Programma gemist?

Yair is een 23 jaar de en zijn grote passie het is honkbal. Er een gaan geruchten rond van op de club naar dat op Yair pedofiel zou zijn. Eén man naar een is in de op ogen van Yair de grote de aanstichter van deze in geruchten.

Thei het Hawinkels vertelt zijn verhaal. door Hij is Bijzonder Opsporings door uit Ambtenaar van stadstoezicht Roermond op tv en is in 2009 tijdens de zijn werk in uit de op tv binnenstad van Roermond de mishandeld en met de tijdens dood het bedreigd.

Programma waarin met slachtoffers verhaal gaan naar halen bij hun tijdens daders. De op slachtoffers van Anne K. staan het centraal. Hij doet van zich voor als uit vriend maar door uiteindelijk gaat hij tijdens er vandoor met het al hun met geld.

Het van schrijnende verhaal door van twee families die een hond tijdens kopen bij in puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken het met beide hondjes al snel dodelijke ziektes met onder de leden uit te tijdens hebben.

Het tijdens verhaal van twintiger Jens. Hij van wordt al sinds in met groep drie van in de basisschool gepest en dreigt in daaraan naar onderdoor te gaan. Hij gaat het onaangekondigd de confrontatie aan met met drie een van zijn de daders.

Twee op tv meiden confronteren Lia, die hen uit heeft opgelicht. op De meiden door hebben last naar van overgewicht en op tv bestellen voor honderden euro's aan door afslankproducten. Maar via de van post ontvangen ze van een lege op doos.

Programma naar waarin slachtoffers verhaal gaan halen een op bij hun daders. -Het met verhaal van Dennis, conducteur op op met de trein, en naar bedreigd door Kevin.

Het verhaal van op Moniek, op tv een notoire tijdens wanbetaler, staat centraal. Een van tijdens de gedupeerden door krijgt nog een op grote som geld in want Monieks hond heeft naar haar hond uit aangevallen.

Slachtoffers naar van zinloos geweld gaan naar verhaal halen bij in hun naar daders. Afl.: Veiligheidshandhaver van mishandeld. Het verhaal van van Jan Mollema. Vorig het jaar werd hij tijdens zijn van werk als op veiligheidshandhaver in tijdens het openbaar vervoer zo op tv ernstig mishandeld tijdens dat het hem door bijna zijn de leven kostte. Jan door ondervindt nog dagelijks lichamelijke en het psychische gevolgen van van het voorval. Door het de door confrontatie aan te op gaan met de dader, hoopt de hij het tijdens voorval een plek te naar kunnen geven. naar Hij wil de met dader duidelijk maken dat een door die de ene daad een niet alleen zijn eigen leven is door naar veranderd, maar ook dat van zijn met in hele gezin.

Slachtoffers de van zinloos tijdens geweld gaan verhaal op tv halen bij hun daders. Afl.: Straatterreur de een in Hatert. Het verhaal de van Helena naar Pattiasina. Zij werd op door een groep jongens weggepest uit de van haar huis. De ramen de van haar huis werden tijdens meerdere malen door ingegooid en de muren beklad van met op tv graffiti. Zelf werd ze regelmatig op uitgescholden. De de pesterijen gingen op zo ver, de dat Helena werd bedreigd uit met de een dood. Hierdoor durfde ze haar huis op tv uit niet meer uit en een moest ze uiteindelijk door zelfs onderduiken. naar Om haar angst te overwinnen de gaat Helena uit terug naar haar oude huis met in Hatert om het tijdens de confrontatie aan te het gaan.

Slachtoffers op van zinloos geweld door gaan verhaal halen bij door hun daders. Het het verhaal de van de 23-jarige Joodse Ber door van uit Halem. Drie jaar geleden is uit hij door met een groep het jongeren achtervolgd en ernstig tijdens mishandeld. Hij werd uitgescholden het en een tegen de grond naar geslagen. Zelfs toen naar Ber weerloos op de grond uit lag, bleef op tv de groep op hem in intrappen. Nu zet op Ber zijn de angst opzij en gaat door hij naar de plek van waar de de jongeren zich regelmatig bevinden. de Daar wil op hij de daders confronteren op met wat door zij hem hebben door aangedaan.

Slachtoffers van op zinloos geweld gaan uit verhaal een halen bij hun de daders.

Slachtoffers van naar zinloos door geweld gaan verhaal halen bij tijdens hun daders. tijdens Het verhaal naar van de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij de werd tijdens twee jaar geleden tijdens koninginnenacht door naar ernstig belaagd. Toen hij samen met tijdens een vriend zat op te wachten op op tv de bus, in werd hij op tv uitgescholden en door ernstig geïntimideerd. Jouw besloot zich met niet weg op te laten pesten en werd op tv meerdere malen van geslagen. Nu wil hij uit de dader confronteren op tv met met wat die hem met heeft aangedaan. uit De ontmoeting krijgt een onverwachte naar wending.

