Programma gemist?

Yair is 23 naar jaar en zijn naar grote passie van is honkbal. Er gaan in geruchten door rond op de club dat met Yair pedofiel zou uit zijn. Eén met man is in de een met ogen van Yair de tijdens grote aanstichter van deze naar geruchten.

Thei tijdens Hawinkels vertelt zijn verhaal. in Hij is in Bijzonder Opsporings van Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en is in in 2009 het tijdens op zijn werk in de binnenstad van het Roermond op mishandeld en met de het dood het bedreigd.

Programma naar waarin slachtoffers met verhaal gaan halen bij met hun daders. De slachtoffers van in Anne K. tijdens staan centraal. Hij uit doet op tv zich voor als met vriend maar uiteindelijk gaat hij er van vandoor met naar al hun met geld.

Het schrijnende verhaal door van door twee families die op tv een hond kopen bij op tv puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken tijdens beide hondjes met al snel op tv dodelijke ziektes onder de in leden te een hebben.

Het verhaal in van door twintiger Jens. Hij wordt in al sinds groep naar drie van op de basisschool gepest met en dreigt daaraan onderdoor een te gaan. Hij gaat onaangekondigd naar de tijdens confrontatie aan met drie van uit zijn tijdens daders.

Twee op tv meiden confronteren Lia, die naar hen heeft op tv opgelicht. De meiden hebben een last van overgewicht met en bestellen voor honderden tijdens euro's aan van afslankproducten. Maar de via de post ontvangen ze op een naar lege doos.

Programma waarin slachtoffers een verhaal van gaan halen bij door hun daders. op tv -Het verhaal van Dennis, uit conducteur op de met trein, en bedreigd door door Kevin.

Het verhaal van op Moniek, een tijdens notoire wanbetaler, staat met centraal. Een het van de op gedupeerden krijgt nog met een grote som met geld want Monieks met hond heeft haar hond door aangevallen.

Slachtoffers van van zinloos geweld gaan verhaal op halen bij uit hun door daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal van van het Jan Mollema. Vorig jaar tijdens werd hij tijdens zijn door werk de als veiligheidshandhaver in tijdens het openbaar vervoer zo ernstig van mishandeld dat het in hem bijna zijn door leven de kostte. Jan de ondervindt nog dagelijks de lichamelijke en psychische met gevolgen van het voorval. in Door de confrontatie uit aan te door gaan met de dader, een hoopt hij het voorval tijdens een de plek te kunnen geven. in Hij wil de dader het duidelijk maken dat door uit op tv die ene daad niet alleen van zijn eigen naar leven is veranderd, op maar ook dat in van zijn hele een gezin.

Slachtoffers door van zinloos geweld gaan in verhaal halen bij in hun daders. Afl.: Straatterreur een in Hatert. Het tijdens door verhaal van Helena het Pattiasina. Zij werd door een tijdens groep jongens in weggepest uit haar in huis. De ramen op van haar huis werden tijdens meerdere tijdens malen ingegooid en de het muren beklad met uit graffiti. Zelf werd ze van regelmatig uitgescholden. De pesterijen met gingen zo ver, een dat op Helena werd uit bedreigd met de dood. Hierdoor durfde uit ze haar op tv huis niet meer uit een en moest ze een uiteindelijk zelfs van onderduiken. Om haar angst naar een te overwinnen gaat Helena met terug naar haar naar oude huis in Hatert met om de confrontatie door aan te de gaan.

Slachtoffers op van zinloos geweld gaan van verhaal in halen bij hun daders. Het uit verhaal van de 23-jarige het Joodse Ber van naar Halem. door Drie jaar geleden is hij een door een op groep jongeren door achtervolgd en ernstig in mishandeld. Hij werd uitgescholden tijdens en tegen de grond een geslagen. Zelfs naar toen Ber door weerloos op op de grond lag, bleef op tv de groep op het hem intrappen. Nu van zet Ber zijn angst opzij naar en door gaat hij naar de het plek waar de jongeren door zich van regelmatig bevinden. Daar wil uit hij de daders confronteren de met in wat zij hem van hebben aangedaan.

Slachtoffers van zinloos een door geweld gaan verhaal halen bij van hun in daders.

Slachtoffers met van zinloos geweld gaan verhaal op halen bij met hun daders. Het verhaal de van de homoseksuele het Jouw Wijnsma. Hij de werd twee het jaar in geleden tijdens koninginnenacht de ernstig belaagd. Toen hij naar samen met een vriend de zat te wachten op tijdens met de bus, werd tijdens hij uitgescholden en naar ernstig geïntimideerd. Jouw besloot zich niet tijdens weg met te laten tijdens pesten en werd meerdere op malen geslagen. Nu wil hij tijdens de dader door confronteren met wat die door hem uit heeft aangedaan. De ontmoeting tijdens krijgt een onverwachte met wending.

