Programma gemist?

Yair is 23 van jaar tijdens en zijn een grote passie is op tv honkbal. Er gaan geruchten op rond op de club dat naar uit Yair pedofiel zou zijn. naar Eén man van is in de ogen van in Yair tijdens de grote aanstichter van deze in geruchten.

Thei Hawinkels vertelt door zijn verhaal. Hij door is Bijzonder tijdens Opsporings Ambtenaar met van stadstoezicht Roermond naar en is in van 2009 tijdens zijn van werk in de binnenstad van van Roermond mishandeld en het met de dood de op tv bedreigd.

Programma waarin slachtoffers van verhaal gaan de halen bij hun daders. een op tv De slachtoffers van Anne K. van staan centraal. Hij doet in zich voor als van vriend maar naar uiteindelijk naar gaat hij er de vandoor met al in hun geld.

Het schrijnende verhaal het van twee op tv families door die een hond met kopen bij puppyverkoopster Gelske. met Helaas blijken beide hondjes door al snel dodelijke ziektes door onder de het leden te naar hebben.

Het het verhaal van twintiger Jens. op Hij wordt al sinds een groep drie van op de basisschool naar gepest en dreigt daaraan tijdens onderdoor te op tv gaan. Hij naar gaat onaangekondigd de confrontatie aan met met in drie van een zijn daders.

Twee het meiden confronteren Lia, die hen in heeft een opgelicht. De meiden hebben last naar van overgewicht en door bestellen een voor honderden het euro's aan afslankproducten. in Maar via de post ontvangen ze van uit een lege doos.

Programma in waarin slachtoffers de verhaal gaan halen bij hun met daders. -Het verhaal uit van Dennis, conducteur op naar de trein, en op bedreigd door een Kevin.

Het verhaal van op Moniek, een uit notoire wanbetaler, op staat centraal. Een van de door gedupeerden krijgt nog van een grote som van geld want door Monieks hond heeft haar uit de hond aangevallen.

Slachtoffers van op zinloos geweld gaan de verhaal halen bij door hun daders. Afl.: Veiligheidshandhaver uit mishandeld. op tv Het verhaal van Jan Mollema. tijdens Vorig de jaar werd hij de tijdens zijn werk als veiligheidshandhaver door in het het openbaar vervoer door zo ernstig mishandeld dat in het hem bijna zijn van leven kostte. op tv Jan ondervindt nog dagelijks naar het lichamelijke en psychische een gevolgen van het voorval. Door de naar confrontatie aan te door in gaan met de dader, in hoopt hij het voorval van een plek te kunnen op tv geven. Hij naar wil de dader duidelijk door in maken dat door naar die ene daad niet door alleen zijn tijdens eigen leven is veranderd, maar ook met dat van met zijn uit hele gezin.

Slachtoffers van zinloos uit geweld op tv gaan verhaal de halen bij hun door daders. Afl.: Straatterreur in Hatert. van Het op verhaal van Helena Pattiasina. Zij werd een door een uit groep jongens met weggepest uit haar huis. De tijdens ramen van haar van huis werden op meerdere malen tijdens ingegooid en de muren beklad de met uit graffiti. Zelf werd de ze regelmatig uitgescholden. De pesterijen tijdens gingen zo tijdens ver, met dat Helena werd uit bedreigd met de dood. Hierdoor op durfde ze het haar huis niet meer uit in en moest op ze uiteindelijk zelfs de onderduiken. Om uit haar angst te overwinnen tijdens gaat Helena tijdens terug naar van haar oude huis in Hatert om van de confrontatie met aan te in gaan.

Slachtoffers naar van zinloos een geweld gaan verhaal door halen bij hun daders. op tv Het verhaal van de 23-jarige het Joodse Ber van het Halem. de Drie jaar geleden de is hij door een door groep jongeren achtervolgd en de in ernstig mishandeld. Hij werd uitgescholden op tv en tegen in de grond met geslagen. Zelfs toen de Ber weerloos op tijdens de grond lag, bleef van de groep op hem intrappen. op tv Nu van zet Ber zijn angst het opzij uit en gaat hij naar de plek tijdens het waar de jongeren zich regelmatig bevinden. naar Daar wil hij tijdens door de daders confronteren tijdens met wat zij hem hebben naar aangedaan.

Slachtoffers op tv van zinloos geweld gaan verhaal uit halen bij hun op op tv daders.

Slachtoffers in van zinloos geweld gaan met verhaal halen bij hun tijdens daders. Het een verhaal van het de homoseksuele Jouw Wijnsma. van Hij werd twee naar jaar geleden tijdens koninginnenacht uit van ernstig belaagd. Toen naar hij samen met een tijdens vriend zat te door wachten op de bus, werd door van hij uitgescholden en ernstig geïntimideerd. Jouw met besloot zich in niet in weg te laten op pesten en werd meerdere malen op tv geslagen. Nu wil tijdens hij de de dader confronteren met door wat die hem tijdens heeft aangedaan. De op ontmoeting krijgt een onverwachte in wending.

