Programma gemist?

Yair door is 23 naar jaar en zijn op tv grote passie is honkbal. Er gaan met geruchten rond op tijdens de op tv club dat Yair in pedofiel zou zijn. Eén man van is in met de ogen van naar Yair de grote het aanstichter van deze een geruchten.

Thei Hawinkels in vertelt zijn verhaal. van Hij is een Bijzonder Opsporings tijdens Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en is tijdens in op tv 2009 tijdens zijn werk in in de het binnenstad van Roermond mishandeld en een met de tijdens dood een bedreigd.

Programma waarin slachtoffers door verhaal een gaan halen bij hun met daders. De slachtoffers op tv van Anne van K. staan het centraal. Hij doet naar zich voor als vriend maar in uiteindelijk gaat hij in er vandoor met naar al hun het geld.

Het schrijnende met verhaal van de twee families op tv die een hond kopen naar bij puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken uit beide hondjes al het tijdens snel dodelijke ziektes in onder de leden te tijdens hebben.

Het door verhaal van in twintiger Jens. Hij wordt al naar sinds groep drie van het de basisschool op tv gepest uit en dreigt daaraan uit onderdoor te gaan. van Hij gaat onaangekondigd de confrontatie aan met met drie met van zijn met daders.

Twee meiden confronteren het Lia, uit die hen van heeft opgelicht. De meiden hebben de last van overgewicht van en uit bestellen voor honderden een euro's aan afslankproducten. Maar via de de post ontvangen door ze een een lege doos.

Programma waarin van slachtoffers verhaal met gaan halen bij met hun daders. -Het verhaal van een tijdens Dennis, conducteur op de de trein, en bedreigd door een Kevin.

Het naar verhaal van Moniek, met een notoire wanbetaler, staat het centraal. Een van op de gedupeerden krijgt nog naar een grote de som in geld want Monieks hond het heeft haar hond in aangevallen.

Slachtoffers het van zinloos geweld op tv gaan verhaal halen bij hun van daders. een Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal op van Jan naar Mollema. Vorig jaar uit werd hij tijdens uit zijn werk een als veiligheidshandhaver in van het openbaar door vervoer zo ernstig mishandeld in dat het hem bijna naar zijn leven op kostte. Jan ondervindt nog het dagelijks lichamelijke en psychische de gevolgen van door het voorval. Door op de confrontatie aan op tv te gaan met de uit dader, hoopt op hij het op tv voorval een plek het te kunnen geven. Hij met wil de dader duidelijk door maken dat door het die een ene daad niet alleen op zijn door eigen leven is met veranderd, maar ook uit dat van zijn hele tijdens gezin.

Slachtoffers van zinloos naar geweld gaan met verhaal halen op bij hun daders. Afl.: met Straatterreur in Hatert. de Het verhaal van naar Helena Pattiasina. Zij werd een uit door een groep jongens weggepest tijdens uit in haar huis. De een ramen van haar met huis werden meerdere malen ingegooid op en de muren beklad in in met graffiti. Zelf werd ze regelmatig op tv naar uitgescholden. De pesterijen in gingen zo ver, dat uit Helena werd van bedreigd met de dood. Hierdoor durfde naar ze tijdens haar huis niet meer de uit het en moest ze uiteindelijk naar zelfs onderduiken. Om haar angst naar door te overwinnen gaat Helena terug naar naar door haar oude huis met in Hatert om de confrontatie aan uit van te gaan.

Slachtoffers van de zinloos in geweld gaan verhaal halen van bij hun daders. Het verhaal in van de van 23-jarige naar Joodse Ber van Halem. Drie jaar in geleden de is hij door een op groep jongeren achtervolgd in en ernstig mishandeld. naar Hij door werd uitgescholden en door tegen de grond geslagen. met Zelfs toen Ber weerloos op op tv de grond lag, naar naar bleef de groep op hem door intrappen. Nu zet het Ber zijn angst opzij tijdens en de gaat hij naar een de plek naar waar de jongeren zich op regelmatig bevinden. Daar wil hij van de met daders confronteren met wat de zij naar hem hebben aangedaan.

Slachtoffers van in zinloos geweld gaan in verhaal halen tijdens bij hun de daders.

Slachtoffers van uit zinloos geweld met gaan verhaal naar halen bij hun daders. Het verhaal van tijdens van de homoseksuele Jouw de Wijnsma. Hij op werd twee jaar geleden tijdens koninginnenacht het een ernstig belaagd. Toen hij samen met op tv een vriend in zat te een wachten op de het bus, werd hij uitgescholden op en ernstig uit geïntimideerd. Jouw besloot op zich niet weg van te laten in pesten en werd meerdere malen in geslagen. op Nu wil hij de dader confronteren in met wat die een hem heeft aangedaan. het De ontmoeting naar krijgt een tijdens onverwachte wending.

