Programma gemist?

Bekende Nederlanders stappen uit in de het leven de van iemand met een tijdens ernstige longziekte. Een hele dag op ervaren ze wat uit op het nu echt tijdens betekent om met deze van ingrijpende aandoening te de moeten leven. Edwin de in Vries naar heeft een bijzondere ontmoeting met de met twaalfjarige Maurits. van Beiden verbleven voor op lange tijd naar intern in op tv een behandelcentrum voor tijdens mensen met ernstige van chronische longaandoeningen. De uit 41-jarige Erwin durft vanwege hevige benauwdheidsaanvallen uit nergens meer heen. op tv door Kim Lian van naar der Meij probeert hem met over zijn in angsten heen te door helpen.

Bekende een Nederlanders stappen op in het leven van iemand door met het een ernstige longziekte. in Een hele dag ervaren ze wat met het nu echt in betekent om het met deze ingrijpende op aandoening te met moeten leven. van Acteur en presentator naar Patrick Martens gaat een dag tijdens op stap het met de elfjarige Sebas. Zijn in droom is een om op profvoetballer te worden, maar de kan dat wel naar met zijn ernstige van vorm van astma? uit Actrice Marian Mudder van leeft een de dag het leven met van de 31-jarige Sylvia. tijdens Een vrouw in de de bloei van haar tijdens leven een die haar studie moet opgeven uit en uit thuis zit te wachten van op de zoveelste met longrevalidatie.

september 2020
18-05-2011 19:25

Aflevering 2

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd - Aflevering 2

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Edwin de Vries heeft een bijzondere ontmoeting met de twa...

12-05-2011 19:25

Aflevering 1

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd - Aflevering 1

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Acteur en presentator Patrick Martens gaat een dag op sta...

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd bij BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd. Heb je een uitzending van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nuecht betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Edwin de Vries heeft een bijzondere ontmoeting met detwaalfjarige Maurits. Beiden verbleven voor lange tijd intern in een behandelcentrum voor mensen met ernstigechronische longaandoeningen. De 41-jarige Erwin durft vanwege hevige benauwdheidsaanvallen nergens meer heen. Kim Lianvan der Meij probeert hem over zijn angsten heen te helpen.

Uitzending gemist van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd? Hier kun je alle uitzendingen van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!