Slachtoffers van het zinloos geweld in gaan verhaal halen bij hun het daders. Afl.: in Postbode de aangevallen. Het verhaal van Toon de Snijders, pakketbezorger van TNT. het Hij werd tijdens naar zijn door werk door de een groepje jongeren bekogeld in met stenen, tegen de het grond geworpen, geschopt van en geslagen. op Nog dagelijks op heeft de 22-jarige Toon van te maken met de met gevolgen van de mishandeling. door Hij wil de de daders laten inzien tijdens het wat ze hem hebben aangedaan. Onaangekondigd op tv belt Toon aan met bij het in huis van één van een van de daders en gaat hij de tijdens confrontatie op tv aan.

Slachtoffers van zinloos in geweld gaan verhaal naar halen bij op tv hun daders. in Afl.: De in overval in huis. een Het verhaal van op Heleen Roubos. Zij werd zeven jaar in van geleden in haar huis door met een met pistool door twee jongens bedreigd en in opgesloten. Ze kampt op nu nog uit steeds op met angstaanvallen en uit hoopt na een met confrontatie met een van de daders een haar leven weer op op te de kunnen van pakken.

mei 2020
06-02-2013 22:00

Aflevering van woensdag 6 februari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 6 februari 2013

Yair is 23 jaar en zijn grote passie is honkbal. Er gaan geruchten rond op de club dat Yair pedofiel zou zijn. Eén man is in de ogen van Yair de grote aanstichter van deze geruchten.

30-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 30 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 30 januari 2013

Thei Hawinkels vertelt zijn verhaal. Hij is Bijzonder Opsporings Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en is in 2009 tijdens zijn werk in de binnenstad van Roermond mishandeld en met de dood bedreigd.

23-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 23 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 23 januari 2013

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. De slachtoffers van Anne K. staan centraal. Hij doet zich voor als vriend maar uiteindelijk gaat hij er vandoor met al hun geld.

16-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 16 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 16 januari 2013

Het schrijnende verhaal van twee families die een hond kopen bij puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken beide hondjes al snel dodelijke ziektes onder de leden te hebben.

09-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 9 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 9 januari 2013

Het verhaal van twintiger Jens. Hij wordt al sinds groep drie van de basisschool gepest en dreigt daaraan onderdoor te gaan. Hij gaat onaangekondigd de confrontatie aan met drie van zijn daders.

02-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 2 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 2 januari 2013

Twee meiden confronteren Lia, die hen heeft opgelicht. De meiden hebben last van overgewicht en bestellen voor honderden euro's aan afslankproducten. Maar via de post ontvangen ze een lege doos.

19-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 19 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 19 december 2012

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. -Het verhaal van Dennis, conducteur op de trein, en bedreigd door Kevin.

12-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 12 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 12 december 2012

Het verhaal van Moniek, een notoire wanbetaler, staat centraal. Een van de gedupeerden krijgt nog een grote som geld want Monieks hond heeft haar hond aangevallen.

29-06-2011 21:20

Veiligheidshandhaver mishandeld

De confrontatie - Veiligheidshandhaver mishandeld

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal van Jan Mollema. Vorig jaar werd hij tijdens zijn werk als veiligheidshandhaver in het openbaar vervoer zo ernstig mishand...

22-06-2011 21:25

Straatterreur in Hatert

De confrontatie - Straatterreur in Hatert

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Straatterreur in Hatert. Het verhaal van Helena Pattiasina. Zij werd door een groep jongens weggepest uit haar huis. De ramen van haar huis werden meerdere malen ingeg...

15-06-2011 21:20

Aflevering 6

De confrontatie - Aflevering 6

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de 23-jarige Joodse Ber van Halem. Drie jaar geleden is hij door een groep jongeren achtervolgd en ernstig mishandeld. Hij werd uitgescholden en tegen de gro...

08-06-2011 21:20

Aflevering 5

De confrontatie - Aflevering 5

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders.

01-06-2011 21:10

Aflevering 4

De confrontatie - Aflevering 4

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij werd twee jaar geleden tijdens koninginnenacht ernstig belaagd. Toen hij samen met een vriend zat te wachten op de bus, wer...

25-05-2011 21:20

Postbode aangevallen

De confrontatie - Postbode aangevallen

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Postbode aangevallen. Het verhaal van Toon Snijders, pakketbezorger van TNT. Hij werd tijdens zijn werk door een groepje jongeren bekogeld met stenen, tegen de grond g...

18-05-2011 21:20

De overval in huis

De confrontatie - De overval in huis

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: De overval in huis. Het verhaal van Heleen Roubos. Zij werd zeven jaar geleden in haar huis met een pistool door twee jongens bedreigd en opgesloten. Ze kampt nu nog s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De confrontatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De confrontatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De confrontatie bij De confrontatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De confrontatie. Heb je een uitzending van De confrontatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De confrontatie gemist

Het zal je maar gebeuren: je fluit een amateurwedstrijd en opeens word je tegen de grondgeslagen. Je doet nietsvermoedend de deur open en je ziet een pistool op je gericht. In De Confrontatie vertellenslachtoffers van zinloos geweld hun aangrijpende verhaal en gaan ze de confrontatie met de daders aan. Hoe zal diereageren?

Uitzending gemist van De confrontatie? Hier kun je alle uitzendingen van De confrontatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-02-2013 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!