Programma gemist?

Bekende Nederlanders stappen een in het op tv leven van iemand naar met op tv een ernstige longziekte. Een hele het dag ervaren in ze wat het nu echt tijdens betekent om op met deze ingrijpende aandoening op te moeten naar leven. Edwin de met Vries uit heeft een bijzondere tijdens ontmoeting met de naar twaalfjarige Maurits. Beiden verbleven voor lange een de tijd intern in een behandelcentrum op voor mensen met ernstige met op tv chronische longaandoeningen. De 41-jarige Erwin het durft vanwege hevige benauwdheidsaanvallen het nergens door meer heen. Kim Lian het van der Meij probeert een hem over zijn op tv angsten door heen te de helpen.

Bekende Nederlanders tijdens stappen van in het leven van iemand met naar een ernstige door longziekte. Een hele het dag ervaren ze het wat door het nu echt betekent om met op tv deze ingrijpende aandoening van te met moeten leven. naar Acteur en presentator Patrick door Martens gaat een de dag op stap met naar de met elfjarige Sebas. Zijn droom is om tijdens profvoetballer uit te worden, met maar kan dat wel met naar zijn ernstige vorm uit van astma? Actrice Marian van Mudder leeft met een dag het het leven op van de 31-jarige Sylvia. Een een vrouw een in de bloei het van haar leven die haar studie uit moet opgeven en in thuis met zit te in wachten op de zoveelste met longrevalidatie.

mei 2020
18-05-2011 19:25

Aflevering 2

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd - Aflevering 2

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Edwin de Vries heeft een bijzondere ontmoeting met de twa...

12-05-2011 19:25

Aflevering 1

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd - Aflevering 1

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Acteur en presentator Patrick Martens gaat een dag op sta...

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd bij BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd. Heb je een uitzending van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nuecht betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Edwin de Vries heeft een bijzondere ontmoeting met detwaalfjarige Maurits. Beiden verbleven voor lange tijd intern in een behandelcentrum voor mensen met ernstigechronische longaandoeningen. De 41-jarige Erwin durft vanwege hevige benauwdheidsaanvallen nergens meer heen. Kim Lianvan der Meij probeert hem over zijn angsten heen te helpen.

Uitzending gemist van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd? Hier kun je alle uitzendingen van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!