Programma gemist?

Yair van is 23 jaar en van zijn grote tijdens passie is honkbal. Er gaan in geruchten rond op op de door club dat Yair pedofiel op tv zou zijn. met Eén man is in de van ogen van Yair met de grote uit aanstichter in van deze geruchten.

Thei Hawinkels vertelt op zijn verhaal. Hij van is Bijzonder Opsporings de Ambtenaar van van stadstoezicht door Roermond en is in 2009 een tijdens zijn werk in uit de binnenstad op van Roermond mishandeld en met uit met de dood door bedreigd.

Programma waarin slachtoffers door verhaal gaan halen van bij op tv hun daders. in De slachtoffers van Anne K. met staan centraal. tijdens Hij doet zich door voor als vriend maar naar uiteindelijk gaat hij naar er vandoor met een al hun door geld.

Het op tv schrijnende verhaal naar van twee families die een hond in kopen met bij puppyverkoopster Gelske. op Helaas blijken van beide hondjes al snel dodelijke met ziektes onder naar de leden te uit hebben.

Het verhaal van uit twintiger naar Jens. Hij wordt in al sinds groep drie van in van de basisschool gepest en de dreigt daaraan onderdoor te tijdens gaan. Hij gaat in onaangekondigd de confrontatie aan op met op tv drie van zijn in daders.

Twee meiden confronteren op Lia, die door hen naar heeft opgelicht. De meiden hebben in last van naar overgewicht en bestellen in voor honderden op tv euro's aan afslankproducten. Maar tijdens via de post ontvangen naar ze een lege met doos.

Programma waarin slachtoffers op op verhaal gaan halen het bij hun daders. -Het verhaal in van Dennis, van conducteur op door de trein, en bedreigd door met Kevin.

Het van verhaal van Moniek, op een notoire wanbetaler, staat centraal. door Een van van de gedupeerden krijgt door nog een door grote som geld het want Monieks hond heeft op tv haar hond op tv aangevallen.

Slachtoffers het van zinloos geweld door gaan verhaal door halen bij hun het daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. op Het verhaal van Jan met Mollema. Vorig jaar een werd hij tijdens naar zijn werk van als veiligheidshandhaver in het openbaar tijdens vervoer tijdens zo ernstig mishandeld dat het het op tv hem bijna zijn van leven kostte. Jan ondervindt nog het dagelijks lichamelijke een en psychische gevolgen tijdens van het voorval. het Door de confrontatie de aan te gaan naar met de dader, hoopt hij door het voorval naar een plek op te kunnen geven. Hij op tv wil in de dader duidelijk maken dat door met die een ene daad niet alleen zijn uit eigen leven naar is veranderd, maar uit ook dat van met zijn hele uit gezin.

Slachtoffers van zinloos tijdens geweld gaan het verhaal van halen bij hun daders. uit Afl.: Straatterreur in op tv Hatert. Het tijdens verhaal van Helena Pattiasina. Zij werd naar tijdens door een groep jongens op tv weggepest uit haar in huis. De ramen van haar met naar huis werden meerdere uit malen ingegooid en de muren beklad het met graffiti. door Zelf op werd ze regelmatig uitgescholden. naar De pesterijen gingen op tv zo ver, dat Helena naar werd bedreigd een met de dood. Hierdoor durfde op ze haar met huis de niet meer uit en moest op ze uiteindelijk zelfs onderduiken. door uit Om haar angst te in overwinnen gaat Helena terug naar de haar op tv oude huis van in Hatert om de van confrontatie aan te naar gaan.

Slachtoffers van zinloos van geweld gaan verhaal de halen in bij hun met daders. Het verhaal van de 23-jarige op Joodse door Ber van Halem. Drie een jaar geleden is tijdens hij door een groep tijdens jongeren achtervolgd en door ernstig mishandeld. met Hij werd een uitgescholden en tegen de grond in geslagen. Zelfs toen tijdens tijdens Ber weerloos op de tijdens grond lag, bleef een de groep uit op hem intrappen. Nu de zet Ber met zijn angst opzij en gaat hij uit naar tijdens de plek op waar de jongeren zich regelmatig bevinden. uit de Daar wil hij tijdens de daders confronteren met met wat zij hem naar hebben aangedaan.

Slachtoffers in van zinloos geweld tijdens gaan verhaal halen met bij hun naar daders.

Slachtoffers naar van zinloos door geweld gaan verhaal halen een bij hun daders. tijdens Het verhaal van de in homoseksuele Jouw door Wijnsma. Hij werd een twee jaar geleden tijdens door koninginnenacht ernstig belaagd. op Toen hij samen met van een vriend de zat te wachten met op de op tv bus, werd hij uitgescholden en door ernstig van geïntimideerd. Jouw besloot zich niet op weg te tijdens laten pesten en werd op tv op tv meerdere malen geslagen. in Nu wil hij de de dader confronteren in met wat die hem heeft in aangedaan. De op tv ontmoeting krijgt op tv een onverwachte wending.

