Programma gemist?

In de drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga op de een vijf genomineerde onderneemsters die het onder een anderen beoordeeld zijn op naar presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat van gerichtheid en met succesvol zijn. Wie zijn ze, op tv waar werken ze, tijdens op waarom zijn juist zij tijdens genomineerd? In de laatste, door feestelijke aflevering wordt de uit winnares bekend het gemaakt. De vakjury bestaande het uit de zakenvrouw Annemarie op van Gaal, Esther Raats-Coster, Marianne naar Sturman uit winnares 2010, Jan Peter van Balkenende en directeur PON Porsche uit Import de Ray Uiterwaal, zullen bekend maken het wie Porsche onderneemster op tv van het van jaar op 2011 is geworden.

In door drie afleveringen portretteert Elsemieke tijdens Havenga de uit vijf genomineerde onderneemsters die met onder anderen door beoordeeld zijn op op tv presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid in en met succesvol zijn. het Wie zijn ze, waar werken van ze, waarom een zijn juist zij genomineerd? In tijdens de laatste, met feestelijke aflevering wordt de met uit winnares bekend gemaakt. De vakjury op tv bestaande uit zakenvrouw Annemarie een van Gaal, Esther door Raats-Coster, op Marianne Sturman uit winnares 2010, Jan Peter Balkenende en in het directeur PON Porsche op Import Ray Uiterwaal, zullen bekend maken het wie Porsche door onderneemster van naar het jaar in 2011 is geworden.

In drie met afleveringen op portretteert Elsemieke Havenga de vijf door genomineerde onderneemsters die onder op anderen beoordeeld zijn van het op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat met gerichtheid en succesvol zijn. naar Wie het zijn ze, met waar werken ze, tijdens waarom zijn juist zij in genomineerd? In de laatste, feestelijke naar aflevering naar wordt de met winnares bekend gemaakt. De van vakjury bestaande op tv uit zakenvrouw Annemarie van een Gaal, Esther Raats-Coster, uit Marianne Sturman winnares het 2010, Jan Peter Balkenende en op tv directeur PON Porsche naar Import Ray Uiterwaal, door zullen op tv bekend maken wie met Porsche onderneemster van naar het jaar 2011 is een geworden.

juli 2020
30-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 3

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 3

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

23-05-2011 14:39

Jaargang 2011 aflevering 2

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 2

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

16-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 1

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 1

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) bij Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z). Heb je een uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom zijn juist zij genomineerd? In de laatste, feestelijke aflevering wordt de winnares bekend gemaakt. De vakjury bestaande uit zakenvrouw Annemarie van Gaal, Esther Raats-Coster, Marianne Sturman winnares 2010, Jan Peter Balkenende en directeur PON Porsche Import Ray Uiterwaal, zullen bekend maken wie Porsche onderneemster van het jaar 2011 is geworden.

Uitzending gemist van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z)? Hier kun je alle uitzendingen van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-05-2011 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!