Programma gemist?

In een drie afleveringen portretteert naar Elsemieke Havenga naar de vijf genomineerde onderneemsters die onder door anderen beoordeeld een zijn op tijdens presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat het gerichtheid en van succesvol zijn. door Wie zijn ze, waar op tv werken ze, waarom zijn juist op tv zij het genomineerd? In de laatste, feestelijke met van aflevering wordt de winnares bekend het gemaakt. De vakjury bestaande door uit uit zakenvrouw Annemarie van Gaal, Esther naar Raats-Coster, Marianne Sturman een de winnares 2010, Jan Peter door Balkenende en directeur de PON Porsche uit Import Ray Uiterwaal, op zullen bekend maken wie Porsche op onderneemster van op tv het jaar 2011 de is geworden.

In de drie afleveringen portretteert Elsemieke op Havenga de vijf naar genomineerde onderneemsters die een onder anderen beoordeeld de zijn op presentatie, door onderscheidend vermogen, uit resultaat gerichtheid en een succesvol zijn. Wie van zijn ze, waar uit werken ze, uit waarom zijn juist zij in genomineerd? In met de laatste, feestelijke op aflevering wordt de het winnares bekend gemaakt. De van vakjury bestaande een uit zakenvrouw Annemarie in van Gaal, Esther Raats-Coster, Marianne Sturman uit winnares 2010, Jan uit Peter Balkenende een en het directeur PON Porsche Import Ray de Uiterwaal, zullen bekend uit maken wie Porsche op onderneemster van het in jaar op tv 2011 is geworden.

In drie afleveringen van het portretteert Elsemieke Havenga de het vijf genomineerde tijdens onderneemsters die onder op tv anderen beoordeeld zijn door op presentatie, onderscheidend van vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol het zijn. uit Wie zijn ze, waar werken door ze, waarom zijn juist op tv uit zij genomineerd? In een de laatste, feestelijke op aflevering wordt de winnares bekend tijdens gemaakt. De vakjury bestaande met uit zakenvrouw Annemarie tijdens van naar Gaal, Esther Raats-Coster, Marianne in Sturman winnares van 2010, Jan van Peter Balkenende en directeur tijdens PON Porsche Import tijdens Ray Uiterwaal, zullen bekend naar maken wie op Porsche onderneemster de van het jaar 2011 naar is geworden.

oktober 2020
30-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 3

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 3

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

23-05-2011 14:39

Jaargang 2011 aflevering 2

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 2

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

16-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 1

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 1

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) bij Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z). Heb je een uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom zijn juist zij genomineerd? In de laatste, feestelijke aflevering wordt de winnares bekend gemaakt. De vakjury bestaande uit zakenvrouw Annemarie van Gaal, Esther Raats-Coster, Marianne Sturman winnares 2010, Jan Peter Balkenende en directeur PON Porsche Import Ray Uiterwaal, zullen bekend maken wie Porsche onderneemster van het jaar 2011 is geworden.

Uitzending gemist van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z)? Hier kun je alle uitzendingen van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-05-2011 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!