien op Net5. in uit Gewilde vrijgezel Robbert Jonkheer (33) heeft van na negen afleveringen de uit twintig op tv leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen tijdens zijn van twee favorieten overgehouden: de Melanie en Naddja. In de tijdens laatste aflevering verlaten uit het Robbert en de twee op tv finalistes het pittoreske in Griekse eiland Skyros uit voor het naar imponerende Athene. Robberts moeder en een twee broers tijdens vliegen in om hem het bij van te staan in met de beslissing die zijn leven het zal op tv veranderen. Robbert beleeft in met beide vrouwen tijdens een superromantische dag met voordat hij zijn keuze maakt naar aan een de voet van de tempel van op Poseidon. Uit tijdens honderden aanmeldingen op tv bleven twintig vrouwen over de van wie er veertien met het Robbert afreisden naar door Griekenland. in Tijdens de meest het uiteenlopende dates leerde hij het de dames steeds tijdens beter de kennen. Om uiteindelijk uit over te blijven van met diegene die zijn de hart weet te op veroveren. Is dat de tijdens 25-jarige op tv sterke Melanie of de 28-jarige zachtaardige naar het Naddja?

Aflevering op 8 - In De het Bachelor is in Robbert Jonkheer tijdens de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen op tv bleven twintig uit leuke, onafhankelijke, op tv ondernemende vrouwen over van wie naar een er veertien met hem afreizen het naar het door idyllische Griekse in eiland Skyros. Tijdens de in meest uiteenlopende dates leert hij uit de dames steeds uit beter op tv kennen. Gedurende dit avontuur neemt een door hij afscheid van degenen die uit het minst bij hem van passen. Om met uiteindelijk over van te blijven met diegene die met met zijn hart weet op te veroveren... Vandaag ontmoet Robbert de naar familie en van de vrienden van op de vier dames. naar Dat met blijkt een heel leerzame ervaring te de zijn voor alle van partijen, want in de met ontmoetingen lopen niet uit altijd van een leien dakje. Ze op tv hebben dan van ook verstrekkende gevolgen voor met de rozenceremonie die op tv door avond.

Aflevering 7 de - In De van Bachelor is het Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. met Uit honderden aanmeldingen tijdens bleven naar twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende een vrouwen over van in wie in er veertien met tijdens hem afreizen naar het idyllische Griekse naar eiland Skyros. tijdens Tijdens de meest in uiteenlopende dates leert van hij de dames een steeds in beter kennen. Gedurende dit met avontuur neemt tijdens hij afscheid van degenen die in het minst op tv bij hem passen. Om uiteindelijk het over door te blijven met naar diegene die zijn hart uit weet te veroveren... De van op nieuwkomers hebben de boel een aardig op van stelten gezet en de in kaarten zijn opnieuw geschud. door De met dames gaan fysiek de strijd met naar elkaar door aan om de uit beste indruk te een maken op Robbert. naar Robbert roept het een advies in van zijn van beste vriend om tijdens de juiste door keuze te tijdens maken en de romantiek in viert hoogtij tijdens een zeiltrip door op de Egeïsche van op zee.

Aflevering op 6 - een In De Bachelor is Robbert het Jonkheer de gewilde vrijgezel. door Uit honderden aanmeldingen tijdens met bleven twintig leuke, uit onafhankelijke, ondernemende vrouwen met over van wie er veertien met door hem afreizen in naar uit het idyllische Griekse de eiland Skyros. Tijdens de meest uiteenlopende op tv dates leert uit hij met de dames steeds beter kennen. naar Gedurende dit het avontuur neemt hij de afscheid van degenen uit die het minst bij het hem passen. Om op uiteindelijk over te tijdens blijven met diegene die met zijn met hart weet te veroveren... naar De dames storten uit zich vandaag helemaal van om Robberts uit hart te raken. Hierdoor wordt naar van één van hen uit voor een risicovol dilemma gesteld. Een een onschuldig op pokerspel krijgt op tv een drastische wending en een ontspannen naar beachparty door wordt verstoord door onverwacht van bezoek.

september 2020
30-01-2018 20:30

Finale: De Bachelor

De Bachelor - Finale: De Bachelor

Vanavond is de grote finale van De Bachelor te zien op Net5. Gewilde vrijgezel Robbert Jonkheer (33) heeft na negen afleveringen uit twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen zijn twee favorieten overgehouden: Melanie en Naddja. ...

16-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 8 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

09-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 7 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

02-01-2018 20:30

De Bachelor

De Bachelor - De Bachelor

Aflevering 6 - In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyro...

De Bachelor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bachelor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bachelor bij De Bachelor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bachelor. Heb je een uitzending van De Bachelor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bachelor gemist

De Bachelor is een Nederlands datingprogramma waarin 25 vrouwen het hart hopen te winnen van een aantrekkelijke vrijgezel: de bachelor. De romantiek hangt in de lucht op het exotische Curacao. De Bachelor wordt gepresenteerd door Robert ten Brink.

Uitzending gemist van De Bachelor? Hier kun je alle uitzendingen van De Bachelor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-01-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!