Slachtoffers van zinloos uit geweld gaan verhaal uit op halen bij hun daders. een Afl.: Postbode aangevallen. Het tijdens verhaal van een Toon Snijders, pakketbezorger van een TNT. Hij met werd tijdens zijn werk door op het een groepje jongeren bekogeld met op tv stenen, tegen de grond naar van geworpen, geschopt en geslagen. Nog tijdens dagelijks van heeft de 22-jarige Toon tijdens te maken door met de gevolgen van de met mishandeling. een Hij wil de daders het laten inzien uit wat ze hem tijdens hebben aangedaan. Onaangekondigd belt Toon de aan bij het huis het van één van de de een daders en naar gaat hij de confrontatie het aan.

Slachtoffers tijdens van zinloos geweld gaan naar verhaal halen bij hun van van daders. Afl.: De overval in huis. tijdens Het door verhaal van Heleen tijdens Roubos. Zij in werd zeven jaar geleden in tijdens haar huis met tijdens een pistool door twee op jongens bedreigd en in opgesloten. Ze kampt een nu het nog steeds met angstaanvallen en in een hoopt na een door confrontatie met een van de daders in haar leven uit weer op te op kunnen van pakken.

januari 2019
06-02-2013 22:00

Aflevering van woensdag 6 februari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 6 februari 2013

Yair is 23 jaar en zijn grote passie is honkbal. Er gaan geruchten rond op de club dat Yair pedofiel zou zijn. Eén man is in de ogen van Yair de grote aanstichter van deze geruchten.

30-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 30 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 30 januari 2013

Thei Hawinkels vertelt zijn verhaal. Hij is Bijzonder Opsporings Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en is in 2009 tijdens zijn werk in de binnenstad van Roermond mishandeld en met de dood bedreigd.

23-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 23 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 23 januari 2013

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. De slachtoffers van Anne K. staan centraal. Hij doet zich voor als vriend maar uiteindelijk gaat hij er vandoor met al hun geld.

16-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 16 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 16 januari 2013

Het schrijnende verhaal van twee families die een hond kopen bij puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken beide hondjes al snel dodelijke ziektes onder de leden te hebben.

09-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 9 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 9 januari 2013

Het verhaal van twintiger Jens. Hij wordt al sinds groep drie van de basisschool gepest en dreigt daaraan onderdoor te gaan. Hij gaat onaangekondigd de confrontatie aan met drie van zijn daders.

02-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 2 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 2 januari 2013

Twee meiden confronteren Lia, die hen heeft opgelicht. De meiden hebben last van overgewicht en bestellen voor honderden euro's aan afslankproducten. Maar via de post ontvangen ze een lege doos.

19-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 19 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 19 december 2012

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. -Het verhaal van Dennis, conducteur op de trein, en bedreigd door Kevin.

12-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 12 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 12 december 2012

Het verhaal van Moniek, een notoire wanbetaler, staat centraal. Een van de gedupeerden krijgt nog een grote som geld want Monieks hond heeft haar hond aangevallen.

29-06-2011 21:20

Veiligheidshandhaver mishandeld

De confrontatie - Veiligheidshandhaver mishandeld

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal van Jan Mollema. Vorig jaar werd hij tijdens zijn werk als veiligheidshandhaver in het openbaar vervoer zo ernstig mishand...

22-06-2011 21:25

Straatterreur in Hatert

De confrontatie - Straatterreur in Hatert

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Straatterreur in Hatert. Het verhaal van Helena Pattiasina. Zij werd door een groep jongens weggepest uit haar huis. De ramen van haar huis werden meerdere malen ingeg...

15-06-2011 21:20

Aflevering 6

De confrontatie - Aflevering 6

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de 23-jarige Joodse Ber van Halem. Drie jaar geleden is hij door een groep jongeren achtervolgd en ernstig mishandeld. Hij werd uitgescholden en tegen de gro...

08-06-2011 21:20

Aflevering 5

De confrontatie - Aflevering 5

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders.

01-06-2011 21:10

Aflevering 4

De confrontatie - Aflevering 4

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij werd twee jaar geleden tijdens koninginnenacht ernstig belaagd. Toen hij samen met een vriend zat te wachten op de bus, wer...

25-05-2011 21:20

Postbode aangevallen

De confrontatie - Postbode aangevallen

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Postbode aangevallen. Het verhaal van Toon Snijders, pakketbezorger van TNT. Hij werd tijdens zijn werk door een groepje jongeren bekogeld met stenen, tegen de grond g...

18-05-2011 21:20

De overval in huis

De confrontatie - De overval in huis

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: De overval in huis. Het verhaal van Heleen Roubos. Zij werd zeven jaar geleden in haar huis met een pistool door twee jongens bedreigd en opgesloten. Ze kampt nu nog s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De confrontatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De confrontatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De confrontatie bij De confrontatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De confrontatie. Heb je een uitzending van De confrontatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De confrontatie gemist

Het zal je maar gebeuren: je fluit een amateurwedstrijd en opeens word je tegen de grondgeslagen. Je doet nietsvermoedend de deur open en je ziet een pistool op je gericht. In De Confrontatie vertellenslachtoffers van zinloos geweld hun aangrijpende verhaal en gaan ze de confrontatie met de daders aan. Hoe zal diereageren?

Uitzending gemist van De confrontatie? Hier kun je alle uitzendingen van De confrontatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-02-2013 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord