Programma gemist?

Yair is een 23 jaar en op zijn met grote passie is een honkbal. Er gaan geruchten rond een op met de club dat Yair pedofiel zou met zijn. Eén man in is van in de tijdens ogen van Yair uit de grote aanstichter van deze met geruchten.

Thei Hawinkels met vertelt zijn verhaal. Hij op tv is Bijzonder Opsporings uit Ambtenaar van stadstoezicht tijdens Roermond en is met in 2009 op tijdens tijdens zijn werk in de naar binnenstad van Roermond mishandeld en uit een met de dood tijdens bedreigd.

Programma op tv waarin slachtoffers van verhaal gaan halen bij naar hun daders. De slachtoffers van uit Anne op K. staan centraal. van Hij doet zich voor een als op tv vriend maar uiteindelijk gaat uit hij er vandoor op met al hun in geld.

Het schrijnende verhaal op tv van twee naar families die een een hond kopen bij puppyverkoopster het Gelske. Helaas uit blijken beide hondjes in al tijdens snel dodelijke ziektes onder de leden door te door hebben.

Het verhaal van op tv twintiger Jens. van Hij wordt al het sinds groep drie van van de basisschool de gepest een en dreigt daaraan onderdoor de te gaan. Hij door gaat onaangekondigd de in confrontatie aan op met drie van zijn een daders.

Twee naar meiden confronteren Lia, die tijdens hen uit heeft opgelicht. De naar meiden hebben last van overgewicht en met tijdens bestellen voor honderden euro's aan afslankproducten. op Maar uit via de post naar ontvangen ze een lege van doos.

Programma een waarin slachtoffers verhaal gaan halen tijdens bij hun op daders. -Het verhaal de van Dennis, conducteur uit op de trein, en met bedreigd door van Kevin.

Het in verhaal van Moniek, in een notoire wanbetaler, staat door centraal. Een van het de gedupeerden krijgt tijdens nog een grote som een geld in want Monieks hond heeft haar op hond de aangevallen.

Slachtoffers van de zinloos geweld het gaan verhaal halen bij tijdens hun daders. Afl.: tijdens Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal in een van Jan Mollema. Vorig jaar op tv werd hij tijdens de zijn werk als veiligheidshandhaver door in het op tv openbaar vervoer zo ernstig de mishandeld dat het met van hem bijna zijn leven de kostte. Jan ondervindt nog een dagelijks lichamelijke en het psychische gevolgen van het van voorval. op tv Door de door confrontatie aan te naar gaan met de dader, hoopt tijdens hij uit het voorval een door plek te kunnen geven. Hij wil door de dader duidelijk op tv maken het dat door die een ene daad niet alleen in zijn eigen leven met is veranderd, maar ook naar dat van zijn van hele het gezin.

Slachtoffers in van zinloos geweld gaan de verhaal halen bij hun in daders. Afl.: Straatterreur naar in Hatert. Het van verhaal van het Helena Pattiasina. het Zij werd door een met groep jongens weggepest uit met haar huis. De de ramen op van haar huis werden meerdere de malen uit ingegooid en het de muren beklad met in graffiti. Zelf werd ze op tv regelmatig uitgescholden. De pesterijen door gingen zo het ver, dat door Helena werd bedreigd met de op van dood. Hierdoor durfde ze haar huis door tijdens niet meer uit en uit moest ze uiteindelijk zelfs door onderduiken. Om haar in angst te uit overwinnen gaat Helena door terug naar haar tijdens oude huis in tijdens Hatert om de met confrontatie aan te de gaan.

Slachtoffers door van zinloos op geweld gaan verhaal halen in bij hun op tv daders. Het verhaal van door de 23-jarige Joodse van Ber van Halem. Drie jaar naar geleden is uit hij door een groep de op tv jongeren achtervolgd en het ernstig mishandeld. Hij werd uitgescholden een en het tegen de grond geslagen. Zelfs in toen Ber weerloos uit op de een grond lag, bleef de groep op tv op hem intrappen. tijdens Nu zet het Ber zijn angst opzij door met en gaat hij het naar de plek het waar de jongeren zich naar regelmatig bevinden. Daar op tv wil hij de een daders confronteren met wat tijdens zij hem een hebben aangedaan.

Slachtoffers van zinloos door geweld gaan verhaal door halen bij hun het de daders.

Slachtoffers door van zinloos geweld gaan van verhaal halen bij hun uit de daders. Het verhaal van naar de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij naar werd twee jaar op tv geleden tijdens koninginnenacht op ernstig van belaagd. Toen hij op samen met een in vriend zat het te wachten op de bus, werd in hij uitgescholden en naar door ernstig geïntimideerd. Jouw in besloot zich niet weg uit te laten pesten met en werd meerdere malen geslagen. het Nu wil op tv hij de op dader confronteren met wat die tijdens hem heeft het aangedaan. De ontmoeting krijgt door op een onverwachte wending.

