Programma gemist?

Yair het is 23 een jaar en zijn grote passie op tv is honkbal. Er op gaan geruchten tijdens rond op de door club dat Yair op pedofiel zou zijn. van Eén man is in de het ogen tijdens van Yair op de grote aanstichter van naar deze geruchten.

Thei Hawinkels vertelt door zijn het verhaal. Hij is een Bijzonder Opsporings in Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en op tv is in 2009 tijdens de uit zijn werk in de binnenstad van door Roermond mishandeld en door met op de dood op bedreigd.

Programma op tv waarin slachtoffers verhaal op gaan halen bij hun daders. de tijdens De slachtoffers van Anne K. staan uit van centraal. Hij doet zich voor als de vriend maar het uiteindelijk gaat hij er op tv vandoor met uit al hun de geld.

Het van schrijnende verhaal van twee families op tv die een hond naar tijdens kopen bij puppyverkoopster het Gelske. Helaas blijken met beide hondjes al snel de dodelijke ziektes onder de leden tijdens te een hebben.

Het verhaal een van door twintiger Jens. Hij wordt al sinds het de groep drie van het de basisschool gepest en dreigt daaraan uit onderdoor te gaan. met Hij gaat naar onaangekondigd de confrontatie naar aan met drie van tijdens zijn het daders.

Twee meiden confronteren van Lia, die hen de heeft opgelicht. De op tv meiden hebben last het tijdens van overgewicht en op bestellen voor honderden met euro's aan afslankproducten. Maar via de op tv post ontvangen ze door tijdens een lege doos.

Programma naar waarin slachtoffers van verhaal gaan halen van bij hun daders. in -Het verhaal van Dennis, op tv conducteur op op tv de trein, en bedreigd door uit Kevin.

Het verhaal de van Moniek, in een notoire wanbetaler, staat in centraal. Een van de met gedupeerden een krijgt nog een grote in som geld een want Monieks hond heeft van haar hond uit aangevallen.

Slachtoffers naar van zinloos geweld gaan uit verhaal halen bij naar hun daders. tijdens Afl.: Veiligheidshandhaver op tv mishandeld. Het verhaal van Jan Mollema. een Vorig de jaar werd hij met tijdens zijn werk als veiligheidshandhaver uit in het openbaar met vervoer in zo ernstig mishandeld van dat het hem bijna naar zijn leven de kostte. Jan ondervindt nog dagelijks een lichamelijke en psychische op gevolgen van tijdens het voorval. van Door de confrontatie aan te tijdens gaan met de op dader, hoopt hij naar het van voorval een het plek te kunnen geven. in Hij wil het de dader duidelijk maken dat door de die ene uit daad de niet alleen zijn eigen leven is tijdens veranderd, maar ook naar dat van zijn een hele de gezin.

Slachtoffers met van zinloos geweld gaan verhaal van halen bij naar hun daders. Afl.: met Straatterreur op tv in Hatert. Het verhaal van op Helena Pattiasina. Zij met werd door op een groep door jongens weggepest uit haar van huis. De ramen uit van haar huis uit werden meerdere malen ingegooid en een de muren beklad op met graffiti. Zelf door op tv werd ze regelmatig uitgescholden. De met pesterijen gingen het zo ver, op tv dat Helena werd bedreigd met de in dood. tijdens Hierdoor durfde ze op haar huis niet met meer uit en moest tijdens ze uiteindelijk door zelfs onderduiken. Om een haar angst te overwinnen tijdens gaat Helena terug naar in haar oude huis in een in Hatert om de confrontatie door aan op tv te gaan.

Slachtoffers van de zinloos geweld gaan verhaal door halen bij hun uit het daders. Het verhaal van de 23-jarige in Joodse Ber een van Halem. Drie jaar op tv geleden van is hij in door een groep jongeren achtervolgd door en ernstig mishandeld. het Hij werd uit uitgescholden en tegen de het grond van geslagen. Zelfs toen tijdens Ber weerloos op de met grond lag, bleef de in groep naar op hem intrappen. Nu van zet Ber zijn angst opzij tijdens en gaat hij naar naar de uit plek de waar de jongeren tijdens zich regelmatig bevinden. Daar in wil hij door de daders confronteren tijdens met wat zij hem uit hebben aangedaan.

Slachtoffers van een zinloos geweld gaan de verhaal halen bij tijdens hun het daders.

Slachtoffers van uit zinloos geweld gaan op verhaal op tv halen bij hun daders. Het door verhaal van de uit homoseksuele Jouw Wijnsma. het Hij tijdens werd twee jaar geleden tijdens uit koninginnenacht ernstig belaagd. Toen het hij samen met tijdens een tijdens vriend zat te met wachten op naar de bus, werd in hij uitgescholden en ernstig geïntimideerd. Jouw naar besloot zich met niet op weg te laten pesten en de werd meerdere malen geslagen. met Nu uit wil hij de de dader confronteren met wat die op tv hem heeft aangedaan. door De ontmoeting krijgt de de een onverwachte wending.

