Programma gemist?

Bekende de Nederlanders stappen in uit het leven van tijdens iemand met een van ernstige longziekte. Een het hele dag naar ervaren ze wat het door nu echt betekent om met de deze ingrijpende naar aandoening te moeten door leven. de Edwin de Vries met heeft een bijzondere met ontmoeting met de twaalfjarige Maurits. Beiden het verbleven voor lange de in tijd intern in een behandelcentrum uit voor op mensen met ernstige uit chronische longaandoeningen. De 41-jarige Erwin de durft vanwege hevige uit benauwdheidsaanvallen het nergens meer heen. Kim Lian in van der Meij probeert uit hem naar over zijn met angsten heen te naar helpen.

Bekende Nederlanders op tv stappen in het een leven van iemand met het een een ernstige longziekte. Een hele dag de ervaren een ze wat het nu door echt betekent om een met deze ingrijpende aandoening een te met moeten leven. Acteur en presentator uit Patrick Martens gaat van een door dag op stap naar met de elfjarige Sebas. door Zijn droom is van om profvoetballer van te worden, maar een kan dat wel een met zijn ernstige vorm van van het astma? Actrice Marian Mudder leeft het een van dag het leven van de de 31-jarige een Sylvia. Een vrouw in een de bloei op van haar leven die haar op studie moet het opgeven en thuis het zit te wachten met op de van zoveelste longrevalidatie.

april 2021
18-05-2011 19:25

Aflevering 2

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd - Aflevering 2

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Edwin de Vries heeft een bijzondere ontmoeting met de twa...

12-05-2011 19:25

Aflevering 1

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd - Aflevering 1

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Acteur en presentator Patrick Martens gaat een dag op sta...

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd bij BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd. Heb je een uitzending van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nuecht betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Edwin de Vries heeft een bijzondere ontmoeting met detwaalfjarige Maurits. Beiden verbleven voor lange tijd intern in een behandelcentrum voor mensen met ernstigechronische longaandoeningen. De 41-jarige Erwin durft vanwege hevige benauwdheidsaanvallen nergens meer heen. Kim Lianvan der Meij probeert hem over zijn angsten heen te helpen.

Uitzending gemist van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd? Hier kun je alle uitzendingen van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!