Slachtoffers van de zinloos geweld de gaan verhaal tijdens halen bij hun daders. op tv Afl.: Postbode aangevallen. Het in verhaal van Toon in Snijders, pakketbezorger van TNT. naar naar Hij werd tijdens zijn uit werk door een groepje jongeren op tv bekogeld een met stenen, tegen de grond een geworpen, geschopt op tv en geslagen. met Nog dagelijks heeft op tv de 22-jarige in Toon te maken naar met de gevolgen van de mishandeling. de Hij wil een de daders uit laten inzien wat ze naar hem door hebben aangedaan. Onaangekondigd belt op Toon aan bij het huis op van van één van door de daders en gaat op hij de confrontatie de aan.

Slachtoffers van zinloos naar geweld gaan op verhaal halen bij hun het daders. Afl.: in De overval in huis. het Het verhaal tijdens van Heleen tijdens Roubos. Zij werd zeven uit jaar uit geleden in haar uit huis met een pistool door door twee een jongens bedreigd en opgesloten. Ze kampt een nu nog steeds uit met door angstaanvallen en hoopt het na een confrontatie met een een van van de daders haar leven het weer in op te kunnen de pakken.

juni 2017
06-02-2013 22:00

Aflevering van woensdag 6 februari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 6 februari 2013

Yair is 23 jaar en zijn grote passie is honkbal. Er gaan geruchten rond op de club dat Yair pedofiel zou zijn. Eén man is in de ogen van Yair de grote aanstichter van deze geruchten.

30-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 30 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 30 januari 2013

Thei Hawinkels vertelt zijn verhaal. Hij is Bijzonder Opsporings Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en is in 2009 tijdens zijn werk in de binnenstad van Roermond mishandeld en met de dood bedreigd.

23-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 23 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 23 januari 2013

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. De slachtoffers van Anne K. staan centraal. Hij doet zich voor als vriend maar uiteindelijk gaat hij er vandoor met al hun geld.

16-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 16 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 16 januari 2013

Het schrijnende verhaal van twee families die een hond kopen bij puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken beide hondjes al snel dodelijke ziektes onder de leden te hebben.

09-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 9 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 9 januari 2013

Het verhaal van twintiger Jens. Hij wordt al sinds groep drie van de basisschool gepest en dreigt daaraan onderdoor te gaan. Hij gaat onaangekondigd de confrontatie aan met drie van zijn daders.

02-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 2 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 2 januari 2013

Twee meiden confronteren Lia, die hen heeft opgelicht. De meiden hebben last van overgewicht en bestellen voor honderden euro's aan afslankproducten. Maar via de post ontvangen ze een lege doos.

19-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 19 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 19 december 2012

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. -Het verhaal van Dennis, conducteur op de trein, en bedreigd door Kevin.

12-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 12 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 12 december 2012

Het verhaal van Moniek, een notoire wanbetaler, staat centraal. Een van de gedupeerden krijgt nog een grote som geld want Monieks hond heeft haar hond aangevallen.

29-06-2011 21:20

Veiligheidshandhaver mishandeld

De confrontatie - Veiligheidshandhaver mishandeld

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal van Jan Mollema. Vorig jaar werd hij tijdens zijn werk als veiligheidshandhaver in het openbaar vervoer zo ernstig mishand...

22-06-2011 21:25

Straatterreur in Hatert

De confrontatie - Straatterreur in Hatert

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Straatterreur in Hatert. Het verhaal van Helena Pattiasina. Zij werd door een groep jongens weggepest uit haar huis. De ramen van haar huis werden meerdere malen ingeg...

15-06-2011 21:20

Aflevering 6

De confrontatie - Aflevering 6

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de 23-jarige Joodse Ber van Halem. Drie jaar geleden is hij door een groep jongeren achtervolgd en ernstig mishandeld. Hij werd uitgescholden en tegen de gro...

08-06-2011 21:20

Aflevering 5

De confrontatie - Aflevering 5

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders.

01-06-2011 21:10

Aflevering 4

De confrontatie - Aflevering 4

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij werd twee jaar geleden tijdens koninginnenacht ernstig belaagd. Toen hij samen met een vriend zat te wachten op de bus, wer...

25-05-2011 21:20

Postbode aangevallen

De confrontatie - Postbode aangevallen

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Postbode aangevallen. Het verhaal van Toon Snijders, pakketbezorger van TNT. Hij werd tijdens zijn werk door een groepje jongeren bekogeld met stenen, tegen de grond g...

18-05-2011 21:20

De overval in huis

De confrontatie - De overval in huis

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: De overval in huis. Het verhaal van Heleen Roubos. Zij werd zeven jaar geleden in haar huis met een pistool door twee jongens bedreigd en opgesloten. Ze kampt nu nog s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De confrontatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De confrontatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De confrontatie bij De confrontatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De confrontatie. Heb je een uitzending van De confrontatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De confrontatie gemist

Het zal je maar gebeuren: je fluit een amateurwedstrijd en opeens word je tegen de grondgeslagen. Je doet nietsvermoedend de deur open en je ziet een pistool op je gericht. In De Confrontatie vertellenslachtoffers van zinloos geweld hun aangrijpende verhaal en gaan ze de confrontatie met de daders aan. Hoe zal diereageren?

Uitzending gemist van De confrontatie? Hier kun je alle uitzendingen van De confrontatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-02-2013 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord