Programma gemist?

Yair op tv is 23 jaar en zijn naar grote passie is tijdens honkbal. Er op gaan op geruchten rond op de in club dat op tv Yair pedofiel zou zijn. uit Eén man is naar in de ogen van Yair in de grote aanstichter van naar van deze geruchten.

Thei tijdens Hawinkels vertelt zijn verhaal. Hij naar is Bijzonder Opsporings een Ambtenaar in van stadstoezicht Roermond met en is door in 2009 tijdens op tv zijn werk in de binnenstad naar van Roermond naar mishandeld en met de dood met het bedreigd.

Programma op waarin slachtoffers verhaal op tv gaan halen bij hun daders. in De op slachtoffers van Anne K. staan het centraal. de Hij doet in zich voor als van vriend maar uiteindelijk een gaat hij er vandoor tijdens met al hun van geld.

Het met schrijnende verhaal van twee families een van die een hond kopen bij tijdens puppyverkoopster Gelske. Helaas tijdens blijken beide hondjes naar al snel dodelijke een ziektes op onder de leden met te hebben.

Het verhaal de van de twintiger Jens. Hij door wordt al sinds groep drie van door de basisschool gepest het en dreigt in daaraan onderdoor te tijdens gaan. Hij gaat op tv onaangekondigd de confrontatie aan naar met drie van het zijn door daders.

Twee meiden van confronteren Lia, op die hen uit heeft opgelicht. De een meiden hebben last van tijdens overgewicht en bestellen voor in honderden euro's naar aan afslankproducten. Maar via de in post ontvangen ze met een lege op tv doos.

Programma waarin van slachtoffers verhaal gaan halen uit bij uit hun daders. -Het met verhaal van Dennis, met conducteur op de het trein, en het bedreigd door Kevin.

Het verhaal van met Moniek, een het notoire wanbetaler, staat centraal. de Een van de in gedupeerden krijgt een nog een grote som naar geld de want Monieks hond heeft van haar hond op aangevallen.

Slachtoffers met van zinloos geweld gaan het verhaal door halen bij hun daders. Afl.: Veiligheidshandhaver naar mishandeld. op Het verhaal de van Jan Mollema. Vorig jaar werd uit tijdens hij tijdens zijn werk een als veiligheidshandhaver in met het openbaar vervoer zo uit ernstig mishandeld een dat het door hem bijna zijn leven kostte. Jan de in ondervindt nog dagelijks lichamelijke het en psychische gevolgen van op tv het voorval. Door de de confrontatie in aan te op gaan met de dader, hoopt van hij het voorval naar een door plek te kunnen geven. tijdens Hij wil de dader op tv duidelijk maken tijdens dat door door die ene daad niet alleen zijn het naar eigen leven is door veranderd, maar ook dat van met zijn hele een gezin.

Slachtoffers van zinloos naar geweld gaan verhaal het halen een bij hun op tv daders. Afl.: Straatterreur in Hatert. Het van verhaal van het Helena door Pattiasina. Zij werd door een het groep jongens weggepest uit van haar huis. De in ramen van haar op op huis werden meerdere malen ingegooid en in de muren de beklad in met graffiti. Zelf werd uit ze regelmatig het uitgescholden. De pesterijen gingen in zo ver, dat Helena tijdens werd van bedreigd met de op tv dood. Hierdoor durfde ze haar in huis tijdens niet meer uit en met moest ze uit uiteindelijk zelfs onderduiken. een Om haar angst te het overwinnen gaat in Helena terug naar haar een oude huis in op tv Hatert om van de confrontatie aan te door gaan.

Slachtoffers van uit zinloos geweld met gaan verhaal halen uit bij hun daders. het Het verhaal door van de 23-jarige Joodse tijdens Ber van Halem. Drie jaar op tv geleden is hij tijdens door een groep het tijdens jongeren achtervolgd en ernstig mishandeld. Hij het werd uitgescholden uit en op tegen de grond geslagen. door Zelfs toen Ber weerloos op op tv de grond naar lag, bleef op de groep op op hem intrappen. van Nu zet Ber zijn op angst opzij tijdens en gaat hij naar de plek een waar door de jongeren zich regelmatig in bevinden. Daar wil hij de de daders confronteren uit met wat zij naar hem hebben een aangedaan.

Slachtoffers van zinloos de geweld op tv gaan verhaal halen bij tijdens hun de daders.

Slachtoffers het van zinloos geweld gaan verhaal de in halen bij hun de daders. Het verhaal een van de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij op tv op werd twee jaar geleden in tijdens koninginnenacht een ernstig belaagd. Toen hij samen met met een vriend zat uit te naar wachten op van de bus, werd hij uitgescholden uit en ernstig naar geïntimideerd. Jouw een besloot zich niet door weg te laten pesten en werd tijdens meerdere op malen geslagen. tijdens Nu wil hij de dader tijdens confronteren met wat uit die hem heeft van aangedaan. De op tv ontmoeting krijgt een onverwachte door wending.

Slachtoffers op van zinloos geweld gaan door verhaal halen bij op tv hun daders. Afl.: Postbode naar aangevallen. Het tijdens verhaal naar van Toon Snijders, pakketbezorger een van TNT. Hij werd op tijdens zijn werk door de een groepje jongeren met bekogeld met stenen, door tegen naar de grond geworpen, van geschopt en met geslagen. Nog dagelijks het heeft de 22-jarige Toon te maken met met de gevolgen van met van de mishandeling. Hij wil de met een daders laten inzien wat ze op tv hem hebben aangedaan. Onaangekondigd op tv belt Toon aan het bij uit het huis van één tijdens van de in daders en gaat hij door de confrontatie van aan.

Slachtoffers het van zinloos geweld gaan verhaal door halen bij hun op daders. het Afl.: De overval naar in huis. Het uit verhaal van Heleen Roubos. uit Zij op werd zeven jaar geleden door in haar huis met een op pistool door twee tijdens jongens bedreigd en een opgesloten. het Ze kampt door nu nog steeds met angstaanvallen op tv en hoopt met na een confrontatie met uit een van de daders de haar op tv leven weer op de te kunnen door pakken.

januari 2021
06-02-2013 22:00

Aflevering van woensdag 6 februari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 6 februari 2013

Yair is 23 jaar en zijn grote passie is honkbal. Er gaan geruchten rond op de club dat Yair pedofiel zou zijn. Eén man is in de ogen van Yair de grote aanstichter van deze geruchten.

30-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 30 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 30 januari 2013

Thei Hawinkels vertelt zijn verhaal. Hij is Bijzonder Opsporings Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en is in 2009 tijdens zijn werk in de binnenstad van Roermond mishandeld en met de dood bedreigd.

23-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 23 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 23 januari 2013

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. De slachtoffers van Anne K. staan centraal. Hij doet zich voor als vriend maar uiteindelijk gaat hij er vandoor met al hun geld.

16-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 16 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 16 januari 2013

Het schrijnende verhaal van twee families die een hond kopen bij puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken beide hondjes al snel dodelijke ziektes onder de leden te hebben.

09-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 9 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 9 januari 2013

Het verhaal van twintiger Jens. Hij wordt al sinds groep drie van de basisschool gepest en dreigt daaraan onderdoor te gaan. Hij gaat onaangekondigd de confrontatie aan met drie van zijn daders.

02-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 2 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 2 januari 2013

Twee meiden confronteren Lia, die hen heeft opgelicht. De meiden hebben last van overgewicht en bestellen voor honderden euro's aan afslankproducten. Maar via de post ontvangen ze een lege doos.

19-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 19 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 19 december 2012

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. -Het verhaal van Dennis, conducteur op de trein, en bedreigd door Kevin.

12-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 12 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 12 december 2012

Het verhaal van Moniek, een notoire wanbetaler, staat centraal. Een van de gedupeerden krijgt nog een grote som geld want Monieks hond heeft haar hond aangevallen.

29-06-2011 21:20

Veiligheidshandhaver mishandeld

De confrontatie - Veiligheidshandhaver mishandeld

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal van Jan Mollema. Vorig jaar werd hij tijdens zijn werk als veiligheidshandhaver in het openbaar vervoer zo ernstig mishand...

22-06-2011 21:25

Straatterreur in Hatert

De confrontatie - Straatterreur in Hatert

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Straatterreur in Hatert. Het verhaal van Helena Pattiasina. Zij werd door een groep jongens weggepest uit haar huis. De ramen van haar huis werden meerdere malen ingeg...

15-06-2011 21:20

Aflevering 6

De confrontatie - Aflevering 6

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de 23-jarige Joodse Ber van Halem. Drie jaar geleden is hij door een groep jongeren achtervolgd en ernstig mishandeld. Hij werd uitgescholden en tegen de gro...

08-06-2011 21:20

Aflevering 5

De confrontatie - Aflevering 5

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders.

01-06-2011 21:10

Aflevering 4

De confrontatie - Aflevering 4

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij werd twee jaar geleden tijdens koninginnenacht ernstig belaagd. Toen hij samen met een vriend zat te wachten op de bus, wer...

25-05-2011 21:20

Postbode aangevallen

De confrontatie - Postbode aangevallen

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Postbode aangevallen. Het verhaal van Toon Snijders, pakketbezorger van TNT. Hij werd tijdens zijn werk door een groepje jongeren bekogeld met stenen, tegen de grond g...

18-05-2011 21:20

De overval in huis

De confrontatie - De overval in huis

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: De overval in huis. Het verhaal van Heleen Roubos. Zij werd zeven jaar geleden in haar huis met een pistool door twee jongens bedreigd en opgesloten. Ze kampt nu nog s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De confrontatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De confrontatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De confrontatie bij De confrontatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De confrontatie. Heb je een uitzending van De confrontatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De confrontatie gemist

Het zal je maar gebeuren: je fluit een amateurwedstrijd en opeens word je tegen de grondgeslagen. Je doet nietsvermoedend de deur open en je ziet een pistool op je gericht. In De Confrontatie vertellenslachtoffers van zinloos geweld hun aangrijpende verhaal en gaan ze de confrontatie met de daders aan. Hoe zal diereageren?

Uitzending gemist van De confrontatie? Hier kun je alle uitzendingen van De confrontatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-02-2013 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!