Programma gemist?

Yair het is 23 door jaar en zijn grote de passie is honkbal. Er gaan uit geruchten rond op uit de van club dat Yair pedofiel zou met zijn. Eén man naar is in de de het ogen van Yair de de grote aanstichter tijdens van deze geruchten.

Thei met Hawinkels vertelt zijn verhaal. Hij van is tijdens Bijzonder Opsporings Ambtenaar van de stadstoezicht Roermond en naar is in 2009 uit tijdens zijn werk in tijdens de binnenstad van naar Roermond mishandeld met en met naar de dood naar bedreigd.

Programma waarin slachtoffers het verhaal naar gaan halen tijdens bij hun daders. De tijdens slachtoffers van op Anne K. staan centraal. Hij op tv doet zich voor als in naar vriend maar uiteindelijk de gaat hij er vandoor met al de hun een geld.

Het met schrijnende verhaal van twee families het die een hond het kopen bij puppyverkoopster door op tv Gelske. Helaas blijken met beide hondjes al snel dodelijke met ziektes tijdens onder de leden te uit hebben.

Het verhaal van door twintiger Jens. in Hij wordt al sinds op groep op drie van met de basisschool gepest op en dreigt daaraan onderdoor te gaan. door door Hij gaat onaangekondigd de met confrontatie aan met drie van op tv in zijn daders.

Twee op tv meiden confronteren Lia, die hen het heeft met opgelicht. De meiden hebben een last van overgewicht en uit bestellen voor honderden op tv euro's op aan afslankproducten. Maar naar via de post van ontvangen ze tijdens een lege doos.

Programma waarin naar slachtoffers verhaal gaan halen van bij hun daders. een -Het verhaal op van Dennis, conducteur op tijdens de trein, en in bedreigd door op Kevin.

Het in verhaal van Moniek, uit een notoire van wanbetaler, staat centraal. tijdens Een van de tijdens gedupeerden krijgt nog een grote van som het geld want Monieks hond het heeft haar hond met aangevallen.

Slachtoffers van van zinloos geweld gaan door verhaal halen bij hun op het daders. Afl.: Veiligheidshandhaver de mishandeld. Het verhaal van van Jan Mollema. Vorig jaar werd in hij tijdens zijn naar werk als met veiligheidshandhaver met in het openbaar een vervoer zo ernstig mishandeld op dat het hem bijna zijn op leven uit kostte. Jan ondervindt op tv nog dagelijks lichamelijke en psychische op gevolgen van het het voorval. Door de op de confrontatie aan te gaan de met de dader, hoopt hij met het voorval een op het plek te kunnen geven. Hij wil door de dader duidelijk het maken dat het door die het ene daad niet op tv alleen zijn naar eigen leven is tijdens veranderd, maar ook dat van van zijn op tv hele gezin.

Slachtoffers de van zinloos op tv geweld gaan verhaal door halen bij hun daders. in Afl.: Straatterreur in Hatert. van Het uit verhaal van Helena op tv Pattiasina. Zij werd door een op groep jongens weggepest in uit haar van huis. De ramen op tv van haar huis door werden meerdere malen door ingegooid en de muren beklad de op tv met graffiti. Zelf werd tijdens ze regelmatig uit uitgescholden. De pesterijen gingen zo ver, de dat een Helena werd bedreigd tijdens met de dood. Hierdoor durfde door ze haar huis op niet meer uit in met en moest ze uiteindelijk naar zelfs onderduiken. Om haar angst op te overwinnen gaat in Helena terug naar naar een haar oude huis in Hatert om de op de confrontatie aan in te gaan.

Slachtoffers een van zinloos geweld gaan een verhaal halen met bij hun daders. Het verhaal de van de 23-jarige met Joodse Ber op van Halem. door Drie jaar geleden is hij tijdens door van een groep jongeren achtervolgd en uit naar ernstig mishandeld. Hij naar werd uitgescholden en tegen naar de grond geslagen. Zelfs uit toen Ber weerloos op uit de grond lag, een bleef de groep naar op hem van intrappen. Nu zet uit Ber zijn angst van opzij en gaat de hij in naar de plek waar de tijdens jongeren zich regelmatig in bevinden. Daar wil een hij de het daders confronteren met uit wat zij uit hem hebben aangedaan.

Slachtoffers van zinloos uit geweld gaan op verhaal het halen bij hun van daders.

Slachtoffers van van zinloos naar geweld gaan verhaal halen bij hun op daders. met Het verhaal in van de homoseksuele Jouw Wijnsma. het Hij de werd twee jaar geleden tijdens op koninginnenacht het ernstig belaagd. Toen het hij samen met een vriend zat het te wachten met op de bus, werd uit hij uitgescholden naar en ernstig geïntimideerd. naar Jouw besloot zich van niet weg te door laten pesten van en werd door meerdere malen geslagen. Nu de wil hij op de dader confronteren uit met wat die hem heeft aangedaan. een De met ontmoeting krijgt door een onverwachte wending.

Slachtoffers met van zinloos geweld gaan verhaal de halen door bij hun uit daders. Afl.: Postbode aangevallen. uit Het verhaal door van Toon Snijders, pakketbezorger van met TNT. Hij werd tijdens naar zijn op werk door een groepje jongeren de een bekogeld met stenen, tegen de door grond geworpen, tijdens geschopt en geslagen. naar Nog dagelijks naar heeft de 22-jarige Toon een te maken met de gevolgen door van naar de mishandeling. Hij wil de een daders laten op tv inzien op wat ze hem hebben op aangedaan. Onaangekondigd tijdens belt Toon aan bij het naar huis van het één van op de daders en een gaat hij de confrontatie naar aan.

Slachtoffers door van zinloos door geweld gaan verhaal halen bij op hun naar daders. Afl.: De overval in uit huis. naar Het verhaal van Heleen naar Roubos. Zij werd zeven tijdens jaar geleden in haar tijdens huis met door een pistool uit door twee jongens bedreigd op tv en opgesloten. Ze van kampt tijdens nu nog steeds de met angstaanvallen en hoopt met na een confrontatie met op een van de van daders haar leven tijdens weer op in te kunnen een pakken.

juni 2021
06-02-2013 22:00

Aflevering van woensdag 6 februari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 6 februari 2013

Yair is 23 jaar en zijn grote passie is honkbal. Er gaan geruchten rond op de club dat Yair pedofiel zou zijn. Eén man is in de ogen van Yair de grote aanstichter van deze geruchten.

30-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 30 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 30 januari 2013

Thei Hawinkels vertelt zijn verhaal. Hij is Bijzonder Opsporings Ambtenaar van stadstoezicht Roermond en is in 2009 tijdens zijn werk in de binnenstad van Roermond mishandeld en met de dood bedreigd.

23-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 23 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 23 januari 2013

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. De slachtoffers van Anne K. staan centraal. Hij doet zich voor als vriend maar uiteindelijk gaat hij er vandoor met al hun geld.

16-01-2013 21:55

Aflevering van woensdag 16 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 16 januari 2013

Het schrijnende verhaal van twee families die een hond kopen bij puppyverkoopster Gelske. Helaas blijken beide hondjes al snel dodelijke ziektes onder de leden te hebben.

09-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 9 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 9 januari 2013

Het verhaal van twintiger Jens. Hij wordt al sinds groep drie van de basisschool gepest en dreigt daaraan onderdoor te gaan. Hij gaat onaangekondigd de confrontatie aan met drie van zijn daders.

02-01-2013 22:00

Aflevering van woensdag 2 januari 2013

De confrontatie - Aflevering van woensdag 2 januari 2013

Twee meiden confronteren Lia, die hen heeft opgelicht. De meiden hebben last van overgewicht en bestellen voor honderden euro's aan afslankproducten. Maar via de post ontvangen ze een lege doos.

19-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 19 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 19 december 2012

Programma waarin slachtoffers verhaal gaan halen bij hun daders. -Het verhaal van Dennis, conducteur op de trein, en bedreigd door Kevin.

12-12-2012 21:55

Aflevering van woensdag 12 december 2012

De confrontatie - Aflevering van woensdag 12 december 2012

Het verhaal van Moniek, een notoire wanbetaler, staat centraal. Een van de gedupeerden krijgt nog een grote som geld want Monieks hond heeft haar hond aangevallen.

29-06-2011 21:20

Veiligheidshandhaver mishandeld

De confrontatie - Veiligheidshandhaver mishandeld

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Veiligheidshandhaver mishandeld. Het verhaal van Jan Mollema. Vorig jaar werd hij tijdens zijn werk als veiligheidshandhaver in het openbaar vervoer zo ernstig mishand...

22-06-2011 21:25

Straatterreur in Hatert

De confrontatie - Straatterreur in Hatert

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Straatterreur in Hatert. Het verhaal van Helena Pattiasina. Zij werd door een groep jongens weggepest uit haar huis. De ramen van haar huis werden meerdere malen ingeg...

15-06-2011 21:20

Aflevering 6

De confrontatie - Aflevering 6

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de 23-jarige Joodse Ber van Halem. Drie jaar geleden is hij door een groep jongeren achtervolgd en ernstig mishandeld. Hij werd uitgescholden en tegen de gro...

08-06-2011 21:20

Aflevering 5

De confrontatie - Aflevering 5

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders.

01-06-2011 21:10

Aflevering 4

De confrontatie - Aflevering 4

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Het verhaal van de homoseksuele Jouw Wijnsma. Hij werd twee jaar geleden tijdens koninginnenacht ernstig belaagd. Toen hij samen met een vriend zat te wachten op de bus, wer...

25-05-2011 21:20

Postbode aangevallen

De confrontatie - Postbode aangevallen

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: Postbode aangevallen. Het verhaal van Toon Snijders, pakketbezorger van TNT. Hij werd tijdens zijn werk door een groepje jongeren bekogeld met stenen, tegen de grond g...

18-05-2011 21:20

De overval in huis

De confrontatie - De overval in huis

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: De overval in huis. Het verhaal van Heleen Roubos. Zij werd zeven jaar geleden in haar huis met een pistool door twee jongens bedreigd en opgesloten. Ze kampt nu nog s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De confrontatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De confrontatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De confrontatie bij De confrontatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De confrontatie. Heb je een uitzending van De confrontatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De confrontatie gemist

Het zal je maar gebeuren: je fluit een amateurwedstrijd en opeens word je tegen de grondgeslagen. Je doet nietsvermoedend de deur open en je ziet een pistool op je gericht. In De Confrontatie vertellenslachtoffers van zinloos geweld hun aangrijpende verhaal en gaan ze de confrontatie met de daders aan. Hoe zal diereageren?

Uitzending gemist van De confrontatie? Hier kun je alle uitzendingen van De confrontatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-02-2013 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!