Programma gemist?

Bekende door Nederlanders stappen in het leven tijdens van iemand een met een ernstige de longziekte. uit Een hele dag ervaren met ze wat in het nu echt betekent om met op tv deze ingrijpende tijdens aandoening te moeten leven. in Edwin de Vries een een heeft een bijzondere ontmoeting met een de twaalfjarige Maurits. Beiden de een verbleven voor lange naar tijd intern in een behandelcentrum voor in mensen naar met ernstige chronische longaandoeningen. op tv De het 41-jarige Erwin durft vanwege hevige het benauwdheidsaanvallen nergens uit meer heen. Kim Lian tijdens van der Meij met probeert hem tijdens over zijn angsten heen op tv te op tv helpen.

Bekende Nederlanders uit stappen in naar het leven van iemand met een een ernstige longziekte. een Een hele de dag ervaren ze wat met uit het nu echt door betekent om met deze ingrijpende aandoening naar het te moeten leven. naar Acteur en presentator op Patrick Martens gaat een een dag op stap met op tv de elfjarige Sebas. tijdens Zijn droom is om door profvoetballer te worden, de maar kan dat door naar wel met zijn ernstige vorm op van astma? op tv Actrice Marian Mudder leeft een een dag het leven uit van de het 31-jarige op Sylvia. Een vrouw naar in de bloei van haar leven door die haar studie een moet opgeven en het thuis zit de te wachten op de een zoveelste het longrevalidatie.

juli 2021
18-05-2011 19:25

Aflevering 2

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd - Aflevering 2

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Edwin de Vries heeft een bijzondere ontmoeting met de twa...

12-05-2011 19:25

Aflevering 1

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd - Aflevering 1

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Acteur en presentator Patrick Martens gaat een dag op sta...

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd bij BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd. Heb je een uitzending van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nuecht betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Edwin de Vries heeft een bijzondere ontmoeting met detwaalfjarige Maurits. Beiden verbleven voor lange tijd intern in een behandelcentrum voor mensen met ernstigechronische longaandoeningen. De 41-jarige Erwin durft vanwege hevige benauwdheidsaanvallen nergens meer heen. Kim Lianvan der Meij probeert hem over zijn angsten heen te helpen.

Uitzending gemist van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd? Hier kun je alle uitzendingen van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!