Programma gemist?

Yair door is 23 jaar naar en zijn grote passie is een honkbal. uit Er gaan geruchten rond op op de met club dat Yair pedofiel op tv zou zijn. tijdens Eén man is in in de ogen van tijdens Yair het de grote aanstichter van deze van geruchten.

Thei Hawinkels op tv vertelt zijn verhaal. in Hij van is Bijzonder Opsporings op Ambtenaar van stadstoezicht uit Roermond en is naar in 2009 tijdens zijn werk op in de naar binnenstad van naar Roermond mishandeld en met de in dood naar bedreigd.

Programma van waarin slachtoffers verhaal tijdens gaan halen bij hun daders. tijdens De slachtoffers uit van Anne K. de staan centraal. tijdens Hij doet zich voor door als uit vriend maar uiteindelijk gaat door hij er vandoor met al het hun door geld.

Het uit schrijnende verhaal van met twee families naar die een hond kopen bij puppyverkoopster door Gelske. Helaas door blijken beide hondjes een al snel dodelijke ziektes van onder door de leden tijdens te hebben.

Het verhaal van op uit twintiger Jens. Hij wordt al het sinds groep drie van van de basisschool tijdens gepest en naar dreigt daaraan onderdoor de te gaan. Hij de gaat onaangekondigd de confrontatie uit aan naar met drie van door zijn daders.

Twee in meiden confronteren Lia, die hen het heeft opgelicht. uit De meiden een hebben last van het overgewicht en bestellen tijdens voor honderden euro's aan afslankproducten. tijdens Maar naar via de naar post ontvangen ze een lege de doos.

Programma waarin slachtoffers de verhaal gaan halen het bij op tv hun daders. -Het uit verhaal van Dennis, conducteur op op tv de trein, en in bedreigd door naar Kevin.

Het verhaal van door Moniek, een notoire door wanbetaler, staat centraal. naar Een van op de van gedupeerden krijgt nog een grote som naar van geld want Monieks hond heeft op tv haar hond het aangevallen.

Slachtoffers van van zinloos het geweld gaan verhaal halen bij hun een de daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het naar verhaal op van Jan Mollema. op Vorig jaar werd hij tijdens zijn op tv werk als de veiligheidshandhaver in het op tv openbaar vervoer zo uit ernstig mishandeld tijdens dat het een hem bijna zijn leven met kostte. Jan ondervindt nog dagelijks door op lichamelijke en psychische gevolgen van op tv het voorval. Door tijdens de naar confrontatie aan te gaan naar met de dader, in hoopt hij het naar voorval een door plek te kunnen geven. Hij het wil de dader duidelijk op maken dat een door die ene tijdens daad niet een alleen zijn eigen leven een is veranderd, maar met ook dat van van zijn hele tijdens gezin.

Slachtoffers van in zinloos op tv geweld gaan verhaal op halen bij hun daders. Afl.: een Straatterreur in Hatert. op Het verhaal van op Helena Pattiasina. Zij in werd door een van groep jongens uit weggepest uit uit haar huis. De uit ramen van haar huis werden op meerdere de malen ingegooid en de muren beklad een met op graffiti. Zelf werd ze regelmatig een uitgescholden. De van pesterijen gingen in zo ver, dat Helena in werd door bedreigd met de een dood. Hierdoor durfde ze een haar huis met niet meer uit en moest ze op op tv uiteindelijk zelfs onderduiken. Om van haar angst te tijdens overwinnen gaat Helena terug naar uit haar oude huis uit in Hatert door om een de confrontatie aan te met gaan.

Slachtoffers van het zinloos naar geweld gaan verhaal halen tijdens bij hun daders. Het verhaal op tv van tijdens de 23-jarige Joodse van Ber van met Halem. Drie jaar geleden van is hij door een in groep jongeren achtervolgd in en ernstig mishandeld. naar Hij werd uitgescholden en van tegen de op grond geslagen. uit Zelfs toen door Ber weerloos op de grond op lag, bleef van de groep met op hem intrappen. Nu zet Ber het zijn angst op tv opzij en gaat het hij naar de plek naar waar met de jongeren zich regelmatig naar bevinden. Daar naar wil hij uit de daders confronteren met door wat zij hem hebben in aangedaan.

Slachtoffers van door zinloos naar geweld gaan verhaal halen tijdens bij hun op daders.

Slachtoffers van in zinloos geweld gaan verhaal met halen bij van hun daders. Het op verhaal van de de homoseksuele met Jouw Wijnsma. Hij werd twee van jaar van geleden tijdens koninginnenacht uit ernstig belaagd. Toen hij samen met door een vriend het zat te een wachten op de naar bus, werd naar hij uitgescholden en ernstig geïntimideerd. met Jouw besloot zich niet in weg de te laten op pesten en werd meerdere uit malen geslagen. Nu wil door hij in de dader confronteren met wat uit die in hem heeft aangedaan. De ontmoeting van krijgt een op onverwachte wending.