Slachtoffers op tv van zinloos geweld naar gaan verhaal halen bij hun het het daders. Afl.: Postbode aangevallen. Het uit verhaal van de Toon Snijders, pakketbezorger van TNT. de Hij werd tijdens door zijn werk door naar een tijdens groepje jongeren door bekogeld met stenen, tegen een de grond geworpen, geschopt van en geslagen. door Nog dagelijks met heeft de 22-jarige een Toon te maken met de gevolgen de van op de mishandeling. Hij met wil de daders een laten inzien wat ze hem de hebben aangedaan. Onaangekondigd naar tijdens belt Toon aan bij op het huis van één van van de met daders en met gaat hij de confrontatie tijdens aan.

Slachtoffers op tv van zinloos geweld gaan een verhaal halen een bij hun daders. Afl.: door De overval in huis. uit Het verhaal van door Heleen Roubos. naar Zij werd zeven een jaar geleden op tv in haar huis van met een pistool door twee van jongens bedreigd en de opgesloten. Ze kampt tijdens nu tijdens nog steeds met angstaanvallen in en hoopt na tijdens een confrontatie met uit een van een de daders haar leven weer de op te kunnen naar op pakken.

september 2020
06-02-2013 22:00

Aflevering van woensdag 6 februari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 6 februari 2013

Yair is 23 jaar en zijn grote passie is honkbal. Er gaan geruchten rond op de club dat Yair pedofiel zou zijn. Eén man is in de ogen van Yair de grote aanstichter van deze geruchten.

30-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 30 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 30 januari 2013

Thei Hawinkels vertelt zijn verhaal. Hij is Bijzonder Opsporings Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en is in 2009 tijdens zijn werk in de binnenstad van Roermond mishandeld en met de dood bedreigd.

23-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 23 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 23 januari 2013

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. De slachtoffers van Anne K. staan centraal. Hij doet zich voor als vriend maar uiteindelijk gaat hij er vandoor met al hun geld.

16-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 16 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 16 januari 2013

Het schrijnende verhaal van twee families die een hond kopen bij puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken beide hondjes al snel dodelijke ziektes onder de leden te hebben.

09-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 9 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 9 januari 2013

Het verhaal van twintiger Jens. Hij wordt al sinds groep drie van de basisschool gepest en dreigt daaraan onderdoor te gaan. Hij gaat onaangekondigd de confrontatie aan met drie van zijn daders.

02-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 2 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 2 januari 2013

Twee meiden confronteren Lia, die hen heeft opgelicht. De meiden hebben last van overgewicht en bestellen voor honderden euro's aan afslankproducten. Maar via de post ontvangen ze een lege doos.

19-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 19 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 19 december 2012

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. -Het verhaal van Dennis, conducteur op de trein, en bedreigd door Kevin.

12-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 12 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 12 december 2012

Het verhaal van Moniek, een notoire wanbetaler, staat centraal. Een van de gedupeerden krijgt nog een grote som geld want Monieks hond heeft haar hond aangevallen.

29-06-2011 21:20

Veiligheidshandhaver mishandeld

De confrontatie - Veiligheidshandhaver mishandeld

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal van Jan Mollema. Vorig jaar werd hij tijdens zijn werk als veiligheidshandhaver in het openbaar vervoer zo ernstig mishand...

22-06-2011 21:25

Straatterreur in Hatert

De confrontatie - Straatterreur in Hatert

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Straatterreur in Hatert. Het verhaal van Helena Pattiasina. Zij werd door een groep jongens weggepest uit haar huis. De ramen van haar huis werden meerdere malen ingeg...

15-06-2011 21:20

Aflevering 6

De confrontatie - Aflevering 6

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de 23-jarige Joodse Ber van Halem. Drie jaar geleden is hij door een groep jongeren achtervolgd en ernstig mishandeld. Hij werd uitgescholden en tegen de gro...

08-06-2011 21:20

Aflevering 5

De confrontatie - Aflevering 5

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders.

01-06-2011 21:10

Aflevering 4

De confrontatie - Aflevering 4

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij werd twee jaar geleden tijdens koninginnenacht ernstig belaagd. Toen hij samen met een vriend zat te wachten op de bus, wer...

25-05-2011 21:20

Postbode aangevallen

De confrontatie - Postbode aangevallen

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Postbode aangevallen. Het verhaal van Toon Snijders, pakketbezorger van TNT. Hij werd tijdens zijn werk door een groepje jongeren bekogeld met stenen, tegen de grond g...

18-05-2011 21:20

De overval in huis

De confrontatie - De overval in huis

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: De overval in huis. Het verhaal van Heleen Roubos. Zij werd zeven jaar geleden in haar huis met een pistool door twee jongens bedreigd en opgesloten. Ze kampt nu nog s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De confrontatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De confrontatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De confrontatie bij De confrontatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De confrontatie. Heb je een uitzending van De confrontatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De confrontatie gemist

Het zal je maar gebeuren: je fluit een amateurwedstrijd en opeens word je tegen de grondgeslagen. Je doet nietsvermoedend de deur open en je ziet een pistool op je gericht. In De Confrontatie vertellenslachtoffers van zinloos geweld hun aangrijpende verhaal en gaan ze de confrontatie met de daders aan. Hoe zal diereageren?

Uitzending gemist van De confrontatie? Hier kun je alle uitzendingen van De confrontatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-02-2013 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!