Slachtoffers van zinloos een geweld gaan uit verhaal halen uit bij hun daders. Afl.: het Postbode aangevallen. Het verhaal in van Toon Snijders, door van pakketbezorger van TNT. Hij naar werd tijdens zijn werk in door een een groepje jongeren bekogeld met stenen, door tegen de grond uit geworpen, geschopt en naar geslagen. naar Nog dagelijks heeft de 22-jarige met Toon uit te maken met de op gevolgen van de naar mishandeling. Hij wil met de daders laten met inzien wat ze de hem hebben aangedaan. Onaangekondigd door belt Toon een aan het bij het huis van één van in de daders een en gaat hij door de uit confrontatie aan.

Slachtoffers van door zinloos geweld op gaan verhaal halen bij hun het daders. het Afl.: De overval door in huis. door Het verhaal van Heleen Roubos. in Zij tijdens werd zeven jaar geleden in haar naar huis naar met een pistool door in twee jongens bedreigd en op opgesloten. het Ze kampt nu nog steeds tijdens met angstaanvallen en van hoopt een na een uit confrontatie met een op van de daders haar leven weer op tv een op te kunnen de pakken.

maart 2019
06-02-2013 22:00

Aflevering van woensdag 6 februari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 6 februari 2013

Yair is 23 jaar en zijn grote passie is honkbal. Er gaan geruchten rond op de club dat Yair pedofiel zou zijn. Eén man is in de ogen van Yair de grote aanstichter van deze geruchten.

30-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 30 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 30 januari 2013

Thei Hawinkels vertelt zijn verhaal. Hij is Bijzonder Opsporings Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en is in 2009 tijdens zijn werk in de binnenstad van Roermond mishandeld en met de dood bedreigd.

23-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 23 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 23 januari 2013

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. De slachtoffers van Anne K. staan centraal. Hij doet zich voor als vriend maar uiteindelijk gaat hij er vandoor met al hun geld.

16-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 16 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 16 januari 2013

Het schrijnende verhaal van twee families die een hond kopen bij puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken beide hondjes al snel dodelijke ziektes onder de leden te hebben.

09-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 9 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 9 januari 2013

Het verhaal van twintiger Jens. Hij wordt al sinds groep drie van de basisschool gepest en dreigt daaraan onderdoor te gaan. Hij gaat onaangekondigd de confrontatie aan met drie van zijn daders.

02-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 2 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 2 januari 2013

Twee meiden confronteren Lia, die hen heeft opgelicht. De meiden hebben last van overgewicht en bestellen voor honderden euro's aan afslankproducten. Maar via de post ontvangen ze een lege doos.

19-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 19 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 19 december 2012

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. -Het verhaal van Dennis, conducteur op de trein, en bedreigd door Kevin.

12-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 12 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 12 december 2012

Het verhaal van Moniek, een notoire wanbetaler, staat centraal. Een van de gedupeerden krijgt nog een grote som geld want Monieks hond heeft haar hond aangevallen.

29-06-2011 21:20

Veiligheidshandhaver mishandeld

De confrontatie - Veiligheidshandhaver mishandeld

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal van Jan Mollema. Vorig jaar werd hij tijdens zijn werk als veiligheidshandhaver in het openbaar vervoer zo ernstig mishand...

22-06-2011 21:25

Straatterreur in Hatert

De confrontatie - Straatterreur in Hatert

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Straatterreur in Hatert. Het verhaal van Helena Pattiasina. Zij werd door een groep jongens weggepest uit haar huis. De ramen van haar huis werden meerdere malen ingeg...

15-06-2011 21:20

Aflevering 6

De confrontatie - Aflevering 6

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de 23-jarige Joodse Ber van Halem. Drie jaar geleden is hij door een groep jongeren achtervolgd en ernstig mishandeld. Hij werd uitgescholden en tegen de gro...

08-06-2011 21:20

Aflevering 5

De confrontatie - Aflevering 5

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders.

01-06-2011 21:10

Aflevering 4

De confrontatie - Aflevering 4

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij werd twee jaar geleden tijdens koninginnenacht ernstig belaagd. Toen hij samen met een vriend zat te wachten op de bus, wer...

25-05-2011 21:20

Postbode aangevallen

De confrontatie - Postbode aangevallen

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Postbode aangevallen. Het verhaal van Toon Snijders, pakketbezorger van TNT. Hij werd tijdens zijn werk door een groepje jongeren bekogeld met stenen, tegen de grond g...

18-05-2011 21:20

De overval in huis

De confrontatie - De overval in huis

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: De overval in huis. Het verhaal van Heleen Roubos. Zij werd zeven jaar geleden in haar huis met een pistool door twee jongens bedreigd en opgesloten. Ze kampt nu nog s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De confrontatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De confrontatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De confrontatie bij De confrontatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De confrontatie. Heb je een uitzending van De confrontatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De confrontatie gemist

Het zal je maar gebeuren: je fluit een amateurwedstrijd en opeens word je tegen de grondgeslagen. Je doet nietsvermoedend de deur open en je ziet een pistool op je gericht. In De Confrontatie vertellenslachtoffers van zinloos geweld hun aangrijpende verhaal en gaan ze de confrontatie met de daders aan. Hoe zal diereageren?

Uitzending gemist van De confrontatie? Hier kun je alle uitzendingen van De confrontatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-02-2013 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord