Programma gemist?

Bekende Nederlanders uit stappen in het van leven van van iemand met een ernstige de longziekte. met Een hele dag een ervaren ze wat uit het nu echt een betekent om met deze uit ingrijpende aandoening te moeten tijdens leven. Edwin een de Vries heeft een bijzondere op ontmoeting met de de twaalfjarige Maurits. Beiden het verbleven voor tijdens lange tijd intern tijdens in een behandelcentrum de voor mensen met tijdens ernstige chronische longaandoeningen. De tijdens 41-jarige Erwin op tv durft vanwege hevige benauwdheidsaanvallen uit nergens meer heen. van Kim Lian de van der Meij probeert een in hem over zijn angsten heen met te in helpen.

Bekende Nederlanders stappen uit in tijdens het leven van naar iemand met een ernstige met longziekte. tijdens Een hele dag ervaren ze wat de het nu echt van betekent om uit met deze ingrijpende aandoening een te moeten leven. met een Acteur en presentator Patrick Martens gaat van een dag op het stap uit met de elfjarige Sebas. Zijn met droom is om op tv profvoetballer te naar worden, maar kan dat op tv op tv wel met zijn op ernstige vorm van astma? Actrice Marian op tv Mudder op tv leeft een dag het leven in van de de 31-jarige Sylvia. de Een vrouw in de bloei op van van haar leven die haar uit studie moet opgeven op en van thuis zit te een wachten op de zoveelste van longrevalidatie.

oktober 2020
18-05-2011 19:25

Aflevering 2

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd - Aflevering 2

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Edwin de Vries heeft een bijzondere ontmoeting met de twa...

12-05-2011 19:25

Aflevering 1

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd - Aflevering 1

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nu echt betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Acteur en presentator Patrick Martens gaat een dag op sta...

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd bij BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd. Heb je een uitzending van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd gemist

Bekende Nederlanders stappen in het leven van iemand met een ernstige longziekte. Een hele dag ervaren ze wat het nuecht betekent om met deze ingrijpende aandoening te moeten leven. Edwin de Vries heeft een bijzondere ontmoeting met detwaalfjarige Maurits. Beiden verbleven voor lange tijd intern in een behandelcentrum voor mensen met ernstigechronische longaandoeningen. De 41-jarige Erwin durft vanwege hevige benauwdheidsaanvallen nergens meer heen. Kim Lianvan der Meij probeert hem over zijn angsten heen te helpen.

Uitzending gemist van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd? Hier kun je alle uitzendingen van BN'ers in de zorg: Een leven lang benauwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!