Programma gemist?

In drie afleveringen op tv portretteert uit Elsemieke Havenga de de vijf genomineerde onderneemsters in die onder van anderen beoordeeld zijn op presentatie, van onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid in en succesvol zijn. met op Wie zijn ze, op tv waar werken ze, waarom het zijn juist zij genomineerd? uit In de laatste, feestelijke van aflevering op tv wordt de op winnares bekend gemaakt. De uit vakjury bestaande uit zakenvrouw op tv Annemarie van Gaal, het Esther Raats-Coster, Marianne Sturman door door winnares 2010, Jan Peter met Balkenende en directeur PON Porsche door Import Ray Uiterwaal, een zullen bekend maken de wie van Porsche onderneemster van het jaar door 2011 is naar geworden.

In drie afleveringen op tv portretteert de Elsemieke Havenga de vijf genomineerde met onderneemsters die onder van op anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend in vermogen, resultaat gerichtheid op tv en succesvol zijn. op tv Wie zijn ze, met waar door werken ze, waarom zijn met juist zij het genomineerd? In de laatste, uit feestelijke de aflevering wordt de winnares van bekend gemaakt. De tijdens vakjury bestaande uit zakenvrouw Annemarie tijdens van met Gaal, Esther uit Raats-Coster, Marianne Sturman winnares het 2010, Jan Peter Balkenende het en directeur PON de Porsche Import de Ray Uiterwaal, zullen de bekend maken wie door Porsche onderneemster met van het jaar 2011 door is geworden.

In van drie afleveringen portretteert Elsemieke met Havenga de vijf van genomineerde onderneemsters die onder de op tv anderen beoordeeld zijn op het presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat het gerichtheid en in succesvol zijn. Wie zijn ze, op door waar werken ze, waarom zijn juist de de zij genomineerd? In de laatste, feestelijke in aflevering wordt de een winnares een bekend gemaakt. van De vakjury bestaande een uit zakenvrouw Annemarie van Gaal, Esther een tijdens Raats-Coster, Marianne Sturman winnares 2010, tijdens Jan Peter naar Balkenende en directeur het PON Porsche Import Ray uit Uiterwaal, met zullen bekend maken op tv wie Porsche onderneemster door van het jaar uit 2011 is geworden.

februari 2020
30-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 3

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 3

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

23-05-2011 14:39

Jaargang 2011 aflevering 2

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 2

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

16-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 1

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 1

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) bij Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z). Heb je een uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom zijn juist zij genomineerd? In de laatste, feestelijke aflevering wordt de winnares bekend gemaakt. De vakjury bestaande uit zakenvrouw Annemarie van Gaal, Esther Raats-Coster, Marianne Sturman winnares 2010, Jan Peter Balkenende en directeur PON Porsche Import Ray Uiterwaal, zullen bekend maken wie Porsche onderneemster van het jaar 2011 is geworden.

Uitzending gemist van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z)? Hier kun je alle uitzendingen van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-05-2011 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!