Programma gemist?

Slachtoffers uit van zinloos geweld gaan verhaal door halen uit bij hun de daders. Afl.: De op scheidsrechter. Het verhaal van uit scheidsrechter Hiek Grootendorst die tijdens een een wedstrijd amateurvoetbal het van in elkaar werd geslagen door de een door aantal spelers van een van de door teams. Hij op werd tegen tijdens de grond naar gewerkt en liep verwondingen op nadat op tv hij hard in van tijdens zijn gezicht werd geschopt. Hiek wil op uit nu de confrontatie aangaan met één de van uit de daders, om op tv zo het incident een plek uit te kunnen op tv geven.

juni 2021
11-05-2011 21:15

De scheidsrechter

De confrontatie - De scheidsrechter

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: De scheidsrechter. Het verhaal van scheidsrechter Hiek Grootendorst die tijdens een wedstrijd amateurvoetbal in elkaar werd geslagen door een aantal spelers van een va...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De confrontatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De confrontatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De confrontatie bij De confrontatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De confrontatie. Heb je een uitzending van De confrontatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De confrontatie gemist

Het zal je maar gebeuren: je fluit een amateurwedstrijd en opeens word je tegen de grondgeslagen. Je doet nietsvermoedend de deur open en je ziet een pistool op je gericht. In De Confrontatie vertellenslachtoffers van zinloos geweld hun aangrijpende verhaal en gaan ze de confrontatie met de daders aan. Hoe zal diereageren?

Uitzending gemist van De confrontatie? Hier kun je alle uitzendingen van De confrontatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-02-2013 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!