Programma gemist?

Bekende Nederlanders stappen door in het leven naar van iemand met van een op tv ernstige longziekte. Een hele dag naar ervaren ze de wat het nu de echt betekent om met door deze een ingrijpende aandoening te moeten leven. een Edwin de Vries naar heeft een bijzondere met ontmoeting met het de twaalfjarige Maurits. Beiden door de verbleven voor lange tijd intern in naar een behandelcentrum voor het mensen de met ernstige van chronische longaandoeningen. De 41-jarige door Erwin durft vanwege hevige in benauwdheidsaanvallen nergens op tv meer heen. Kim van Lian van der Meij probeert naar hem op tv over zijn angsten uit heen te op helpen.

Bekende Nederlanders stappen de op tv in het leven van iemand met een een een ernstige longziekte. Een door hele dag ervaren ze een wat het nu echt van betekent om met door deze een ingrijpende aandoening te tijdens moeten leven. Acteur met en presentator Patrick naar Martens gaat de een dag op stap naar met de uit elfjarige Sebas. Zijn droom is om het profvoetballer te worden, door maar tijdens kan dat wel een met zijn van ernstige vorm van astma? Actrice Marian een Mudder leeft een de dag het leven een van de 31-jarige op tv Sylvia. met Een vrouw in de door bloei van haar op tv leven die haar van studie moet op opgeven en een thuis zit te wachten de op de zoveelste het longrevalidatie.

januari 2021
18-05-2011 19:25

Aflevering 2

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd - Aflevering 2

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Edwin de Vries heeft een bijzondere ontmoeting met de twa...

12-05-2011 19:25

Aflevering 1

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd - Aflevering 1

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Acteur en presentator Patrick Martens gaat een dag op sta...

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd bij BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd. Heb je een uitzending van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nuecht betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Edwin de Vries heeft een bijzondere ontmoeting met detwaalfjarige Maurits. Beiden verbleven voor lange tijd intern in een behandelcentrum voor mensen met ernstigechronische longaandoeningen. De 41-jarige Erwin durft vanwege hevige benauwdheidsaanvallen nergens meer heen. Kim Lianvan der Meij probeert hem over zijn angsten heen te helpen.

Uitzending gemist van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd? Hier kun je alle uitzendingen van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!