Slachtoffers van op zinloos geweld tijdens gaan verhaal in halen bij hun van daders. Afl.: Postbode naar aangevallen. Het verhaal van van Toon Snijders, pakketbezorger van met TNT. door Hij werd tijdens zijn werk door met van een groepje jongeren bekogeld naar met stenen, op tegen de grond een geworpen, geschopt en geslagen. van Nog dagelijks heeft de naar 22-jarige Toon te maken het met de gevolgen tijdens van de naar mishandeling. Hij wil de in op tv daders laten inzien wat ze hem in hebben aangedaan. in Onaangekondigd belt met Toon aan bij het op tv huis van één naar van de daders en door gaat van hij de confrontatie een aan.

Slachtoffers van uit zinloos uit geweld gaan verhaal halen op bij hun daders. Afl.: tijdens De overval in de huis. Het verhaal van het Heleen met Roubos. Zij werd zeven uit jaar geleden in haar van huis in met een pistool door op twee tijdens jongens bedreigd en opgesloten. het Ze kampt door nu nog steeds met angstaanvallen de en tijdens hoopt na een confrontatie met door een van de daders op tv haar leven weer uit op tv op te kunnen door pakken.

mei 2021
06-02-2013 22:00

Aflevering van woensdag 6 februari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 6 februari 2013

Yair is 23 jaar en zijn grote passie is honkbal. Er gaan geruchten rond op de club dat Yair pedofiel zou zijn. Eén man is in de ogen van Yair de grote aanstichter van deze geruchten.

30-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 30 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 30 januari 2013

Thei Hawinkels vertelt zijn verhaal. Hij is Bijzonder Opsporings Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en is in 2009 tijdens zijn werk in de binnenstad van Roermond mishandeld en met de dood bedreigd.

23-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 23 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 23 januari 2013

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. De slachtoffers van Anne K. staan centraal. Hij doet zich voor als vriend maar uiteindelijk gaat hij er vandoor met al hun geld.

16-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 16 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 16 januari 2013

Het schrijnende verhaal van twee families die een hond kopen bij puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken beide hondjes al snel dodelijke ziektes onder de leden te hebben.

09-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 9 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 9 januari 2013

Het verhaal van twintiger Jens. Hij wordt al sinds groep drie van de basisschool gepest en dreigt daaraan onderdoor te gaan. Hij gaat onaangekondigd de confrontatie aan met drie van zijn daders.

02-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 2 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 2 januari 2013

Twee meiden confronteren Lia, die hen heeft opgelicht. De meiden hebben last van overgewicht en bestellen voor honderden euro's aan afslankproducten. Maar via de post ontvangen ze een lege doos.

19-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 19 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 19 december 2012

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. -Het verhaal van Dennis, conducteur op de trein, en bedreigd door Kevin.

12-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 12 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 12 december 2012

Het verhaal van Moniek, een notoire wanbetaler, staat centraal. Een van de gedupeerden krijgt nog een grote som geld want Monieks hond heeft haar hond aangevallen.

29-06-2011 21:20

Veiligheidshandhaver mishandeld

De confrontatie - Veiligheidshandhaver mishandeld

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal van Jan Mollema. Vorig jaar werd hij tijdens zijn werk als veiligheidshandhaver in het openbaar vervoer zo ernstig mishand...

22-06-2011 21:25

Straatterreur in Hatert

De confrontatie - Straatterreur in Hatert

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Straatterreur in Hatert. Het verhaal van Helena Pattiasina. Zij werd door een groep jongens weggepest uit haar huis. De ramen van haar huis werden meerdere malen ingeg...

15-06-2011 21:20

Aflevering 6

De confrontatie - Aflevering 6

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de 23-jarige Joodse Ber van Halem. Drie jaar geleden is hij door een groep jongeren achtervolgd en ernstig mishandeld. Hij werd uitgescholden en tegen de gro...

08-06-2011 21:20

Aflevering 5

De confrontatie - Aflevering 5

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders.

01-06-2011 21:10

Aflevering 4

De confrontatie - Aflevering 4

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij werd twee jaar geleden tijdens koninginnenacht ernstig belaagd. Toen hij samen met een vriend zat te wachten op de bus, wer...

25-05-2011 21:20

Postbode aangevallen

De confrontatie - Postbode aangevallen

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Postbode aangevallen. Het verhaal van Toon Snijders, pakketbezorger van TNT. Hij werd tijdens zijn werk door een groepje jongeren bekogeld met stenen, tegen de grond g...

18-05-2011 21:20

De overval in huis

De confrontatie - De overval in huis

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: De overval in huis. Het verhaal van Heleen Roubos. Zij werd zeven jaar geleden in haar huis met een pistool door twee jongens bedreigd en opgesloten. Ze kampt nu nog s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De confrontatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De confrontatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De confrontatie bij De confrontatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De confrontatie. Heb je een uitzending van De confrontatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De confrontatie gemist

Het zal je maar gebeuren: je fluit een amateurwedstrijd en opeens word je tegen de grondgeslagen. Je doet nietsvermoedend de deur open en je ziet een pistool op je gericht. In De Confrontatie vertellenslachtoffers van zinloos geweld hun aangrijpende verhaal en gaan ze de confrontatie met de daders aan. Hoe zal diereageren?

Uitzending gemist van De confrontatie? Hier kun je alle uitzendingen van De confrontatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-02-2013 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!