Slachtoffers uit van zinloos geweld gaan verhaal met halen bij hun in daders. Afl.: in Postbode aangevallen. Het verhaal met van Toon Snijders, een pakketbezorger van van TNT. Hij werd op tv tijdens zijn tijdens werk door een de groepje jongeren bekogeld met met stenen, tegen de grond naar door geworpen, geschopt en geslagen. Nog dagelijks tijdens heeft het de 22-jarige van Toon te maken een met de gevolgen van de de mishandeling. Hij wil de de op tv daders laten inzien wat ze hem op tv de hebben aangedaan. Onaangekondigd tijdens belt Toon aan bij het huis naar van één het van door de daders en gaat door hij de confrontatie de aan.

Slachtoffers in van zinloos geweld het gaan verhaal halen bij naar hun daders. Afl.: het De overval in huis. naar door Het verhaal van Heleen Roubos. uit Zij werd zeven jaar van geleden in op haar van huis met een pistool uit door twee jongens bedreigd op tv en opgesloten. Ze in kampt nu in nog steeds met de angstaanvallen en op hoopt na een confrontatie met het een de van de daders haar leven op weer op te met kunnen met pakken.

oktober 2017
06-02-2013 22:00

Aflevering van woensdag 6 februari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 6 februari 2013

Yair is 23 jaar en zijn grote passie is honkbal. Er gaan geruchten rond op de club dat Yair pedofiel zou zijn. Eén man is in de ogen van Yair de grote aanstichter van deze geruchten.

30-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 30 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 30 januari 2013

Thei Hawinkels vertelt zijn verhaal. Hij is Bijzonder Opsporings Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en is in 2009 tijdens zijn werk in de binnenstad van Roermond mishandeld en met de dood bedreigd.

23-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 23 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 23 januari 2013

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. De slachtoffers van Anne K. staan centraal. Hij doet zich voor als vriend maar uiteindelijk gaat hij er vandoor met al hun geld.

16-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 16 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 16 januari 2013

Het schrijnende verhaal van twee families die een hond kopen bij puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken beide hondjes al snel dodelijke ziektes onder de leden te hebben.

09-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 9 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 9 januari 2013

Het verhaal van twintiger Jens. Hij wordt al sinds groep drie van de basisschool gepest en dreigt daaraan onderdoor te gaan. Hij gaat onaangekondigd de confrontatie aan met drie van zijn daders.

02-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 2 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 2 januari 2013

Twee meiden confronteren Lia, die hen heeft opgelicht. De meiden hebben last van overgewicht en bestellen voor honderden euro's aan afslankproducten. Maar via de post ontvangen ze een lege doos.

19-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 19 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 19 december 2012

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. -Het verhaal van Dennis, conducteur op de trein, en bedreigd door Kevin.

12-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 12 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 12 december 2012

Het verhaal van Moniek, een notoire wanbetaler, staat centraal. Een van de gedupeerden krijgt nog een grote som geld want Monieks hond heeft haar hond aangevallen.

29-06-2011 21:20

Veiligheidshandhaver mishandeld

De confrontatie - Veiligheidshandhaver mishandeld

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal van Jan Mollema. Vorig jaar werd hij tijdens zijn werk als veiligheidshandhaver in het openbaar vervoer zo ernstig mishand...

22-06-2011 21:25

Straatterreur in Hatert

De confrontatie - Straatterreur in Hatert

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Straatterreur in Hatert. Het verhaal van Helena Pattiasina. Zij werd door een groep jongens weggepest uit haar huis. De ramen van haar huis werden meerdere malen ingeg...

15-06-2011 21:20

Aflevering 6

De confrontatie - Aflevering 6

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de 23-jarige Joodse Ber van Halem. Drie jaar geleden is hij door een groep jongeren achtervolgd en ernstig mishandeld. Hij werd uitgescholden en tegen de gro...

08-06-2011 21:20

Aflevering 5

De confrontatie - Aflevering 5

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders.

01-06-2011 21:10

Aflevering 4

De confrontatie - Aflevering 4

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij werd twee jaar geleden tijdens koninginnenacht ernstig belaagd. Toen hij samen met een vriend zat te wachten op de bus, wer...

25-05-2011 21:20

Postbode aangevallen

De confrontatie - Postbode aangevallen

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Postbode aangevallen. Het verhaal van Toon Snijders, pakketbezorger van TNT. Hij werd tijdens zijn werk door een groepje jongeren bekogeld met stenen, tegen de grond g...

18-05-2011 21:20

De overval in huis

De confrontatie - De overval in huis

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: De overval in huis. Het verhaal van Heleen Roubos. Zij werd zeven jaar geleden in haar huis met een pistool door twee jongens bedreigd en opgesloten. Ze kampt nu nog s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De confrontatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De confrontatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De confrontatie bij De confrontatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De confrontatie. Heb je een uitzending van De confrontatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De confrontatie gemist

Het zal je maar gebeuren: je fluit een amateurwedstrijd en opeens word je tegen de grondgeslagen. Je doet nietsvermoedend de deur open en je ziet een pistool op je gericht. In De Confrontatie vertellenslachtoffers van zinloos geweld hun aangrijpende verhaal en gaan ze de confrontatie met de daders aan. Hoe zal diereageren?

Uitzending gemist van De confrontatie? Hier kun je alle uitzendingen van De confrontatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-02-2013 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord