Programma gemist?

Yair is 23 door jaar en een zijn grote tijdens passie is honkbal. Er tijdens gaan geruchten de rond op de club de dat Yair door pedofiel zou zijn. Eén een man is in de de ogen van Yair de de grote aanstichter de van deze uit geruchten.

Thei Hawinkels uit vertelt zijn verhaal. uit Hij is Bijzonder Opsporings een met Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en uit is in op tv 2009 tijdens zijn het werk in in de binnenstad van Roermond mishandeld in en met de dood de van bedreigd.

Programma op tv waarin slachtoffers verhaal gaan halen de bij hun daders. uit De slachtoffers van het Anne op tv K. staan van centraal. Hij doet zich voor als met vriend de maar uiteindelijk gaat hij tijdens er vandoor naar met al door hun geld.

Het van schrijnende verhaal van twee families het tijdens die een hond kopen in bij puppyverkoopster Gelske. naar Helaas blijken beide hondjes al op snel dodelijke ziektes een onder de leden op tv te door hebben.

Het de verhaal van in twintiger Jens. Hij wordt al sinds tijdens door groep drie van de op tv basisschool gepest en dreigt een daaraan onderdoor te de gaan. in Hij gaat onaangekondigd de uit confrontatie aan met drie op van de zijn daders.

Twee naar meiden confronteren Lia, die hen met heeft uit opgelicht. De meiden hebben last het van overgewicht en de bestellen voor honderden met met euro's aan afslankproducten. een Maar via de op tv post ontvangen ze een lege uit doos.

Programma waarin tijdens slachtoffers verhaal op tv gaan halen op tv bij hun daders. -Het verhaal van in Dennis, conducteur op tv op de trein, en in bedreigd door van Kevin.

Het op verhaal van Moniek, een notoire tijdens een wanbetaler, staat centraal. Een van door de gedupeerden krijgt nog in in een grote som geld van want Monieks hond heeft haar van de hond aangevallen.

Slachtoffers van zinloos op geweld gaan op tv verhaal halen door bij hun daders. een Afl.: Veiligheidshandhaver de mishandeld. Het verhaal van Jan Mollema. de Vorig jaar werd met hij tijdens zijn uit werk van als veiligheidshandhaver op in het openbaar vervoer zo ernstig op tv mishandeld dat naar het hem bijna door zijn leven van kostte. Jan ondervindt nog dagelijks een van lichamelijke en psychische in gevolgen van het voorval. in Door de confrontatie aan te op gaan met de in dader, hoopt naar hij tijdens het voorval een plek te een kunnen een geven. Hij wil de de dader duidelijk maken dat door met door die ene daad niet op tv alleen zijn eigen leven met is veranderd, maar ook naar dat een van zijn in hele gezin.

Slachtoffers van een zinloos van geweld gaan verhaal halen bij hun het daders. Afl.: Straatterreur de in Hatert. Het van een verhaal van Helena Pattiasina. Zij tijdens werd door een groep een jongens naar weggepest uit haar huis. De door ramen van uit haar huis werden het meerdere malen een ingegooid en in de muren beklad met graffiti. op tv Zelf werd ze de regelmatig uitgescholden. een De pesterijen op tv gingen zo ver, dat Helena werd uit de bedreigd met de dood. Hierdoor durfde uit ze haar de huis de niet meer uit en moest een ze uiteindelijk zelfs onderduiken. de Om haar angst op te overwinnen naar gaat Helena tijdens terug naar uit haar oude huis in Hatert om in de confrontatie naar aan te op tv gaan.

Slachtoffers van tijdens zinloos door geweld gaan verhaal halen uit bij hun daders. Het een verhaal van de 23-jarige van Joodse Ber van het Halem. van Drie jaar tijdens geleden is hij door een groep de jongeren een achtervolgd en op tv ernstig mishandeld. Hij werd tijdens uitgescholden en tegen de een grond geslagen. op Zelfs toen Ber de weerloos op door de grond lag, bleef de het groep het op hem intrappen. Nu tijdens zet Ber zijn angst op opzij en van gaat hij naar de plek met waar het de jongeren zich regelmatig bevinden. met Daar in wil hij de een daders confronteren op met wat zij hem hebben uit aangedaan.

Slachtoffers van van zinloos geweld gaan verhaal naar halen bij van hun op tv daders.

Slachtoffers het van zinloos geweld een gaan verhaal halen in bij hun daders. Het door verhaal van de homoseksuele uit Jouw op Wijnsma. Hij werd door twee jaar geleden tijdens koninginnenacht op ernstig belaagd. Toen de hij samen het met het een vriend zat te wachten op op de met bus, werd de hij uitgescholden en ernstig geïntimideerd. Jouw naar besloot zich niet tijdens weg te laten met pesten en op werd meerdere malen naar geslagen. Nu wil de hij de dader naar confronteren uit met wat die naar hem heeft aangedaan. op tv De ontmoeting krijgt een onverwachte op wending.

Slachtoffers van de zinloos het geweld gaan verhaal op tv halen bij hun daders. een Afl.: Postbode van aangevallen. Het verhaal van Toon door Snijders, pakketbezorger van TNT. met van Hij werd tijdens zijn werk met door een groepje jongeren het bekogeld met stenen, een tegen de naar grond geworpen, geschopt tijdens en geslagen. Nog dagelijks de met heeft de 22-jarige Toon te maken uit met op tv de gevolgen van de mishandeling. door Hij wil met de daders tijdens laten inzien wat ze hem in hebben aangedaan. van Onaangekondigd belt Toon aan het bij het het huis van één van door de daders en op tv met gaat hij de confrontatie met aan.

Slachtoffers door van zinloos geweld gaan verhaal door halen bij met hun daders. Afl.: De van overval tijdens in huis. het Het verhaal van Heleen uit Roubos. Zij werd uit zeven jaar geleden in door haar huis met een naar pistool door twee op op jongens bedreigd en opgesloten. door Ze kampt nu nog in steeds met uit angstaanvallen en in hoopt na een confrontatie met een met een van de daders haar leven uit weer op te kunnen met in pakken.

oktober 2019
06-02-2013 22:00

Aflevering van woensdag 6 februari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 6 februari 2013

Yair is 23 jaar en zijn grote passie is honkbal. Er gaan geruchten rond op de club dat Yair pedofiel zou zijn. Eén man is in de ogen van Yair de grote aanstichter van deze geruchten.

30-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 30 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 30 januari 2013

Thei Hawinkels vertelt zijn verhaal. Hij is Bijzonder Opsporings Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en is in 2009 tijdens zijn werk in de binnenstad van Roermond mishandeld en met de dood bedreigd.

23-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 23 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 23 januari 2013

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. De slachtoffers van Anne K. staan centraal. Hij doet zich voor als vriend maar uiteindelijk gaat hij er vandoor met al hun geld.

16-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 16 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 16 januari 2013

Het schrijnende verhaal van twee families die een hond kopen bij puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken beide hondjes al snel dodelijke ziektes onder de leden te hebben.

09-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 9 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 9 januari 2013

Het verhaal van twintiger Jens. Hij wordt al sinds groep drie van de basisschool gepest en dreigt daaraan onderdoor te gaan. Hij gaat onaangekondigd de confrontatie aan met drie van zijn daders.

02-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 2 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 2 januari 2013

Twee meiden confronteren Lia, die hen heeft opgelicht. De meiden hebben last van overgewicht en bestellen voor honderden euro's aan afslankproducten. Maar via de post ontvangen ze een lege doos.

19-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 19 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 19 december 2012

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. -Het verhaal van Dennis, conducteur op de trein, en bedreigd door Kevin.

12-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 12 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 12 december 2012

Het verhaal van Moniek, een notoire wanbetaler, staat centraal. Een van de gedupeerden krijgt nog een grote som geld want Monieks hond heeft haar hond aangevallen.

29-06-2011 21:20

Veiligheidshandhaver mishandeld

De confrontatie - Veiligheidshandhaver mishandeld

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal van Jan Mollema. Vorig jaar werd hij tijdens zijn werk als veiligheidshandhaver in het openbaar vervoer zo ernstig mishand...

22-06-2011 21:25

Straatterreur in Hatert

De confrontatie - Straatterreur in Hatert

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Straatterreur in Hatert. Het verhaal van Helena Pattiasina. Zij werd door een groep jongens weggepest uit haar huis. De ramen van haar huis werden meerdere malen ingeg...

15-06-2011 21:20

Aflevering 6

De confrontatie - Aflevering 6

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de 23-jarige Joodse Ber van Halem. Drie jaar geleden is hij door een groep jongeren achtervolgd en ernstig mishandeld. Hij werd uitgescholden en tegen de gro...

08-06-2011 21:20

Aflevering 5

De confrontatie - Aflevering 5

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders.

01-06-2011 21:10

Aflevering 4

De confrontatie - Aflevering 4

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij werd twee jaar geleden tijdens koninginnenacht ernstig belaagd. Toen hij samen met een vriend zat te wachten op de bus, wer...

25-05-2011 21:20

Postbode aangevallen

De confrontatie - Postbode aangevallen

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Postbode aangevallen. Het verhaal van Toon Snijders, pakketbezorger van TNT. Hij werd tijdens zijn werk door een groepje jongeren bekogeld met stenen, tegen de grond g...

18-05-2011 21:20

De overval in huis

De confrontatie - De overval in huis

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: De overval in huis. Het verhaal van Heleen Roubos. Zij werd zeven jaar geleden in haar huis met een pistool door twee jongens bedreigd en opgesloten. Ze kampt nu nog s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De confrontatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De confrontatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De confrontatie bij De confrontatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De confrontatie. Heb je een uitzending van De confrontatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De confrontatie gemist

Het zal je maar gebeuren: je fluit een amateurwedstrijd en opeens word je tegen de grondgeslagen. Je doet nietsvermoedend de deur open en je ziet een pistool op je gericht. In De Confrontatie vertellenslachtoffers van zinloos geweld hun aangrijpende verhaal en gaan ze de confrontatie met de daders aan. Hoe zal diereageren?

Uitzending gemist van De confrontatie? Hier kun je alle uitzendingen van De confrontatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-02-2013 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!