Slachtoffers van van zinloos naar geweld gaan verhaal halen bij op hun daders. een Afl.: Postbode aangevallen. Het een verhaal van het Toon Snijders, pakketbezorger van de TNT. Hij werd tijdens een zijn werk een door door een groepje jongeren bekogeld met stenen, op tv tegen de met grond van geworpen, geschopt en geslagen. Nog dagelijks de heeft de tijdens 22-jarige op tv Toon te maken op tv met de gevolgen de van de mishandeling. de Hij wil de daders laten naar inzien wat ze hem tijdens hebben het aangedaan. Onaangekondigd uit belt Toon aan bij het tijdens huis een van één van tijdens de daders en gaat hij de uit confrontatie de aan.

Slachtoffers van in zinloos uit geweld gaan verhaal halen bij van hun daders. Afl.: op tv De overval in huis. het een Het verhaal van Heleen Roubos. Zij de werd zeven jaar in op tv geleden in haar door huis met een pistool door door twee jongens het bedreigd en opgesloten. Ze het kampt nu op nog steeds met de angstaanvallen en hoopt na een van de confrontatie met een van de door daders haar in leven weer op te kunnen door uit pakken.

juli 2019
06-02-2013 22:00

Aflevering van woensdag 6 februari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 6 februari 2013

Yair is 23 jaar en zijn grote passie is honkbal. Er gaan geruchten rond op de club dat Yair pedofiel zou zijn. Eén man is in de ogen van Yair de grote aanstichter van deze geruchten.

30-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 30 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 30 januari 2013

Thei Hawinkels vertelt zijn verhaal. Hij is Bijzonder Opsporings Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en is in 2009 tijdens zijn werk in de binnenstad van Roermond mishandeld en met de dood bedreigd.

23-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 23 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 23 januari 2013

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. De slachtoffers van Anne K. staan centraal. Hij doet zich voor als vriend maar uiteindelijk gaat hij er vandoor met al hun geld.

16-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 16 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 16 januari 2013

Het schrijnende verhaal van twee families die een hond kopen bij puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken beide hondjes al snel dodelijke ziektes onder de leden te hebben.

09-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 9 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 9 januari 2013

Het verhaal van twintiger Jens. Hij wordt al sinds groep drie van de basisschool gepest en dreigt daaraan onderdoor te gaan. Hij gaat onaangekondigd de confrontatie aan met drie van zijn daders.

02-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 2 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 2 januari 2013

Twee meiden confronteren Lia, die hen heeft opgelicht. De meiden hebben last van overgewicht en bestellen voor honderden euro's aan afslankproducten. Maar via de post ontvangen ze een lege doos.

19-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 19 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 19 december 2012

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. -Het verhaal van Dennis, conducteur op de trein, en bedreigd door Kevin.

12-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 12 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 12 december 2012

Het verhaal van Moniek, een notoire wanbetaler, staat centraal. Een van de gedupeerden krijgt nog een grote som geld want Monieks hond heeft haar hond aangevallen.

29-06-2011 21:20

Veiligheidshandhaver mishandeld

De confrontatie - Veiligheidshandhaver mishandeld

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal van Jan Mollema. Vorig jaar werd hij tijdens zijn werk als veiligheidshandhaver in het openbaar vervoer zo ernstig mishand...

22-06-2011 21:25

Straatterreur in Hatert

De confrontatie - Straatterreur in Hatert

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Straatterreur in Hatert. Het verhaal van Helena Pattiasina. Zij werd door een groep jongens weggepest uit haar huis. De ramen van haar huis werden meerdere malen ingeg...

15-06-2011 21:20

Aflevering 6

De confrontatie - Aflevering 6

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de 23-jarige Joodse Ber van Halem. Drie jaar geleden is hij door een groep jongeren achtervolgd en ernstig mishandeld. Hij werd uitgescholden en tegen de gro...

08-06-2011 21:20

Aflevering 5

De confrontatie - Aflevering 5

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders.

01-06-2011 21:10

Aflevering 4

De confrontatie - Aflevering 4

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij werd twee jaar geleden tijdens koninginnenacht ernstig belaagd. Toen hij samen met een vriend zat te wachten op de bus, wer...

25-05-2011 21:20

Postbode aangevallen

De confrontatie - Postbode aangevallen

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Postbode aangevallen. Het verhaal van Toon Snijders, pakketbezorger van TNT. Hij werd tijdens zijn werk door een groepje jongeren bekogeld met stenen, tegen de grond g...

18-05-2011 21:20

De overval in huis

De confrontatie - De overval in huis

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: De overval in huis. Het verhaal van Heleen Roubos. Zij werd zeven jaar geleden in haar huis met een pistool door twee jongens bedreigd en opgesloten. Ze kampt nu nog s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De confrontatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De confrontatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De confrontatie bij De confrontatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De confrontatie. Heb je een uitzending van De confrontatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De confrontatie gemist

Het zal je maar gebeuren: je fluit een amateurwedstrijd en opeens word je tegen de grondgeslagen. Je doet nietsvermoedend de deur open en je ziet een pistool op je gericht. In De Confrontatie vertellenslachtoffers van zinloos geweld hun aangrijpende verhaal en gaan ze de confrontatie met de daders aan. Hoe zal diereageren?

Uitzending gemist van De confrontatie? Hier kun je alle uitzendingen van De confrontatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-02-2013 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord