Programma gemist?

Yair is 23 op tv van jaar en zijn op tv grote passie is honkbal. de Er gaan uit geruchten rond op de club dat het van Yair pedofiel zou in zijn. Eén man uit is in de ogen het van Yair de grote aanstichter uit van met deze geruchten.

Thei Hawinkels uit vertelt zijn verhaal. op Hij is Bijzonder Opsporings de Ambtenaar van in stadstoezicht Roermond en tijdens is in 2009 tijdens van zijn tijdens werk in de binnenstad naar van Roermond mishandeld het en met de naar dood op tv bedreigd.

Programma in waarin slachtoffers het verhaal gaan halen bij hun naar daders. tijdens De slachtoffers van Anne uit K. staan met centraal. Hij doet zich voor tijdens als vriend maar van uiteindelijk met gaat hij er vandoor met al met hun van geld.

Het een schrijnende verhaal van twee naar families die een in hond kopen met bij puppyverkoopster Gelske. Helaas met blijken op tv beide hondjes al snel naar dodelijke ziektes onder de de leden te door hebben.

Het van verhaal van twintiger een Jens. Hij wordt op al sinds groep drie op tv van de uit basisschool gepest het en dreigt daaraan door onderdoor te gaan. Hij op tv gaat onaangekondigd op de confrontatie aan met drie van van zijn van daders.

Twee meiden door confronteren Lia, die uit hen op tv heeft opgelicht. De met meiden hebben last door van overgewicht en bestellen voor op honderden euro's aan op afslankproducten. Maar via door de post van ontvangen ze naar een lege doos.

Programma waarin slachtoffers op tv op verhaal gaan halen uit bij hun daders. -Het verhaal met van Dennis, conducteur een op de een trein, en bedreigd door op tv Kevin.

Het verhaal de van Moniek, in een notoire wanbetaler, staat centraal. het Een van in de in gedupeerden krijgt nog het een grote som geld want Monieks op naar hond heeft haar hond van aangevallen.

Slachtoffers van naar zinloos geweld gaan verhaal met halen met bij hun daders. op Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal de in van Jan Mollema. Vorig van jaar werd hij tijdens tijdens zijn werk naar als veiligheidshandhaver in het openbaar op tv vervoer zo ernstig een een mishandeld dat het hem bijna zijn in leven in kostte. Jan ondervindt nog naar dagelijks van lichamelijke en psychische gevolgen met van het voorval. Door een de confrontatie uit aan te door gaan met de dader, in hoopt hij van het voorval een plek naar te kunnen geven. met Hij wil de de dader duidelijk maken dat een door die door ene daad niet alleen zijn van eigen leven de is veranderd, naar maar ook dat van zijn uit hele het gezin.

Slachtoffers naar van zinloos geweld gaan verhaal tijdens halen door bij hun daders. Afl.: Straatterreur in in in Hatert. Het verhaal van met Helena met Pattiasina. Zij werd door een groep op tv jongens weggepest in uit haar huis. uit De ramen van haar met huis werden in meerdere malen op ingegooid en door de muren beklad met graffiti. een Zelf werd ze regelmatig door uitgescholden. De pesterijen tijdens gingen zo ver, op dat Helena werd uit bedreigd de met de naar dood. Hierdoor durfde ze van haar huis niet meer een uit en moest van ze uiteindelijk zelfs onderduiken. in Om haar door angst tijdens te overwinnen gaat de Helena terug naar door haar oude huis in Hatert van om de confrontatie aan tijdens in te gaan.

Slachtoffers van in zinloos geweld gaan verhaal op tv halen bij naar hun daders. Het verhaal van van de 23-jarige naar Joodse uit Ber van Halem. naar Drie jaar geleden is het hij door op tv een groep op tv jongeren achtervolgd en ernstig de mishandeld. Hij een werd uitgescholden en tegen de grond van geslagen. van Zelfs toen Ber weerloos door op de grond tijdens lag, bleef de groep in van op hem intrappen. Nu zet naar Ber het zijn angst opzij en naar gaat hij een naar de plek op waar de jongeren van zich regelmatig bevinden. Daar wil hij in de daders confronteren op tv met wat zij naar hem tijdens hebben aangedaan.

Slachtoffers op tv van zinloos door geweld gaan verhaal halen bij door hun tijdens daders.

Slachtoffers van op tv zinloos geweld gaan verhaal de naar halen bij hun daders. Het van verhaal van de homoseksuele in Jouw Wijnsma. door Hij een werd twee jaar geleden op tv tijdens koninginnenacht in ernstig belaagd. Toen hij door samen met een vriend zat uit naar te wachten op de op bus, werd hij met uitgescholden en de ernstig geïntimideerd. Jouw besloot zich niet op weg de te laten pesten en tijdens werd meerdere malen van geslagen. Nu wil op tv hij de dader confronteren in naar met wat die door hem heeft aangedaan. De ontmoeting de krijgt een onverwachte van wending.

Slachtoffers door van zinloos geweld gaan verhaal met halen de bij hun daders. Afl.: het Postbode aangevallen. met Het verhaal van Toon van Snijders, pakketbezorger van naar TNT. Hij werd op tv tijdens zijn werk door naar een groepje jongeren uit op tv bekogeld met stenen, tegen de naar grond geworpen, geschopt en van geslagen. Nog dagelijks op tv heeft de 22-jarige naar Toon te uit maken met het de gevolgen van de mishandeling. tijdens Hij wil de op tv het daders laten inzien de wat ze hem hebben aangedaan. in Onaangekondigd belt Toon aan uit bij het huis uit naar van één van op de daders en de gaat hij de confrontatie een aan.

Slachtoffers van op zinloos geweld uit gaan verhaal halen bij hun tijdens daders. met Afl.: De overval tijdens in huis. Het verhaal van op Heleen Roubos. een Zij in werd zeven jaar van geleden in haar door huis met een pistool door door twee jongens bedreigd en op tv de opgesloten. Ze kampt nu nog een steeds uit met angstaanvallen en hoopt na een met confrontatie met een de van de daders door haar leven weer van op naar te kunnen op pakken.

september 2021
06-02-2013 22:00

Aflevering van woensdag 6 februari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 6 februari 2013

Yair is 23 jaar en zijn grote passie is honkbal. Er gaan geruchten rond op de club dat Yair pedofiel zou zijn. Eén man is in de ogen van Yair de grote aanstichter van deze geruchten.

30-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 30 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 30 januari 2013

Thei Hawinkels vertelt zijn verhaal. Hij is Bijzonder Opsporings Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en is in 2009 tijdens zijn werk in de binnenstad van Roermond mishandeld en met de dood bedreigd.

23-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 23 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 23 januari 2013

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. De slachtoffers van Anne K. staan centraal. Hij doet zich voor als vriend maar uiteindelijk gaat hij er vandoor met al hun geld.

16-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 16 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 16 januari 2013

Het schrijnende verhaal van twee families die een hond kopen bij puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken beide hondjes al snel dodelijke ziektes onder de leden te hebben.

09-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 9 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 9 januari 2013

Het verhaal van twintiger Jens. Hij wordt al sinds groep drie van de basisschool gepest en dreigt daaraan onderdoor te gaan. Hij gaat onaangekondigd de confrontatie aan met drie van zijn daders.

02-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 2 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 2 januari 2013

Twee meiden confronteren Lia, die hen heeft opgelicht. De meiden hebben last van overgewicht en bestellen voor honderden euro's aan afslankproducten. Maar via de post ontvangen ze een lege doos.

19-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 19 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 19 december 2012

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. -Het verhaal van Dennis, conducteur op de trein, en bedreigd door Kevin.

12-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 12 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 12 december 2012

Het verhaal van Moniek, een notoire wanbetaler, staat centraal. Een van de gedupeerden krijgt nog een grote som geld want Monieks hond heeft haar hond aangevallen.

29-06-2011 21:20

Veiligheidshandhaver mishandeld

De confrontatie - Veiligheidshandhaver mishandeld

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal van Jan Mollema. Vorig jaar werd hij tijdens zijn werk als veiligheidshandhaver in het openbaar vervoer zo ernstig mishand...

22-06-2011 21:25

Straatterreur in Hatert

De confrontatie - Straatterreur in Hatert

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Straatterreur in Hatert. Het verhaal van Helena Pattiasina. Zij werd door een groep jongens weggepest uit haar huis. De ramen van haar huis werden meerdere malen ingeg...

15-06-2011 21:20

Aflevering 6

De confrontatie - Aflevering 6

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de 23-jarige Joodse Ber van Halem. Drie jaar geleden is hij door een groep jongeren achtervolgd en ernstig mishandeld. Hij werd uitgescholden en tegen de gro...

08-06-2011 21:20

Aflevering 5

De confrontatie - Aflevering 5

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders.

01-06-2011 21:10

Aflevering 4

De confrontatie - Aflevering 4

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij werd twee jaar geleden tijdens koninginnenacht ernstig belaagd. Toen hij samen met een vriend zat te wachten op de bus, wer...

25-05-2011 21:20

Postbode aangevallen

De confrontatie - Postbode aangevallen

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Postbode aangevallen. Het verhaal van Toon Snijders, pakketbezorger van TNT. Hij werd tijdens zijn werk door een groepje jongeren bekogeld met stenen, tegen de grond g...

18-05-2011 21:20

De overval in huis

De confrontatie - De overval in huis

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: De overval in huis. Het verhaal van Heleen Roubos. Zij werd zeven jaar geleden in haar huis met een pistool door twee jongens bedreigd en opgesloten. Ze kampt nu nog s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De confrontatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De confrontatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De confrontatie bij De confrontatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De confrontatie. Heb je een uitzending van De confrontatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De confrontatie gemist

Het zal je maar gebeuren: je fluit een amateurwedstrijd en opeens word je tegen de grondgeslagen. Je doet nietsvermoedend de deur open en je ziet een pistool op je gericht. In De Confrontatie vertellenslachtoffers van zinloos geweld hun aangrijpende verhaal en gaan ze de confrontatie met de daders aan. Hoe zal diereageren?

Uitzending gemist van De confrontatie? Hier kun je alle uitzendingen van De confrontatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-02-2013 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!