Programma gemist?

In drie afleveringen naar het portretteert Elsemieke Havenga van de vijf genomineerde in onderneemsters die onder anderen op tv beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend van vermogen, resultaat het gerichtheid en op tv succesvol zijn. tijdens Wie zijn ze, waar met werken ze, waarom in zijn juist een zij genomineerd? In de laatste, feestelijke uit met aflevering wordt de winnares van bekend gemaakt. De vakjury tijdens bestaande uit zakenvrouw met Annemarie van Gaal, in Esther Raats-Coster, Marianne Sturman door tijdens winnares 2010, Jan op Peter Balkenende en directeur met PON Porsche Import in Ray Uiterwaal, naar zullen bekend maken wie Porsche onderneemster naar van een het jaar 2011 op tv is geworden.

In drie afleveringen de portretteert naar Elsemieke Havenga de vijf door genomineerde naar onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn tijdens op presentatie, onderscheidend het vermogen, resultaat gerichtheid het en succesvol op zijn. Wie zijn ze, de op tv waar werken ze, door waarom zijn juist zij genomineerd? In met tijdens de laatste, feestelijke aflevering wordt tijdens de winnares naar bekend gemaakt. De vakjury bestaande van uit zakenvrouw door Annemarie de van Gaal, Esther Raats-Coster, Marianne Sturman naar met winnares 2010, Jan Peter Balkenende en naar directeur PON Porsche van naar Import Ray Uiterwaal, op tv zullen bekend maken naar wie Porsche onderneemster van van het jaar 2011 van is geworden.

In door drie afleveringen portretteert Elsemieke naar Havenga de vijf genomineerde van de onderneemsters die onder anderen in beoordeeld zijn op op presentatie, onderscheidend op vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol door zijn. Wie het zijn ze, in waar werken ze, van waarom zijn juist zij genomineerd? In naar de op laatste, feestelijke uit aflevering wordt de winnares bekend op tv gemaakt. De vakjury een bestaande uit zakenvrouw Annemarie op van Gaal, Esther de uit Raats-Coster, Marianne Sturman uit winnares 2010, Jan Peter Balkenende in en de directeur PON Porsche uit Import Ray Uiterwaal, zullen bekend maken uit wie Porsche met onderneemster van op tv het jaar 2011 door is geworden.

maart 2021
30-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 3

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 3

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

23-05-2011 14:39

Jaargang 2011 aflevering 2

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 2

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

16-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 1

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 1

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) bij Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z). Heb je een uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom zijn juist zij genomineerd? In de laatste, feestelijke aflevering wordt de winnares bekend gemaakt. De vakjury bestaande uit zakenvrouw Annemarie van Gaal, Esther Raats-Coster, Marianne Sturman winnares 2010, Jan Peter Balkenende en directeur PON Porsche Import Ray Uiterwaal, zullen bekend maken wie Porsche onderneemster van het jaar 2011 is geworden.

Uitzending gemist van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z)? Hier kun je alle uitzendingen van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-05-2011 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!