Programma gemist?

In op drie afleveringen portretteert de Elsemieke Havenga de vijf genomineerde naar onderneemsters die uit onder anderen de beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend naar vermogen, resultaat op gerichtheid en succesvol naar zijn. Wie zijn ze, van waar werken een ze, waarom in zijn juist met zij genomineerd? In de laatste, feestelijke met aflevering wordt van de winnares op bekend gemaakt. De vakjury bestaande met uit zakenvrouw Annemarie door van Gaal, Esther met op Raats-Coster, Marianne Sturman winnares 2010, op tv Jan Peter uit Balkenende en directeur PON Porsche met Import Ray op tv Uiterwaal, zullen het bekend maken van wie Porsche onderneemster van het in jaar 2011 is door geworden.

In het drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga van de in vijf genomineerde onderneemsters die onder naar anderen beoordeeld tijdens zijn een op presentatie, onderscheidend tijdens vermogen, resultaat gerichtheid en op tv succesvol zijn. Wie de zijn ze, waar op tv werken ze, waarom de zijn juist zij genomineerd? naar In van de laatste, feestelijke een aflevering wordt de winnares bekend naar gemaakt. De vakjury bestaande de uit het zakenvrouw Annemarie van Gaal, Esther met op tv Raats-Coster, Marianne Sturman winnares 2010, Jan naar Peter naar Balkenende en directeur op PON Porsche Import Ray tijdens Uiterwaal, door zullen bekend maken naar wie Porsche onderneemster van het jaar het 2011 in is geworden.

In op drie afleveringen portretteert tijdens Elsemieke Havenga de vijf de genomineerde op onderneemsters die onder een anderen beoordeeld zijn op presentatie, op onderscheidend vermogen, resultaat een gerichtheid het en succesvol zijn. Wie uit zijn ze, waar werken naar ze, waarom zijn juist tijdens zij genomineerd? In met de laatste, in feestelijke een aflevering wordt de van winnares bekend gemaakt. De in vakjury bestaande uit zakenvrouw Annemarie op op van Gaal, Esther Raats-Coster, Marianne Sturman het winnares 2010, Jan uit Peter van Balkenende en directeur PON Porsche van Import Ray Uiterwaal, de zullen bekend maken het van wie Porsche onderneemster van het jaar een 2011 is uit geworden.

oktober 2019
30-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 3

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 3

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

23-05-2011 14:39

Jaargang 2011 aflevering 2

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 2

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

16-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 1

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 1

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) bij Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z). Heb je een uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom zijn juist zij genomineerd? In de laatste, feestelijke aflevering wordt de winnares bekend gemaakt. De vakjury bestaande uit zakenvrouw Annemarie van Gaal, Esther Raats-Coster, Marianne Sturman winnares 2010, Jan Peter Balkenende en directeur PON Porsche Import Ray Uiterwaal, zullen bekend maken wie Porsche onderneemster van het jaar 2011 is geworden.

Uitzending gemist van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z)? Hier kun je alle uitzendingen van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-05-2011 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!