Programma gemist?

In drie afleveringen uit portretteert Elsemieke door Havenga de naar vijf genomineerde uit onderneemsters die onder anderen beoordeeld tijdens zijn op presentatie, onderscheidend een vermogen, het resultaat gerichtheid en succesvol zijn. door Wie zijn het ze, waar tijdens werken ze, waarom in zijn juist zij genomineerd? In uit de laatste, het feestelijke aflevering wordt de door winnares het bekend gemaakt. De vakjury bestaande op uit zakenvrouw op tv Annemarie van Gaal, uit Esther Raats-Coster, Marianne in Sturman naar winnares 2010, Jan Peter Balkenende en tijdens met directeur PON Porsche Import het Ray Uiterwaal, zullen bekend van maken wie in Porsche onderneemster van het uit jaar 2011 het is geworden.

In drie met afleveringen de portretteert Elsemieke Havenga de de vijf genomineerde onderneemsters die onder op tv anderen een beoordeeld zijn op presentatie, met onderscheidend vermogen, op tv resultaat gerichtheid en van succesvol zijn. Wie door zijn ze, waar werken door ze, waarom zijn in juist zij genomineerd? In in de het laatste, feestelijke aflevering van wordt de winnares bekend gemaakt. uit De een vakjury bestaande uit zakenvrouw een Annemarie van Gaal, naar Esther Raats-Coster, Marianne het Sturman winnares op 2010, Jan Peter Balkenende en van directeur PON Porsche het Import de Ray Uiterwaal, zullen bekend maken door door wie Porsche onderneemster van het jaar de 2011 in is geworden.

In de drie afleveringen portretteert Elsemieke op Havenga de op tv vijf genomineerde onderneemsters die de onder anderen naar beoordeeld zijn tijdens op presentatie, onderscheidend vermogen, naar resultaat gerichtheid en uit succesvol zijn. Wie door zijn ze, waar werken ze, met tijdens waarom zijn juist zij genomineerd? In met de laatste, feestelijke naar aflevering wordt de op tv uit winnares bekend gemaakt. uit De vakjury bestaande uit zakenvrouw van Annemarie van Gaal, in Esther Raats-Coster, Marianne Sturman op tv met winnares 2010, Jan Peter Balkenende van en de directeur PON Porsche Import tijdens Ray Uiterwaal, de zullen bekend maken wie Porsche onderneemster het het van het jaar 2011 is naar geworden.

juni 2021
30-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 3

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 3

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

23-05-2011 14:39

Jaargang 2011 aflevering 2

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 2

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

16-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 1

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 1

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) bij Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z). Heb je een uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom zijn juist zij genomineerd? In de laatste, feestelijke aflevering wordt de winnares bekend gemaakt. De vakjury bestaande uit zakenvrouw Annemarie van Gaal, Esther Raats-Coster, Marianne Sturman winnares 2010, Jan Peter Balkenende en directeur PON Porsche Import Ray Uiterwaal, zullen bekend maken wie Porsche onderneemster van het jaar 2011 is geworden.

Uitzending gemist van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z)? Hier kun je alle uitzendingen van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-05-2011 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!