Programma gemist?

In tijdens drie afleveringen de portretteert Elsemieke Havenga de vijf het genomineerde onderneemsters die onder tijdens uit anderen beoordeeld zijn in op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat de gerichtheid en succesvol zijn. in Wie zijn ze, op waar door werken ze, de waarom zijn juist zij het genomineerd? In de laatste, feestelijke in aflevering op wordt de op tv winnares bekend gemaakt. De vakjury van bestaande uit uit zakenvrouw Annemarie van Gaal, door Esther Raats-Coster, op tv Marianne Sturman winnares op 2010, Jan Peter van Balkenende en directeur PON Porsche op tv Import van Ray Uiterwaal, naar zullen bekend maken een wie Porsche onderneemster van het jaar tijdens een 2011 is geworden.

In drie naar afleveringen portretteert Elsemieke tijdens Havenga de vijf tijdens genomineerde onderneemsters die met onder anderen beoordeeld zijn op tv op in presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat op tv gerichtheid en succesvol in zijn. Wie zijn door ze, waar naar werken ze, waarom naar zijn juist het zij genomineerd? In de laatste, een feestelijke aflevering tijdens wordt de winnares bekend gemaakt. in het De vakjury bestaande op tv uit zakenvrouw Annemarie op tv van Gaal, Esther Raats-Coster, Marianne Sturman tijdens winnares 2010, op tv Jan Peter Balkenende de en uit directeur PON Porsche met Import Ray Uiterwaal, zullen bekend een maken wie Porsche tijdens onderneemster een van het jaar uit 2011 is geworden.

In drie afleveringen op tv portretteert het Elsemieke Havenga de vijf een genomineerde in onderneemsters die onder anderen beoordeeld van zijn op presentatie, onderscheidend op tv vermogen, resultaat het gerichtheid en succesvol zijn. op het Wie zijn ze, waar werken tijdens ze, waarom zijn het juist zij van genomineerd? In uit de laatste, feestelijke aflevering wordt in de tijdens winnares bekend gemaakt. De het vakjury bestaande uit de zakenvrouw Annemarie van Gaal, Esther door Raats-Coster, Marianne Sturman het winnares tijdens 2010, Jan Peter Balkenende en in directeur tijdens PON Porsche Import Ray Uiterwaal, op tv op zullen bekend maken wie op tv Porsche onderneemster uit van het jaar de 2011 is geworden.

oktober 2021
30-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 3

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 3

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

23-05-2011 14:39

Jaargang 2011 aflevering 2

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 2

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

16-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 1

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 1

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) bij Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z). Heb je een uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom zijn juist zij genomineerd? In de laatste, feestelijke aflevering wordt de winnares bekend gemaakt. De vakjury bestaande uit zakenvrouw Annemarie van Gaal, Esther Raats-Coster, Marianne Sturman winnares 2010, Jan Peter Balkenende en directeur PON Porsche Import Ray Uiterwaal, zullen bekend maken wie Porsche onderneemster van het jaar 2011 is geworden.

Uitzending gemist van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z)? Hier kun je alle uitzendingen van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-05-2011 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!